miercuri, 3 martie 2010

Salata cu bucati de caise si gust picant


Ingrediente: 1 lamaie 1 lingurita sos curry 7 linguri ulei 600 g piept de pui 1 lingurita zahar Sare 1 ardei iute rosu 1 legatura arpagic 1 catel de usturoi 150 g mazare tucara 400 g caise 2 salate Mod de preparare: Spalati lamaia bine, curatati-i coaja si stoarceti-i sucul. Amestecati 1 lingurita coaja de lamaie cu 3 linguri de suc, cu sosul...
Read more »

Salata picanta in straturi


Ingrediente: 2 bucati piept de pui, sare 4 oua fierte tare 1 salata ¼ salata Iceberg 4 rosii 2 morcovi 100 g dovleac 50 g sunca 150 g iaurt 1 catel de usturoi 50 g branza albastra 100 ml smantana 2 linguri suc de lamaie, piper Mod de preparare: Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare 20-25 minute, apoi taiati-l bucati. Taiati oalele...
Read more »

Supa crema de pui si lamaie cu spaghete


Ingrediente: 4 linguri de unt 8 fire de arpagic taiate feliute subtiri 2 morcovi taiati rondele subtiri 2 tulpini de telina taiate felii subtiri 250 gr. piept de pui dezosat taiat feliute fine 3 lamaii 1,125 l supa de pui din concentrat 250 gr. spaghete subtiri rupte in bucati relativ mici 150 gr. smintina dulce sare si piper alb...
Read more »

Snitel din piept de pui cu crusta


Ingrediente: 4 felii de piept de pui (a 150 gr. fiecare) sare, piper 1 kg de cartofi 1 catel de usturoi 1 galbenus Nucsoara 4 linguri ulei 750 gr. Conopida 10 gr. unt sau margarina. Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se bate bine, se sareaza si se pipereaza. Cartofii (cruzi) spalati si curatati se dau pe razatoarea...
Read more »

Piept de pui cu mozarella


Piept de pui in stil Italian Ingrediente: 4 bucati file din piept de pui o mozarella 3 rosii oregano ulei de masline lamiie sare, piper, unt pentru prajit Mod de preparare: Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate inprealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti...
Read more »

Rulouri de tortilla cu legume


Ingrediente: 8 foi de tortilla 3 bucati de piept de pui dezosat 4 morcovi Frunze de salata verde 4 linguri ulei de masline 2 catraveti verzi mari -penstru sos: 600 g iaurt 3 catei usturoi Menta, busuioc, oregano, arpagic Sare, piper Mod de preparare: Pieptul de pui se taie fasii. Separat se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune pieptul de pui...
Read more »