11 March 2014

Ciorba
cu legume si soia din: soia, morcovi, cartofi, ardei rgas, ceapa,
bulion, zeama de varza, verdeata, sare. Ingrediente: 200 g soia granule
2 morcovi 2 cartofi 1 ardei gras 1 ceapă 2 linguri bulion 500 ml zeamă
de varză verdeaţă după gust sare Mod de preparare: Într-o oala, se
pune…
Read more »
11 March 2014

Tarta
cu carnati si sos din: unt, sare, faina, iaurt, carnati picanti, ardei
capia, rosii, zahar, sare, rozmarin, ulei de floarea soarelui.
Ingrediente: 200 g unt un praf sare 250 g faina 175-200 ml iaurt 4
carnati picanti 4 ardei capia 4 rosii mari 2…
Read more »
11 March 2014

Salata
cu ton si fasole verde din: salata verde, pastai de fasole verde,
cartof, ardei, rosie, ton in suc propriu, sare, ulei, otet. Ingrediente:
1/2 salata verde 100 g pastai de fasole verde congelata 1 cartof 1
ardei 1 rosie 1 conserva ton bucati in…
Read more »
11 March 2014

Fursecuri
cu stafide si alune din: faina, praf de copt, unt, zahar, stafide,
alune, oua, lapte. Ingrediente: 200 g faina 1 praf copt 100 g unt la
temperatura camerei 75 g zahar 100 g stafide 50 g alune 1 ou batut 2
linguri lapte …
Read more »
11 March 2014

Paste
cu sos si chiftelute din: spaghete, cimbru, busuioc, pasta de rosii,
apa, sare, piper, boia, ulei de floarea soarelui, usturoi, oregano,
carne de chiftele, parmezan. Ingrediente: 300 g spaghete cimbru si
busuioc verde 50 g pasta de rosii 100 ml apa sare piper negru…
Read more »
11 March 2014

Frigarui
de porc cu dovlecei si ardei capia din: dovlecei, ardei capia,
scaricica de porc, sare, piper, boia iute, boia dulce, ulei de porumb,
chilli, cimbru. Ingrediente: 4 dovlecei 4 ardei capia 500 g scaricica de
porc sare piper boia iute boia dulce 2-3 lingurite…
Read more »
11 March 2014

Icre
din soia din: boabe de soia, ulei, suc de lamaie, ceapa, sare.
Ingrediente: 250 g boabe soia 250 ml ulei suc de lămâie 1 ceapă albă
sare Mod de preparare: Boabele de soia se pun la înmuiat cu o seara
înainte si, a doua zi, se…
Read more »
11 March 2014

Supa
crema de conopida cu usturoi si crutoane din: ceapa, usturoi, cartofi,
conopida, sare, piper, ulei de masline, foi de daifn. Ingrediente: o
ceapa mare un catel de usturoi 2 cartofi albi mari o conopida medie sare
piper ulei de masline foi de dafin …
Read more »
11 March 2014

Placinta
cu spanac si branza ricotta din: aluat, spanac, piper, usturoi, sare,
ceapa verde, branza ricotta, unt, galbenusuri, ou, mac, faina.
Ingrediente: 800 g aluat frantuzesc 800 g spanac oparit piper 2 catei de
usturoi sare 3 fire ceapa verde 300 g branza ricotta un…
Read more »
11 March 2014

Chiftelute
de curcan cu cartofi natur din: piept de curcan, oua de prepelita, oua,
paine, ceapa, usturoi, faina, pesmet, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg
piept de curcan 16 oua de prepelita 2 oua 3 felii de paine 2 cepe 5
catei de usturoi 2 linguri…
Read more »
11 March 2014

Cotlete
de miel cu rozmarin si usturoi din: cotlete de miel, rozmarin, sare,
piper negru, usturoi, ulei de masline. Ingrediente: 4 cotlete de miel 2
linguri rozmarin proaspat tocat 2 lingurite de sare 1 lingurita piper
negru proaspat macinat 1 catel de usturoi, tocat…
Read more »
11 March 2014

Supa
de ciuperci cu patrunjel si telina din: ciuperci, morcovi, telina,
pastarnac, ceapa, praz, ulei, rosii decojite, orez, usturoi, sare,
piper, patrunjel, telina verde. Ingrediente: 400 g ciuperci 2-3 morcovi
1 ţelină 1 păstârnac 1 ceapă 1 fir de praz 2 linguri ulei 200 ml roşii
decojite în suc de roşii 1 lingura orez…
Read more »
11 March 2014

Suc
de sfecla cu morcovi din: sfecla coapta, morcovi, sare, piper.
Ingrediente: 2 bucati sfecle coapte 6 bucati morcovi 1 praf sare 1 praf
piper Mod de preparare: Sfeclele se curăţă de coajă şi se taie
bucăţi. Morcovii se curăţă de coajă şi se taie rondele. Ingredientele…
Read more »
11 March 2014

Copane
pane cu sos picant din: copane, sare, piper, faina, pesmet, ulei, piure
de rosii, boia iute, zahar, usturoi, busuioc verde. Ingrediente: 8
copane sare piper 2 linguri faina 2 linguri pesmet ulei pentru prajit
pentru sos: 400 g piure de rosii o lingurita boia…
Read more »
11 March 2014

Salata
de pui cu ananas si porumb din: piept de pui, sare, stafide, ardei
capia, ananas, salata verde, piper, porumb, zeama de lamaie, ulei de
masline, otet balsamic, foccacia. Ingrediente: 400 g piept de pui sare
100 g stafide 2 ardei capia 5 rondele ananas…
Read more »
11 March 2014

Muschi
de vitel la cuptor cu ciuperci si rozmarin din: muschi de vitel,
ciuperci, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg
muschi de vitel o cutie mica ciuperci 4 catei usturoi o crenguta
rozmarin proaspat ulei sare piper Mod de preparare: In muşchiul…
Read more »
11 March 2014

Varza
cu carne de porc si legume din: pulpa de porc, ceapa, morcovi, bulion,
varza acra, foaie de dafin, cuisoare, ulei, seminte de chimen,
patrunjel, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 3 cepe 2 morcovi 2
linguri bulion o varza acra de 1 kg…
Read more »
11 March 2014

Hummus
cu spanac si patrunjel din: naut, usturoi, tahini, spanac, anghinare,
lamaie, ulei de masline, ardei gras, patrunjel. Ingrediente: 1 cutie
naut 2 catei de usturoi 2 linguri de tahini 1 cana de spanac ½ ceasca
anghinare 1 lamaie ¼ ceasca ulei de masline 4-8…
Read more »
11 March 2014

Chiftelute
de cartofi cu carne tocata din: cartofi, branza topita, oua, unt,
faina, pesmet, cimbru, sare, amestec de carne tocata, ceapa, ou, ulei,
sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g branza topita 2 oua 50 g
unt 75 g faina 75 g pesmet cimbru…
Read more »
11 March 2014

Salata
de castraveti murati, marar si cascaval din: cartofi, oua, castarveti
murati, cascaval, marar, ulei de masline. Ingrediente: 5 cartofi 4 oua 5
castraveti murati 100 g cascaval o legatura marar o lingura ulei de
masline Mod de preparare: Se gustă castraveţii şi,…
Read more »
11 March 2014

Pui
dulce acrisor cu orez din: piept de pui, curry, ceapa, zahar brun, sos
de soia, sos de ardei iute, piper alb, usturoi, supa de pui, faina, otet
balsamic, ulei, sare. 2 piepti de pui (600-800 g, dezosat) 2 lingurite
curry 4 fire de ceapa…
Read more »
11 March 2014

Jeleu
in coji de portocala din: vin alb dulce, zahar tos, gelatina, coacaze
rosii, afine, zmeura, portocale, baton de scortisoara, cuisoare, esenta
de flori de portocala, frisca, sos de menta, sos de ciocolata cu chili.
Ingrediente: un litru de vin alb dulce 200 g zahar…
Read more »
11 March 2014

Şprot
cu legume şi orez din: orez, mazare, ceapa, ciuperci, sprot sarat,
morcovi, ardei gras, sos de soia, pasta de tomate, limeta, usturoi,
sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 250 g orez 300 g mazare o
ceapa alba 400 g ciuperci 300 g sprot sarat doi…
Read more »
11 March 2014

Supă
cu carne de capră şi tarhon: pulpa de capra, praz, usturoi, morcov,
ceapa, radacina de telina, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac,
unt, faina, smantana, tarhon, zahar, lamaie, ciuperci, sare, piper,
orez, marar verde, rosii cherry, gogosar rosu. Ingrediente: 700 g pulpă
de capră…
Read more »
11 March 2014

Cozonac
impletit cu migdale din: stafide, rom, drojdie, zahar pudra, faina,
sare, galbenusuri, coaja de lamaie, lapte, unt, migdale, ou.
Ingrediente: 100 g stafide 4 linguri rom 1 cub drojdie (42 g) 220 g
zahar pudra 1 kg faina 1/2 lingurita de sare 4 galbenusuri…
Read more »
11 March 2014

Curcan
la tavă: curcan, untura, varza acra, sare, boia de ardei. Ingrediente: 1
curcan 150 g untură 300 g varză acră sare boia de ardei Mod de
preparare: Cureţi curcanul, îl speli, îl ştergi cu un şervet, îl sărezi
şi îl freci cu piper…
Read more »
11 March 2014

Tocana
de miel cu legume si usturoi din: carne de miel, sare, piper, faina,
ulei, ceapa, vin, usturoi, pasta de tomate, supa de pui, rozmarin,
morcovi, cartofi, fasole verde, mazare. Ingrediente: 2 kg carne de
miel, cuburi sare piper negru ½ cana faina Ulei…
Read more »
11 March 2014

Legume
la cuptor cu ghimbir din: dovlecei, morcovi, ciuperci, usturoi, vin alb
demisec, cimbru, rozmarin, ulei de masline, lamaie, ghimbir, seminte de
susan, sare, piper, sos de ardei iute, sos de rosii, sfecla rosie.
Ingrediente: 3 dovlecei 3 morcovi 400 g ciuperci usturoi 300 ml…
Read more »
11 March 2014

Orez
cu ciuperci si busuioc din: ciuperci, orez, ceapa, ulei, ardei, sare,
piper, busuioc, patrunjel. Ingrediente: 100 g ciuperci 100 g orez 1
ceapa 50 ml ulei 1 ardei sare piper busuioc patrunjel Mod de
preparare: Speli orezul şi îl dai într-un clocot cu…
Read more »
11 March 2014

Ciorbă
de pui cu cartofi, usturoi şi smântână: piept de pui, morcov, ardei
gras, ceapa, rosie, usturoi, smantana, sare de lamaie, sare, piper,
verdeata, cartofi. Ingrediente: 500 g piept de pui 1 morcov 1 ardei gras
1 ceapă potrivită 1 roşie 1/4 capatana de usturoi…
Read more »
11 March 2014

Saramură
de hribi: hraibi, ulei, ardei iute, ardei gras, rosii, patrunjel,
rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg hribi sau alte ciuperci 50 ml
ulei 1 ardei iute 1 ardei gras 4 roşii 1 legătură pătrunjel 2 fire
rozmarin sare piper Mod de preparare: Indepărtezi picioruşele…
Read more »
11 March 2014

Ardei
copţi cu smântână şi mămăliguţă: ardei, ceapa, rosii, smantana, sare,
piper, mamaliguta, ulei. Ingrediente: 1 kg ardei 3 cepe 3 roşii 500 g
smântână sare piper mămăliguţă ulei pentru călit ceapa Mod de preparare:
Coci ardeii şi îi cureţi de coajă, iar cepele le…
11 March 2014

Fasole
batuta cu usturoi din: fasole, usturoi, ulei, sare, bulion, ceapa.
Ingrediente: 500 gr fasole usturoi 3-4 linguri ulei sare 1 lingura
bulion 1 ceapa Mod de preparare: Fierbi fasolea.…
Read more »
10 March 2014

Tarta
cu nectarine din: faina, zahar pudra, unt, nectarine, zahar, oua, duc
de lamaie. Ingrediente aluat: 1 1/2 cani de faina 2/3 cesti de zahar
pudra 3/4 ceasca de…
Read more »
10 March 2014

Ostropel
de pui cu verdeata din: pui, ulei, faina, usturoi, otet, bulion de
rosii, patrunjel, apa calda, sare. Ingrediente: 1 pui mare 3 linguri
ulei 1 lingura faina 5-6 catei…
Read more »
10 March 2014

Aripioare
crocante cu chilli din: aripioare de pui, ou, lapte, faina, chilli,
condimente, usturoi, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg aripioare de pui 1 ou
200 ml lapte 1 cana făină 3 lingurite chilli pudră 1 lingurita…
Read more »
10 March 2014

Salata
de legume fierte cu carne de vita si muraturi din: castraveti murati,
gososari murati, cartofi fierti, telina fiarta, radacina de patrunjel
fiarta, morcov fiert, boabe de mazare fiarta, ou…
Read more »
10 March 2014

Ciorba
de fasole cu costita afumata din: faole alba, morcov, telina, ceapa,
costita afumata, pasta de rosii, bors, sare. Ingrediente: 500 g fasole
alba 1 morcov 1 telina mica 1…
Read more »
10 March 2014

Chiftele
cu verdeata din: carne toacata, vita, porc, ceapa, marar verde,
patrunjel verde, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei. Ingrediente: 700
g carne tocata amestec (vita si porc) 1 ceapa…
Read more »
10 March 2014

Desert
cu migdale si aroma de vanilie din: albusuri, suc de lamaie, sare,
zahar, migdale, amidon, scortisoara, frisca, sirop de vanilie, lichior
de vanilie. Ingrediente aluat: 3 albusuri 1 lingurita…
Read more »
10 March 2014

Salata
de fasole din: boabe de fasole, boabe de porumb, ceapa, costita, ulei,
zeama de lamaie, zeama de fasole, sare. Ingrediente: boabe de fasole
fiarta boabe de porumb ceapa costita…
Read more »
10 March 2014

Supa
de perisoare cu legume din: piept de vita, morcovi, ceapa, telina,
radacina de patrunjel, orez fiert, ou, patrunjel verde, fidea, taitei de
casa, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept…
Read more »
10 March 2014

Prajituri
cu martipan si migdale din: martipan, ou, migdale, faina, unt, zahar,
sare, rom, cacao, lapte. Ingrediente: 100 g masa de martipan 1 ou 50 g
migdale macinate 250 g…
Read more »
10 March 2014

Chiftele
marinate in sos de rosii din: chiftele, rosii, ulei de masline, apa,
foi dafin, boabe de piper, otet. Ingrediente: cateva chiftele 1 cutie
rosii 1 lingura ulei de masline…
Read more »
10 March 2014

Piept
de pui in sos dulce-acrisor pe pat de orez din: piept de pui, amidon,
piper, sare, usturoi, ulei, zahar, sos de soia, ketchup, otet de mere,
oua, orez fiert.…
Read more »
10 March 2014

Fursecuri
cu nuca de cocos si martipan din: albusuri, fulgi de cocos, martipan,
zahar, scortisoara, migdale. Ingrediente: 5 albusuri 100 g fulgi de
cocos 900 g masa de martipan 100…
Read more »
10 March 2014

Sufleu
de branza cu verdeata din: oua, telemea, smantana, patrunjel, sare,
piper. Ingrediente: 6 oua 500 g telemea 3 linguri cu smantana 1/2
legatura de patrunjel sare piper Mod…
Read more »
10 March 2014

Supa
de cartofi cu smantana si marar din: cartofi, ceapa, morcovi,
pastarnac, unt, smantana, sare, piper, marar, otet. Ingrediente: 400 g
cartofi noi 1 ceapă 2-3 morcovi 1 păstârnac 1 lingura unt 100 g smântână
sare…
Read more »
10 March 2014

Maioneza
cu zeama de lamaie din: galbenus crud, galbenus fiert, mustar, zeama de
lamaie, uleim sare. Ingrediente: 1 galbenus crud 1 galbenus fiert tare 1
lingurita cu mustar 3 linguri…
Read more »
10 March 2014

Taitei
de casa cu ou din: faina, ou. Ingrediente: 1 cana faina 1 ou Mod de
preparare: Cerne faina, fa un „cuib” in mijloc si sparge oul. Adu…
Read more »
10 March 2014

Cornulete
cu migdale si ciocolata din: martipan, albusuri, zahar pudra, sare,
coaja de lamaie, esenta de migdale, fulgi de migdale, ulei, ciocolata
amaruie. Ingrediente: 500 g masa de martipan 2…
Read more »
10 March 2014

Tocanita
de vita cu legume si smantana din: carne de vita, ulei de masline,
morcovi, ceapa, ciuperci, vin alb, telina, usturoi, pasta de tomate,
frunze de dafin, cimbru, piper negru,…
Read more »
10 March 2014

Cocktail
iced coffee din: cafea, zahar, apa fierbinte, lapte rece, inghetata de
vanilie, gheata. Ingrediente: 2 linguriţe de cafea 2 lingurite de zahar 1
lingurita de apa fierbinte 200 ml…
Read more »
10 March 2014

Fursecuri
cu migdale si lamaie din: faina, migdale, unt, zahar, frisca, zahar
pudra, suc de lamaie, colorant alimentar rosu. Ingrediente: 400 g faina
200 g migdale macinate 300 g unt…
Read more »
10 March 2014

Omleta
pufoasa din: lipie, albusuri, lapte, ulei de masline, cascaval.
Ingrediente: 1 lipie 3 albusuri lapte ulei de masline cascaval Mod de
preparare: Incalzeste o lipie in cuptorul cu…
Read more »
10 March 2014

Desert
cu nuci si scortisoara din: faina, nuci, zahar, scortisoara, cardamom,
ou, unt, jeleu de coacaze, ciocolata amaruie, miez de nuca. Ingrediente:
200 g faina 50 g nuci macinate 100…
Read more »
10 March 2014

Frigarui
de pui cu garnitura de orez cu mazare din: piept de pui, usturoi, sare,
piper alb, orez, mazare, unt de arahide, ulei de masline, miere.
Ingrediente: 500 g piept de…
Read more »
10 March 2014

Prajiturele
cu piscoturi si jeleu de coacaze din: piscoturi, faina, zahar, zahar
vanilinat, coaja de lamaie, suc de lamaie, ou, unt, ulei, jeleu de
coacaze, zahar pudra. Ingrediente: 4 piscoturi…
Read more »
10 March 2014

Cocktail
cu rom alb din: rodii, suc de cirese, sirop de zahar, rom alb, apa
minerala, frunze de menta. Ingrediente: 2 rodii (sau 200 ml suc de
rodii) 200 ml suc de…
Read more »
10 March 2014

Caramele
cu glazura de alune din: faina, zahar brun, sare, praf de copt, ou,
unt, miere, vanilie, alune. Ingrediente aluat: 400 g faina 125 g zahar
brun 1 praf de…
Read more »
10 March 2014

Supa
de ridichi cu creveti si bacon din: ridichi, creveti, bacon, otet de
vin alb, ulei de masline, oregano, seminte de telina, branza rasa, fulgi
de ardei rosu, ceapa, nuci…
Read more »
10 March 2014

Risotto
cu piept de pui din: cascaval marinat, piept de pui, orez, unt,
parmezan, smantana, delicat, piper. Ingrediente: 1/2 borcan cascaval
marinat 2 bucati piept de pui 1 cana orez…
Read more »
10 March 2014

Prajituri
cu alune si rom din: albusuri, zahar, migdale, alune, scortisoara,
esenta de rom, zahar pudra, drajeuri de ciocolata. Ingrediente: 3
albusuri 300 g zahar 150 g migdale macinate 150…
Read more »
10 March 2014

Stelute
cu merisoare uscate din: merisoare uscate, unt, sare, esenta de
vanilie, zahar, faina. Ingrediente: 100 g merisoare uscate 300 g unt la
temperatura camerei 1/4 lingurita de sare esenta…
Read more »
10 March 2014

Ficat
de porc cu orez şi legume din: ficat de porc, orez, ardei grasi,
mrocovi, telina cu frunze, ceapa, usturoi, faina, apa, zahar tos, otet
balsamic, sos de soia, sare,…
10 March 2014

Prajituri
cu nuci de macademia din: martipan, nuci macademia, coaja de portocala,
zahar pudra, ciocolata amaruie. Ingrediente: 200 g masa de martipan 150
g nuci macadamia 1/2 lingurita de coaja…
Read more »
9 March 2014

Salata
de fructe cu sirop de portocale din: zahar, apa, suc de portocala,
coaja de portocala, esenta de vanilie, capsuni, afine, struguri rosii,
struguri verzi, frunze de menta. Ingrediente:…
Read more »
9 March 2014

Salată
de fructe de mare cu legume din: creveti, surimi, fileuri de peste,
ceapa, telina, lamaie, cimbru, broccoli, spanac baby, ceapa verde, rosii
cherry, maioneza, otet balsamic, migdale, ulei, sare,…
Read more »
9 March 2014

Snitele
de soia cu legume din: snitele de soia, hrisca, fasole mung, supa de
legume, turmeric, chimen, ceapa, ghimbir, ardie iute, rosie, oua,
pesmet, boia dulce, sare, piper, ulei, struguri,…
Read more »
9 March 2014

Ruladă
de pui cu legume din: piepturi de pui, usturoi, rosii uscate in ulei,
branza de capra, busuioc, anghinare, conopida, turmeric, chimen, boia
iute, ardei capia, ulei, sare, piper, iaurt,…
Read more »
9 March 2014

Iepure
la cuptor cu arpagic din: iepure, bacon, ceapa, praz, radacina de
telina, fenicul, morcov, cartofi, supa de pui, frunze de dafin,
cuisoare, arpagic, usturoi, ulei de masline, cimbru, sare,…
Read more »
9 March 2014

Bruschete
cu usturoi din: lipie, boia, ulei de masline, usturoi, patrunjel,
rosii. Ingrediente 1 lipie boia 1 lingura ulei de masline, sare usturoi
patrunjel rosii Mod de preparare:…
Read more »
9 March 2014

Mic
dejun cu branza de vaci si oua din: lipie, branza de vaci, oua,
smantana, iaurt. Ingrediente: 1 lipie branza de vaci oua smantana iaurt
Mod de preparare: Incalzeste…
Read more »
9 March 2014

Frappe
din: cafea, apa fierbinte, sirop artar, apa rece, frisca, gheata.
Ingrediente: 2 lingurite de cafea 1 lingurita de apa fierbinte 2 linguri
de sirop de artar 3/4 cana cu…
Read more »
9 March 2014

Salata
de primavara cu suc de lamaie din: untisor, salata verde, nasturei,
spanac, rucolla, ceaa rosie, ridichi, rosii cherry, branza de capra.
Ingrediente: untisor salata verde nasturei spanac rucolla 1…
Read more »
9 March 2014

Piept
de pui cu sos alb din: piept de pui, supa de pui, faina, crema de
branza, mustar, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente: 2 piepti de pui fara
piele si os…
Read more »
9 March 2014

Fursecuri
cu jeleu de fructe de padure din: faina, unt, zahar, sare, zahar
vanilinat, fructe de padure. Ingrediente: 300 g faina 200 g unt moale
120 g zahar sare 4…
Read more »
9 March 2014

Tocana
de miel cu legume din: carne de miel, usturoi, rozmarin, vin alb, ulei
de masline, ceapa, sare, boia dulce, ardei gras, rosie, patrunjel,
dafin, vin rosu, supa de pui,…
Read more »
9 March 2014

Fursecuri
cu ciocolata si fructe uscate din: coaja de portocala glasata, cirese
confiate, stafide, miere, unt, frisca, zahar, migdale, ciocolata
amaruie. Ingrediente: 75 g coaja de portocala glasata si tocata…
Read more »
9 March 2014

Legume
la tigaie cu orez din: morcov, ardei gras, praz, dovlecei, muguri de
bambus, telina, orez, suc de rosii, ulei de susan, praf de curry, sos de
soia, cumin, curcuma,…
Read more »
9 March 2014

Iepure
cu fasole verde şi sos de usturoi din: fasole verde, carne de iepure,
ceapa, usturoi, patrunjel, oregano, lamaie, masline verzi, vin alb,
ceapa verde, marar, galbenus, sare, piper, ulei…
Read more »
9 March 2014

Prajiturele
cu alune din: faina, nuci macinate, praf de copt, zahar, unt, miere,
galbenusuri, alune tocate. Ingrediente: 400 g faina 150 g alune macinate
1 plic de praf de copt…
Read more »
9 March 2014

Rata
cu portocale si orez din: rata, portocale, orez, unt, zahar, sare,
boabe de ienibahar. Ingrediente: 1750 kg rata 6 portocale 200 g orez 200
g unt sau ulei 30…
Read more »
9 March 2014

Fursecuri
cu gem de capsuni din: faina, zahar, sare, ou, unt, galbenus, zahar
candel, gem de capsuni. Ingrediente: 250 g faina 75 g zahar sare 1 ou
125 g unt…
Read more »
9 March 2014

Orez
basmati cu sfecla rosie din: orez basmati, ulei, seminte de mustar,
ardei iute, sfecla rosie, sare, condimente, nuca de cocos.
Ingrediente: 1 ½ cani orez basmati 2 lingurite…
Read more »
9 March 2014

Oua
tari cu sfecla rosie din: sfecla rosie, apa, otet de mere, zahar,
cuisoare, scortisoara, sare, oua fierte. Ingrediente: 6 sfecle rosii,
curatate 8 cani de apa 1 cana de…
Read more »
9 March 2014

Prepeliţă
cu mazăre şi sos brun din: prepelita, mazare, patrunjel, sare, ulei,
cuisoare, faina, morcov, telina, ceapa, usturoi, foaie de dafin, cimbru,
bulion, piper, sare, oase. Ingrediente: o prepelita 300…
Read more »
9 March 2014

Oua
cu bacon si ceapa verde din: oua, chifle, bacon, ceapa verde, otet,
sare, galbenusuri, zeama de lamaie, unt. Ingrediente: 4 oua proaspate 2
chifle 8 felii bacon 2 fire…
Read more »
9 March 2014

Ciuperci
umplute cu carnaciori si cascaval din: ciuperci, ardei gras rosu,
carnaciori, cascaval, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g
ciuperci mari 3 ardei grasi rosii 2 carnaciori subtiri 200 g…
Read more »
9 March 2014

Placinta
cu urzici si leurda din: faina, apa, ulei, sare, piper, leurda, urzi.
Ingrediente: 500 g faina 200 ml apa 150 ml ulei sare piper 1 legatura
leurda 300 g…
Read more »
9 March 2014

Cotlet
de porc cu legume si usturoi din: cotlet de porc, cartofi, morcovi,
rosii, ardei, sare, piper alb macinat, ienibahar, foi de dafin, usturoi.
Ingrediente: 500 g cotlet de porc…
Read more »
9 March 2014

Deliciu
festiv cu morcovi proaspeti si crema de branza din: zahar brun, ulei de
rapita, compot de mere, albusuri de ou, faina, bicarbonat, scortisoara,
sare, nucsoara, ghimbir, morcovi, nuci, zahar…
Read more »
9 March 2014

Iepure
cu sote de legume şi nuci din: iepure, usturoi, ceapa rosie, morcovi,
telina cu frunze, ardei grasi, miez de nuca, seminte de in, ulei de
masline, vin alb sec,…
Read more »
9 March 2014

Scoici
cu sos de ardei iute din: ardei iute, ceapa verde, scoici, portocala,
zahar, otet, miere, sare, piper, unt, usturoi. Ingrediente: 4 ardei
iuti 2 fire ceapa verde 1…
Read more »
9 March 2014

Bibilică
la cuptor din: bibilica, porumb, rosii cherry, patrunjel, ou, usturoi,
sare, piper, unt, cimbru, untdelemn, ceapa, vin acrisor, suc de rosii,
mustar, faina, apa, boabe de ienibahar, foaie de…
Read more »
9 March 2014

Supa
crema de cartofi cu crenvursti si verdeata din: cartofi, ceapa, amidon,
smantana, sare, piper, crenvursti, verdeata. Ingrediente: 8 cartofi
2 cepe albe 2 linguri amidon 200 ml smântâna sare piper Pentru servit:
6 crenvursti…
Read more »
9 March 2014

Tort
cu cremă de vişine din: ou, zahar, faina, cacao, praf de copt,
ciocolata alba, frisca, esenta de vanilie, compot de visine, cacao,
faina. Ingrediente: pentru blat: 12 ou 12…
Read more »
9 March 2014

Iepure
picant cu orez din: orez, iepure, ardei capia, ceapa verde, busuioc
verde, ardei iute, morcov, telina, cimbru, ceapa rosie, usturoi, vin
alb, miere, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:
9 March 2014

Aperitive cu
bere din: faina, bere, zahar, ulei, praf de copt, zahar. Ingrediente:
600 g faina 130 g bere 100 g zahar 90 ml ulei 1 praf de copt zahar Mod…
Read more »
8 March 2014

Sos
de caramel din: zahar brun, unt, frisca, esenta de vanilie, sare.
Ingrediente: 1 cana zahar brun 4 linguri de unt 1/2 cana frisca 1
lingura esenta de vanilie 1…
Read more »
8 March 2014

Friptură
de iepure cu cartofi din: iepure, ceapa, usturoi, morcovi, para,
telina, scortisoara, cartofi, frunze de dafin, ardei iute, vin alb sec,
ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: un…
Read more »
8 March 2014

Pui
cu sos de pătrunjel din: pui, lamaie, usturoi, rozmarin, lapte dulce,
ceapa, frunza de dafin, unt, faina, ulei de masline, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: un pui doua lamai 6…
Read more »
8 March 2014

Prepeliţă
cu varză, învelită în bacon din: prepelita, varza de bruxelles, bacon,
sare, unt, ceapa, usturoi, ulei, sare, ardei iute, rosii. Ingrediente: o
prepelita cateva verze de bruxelles 7-8 bucati…
Read more »
8 March 2014

Cartofi
cu branza si lapte din: cartofi, branza cheddar, lapte degresat, ulei
de masline. Ingrediente: 1 kg de cartofi, spalati si curatati de coaja 1
1/4 cana de branza cheddar,…
Read more »
8 March 2014

Penne
cu ciuperci din: rosii, usturoi, patrunjel, ciuperci, ulei, vin alb,
penne, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii 2 catei de usturoi 1
legatura patrunjel 500 g ciuperci proaspete 50…
Read more »
8 March 2014

Creveti
trasi in tigaie cu unt din: creveti, usturoi, dovlecel, ardei iute,
rosii cherry, patrunjel, sare. Ingrediente: 500gr creveti, decorticati 2
catei de usturoi 1 dovlecel, felii foarte subtiri 1/2…
Read more »
8 March 2014

Sos
de rubarba cu capsune din: rubarba, apa, zahar, cuisoare, capsune.
Ingrediente: 10 cozi de rubarba, taiate in bucati cu o lungime de 2,5 cm
1/2 cana de apa 1…
Read more »
8 March 2014

Şniţel
din şuncă de pui din: sunca de pui, telema, gogosari murati, fulgi de
porumb, ou, busuioc, oregano, faina, sare, ulei. Ingrediente: 10 felii
sunca de pui sau de curcan…
Read more »
8 March 2014

Crap
pe orez din: crap, orez, ceapa, morcovi, stafide, nuci, sare, piper,
foi de dafin, ulei, marar, patrunjel. Ingrediente: un crap de 1,5 kg 2
cani orez 3 cepe 2…
Read more »
8 March 2014

Salata
de cartofi cu maioneza si patrunjel din: sunca, cartofi, ardei gras
rosu, ardei gras verde, telemea, sare, piper, patrunjel. Ingrediente:
4-5 cartofi 100 g sunca 1 ardei gras rosu…
Read more »
8 March 2014

Carne
tocata de vita cu sos de soia si orez din: ulei, usturoi, carne de
vita, zahar brun, sos de soia, ulei de susan, fulgi de ardei rosu,
ghimbir, ceapa…
Read more »
8 March 2014

Inghetata
de lamaie cu frisca din: iaurt, zahar pudra, lamaie, frisca.
Ingrediente: 1/2 kg iaurt 1/4 kg zahar pudra 1/2 lamaie 150 ml frisca
batuta Mod de preparare:…
Read more »
8 March 2014

Portofele
cu masline din: sunca presata, cascaval, oua, faina, masline versi sau
negre, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 felii de sunca presata 6 felii
de cascaval 2 oua 4 linguri…
Read more »
8 March 2014

Legume
prajite in aluat din: broccoli, morcovi, dovlecei, suc de lamaie,
ceapa, ciuperci, faina, amidon, bere, oua, sirop de caramel, ulei.
Ingrediente: 1 broccoli 4 morcovi 2 dovlecei suc de…
Read more »
8 March 2014

Sparanghel
la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1
kg de sparanghel, curatat 3 linguri de ulei de masline sare si piper
Mod de preparare:…
Read more »
8 March 2014

Creveti
cu legume si verdeata din: creveti, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii,
orez, usturoi, migdale, sare, piper. Ingrediente: 500 g creveti 2
morcovi 2 cepe 3 ardei grasi 4 rosii…
Read more »
8 March 2014

Tarte
cu fructe proaspete din: faina, unt, apa, sare, budinca de vanilie,
lapte, zahar, zahar vanilat, fructe proaspete, kiwi, portocale, visine,
gelatina pentru tarte. Ingrediente pentru aluat: 250 g faina…
Read more »
8 March 2014

Fasole
uscata cu sos de avocado din: fasole uscata, ulei de masline, ceapa,
ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, usturoi, chimen, oregano,
supa de legume, sare, piper, avocado,…
Read more »
8 March 2014

Sos
cu otet, soia si ghimbir din: sos de soia, otet, apa, ghimbir, zahar,
piper, sare, ulei de susan, ulei de rapita. Ingrediente: 2 1/2 linguri
sos de soia 2 1/2…
Read more »
8 March 2014

Briose
cu nuci si dovleac din: ulei, faina, bircarbonat de sodiu, iaurt, oua,
zahar brun, dovleac. Ingrediente: 1/4 cana ulei cate 1 1/2 cana faina
alba, faina integrala si nuci…
Read more »
8 March 2014

Salata
de mazare si menta din: otet, menta, sare, ulei de masline, salata
verde, mazare, ridichi. Ingrediente dressing: 1 lingura de otet 1
lingură de menta maruntitta 1/4 lingurita de…
Read more »
8 March 2014

Pulpe
de curcan la cuptor cu sos de iaurt din: pulpe de curcan, iaurt, ceapa,
usturoi, sare, piper, maghiran, menta uscata, suc de lamaie, miere,
mustar. Ingrediente: patru pulpe de…
Read more »
8 March 2014

Tzatziki
(sos cu castraveti si iaurt) din: iaurt, castravete, usturoi, sare,
marar, menta. Ingrediente: 1 cana iaurt 1/2 castravete, maruntit 1 catel
de usturoi 1/2 lingurita sare 2 linguri de…
Read more »
8 March 2014

Desert
cu ciocolata in straturi din: aluat foitaj, ciocolata neagra, zahar
pudra, unt, apa. Ingrediente: pentru blat: 1 kg aluat foitaj cu 2 foi
pentru crema: 150 g ciocolata neagra…
Read more »
8 March 2014

Chiftele
din cod din: cod, sare, iaurt, patrunjel, galbenus, mustar, suc de
lamaie, pesmet, praz, piper, ulei de rapita. Ingrediente: 500 g de cod,
taiat in bucati mari 1/2 lingurita…
Read more »
8 March 2014

Tort
Diplomat cu ananas din: oua, gelatina, zahar, frisca lichida, ananas,
piscoturi, kiwi, portocale, lapte. Ingrediente: 5 oua 5 pachetele de
gelatina 2 cani de zahar 1 l frisca lichida…
Read more »
8 March 2014

Creveti
in sos picant cu paste si parmezan din: creveti, sos de rosii, ulei de
masline, otet de vin rosu, busuioc, sare, usturoi, piper cayenne, piper
negru, paste, parmezan. …
Read more »
8 March 2014

Sos
cu ardei iuti copti din: ardei iuti copti, usturoi, otet balsamic,
sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1 cana ardei iuti copti 1
catel de usturoi 1 lingura otet…
Read more »
8 March 2014

Sendvis
cu muschi de vita din: baghete, ulei de masline, ceapa, ardei gras,
sare, piper, muschi file de vita, cascaval. Ingrediente: 4 baghete ulei
de masline 1/2 cana ceapa, felii…
Read more »
8 March 2014

Prajitura
cu crema de branza si ciocolata din: biscuiti, unt, branza de vaci,
zahar, oua, faina, esenta de vanilie, sare, ciocolata. Ingrediente:
pentru blat: 300 g biscuiti sfaramiciosi 100 g…
Read more »
8 March 2014

Gris
cu lapte si frisca din: lapte, frisca, gris, zahar, zahar vanilinat,
unt, scortisoara. Ingrediente: 1 l lapte dulce pasteurizat 300 ml frisca
lichida 8 linguri gris 4 linguri zahar…