Retete de Craciun si Revelion
Cocktail Carom

Read more »
Retete de sarbatori: Sangerete

Read more »
Brioşe cu ciocolată şi cremă de whisky

Read more »
Retete de post: Ardei umpluţi cu fasole

Read more »
Rizotto cremos cu branza

Read more »
Reteta zilei: Clatite cu afine

Read more »
Curcan la cuptor

Read more »
Cosulete cu ciocolata

Read more »
Chifteluţe clasice cu ceapă, usturoi şi verdeaţă

Read more »
Cocktail cu suc de mere si cola

Read more »
Retete de post: Sarmale cu stafide si nuci

Read more »
Supă cu varza de Bruxelles

Read more »
Friptură de porc cu ananas si rozmarin

Read more »
Tocana cu legume si carnati

Read more »
Retete de sarbatori: Toba

Read more »
Prajituri si dulciuri de Craciun
Prajituri si dulciuri de Craciun: Pavlova cu ciocolata si visine Pavlova cu ciocolata si visine din: albusuri, zahar tos, malai, ciocolata amaruie, amidon, zahar tos, visine, smantana, crema mascarpone, lichior amaretto si gem de visine. Ingrediente: pentru bezea: 5 albusuri 250 g zahar tos 1 lingura de malai 100 g ciocolata amaruie, topita si usor…Read more »
Reteta zilei: File de somon cu sos cremos de marar

Read more »
Şalău pane cu salată de cartofi

Read more »
Pavlova cu ciocolata si visine

Read more »
Carne de vita cu ciuperci si legume

Cartofi copti cu creson si sos de usturoi

Read more »
Snitel vienez de vitel

Read more »
Budinca cu rom

Read more »
Reteta zilei: Salata cu mere si mandarine

Read more »
Cocktail Olympic Drink

Read more »
Retete de sarbatori: Kaizer

Read more »
Rulada de ciocolata cu lichior

Read more »
File de porc în crustă de legume

Read more »
Gratin de peşte cu legume

Read more »
Quiche cu broccoli

Read more »
Prajitura Tiramisu pentru Sarbatori

Read more »
Tăitei cu mac

Read more »
Retete de post: Fasole batuta cu masline

Read more »
Pui cu legume si curry

Read more »
Reteta zilei: Paste cu sos pesto si broccoli

Read more »
Retete de sarbatori: Jambon

Read more »
Tăitei de orez cu perişoare şi sos dulce-acrişor

Read more »
Retete de post: Sărmăluţe în foi de vită

Read more »
Tocana de pui cu creveti

Cotlet de porc cu cartofi
Cotlet de porc cu cartofi din: cotlete de porc, cartofi, slanina afumata, branza, foi de dafin, cimbru, mustar si condimente. Ingrediente: 8 cotlete de porc 5 cartofi 100 g slanina afumata 200 g branza 2 foi de dafin 1 lingurita rasa cimbru uscat 1 lingura mustar condimente Mod de preparare: Bateţi cotletele, presăraţi-le cucondimente…Read more »
Reteta zilei: Rasol de porc aromat la capac
O reteta de Rasol de porc aromat la capac din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper cayenne. Ingrediente: 1 rasol de porc ½ ceasca de zahar brun 3 linguri de boia de ardei afumat 1 lingura piper negru 1 lingura praf de chili 1 lingura praf…Read more »
Sarmale cu carne de porc
Sarmale cu carne de porc din: varza, sare, carne de porc, ceapa, pesmet, patrunjel, mustar, ou, ceapa verde, usturoi, piper si unt. Ingrediente: 1 capatana varza alba sare 600 g carne de porc tocata 1 ceapa 3 linguri pesmet 3 linguri patrunjel tocat 2 linguri mustar iute 1 ou 2 linguri rondele de ceapa verde…Read more »
Cotlet de porc cu legume
O reteta gustoasa de Cotlet de porc cu legume din: cotlet de porc, vinete, ardei, broccoli, cartofi, morcovi, ulei, sare grunjoasa, piper, usturoi si patrunjel. Ingrediente: 800 g cotlet de porc 2 vinete 2 ardei verzi 2 ardei rosii 300 g broccoli 4 cartofi 2 morcovi ulei de floarea soarelui sare grunjoasa piper negru macinat…Read more »
Cotlet cu sos de piper
Cotlet cu sos de piper din: cotlet de porc, sare, piper, unt, vin, zahar, nucsoara, faina, nuca, cimbru, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, cartofi, mazare si ciuperci. Ingrediente: 8 felii cotlet de porc sare piper 100 g unt 175 ml vin dulce 2 linguri zahar nucsoara o lingurita faina 100 g nuca macinata…Read more »
Gulas unguresc
Gulas unguresc din: pulpa de porc, ceapa rosie, gogosari, morcovi, piure de rosii, paprika, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, unt, piper, patrunjel, cartofi si cimbru. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 4 cepe rosii 4 gogosari 2-3 morcovi 500 g piure de rosii o lingurita paprika 20 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa…Read more »
Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac
Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac din: ulei de masline, spata de porc, ceapa, telina, pastarnac, frunze de dafin, faina, cidru, supa de pui, patrunjel, piure de cartofi si verdeata. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 kg spata de porc, taiata cuburi 2 cepe feliate 2 tulpini de telina Apio, tocate grosier…Read more »
Muschi cu sos bechamel
O reteta de muschi cu sos bechamel din: muschi de porc, sare, piper, vin alb, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, faina, nucsoara, lapte, morcovi si batoane crocante cu susan. Ingrediente: 800 g muschi de porc sare piper 150 ml vin alb cimbru 2 linguri ulei de masline 5-6 catei de usturoi pentru sosul bechamel:…Read more »
Pulpa de porc la tava
O reteta savuroasa de Pulpa de porc la tava din: pulpa de porc, vin alb, ceapa, morcovi, telina, conopida, gulie, ardei grasi, cimbru, usturoi, condimente, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc (bucata intreaga) 500 ml vin alb sec 2 cepe 2 morcovi 1 telina 1 conopida 1 gulie 2 ardei grasi…Read more »
Medalioane de porc cu esalote
O reteta savuroasa de Medalioane de porc cu esalote din: medalioane de porc, sare, piper, ulei de masline, esalote, busuioc, unt si vin. Ingrediente: 500 g medalioane de carne de porc sare piper 2 linguri ulei de masline 4 esalote 4 fire busuioc 60 g unt 100 ml vin alb Mod de preparare: Se…Read more »
Porc la tava cu legume
O reteta savuroasa de Porc la tava cu legume din: muschi de porc, broccoli, morcovi, gogosari, ardei, ceapa, sare, piper, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 500 g muschi de porc 400 g broccoli 3 morcovi 2 gogosari 2 bucati ardei verde o ceapa mare sare piper cimbru uscat si macinat o crenguta…Read more »
Pulpa de porc cu cartofi
O reteta simpla si delicioasa de Pulpa de porc cu cartofi din: pulpa de porc, cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 600 g pulpa de porc 800 g cartofi 4-5 rosii o capatana de usturoi cimbru si busuioc proaspat sare piper 3-4 linguri ulei de floarea soarelui …Read more »
Ceafa de porc cu cartofi
O reteta de Ceafa de porc cu cartofi din: ceafa ce porc, usturoi, rozmarin, ceapa rosie, cartofi rosii, piper, sare grunjoasa, vin, boia dulce si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 800 g ceafa de porc 5-6 catei usturoi rozmarin o ceapa rosie 8-10 cartofi rosii piper macinat sare grunjoasa 150-250 ml vin alb sec o…Read more »
Pulpa de porc cu piure
O reteta de pulpa de porc cu piure din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, vin, miere, pesmet, cartofi, unt, lapte si sos de rosii. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 6-8 catei usturoi sare piper macinat 2-3 crengute rozmarin 3-4 lingurite ulei de masline 250 ml vin alb o lingurita…Read more »
Ceafa de porc cu ciuperci
Ceafa de porc cu ciuperci din: ceafa de porc, ardei capia, ardei iute, sare, piper, ceapa rosie, ulei de masline, unt, coniac, ciuperci, rozmarin si cimbru. Ingrediente: 2 bucati ceafa de porc 1 ardei capia un ardei iute rosu sare piper o ceapa mare rosie 2-3 lingurite ulei de masline 50 g unt 2-3 lingurite…Read more »
Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza din: conopida, afumatura de porc, paste, varza, ardei gras, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei, bulion, smantana, sare si piper. Ingrediente: 1/2 conopida (buchetele) 3 linguri afumatura de porc 1/2 pachet paste fainoase 1/2 varza tocata 1 ardei gras, taiat 1 ceapa, taiata 3 morcovi 2 patrunjel (radacini si…Read more »
Ruladă în sos de vin
O reteta de Ruladă în sos de vin din: muschi de porc, ceapa, unt, ou, cascaval, smantana, vin, ulei, nucsoara, sare, piper si spanac. Ingrediente: 1 kg muschi de porc 2 cepe 70 g unt 1 ou 150 g cascaval 150 g smântâna 1 cescuta cu vin ulei nucsoara sare piper 500 g spanac (În…Read more »
Snitel de porc cu cascaval
Snitel de porc cu cascaval din: cotlete, cascaval, ardei gras, parmezan, patrunjel verde, oua, pesmet, faina, piper, sare si ulei. Ingrediente: 4 cotlete fara os 150 g cascaval 1 ardei gras rosu 1 lingurita cu parmezan 2-3 fire de patrunjel verde 2 oua 2 linguri cu pesmet 2 linguri cu faina piper sare ulei pentru…Read more »
Porc cu ghimbir şi tăitei de orez
Porc cu ghimbir şi tăitei de orez din: ceafa de porc, ghimbir, taitei de orez, morcov, ceapa, ardei gras, telina, ulei, sare si piper. Ingrediente: 4 felii groase ceafa de porc 100 g ghimbir 300 g taitei de orez 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras 1 telina mica 50 ml ulei sare piper …Read more »
Muşchi cu prune
Muşchi cu prune din: muschi de porc, gem de prune, prune, vin, sare, piper, cimbru si ulei. Ingrediente: 800 g muschi de porc 150 g gem de prune 100 g prune 100 ml vin alb sec sare piper cimbru ulei Mod de preparare: Spală muşchiul de porc, şterge-l cu uAntricot de vitel texan
O reteta de antricot texan din: antricot de vitel, suc de rosii, ulei de masline, usturoi, ceapa, pasta de tomate, zahar brun, boia de ardei dulce, otet balsamic, sos worchestershire, pudra de mustar, sare si piper. Ingrediente: 800 g antricot de vitel (bucata intreaga) 500 ml suc de rosii 3 linguri ulei de masline 3…Read more »
Piept de viţel pe ţepuşă
O reteta de piept de vitel pe tepusa din: piept de vitel, ulei de samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, cuisoare, vind e Bordeaux, mustar de Dijon, curry, tarhon, sare si piper. Ingrediente: 700 g piept de vitel 50 ml ulei de samburi de struguri 1 lingura boia de ardei dulce 2 catei…Read more »
Reteta zilei: Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii
O reteta de Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii din: pulpa de vitel, ciupercute, usturoi, verdeturi, sos de rosii, sare si piper. Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 2 borcane ciupercute 5-6 catei de usturoi Mix de verdeturi italienesti Sos de rosii Sare Piper Mod de preparare: Se spala…Read more »
Trigoane umplute cu carne
O reteta de trigoane umplute cu carne din: foi de placinta, sofran, unt, ulei de floarea soarelui, pulpa de vitel, coriandru, patrunjel, salvie, miere, lamaie, vin rosu, menta, sare si piper. Ingrediente: 500 g foi subtiri de placinta 2-3 firisoare sofran 100 g unt ulei de floarea soarelui 300 g pulpa de vitel o legatura…Read more »
Viţel cu legume
O reteta de vitel cu legume din: muschi de vitel, ceapa, usturoi, rosii cherry, dovlecei, vanata, ulei si busuioc. Ingrediente: 4 felii muschi de vitel 1 ceapa 3 catei de usturoi 400 g rosii cherry 2 dovlecei 1 vanata 4 linguri ulei busuioc Mod de preparare: Se ung fripturile cu puţin ulei, se sărează,…Read more »
Ciorbă de viţel cu ardei iute
O reteta de ciorba de vitel cu ardei iute din: rasol de vita, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardie iute, sare si piper negru. Ingrediente: 1 kg rasol de vită 2 bucati ardei capia 2 bucati cepe roşii 2 bucati morcovi 1 bucata ţelină 1 legatura…Read more »
Tocana cu varza
O reteta de tocana cu varza din: carne, ceapa, ulei, morcovi, cartofi, varza, foi de dafin, chimen, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente: 500 g carne de vitel sau de berbec 1 ceapa mare 6 linguri ulei 2 morcovi 2 cartofi 1 varza mica 2-3 foi de dafin chimen macinat sare piper patrunjel verde …Read more »
Ciorba de vitel
O reteta de ciorba de vitel din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, dovlecei, ardei gras, telina, rosii, sare, foaie de dafin, vegeta, bors, smantana si verdeata. Ingrediente: 1 kg carne 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 rădăcină pătrunjel 1 dovlecel 1 ardei gras ţelină 2 roşii sare 1 foaie de dafin 1 lingură vegeta…Read more »
Rulouri de vita cu sos picant
O reteta de rulouri de vita cu sos picant din: pulpa de vitel, sare grunjoasa, piper, usturoi, ulei de masline, vin rosu, unt, ardei capia, rosii, pasta de curry, ulei de masline si patrunjel. Ingrediente: 600 g pulpa de vitel sare grunjoasa piper negru macinat o capatana usturoi 3-4 linguri ulei de masline 200 ml…Read more »
Retete culinare: Ghiveci calugaresc
O reteta de ghiveci calugaresc din: pulpa de vitel, ceapa rosie, rosii, cartofi, ardei capia, morcovi, telina, sare grunojasa, piper, ulei, patrunjel si cimbru verde. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel 3 cepe rosii un kg rosii 8 cartofi 2 ardei capia 1 ardei verde 3-4 morcovi o telina radacina sare grunjoasa piper negru macinat…Read more »
Laptuci cu cartofi si cu oua
O reteta de laptuci cu cartofi si cu oua din: cartofi, oua, laptuci, ceapa, sos cu carne de vitel, piper, otet balsamic, ulei de nuca, ceapa, slanina si unt. Ingrediente: 500 g cartofi 8 oua 800 g salata (laptuci) 8 cepe verzi sau cepe mici 1/4 l sos cu carne de vitel piper alb macinat…Read more »
Reteta zilei: Snitele de vitel
O reteta e snitele de vitel din: carne vitel, oua, faina, sare si ulei. Ingrediente: 2 kg carne vitel 6 oua Faina Sare Ulei Mod de preparare: Se taie snitele de vitel, se spala carnea, apoi se bate bine cu un ciocan pentru snitele. Se pun snitele batute intr-un castron, pe fiecare dintre el…Read more »
Cotlete de vitel cu ardei copti la gratar
O reteta de cotlete de vitel cu ardei copti la gratar din: cotlete de vitel, ardei capia, ulei de masline, lamaie, castraveciori, rozmarin, patrunjel, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cotlete de vitel 1 kg ardei capia 100 ml ulei de masline 1 lamaie 2-3 castraveciori curatati de coaja 3-4 fire de rozmarin 1…Read more »
Mâncare de fasole verde cu năut si carne de vitel
O reteta de mancare de fasole verde cu naut si carne de vitel din: fasole verde, ceapa, naut, vrabioara de vitel, sare, piper, cimbru, ulei de masline, pasta de chilli, pasta de tomate si patrunjel verde. Ingrediente: un kg fasole verde fideluţă 3 cepe albe 200 g năut 500 g vrăbioară de viţel sare piper…Read more »
Escalop de viţel cu sos de brânză
O reteta de escalop de vitel cu sos de branza din: vrabioara de vitel, parmezan, unt, faina, pesmet, ulei, rozmarin, vin alb sec, sare si piper. Ingrediente: 400 g vrabioara de vitel 200 g parmezan ras 50 g unt 1 lingura faina 1 lingura pesmet 1 lingura ulei 2-3 fire de rozmarin 200 ml vin…Read more »
Ciorba cu paste si rasol de vitel
O reteta de ciorba cu paste si rasol de vitel din: rasol de vitel, ceapa, usturoi, morcovi, telina, ardei, paste, ulei de masline, sare grunjoasa si patrunjel. Ingrediente: o bucata rasol de vitel 2 cepe un fir usturoi 4 morcovi o telina mica frunze+radacina un ardei 100 g paste melcisori o lingura ulei de masline…Read more »
Viţel cu legume în sos de vin
O reteta de vitel cu legume in sos de vin din: muschi de vitel, usturoi, cartofi, morcovi, telina, vin rosu, unt, ulei, rozmarin, tahon verde, sare, piper si boia. Ingrediente: 1 kg muschi de vitel 4 capatani de usturoi 200 g catofi 1 morcov 1 telina 500 ml vin rosu 4 linguri unt 500 ml…Read more »
Tocăniţă delicioasă cu cartofi şi perniţe umplute cu rucola
O reteta de tocanita delicioasa cu cartofi si pernite umplute cu rucola din: carne de vitel, ulei de masline, sare de mare, piper, morcovi, ceapa rosie, telina, usturoi, cimbru, rozmarin, faina, vin alb, rosii, paste, ulei de masline extravirgin, cartofi, nucsoara, parmezan, unt, rucola si zeama si coaja rasa de la o lamaie. O cină…Read more »
Carne de vitel la gratar
O reteta de carne de vitel la gratar din: antricoate, unt, lamaie, condimente, patrunjel verde si piper. Ingrediente: 4 antricoate 50 gr unt 1 lamaie condimente pentru gratar 1 legatura patrunjel verde piper Mod de preparare: Se pregateste carnea de vita: se bat bine antricoatele, se ung cu putin unt, se presara condimente pentru…Read more »