Retete de Revelion:
Tiramisu cu coacăze roşii

O reteta delicioasa de tiramisu cu: tiramisu, oua, zahar tos, ulei, lapte, cacao, faina, praf de copt, zahar vanilat, coacaze rosii, frisca, sirop de zahar, sare, limeta. Ingrediente: 2 ouă 350 g zahăr tos 125 ml ulei de floarea-soarelui 250 ml lapte dulce 3 linguri de cacao 500 g făină praf de copt două...
Read more »
Patru salate pentru masa de Pasti
![RestauranteDeLux_Salate_41.jpg [auto] RestauranteDeLux_Salate_41.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/RestauranteDeLux_Salate_41-100x100.jpg)
Patru salate pentru masa de Pasti: Salată caldă de raţă servită cu sos Merlot O reteta delicioasa de salata cu: carne de rata, cartofi, andiva rosie, creson, sfecla rosie, vin rosu, hasma, supa de pui, ulei de masline. Ingrediente: 2 pulpe de raţă 2 cartofi, cu coajă 85g de bob verde (sau...
Read more »
Friptură de porc cu lămâie si seminţe de fenicul

O reteta de friptura d eporc cu lamaie si seminte de fenicul din: muschi de porc, rozmarin, cimbru, coaja de lamaie, seminte de fenicul, pesmet, parmezan, unt, ou, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1,2 kg muşchi de porc 2 linguri rozmarin tocat 2 linguri cimbru tocat 1 linguriţă coajă rasă de la...
Read more »
Frappe cu iaurt

O reteta de frappe cu iaurt din: smantana, iaurt, zahar, apa si frunze de menta. Ingrediente: 120 ml smantana dulce 160 g iaurt integral 50 g zahar 20 ml apa pentru decor: frunze de menta Mod de preparare: Pune în vasul blenderului smântână, iaurtul, zahărul şi apa. Mixează-le circa 40 de secunde la...
Read more »
Muschiulet de miel in unt

O reteta de muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry. Ingrediente: 2 catei de usturoi 1 fir de rozmarin 3 fire cimbru 4 bucati de muschiulet de miel (180 g) sare piper 80 g unt 1 legatura...
Read more »
Fasole verde cu marar

O reteta gustoasa de fasole verde cu: marar, praf de copt, unt, faina, supa de vita, sare, smantana, piper, otet. Ingrediente: 750 g fasole verde un vârf de cuţit de praf de copt o lingură de unt o lingură de făină 200 ml supă de vită sare 200 g smântână piper un strop de...
Read more »
Rondele de hering cu spanac

O reteta delicioasa de rondele cu: file de hering, spanac verde, alge, naut, boabe de porumb, fidea de orez, ulei de masline, usturoi, frunza de dafin, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g fileuri de hering 500 g spanac verde două foi de alge nori 200 g năut 150 g boabe de porumb 200 g...
Read more »
Pizza cu praz şi nuci

O reteta delicioasa de pizza cu:faina, drojdie, apa, ulei de masline, zahar tos, sos pesto, masline, ardei capia, praz, miez de nuca, cascaval, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g făină 15 g drojdie 250 ml apă două linguri cu ulei de măsline o linguriţă cu zahăr tos două linguri cu sos pesto 100 g...
Read more »
Friptură cu ceapă

O reteta delicioasa de friptura cu: carne de vita, sare, piper, faina, unt, ceapa, ulei, supa de vita, fulgi de unt. Ingrediente: 4 felii dezosate de carne de vită sare piper făină două linguri de unt topit 250 g ceapă ulei supă de vită pentru marinat 2-3 fulgi de unt rece Mod de preparare:...
Read more »
Varza vieneza

O reteta delicioasa de varza cu: sare, bacon, unt, faina, supa de vita, usturoi, piper. Ingrediente: o varză de un kilogram sare 100 g bacon o lingură de unt o lingură de făină 250 ml supă de vită un căţel de usturoi piper Mod de preparare: Se curăţă varza de frunzele exterioare, se taie...
Read more »
Polenta cu legume

O reteta delicioasa de polenta cu: malai, apa, ceapa verde, rosii, broccoli, parmezan, unt, branza de burduf, sare, piper. Ingrediente: 400 g mălai 1.500 ml apă o legătură ceapă verde 8 roşii 500 g broccoli 100 g parmezan 75 g unt 200 g brânză de burduf sare piper Mod de preparare: Broccoli se spală,...
Read more »
Ştrudel cu mere si scortisoara

O reteta gustoasa de strudel cu: mere, faina, ulei, zeama de lamaie, rom, stafide, scortisoara, zahar vanilat, zahar, unt, pesmet, zahar pudra. Ingrediente aluat: 200 g făină două linguri de ulei Ingrediente umplutură: 1.5kg mere zeamă de lămâie două-trei linguri de rom două-trei linguri de stafide scorţişoară zahăr vanilat 120 g zahăr 80 g...
Read more »
Miel condimentat

O reteta de miel condimentat din: ulei de masline, spata de miel, ceapa, usturoi, scortisoara, seminte de chimion, chilli, rosii, supa de legume, melasa de rodie, caise, smochine si coriandru. Ingrediente: 1½ ulei de măsline 2 bucăţi spată de miel, cu os 3 cepe, foliate 4 căţei de usturoi, feliaţi ½ baton de scorţişoară...
Read more »
Retete pentru masa de Paşti

Sarbatorile de Paste se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va prezentam o serie de retete pentru masa de Paşti: Pulpa de miel umpluta O reteta de pulpa de miel umpluta din: pulpa de miel, ulei, chifle, ou, smantana, unt, urzici,...
Read more »
Drob cu ou din carne de miel, curcan sau viţel

O reteta de Drob cu ou din carne de miel, curcan sau viţel din: chifla, ceapa, ulei, ceapa verde, patrunjel, carne de miel, organe de miel, ou, gris, sare si piper. Ingrediente: 1 chiflă veche de-o zi 2 cepe 3 linguri ulei 2 cepe verzi 1 legătură pătrunjel 400 g carne de miel tocată...
Read more »
Muşchi de porc umplut cu gorgonzola

O reteta de muschi de porc umplut cu gorgonzola din: muschi de porc, busuioc, banza gorgonzola, paine alba, sare, piper si ulei. Ingrediente: 1 bucată de muşchi de porc (cca 500 g) 1 legătură busuioc 150 g brânză gorgonzola (sau alt sortiment de brânză cu mucegai albastru) 50 g pâine albă tăiată cuburi (fără...
Read more »
Miel pe pat de legume asortate

O reteta de miel pe pat de legume asortate din: carcasa de miel, piper, ceapa, patrunjel, cimbru, rozmarin, unt, ou, fasole verde, cimbrisor, mazare, dovlecei, praz, ulei, sare si mustar. Ingrediente: 1 carcasa de miel cu coaste (circa 800 g) piper 3 cepe frantuzesti 1 legatura patrunjel 1 legatura cimbru 1/2 legatura patrunjel 1...
Read more »
Ruladă de curcan umplută cu brânză

O reteta de rulada de curcan umpluta cu branza din: otet, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia dulce, piept de curcan, patrunjel, cimbru, ceapa, pesemt, branza de vaci, galbenus, supa, smantana, mustar si amidon. Ingrediente: 1 lingură oţet 4 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper boia dulce 1 kg piept de curcan (fasonat...
Read more »
Drob de miel pane

O reteta de drob de miel pane din: organe de miel, oua, verdeata, faina, pesmet si ou. Ingrediente: 500 g organe de miel 3 oua verdeata: o jumatate de legatura de marar, o jumatate de legatura de patrunjel, o legatura de ceapa 3 linguri de faina alba 3 linguri de pesmet 1 ou pentru...
Read more »
Cocktail Tangora

O reteta simpla de Cocktail Tangora din: rom brun, bols vanilla, zahar si champagne. Ingrediente: 3 cl rom brun 1 cl Bols Vanilla 1 cl zahar 5 cl champagne Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata in shaker, si se serveste in pahar de whisky cu cuburi de gheata.
Read more »
Opt deserturi pentru masa de Paşte
![Deserturi_delicioase5.jpg [auto] Deserturi_delicioase5.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Deserturi_delicioase5-100x100.jpg)
Va prezentam Opt deserturi pentru masa de Paşte: Mieluşei cu marţipan O reteta de mielusei cu martipan din: martipan, oua, unt, zahar, zahar vanilat, sare, ulei de migdale, faina si amidon si praf de copt. Ingrediente: 100 g masă de marţipan 2 ouă 75 g unt moale 50 g zahăr 1 plic zahăr...
Read more »
Friptură de iepure cu măsline

O reteta de friptura de iepure cu masline din: iepure, vin alb, sare grunjoasa, piper, foi de dafin, masline, ulei de masline, rosii, busuioc verde, cimbru, lamai si usturoi. Ingrediente: un kg carne de iepure (piept, pulpe) 500 ml vin alb dulce, dacă e iepure de casă sau 500 ml vin roşu, dacă e...
Read more »
Bors de miel pentru masa de Paşti

O reteta de bors de miel pentru masa de Paşti din: coaste si carne de miel, ceapa, morcovi, ardei, telina, leustean, bors, rosii, otet, piper si sare grunjoasa. Ingrediente: un kilogram coaste şi carne de miel 3 cepe 3 morcovi un ardei o ţelînă 2 legături leuştean un litru borş 2-3 roşii o linguriţă...
Read more »
Frappe de banane si lapte de cocos

O reteta de frappe de banane si lapte de cocos din: suc de ananas, lapte de cocos, rom, smantana dulce, banana, gheata si ananas. Ingrediente: 200 ml suc de ananas 100 ml lapte de cocos 30-40 ml rom 75 ml smantana dulce 1 banana 5 cuburi de gheata pentru decor: 1 felie de ananas...
Read more »
Drob de miel cu ou

O reteta de drob de miel din: organe de miel, lapte, ulei de floarea soarelui, ienibahar, unt, oua, sare grunjoasa, piper si ceapa alba. Ingrediente: 2 kg organe de miel 500 ml lapte dulce 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui ienibahar 200 g unt 8 ouă sare grunjoasă piper negru măcinat 3 cepe albe ...
Read more »
Cocktail Sea Of Love

O reteta simpla de Cocktail Sea Of Love din: champagne, rom alb, lichior de cocos, piure de capsuni si fructe. Ingrediente: 8 cl champagne 1 cl rom alb 2 cl lichior de cocos 2 cl piure de capsuni bucati de fructe Mod de preparare: Mixam ingredientele cu gheata zdrobita in mixer, apoi turam...
Read more »
Coroniţă din carne de pui şi legume

O reteta de coronita din carne de pui si legume din: piept de pui, paine, lapte, oua, ceapa, unt, sare, ardei, piper, patrunjel, margarina, sare, iaurt, faina si smantana. Ingrediente: 800 g piept de pui 200 g miez pâine 200 ml lapte 4-5 ouă 2 legături ceapă 75 g unt sare 2 ardei piper...
Read more »
Retete de post: Salata cu crutoane

O reteta de salata de crutoane din: sfecla rosie, morcov, ceapa, zeama de lamaie, ulei de masline, seminte de susan, paine neagra si patrunjel. Ingrediente: 1 sfecla rosie de dimensiune mijlocie 1 morcov 1 ceapa zeama de la 1 lamaie 2 linguri ulei de masline 1 lingurita seminte de susan 200 g paine neagra...
Read more »
Tartă aperitiv cu brânză

O reteta de tarta aperitiv cu branza din: faina, ulei de floarea soarelui, sare, oua, branza mascarpone, telemea de vaca, smantana, sare, piper, ceapa, marar si patrunjel. Ingrediente: Pentru aluat: 225 ml apă 375 g făină 175 ml ulei de floarea-soarelui un praf sare 3 ouă Pentru umplutură: 100 g brânză mascarpone 150 g...
Read more »
Mieluşei cu marţipan

O reteta de mielusei cu martipan din: martipan, oua, unt, zahar, zahar vanilat, sare, ulei de migdale, faina si amidon si praf de copt. Ingrediente: 100 g masă de marţipan 2 ouă 75 g unt moale 50 g zahăr 1 plic zahăr vanilat 1 praf sare 5 picături ulei de migdale amare 80 g...
Read more »
Macrou cu legume

O reteta delicioasa de macrou cu: morcov, spanac, usturoi, frunza de dafin, rosii, limete, masline, ardei iute, ardei capia, ulei de masline, sare, piper, marar. Ingrediente: un kilogram macrou 500 g morcovi 500 g spanac verde 6 căţei de usturoi o frunză de dafin 4 roşii două limete 100 g măsline feliate un ardei...
Read more »
Ciorba de miel

O reteta de ciorba de miel din: carne de miel, apa, praz, morcovi, ceapa, arpacas, usturoi, piper si patrunjel. Ingrediente: 1 kg carne de miel 2 litri de apa 3 fire de praz tocat marunt 3 morcovi 2 cepe tocate 1 ceasca cu arpacas 2 catei de usturoi piper negru macinat 1/4 ceasca cu...
Read more »
Iepuraşi din aluat pufos de cozonac

O reteta de iepurasi din aluat pufos de cozonac din: lapte, drojdie, faina, zahar, unt, sare, gabenus, stafide, migdale si zahar pudra. Ingrediente: 300 g lapte 1/2 cub de drojdie 500 g faina 100 g zahar 75 g unt moale sare 1 galbenus circa 25 g stafide circa 25 g migdale rase eventual zahar...
Read more »
Salata cu muschi de vita

O reteta delicioasa de salata cu: muschi de vita, usturoi, rosii, salata, branza cu mucegai, otet balsamic, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 250 g de muşchi de vită 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 roşii 5 ceşti de salată romană tocată 3 ceşti de brînză cu mucegai albastru sfărîmată 4 linguri de oţet balsamic 1/2...
Read more »
Cum se prepara tort cu fructe (video)

O reteta video despre cum se prepara tort cu fructe: Ingrediente: 220 g plain flour ¼ tsp salt ½ tsp mixed spice ½ tsp ground cinnamon 200 g butter 2 tbsp black treacle 1 tbsp marmalade ¼ tsp vanilla essence 4 medium eggs, lightly beaten 800 g mixed dried fruit 100 g chopped mixed...
Read more »
Retete de post: Supa de praz si cartofi

O reteta de supa de praz si cartofi din: marar, ulei de masline extravirgin, praz, cartofi, usturoi, supa de legume si sare. Ingrediente: 1 legatura de marar 9 linguri ulei de masline extravirgin 1.7 kg praz 2 cartofi mari, taiati 3 catei usturoi, maruntiti 8 cani supa de legume sare Mod de preparare:...
Read more »
Cotlete de miel cu piure de mazăre şi mentă

O reteta de cotlete de miel cu piure de mazare si menta din: cotlete de miel, otet balsamic, ulei de masline, menta, mazare si parmezan. Ingrediente: 6 cotlete de miel 3 linguri oţet balsamic 5 linguri ulei de măsline 1 mână de mentă 300 g de mazare congelată 2 linguri parmezan ras Mod...
Read more »
Panna cotta cu jeleu de portocale

O reteta de Panna cotta cu jeleu de portocale din: smantana, lapte, zahar pudra, zahar tos, suc de portocale, amidon, gelatina, ciocolata cu lapte, rom si baton de vanilie. Ingrediente: 250 ml smantana pentru frisca 250 g lapte caldut 100 g zahar pudra 3 linguri cu zahar tos 400 ml suc de portocale proaspat...
Read more »
Roastbeef clasic cu sos remoulade

O reteta Roastbeef clasic cu sos remoulade din: carne de vita, sare, piper, mustar de dijon, ceapa, oua, castravecior murat, patrunjel, maioneza si iaurt. Ingrediente: 1,5 kg carne de vita fasonata pentru roastbeef sare piper 6 linguri mustar de Dijon 3 cepe albe 4 oua fierte tari 3 cepe frantuzesti 1 castravecior murat 1...
Read more »
Cocktail Frou Frou

O reteta simpla de Cocktail Frou Frou din: lichior de fructe, lichior de capsuni, suc de grepfrut si champagne. Ingrediente: 3 cl Bols lichior de fructe de passiflora 3 cl lichior de capsuni 2 cl suc de grepfurt champagne Mod de preparare: Ingredientele, cu exceptia sampaniei, se mixeaza bine cu gheata in shaker,...
Read more »
Cum se prepara miel si couscous (video)

O reteta video despre cum se prepara miel si couscous, un preparat absolut delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Ingrediente: 250 g Couscous Lamb 1 Stock Cube 400 ml Boiling Water Butter Salt Olive Oil Cum se prepara miel si couscous Pofta buna!
Read more »
Rulada cu carne de miel si spanac

O reteta de rulada cu carne de miel si spanac din: pulpa de miel, spanac, cascaval, ou, vin alb, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 kg pulpa de miel fara os 250 g spanac fiert 100 g cascaval ras 1 ou 50 ml vin alb 4 linguri ulei sare piper Mod de preparare:...
Read more »
Salată de cartofi roşii

O reteta de salata de cartofi rosii din: ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, smantana, cartofi noi, cartofi rosii, sare de mare, piper, ridichi, menta si arpagic. Ingrediente: 6 linguri cu ulei de măsline extravirgin sucul de la 1-2 lămâi 250 grame de smântână sau brânză proaspătă 500 grame de cartofi noi 500...
Read more »
Tartă de primăvară

O reteta de tarta de primavara din: faina, margarina, cascaval, verdeturi, patrunjel, marar, pesemt, ceapa, ulei, sare, piper si chimen. Ingrediente: 200 g faina 150 g margarina 50 ml apa 40 g cascaval 500 g amestec de verdeturi: leurda, urzici, loboda, coji de ceapa verde sau de usturoi 1 legatua de patrunjel 1 legatura...
Read more »
Ciorba de pui cu legume si paste

O reteta de ciorba de pui cu legume si paste din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, paste fainoase, piept de pui, ulei, leustean, patrunjel, sare, bulion si ulei. Ingrediente: doi morcovi o rădăcină de pătrunjel o jumătate de rădăcină de ţelină două cepe o mâană de paste făinoase un piept de pui 2-3 linguri de...
Read more »
Cocktail Gold Fever

O reteta simpal de Cocktail Gold Fever din: apricot brandy, bordeaux, bitter orange si sampanie. Ingrediente: 1 cl Apricot Brandy 1 cl vin alb Bordeaux o picatura de Bitter Orange sampanie Mod de preparare: Apricotul Brandy-ul, vinul si Bitter Orange-ul se mixeaza cu cuburi de gheata intr-un pahar mai mare. Turnam bautura intr-o...
Read more »
Salata de spanac

O reteta de salata de spanac din: usturoi, frunze de spanac, parmezan, ulei de masline, sare, piper, rosii cherry si lime. Ingrediente: 4 catei de usturoi 500 g frunze de spanac 20 g parmezan ulei de masline sare piper rosii cherry 1 lime pentru decor Mod de preparare: Se spală bine frunzele de...
Read more »
Friptura de miel cu hribi

O reteta de friptura de miel cu hribi din: pulpe de miel, hribi, piper, boia, cimbru, usturoi, patrunjel, condimente pentru miel, ulei, vin alb si foi de dafin. Ingrediente: 2 pulpe de miel 500 g hribi o lingurita piper o lingura boia o lingurita cimbru uscat 2 lingurite usturoi o lingurita patrunjel tocat 3...
Read more »
Cinci salate pentru masa de Pasti
![RestauranteDeLux_Salate_42.jpg [auto] RestauranteDeLux_Salate_42.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/RestauranteDeLux_Salate_42-100x100.jpg)
Cinci salate pentru masa de Pasti: Salata Siciliana cu mere si ciuperci marinate O reteta de salata siciliana cu mere si ciuperci marinate din: rosii, mere, radacina de telina, ciuperci marinate, maioneza, ou, masline, patrunjel si sare. Ingrediente: 2 rosii 2 mere 150 g radacina de telina 100 g ciuperci marinate 4...
Read more »
Cozonac cu nuca si rahat

O reteta de cozonac cu nuca si rahat din: faina, drojdie, unt, oua, zahar, ulei de floarea soarelui, sare, zahar vanilat, coaja de lamaie si portocala, rahat, nuca, rom, cacao si ou. Ingrediente: un kg faina 50 g drojdie 200 g unt 6 oua 10 linguri zahar 400 ml lapte 50 ml ulei de...
Read more »
Fripturi pentru masa de Paşti
![Friptura_de_ied_cu_rozmarin_si_cartofi-100x1001.jpg [auto] Friptura_de_ied_cu_rozmarin_si_cartofi-100x1001.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Friptura_de_ied_cu_rozmarin_si_cartofi-100x1001.jpg)
Fripturi pentru masa de Paşti: Friptură de ied cu rozmarin si cartofi O reteta de friptura de ied cu rozmarin si cartofi din: pulpa de ied, otet de vin, rozmarin verde, usturoi, cimbru, piper, unt, mere, cartofi, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: o pulpă dezosată de ied 100 ml otet de...
Read more »
Coaste de porc cu varza rosie cu mere

O reteta de coaste de porc cu varza rosie si mere din: coaste de post, varza rosie, mere golden, piper, cimbru, marar, unt, miere, sare si supa de legume. Ingrediente: 1,5 kg de coaste de porc o varza rosie potrivita patru mere golden sucul de la jumatate de portocala o lingurita de piper negru...
Read more »
Noua deserturi pentru masa de Paşte
![Deserturi_delicioase6.jpg [auto] Deserturi_delicioase6.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Deserturi_delicioase6-100x100.jpg)
Va prezentam Noua deserturi pentru masa de Paşte: Sorbet de lamaie O reteta de sorbet de lamaie din: apa, zeama de lamaie, zahar si coaja de lamaie. Ingrediente: 400 ml apa 200 ml zeama de lamaie 160 g zahar pentru decor: coaja de lamaie Mod de preparare: Incălzeşte apa fără să dea în...
Read more »
Cartofi noi copţi în ulei de trufe

O reteta de cartofi noi copti in ulei de trufe din: cartofi noi, usturoi, ulei de trufe, sare, piper, cimbru si rozmarin. Ingrediente: 1 kg cartofi noi 4 catei de usturoi ulei de trufe sare piper cimbru rozmarin Mod de preparare: Se spală bine cartofii şi se taie sferturi, fără a se curăţa...
Read more »
Cocktail 2000

O reteta simpla de Cocktail 2000 din: cointreau, suc de limeta, sampanie si agrise. Ingrediente: 4 cl Cointreau 4 linguri de suc de limeta sampanie bucati de agrise Mod de preparare: Mixam Cointreau, zeama de limeta si cuburile de gheata intr-un pahar, apoi turnam bautura intr-o cupa de sampanie si completam cu sampanie....
Read more »
Pască cu cremă de brânză dulce

O reteta de pasca cu crema de branza dulce din: oua, unt, zahar, ulei de floarea soarelui, sare, coaja de lamaie, drojdie, lapte, faina, unt, branza dulce, stafide, oua, esenta de vanilie, ciocolata si nuca de cocos. Ingrediente: pentru aluat: 3 ouă 100 g unt 6 linguri zahăr 25 ml ulei de floarea- soarelui...
Read more »
Rulada de curcan cu prune si sos de migdale

O reteta de rulada de curcan cu prune si sos de migdale din: pulpe de curcan, prune uscate, mustar, pesmet, albus, ceapa, verdeturi, morcovi, ulei, sare si piper. Ingrediente: trei pulpe superioare de curcan 20 prune uscate (eventual afumate) doua lingurite de mustar o lingura de pesmet un albus doua cepe mici verdeturi (cimbru,...
Read more »
Meniu pentru masa de Paşti
![Ciorba_de_miel-100x1001.jpg [auto] Ciorba_de_miel-100x1001.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Ciorba_de_miel-100x1001.jpg)
Sarbatorile de Pasti se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va prezentam un meniu pentru masa de Paşti: Ciorba de miel O reteta de ciorba de miel din: carne de miel, apa, praz, morcovi, ceapa, arpacas, usturoi, piper si patrunjel. Ingrediente:...
Read more »
Ruladă de miel cu verdeţuri

O reteta de rulada de miel cu verdeturi din: carne de miel, ceapa, usturoi, pesmet, unt, spanac, sare, piper, ulei de masline, vin alb sec, usturoi, rozmarin si ienibahar. Ingrediente: un kg carne de miel (pulpă de miel fără os) o legătură ceapă o legătură usturoi 1-2 linguri pesmet un cubuleţ unt 200 g...
Read more »
Frappe de vanilie cu sirop de migdale

O reteta de Frappe de vanilie cu sirop de migdale din: smantana, sirop de migdale, inghetata de vanilie, sirop de rodie, amaretto, grand marnier, gheata si capsuni. Ingrediente: 100 ml smantana dulce 1/2 pahar sirop de migdale 100 g inghetata de vanilie 40 ml sirop de rodie 40 ml lichior Amaretto 40 ml lichior...
Read more »
Curcan umplut cu stafide

O reteta de rucan umplut cu stafide din: curcan, grasime de gasca, bacon, ficat de curcan, paine, amestec de carnati, ou, unt, stafide, vin, cartofi copti, patrunjel si cirese. Ingrediente: un curcan de 3,5 kg 40 g de grasime de gasca 8 felii de bacon umplutura: ficat de curcan o jumatate de paine bagheta...
Read more »
Cocktail Strawberry Mimosa

O reteta simpla de Cocktail Strwberry Mimosa din: champagne, suc de portocale, piure de capsuni si capsuni. Ingrediente: 10 cl Champagne 3 cl suc de portocale 3 cl piure de capsuni capsuni Mod de preparare: Mixam ingredientele cu putina gheaa zdrobita. Servim bautura intr-o cupa de cocktail si decoram cu capsuni.
Read more »
Cotlet de miel cu linte şi salată feta

O reteta de cotlet de miel cu linte si salata feta din: mazare, linte verde, otet de vin, zahar brun, menta, branza feta, cotlete de miel si ulei de masline. Ingrediente: 300g de mazăre congelată 800g linte verde din conservă, clătită şi scursă bine 4 linguri oţet de vin 2 linguri de zahăr brun...
Read more »
Drob de pui cu masline verzi

O reteta de drob de miel cu masline verzi din: ficatei de pui, piept de pui, masline verzi, ceapa, oua, foi de placinta, sare, piper alb si ulei. Ingrediente: 500 g ficatei de pui un piept de pui dezosat 200 g masline verzi fara samburi doua cepe patru oua un pachet de foi de...
Read more »
Retete de post: Orez cu ardei si mazare

O reetta de orez cu ardei si mazare din: ceapa verde, orez, mazare, ardei, suc de lamaie, otet, ulei, mustar, patrunjel verde si condimente. Ingrediente: 4 fire ceapa verde + 1 ceapa uscata 250 g orez 200 g mazare verde 1 ardei rosu 1 lingura suc de lamaie 1 lingura otet ulei 1 lingurita...
Read more »
Pască cu smântână

O reteta de pasca cu smantana din: aluat de cozonac, smantana, galbenusuri, faina, zahar pudra, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare. Ingrediente: aluat de cozonac 1 kg smantana 5 galbenusuri 3 albusuri 2-3 linguri faina 250 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat coaja de lamaie sare Mod de preparare: Pui o...
Read more »
Ciorbă de perişoare a la grec

O reteta de ciorba de perisoare a la grec din: carne tocata de porc, orez, ou, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, smantana, galbenus de ou, marar si sare. Ingrediente: 500 grame de carne tocată de porc o ceaşcă de orez un ou întreg pentru perişoare 2 morcovi o ţelină 2 cepe un ardei gras...
Read more »
Piure de spanac

O reteta de piure de spanac din: spanac, ceapa, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 kg spanac 1 ceapa 3 catei de usturoi sare piper Mod de preparare: Se spală bine spanacul şi se fierbe 10 minute tn apă cu sare. Se scoate intr-o strecurătoare, după care se pasează. Ceapa şi usturoiul se...
Read more »
Drob de miel pentru masa de Paşti

O reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel, prapur, ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper. Ingrediente: organele de miel prapu 2-3 legături de ceapă două ouă 1-2 felii de pâine o lingură smântână verdeaţă sare piper Mod de preparare: Spală bine organele, apoi pune-le la...
Read more »
Retete de post: Conopidă picantă

O reteta de conopida picanta din: conopida, broccoli, morcov, ceapa, stafide, ardei gras, curry, ulei, sare si piper. Ingrediente: 300 g conopida 300 g broccoli 1 morcov 1 ceapa 50 g stafide 1 ardei gras rosu 1 varf de cutit de turmeric sau curry 30 ml ulei sare piper Mod de preparare: Conopida...
Read more »
Miel umplut pentru masa de Paşti

O reteta de miel umplut pentru masa de Paşti din: miel, organe de miel, oua, patrunjel, usturoi, sare, piper, ceapa, morcovi, vin si untura. Ingrediente: 1 bucata coasta de miel cu pulpa din spate 300 g organe de miel (ficat, plaman, inima, rinichi) 3 oua fierte 1 ou crud patrunjel verde 2 catei de...
Read more »
Zece deserturi pentru masa de Paşte
![Deserturi_delicioase7.jpg [auto] Deserturi_delicioase7.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/Deserturi_delicioase7-100x100.jpg)
Va prezentam Zece deserturi pentru masa de Paşte: Tort cu marmeladă si crema O reteta de tort cu marmelada si crema din: faina, galbenus, zahar, otet din vin, ulei, untura, lapte, praf de copt, sare, ou, zahar vanilat si marmelada de prune. Ingrediente: pentru blat: 300 g faina 1 galbenus 5 linguri zahar...
Read more »
Pastrav cu garnitura de cartofi

O reteta de pastrav cu garnitura de cartofi din: pastravi, rosii, cartofi, unt, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 4 pastravi 2 rosii 400 g cartofi 100 g unt patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bine interiorul fiecăruia se pune de unt şi se presară sare şi...
Read more »
Tocana de ied

O reteta de tocana de ied din: ied, rosii, ceapa, ardei, telina, morcovi, patrunjel, hrean, tuica, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1/2 ied 1 kg rosii proaspete 200 g ceapa 20 g ardei 1 capatana telina 200 g morcovi 3 legaturi patrunjel 1 radacina hrean 200 ml tuica 1 litru ulei sare piper ...
Read more »
Salata de radicchio, rucola si grana padano

O reteta de Salata de radicchio, rucola si grana padano din: radicchio, rucola, grana padano, sare, crutoane, piper, lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 radicchio 300 g rucola 200 g grana padano crutoane sare piper lamaie ulei de masline Mod de preparare: Se spalăfrunzele de radicchio şi de rucola. Se stropesc cu...
Read more »
Aperitive cu carne de miel

O reteta de aperitive cu carne de miel din: maruntaie de miel, ceapa verde, marar verde, ceapa, sare, piper, busuioc, aluat si smantana. Ingrediente: maruntaie de la un miel 1 legatura ceapa verde 1 legatura marar verde 2 cepe uscate sare piper busuioc aluat pentru clatite gata preparat smantana Mod de preparare: Faci...
Read more »
Bors de peste

O reteta de bors de peste din: somn, crap, biban, rosioara, morcovi, telina, rosii, ceapa, patrunjel, leustean, ulei, orez, ardei gras, bors, sare si piper. Ingrediente: capul şi coada de la un somn şi de la un crap patru bucăţi de biban şalău sau roşioară cinci morcovi o ţelină două cutii de roşii decojite...
Read more »
Granita cu afine, lime si Cointreau

O retete de granita cu afine, lime si cointreau din: votca aromata cu lamaie, lichior cointreau, zeama de lime, suc de afine, apa si zahar. Ingrediente: 50 ml votca aromata cu lamaie 50 ml lichior Cointreau 5 linguri zeama de lime 8 linguri suc de afine 100 ml apa 1 lingura zahar Mod...
Read more »
Pasca de branza

O reteta de pasca de branza din: aluat, branza de vaci, zahar, faina, sare, stafide, unt, smantana, scortisoara, esenta de vanilie, esenta de rom si coaja de lamaie. Ingrediente: 300 g de aluat de cozonac greu de framantat 300 g branza de vaci jumatate de pahar de zahar (sau dupa gust) o lingura de...
Read more »
Cozonac cu nuca si stafide

O reteta de cozonac cu nuca si stafide din: faina, untura, unt, oua, zahar pudra, lapte, smantana, drojdie, sare, zahar, nuca si stafide. Ingrediente: 300 g faina + extra pentru tapetat tava 75 g untura 75 g unt moale+o lingura de unt 4 oua o lingura de zahar pudra un pahar de lapte caldut...
Read more »
Prăjitură cu sos de căpşuni

O reteta delicioasa de prajitura cu: lapte, sare, gris, ou, zahar, zahar vanilat, lamaie, unt, capsuni, gem de capsuni, amidon. Ingrediente aluat: 500 ml lapte sare 120 g griş 1 ou 50 g zahăr 2 pachete zahăr vanilat coaja de la 1 lămâie 1 lingură suc de lămâie unt şi pesmet pentru tavă Ingrediente...
Read more »
Oua cu maioneza si smantana

O reteta de oua cu maioneza si smantana din: oua, maioneza, smantana, sare, piper alb, masline verzi, rosie, castravete si marar. Ingrediente: opt oua fierte sase linguri de maioneza trei linguri de smantana sare piper alb cateva masline verzi o rosie un castravete marar Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie în...
Read more »
Supa de porc picanta

O reteta delicioasa de supa cu: supa de porc, praz, ou, ardei gras murat, pasta de chilii, ghimbir, usturoi, amidon, sos de soia, condimente de soia, sare. Ingrediente: 1,5 l de supă de porc 2 linguri de praz tocat 1 ou 1 ardei gras murat 1 lingură de pastă de chilii 1 lingură de...
Read more »
File de somon la cuptor cu sirop de arţar şi usturoi

O reteta de file de somon la cuptor cu sirop de artar si usturoi din: file de somon, usturoi, sirop de artar, sos de soia, sare si piper. Ingrediente: file de somon 1 kg 2, 3 căţei de usturoi 3 linguri de sirop de arţar 1 lingură sos de soia sare şi piper ...
Read more »
Rosii cu ton

O reteta de rosii cu ton din: rosii, ton in ulei, sare, piper, otet, maioneza, unt, zeama de lamaie, mustar si menta. Ingrediente: rosii ton in ulei sare piper otet doua linguri de maioneza o lingura de unt o lingurita de zeama de lamaie pentru ornat: mustar frunze de menta Mod de preparare:...
Read more »
Budincă din cartofi si carne tocata

O reteta delicioasa de budinca din: salvie, cartofi, usturoi, dovlecel, ulei de masline, carne tocata, piper, vin alb, lapte. Ingrediente: 1 praz câteva frunze de salvie 2 căţei de usturoi 1 dovlecel 3 roşii ulei de măsline 500 g carne tocată sare piper 100 ml vin alb 400 g cartofi 200 ml lapte Mod...
Read more »
Bruschete cu vinete şi mentă

O reteta de bruschete cu vinete si menta din: vinete, ulei de masline, otet din vin, patrunjel, menta, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 2 vinete tăiate felii subţiri ulei de măsline oţet din vin pătrunjel tocat mentă proaspătă tocată 1 căţel de usturoi tocat fin sare şi piper Mod de preparare: Încălzeşte o...
Read more »
Granita de pepene verde şi mentă

O reteta de pepene verde si menta din: pepene verde, frunze de menta si zeama de lamaie. Ingrediente: 300 g pepene verde bine copt 10 frunze de menta 1/2 zeama de lamaie pentru decor: frunze de menta Mod de preparare: Curata pepenele de sâmburi şi taie-l bucăţi mici, pune-le într-o tavă şi congelează-le....
Read more »
Tarte cu ansoa

O reteta delicioasa de tarte cu: ansoa, faina, unt, ou, sare, branza de capra, avocado, usturoi, limeta, patrunjel, piper. Ingrediente: 300 g făină 125 g unt un ou un sfert de linguriţă de sare 300 g brânză de capră un borcănel fileuri de anşoa un avocado 5 căţei de usturoi o limetă pătrunjel piper...
Read more »
Prajitura cu caise si frisca

O reteta delicioasa de prajitura cu: zahar tos, oua, faina, ulei, frisca, gelatina, cacao, esenta de rom, praf de copt, compot caise, scortisoara, sare, unt. Ingrediente: 300 g zahăr tos 5 oua 100 g făină 30ml ulei de floarea-soarelui 500 ml frişcă 5 g gelatină 5 linguri de cacao o lingurita de esenţă de...
Read more »
Bărcute de andive cu vinete

O reteta delicioasa de barcute cu: andive, vinete, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, masline, ardei capia, otet, sare, piper, oregano. Ingrediente: 4 andive 3 vinete 125 ml ulei de măsline o ceapă doi căţei de usturoi o roşie 100 g măsline feliate un ardei capia o lingură cu oţet sare piper oregano Mod...
Read more »
Aperitive pentru masa de Paşti

Masa de Pasti trebuie sa inceapa cu aperitivele. Ca aperitive, se servesc in primul rand ouale rosii, cu ceapa verde, ridichi sau oua umplute . Va propunem o serie de aperitive pentru masa de Paşti. Gustari pentru dimineata de Paşte O reteta de gustare pentru dimineata de Paşte din: castraveti, mozzarella, ridichi de...
Read more »
Miel cu verdeata si legume

O reteta de miel cu verdeata si legume din: carne de miel, usturoi verde, ceapa, pesmet, ardei, sare, piper, cimbru, rozmarin, ulei si ulei rosu. Ingrediente: 1500 kg carne de miel 2 legaturi usturoi verde 1 legatura ceapa 2 linguri pesmet 2-3 ardei verzi 2-3 ardei rosii sare piper cimbru rozmarin 2-3 linguri ulei...
Read more »
Salata cu peste prajit

O reteta de salata cu peste prajit din: salata verde, file de cod, ceapa, usturoi, sos iute, lamaie, ulei de masline si sare. Ingrediente: o salată verde două bucăţi de file de cod o ceapă uscată 3-4 căţei de usturoi sos iute o jumătate de lămâie două linguri de ulei de măsline sare ...
Read more »
Miel invelit in prosciutto la cuptor

O reteta de miel invelit in prosciutto la cuptor din: muschi de miel, spanac, pesto de busuioc, rosii uscate si prosciutto. Ingrediente: 1 kg muschi de miel 300 grame spanac 50 grame pesto de busuioc 50 grame rosii uscate tocate 200 grame prosciutto Mod de preparare: Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge...
Read more »
Ragout de pui

O reteta de ragout de pui din: piept de pui, praz, mere, zeama de lamaie, rosii, sare, piper, ulei, supa de pasare, cimbru si sos olandez. Ingrediente: 800 g piept de pui 1 praz 250 g mere 1 lingura zeama de lamaie 250 g rosii mici sare piper 6 linguri ulei 350 ml supa...
Read more »
Coaste de miel cu miere

O reteta de coaste de miel cu miere din: coaste de miel, ceapa, vin alb, suc de lamaie, sos de soia, ulei de masline, usturoi si miere. Ingrediente: 1 kg coaste de miel 2 cepe tocate 50 ml vin alb 50 ml suc de lamaie 20 ml sos de soia 30 ml ulei de...
Read more »
Sase salate pentru masa de Pasti
![RestauranteDeLux_Salate_43.jpg [auto] RestauranteDeLux_Salate_43.jpg [auto]](http://www.restaurantedelux.ro/wp-content/uploads/2012/04/RestauranteDeLux_Salate_43-100x100.jpg)
Va prezentam Sase salate pentru masa de Pasti: Salata de radicchio, rucola si grana padano O reteta de Salata de radicchio, rucola si grana padano din: radicchio, rucola, grana padano, sare, crutoane, piper, lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 radicchio 300 g rucola 200 g grana padano crutoane sare piper lamaie ulei...
Read more »
Stufat de miel pentru masa de Paşte

O reteta de stufat de miel pentru masa de pasti din: carne de miel, ceapa verde, usturoi, bors, pasta de tomate, ulei, vegeta si piper. Ingrediente: 1 kg de carne de miel 10 legături de ceapă verde 10 legături de usturoi verde o cană mare de borş o lingură de paste de tomate ulei...
Read more »
Pasca cu ciocolata

O reteta de pasca cu ciocolata din: faina, drojdie, galbenusuri, coaja de lamaie, lapte dulce, zahar, unt, ciocolata, cacao, faina, oua, lapte, zahar vanilat si unt. Ingrediente: 1 kg faina 50 g drojdie 8 galbenusuri coaja rasa de la o lamaie 500 ml lapte dulce 300 g zahar 200 g unt pentru umplutura: 100...
Read more »