marți, 2 martie 2010

Pui umplut cu sarmalute in foi de vita


Ingrediente: 1 pui (1-1,5 kg) 200 g carne de vita 200 g carne de porc 50 g ceapa 50 g orez 200 g foi de vita sare piper marar ulei Mod de preparare: Dai carnea de vuta si de porc prin masina de tocat. Ceapa o inabusi in ulei, cu sare, piper si orez, apoi...
Read more »

Rulada de pui cu slanina afumata


Ingrediente: 6 felii de piept de pui 2 cepe 300 g cascaval 12 felii de slanina afumata 100 ml vin alb sec 100 g smantana 1 lingura ulei sare piper Mod de preparare: Intinzi feliile de piept de pui cu ajutorul sucitorului, apoi cureti ceapa si o toci marunt. Cascavalul il tai felii si, impreuna cu cate o...
Read more »

Supa de pui cu galuste de gris


Supa de pui cu galuste de gris

Ingrediente: 3 morcovi 2 radacini patrunjel 3 cepe 1 pui Mod de preparare: Fierbi puiul cu legumele tocate. Adaugi condimente si dupa ce au fiert, pui galustele, stropindu-le cu putina apa rece. Presari verdeata. Galustele le prepari din 2 oua batute bine, turnand grisul in ploaie (circa 6 linguri). Supa de pui cu...
Read more »