
O reteta de pere fierte in vin din: pere, vin rosu,
scortisoara, miere, frisca si ciocolata. Ingrediente: 2 pere 200 ml vin rosu 1
lingurita scortisoara 2 linguri miere 500 ml frisca 30 g ciocolata menaj Mod
de preparare: Puneţi într-un vas vinul, mierea şi scorţişoara, la foc mic. Când
amestecul începe să…
Read
more »

O reteta de tort de Paşte din: oua, zahar, nuci, cacao,
esenta de migdale, unt, zahar pudra, ciocolata alba, oua, galbenusuri, esenta de
rom, esenta de migdale, smantana si miez de cocos. Ingrediente: 8 oua 8 linguri
zahar 8 linguri nuci macinate 5 linguri cacao 25 ml esenta de migdale crema: 200
g unt…
Read more
»

O reteta de brownie cu caramel din: ciocolata, unt,
zahar brun, oua, faina, pudra de cacao, sare, smantana, unt, fulgi de cereale,
seminte de susan, pulbere de susan si lichior. Ingrediente: blatul: 100 g
ciocolata amaruie, tocata fin 125 g unt nesarat 175 g zahar brun 2 oua mari 100
g faina cernuta 1…
Read
more »