vineri, 7 decembrie 2012

Retete magice #97


Retete magice:

Pui umplut cu gutui

23 October 2012
Pui_umplut_cu_gutui
O reteta savuroasa de Pui umplut cu gutui din: pui, gutui, mere, zeama de lamaie, cimbru, foi dafin, sare grunjoasa, piper, unt, vin, usturoi si hartie de copt. Ingrediente: un pui 4 gutui 4 mere verzi zeama de la doua lamai cimbru 2-3 foi dafin sare grunjoasa piper negru macinat 200 g unt 100 ml…
Read more »

Piept de rata cu ardei

23 October 2012
Piept_de_rata_cu_ardei
Piept de rata cu ardei din: piept de rata, vin roze, unt, ulei de masline, sare grunjoasa, piper, cimbru, miere, zeama de portocala si ardei. Ingrediente: un kg piept de rata 300 ml vin roze demidulce 150 g unt ulei de masline sare grunjoasa piper negru macinat cimbru verde macinat 1-2 linguri miere zeama de…
Read more »

Galuste bucovinene

23 October 2012
Galuste_bucovinene
O reteta de Galuste bucovinene din: malai, apa, branza, unt, manatarci, ceapa, usturoi, unt, smantana, vin, lapte, oua si ulei. Ingrediente: 500 g malai 2 litri apa 200 g branza de burduf sau cascaval ras 100 g unt umplutura: 400 g manatarci 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lingura unt 1 lingura smantana 100…
Read more »

Mâncare cu gutui si rozmarin

23 October 2012
Mâncare_cu_gutui_si_rozmarin
Mâncare cu gutui si rozmarin din: muschi de vitel, gutui, zahar, gogosari, ceapa rosie, fasole verde, sare, ulei de masline, vin si rozmarin. Ingrediente: 800 g muşchi de viţel 4 gutui mijlocii o lingură zahăr 3 gogoşari o ceapă roşie 200 g fasole verde păstăi sare ulei de măsline 4-5 linguri vin roşu dulce 2…
Read more »

Paste cu ciuperci si parmezan

23 October 2012
Paste_cu_ciuperci_si_parmezan
Paste cu ciuperci si parmezan din: paste, ciuperci, unt, usturoi, sare, piper, coriandru si parmezan. Ingrediente: 500 g paste 500 g ciuperci 50 g unt 2-3 catei usturoi sare piper 2-3 frunze coriandru 50 g parmezan   Mod de preparare: Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se lasă…
Read more »

Supa de pui cu mazare

22 October 2012
Supa_de_pui_cu_mazare
O reteta delicioasa de Ciorba de pui cu mazare din: piept de pui, mazare, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, ardei, usturoi, unt, taitei, boabe de piper si sare. Ingrediente: un piept de pui 100 g mazare 3 morcovi 2 cepe o telina mica o radacina pastarnac un ardei verde un ardei rosu 2-3 catei usturoi o…
Read more »

Frigarui cu bacon

22 October 2012
Frigarui_cu_bacon
O reteta simpla si delicioasa de Frigarui cu bacon din: prune, mere, bacon si piper. Ingrediente: 12 prune 3 mere mici 16 felii subtiri de bacon piper asortat pisat   Mod de preparare: Se spală şi se curăţă fructele; prunele se taie jumătăţi, merele optimi. Fiecare se înfăşoară în câte o felie de bacon şi…
Read more »

Ardei umpluti cu fasole verde

22 October 2012
Ardei_umpluti_cu_fasole_verde
O reteta savuroasa de Ardei umpluti cu fasole verde din: ardei, pastai de fasole, ceapa, usturoi, cimbru, rosii, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 4 ardei rosii pentru umplut 500 g pastai de fasole 2 cepe 6 catei de usturoi cimbru uscat si macinat 6 rosii mari 2 ardei sare piper negru macinat…
Read more »

Cotlet cu sos de piper

22 October 2012
Cotlet_cu_sos_de_piper
Cotlet cu sos de piper din: cotlet de porc, sare, piper, unt, vin, zahar, nucsoara, faina, nuca, cimbru, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, cartofi, mazare si ciuperci. Ingrediente: 8 felii cotlet de porc sare piper 100 g unt 175 ml vin dulce 2 linguri zahar nucsoara o lingurita faina 100 g nuca macinata…
Read more »

Omletă cu şuncă

22 October 2012
Omletă_cu_şuncă
O reteta delicioasa de Omletă cu şuncă din: oua, cascaval, ardei gras, sunca de praga, parmezan, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 4 ouă 100 g caşcaval 1 ardei gras 100 g șuncă de Praga 50 g parmezan 25 g unt ulei sare piper   Mod de preparare: Curăţă ardeiul și taie-l cubuleţe. Călește-l în…
Read more »

Pachetele cu legume

22 October 2012
Pachetele_cu_legume
Pachetele cu legume din: lipii, ulei de masline, unt, ceapa, morcovi, ciuperci, nuci, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 6-8 lipii 3-4 linguri ulei de masline 50 g unt pentru umplutura: 2 cepe 2-3 morcovi 200 g ciuperci 50 g nuci sau alune de padure o legatura patrunjel sare piper negru macinat   Mod de preparare:…
Read more »

Supă de ţelină, pancetta şi cimbru

22 October 2012
Supa_de_telina_pancetta_si_cimbru
Supă de ţelină, pancetta şi cimbru din: ulei de masline, pancetta, ceapa, frunza dafin, cimbru, telina, supa de pui si smantana. Ingrediente: putin ulei de masline, plus extra pentru servit 100 g pancetta, feliata (o poti inlocui cu bacon) putin unt 1 ceapa mare, tocata 1 frunza de dafin 1 legatura mare de cimbru, cu…
Read more »

Must de casă

22 October 2012
VIn_4
Pentru un must de calitate superioară, se folosesc struguri cât mai proaspeţi, de vin. Nu se folosesc boabe stricate, mucegăite sau necoapte. Se zdrobesc boabele în storcătorul de fructe; sucul se trece printr-o strecurătoare fină, astfel încât să se separe de sâmburi şi alte resturi. Pentru un must tradiţional, se lasă să se limpezează sucul…
Read more »

Aperitive calde cu branza

22 October 2012
Aperitive_calde_cu_branza
Aperitive calde cu branza din: bagheta, mozzarella, salam, sare grunjoasa, rosii cherry, ardei capia, smantana, usturoi si busuioc. Ingrediente: o bagheta alba 200 g mozzarella 100 g slam foarte uscat 100 g branza mascarpone sare grunjoasa 300 g rosii cherry 2 ardei capia 2 linguri smantana 3-4 catei usturoi busuioc proaspat pentru ornat   Mod…
Read more »

Cartofi cu pesmet si usturoi

22 October 2012
Cartofi_cu_pesmet_si_usturoi
Cartofi cu pesmet si usturoi din: cartofi, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, pesmet, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g cartofi rosii 8-12 catei de usturoi 4 cepe rosii 150 ml ulei de masline 100 g pesmet 2 linguri patrunjel taiat marunt sare piper   Mod de preparare: Puneţi cartofii la fiert, în coajă.…
Read more »

Specialitate de cartofi in paine

22 October 2012
Specialitate_de_cartofi_in_paine
O reteta delicioasa de Specialitate de cartofi in paine din: cartofi, gogosari, ceapa, rosii, foie dafin, cimbru, ulei de floarea soarelui, pulpa de porc, ceapa, paini si marar. Ingrediente: 10 cartofi 2 gogosari 2-3 cepe 5-6 rosii o foaie dafin cimbru uscat si macinat 2-3 linguri ulei de floarea soarelui 400 g pulpa de porc…
Read more »

Gulas unguresc

22 October 2012
Gulas_unguresc
Gulas unguresc din: pulpa de porc, ceapa rosie, gogosari, morcovi, piure de rosii, paprika, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, unt, piper, patrunjel, cartofi si cimbru. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 4 cepe rosii 4 gogosari 2-3 morcovi 500 g piure de rosii o lingurita paprika 20 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa…
Read more »

Portofele cu carne

22 October 2012
Portofele_cu_carne
O reteta delicioasa de Portofele cu carne din: ceapa verde, praz, ulei, rodii, ardei gras, ketchup, sunca, cascaval, drojdie, faina, zahar, lapte, galbenusuri si sare. Ingrediente: umplutura: 3 cepe verzi 1 fir de praz 2 linguri ulei 2 rosii decojite 1 ardei gras 2 linguri ketchup 100 g sunca 4 linguri cascaval ras aluat: 20…
Read more »

Salată de bulgur cu ţelină şi ierburi

22 October 2012
Salata_de_bulgur_cu_telina_si_ierburi
Salată de bulgur cu ţelină şi ierburi din: bulgur, telina apio, mar, zeama de lamaie, ulei de masline, alune de padure, ardei iute, seminte de rodie, patrunjel, menta si tarhon. Ingrediente: 20 g de bulgur 1 telina Apio 1 mar zeama de la 1 lamaie 4 linguri ulei de masline 1 mana de alune de…
Read more »

Cod cu ceapa si cartofi

22 October 2012
Cod_cu_ceapa_si_cartofi
Cod cu ceapa si cartofi din: file de cod, cartofi, ceapa, rosii cherry, sare, piper, ulei de masline, patrunjel si zeama de lamaie. Ingrediente: 8 bucati file de cod 6 cartofi 2 cepe 8-10 rosii cherry sare piper negru macinat 2-3 linguri ulei de masline 3-4 fruze patrunjel zeama de

Reteta zilei: Budinca cu legume mexicane si pui

22 October 2012
Budinca_cu_legume_mexicane_si_pui_12
O reteta savuroasa de Budinca cu legume mexicane si pui din: sos enchilada, fasole, ceapa, ardei gras, ulei de masline, chimen, ardei iute, sos tabasco, smantana, pui, ceapa zi mozzarella. Ingrediente: 1 cutie sos enchilada 2 cutii Fasole Pinto (sau fasole din conserva) 1 ceapa mare, tocata 1 ardei gras verde, taiat cuburi 2 lingurite…
Read more »

Pui rumenit cu glazură de muştar şi garnitură

22 October 2012
Pui_rumenit_cu_glazura_de_mustar_si_garnitura
Pui rumenit cu glazură de muştar şi garnitură din: pui, unt, mustar cu boabe, cartofi, telina, mere rosii, nuci, pesmet, carnati, ou, patrunjel si unt. Ingrediente: 1 pui mare (aproximativ 2 kg) 25 g unt 1 lingura de mustar cu boabe cartofi copti sau legume pentru servit, optional pentru garnitura: 3 tulpini de telina Apio,…
Read more »

Ciorba gustoasa de perisoare

22 October 2012
Ciorba_gustoasa_de_perisoare
Ciorba gustoasa de perisoare din: carne tocata de vita, sare, ou, piper, lesutean, orez, ceapa, morcovi, ardei capia, dovlecel, telina, suc de rosii, bors si frunze de telina. Ingrediente: 400 g carne tocata de vita sare un ou piper negru macinat o legatura leustean o lingurita orez cu bobul mic si rotund 2 cepe 2…
Read more »

Ruladă învelită în bacon

22 October 2012
Rulada_învelita_în_bacon
O reteta gustoasa si savuroasa de Ruladă învelită în bacon din: carne tocata de vita, oua, ceapa rosie, usturoi, vin, unt, ulei de masline, sare, piper, cimbru, branza camembert si bacon. Ingrediente: 800 g carne tocata de vita 2 oua o ceapa rosie 2-3 catei usturoi 150 ml vin rosu demidulce 150 g unt 3-4…
Read more »

Chiftele din cartofi cu brânză

22 October 2012
Chiftele_din_cartofi_cu_brânza
Chiftele din cartofi cu brânză din: cartofi, gorgonzola, marar, oua, pesmet, unt, sare, ulei si faina. Ingrediente: 6 cartofi 200 g branza gorgonzola o legatura marar 2 oua 100 g pesmet alb 100 g unt sare ulei pentru prajit 1-2 lingurita faina   Mod de preparare: Se curăţă cartofii de coajă, se spală si se…
Read more »

Rulada de vita cu cartofi

22 October 2012
Rulada_de_vita_cu_cartofi
O reteta delicioasa de Rulada de vita cu cartofi din: muschi de vita, sare, piper, salvie, vin rosu, usturoi, unt, ardei capia, ardei gras, cartofi, boia, usturoi si cimbru. Ingrediente: un kg mschi de vita sare piper salvie 100 ml vin rosu 3-4 catei usturoi 100 g unt pentru umplutura: 500 g ardei capia un…
Read more »

Salata de iarna cu sfecla si capere

22 October 2012
Salata_de_iarna_cu_sfecla_si_capere
Salata de iarna cu sfecla si capere din: sfecla, castravete, hrean, masline, capere, otet din vin rosu, boia iute, chimen, ustuoi, ulei de masline, sare si piper. Sucul de sfeclă roşie este unul din cele mai puternice remedii în tratarea cancerului, anemiei şi leucemiei. Efectul este mult mai puternic dacă sucul este băut în înghiţituri…
Read more »

Retete de post: Chiftele din ceapa cu sos de rosii

22 October 2012
Chiftele_din_ceapa_cu_sos_de_rosii
Chiftele din ceapa cu sos de rosii din: ceapa, sos de rosii, faina, bicarbonat, pesmet, marar, seminte de chimen, suc de lamaie, ulei, sare si piper. Ingrediente: 800 g ceapa 400 ml sos de rosii 100 g faina 1/2 lingurita bicarbonat 2 linguri pesmet 1 lingura marar verde tocat marunt 1 lingura seminte de chimen…
Read more »

Ciorba de vita cu rosii

22 October 2012
Ciorba_de_vita_cu_rosii
O reteta gustoasa de Ciorba de vita cu rosii din: rasol de vita, telina, ardei gras, ceapa, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui si patrunjel. Ingrediente: un rasol de vita o telina radacina si frunze 1-2 cepe un ardei gras 200 g mazare proaspata un l suc de rosii…
Read more »

Pane de salau cu garnitura

22 October 2012
Pane_de_salau_cu_garnitura
Pane de salau cu garnitura din: file de salau, sare, piper, pesmet picant, ulei, cartofi, usturoi, salata verde si patrunjel. Ingrediente: 800 g file de salau sare piper pesmet picant cu boia si usturoi ulei pentru prajit pentru garnitura: 800 g cartofi o capatana usturoi salata verde o legatura patrunjel   Mod de preparare: Se…
Read more »

Sarmale cu seminte de dovleac

22 October 2012
Sarmale_cu_seminte_de_dovleac
O reteta savuroasa de Sarmale cu seminte de dovleac din: orez, seminte de dovleac, ceapa, pasta de rosii, pasta de ardei, marar, cimbru, ulei, sare, piper si boia. Ingrediente: 200 g orez 100 g seminte de dovleac 3 cepe 2 linguri pasta de rosii 1 lingura pasta de ardei 1 lingura marar verde 1 lingurita…
Read more »

Chiftele de dovlecei

22 October 2012
Chiftele_de_dovlecei
Chiftele de dovlecei din: dovlecei, ou, piper alb, faina, ardei iute, frunze de menta, lamaie, parmezan, sare de mare, ulei de masline si chimion. Ingrediente: 4 dovlecei mari un ou mare o linguriţă de piper alb o lingură cu vârf de făină cernută un ardei iute roşu proaspăt, curăţat de seminţe şi tocat mărunt frunzele…
Read more »

Retete de post: Piure de linte cu castraveti acri

22 October 2012
Piure_de_linte_cu_castraveti_acri
O reteta simpla de Piure de linte cu castraveti acri din: linte rosie, castraveti acri, ulei, cimbru, marar, ceapa, usturoi, otet, sare si piper. Ingrediente: 500 g linte rosie 4 castraveti acri mai mari 4 linguri ulei 1 lingurita cimbru 1 legatura marar 2 cepe 2 catei de usturoi 1 lingurita otet sare piper  …
Read more »

Reteta zilei: Conopida cu cartofi in ritmuri indiene

22 October 2012
Conopida_cu_cartofi_in_ritmuri_indiene_6
O reteta savuroasa de Conopida cu cartofi in ritmuri indiene din: conopida, cartofi, ulei vegetal, ceapa, ghimbir, rosii, piper cayenne, coriandru, curcuma, sare, punjabi garam masala si seminte de chimen. Ingrediente: 1 conopidă mare 2-3 cartofi medii, decojiti 8 linguri de ulei vegetal 3 cepe medii, taiate marunt ghimbir proaspat, curatat si taiat in felii…
Read more »

Rulouri de curcan in sos de smantana

21 October 2012
Rulouri_de_curcan_in_sos_de_smantana
Rulouri de curcan in sos de smantana din: piept de curcan, morcovi, bacon, galbenusuri, smantana, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g piept de curcan 2 morcovi 150 g bacon (felii subtiri) 2 galbenusuri 500 g smantana nefermentata 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţaţi carnea de…
Read more »

Pilaf cu păstârnac

21 October 2012
Pilaf_cu_pastârnac
Pilaf cu păstârnac din: orez basmati, concentrat de supa, linte rosie, pastarnac, coaja de portocala, chimion, ceapa, turmeric, coriandru, seminte de chimen, stafide, iaurt, fistic si suc de portocale. Păstârnacul – indiferent dacă este făcut piure sau rumenit, aroma sa dulce îl face o bună alternativă la cartofi. Alege păstârnaci de mărime medie, fiindcă cei…
Read more »

Gogosele cu crema de vanilie

21 October 2012
Gogosele_cu_crema_de_vanilie
Gogosele cu crema de vanilie din: drojdie, zahar pudra, lapte, faina, sare, ou, galbenus, unt, budinca de vanilie, zahar vanilinat, lapte si rom. Ingrediente: aluat: 10 g drojdie 60 g zahar pudra 150 ml lapte caldut 300 g faina sare 1 ou 1 galbenus 80 g unt topit crema: 1 plic praf de budinca de…
Read more »

Cum se prepara Tiramisu cu rubarbă și căpșuni (video)

21 October 2012
Retete_1.jpg
O reteta video despre cum se prepara tiramisu cu rubarba si capsuni Cum se prepara Tiramisu cu rubarbă și căpșuni
Read more »

Reteta zilei: Salata de varza cu castraveti si ceapa verde

21 October 2012
Salata_de_varza_cu_castraveti_si_ceapa_verde_5
O reteta gustoasa de Salata de varza cu castraveti si ceapa verde din: varza alba, varza rosie, castravete, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, otet si sare. Ingrediente: 1/2 varză albă 1/2 varza rosie 1 castravete lung 1 legătură de ceapă verde 4 linguri de ulei de floarea soarelui 1 ½ lingura de otet 1…
Read more »

Dovlecei la cuptor, cu sos

21 October 2012
Dovlecei_la_cuptor_cu_sos
O reteta simpla si gustoasa de Dovlecei la cuptor, cu sos din: dovlecei, ulei de masline, sare de mare, piper, otet de vin rosu, frunze de patrunjel, frunze de menta si ulei de masline extravirgin. Este o reţetă extrem de simplă, care se prepară cel mai bine cu dovleceii mici care s

Lasagna cu carne de vita

21 October 2012
Lasagna_cu_carne_de_vita
O reteta simpla si gustoasa de Lasagna cu carne de vita din: carne tocata de vita, parmezan, ceapa rosie, sare, ou, piper, cimbru, busuioc, ulei de masline, foi de lasagna, unt, faina, nucsoara, suc de rosii si cimbru verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 200 g parmezan 2-3 cepe rosii sare un ou…
Read more »

Guguluf mormorat din aluat de chec

21 October 2012
Guguluf_mormorat_din_aluat_de_chec
Guguluf mormorat din aluat de chec din: unt, zahar vanilat, zahar, oua, sare, faina, praf de copt, lapte, cacao, pesmet si zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt la temperatura camerei 1 plic zahar vanilat 200 g zahar 5 oua 1 praf sare 400 g faina 1 plic praf de copt circa 80 ml lapte 2…
Read more »

Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac

21 October 2012
Spata_de_porc_inabusita_cu_cidru_si_pastarnac
Spata de porc inabusita cu cidru si pastarnac din: ulei de masline, spata de porc, ceapa, telina, pastarnac, frunze de dafin, faina, cidru, supa de pui, patrunjel, piure de cartofi si verdeata. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 kg spata de porc, taiata cuburi 2 cepe feliate 2 tulpini de telina Apio, tocate grosier…
Read more »

Supa de cartofi cu ciuperci

21 October 2012
Supa_de_cartofi_cu_ciuperci
Supa de cartofi cu ciuperci din: ciuperci uscate, ceapa, unt, faina, supa de legume, radacinoase, maghiran, chimen, piper, sare, cartofi albi si usturoi. Ingrediente: 1-2 maini ciuperci uscate 1 ceapa 2 linguri unt 2 linguri faina 1,2 l supa de legume 250 g radacinoase (morcovi, telina, patrunjel) maghiran chimen piper sare 50 g catofi albi…
Read more »

Dovlecei sote cu ardei iute si lamaie

21 October 2012
Dovlecei_sote_cu_ardei_iute_si_lamaie
Dovlecei sote cu ardei iute si lamaie din: dovlecei, ulei de masline, ardei iute, usturoi, sare de mare, piper, zeama de lamaie si unt. Ingrediente: 4 dovlecei mici ulei de masline un ardei iute rosu uscat, faramitat 2 catei de usturoi, curatati si taiati felii sare de mare si piper negru proaspat macinat zeama de…
Read more »

Pulpa de miel cu ceapa

21 October 2012
Pulpa_de_miel_cu_ceapa
O reteta delicioasa si savuroasa de pulpa de miel cu ceapa din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: o pulpa de miel de 1-2 kg 3 legaturi ceapa verde o legatura usturoi verde sare cimbru busuioc 150 ml vin alb 300 g sparanghel…
Read more »

Placinta cu mere din aluat dospit

21 October 2012
Placinta_cu_mere_din_aluat_dospit
Placinta cu mere din aluat dospit din: drojdie, zahar, faina, lapte, ou, unt, sare, alune caramelizate, scortisoara, smantana, coaja de lamaie, budinca de vanilie, mere si suc de lamaie. Ingrediente: 25 g drojdie 100 g zahar 450 g faina 175 ml lapte 1 ou 125 g unt sare 50 g alune caramelizate 1/2 scortisoara macinata…
Read more »

Pui umplut cu alune

21 October 2012
Pui_umplut_cu_alune
O reteta savuroasa de Pui umplut cu alune din: unt, ceapa verde, patrunjel, alune, coaja de paine, condiment, oua, sare, lapte, piper si pui. Ingrediente: 50 g unt 120 g ceapa verde 3 linguri patrunjel tocat 70 g alune coaja de la 2 felii de paine 1 praf condiment din legume deshidratate 2 oua sare…
Read more »

Muschi cu sos bechamel

21 October 2012
Muschi_cu_sos_bechamel
O reteta de muschi cu sos bechamel din: muschi de porc, sare, piper, vin alb, cimbru, ulei de masline, usturoi, unt, faina, nucsoara, lapte, morcovi si batoane crocante cu susan. Ingrediente: 800 g muschi de porc sare piper 150 ml vin alb cimbru 2 linguri ulei de masline 5-6 catei de usturoi pentru sosul bechamel:…
Read more »

Reteta zilei: Supa crema de mazare

20 October 2012
Supa_crema_de_mazare_5
O reteta simpla si savuroasa de Supa crema de mazare din: ulei de masline, ceapa, frunze de dafin, usturoi, busuioc, oregano, piper negru, patrunjel, mazare, apa, morcovi, telina, cartofi si sare. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 3 frunze de dafin 8 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingurita busuioc 1 lingurită oregano…
Read more »

Cartofi gratinaţi cu ceapă şi bacon

20 October 2012
Cartofi_gratinati_cu_ceapa_si_bacon
O reteta delicioasa de Cartofi gratinaţi cu ceapă şi bacon din: smantana, supa de pui, usturoi, cimbru, cartofi, bacon, ceapa si branza camembert. Ingrediente: 2 linguri de smantana pentru gatit 150 ml supa de pui 4 catei de usturoi, feliati fin 2 linguri de cimbru tocat 1,25 kg de cartofi, feliati subtire 8 felii de…
Read more »

Roastbeef cu cepe caramelizate

20 October 2012
Roastbeef_cu_cepe_caramelizate
O reteta simpla si savuroasa de Roastbeef cu cepe caramelizate din: ceapa, vin rosu, unt, zahar, otet balsamic, sare, piper si roastbeef. Ingrediente: 300 g cepe frantuzesti (esalote) 200 ml vin rosu sec 50 g unt 1 lingura zahar 4 linguri otet balsamic sare piper roastbeef preferat   Mod de preparare: Ceapa curăţată se aşază…
Read more »

Pulpa de porc la tava

20 October 2012
Pulpa_de_porc_la_tava
O reteta savuroasa de Pulpa de porc la tava din: pulpa de porc, vin alb, ceapa, morcovi, telina, conopida, gulie, ardei grasi, cimbru, usturoi, condimente, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpa de porc (bucata intreaga) 500 ml vin alb sec 2 cepe 2 morcovi 1 telina 1 conopida 1 gulie 2 ardei grasi…
Read more »

Retete simple: Pui la cuptor

20 October 2012
Pui_la_cuptor
O reteta simpla si gustoasa de Pui la cuptor din: pui, usturoi, frunze de dafin, unt si zeama de lime. Ingrediente: 1 pui intreg de 1,8-2 kg 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 frunze de dafin 50 g de unt, moale zeama de la 1 lime   Mod de preparare: Incinge cuptorul la 220°C/gaz 7.…
Read more »

Peste cu praz

20 October 2012
Peste_cu_praz
O reteta savuroasa de peste cu praz din: peste, praz, cimbru, ceapa, foi de dafin, vin alb, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 peste mai mare, circa 800 g (curatat) 2 fire de praz 4 ramurele de cimbru 1 ceapa 2 foi de dafin 300 ml vin alb sec ulei de masline sare…
Read more »

Rulada de pui cu sos de branza

20 October 2012
Rulada_de_pui_cu_sos_de_branza
Rulada de pui cu sos de branza din: ciuperci, piept de pui, mascarpone, ceapa, patrunjel, pesmet, smantana, unt, crema de branza, faina, sare si piper. Ingredinete: 300 g ciuperci 4 piepti de pui 100 g mascarpone 2-3 legaturi ceapa o legatura patrunjel 4 linguri pesmet pentru sos: 100 ml smantana o lingura unt cu sare…
Read more »

Prajitura la tava cu visine (Valurile Dunarii)

20 October 2012
Prajitura_la_tava_cu_visine
Prajitura la tava cu visine din: unt, zahar, sare, oua, faina, praf de copt, lapte, cacao, rom, visine, zahar vanilat, lapte, unt, zahar pudra si ciocolata amaruie. Ingrediente: blat: 250 g unt 200 g zahar 1 praf sare 6 oua 400 g faina 3 lingurite praf de copt circa 5 linguri lapte 1 lingura cacao…
Read more »

Berbecuţ cu bulgur şi vinete la cuptor

20 October 2012
Berbecut_cu_bulgur_si_vinete_la_cuptor
Berbecuţ cu bulgur şi vinete la cuptor din: masline negre, feta, carne de berbecut, usturoi, vanata, grau bulgur, rosii, supa de vita, oregano si iaurt grecesc. Ingrediente: 240 g amestec de masline negre si feta, la borcan, curse bine, pastreaza uleiul 700 g carne de berbecut, taiata cubulete 1 vanata tocata 4 catei de usturoi,…
Read more »

Focaccia cu eşalote

20 October 2012
Focaccia_cu_esalote
O reteta savuroasa de Focaccia cu eşalote din: drojdie, faina, ulei de masline extravirgin, sare de mare, esalote si cimbru. Ingrediente: 20 g drojdie 500 g faina 2 linguri ulei de masline extravirgin 1 lingura de sare de mare 10 esalote 2 fire cimbru   Mod de preparare: Intr-un castron se zdrobeşte cubul de drojdie…
Read more »

Rata cu fasole la cuptor

20 October 2012
Rata_cu_fasole_la_cuptor
O reteta savuroasa de Rata cu fasole la cuptor din: pulpe de rata, fasole boabe, ceapa, rosii, morcov, ulei, foi de dafin, patrunjel, sare si piper. Fasolea este bogată în cal­ciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, potasiu, seleniu, acid folic, vitaminele A, C, K şi cele din Complexul vita

Supa de rosii cu perisoare de carne

20 October 2012
Supa_de_rosii_cu_perisoare_de_carne
O reteta savuroasa de Supa de rosii cu perisoare de carne din: paine toast, smantana, usturoi, patrunjel, rozmarin, carne de vita, ou, coaja de lamaie, sare, piper, rosii, ceapa, ulei de masline, bulion, supa, zahar, unt, marar si verdeturi. Ingrediente: 2 felii paine toast veche de-o zi 5-6 linguri smantana 2 catei de usturoi 6…
Read more »

Orez cu creveţi şi cârnaţi picanţi

20 October 2012
Orez_cu_creveti_si_cârnati_picanti
O reteta gustoasa de Orez cu creveţi şi cârnaţi picanţi din: carnati picanti, ceapa, ardei rgas, condimente cajun, orez, supa de pui, rosii, creveti si coriandru. Ingrediente: 4 carnati picanti 1 ceapa, tocata 1 ardei gras rosu, fara seminte, feliat 2-3 lingurite de condimente Cajun 250 g de orez cu bob lung 500 ml supa…
Read more »

Tort savuros de biscuiţi

20 October 2012
Tort_savuros_de_biscuiti
Tort de biscuiţi din: unt de cocos, ou, zahar, zahar vanilat, lapte, cacao si biscuiti integrali. Ingrediente: 200 g unt de cocos (sau unt normal) 1 ou 80 g zahar 1 plic zahar vanilat 50 ml lapte condensat 5 linguri cacao 200 g biscuiti integrali   Mod de preparare: Se topeşte untul şi se lasă…
Read more »

Salata cu sunca si mustar cu miere

20 October 2012
Retete_1
Rade într-un bol 2 morcovi mari, 1/2 ceapă şi 1 măr roşu şi adaugă 250 g de varză albă tocată. Amestecă 4 linguri de maioneză, 2 linguri de muştar cu boabe, 1 lingură de muştar Dijon, 2 linguri de miere şi 1 lingură oţet de vin alb, apoi asezonează. Toarnă dressingul astfel obţinut peste salată…
Read more »

Medalioane de porc cu esalote

20 October 2012
Medalioane_de_porc_cu_esalote
O reteta savuroasa de Medalioane de porc cu esalote din: medalioane de porc, sare, piper, ulei de masline, esalote, busuioc, unt si vin. Ingrediente: 500 g medalioane de carne de porc sare piper 2 linguri ulei de masline 4 esalote 4 fire busuioc 60 g unt 100 ml vin alb   Mod de preparare: Se…
Read more »

Rulada cu conopida si carne tocata

20 October 2012
Rulada_cu_conopida_si_carne_tocata
O reteta gustoasa de Rulada cu conopida si carne tocata din: carne tocata, conopida, morcov, ceapa, marar, ulei, oua, paine neagra, lapte, cimbru, nucsoara, sare si piper. Ingrediente:  1,5 kg carne tocata 1 conopida mica 1 morcov 1 ceapa 1 legatura marar 50 ml ulei 2 oua 2 felii paine neagra 50 ml lapte 1…
Read more »

Dovlecei cu esalote

20 October 2012
Dovlecei_cu_esalote
Dovlecei cu esalote din: dovlecei, esalote, sare, otet de mere, ghimbir, seminte de coriandru, seminte de mustar, chimen, zahar, amidon si curcuma. Ingrediente: 600 g dovlecei 400 g esalote 1 lingura de sare 800 ml otet de mere 3 cm ghimbir proaspat 2 linguri seminte de coriandru 3 linguri seminte de mustar 1 lingura chimen…
Read more »

Bors de vita cu leustean

20 October 2012
Bors_de_vita_cu_leustean
Bors de vita cu leustean din: rasol de vita, morcovi, ceapa, cartofi, ardei, telina, sare, foaie de dafin, piper, bors, suc de rosii, ulei de floarea soarelui, frunze de telina si leustean. Ingrediente:  1 kg rasold e vita 3 morcovi 1-2 cepe 3 cartofi un ardei o telina sare o foaie de dafin piper negru…
Read more »

Friptură de miel cu salată de roşii şi pesto

20 October 2012
Friptura_de_miel_cu_salata_de_rosii_si_pesto
Friptură de miel cu salată de roşii şi pesto din: patrunjel, cimbru, ulei de masline, parmezan, miere, otet de vin alb, sare, piper, rosii, ceapa rosie, usturoi si fileuri de miel. Ingrediente: 2 fire patrunjel 4 fire cimbru 150 ml ulei de masline 2 linguri parmezan ras 1 lingura miere 1 lingura otet de vin…
Read more »

Salată vietnameză cu pui

20 October 2012
Salata_vietnameza_cu_pui
Salată vietnameză cu pui din: taitei din orez, morcov, castravete, piept de pui, ridichi, ceapa rosie, menta, arahide, ardei iute, coaja si zeama de lamaie, sos de peste, sos de soia si ulei de susan. Ingrediente: 100 g taitei din orez 1 morcov 1/2 castravete 2 piepti de pui fripti, taiati in fasii 50 g…
Read more »

Plăcintă de praz cu ficăţei de pui

20 October 2012
Placinta_de_praz_cu_ficatei_de_pui
O reteta de placinta de praz cu ficatei de pui din: praz, ficatei de pui, foi de placinta, morcov, ceapa, ardei gras, oua, patrunjel, smantana, ulei, sare si piper. Ingrediente: 6 fire de praz 500 g ficatei de pui 500 g foi de placinta 1 morcov 1 ceapa 1 ardei gras 3 oua 1 legatura…
Read more »

Porc la tava cu legume

20 October 2012
Porc_la_tava_cu_legume
O reteta savuroasa de Porc la tava cu legume din: muschi de porc, broccoli, morcovi, gogosari, ardei, ceapa, sare, piper, cimbru, rozmarin si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 500 g muschi de porc 400 g broccoli 3 morcovi 2 gogosari 2 bucati ardei verde o ceapa mare sare piper cimbru uscat si macinat o crenguta…
Read more »

Pere umplute

20 October 2012
Pere_umplute
Pere umplute din: pere, branza de burduf, cimbru, frunze de salvie, bacon, vin, lamaie, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 4 pere mari 50-60 g branza de burduf 1 ramurica de cimbru 4 frunze de salvie 8-10 felii de bacon, taiate foarte subtire 500 ml vin alb 1 lamaie 2 foi de dafin sare…
Read more »

Midii cu ceapa

20 October 2012
Midii_cu_ceapa
O reteta simpla si savuroasa de midii cu ceapa din: ulei de masline, esalote, usturoi, morcov, vin alb, midii, patrunjel, lamaie, piper, sare si paine. Ingrediente: 60 ml ulei de masline 2 esalote 5 catei de usturoi 1 morcov 200 ml vin alb 300 g midii curatate congelate 1 legatura patrunjel 1 lamaie piper negru…
Read more »

Reteta zilei: Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde

20 October 2012
Salata_de_andive_cu_orz_si_dovleac_copt_si_dressing_cu_ceapa_verde_1
O reteta savuroasa de Salata de andive cu orz si dovleac copt si dressing cu ceapa verde din: dovleac, orz, apa, ulei de masline, ceapa verde, otet balsamic, sirop de artar, sare, piper si andive. Ingrediente: 1/4 dovleac 1/4 ceasca de orz uscat 3/4 căni de apă plus, 1/2 ceasca 2 linguri de ulei de…
Read more »

Ghiveci in suc de rosii

20 October 2012
muraturi
O reteta savuroasa de Ghiveci in suc de rosii din: fasole verde, ardei grasi, dovlecei, vinete, conopida, bame, otet, rosii, verdeata, suc de rosii si sare. Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 kg ardei grasi 1 kg dovlecei tineri 1 kg vinete 1 kg conopida 1 kg bame 200 ml otet 1 1/2 kg rosii…
Read more »

Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume

20 October 2012
Muschi_de_vita_cu_cuscus_si_garnitura_de_legume
Muschi de vita cu cuscus si garnitura de legume din: muschi de vita, sare, piper, cimbru, vin rosu, ulei de masline, zahar, otet aromatic, cuscus, unt, dovlecei, morcovi, usturoi si gogosari. Ingrediente: 800 g muschi de vita sare piper cimbru 100 ml vin rosu 3-4 linguri ulei de masline o lingura de zahar 3-4 linguri…
Read more »

Tagine de berbecuţ, dovleac şi caise uscate

20 October 2012
Tagine_de_berbecut_dovleac_si_caise_uscate
O reteta delicioasa si savuroasa din: ulei, ceapa, usturoi, ras el hanout, berbecut, dovleac, caise, rosii, supa de vita, coaja de lamaie, coriandru, cuscus si iaurt. Ingrediente: 2 linguri de ulei 1 ceapa mare, tocata fin 2 catei de usturoi, tocati fin 1 lingura de ras el hanout (condiment arabesc) 600 g pulpa de berbecut,…
Read more »

Jeleu de mure cu sampanie

20 October 2012
Jeleu_de_mure_cu_sampanie
Jeleu de mure cu sampanie din: mure, sampanie rosie, zahar gelifiant si sare de lamaie. Ingrediente: 1,5 kg mure 500 ml sampanie rosie 500 g zahar gelifiant (3:1) 1 plic sare de lamaie   Mod de preparare: Se piseaza 1,5 kg mure cu 500 ml sampanie rosie; se strecoara piureul. Se amesteca 250 ml din…
Read more »

Placinta de toamna cu fructe de padure

20 October 2012
Placinta_de_toamna_cu_fructe_de_padure
Placinta de toamna cu fructe de padure din: fructe de padure, zahar, apa, amidon, suc de lamaie, extract de vanilie, sare, scortisoara, zahar brun, faina, fulgi de ovaz si unt. Ingrediente: 600 grame fructe de padure 50 grame zahar 20 ml apa 20 grame amidon

Salata de creveti si pepene galben

20 October 2012
Salata_de_creveti_si_pepene_galben
O reteta savuroasa de Salata de creveti si pepene galben din: pepene galben, grapefruit, miere, ghimbir, creveti si rucola. Ingrediente: 2 pepeni galbeni mici 1 grapefruit rosu 2 lingurite ghimbir 4 lingurite miere 175 g creveti, curatati si gatiti o mana de rucola, pentru garnisire   Mod de preparare: Taiati pepenii in jumatate si indepartati…
Read more »

Meniu de 1200 de calorii (Diete)

20 October 2012
Retete_1
  Mic dejun: 150ml de lapte fara grasime, 1 lingurita de miere si 2 biscuiti integrali Gustare: 20g de miez de nuca Pranz: 200g de paste cu dovlecei gratinati +100g de linte fiarta cu marar deasupra Gustare: 20 g de migdale Cina: peste la cuptor fara ulei cu 5 masline + 2 kiwi
Read more »

Retete tv Paprika #3

19 October 2012
Retete_3.jpg
TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale. TV Paprika nu este doar un canal de retete culinare, ci un concept de viata, pornind de la oferirea de solutii de cultura a produselor bio si ajungand la cele mai rafinate retete ale…
Read more »

Dulceata de prune cu ciocolata

19 October 2012
Dulceata_de_prune_cu_ciocolata
Dulceata de prune cu ciocolata din: prune, lamaie, zahar si praf de ciocolata amaruie. Ingrediente: 1 1/2 prune 1 lamaie 500 g zahar gelifiant (2:1) 40 g praf de ciocolata amaruie   Mod de preparare: Se spală prunele, se taie jumătăţi şi se golesc de sâmburi; se pasează şi se ameste­că împreună cu sucul de…
Read more »

Ouă coapte cu şuncă şi spanac

19 October 2012
Oua_coapte_cu_sunca_si_spanac
Ouă coapte cu şuncă şi spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, rosii, ardei copti, sunca, spanac, oua, pudra de ardei cayenne si paine crocanta. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa mica, tocata fin 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ardei iute verde, curatat de seminte si tocat fin 400 g…
Read more »

Tartă cu roşii asezonată cu şuncă de Parma şi mozzarella

19 October 2012
Tarta_cu_rosii_asezonata_cu_sunca_de_Parma_si_mozzarella
Tartă cu roşii asezonată eu şuncă de Parma şi mozzarella din: aluat, rosii, rosii cherry, mozzarella, sunca de parma, sare, piper, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 350 g aluat de foi congelat 6 rosii 250 g rosii cherry 150 g mozzarella 6 felii sunca de Parma sare piper 2 linguri cimbru uscat 2 linguri…
Read more »

Crochete de peste cu mazare

19 October 2012
Crochete_de_peste_cu_mazare
O reteta savuroasa de Crochete de peste cu mazare din: file de cod, faina, ou, pesmet, ulei, mazare, unt, coaja de lamaie, menta si cartofi. Ingrediente: 600 g file de cod sau de salau, fara piele 50 g de faina, amestecata cu putina sare 1 ou mare, batut usor 200 g de pesmet 2 linguri…
Read more »

Galuste cu slaninuta si varza rosie

19 October 2012
Galuste_cu_slaninuta_si_varza_rosie
Galuste cu slaninuta si varza rosie din: varza rosie, ceapa, untura, zahar, sare, chimen, otet, ceapa, chifle, slanina, faina, sare, galbenusuri, ou si bacon. Ingrediente: 750 g varza rosie 1 ceapa 3 linguri untura 1 lingura zahar sare chimen otet 4 cepe galuste: 6 chifle vechi de-o zi 60 g slanina impanata 500 g faina…
Read more »

Pui la cuptor

19 October 2012
Pui_la_cuptor
O reteta simpla si savuroasa de pui la cuptor din: pui, rosii, telina, ceapa, usturoi, sare, piper, boia, ulei, vin, supa, bulion si patrunjel. Ingrediente: 1 pui (circa 1,2 kg) 500 g rosii 1 fir telina verde 1 ceapa 2 catei de usturoi sare piper boia 2 linguri ulei 100 ml vin alb 150 ml…
Read more »

Lasagna vegetariană

19 October 2012
Lasagna_vegetariana
Lasagna vegetariană din: foi lasagna, sare, piper, dovlecei, usturoi, ceapa, ulei, rosii, busuioc, mozzarella, parmezan, rosii cherry, rosii galbene si seminte de floarea soarelui. Ingrediente: 12 foi lasagna sare piper 3 dovlecei mijlocii 2-3 catei de usturoi 1 ceapa 1 lingura ulei 600 g rosii decojite (conserva) 2 linguri busuioc tocat 250 g mozzarella 75…
Read more »

Zacuscă de legume

19 October 2012
Zacusca_de_legume
O reteta delicioasa de Zacuscă de legume din: ceapa, gogosari, ardei grasi, morcovi, telina, patrunjel, conopida, varza alba, usturoi, pasta de tomate, zahar, ulei, boabe de piper, foi de dafin, sare, piper si conservant. Camara plina de borcane face iar mai usoare… si mai placuta Ingrediente: 2 kg ceapa 2 kg gogosari 2 kg ardei…
Read more »

Budinca de paste cu varza

19 October 2012
Budinca_de_paste_cu_varza
O reteta gustoasa de Budinca de paste cu varza din: paste scurte, ulei, sare, varza alba, varza rosie, usturoi, smantana, oua, cascaval si piper. Ingrediente: 400 g paste scurte 3 linguri ulei sare 8 frunze de varza alba 4 frunze de varza rosie 1 catel de usturoi 250 g smantana 16% grasime 4 oua 150…
Read more »

Pulpa de porc cu cartofi

19 October 2012
Pulpa_de_porc_cu_cartofi
O reteta simpla si delicioasa de Pulpa de porc cu cartofi din: pulpa de porc, cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: 600 g pulpa de porc 800 g cartofi 4-5 rosii o capatana de usturoi cimbru si busuioc proaspat sare piper 3-4 linguri ulei de floarea soarelui  …
Read more »

Roşii umplute cu peşte

19 October 2012
Rosii_umplute_cu_peste
Roşii umplute cu peşte din: paine toast, busuioc, cimbru, patrunjel, parmezan, smantana, unt, sare, piper, rosii, file de peste alb, usturoi, ulei, vin si branza. Ingrediente: 4 felii paine toast 3 linguri busuioc tocat 1 lingura cimbru tocat 2 linguri patrunjel tocat 2 linguri parmezan ras 60 g smantana 100 g unt sare piper 4…
Read more »

Strudel cu varza si prune

19 October 2012
Strudel_cu_varza_si_prune
Strudel cu varza si prune din: faina, sare, ulei, ou, apa, pesmet, varza, unt, zahar, smantana, sare, branza de vaci, oua, zahar pudra, prune uscat si suc de lamaie. Ingrediente: aluat: 250 g faina 1 praf de sare 1 lingura ulei 1 ou 125 ml apa calduta 6 linguri pesmet umplutura: 800 g varza 30…
Read more »

Reteta zilei: Placinta cu rubarba si capsuni

19 October 2012
Placinta_cu_rubarba_si_capsuni_14
O reteta savuroasa si delicioasa de Placinta cu rubarba si capsuni din: caspuni, rubarba, zahar, tapioca, sare, unt, aluat, galbenus si zahar. Ingrediente: 4 1/2 cani capsune taiate felii 1 1/2 cani de rubarbă, tăiate în bucăți de 1-2 cm 1 cană de zahăr 1/4 ceasca de tapioca 1 linguriță de sare 1 1/2 linguri…
Read more »

Spaghete cu rosii cherry

19 October 2012
Spaghete_cu_rosii_cherry
Spaghete cu rosii cherry din: spaghete, sare, rosii cherry, masline, busuioc, usturoi, ulei de masline, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g spaghete sare 400 g rosii cherry 80 g masline negre fara samburi 1/2 legatura busuioc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline piper 50 g parmezan proaspat ras   Mod de preparare:…
Read more »

Budinca de macaroane

19 October 2012
Budinca_de_macaroane
Budinca de macaroane din: macaroane, oua, telemea, branza de vaci, gorgonzola, smantana, ceapa verde, rosii, unt si sare. Ingrediente: 700 g macaroane/spaghete 2 oua 200 g telemea 100 g branza de vaci 100 g camembert/gorgonzola 100 g smantana 2 fire de ceapa verde 2 rosii 50 g unt sare   Mod de preparare: Unge cu…
Read more »

Pui cu cartofi la tavă

19 October 2012
Pui_cu_cartofi_la_tava
O reteta simpla si delicioasa de Pui cu cartofi la tavă din: cartofi, ulei de masline, pulpe de pui, ceapa, bacon, lamaie, oregano, vin si supa de pui. Ingrediente: 500 g cartofi, feliati subtire 2 linguri ulei de masline 6-8 pulpe superioare de pui, cu piele 8 salote sau cepe mici 100 g bacon, taiat…
Read more »

Berbecuţ cu ciuperci

19 October 2012
Berbecut_cu_ciuperci
Berbecuţ cu ciuperci din: pulpa de berbecut, ciuperci, ceapa, morcov, vin, seminte de coriandru, ulei, patrunjel, chimen, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 600 g pulpa de berbecut 1 kg ciuperci proaspete 1 ceapa mare 1 morcov 350 g vin alb demisec 1 lingurita seminte de

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro