Retete de Sarbatoare:
Reteta zilei: Biscuiti cu fulgi de ciocolata
3 February 2014
Biscuiti
cu fulgi de ciocolata din: faina, bicarbonat, praf de copt, sare, unt,
zahar brun, zahar, oua, vanilie, ciocolata, fulgi de ciocolata neagra.
Ingrediente: 2 1/4 cani faina 1 1/4 lingurite de bicarbonat de sodiu 1
1/2 lingurite praf de copt 1 1/2 lingurite de sare 150gr unt nesarat, la
temperatura camerei 1 1/4…
Read more »
Read more »
Retete de cocktailuri: Cocktail cu rom
3 February 2014
Cocktail
cu rom din: sirop de rodii, rom bacardi, suc de lamaie. Calitate –
alcoolic Bază alcoolică – rom alb Pahar -cupă de cocktail Categorie –
Rum drinks Decoraţiune – nici una Se serveşte inainte de mese
Ingrediente 1/10 sirop de rodii 6/10 Rom…
Read more »
Read more »
Piept de rata cu sfecla si hrean
3 February 2014
Piept
de rata cu sfecla si hrean din: piept de rata, sfecla, ulei de masline,
unt, zeama de lamaie, miere, hrean, boabe de piper, sare. Ingrediente: 1
kg piept de rata 3-4 sfecle 100 ml ulei de masline 20 g unt 3 linguri
zeama de…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Ecleruri cu crema de ness
3 February 2014
O
reteta delicioasa de ecleruri cu crema de ness si glazura de cappucino
din: ulei, faina, oua, praf de copt, mess, lapte, zahar vanilat, unt,
cappucino si ciocolata alba. Ingrediente aluat: 75 ml ulei 200 ml apă
125 g făină 3 ouă un praf de…
Read more »
Read more »
Tigaie cu legume si pui Shanghai
3 February 2014
Tigaie
cu legume si pui Shanghai din: piept de pui file, oua, susan, pesmet,
ulei, amestec de legume, piper, sare. Ingrediente: 2 bucati piept de pui
file 2-3 oua 100 g susan 100 g pesmet 200 ml ulei pentru prajit 1
pachet (400 g) amestec…
Read more »
Read more »
Salata cu rucola si branza feta marinata
3 February 2014
Salata
cu rucola si branza feta marinata din: feta, boabe de ienupar, boabe de
coriandru, ulei de rapita, otet de mere, mustar, salata creata, frunze
de rucola, ceapa verde, rosii, piper, sare. Ingrediente: 200 g feta cate
1 lingura boabe de ienupar si coriandru 175…
Read more »
Read more »
Retete de Cocktailuri: Cocktail B 52
3 February 2014
O
reteta simpla de Cocktail B 52 din: kahlua, bailey’s si grand marnier.
Calitate - alcoolic Pahar - pousse cafe sau cupă mică Categorie - Coffee
liqueur drinks Decoraţiune – fără Se serveşste seara şi noaptea
Ingrediente: 1/3 Kahlua 1/3 Bailey’s 1/3 Grand Marnier Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Macare de castraveti cu carne de rata
3 February 2014
Macare
de castraveti cu carne de rata din: rata, castarveti in saramura, suc
de rosii, ceapa, ulei, piper, sare, patrunjel. Ingrediente: 1 rata
tanara 8 castraveti mari in saramura 1 pahar suc de rosii 2-3 cepe 2-3
linguri ulei piper macinat sare 1 legatura patrunjel…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Rulada de pui umpluta
3 February 2014
O
reteta gustoasa de rulada de pui umpluta din: dovlecei, ceapa, oua,
paine, sare, piper, smantana, pesmet, unt si verdeata. Ingrediente: 800 g
carne tocată de pui 2-3 cepe 2-3 ouă miezul de la 1-2 felii de pâine 4
dovlecei cu coaja verde sare piper…
Read more »
Read more »
Vinete cu ceapa, usturoi si ardei iute
3 February 2014
Vinete
cu ceapa, usturoi si ardei iute din: ulei, vanata, ceapa, usturoi,
ardei iute, coriandru, sos de soia, otet din vin rosu, zahar, amidon.
Ingrediente: 2-3 linguri de ulei 1 vanata mare sau 2 vinete mici, taiate
in cuburi cu latura de 2,5 cm 1…
Read more »
Read more »
Piept de pui umplut, cu garnitura de cartofi copti
3 February 2014
Piept
de pui umplut, cu garnitura de cartofi copti din: piept de pui, ulei,
praz, telina, unt, salvie, cartofi, usturoi, rosii, lamaie, patrunjel,
sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 80 ml ulei 2 fire praz 1 telina
mijlocie 50 g unt 1 lingurita salvie…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Oua ochiuri cu sos de ciuperci si rosii
3 February 2014
Oua
ochiuri cu sos de ciuperci si rosii din: rosie, ciuperci, usturoi,
oregano, oua, ulei de masline. Ingrediente: 1 rosie, tocata 3-5
ciuperci, taiate felii subtiri 1 catel de usturoi, taiat felii subtiri 2
oua 1 lingura de frunze de oregano proaspete, rupte 1…
Read more »
Read more »
Cartofi noi cu rozmarin
3 February 2014
Cartofi
noi cu rozmarin din: cartofi noi, ulei de masline, rozmarin, sare,
conopida, rosii, ardei, patrunjel. Ingrediente: 1 kg cartofi noi 100 ml
ulei de masline 2-3 fire de rozmarin verde sare pentru sosul rosu: 1
conopida mica 2-3 rosii 3 ardei 1/2 legatura patrunjel…
Read more »
Read more »
Retete de cocktailuri: Cocktail cu brandy
3 February 2014
Cocktail
cu brandy din: benedictine, brandy. Calitate – alcoolic Bază alcoolică –
brandy Pahar – snifter Categorie – Benedictine drinks Decoraţiune –
fără Se serveste dupa cina Ingrediente: 5/70 Benedictine 5/10 brandy
Mod de Preparare: Se pun cele două ingrediente direct în snifter, fără
a…
Read more »
Read more »
Carne de porc cu broccoli si usturoi
3 February 2014
Carne
de porc cu broccoli si usturoi din: ulei, muschi de porc, usturoi,
broccoli, ceapa rosie, sos de soia, otet de vin rosu, vin de orez, sos
de ardei iute, supa concentrat de pui, zahar, amidon. Ingrediente: 1
lingura de ulei 500 g muschi de…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Mix gril
3 February 2014
O
reteta simpla si delicioasa de mix grill din: piept de pui, ciocanele
de pui, ceapa, piper, rozmarin, cimbru si usturoi. Ingrediente: 800 g
piept de pui un kilogram pulpite de pui dezosate 800 g ciocănele de pui
1-2 cepe piper rozmarin cimbru usturoi grăsime…
Read more »
Read more »
Chiftelute cu sos de lamaie
3 February 2014
Chiftelute
cu sos de lamaie din: orez, ceapa rosie, carne de miel, ceapa verde,
usturoi, cimbru, nucsoara, coaja de lamaie, ardie gras, ulei de masline,
sare, piper, supa de miel, cimbru. Ingrediente: 30 g orez 2 cepe rosii
400 g carne slaba de miel, tocata…
Read more »
Read more »
Salata cu surimi si ridichi
3 February 2014
Salata
cu surimi si ridichi din: salata mixta, surimi, castraveti, rosii,
ridichi, sare, piper, busuioc, oregano, otet balsamic, ulei de masline.
Ingrediente: 1 punga salata mixta 1 pachet surimi 2 castarveti 2-3 rosii
1 legatura ridichi sare piper busuioc oregano otet balsamic ulei de
masline…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de grau cu legume si vinegreta de otet balsamic
3 February 2014
Salata
de grau cu legume si vinegreta de otet balsamic din: grau, morcovi,
castravete, ardei gras rosu, ardei gras verde, ceapa rosie, porumb,
ceapa verde, nuci, ulei de masline, otet balsamic, sare, zahar, piper,
mustar dijon. Ingrediente: 1 ceasca de grau ½ ceasca de…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salata de pui cu taitei
3 February 2014
O
reteta gustoasa de salata de pui din: taitei de casa, rosii, ardei
gras, ceapa, susan, pipet de pui, morcov, ulei de masline, otet
aromatic, busuioc, sare, vin, piper si patrunjel. Ingrediente: 300 g
tăiţei de casa 3-4 roşioare 1 ardei gras o ceapă albă…
Read more »
Read more »
Chec rapid
3 February 2014
Chec
rapid din: oua, zahar, faina, ulei, sare, zahar vanilinat, cacao,
cirese, visine, caise, stafide, nuci. Ingrediente: 6 oua 1 1/2 cana
zahar 2 cani faina 1/2 cana ulei 1 varf de cutit sare 2 plicuri zahar
vanilinat 2 linguri cacao 150 g fructe proaspete…
Read more »
Read more »
Sosuri pentru carnea de vita
3 February 2014
Carnea
de vită, fie că este fiartă, fie prăjită, se potriveşte cu sosuri
acrişoare de fructe sau legume. Pentru aceasta puteţi folosi, în acest
sezon, coacăzele, agrişele, corcoduşele şi rubarbărul. Fructele curăţate
de sâmburi şi codiţe se fierb în vin alb, cu miere, scorţişoară,
nucşoară…
Read more »
Read more »
Gaina umpluta cu paste si sunca
3 February 2014
Gaina
umpluta cu paste si sunca din: gaina, taitei, sunca, cascaval, ou,
patrunjel, unt, supa de legume, boia dulce, sare, piper. Ingrediente: 1
gaina de aproximativ 1 1/2 kg 150 g taitei sau alte paste 100 g sunca
presata 50 g cascaval 1 ou 1…
Read more »
Read more »
Retete de coktailuri: Cocktail Angel’s Face
3 February 2014
O
reteta simpla de Cocktail Angel’s Face din: gin, apricot brandy si
calvados. Calitate -alcoolic Bază alcoolică -Calvados şi gin Categorie
-Apricot brandy drins Decoraţiune – fără Se serveste dupa cina
Ingrediente: 1/3 gin 1/3 apricot brandy 1/3 Calvados Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Ratatouille in stil chinezesc
3 February 2014
O
reteta delicioasa de Ratatouille în stil chinezesc din: dovlecei,
vinete, ciuperci, rosii, castane de apa, sos de fasole neagra, sos
hoisin, sos tabasco si otet alb sau rosu. Ingrediente: 125 g dovlecei
125 g vinete 125 g ciuperci cum ar fi ghebe, urechi de…
Read more »
Read more »
Creveti cu fasole verde
3 February 2014
Creveti
cu fasole verde din: ulei, lemongrass, ghimbir, ananas, fasole verde,
rosii cherry, creveti, busuioc, zeama de lime, supa de pui, sos de
peste, zahar brun. Ingrediente: 1 lingura de ulei 2 fire lemongrass,
frunzele exterioare indepartate, iar restul tocat fin 1 bucata de
ghimbir…
Read more »
Read more »
Pui cu ardei iute si lamaie
3 February 2014
Pui
cu ardei iute si lamaie din: pui, lamai, ceapa, ardei iute, otet din
vin rosu, ulei de arahide, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 4 lamai 3
cepe 1 arde iute otet din vin rosu 6 linguri ulei de arahide sare piper
Mod de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de fasole boabe cu legume
3 February 2014
Supa
de fasole boabe cu legume din: ulei de masline, seminte de chimen,
ceapa, usturoi, morcovi, ardei gras, cartofi, fasole boabe, rosii,
chimen, sare, apa, coriandru. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline
1/2 lingurita seminte de chimen 1/2 cana ceapa, tocata 4 catei
usturoi,…
Read more »
Read more »
Retete de cocktailuri: Cocktail Angel’s Delight
3 February 2014
Cocktail
Angel’s Delight din: sirop de rodii, cointreau, gin, frisca. Calitate –
alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – pousse cafe sau un pahar înalt şi
strâmt Categorie – Triple sec drinks Decoraţiune – fără Se serveste
dupa cina Ingrediente 1/4 sirop de rodii 1/4…
Read more »
Read more »
Budinca de gulii cu carne de porc
3 February 2014
Budinca
de gulii cu carne de porc din: gulii, carne de porc, smantana, orez,
oua, ceapa, pesmet, condimente pentru carnea de porc, patrunjel, sare,
piper, margarina. Ingrediente: 15 gulii mici 600 g carne slaba de porc
500 g smantana 200 g orez 10 oua 1…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de legume cu usturoi şi ghimbir
3 February 2014
O
reteta simpla de salata de legume cu usturoi si ghimbir din: broccoli,
varza, ceapa verde, mazare, usturoi, ghimbir, zahar brun si sos de
peste. Ingrediente: 150 g broccoli 150 g varză pak choi 50 g ceapă verde
100 g mazăre dulce 1 căţel de…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu bacon si ardei
3 February 2014
Piept
de pui cu bacon si ardei din: piept de pui, bacon, ardei capia, pasta
de tomate, ulei de masline, sare, piper alb. Ingrediente: 600 g piept
dezosat de pui 4 felii sunca de pui sau bacon 4 ardei capia 1 lingura
pasta de tomate…
Read more »
Read more »
Curry de creveti si ananas
3 February 2014
Curry
de creveti si ananas din: pasta de curry, sos de peste, dovleac, lapte
de cocos, supa de pui, muguri de bambus, frunze de lime, creveti,
coriandru, lime, ardie iute. Ingrediente: 200 g pasta de curry verde 50
ml sos d
Retete de cocktailuri: Cocktail cu cognac
2 February 2014
Cocktail
cu cognac din: cognac, fernet branza, crema de menta. Calitate –
alcoolic Bază alcoolică – cognac Pahar – cupă mică Categorie – Cremă de
menta drinks Decoraţiune – fără Se serveste dupa cina Ingrediente:
4/10 cognac 3/10 Fernet Brânca 3/10 cremă de mentă verde Mod de
preparare: Ingredientele, puse împreună cu câteva…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Briose cu mango
2 February 2014
Briose
cu mango din: faina alba, faina neagra, sare, praf de copt, lapte,
piure de mango, ulei, iaurt, ou, fulgi de ciocolata. Ingrediente: 1
1/2 cani faina alba 1/2 cana faina neagra 1/2 lingurita sare 1 lingura
praf de copt 1 cana lapte 3/4 – 1 cana piure de mango 2 linguri ulei
1/4…
Read more »
Read more »
Placinta cu carne de porc si vita
2 February 2014
Placinta
cu carne de porc si vita din: foi de placinta, carne de porc, carne de
vita, ulei, oua, smantana, marar, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente:
1 pachet (400 g) foi de placinta cate 1/2 kg carne de porc si de vita
200 ml ulei 5-6 oua 3-4 linguri smantana 1-2 legaturi marar 4-5 cepe…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de spanac şi mere
2 February 2014
O
reteta simpla de salata de spanac cu mere din: usturoi, paine
integrala, frunze de spanac, mere rosii, amestec de chives, menta si
patrunjel, suc de mere, mustar, otet de cidru, sare si piper negru.
Ingrediente: 2 căţei de usturoi, cu coajă 2 felii de pâine integrală,
fără coajă 100 g frunze de spanac tânăr…
Read more »
Read more »
Ciocănele cu sos de telină
2 February 2014
Ciocănele
cu sos de telină din: pulpe de pui, sare de mare, pesmet, boia dulce,
praz, otet balsamic, ulei de porumb, miere, telina, usturoi, smantana,
sare, piper. Ingrediente: 12 pulpe inferioare de pui sare de mare 2-3
linguri pesmet boia dulce 2 fire de praz 4 lingurite otet balsamic 5
linguri ulei de porumb 2…
Read more »
Read more »
Salata orientala cu crenvursti
2 February 2014
Salata
orientala cu crenvursti din: cartofi, morcovi, oua, mazare, porumb,
gogosar in otet, castraveti in saramura, masline, crenvursti, ceapa,
ulei, otet, sare, piper, mustar, patrunjel. Ingrediente: 5-6 cartofi 2-3
morcovi 3 oua 200 g boabe de mazare sau fasole pastai din conserva 200 g
boabe de porumb dulce din conserva 1 gogosar in otet 2…
Read more »
Read more »
Retete de cocktailuri: Cocktail Amaretto Sour
2 February 2014
O
reteta simpla de Cocktail Amaretto Sour din: amaretto di saronno
originale si suc de lamaie. Calitate – alcoolic Bază alcoolică – nici
una Pahar – cupă mică dublă pentru cocktail Categorie – Amaretto drinks
Decoraţiune – o felie de portocală Se serveste seara si noaptea
Ingrediente 2/3 Amaretto di Saronno Originale 1/3 suc…
Read more »
Read more »
Dieta Sarah
2 February 2014
Regimul
alimentar Sarah e popular in SUA si i-a cucerit pe cei care l-au
incercat pentru ca da rezultate rapide si poti manca oricat vrei din
alimentele indicate. Prima zi: Doar mere. A doua zi: Carne slaba, fiarta
sau la gratar. A treia zi: Lapte degresat. A patra zi: Cartofi fierti. A
cincea zi: Fasole…
Read more »
Read more »
Placinta de pui cu oregano si mozzarella
2 February 2014
Placinta
de pui cu oregano si mozzarella din: ceapa, usturoi, ulei de masline,
oregano, rosii, zahar, otet din vin, pui copt, mozzarella, pesmet.
Ingrediente: 1 ceapa mare, tocata 2 catei de usturoi, zdrobiti 3 linguri
ulei de masline 2 linguri de oregano uscat 3 conserve a cate 400 g de
rosii tocate 1 lingura de…
Read more »
Read more »
Budinca de iepure
2 February 2014
Budinca
de iepure din: carne de iepure, ulei, morcov, radacina de patrunjel,
telina, castravete, pesmet, parmezan, slanina, oua, sare, piper.
Ingrediente: spinare si pulpele din spate ale iepurelui 50 ml ulei 1
morcov 1 radacina patrunjel 1 telina 1 castravete acru 4-5 linguri
pesmet 100 g parmezan sau cascaval 50 g slanina 2 oua sare…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Paste cu spanac, feta si bacon
2 February 2014
O
reteta de paste cu spanac, feta si bacon din: paste, ulei de masline,
bacon, ceapa, spanac, sos de ardei iute si branza de feta. Ingrediente:
400g de paste 60 ml ulei de masline 250 g bacon, taiat marunt doua cepe
medii, taiate felii 400 g de spanac 30-60 ml de sos de ardei iute…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Paste cu trei feluri de branza
2 February 2014
Paste
cu trei feluri de branza din: paste, unt, faina, lapte, sare, piper
negru, piper alb, branza cheddar, branza gruyere, branza telemea,
pesmet, ulei de masline. Ingrediente: 500gr paste 4 linguri unt
nesarat 1/4 ceasca faina 5 cesti de lapte 1 lingurita sare 1/2 lingurita
negru sau piper alb 1 1/2 cani branza cheddar,…
Read more »
Read more »
Crochete din carne de gaina
2 February 2014
Crochete
din carne de gaina din: carne de gaina, unt, faina, supa de pasare,
oua, pesmet, sare, piper, nucsoara, seminte de mac, busuioc, cimbru,
ulei. Ingrediente: 200 g carne de gaina 50 g unt 2 linguri faina 2 cesti
supa de pasare 2 galbenusuri 2 oua 50 g pesmet sare piper nucsoara 1
lingura seminte…
Read more »
Read more »
Medalion de vita cu nuci si cimbru verde
2 February 2014
Medalion
de vita cu nuci si cimbru verde din: medalioane de vita, oua, pesmet,
seminte de coriandru, nuci, mustar de dijon, hrean, faina, coniac, vin
rosu, miere, ulei, unt, cimbru verde, sare, piper. Ingrediente: 4
medalioane de vita 2 oua 2 linguri pesmet 1 lingurita seminte de
coriandru 2 linguri nuci zdrobite 2 linguri mustar…
Read more »
Read more »
Drob cu ciuperci
2 February 2014
Drob
cu ciuperci din: carne tocata, oua, morcovi, gris, paine, lapte, ceapa
verde, patrunjel, margarina, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper.
Ingrediente: 500 g carne tocata amestec 4 oua 3 morcovi 2 linguri gris 2
felii paine 100 ml lapte care 2 legaturi ceapa verde si patrunjel cate 1
lingura margarina si pesmet pentru forma 10…
Read more »
Read more »
Rulada cu branza de vaci, spanac si file de somon
2 February 2014
Rulada
cu branza de vaci, spanac si file de somon din: spanac, branza de vaci,
oua, marar verde, patrunjel verde, ceapa verde, usturoi verde, faina,
file de somon, sare, piper. Ingrediente: 1 kg spanac fiert 500 g branza
proaspata de vaci 4 oua 1 legatura marar verde 1 legatura patrunjel
verde 1 legatura ceapa verde…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de quinoa cu fructe uscate
2 February 2014
O
reteta de Salată de quinoa cu fructe uscate din: boabe de quinoa, sare,
piper negru, seminte de pin, telina, ceapa rosie, ardei gras, fructe de
merisor, stafide, coriandru, cumin, suc de lamaie, boia si patrunjel.
Ingrediente: 180 g boabe de quinoa sare şi piper negru 2 linguri seminţe
de pin 1 tijă de ţelină,…
Read more »
Read more »
Regimul Dr. Cohen
2 February 2014
Intr-un
bol mare se prepara “reteta dulce”, adica se amesteca 125 g de branza
de vaci sau un iaurt degresat si doua linguri de compot de fructe, apoi
se adauga un albus de ou batut spuma. Separat, se prepară “reteta
sarata”: 300 ml supa de legume, amestecata cu 125 g branza de vaci, un
iaurt…
Read more »
Read more »
Retete de cocktailuri: Cocktail Amaretto Colada
2 February 2014
O
reteta simpla de Cocktail Amaretto Colada din: suc de ananas, creama de
cocos, amaretto di saronno originale si rom alb. Bază alcoolică – rom
alb Pahar – tumbler mare Categorie – Amaretto drinks Decoraţiune – o
felie de ananas, cireşe roşii şi câteva paie Se serveste la orice ora
Ingrediente: 8 cl suc de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Fasole rosie cu ciocanele de pui
2 February 2014
Fasole
rosie cu ciocanele de pui din: ciocanele de pui, ceapa, usturoi,
ketchup, sare, piper, ghimbir, cimbru, sos worcestershire, rosie, ardei
iute, apa, fasole rosie, zahar brun, ulei. Ingrediente: 8 ciocanele de
pui 2 cepe, tocate 3 catei de usturoi, tocat 1 lingurita de ketchup 1/2
lingurita de sare 1/4 lingurita piper negru 1/4…
Read more »
Read more »
Cartofi cu turmeric si ardei iute
2 February 2014
Cartofi
cu turmeric si ardei iute din: cartofi, turmeric, ulei vegetal, ardie
iute, ceapa, frunze de coriandru, mustar, suc de lamaie, sare, piper.
Ingrediente: 450 g cartfofi mici pentru salata 1 lingurita turmeric 4
linguri de ulei vegetal 2 ardie iuti 2 cepe tocate fin 50 g frunze de
coriandru 1/2 lingurita mustar suc de…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de cartofi copţi cu sos
2 February 2014
O
reteta simpla de salata de cartofi copti cu sos de iaurt din: ulei de
masline, sare, piper negru, cartofi, frunze de salata, cumin, suc de
lamaie si iaurt semidegresat. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline
sare şi piper negru 4 cartofi mici pentru copt, bine spălaţi 125 g
frunze de diferite soiuri de salată…
Read more »
Read more »
Dieta cu dovlecei si linte
2 February 2014
PRIMA
ZI Mic dejun: Un ou fiert, doua linguri de cereale integrale cu putina
miere. Pranz: 100g linte fiarta cu multa ceapa si sos de rosii. Gustare:
Un mar. Cina: Dovlecei gratinati cu verdeata. A DOUA ZI Mic dejun: O
felie de paine neagra cu unt si salata de fructe. Pranz: Dovlecei
umpluti cu putin…
Read more »
Read more »
Falafel cu legume si humus
2 February 2014
Falafel
cu legume si humus din: naut, usturoi, patrunjel, marar, faina, chimen,
bicarbonat, coriandru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g naut fiert
2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 2 linguri
faina 1 lingurita chimen macinat un varf de lingurita bicarbonat 1
lingurita coriandru macinat 200 ml ulei pentru prajit sare piper…
Read more »
Read more »
Cozonacei cu gutui si nuci
2 February 2014
Cozonacei
cu gutui si nuci din: faina, galbenusuri, zahar, sare, zahar vanilat,
drojdie, lapte, unt, gutuie, nuci. Ingrediente: pentru aluat: 500 g
faina 3 galbenusuri 100 g zahar un varf cutit de sare 2 plicuri zahar
vanilat 1 plic drojdie uscata 230 ml lapte 150 g unt 1 gutuie mica rasa
fin cate 100 g…
Read more »
Read more »
Iahnie de vinete cu oregano
2 February 2014
Iahnie
de vinete cu oregano din: vinete, ceapa, rosii, ulei de masline,
usturoi, zeama de lamaie, oregano. Ingrediente: 2 vinete 2 cepe 5 rosii
30 ml ulei de masline 3 catei de usturoi zeama de lamaie oregano sau
busuioc uscat Mod de preparare: Vinetele, fără a fi curăţate de
coajă, se taie cubuleţe…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Tocanita de vita in sos de iaurt
2 February 2014
O
reteta simpla de tocanita in sos de iaurt din: pulpa de vita, iaurt,
supa de legume, galbenus, ceapa rosii, lamaie, patrunjel, salata, sare
si piper negru. Ingrediente: 600 g pulpă de vită 250 g iaurt 1 l supă de
legume 1 gălbenuş 2 cepe roşii 1 lămâie 1 legătură de pătrunjel salată
sare piper…
Read more »
Read more »
Dieta cu otet de mere
2 February 2014
Dieta
urmareste reductia poftei de mancare. Dizolvati doua lingurite de otet
de mere de cea mai buna calitate si o lingurita de scortisoara intr-un
pahar cu apa calda si bea inainte de micul dejun, de masa de pranz si de
cin, cu inghitituri mici. Eficienta: Slabesti 2 kg in 7 zile. Parerea
specialistului: Otetul de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de pui cu mazare si sunca
2 February 2014
Supa
de pui cu mazare si sunca din: ceapa, ulei de masline, supa de pui,
mazare, dafin, ardei gras, morcovi, sunca, sare, piper. Ingrediente: 1
ceapa, cuburi 1 lingura ulei de masline 6 cani supa de pui 2 cesti
mazare 2 frunze de dafin 1-2 cesti ardei gras rosu, cuburi 1-2 cesti
morcovi cuburi…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de tăiţei
2 February 2014
O
reteta de salata de taitei din: taitei cu ou, ulei de floarea soarelui,
ardei iute, usturoi, ghimbir, citronella, morcovi, ardei gras, porumb,
mazare, salata chinezeasca, sos de soia, ulei de susan, frunze de
coriandru si alune sarate. Ingrediente: 100 g tăiţei cu ou subţiri 2
linguri ulei de floarea-soarelui 1 ardei iute roşu, fără…
Read more »
Read more »
Tocanita cu piept de pui si coriandru
2 February 2014
Tocanita
cu piept de pui si coriandru din: ulei de masline, ceapa, ardei rosii,
pasta de ardei iute, rosii tocate, piept d epui, orez, boabe de fasole,
coriandru, zeama de lime, zahar, iaurt. Ingrediente: 1 lingura ulei de
masline, 1 ceapa, feliata 2 ardie rosii, cuatati de seminte si tocati in
cuburi mari 3 linguri…
Read more »
Read more »
Salata cu tofu si capere
2 February 2014
Salata
cu tofu si capere din: orez, ulei de masline, capere, rosii cherry,
ceapa, morcov, frunze de busuioc, masline, tofu. Ingrediente: 200 g orez
30 ml ulei de masline 30 g capere 3-4 rosii cherry 1 ceapa 1 morcov
frunze de busuioc cateva masline 200 g tofu Mod de preparare: Spălaţi
orezul în mai…
Read more »
Read more »
Jambon cu enibahar si coriandru
2 February 2014
Jambon
cu enibahar si coriandru din: pulpa de porc, vin alb sec, foi de dafin,
cimbru, maghiran, boia de ardei dulce, usturoi, enibahar, coriandru,
piper, sare grunjoasa. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc (4-5 kg) 500
ml vin alb sec 2 foi de dafin 1 lingurita cimbru 1 lingurita maghiran 1
lingura boia de ardei…
Read more »
Read more »
Pizza cu carne de pui si porumb
2 February 2014
Pizza
cu carne de pui si porumb din: piept de pui file, ceapa, rosii, boabe
de porumb, mozzarella, ou, tarate de grau, oregano, marar, margarina,
piper, sare. Ingrediente: 800 g piept de pui file 1 ceapa 4 rosii 1
conserva (200 g) porumb boabe 250 g mozzarella 1 ou 2 linguri tarate de
grau 1…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de castraveţi şi pepene
1 February 2014
O
reteta simpla de salata de castraveti si pepene din: pepene rosu,
castravete, masline, branza feta, iaurt degresat, marar, sare, piper
negru, marar si paine integrala. Ingrediente: 700 g pepene roşu 1/2
castravete 40 g măsline păstrate în saramură, scurse pentru sos: 25 g
brânză feta, clătită şi scursă 3 linguri iaurt degresat 1 lingură…
Read more »
Read more »
Rulada cu branza de vaci
1 February 2014
Rulada
cu branza de vaci din: faina, lapte, unt, sare, branza de vaci, oua,
zahar, stafide, coaja de lamaie. Ingrediente: pentru aluat: 300 g faina
100 ml lapte 10 g unt un varf cutit de sare pentru umplutura: 300 g
branza de vaci 3 oua 150 g zahar 100 g unt 50 g stafide, curatate…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Iepure aromat
1 February 2014
O
reteta delicioasa de iepure aromat din: iepure, morcovi, telina, ceapa,
faina, ulei extravirgin de masline, unt, vin rosu, vin alb sec, otet
din vin alb, vin alb sec, foi de dafin, usturoi, salvie, rozmarin,
oregano, felii de mamaliga si sare. Ingrediente: 1 iepure sălbatic 2
morcovi 1 tulpină de ţelină 2 cepe albe 80…
Read more »
Read more »
Tocana de porc in dovleac
1 February 2014
Tocana
de porc in dovleac din: dovleac, carne de porc, ceapa rosie, ardie
gras, rosii, chimen, cimbru, sare, ulei, vin rosu. Ingrediente: 1
dovleac potrivit 600 g carne de porc slaba 3 cepe rosii 1-2 ardei grasi
rosii 2 rosii 1 lingurita chimen pisat 1 lingurita cimbru uscat sare 1
ml ulei 100 ml vin…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de fructe de mare şi paste
1 February 2014
O
reteta simpla de salata de fructe de mare si paste din: midii
proaspete, vin alb, suc de lamaie, sare, piper negru, paste, creveti,
usturoi, patrunjel si ceapa verde. Ingrediente: 500 g midii proaspete 75
ml vin alb sucul de la 1 -2 lămâi sare şi piper negru 250 g paste, cum
ar fi fusilli…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu branza si bacon
1 February 2014
Piept
de pui cu branza si bacon din: crema de branza, usturoi, patrunjel,
bacon, pipet de pui, ulei. Ingrediente: 5 linguri crema de branza 2
catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura de patrunjel tocat sau 1/2 lingura
de patrunjel uscat 2 bucati piept de pui fara piele 6 felii de bacon
ulei, pentru uns carnea…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de quinoa cu avocado si grapefruit
1 February 2014
Salata
de quinoa cu avocado si grapefruit din: unt, quinoa, apa, salata
creata, ulei de masline, grapefruit, avocado, nuci pecan, otet de vin,
suc de lamaie, ulei de masline, miere, coaja de lamaie, ceapa, sare,
piper. Ingrediente: 1 lingura unt nesarat 1/2 ceasca quinoa 1 cana de
apa 1 1/2 cani de salata creata…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Raţă cu muguri de bambus
1 February 2014
O
reteta delicioasa de Raţă cu muguri de bambus şi ciuperci din: rata,
muguri de bambus, ciuperci, sos de soia, faina de porumb, ulei de
arahide si sare. Ingrediente: 1 raţă 1 cutie cu muguri de bambus 200 g
ciuperci pleurotus sos de soia 1 lingură de făină de porumb ulei de
arahide sare …
Read more »
Read more »
Caltabos cu cimbru
1 February 2014
Caltabos
cu cimbru din: intestin de porc, sorici de porc, slanina de porc, limba
de porc, sange de porc, cimbru, maghiran, piper, usturoi, sare.
Ingrediente: 1 intestin mai gros de porc 500 g sorici de porc 300 g
slanina de porc 300 g limba de porc 100 ml sange de porc 1 jumatate de
lingurita…
Read more »
Read more »
Ciorba cu tarhon si oua
1 February 2014
Ciorba
cu tarhon si oua din: ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina
de pastarnac, boabe de piper negru, unt, faina alba, frunze de tarhon,
oua, smantana, bors. Ingrediente: 1 ceapa de dimensiune mijlocie 2
morcovi mari 1 radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 lingurita
boabe de piper negru 1 lingura unt 1 lingura…
Read more »
Read more »
Tocana de pui cu cartofi si mazare
1 February 2014
Tocana
de pui cu cartofi si mazare din: pulpe de pui, ulei de floarea
soarelui, ceapa verde, faina, supa de pui, morcovi, cartofi, mazare,
mustar cu seminte, patrunjel, marar, chives. Ingrediente: 8 pulpe de pui
cu os, fara piele 1 lingura ulei de floarea soarelui 5 cepe verzi,
feliate, partea alba si cea verde separate…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Piept de raţă cu rodie
1 February 2014
O
reteta simpla si delicioasa de piept de rata cu rodie din: piept de
rata, hasme, vin rosu, supa de pui, boabe de rodie, unt, ulei
extravirgin de masline, sare si piper negru. Ingrediente: 400 g piept de
raţă 5 haşme 1 pahar de vin roşu 1 cană de supă de pui 1 cană de…
Read more »
Read more »
Carnati cu enibahar si cuisoare
1 February 2014
Carnati
cu enibahar si cuisoare din: intestine de porc, carne de porc, usturoi,
cuisoare, enibahar, boia dulce, piper, sare. Ingrediente: intestine de
porc subtiri 2 kg carne de porc (nu prea slaba) 6 catei de usturoi 1
jumatate de lingurita cuisoare pisate 1 jumatate de lingurita enibahar 1
jumatate de lingurita boia dulce 1 jumatate…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de vita cu orz
1 February 2014
Supa
de vita cu orz din: apa, carne de vita, sare, orz, cartofi, morcov,
castraveti murati, ulei de masline, ceapa, telina, pasta de tomate,
marar, dafin, piper negru, smantana. Ingrediente: 12 cani de apa 500gr
carne de vita, bucati ¼ cana orz, spalat bine ½ lingura de sare 3
cartofi, cuburi 1 morcov, felii…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salata cu pui afumat
1 February 2014
O
reteta simpla de salata cu pui afumat din: paine veche, salata, piept
de pui afumat, parmezan, ou, usturoi, ulei de masline extravirgin,
mustar de dijon, sos tabasco, iaurt degresat, sare si piper negru.
Ingrediente: 125 g pâine veche de o zi, tăiată cubuleţe 300 g salată,
ruptă şuviţe cât o înghiţitură 200 g piept…
Read more »
Read more »
Borş cu sfeclă roşie, fasole si cartofi
1 February 2014
Borş
cu sfeclă roşie, fasole si cartofi din: morcovi, telina, radacina de
patrunjel, radacina de pastarnac, ceapa, ardie grasi, sfecla rosie,
cartofi, patrunjel, marar, leustean, rosii, bors. Ingrediente: 1-2
morcovi 1 telina mica 1 radacina patrunjel sau pastarnac 2 cepe mari 2
ardei grasi 1 sfecla rosie de dimensiune medie 1/2 kg fasole verde 4-5…
Read more »
Read more »
Burgeri cu salsa
1 February 2014
Burgeri
cu salsa din: cartofi dulci, ulei de masline, carne tocata de pui,
pasta de curry rosu, ceapa verde, coriandru, ananas, zeama de lime,
ardei iute, sos dulce de ardei iute, chifle de burger. Ingrediente: 4
cartofi dulci, curatati de coaja si taiati in bastonase groase 1 linguri
ulei de masline 400-500 g carne tocata…
Read more »
Read more »
Carnati de porc cu boia si rozmarin
1 February 2014
Carnati
de porc cu boia si rozmarin din: mate de porc, pulpa de porc, piept de
porc, usturoi, cimbru, enibahar, piper, rozmarin, boia de ardei dulce,
sare. Ingrediente: 5 m mate de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg piept de
porc 1 capatana de usturoi 1 lingura cimbru 1 lingurita enibahar 1
lingura…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Salată de portocale şi curcan
1 February 2014
O
reteta simpla de Salată de portocale şi curcan din: carne de curcan,
ulei de floarea soarelui, ceapa verde, sare, piper negru, frunze de
nasturel, portocale, miere, mustar cu boabe si esalota. Ingrediente: 500
g carne de curcan, fără piele, dezosată 1 lingură ulei de
floarea-soarelui 4 cepe verzi, tocate sare şi piper negru un…
Read more »
Read more »
Ardei umpluti cu rosii uscate si cuscus
1 February 2014
Ardei
umpluti cu rosii uscate si cuscus din: ardei capia, rosii uscate,
mozzarella, cuscus, pesto, pesmet. Ingrediente: 3 ardei capia rosii,
taiati in jumatati si curatati de seminte 60 g de rosii uscate in ulei
de masline 100 g de mozzarella 140 g de cuscus 2 linguri de pesto 5
linguri de pesmet uscat …
Read more »
Read more »
Coaste de porc cu carnati afumati si hrean
1 February 2014
Coaste
de porc cu carnati afumati si hrean din: iaurt, smantana, faina, ou,
lapte hrean, sare, piper, coasta afumata de porc, carnati afumati.
Ingrediente: 1 cana de iaurt 200 ml smantana grasa 2 linguri faina 1 ou
100 ml lapte 3 linguri de hrean ras sare piper 1 coasta afumata de porc
1/2 kg carnati…
Read more »
Read more »
Suc de rodie
1 February 2014
Suc
de rodie Ingrediente: 1-2 rodii Mod de preparare: Se desfac rodiile
si se dau la blender. Sucul de rodie reprezinta o bogata sursa de
vitamine si minerale. Ajuta la producerea de elastina si colagen,
mentinand astfel elasticitatea si fermitatea pielii si intarziind
aparitia ridurilor.
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Sos de chili cu legume
1 February 2014
Sos
de chili cu legume din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, morcovi,
ardei gras, telina, usturoi, chimen, fulgi de ardei rosu, busuioc,
oregano, praf de chili, sare, piper, rosii, pasta de tomate, suc de
rosii, apa, grau, vin alb, suc de lamaie, sos worcestershire, sos
tabasco, fasole rosie, ardei iute, iaurt, smantana, ceapa verde, branza…
Read more »
Read more »
Placinta cu carne de vita si legume
1 February 2014
Placinta
cu carne de vita si legume din: ulei, ceapa, usturoi, morcovi, frunze
de cimbru, carne tocata de vita, linte, apstarnac, faina, supa de vita,
vin rosu, cartofi, iaurt, nucsoara. Ingrediente: 1 lingura ulei 2 cepe,
tocate fin 2 catei de usturoi, tocati 2 morcovi, dati pe razatoare sau
taiati cubulete 2 linguri frunze de…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Antricoate cu fructe
1 February 2014
O
reteta pur si simplu delicioasa de antricoate cu fructe din: antricoate
de vita, miez de ananas, papaia, zahar din trestie, avocado, mustar,
usturoi si sare. Ingrediente: 6 antricoate de vită 300 g miez de ananas
300 g papaia proaspătă sau din conservă 100 g zahăr din trestie de zahăr
1 avocado 2 linguri de…
Read more »
Read more »
Ciorba de legume cu babic
1 February 2014
Ciorba
de legume cu babic din: morcovi, telina, ardei grasi, ceapa, orez,
rosii, bors, leustean, babic, oua, ulei. Ingrediente: 2 morcovi 1/2
telina 3 ardei grasi rosii 1 ceapa 2 linguri orez 3-4 rosii proaspete
sau din conserva 1 l bors 1 legatura leustean 200 g babic 3 oua 4
linguri ulei Mod de…
Read more »
Read more »
Varza murata cu ceafa de porc
1 February 2014
Varza
murata cu ceafa de porc din: varza murata, ceafa de porc afumata,
masline, ulei, rozmarin, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 varza
murata 300 g ceafa de porc afumata 100 g masline 4 linguri ulei rozmarin
si cimbru uscat sare piper Mod de preparare: Tai varza fideluţă, o
speli în mai multe ape pentru…
Read more »
Read more »
Suc de broccoli
1 February 2014
Suc
de broccoli din: broccoli, frunze de spanac, suc de portocale, mar.
Ingrediente: 3-4 buchetele broccoli 1 mana frunze de spanac suc de
portocale 1 mar Mod de preparare: Combinati ingredientele la blender
si procesati pana la omogenizare. Broccoli este considerat un
superaliment, cu importante calitati antiimbatranire si antioxidante.
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Desert cu nuci si crema de banane
31 January 2014
Desert
cu nuci si crema de banane din: nuci, nuci pecan, nuca de cocos,
seminte de dovleac, seminte de floarea-soarelui, banane, curmale, sare,
condimente, scortisoara, vanilie. Ingrediente: 2 cani de nuci,
maruntite 1 cana de nuci pecan, maruntite 1 cana de nuca de cocos ½ cana
seminte de dovleac ½ cana seminte de floarea-soarelui…
Read more »
Read more »
Ciorbita de vitel cu smantana
31 January 2014
Ciorbita
de vitel cu smantana din: carne de vitel, morcovi, pastarnac, telina,
ceapa, orez, galbenusuri, smantana, faina, ulei, macris, sare.
Ingrediente: 600 g carne de vita cu os 3 morcovi 1 pastarnac 2 radacini
de patrunjel 1/2 telina 2-3 cepe 50 g orez 2 galbenusuri 200 g smantana 1
lingura faina 50 ml ulei 3-4…
Read more »
Read more »
Retete delicioase: Costite de miel cu cartofi
31 January 2014
O
reteta delicioasa de costite de miel cu ceapa, lamaie, ulei, sare,
piper, cimbru, busuioc, cartofi si vin alb dulce. Ingrediente: 800 g
costiţe de miel o ceapă mare 1-2 lămâi 3-4 linguri de ulei sare piper
cimbru busuioc 600 g cartofi o cănită vin alb dulce Mod de preparare:
Costiţele de miel se…
Read more »
Read more »
Suc de legume cu mar
31 January 2014
Suc
de legume cu mar din: ardei grasi, morcovi, broccoli, mar. Ingrediente:
2 ardei grasi rosii 2 morcovi 1 buchetel broccoli 1 mar Mod de
preparare: Curatati ardeii de seminte, morcovii de coaja si indepartati
cotorul la mar. Puneti toate ingredientele in blender si procesati pana
la omogenizare. Acest suc este bogat in…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Biscuiti cu fulgi de ciocolata
Biscuiti
cu fulgi de ciocolata din: faina, bicarbonat, praf de copt, sare, unt,
zahar brun, zahar, oua, vanilie, ciocolata, fulgi de ciocolata neagra.
Ingrediente: 2 1/4 cani faina 1 1/4 lingurite de bicarbonat de sodiu 1
1/2 lingurite praf de copt 1 1/2 lingurite de sare 150gr unt nesarat, la
temperatura camerei 1 1/4…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Oua ochiuri cu sos de ciuperci si rosii
Oua
ochiuri cu sos de ciuperci si rosii din: rosie, ciuperci, usturoi,
oregano, oua, ulei de masline. Ingrediente: 1 rosie, tocata 3-5
ciuperci, taiate felii subtiri 1 catel de usturoi, taiat felii subtiri 2
oua 1 lingura de frunze de oregano proaspete, rupte 1 lingura ulei de
masline Sare, piper Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de grau cu legume si vinegreta de otet balsamic
Salata
de grau cu legume si vinegreta de otet balsamic din: grau, morcovi,
castravete, ardei gras rosu, ardei gras verde, ceapa rosie, porumb,
ceapa verde, nuci, ulei de masline, otet balsamic, sare, zahar, piper,
mustar dijon. Ingrediente: 1 ceasca de grau ½ ceasca de morcovi,
tocati ½ ceasca castravete, tocat ½ ceasca ardei gras…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de fasole boabe cu legume
Supa
de fasole boabe cu legume din: ulei de masline, seminte de chimen,
ceapa, usturoi, morcovi, ardei gras, cartofi, fasole boabe, rosii,
chimen, sare, apa, coriandru. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline
1/2 lingurita seminte de chimen 1/2 cana ceapa, tocata 4 catei usturoi,
tocat 1/2 cana morcovi, cuburi 1 cana ardei gras, tocat…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Briose cu mango
Briose
cu mango din: faina alba, faina neagra, sare, praf de copt, lapte,
piure de mango, ulei, iaurt, ou, fulgi de ciocolata. Ingrediente: 1
1/2 cani faina alba 1/2 cana faina neagra 1/2 lingurita sare 1 lingura
praf de copt 1 cana lapte 3/4 – 1 cana piure de mango 2 linguri ulei
1/4…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Paste cu trei feluri de branza
Paste
cu trei feluri de branza din: paste, unt, faina, lapte, sare, piper
negru, piper alb, branza cheddar, branza gruyere, branza telemea,
pesmet, ulei de masline. Ingrediente: 500gr paste 4 linguri unt
nesarat 1/4 ceasca faina 5 cesti de lapte 1 lingurita sare 1/2 lingurita
negru sau piper alb 1 1/2 cani branza cheddar,…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Fasole rosie cu ciocanele de pui
Fasole
rosie cu ciocanele de pui din: ciocanele de pui, ceapa, usturoi,
ketchup, sare, piper, ghimbir, cimbru, sos worcestershire, rosie, ardei
iute, apa, fasole rosie, zahar brun, ulei. Ingrediente: 8 ciocanele de
pui 2 cepe, tocate 3 catei de usturoi, tocat 1 lingurita de ketchup 1/2
lingurita de sare 1/4 lingurita piper negru 1/4…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de pui cu mazare si sunca
Supa
de pui cu mazare si sunca din: ceapa, ulei de masline, supa de pui,
mazare, dafin, ardei gras, morcovi, sunca, sare, piper. Ingrediente: 1
ceapa, cuburi 1 lingura ulei de masline 6 cani supa de pui 2 cesti
mazare 2 frunze de dafin 1-2 cesti ardei gras rosu, cuburi 1-2 cesti
morcovi cuburi…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de quinoa cu avocado si grapefruit
Salata
de quinoa cu avocado si grapefruit din: unt, quinoa, apa, salata
creata, ulei de masline, grapefruit, avocado, nuci pecan, otet de vin,
suc de lamaie, ulei de masline, miere, coaja de lamaie, ceapa, sare,
piper. Ingrediente: 1 lingura unt nesarat 1/2 ceasca quinoa 1 cana de
apa 1 1/2 cani de salata creata…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de vita cu orz
Supa
de vita cu orz din: apa, carne de vita, sare, orz, cartofi, morcov,
castraveti murati, ulei de masline, ceapa, telina, pasta de tomate,
marar, dafin, piper negru, smantana. Ingrediente: 12 cani de apa 500gr
carne de vita, bucati ¼ cana orz, spalat bine ½ lingura de sare 3
cartofi, cuburi 1 morcov, felii…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Sos de chili cu legume
Sos
de chili cu legume din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, morcovi,
ardei gras, telina, usturoi, chimen, fulgi de ardei rosu, busuioc,
oregano, praf de chili, sare, piper, rosii, pasta de tomate, suc de
rosii, apa, grau, vin alb, suc de lamaie, sos worcestershire, sos
tabasco, fasole rosie, ardei iute, iaurt, smantana, ceapa verde, branza…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Desert cu nuci si crema de banane
Desert
cu nuci si crema de banane din: nuci, nuci pecan, nuca de cocos,
seminte de dovleac, seminte de floarea-soarelui, banane, curmale, sare,
condimente, scortisoara, vanilie. Ingrediente: 2 cani de nuci,
maruntite 1 cana de nuci pecan, maruntite 1 cana de nuca de cocos ½ cana
seminte de dovleac ½ cana seminte de floarea-soarelui…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cotlete de porc cu sos de mere si ceapa
Cotlete
de porc cu sos de mere si ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei
de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon,
cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2
lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2
mere, taiate felii 1…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Broccoli cu usturoi
Broccoli
cu usturoi din: broccoli, ulei de masline, usturoi, sare, piper.
Ingrediente: 1 broccoli, rupt buchetele 3 linguri ulei de masline 6-8
catei de usturoi sare si piper Mod de preparare: Incalziti cuptorul
la 230C. Feliati usturoiul. Intr-o tava, puneti broccoli si stropiti cu
ulei de masline. Adaugati usturoiul in tava si…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Sos cu carne de curcan in frunze de varza
Sos
cu carne de curcan in frunze de varza din: ulei de masline, carne
tocata de curcan, ceapa, ardei gras verde, supa de pui, rosii, chimen,
coriandru, sare, piper, sos tabasco, masline, salata verde, varza.
Ingrediente: 4 lingurite ulei de masline 500gr carne tocata de curcan 1
ceapa, tocata 1 ardei gras verde, tocat…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Smoothie de afine si curmale
Smoothie
de afine si curmale din: afine, scortisoara, lapte de cocos, suc de
mere, mar, curmale. Ingrediente: 2 cesti de afine congelate 1
lingurita de scortisoara 1 ceasca lapte de cocos 1 ceasca de suc de mere
1 mar, bucati 2 curmale, fara samburi Mod de preparare: Puneti in
blender toate ingredientele si…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de rosii cu paine prajita cu branza
Supa
de rosii cu paine prajita cu branza din: ulei de masline, fulgi de
ardei rosu, ceapa, rosii, apa, sare, piper, busuioc, iaurt, branza,
branza cheddar, maioneza, mustar. Ingrediente supa de rosii: 2 linguri
ulei de masline 1 lingurita fulgi de ardei rosu 1 ceasca ceapa tocata 2
cutii rosii 1 ½ cani de apa…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pizza cu aluat de mei, branza si rucola
Pizza
cu aluat de mei, branza si rucola din: mei uscat, supa de legume, oua,
branza cheddar, cimbru, iaurt, cimbru, patrunjel, tarhon, ceapa, suc de
lamaie, sare, piper, ulei de masline, ciuperci, usturoi,rucola, sare,
piper. Ingrediente aluat: 1 cana mei uscat 2 cesti supa de legume 2
oua 1/3 cana branza cheddar, rasa 1…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Salata de taitei cu legume si dressing cu pasta de chili
Salata
de taitei cu legume si dressing cu pasta de chili din: taitei, salata
creata, ridichi, morcovi, ceapa verde, alge marine uscate, seminte de
susan, pasta de chili, sos de soia, ulei de susan, zahar, otet de orez,
ulei. Ingrediente: 250gr taitei 1 1/2 salata creata 2 legaturi de
ridichi 2 morcovi 2 legaturi…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Desert cu crema de branza si fructe uscate
Desert
cu crema de branza si fructe uscate din: crema de branza, miere, branza
cheddar, fructe uscate, nuci pecan. Ingrediente: 250gr crema de
branza 2 linguri de miere 250 gr branza cheddar, maruntita 200gr mix de
fructe uscate 1 cana nuci pecan, tocate Mod de preparare: Combinati
crema de branza si mierea,…
Read more »
Read more »