3 June 2013

Salata
de cartofi cu ridiche neagra din: cartofi rosii, usturoi, ridiche
neagra, otet de mere, ulei de masline, paprika, arpagic, paturnjel,
nuci, sare de mare, piper. Ingrediente: jumatate de kilogram de cartofi
rosii un catel de usturoi zdrobit o ridiche neagra medie 2 linguri de
otet de mere 4 linguri de ulei de masline o…
Read more »
3 June 2013

Salsa
de piersici cu menta din: ceapa de apa, zeama de limete, coaja de
limeta, ardei iute, pierisic, menta, sare. Ingrediente: jumatate de
ceapa de apa tocata marunt zeama si coaja a 2 limete 4 piersici coapte
tocate marunt un ardei iute curatat de seminte si tocat marunt 2 linguri
de menta (puteti inlocui cu…
Read more »
3 June 2013

Somon
la cuptor cu fenicul din: unt, bulb de fneicul, praz, coaja de lamaie,
zeama de lamaie, vin alb, mustar de dijon, fileuri de somon, marar, ulei
de floarea soarelui, piper, sare grunjoasa. Ingrediente: 50 g unt 1
bulb de fenicul, taiat felii subtiri 2 fire de praz, partea alba, taiat
felii subtiri coaja de la…
Read more »
3 June 2013

Salata
de pere cu smochine din: para, smochine, mozzarella, nuci, zeama de
lamaie, mix de salata, nuci, ulei de masline, otet balsamic, verdeturi
de provence, sare, piper. Ingrediente: o para coapta 3 smochine 150 g
mozzarella 2 linguri de nuci tocate zeama unei lamai 4 maini de mix de
salata o lingura ulei de nuci…
Read more »
3 June 2013

Bors
de cartofi cu morcovi si telina din: cartofi, morcovi, patrunjel,
telina, ceapa, bors, sare, ulei. Ingrediente: 4 cartofi 2 morcovi 1
patrunjel 1 telina 1 ceapa 1 l bors sare 2 linguri cu ulei Mod de
preparare: Se curăţă zarzavaturile, se spală bine, se taie cubulete şi
se pun la fiert în 2…
Read more »
3 June 2013

Pasta
de portocale si merisoare din: zeama de portocala, coaja de portocala,
nuca de cocos, caju, sirop de agave, merisoare deshidratate.
Ingrediente: zeama si coaja unei portocale jumatate de cana de “carne”
de nuca de cocos o cana de caju hidratate 6 ore si scurse 3 linguri de
sirop de agave o cana de merisoare…
Read more »
3 June 2013

Minitorturi
cu mascarpone si fructe din: pandispan, glazura de gelatina,
mascarpone, frisca, zahar pudra, suc de lamaie, fructe de sezon, jeleu
de fructe rosii. Ingrediente: 1 blat de pandispan cu cacao 1 plic praf
de glazura de gelatina 400 g mascarpone 300 ml frisca 100 g zahar pudra 2
lingurite suc de lamaie fructe rosii…
Read more »
3 June 2013

Suc
de fructe cu morcovi din: portocale, mure, afine, morcovi.
Ingrediente: 5 portocale 1 ceasca mure 1 ceasca de afine 1 ceasca
morcovi Mod de preparare: Dati la blender toate ingredientele
impreuna, adaugati in pahare si serviti. Se poate pastra la rece cateva
ore daca doriti. Suc de fructe cu morcovi …
Read more »
3 June 2013

Salata
de naut cu rodie din: ulei vegetal, usturoi, ghimbir, ardei iute,
coriandru, patrunjel, naut, apa, castarvete, ceapa verde, banana, rosii
cherry, seminte de rodie, iaurt. Ingrediente: 2 linguri de ulei vegetal 2
catei de usturoi pisati o lingura de ghimbir ras 2 ardei iuti curatati
de seminte si tocati o lingura de coriandru uscat…
Read more »
3 June 2013

Şalău
cu topping picant de brânză şi hrean din: fileu de salau, unt, branza
cheddar, hot sauce, hrean, mustar de dijon, ceapa, sos worcestershire,
usturoi, sare, piper alb. Ingrediente: 2 bucati fileu de salau (circa
250 g fiecare) 1 lingura unt topit 1 cana branza Cheddar rasa 2
lingurite hot sauce 2 linguri hrean ras…
Read more »
3 June 2013

Tarte
cu frisca si fructe din: faina, unt, galbenus, coaja de lamaie, zahar
pudra, lapte, budinca de capsuni, galbenus, fructe de padure, frisca.
Ingrediente: blat: 125 g faina 90 g unt 1 galbenus 1/2 lingurita coaja
de lamaie rasa 40 g zahar pudra crema: 125 ml lapte 1/2 plic praf de
budinca de capsuni 1…
Read more »
3 June 2013

Chiftelute
de pui cu ghimbir si busuioc din: piept de pui, usturoi, ghimbir,
busuioc, ceapa verde, ienibahar, malai, ulei, suc de ananas, ketchup,
zahar brun, otet de orez. Ingrediente: 700 g piept de pui tocat 2 catei
de usturoi tocati 1 lingurita ghimbir ras 1 cana busuioc tocat 3 cepe
verzi tocate 1 lingura ienibahar…
Read more »
3 June 2013

Salata
calda de ciuperci din: ciuperci, frunze de spanac, ulei de masline,
usturoi, otet balsamic, sare, piper. Ingrediente: o cana si jumatate de
ciuperci feliate (champignon sau pleurotus) o punga de frunze de spanac 2
linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi tocati 2 linguri de otet
balsamic sare si piper dupa gust…
Read more »
2 June 2013

Retete video: Cum se prepara Parfe de ciocolata alba si ghimbir
Read more »
2 June 2013

Retete
video: Cum se prepara peste la gratar asiatic cu pak choi si vinete Cum
se prepara peste la gratar asiatic cu pak choi si vinete
Read more »
2 June 2013

Sirop
de capsuni din: capsuni, apa, zahar. Ingrediente: 1 kg capsuni 1
litru de apă 2 cani de zahar Mod de preparare: Spalati si taiati
capsunile. Puneti intr-o cratita potrivita. Se acopera cu apa si se lasa
la fiert. Reduceti focul la mediu si gatiti pentru aproximativ 20 de
minute. Indepartati…
Read more »
2 June 2013

Varza
de Bruxelles la tigaie din: varza de bruxelles, ulei de masline, sare,
oregano uscat, patrunjel, usturoi, nuci, stafide. Ingrediente: 24 de
capatani de varza ulei de masline sare dupa gust jumatate de lingurita
de oregano uscat o legatura de patrunjel tocat un catel de usturoi o
mana de nuci sau migdale cateva stafide …
Read more »
2 June 2013

Salata
de dovleac copt cu linte din: linte, dovleac, ulei de masline, chimion,
paprika, sare, patrunjel, branza de capra, oet de vin. Ingrediente: 3
sferturi de cana de linte 6 cani de dovleac taiat cubulete 3 linguri de
ulei de masline o lingurita de chimion pisat o lingurita de paprika sare
dupa gust cateva fire…
Read more »
2 June 2013

Curry
de peşte în stil asiatic din: ulei de floarea soarelui, usturoi,
ghimbir, praf de curry, zeama de lamaie, zahar tos, ceapa verde, fasole
verde, file de peste, patrunjel. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea
soarelui 2 catei de usturoi, zdrobiti 25 g ghimbir, razuit 2 linguri
praf de curry 400 ml lapte de cocos…
Read more »
2 June 2013

Retete video: Cum se prepara Negrese cu ciocolata
Read more »
2 June 2013

Frigarui
de pui cu ardei gras si ciuperci din: usturoi, ghimbir, portocala,
miere, sos de soia, ulei de floarea soarelui, piept de pui, ciuperci,
praz, ardei gras, orez jasmin. Ingrediente: 3 catei de usturoi 2 cm
ghimbir proaspat 1 portocala 1 lingurita miere 1 lingura sos de soia 1
lingura ulei de floarea soarelui 4…
Read more »
2 June 2013

Tortellini
cu salvie din: tortellini, ulei de masline, usturoi, frunze de salvie,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 200 g tortellini 2 linguri de ulei
de masline 4-5 catei de usturoi o mana de frunze de salvie jumatate de
legatura de patrunjel sare si piper dupa gust Mod de preparare:
Fierbeti pastele în apă cu sare,…
Read more »
2 June 2013

Sandwich
cu tofu din: tofu, sos de soia, ghimbir, otet de orez, zahar, sare,
morcovi, ciuperci, piper, ceapa, castravete, ulei de masline, ciabatta,
chives, ardei iute. Ingrediente: 400 g tofu 2 linguri sos de soia 2
lingurite ghimbir ras 70 ml otet de orez 1 lingura zahar 1 lingurita
sare 200 g morcovi rasi betisoare…
Read more »
2 June 2013

Salata
de conopida cu masline si capere din: conopida, ou, ceapa verde,
tulpina de telina, ardei gras, masline, capere, salata, ciuperci,
usturoi, sare, piper, otet de vin, mustar de dijon, ulei de masline.
Ingrediente: o capatana de conopida separata in buchetele un ou fiert
tare 2 cepe verzi tocate o tulpina de telina tocata un…
Read more »
2 June 2013

Retete video: Cum se prepara Minitarte delicioase: Cum se prepara Minitarte delicioase
Read more »
2 June 2013

Rulada
cu portocala din: oua, zahar tos, faina, coaja de portocala, unt, coaja
de portocala, portocala, lichior cointreau, gem de portocale.
Ingrediente: pentru blat: 3 oua 100 g zahar tos, plus 1 lingura pentru
prasarat 75 g faina cu factor de crestere coaja rasa de la 1 portocala
pentru umplutura: 100 g unt, inmuiat 250…
Read more »
2 June 2013

Peşte
marinat în suc de citrice din: fileu de peste, condimente ajun, zeama
de lime, zeama de lamaie. Este o reţetă foarte simplă, care se poate
prepara cu orice fel de peşte. Condimentul Cajun este folosit în multe
reţete, cu toate tipurile de carne. Ingrediente: 4 bucati fileu de peste
(circa 250 g fiecare) 4…
Read more »
2 June 2013

Muschi
cu legume din: morcovi, ceapa verde, ulei de masline, muschi de porc,
hrean, suc de portocala, zahar brun, sare, piper. Ingrediente: 8 morcovi
tineri 8 cepe verzi 4 linguri ulei de masline 600 g muschi de porc 1
lingurita hrean ras sucul de la 1 portocala 1 lingura zahar brun sare
piper Mod…
Read more »
2 June 2013

Salata
de cruditati cu pui in tortilla din: carne de pui, castravete, ridichi,
coriandru, varza, varza rosie, rosii, avocado, ceapa rosie, branza
cheddar, fasole, sos, smantana, ulei, tortilla. Ingrediente pentru
salata: 2 cesti de carne de pui fiarta 1 castravete taiat felii 1
legatura de ridichi, feliate coriandru, tocat ½ salata verde, taiata
bucati…
Read more »
2 June 2013

Retete video: Cum se prepara Pate de ficat de pui cu delicatesa de
mere dulci Cum se prepara Pate de ficat de pui cu delicatesa de mere
dulci
Read more »
2 June 2013

Ratatouille
din: ceapa de apa, usturoi, dovlecei, dovleac, ardei gras, vinete,
rosii, ulei de masline, sare, cimbru, frunze de dafin, rozmarin, supa de
legume. Ingrediente: 200 g ceapa de apa tocata 3 catei de usturoi
zdrobiti 300 g dovlecei 300 g dovleac cubulete 300 g ardei gras de
culori diferite cubulete 300 g vinete taiate…
Read more »
2 June 2013

Salata
de broccoli cu ricotta din: broccoli, ulei de masline, sare, piper,
ricotta, fulgi de migdale, otet de cidru de mere, miere. Ingrediente: 2
cani de broccoli separat in buchetele 3 linguri de ulei de masline sare
si piper dupa gust un sfert de cana de ricotta un sfert de cana de fulgi
de migdale…
Read more »
2 June 2013

Prajitura
cu crema de ou si rubarba din: galbenusuri, zahar tos, lapte, esenta de
vanilie, rubarba, zahar tos, gem de rubarba, oua, ulei de floarea
soarelui, iaurt, esenta de vanilie, faina, bicarbonat. Ingrediente:
pentru crema de ou: 2 galbenusuri 60 g zahar tos 250 ml lapte 1
lingurita esenta de vanilie pentru blat: 400 g…
Read more »
2 June 2013

Frigarui
de sepii din: sepii, coaja de lamaie, zeama de lamaie, usturoi, ulei de
masline extravirgin, oregano, sare, piper, otet din vin rosu, sofran,
boia iute, lamaie, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg sepii mici, curatate 2
linguri coaja de lamaie rasa foarte fin (fara partea alba) 1 lamaie
(zeama) 1 lingurita usturoi tocat marunt 6 linguri…
Read more »
2 June 2013

Rasol
de vita din: rasol de vita, ceapa, boabe de piper, cartofi, usturoi,
ulei, patrunjel verde, maioneza, sare. Ingrediente: 600 g rasol de vita 1
ceapa 6 boabe de piper 600 g cartofi 4 catei de usturoi 2 linguri ulei
patrunjel verde maioneza sare Mod de preparare: Se pune la fiert apă
cu sare;…
Read more »
2 June 2013

Gratin
de peste cu creveti din: unt, faina, vin, foaie de dafin, praf de
chilli, lapte, somon, peste alb, peste afumat, creveti, capere,
patrunjel, oua, paine crocanta, usturoi, svaiter, salata verde.
Ingrediente: 60 g unt 2 linguri faina 150 ml vin alb sec 1 foaie de
dafin un praf de chilli 350 ml lapte 500…
Read more »
2 June 2013

Retete
video: Cum se prepara spuma de ciocolata alba cu fructul pasiunii Cum
se prepara spuma de ciocolata alba cu fructul pasiunii
Read more »
2 June 2013

Fursecuri
cu merisoare, ciocolata alba si nuci din: unt, zahar brun, oua, esenta
de vanilie, faina, praf de copt, merisoare, nuci, ciocolata alba.
Ingrediente: 125 g unt inmuiat 125 g zahar brun 2 oua 1 lingurita esenta
de vanilie 300 g faina 2 lingurite praf de copt 100 g merisoare 100 g
nuci, tocate 100…
Read more »
2 June 2013

Pilaf
de Quinoa din: quinoa, ceapa, apa, morcov, radacina de patrunjel,
dovlecel, ardei gras, rosie, ulei de masline, sare, patrunjel.
Ingrediente: o cana de quinoa o ceapa tocata 2 cani de apa un mrocov
tocat marunt o radacina mica de patrunjel un dovlecel cubulete un ardei
gras cubulete o rosie cubulete 2 linguri ulei de…
Read more »
2 June 2013

Sparanghel
invalit in prosciutto cu vinegreta de otet balsamic din: prosciutto,
branza, spranghel, salata verde, legume, ulei de masline, otet balsamic,
mustar dijon, coaja de lamaie, miere, sare, piper. Ingrediente: 250 de
grame prosciutto, felii subtiri 200 de grame bocconcini (branza) 16 fire
sparanghel, copt Salata verde si legume asortate, dupa preferinta
Ingrediente vinegreta: 1/4…
Read more »
2 June 2013

Orez
cu conopida, mazare si ardei gras din: orez, apa, ulei, chimion, frunze
de dafin, sare, chimen, cartof, conopida, mazare, ardei gras, sare,
garam masala, zeama de lamaie, patrunjel. Ingrediente: o cana orez cu
bobul lung 2 cani de apa 2 linguri de ulei o lingurita de chimion 2
frunze de dafin un praf de…
Read more »
2 June 2013

Muşchi
de porc sub crustă de verdeaţă din: patrunjel, salvie, paine toast,
ulei de masline, muschi de porc, sare, ceapa rosie, morcovi, ardei
grasi, ulei de masline, spanac, sare, piper. Ingrediente: 1 legatura
patrunjel 1 fir salvie 2 felii paine toast 2 linguri ulei de masline 1
muschi de porc (400 g) sare garnitura de…
Read more »
2 June 2013

Mancare
de varza cu mere si chimion din: ulei de masline, ceapa, mar, chimion,
varza, sare, piper, otet de cidru de mere. Ingrediente: o lingura de
ulei de masline o ceapa tocata marunt un mar curatat de cotor si dat pe
razatoare o lingurita de chimion o varza mica taiata fasii sare si piper
o…
Read more »
2 June 2013

Salata
de anghinare cu feta din: anghinare, zeama de lamaie, fasole boabe,
ulei de masline, pasta tahini, usturoi, sare, piper, ardei gras, ceapa
de apa, feta. Ingrediente: 8 capatani de anghinare zeama unei lamai 2
cutii de fasole boabe 3 linguri de ulei de masline o lingura de pasta
tahini un catel de usturoi zdrobit…
Read more »
2 June 2013

Tort
cu crema alba si nuci din: cartofi dulci, faina, zahar brun, cuisoare,
scortisoara, ulei de masline, oua, curmale, nuci, zahar pudra, unt,
sirop de artar. Ingrediente: pentru blat: 175 g cartofi dulci, curatati
de coaja si razuiti 225 g faina cu factor de crestere 150 g zahar brun 1
lingurita cuisoare macinate 1 lingurita…
Read more »
2 June 2013

Dorada
cu marinata de mustar si lamaie din: dorada, zeama de lamaie, ulei de
masline, mustar de dijon, marar, ceapa verde, coaja de lamaie, piper
alb. Ingrediente: 6 dorade potrivite 1/2 cana zeama de lamaie 1/4 cana
ulei de masline 1/4 cana mustar de Dijon 3 linguri marar proaspat, tocat
2 linguri ceapa verde, tocata 1…
Read more »
2 June 2013

Rosii
umplute cu parmezan si busuioc din: rosii, mozzarella, busuioc, pesmet,
bacon, sare, piper. Ingrediente: 4 rosii mari 150 g mozzarella 2 fire
busuioc 150 g pesmet 100 g bacon sare piper Mod de preparare: Se
incinge cuptorul la 180C. Se spala rosiile si se taie de la fiecare cate
un capacel, la 1…
Read more »
2 June 2013

Mamaliga
cu sote de ciuperci din: supa de legume, lapte de soia, malai, ulei de
masline, usturoi, sare, ciuperci, ceapa, usturoi, siropd e agave,
cimbru, piper. Ingrediente: pentru mamaliga: o cana supa de legume o
cana lapte de soia jumatate de cana de apa jumatate de cana de malai o
lingura de ulei de masline…
Read more »
2 June 2013

Salata
mexicana cu avocado, rosii si porumb din: boabe d eporumb, rosii,
frunze de avocado, ardei gras, frunze de salata, ceapa, castraveti, otet
de cidru de mere, ulei de masline presat la recedrojdie inactiva, sare
de mare, usturoi, piper, oregano. Ingrediente: o conserva boabe de
porumb 4 rosii taiate cubulete 3 fructe de avocado taiate…
Read more »
1 June 2013

O
reteta delicioasa de tort cu: smantana, unt, amoniu, sare, lapte,
zahar, unt, nuci, stafide. Ingrediente: 200 g smântână 200 g unt 1
pacheţel de amoniu pentru prăjituri înglobat in circa 600 g făină un
praf de sare Ingrediente cremă: 4 pahare de lapte 4 pahare de zahăr un
cubuleţ de unt nuci tocate stafide…
Read more »
1 June 2013

Inghetata
de pepene din: pepene, iaurt, miere, suc de limeta, vodca.
Ingrediente: 2 cani pepene 1 cana iaurt 1/3 cana de zahar sau miere
Sucul de la 1/2 limeta 1 lingura de vodca Mod de preparare:
Asigurati-va ca toate semintele de la pepene au fost eliminate. Dati la
blender pepenele. Adaugati…
Read more »
1 June 2013

Salata
de varza rosie cu morcov, telina si ardei kapia din: varza rosie,
morcov, telina, ardei kapia, patrunjel, tahini, usturoi, drojdie
inactiva, ulei de masline presat la rece, sare, piper, apa, seminte de
pin, seminte de floarea soarelui. Ingrediente: o varza rosie mica taiata
fasii un morcov taiat julienne sau dat pe razatoarea mare 3 tulpini…
Read more »
1 June 2013

Fattoush
din: iaurt, lapte, lipii, rosii, ridichi, castraveti, ceapa verde,
frunze de menta, patrunjel, usturoi, zeama de lamaie, ulei de masline,
otet de cidru, sare, piper. Ingrediente: o cana de iaurt grecesc sau
orice iaurt gros o cana de lapte cateva lipii 3 rosii tocate 100 g
ridichi feliate subtire 3 castraveti taiati cubulete 2…
Read more »
1 June 2013

Gnocchi
cu legume inabusite din: gnocchi, sparanghel, sos de rosii, supa de
legume, usturoi, telina, ardei gras, dovlecel, morcov, ceapa, sare,
piper, ulei de masline. Ingrediente: 350 g gnocchi 4 fire de sparanghel 2
linguri de sos de rosii jumatate de litru de supa de legume un catel de
usturoi o tulpina de telina un…
Read more »
1 June 2013

Salata
de spanac cu portocale din: spanac, fenicul, portocala, hasma, boabe de
strugure, caju, seminte de susan, cimbru, ulei de masline presat la
rece, zeama de lamaie, sirop de artar, suc de portoale, sare, piper.
Ingrediente: jumatate de kilogramd e spanac un bulb de fenicul feliat
subtire o portocala separata in felii o hasma tocata…
Read more »
1 June 2013

Tagliatelle
cu dovlecei si ciuperci din: tagliatelle, ulei de masline, ceapa,
usturoi, dovlecel, ciuperci, rosii, capere, masline, frunze de bsuioc,
sare, piper, parmezan. Ingrediente: jumatate de pachet de tagliatelle
ulei de masline o ceapa tocata 2 catei de usturoi pisati un dovlecel
cubulete 2 cani de ciuperci 5 rosii tocate o mana de capere o…
Read more »
1 June 2013

Mancare
de morcovi cu mazare din: morcovi, cartofi, ceapa, mazare, ulei de
masline, ardei iute, coriandru, turmeric, seminte de chimion, sare,
zeama de lamaie. Ingrediente: 2 cani de morcovi taiati felii sau
cubulete o cana de cartofi cubulete o ceapa tocata o cana de mazare 2
linguri de ulei de masline 4 ardei iuti rosii…
Read more »
1 June 2013

Salata
de smochine si afine din: mix de salata, smochine, afine, boabe de
strugure, frunze de menta, miere, zeama de limeta, nuci, migdale,
curmale, scortisoara, sare de mare. Ingrediente: o punga de mix de
salata 4 smochine proaspete taiate in 4 o mana de afine un mar taiat
felii cateva boabe de strugure frunze de…
Read more »
1 June 2013

Fasole
verde cu tofu din: tofu, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, usturoi,
fulgi de ardei iute, amidon de porumb, ulei de masline, fasole verde,
sos de soia, ulei de susan, usturoi, ghimbir, ardei gras, ceapa, ulei de
masline, lapte de cocos, pasta rosie de curry, zeama a jumatate de
lamaie. Ingrediente: pentru marinata:…
Read more »
1 June 2013

Spaghete
cu dovlecei din: spaghete, spanac, sos pesto, parmezan, dovlecel, ulei
de masline, usturoi, sare, piper. Inrgediente: 500 g spaghete 500 g
spanac 4 linguri sos pesto 4 linguri de parmezan ras un dovlecel 3
linguri ulei de masline 3 catei de usturoi sare si piper dupa gust Mod
de preparare: Spanacul se opăreşte…
Read more »
1 June 2013

Salata
de morcovi, telina si tahini din: morcovi, castraveti, telina, ceapa,
patrunjel, usturoi, sare de mare, tahini, apa, sos de soia, drojdie
inactiva. Ingrediente: 2 morcovi mari taiati julienne 2 castraveti
taiati julienne o tulpina de telina tocata fin jumatate de ceapa de apa
felii subtiri cateva fire de patrunjel pentru garnisit un catel de…
Read more »
1 June 2013

Supa
de castraveti din: iaurt, ulei de masline, lapte, castraveti, marar,
usturoi, sare, piper alb, menta, suc de lamaie, nuci. Ingrediente: 3
cani iaurt 2 linguri ulei de masline 1-2 cani de lapte 1/2 kg castraveți
1/3 ceasca marar tocat 1 lingurița usturoi 1/2 lingurița de sare Piper
alb dupa gust Crengute de menta…
Read more »
1 June 2013

O
reteta delicioasa de tocanita cu:ceapa alba, carnati de casa, sare,
piper, boia dulce, ulei, patrunjel. verde Ingrediente: 1 kg ceapă albă
1/2 kg cârnaţi de casă sare piper boia dulce ulei sau untură după gust
pătrunjel verde Mod de preparare: Tai marunt ceapa alba, o pui intr-o
cratita si o prajesti in ulei…
Read more »
1 June 2013

Chiftele
de legume din: linte, supa, caju, ceapa, pesmet, pasta de curry,
stafide. Ingrediente: o cana de linte 3 cani de supa sau apa 125 g caju
crud o ceapa tocata marunt o cana de pesmet 3 linguri de pasta de curry 3
linguri de stafide Mod de preparare: Preîrncălziti cuptorul la 180°C.
Aduceţi…
Read more »
1 June 2013

Rosii
umplute cu couscous din: couscous, rosii, ulei de masline, frunze de
busuioc, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente:
jumatate de cana de couscous fiert 2 rosii mari o lingura de ulei de
masline o mana de frunze tocate de busuioc 2 linguri de parmezan ras 2
catei de usturoi pisati sare si piper dupa…
Read more »
1 June 2013

Tocanita
de porc cu ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, rosii, ceapa,
usturoi, ardei iuti, sare, ardei iute, boia iute, ulei, condimente carne
de porc. Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 300 g ciuperci 2 cutii rosii
decojite 2 cepe 1 captana usturoi 2 ardei iuti sare boia iute piper ulei
condimente pentru carne de…
Read more »
1 June 2013

Piftele
de bureti din: ciuperci pleurotus, cartofi, usturoi, ceapa, paine,
patrunjel verde, sare, condimente. Ingrediente: 1 cana ciuperci
pleurotus 2 cartofi cruzi mici usturoi ceapa 2 felii de paine inmuiata
1-2 linguri patrunjel verde taiat marunt sare condimente Mod de
preparare: Pui ciupercile la fiert, apoi le dai prin maşina de tocat
carne. Cureţi…
Read more »
1 June 2013

Peste
in crusta de sare din: crap, rozmarin, portocale, boabe de fenicul,
sare, albusuri. Ingrediente: 2 crapi (de 600 g fiecare) 2 fire rozmarin 3
portocale 1 lingura boabe de fenicul 800 g sare 2 albusuri Mod de
preparare: Se spala si se sterg pestii. Se spala 2 portocale si se taie
felii subtiri,…
Read more »
1 June 2013

Ciorba
de ceapa verde din: ulei, ceapa verde, marar verde, morcovi, radacina
de patrunjel, orez, sare, piper, otet. Ingrediente: 50 ml ulei 6
legaturi ceapa verde 1 legatura marar verde 2 morcovi potrivit 1
radacina de patrunjel mica 3 linguri orez sare piper 5-6 linguri otet
Mod de preparare: Iei o oală de 6…
Read more »
1 June 2013

Carne
de vita cu legume si orez din: muschi de vita, ulei de canola, ceapa,
morcovi, sare, piper, boia de ardei, chimen, frunze de dafin, apa, orez,
coriandru. Ingrediente: 1 ½ kg mușchi de vita ⅓ ceasca ulei de canola
2 cepe, tocate marunt 3 morcovi, taiati bucati 2 ½ lingurite sare ½
lingurita…
Read more »
1 June 2013

Pasta
de cartofi cu ciocolata din: cartofi, sirop de artar, unt de caju,
extract de vanilie, sare, fulgi de ciocolata bio. Ingrediente: 240 g de
cartofi galbeni 7 linguri siropd e artar 3 linguri de unt de caju
jumatate de lingura de extract de vanilie jumatate de lingurita de sare o
trime de cana de…
Read more »
1 June 2013

Chili
vegetarian cu paprika si piper cayenne din: ulei de masline, ceapa,
usturoi, praf de chili, chimion, coriandru, paprika, oregano, piper
cayenne, sare, ardei gras, rosii, fasole boabe, naut, porumb boabe.
Ingrediente: ulei de masline o ceapa tocata 3 catei de usturoi 3
lingurite de praf de chili o lingurita de chimion pisat jumatate de…
Read more »
1 June 2013

Risotto
cu ciuperci, ardei iute si parmezan din: ceapa tocata, usturoi,
ciuperci, unt, ulei de masline, ardei iute, orez, vin, supa de legume,
seminte de pin, parmezan, patrunjel. Ingrediente: jumatate de ceapa
tocata 2 catei de usturoi zdrobiti 600 g ciuperci (puteti combina hribi
deshidratati, champignon, pleurotus) o lingura de unt o lingura de ulei…
Read more »
1 June 2013

Briose
crocante cu mere si mure din: unt, zahar tos, faina cu factor de
crestere, oua, sos de mure, mere acrisoare, afine, zahar brun, faina
integrala, fulgi de cereale. Ingrediente: 150 g unt inmuiat plus un cub
225 g zahar tos 250 g faina cu factor de crestere, plus 1 lingura 3 oua,
batute 100…
Read more »
1 June 2013

Rigatoni
cu sos de rosii din: rigatoni, rosii, pasta de tomate, patrunjel, ardei
iute, sare, piper, ceapa, rosii cherry, vin, busuioc, parmezan, ulei de
masline. Ingrediente: 500 g rigatoni 2 rosii cubulete o lingura pasta
de tomate 2 catei de usturoi cateva fire de patrunjel tocat un ardei
iute tocat sare si piper dupa gust…
Read more »
1 June 2013

Marmelada
de fructe de padure din: fructe de padure, seminte de chia, suc de
mere, zeama de lamaie, sirop de artar. Ingrediente: 2 cani de fructe de
padure 3 linguri de seminte de chia jumatate de cana de suc de mere
proaspat o lingura zeama de lamaie o lingura de sirop de artar Mod de…
Read more »
1 June 2013

Scoici
cu rozmarin, usturoi si frunze de spanac din: ulei, scoici, rozmarin,
usturoi, pesmet, unt, frunze de spanac, rosii cherry. Ingrediente: 2
linguri ulei 9 scoici St. jacques 1 fir rozmarin 2 catei de usturoi 1
lingura pesmet 1 lingura unt 300 g frunze de spanac proaspat 8 rosii
cherry Mod de preparare: Se…
Read more »
1 June 2013

Ravioli
din spanac si ricotta din: spanac, ricotta, parmezan, galbenusuri,
nucsoara, sare, faina, sos de tomate. Ingrediente: o cana de spanac
fiert, scurs si tocat 3 sferturi de cana de ricotta jumatate de cana de
parmezan ras 2 galbenusuri un praf de nucsoara sare dupa gust o cana de
faina sos de tomate Mod…
Read more »
1 June 2013

Salata
de verdeturi cu naut din: naut, ulei de masline, usturoi, salata verde,
spanac, varza, rucola, branza feta, dressing, sare, piper.
Ingrediente: 1 cutie naut, clatit și scurs 2 lingurite ulei de masline 2
lingurite usturoi tocat 3 cesti de salata verde 3 cesti de amestec de
spanac, varza sau rucola Branza feta maruntita…
Read more »
1 June 2013

Chec
cu lamaie si coacaze negre din: unt, zahar, oua, faina cu factor de
crestere, coaja de lamaie, mure, zahar, zeama de lamaie, coacaze negre,
flori comestibile. Ingrediente: 125 g unt 125 g zahar 3 oua 175 g faina
cu factor de crestere, plus 1 lingura coaja rasa de la 1 lamaie 100 g
mure…
Read more »
1 June 2013

Stridii
la grătar din: stridii, lamaie, sare, piper, ulei de masline
extravirgin. Ingrediente: cate o duzina de stridii de persoana lamaie
sare piper alb proaspat macinat ulei de masline extravirgin Mod de
preparare: Inainte de a le găti, stridiile trebuie reintroduse în mediul
lor natural (sau unul cât mai apropiat cu putinţă). Odată…
Read more »
1 June 2013

Tarte
cu vanilie din: faina, zahar faina, unt, ou, extract de vanilie, apa,
zahar fin, lapte, faina, amidon, galbenusuri si extract de vanilie.
Ingrediente: blat: 250 g faina 125 g zahar faina 70 g unt 1 ou 1
lingurita extract de vanilie umplutura: 250 ml apa 500 g zahar fin 500
ml lapte 50 g…
Read more »
1 June 2013

Mere
umplute cu carne de pui si susan din: mere, piept de pui, susan, ardei
gras, ceapa, sos tomat, smantana, miere de salcam, unt, rozmarin,
busuioc, coriandru, piper alb, sare. Ingrediente: 6-8 mere 300 g piept
de pui 100 g susan 1 ardei gras rosu 1 ceapa mijlocie 300 ml sos tomat
100 ml smantana…
Read more »
1 June 2013

Rachiu
de rubarba din: rubarba, zahar, tarate de grau, drojdie de bere, apa.
Ingrediente: 10 kg rubarba 10 kg zahar 1 kg tarate de grau drojdie de
bere (cat o nuca) 1 l apa Mod de preparare: Intr-un bidon mai mare
pui rubarba spălată şi tăiată bucăţele. Peste rubarbă pui apa în care…
Read more »
31 May 2013

Sorbet
de pepene din: suc de pepene, zahar, sare, suc de lamaie, vodca.
Ingrediente: 3 cesti suc de pepene (piure pepene verde fara semințe) 1/2
cana de zahar 1 varf de cuțit de sare 1 lingura de suc de lamaie 1-2
linguri de vodca (opțional) Mod de preparare: Amestecati la foc mic
1/2…
Read more »
31 May 2013

Salata
de rosii, castraveti si broccoli din: rosii, castraveti, avocado, ceapa
de apa, broccoli, patrunjel, curmale, usturoi, sare de mare, otet de
cidru de mere, busuioc, oregano, piper, apa, ulei de masline presat la
rece. Ingrediente: 3 rosii mari taiate cubulete aceeasi cantitate de
castarveti taiati cubulete un avocado mare taiat cubulete jumatate de
ceapa…
Read more »
31 May 2013

Pasta
de masline din: masline kalamata, capere, usturoi, ansoa, coniac, coaja
de portocale, ulei de masline, piper. Ingrediente: o cana de masline
kalamata fara samburi 2 linguri de capere spalate si scurse de apa o
lingura de usturoi pisat 2 lingurite de ansoa tocate 2 linguri de coniac
sau Armagnac (optional) o lingura de coaja…
Read more »
31 May 2013

Salata
de morcovi cu mere si stafide din: morcovi, mar, tulpina de telina,
seminte de susan, stafide, zeama de lamaie, sare de mare, cimbru, sirop
de artar. Ingrediente: 2 morcovi mari dati pe razatoarea mica un mar dat
pe razatoarea mica o tulpina de telina tocata marunt o lingurita de
seminte de susan sau de…
Read more »
31 May 2013

Quiche
de broccoli din: fulgi de ovaz, faina alba, praf de copt, sare, piper,
apa, ulei de masline, broccoli, usturoi, oua, nucsoara, piper cayenne,
branza, parmezan. Ingrediente: jumatate de cana de fulgi de ovaz o cana
de faina alba jumatate de lingurita de praf de copt sare si piper dupa
gust o treime de cana…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de ficatei cu: unt, praz, suc de rosii, miere, sare,
piper, foi de dafin. Ingrediente: 500 g ficăţei de pasăre 100 g unt 4
bucăţi de praz (mai mici) 200 ml suc de roşii 2 linguri miere de albine
sare piper foi de dafin Mod de preparare: Speli bine ficăţeii şi…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de pizza cu: faina, drojdie, apa, ulei, sare, rosii,
usturoi, salvie, mozzarella, cascaval. Ingrediente: 375 g făină albă 20 g
drojdie 200-250 ml apă călduţă 4 linguri ulei 1/2 linguriţă sare
Ingrediente umplutura: 400 g roşii 2 căţei de usturoi 4 frunze de salvie
150 g mozzarella 100 g caşcaval Mod…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de placinta cu:dovleac, zahar, unt, faina,
scortisoara, ou, banana, nuca. Ingrediente: 1/2 dovleac 1 cană mare
zahăr 1 cană unt topit 600 g făină scorţişoară nucă măcinată 1 ou 1/2
banană 2 linguri nucă pisată Mod de preparare: Frămânţi un aluat
fraged din făină, unt sau ulei, zahăr, 1 ou…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de galuste cu: branza de vaci, oua, gris, faina,
sare, zahar, dulceata de cirese. Ingrediente: 1/2 kg brânză de vaci 2
ouă 2 linguri griş 1 linguriţă făină sare zahăr dulceaţă de cireşe Mod
de preparare: Treci brânza prin sita deasă şi o pui într-un castron,
apoi adaugi gălbenuşurile şi albuşurile,…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de pui cu: untura, ceapa, morcov, patrunjel, ardei
gras, rosii, fasole verde, faina, smantana, sare, patrunjel, marar.
Ingrediente: 1 pui 2 linguri untură 1 ceapă tocată mărunt 1 morcov 1
pătrunjel 1 ardei gras 2 roşii 1 mână fasole verde 1 ceaşcă de mazăre
verde 1 lingură făină 3 linguri smântână sare…
Read more »
31 May 2013

Tocanita
de vinete din: vanata, sare, ulei de masline, ceapa, telina, usturoi,
rosii, masline, seminte de pin, capere, zahar brun, fulgi de ardei iute,
otet de vin, pasta de tomate, frunze de busuioc. Ingrediente: o vanata
cubulete 2 lingurite de sare 4 linguri de ulei de masline o ceapa tocata
o tulpina de telina tocata…
Read more »
31 May 2013

Noodles
cu legume din: ardei grasi, usturoi, ulei de masline, ciuperci, mazare,
fasole edamame, sos de peste, limeta, sare, piper, noodles, ceapa
verde. Ingrediente: 2 ardei grasi roșii 4 catei de usturoi 2 cutii de
lapte de cocos 2 lingurite de ulei de masline ciuperci feliate 1 cana de
mazare 1 cana fasole edamame…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de tocanita cu:cotlet de porc, carnati, coasta de
porc, cartofi, lapte, faina, untura, ardei rosu, sare, piper, usturoi.
Ingrediente: 500 g cotlet de porc fără os 300 g cârnat de casă 300 g
coastă de porc (poate fi şi afumată) 4-5 cartofi 500 ml lapte 2 linguri
făină albă 2 linguri untură…
Read more »
31 May 2013

Pesto
de broccoli din: broccoli, frunze de busuioc, zeama de lamaie, alune,
usturoi, ulei de masline presat la rece, apa, sare, piper. Ingrediente: o
capatana de broccoli o mana de frunze de busuioc sau salvie zeama a
jumatate de lamaie jumatae de cana de alune crude 2 catei de usturoi
jumatate de cana de ulei…
Read more »
31 May 2013

Placinta
ciobaneasca din: cartofi, unt, lapte, ulei de masline, varza, ceapa,
usturoi, telina, boabe de porumb, cimbru, busuioc, sos iute, sare,
piper, supa de legume, faina, cascaval. Ingrediente: 4 cartofi taiati
sferturi 2 linguri de unt 3 linguri de lapte o lingura de ulei de
masline jumatate de varza taiata fasii o ceapa tocata 4…
Read more »
31 May 2013

Salata
verde cu ridichi din: fileuri de ansoa, mustar cu boabe, otet de vin
rosu, zeama de lamaie, zahar, ulei de masline, rucola, untisor, mere,
ridichi, parmezan. Inrgediente: 4 fileuri de ansoa, scurse de lichid 1
lingura mustar cu boabe intregi 1 lingura otet de vin rosu zeama de la
1/2 lamaie 1 lingurita zahar…
Read more »
31 May 2013

Somn
cu sos tropical din: somn, nectar de mango, gem de caise, zeama de
lime, miere, ardei iute, ghimbir, chimen, scortisoara, sare, piper.
Ingrediente: 4 bucati de somn 1 cana nectar de mango 1/4 cana gem de
caise 3 linguri zeama de lime 3 linguri miere 1 ardei iute rosu, curatat
de seminte, tocat marunt…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de crema de iaurt cu:iaurt, miere, zahar vanilat,
scortisoara, fructe de padure, zeama de lamaie, fulgi de cocos, fulgi de
porumb, mere. Ingrediente: 400 g iaurt 2-3 linguri miere de albine 1
plic zahăr vanilat 1/2 plic scorţişoară pisată 300 g fructe de pădure
congelate 1 lingură zeamă de lămâie 2 linguri…
Read more »
31 May 2013

Paste
cu sos pesto din: praz, parmezan, alune, ulei de masline, sare, paste.
Ingrediente: 1 buchet praz salbatic 1/2 cana parmezan, ras 1/2 cana
nuci/alune/fistic Ulei de masline 1/3 cana sare 1 pachet paste Mod de
preparare: Puneti in robotul de bucatarie prazul taiat bucati, fisticul,
uleiul de masline si sare dupa gust.…
Read more »
31 May 2013

Pui
la cuptor cu cartofi sparanghel din: cartofi noi, ulei de masline,
marar, usturoi, seminte fenicul, copane de pui, lamai, vin, sparanghel,
ceapa verde. Ingrediente: 900 g cartofi noi 4 linguri ulei de masline
1/2 legaturi marar, tocat 2 catei de usturoi, zdrobit 2 linguri seminte
fenicul, zdrobite 6 copane de pui 2 lamai, taiate…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de fructe de gheata cu: mere, banane, kiwi, zahar
tos, zahar vanilat, alune. Ingrediente: 3 mere 2 banane 2 kiwi 4 plicuri
zahăr vanilat 200 g zahăr tos alune măcinate Mod de preparare: Cureţi
merele de coajă şi le tai în sferturi fără sâmburi. Cureţi bananele şi
kiwi de coajă şi…
Read more »
31 May 2013

Salata
de fenicul cu grapefruit din: grapefruituri, ulei de masline rpesat la
rece, zeama de limeta, sare de mare, avocado, fenicul, frunze de menta,
piper, frunze de fenicul. Ingrediente: 3 grapefruituri mari (optional,
fructele de grapefruit, se pot inlocui cu 5 portocale) 3 linguri de ulei
de masline presat la rece o lingura de zeama…
Read more »
31 May 2013

Pateu
de rosii cu seminte de floarea soarelui din: seminte de floarea
soarelui, rosii uscate, ulei de masline, zeama de lamaie, coaja de
lamaie, busuioc, miere, sirop de agave, sos de soia nepasteurizat, sare,
piper. Ingrediente: o cana si jumatate de seminte de floarea soarelui
crude decojite 100 rosii uscate la soare 2 linguri de…
Read more »
31 May 2013

Frigărui
de creveţi picanţi din: ulei de masline, ulei de susan, patrunjel, hot
sauce, usturoi granulat, ketchup, sare, piper alb, zeama de lime,
creveti. Ingrediente: 1/3 cana ulei de masline 1/4 cana ulei de susan
1/4 cana patrunjel tocat 2 linguri hot sauce 2 linguri usturoi granulat 1
lingura ketchup 1 lingurita sare proaspat rasnita…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de bomboane cu: lapte praf, unt, zahar, napolitane,
nuca de cocos, stafide. Ingrediente: 200 g lapte praf 200 g unt 200 g
zahăr pudră 1 pachet de napolitane cu vanilie sau cu lămâie (sau 1 foaie
de napolitană) 100 g nuci de cocos 50 g stafide sau alune măcinată
Mod…
Read more »
31 May 2013

Crab
cu avocado, salata si ardei gras din: crab, smantana, zeama de lamaie,
coaja de lamaie, sos tabasco, patrunjel, avocado, ardei gras, salata
verde. Ingrediente: 200 g crab din conserva, scurs de lichid 3 linguri
smantana zeama si coaja razuita de la 1 lamaie, plus sferturi pentru
servit cateva picaturi tabasco, dupa gust 1/2 legatura…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de rata cu: castraveti murati, bulion, ceapa, ardei
gras, ulei, piper. Ingrediente: 1 raţă 8 castraveţi muraţi 1 ceaşcă
bulion 2-3 cepe 2 ardei graşi ulei piper Mod de preparare: Speli bine
castraveţii muraţi şi îi tai în felii rotunde mai groase. Speli bine şi
cureţi carnea de raţă. Aşezi într-o…
Read more »
31 May 2013

Pui
cu caju si orez brun din: orez brun, ceapa, usturoi, ghimbir, pasta de
tomate, garam masala, suc de lamaie, iaurt, scortisoara, praf de chilli,
caju, ulei de masline, piept de pui, ardei gras, mazare, ceapa, frunze
de coriandru, sare, piper. Ingrediente: 1 cana orez brun 1 ceapa 4
catei de usturoi 1 bucata…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de mamaliga cu:malai, apa, sare, unt, branza,
smantana, cascaval, carne de porc, costita, carnaciori de porc.
Ingrediente: 1/2 I apă un praf sare 4-5 pumni de mălai 50 g unt 100 g
brânză sărată 100 ml smântână 100 g caşcaval bucăţi de carne de porc din
găleată costiţă din găleată cârnăciori de…
Read more »
31 May 2013

Dovlecei
cu carne de vaca din: carne de vaca, dovlecei, rosii, ulei, piper,
patrunjel verde, sos brun, marar, sare. Ingrediente: 1 kg carne de vaca
2,5 kg dovlecei proaspeti 500 g rosii proaspete 100 ml ulei 2 g piper
macinat 50 g patrunjel verde 500 g sos brun 50 g marar verde sare Mod…
Read more »
31 May 2013

Pentru
fiecare cockteil, răzuieşte 2,5 cm de castravete şi combinâ într-un
shaker cu suc de orice fruct. Adaugă zeama de la 1/2 lămâie, 3 linguri
gin şi 1 lingură zahăr. Amesteca bine până când zahărul se dizolvă şi
apoi adaugă câteva cuburi de gheafa şi amestecă din nou. Strecoară în
pahare înalte,pline pe jumătate cu…
Read more »
31 May 2013

Burritos
cu tofu din: ceapa, ulei, ardei iute, boabe de porumb, tofu marinat,
boabe de fasole rosie, pasta de tomate, rosii, mirodenii mexicane,
branza cedar, tortillas. Ingrediente: 1 ceapa ulei 1 ardei iute 4
linguri boabe de porumb din conserva 500 g tofu marinat 200 g boabe de
fasole rosie 2 linguri pasta de tomate…
Read more »
31 May 2013

O
reteta delicioasa de ciocolata cu:lapte praf, zahar, cacao, mrgarina,
ulei, nuci, esenta de vanilie. Ingrediente: 500 g lapte praf 500 g zahăr
4 linguri cacao 1 margarină ulei nuci prăjite celofan 1 fiolă de esenţă
de vanilie Mod de preparare: Amesteci laptele praf cu margarina şi
frămânţi un aluat, până nu mai sunt…
Read more »
30 May 2013

Retete video: Cum se prepara Sandwichuri cu homar: Cum se prepara Sandwichuri cu homar
Read more »
30 May 2013

Salata
de castraveti cu dressing de usturoi din: castraveti, sare, zahar,
usturoi, ulei, sos de soia, ardei iute. Ingrediente: 1-2 castraveți,
curatati si taiati felii. 1 linguriță de sare Ingrediente pentru
dressing: 1/4 lingurița de zahar 1/2 lingurița de sare 1 catel de
usturoi, cojit, pisat 2 linguri de ulei 1 lingurita sos de soia…
Read more »
30 May 2013

Retete video: Cum se prepara Churros cu sos de ciocolata Cum se prepara Churros cu sos de ciocolata
Read more »
30 May 2013

Pasta
de anghinare cu masline verzi din: usturoi, masline verzi, capere,
inimi de anhinare, ulei de masline. Ingrediente: un catel de usturoi
pisat oo cana de masline verzi fara samburi o lingura de capere clatite
cu apa si scurse o cutie sau un borcan de 400 g inimi de anghinare ulei
de masline Mod…
Read more »
30 May 2013

Salata
de ananas cu avocado din: avocado, fructe goji, seminte de dovleac,
ananas, curmal, ceapa, patrunjel, zeama de lamaie, paprika, ulei de
masline presat la rece, chimion sare de mare, piper. Ingrediente: un
avocado taiat cubulete o lingurita de fructe goji (optional) o lingurita
de seminte de dovleac o mana de ananas cubulete 3 curmale…
Read more »
30 May 2013

Humus
de fasole alba boabe din: fasole alba, ulei de masline, pasta tahini,
sare, zeama de lamaie, coaja de lamaie, patrunjel, piper. Ingrediente: 2
cani si jumatate de fasole alba boabe din conserva o lingura de ulei de
masline o lingurita de pasta tahini 3 sferturi de lingurita de sare 2
lingurite de zeama de…
Read more »
30 May 2013

Conopida
si cartofi din: ulei de masline, ceapa, ghimbir, cartofi, conopida,
pasta de curry, lapte de cocos, zahar brun, naut. Ingrediente: o lingura
de ulei de masline o ceapa mare tocata o lingurita de ghimbir ras 2
cartofi mari cubulete o conopida separata in buchetele 4 linguri de
pasta de curry o conserva de lapte…
Read more »
30 May 2013

Mix
de salata cu ardei gras si ciuperci din: mix de salata, ardei gras,
ciuperci, nuci, drojdie inactiva, sare, curmale, praf de mustar, ulei de
masline presat la rece, zeama de lamaie. Ingrediente: 2 pungi mix de
salata un ardei gras taiat cubulete 6 ciuperci champignon feliate
subtire un pumn de nuci o lingurita de…
Read more »
30 May 2013

Supa
thailandeza cu taitei din: taitei de orez, tofu, ulei de rapita, hasme,
usturoi, ghimbir, lapte de cocos, broccoli, ceapa verde, ardei gras,
patrunjel. Ingrediente: un pachet de taitei de orez (se pot inlocui cu
linguine) o cutie de tofu scurs de lichid si taiat cubulete ulei de
rapita 2 hasme taiate inele 3 catei…
Read more »
30 May 2013

Retete video: Cum se prepara Prajitura cu Morcovi: Cum se prepara Prajitura cu Morcovi
Read more »
30 May 2013

Penne
Gratinate din: penne, rosie, broccoli, ciuperci, seminte de pin, ceapa,
patrunjel, smantana, parmezan, sare, piper, nucsoara, ulei de masline.
Ingrediente: 400 g paste penne o rosie mare cateva buchetele de broccoli
100 g ciuperci o lingura de seminte de pin o ceapa o legatura de
paturnjel 200 ml smantana de gatit 100 g parmezan…
Read more »
30 May 2013

Harissa
de ardei capia si rosii din: ardei iute, usturoi, sare, chimion,
coriandru, rosii uscate, ardei capia, ulei de masline. Ingrediente: 100 g
ardei iuti uscati un catel de usturoi o lingurita de sare jumatate de
lingurita de chimion pisat o lingurita de coriandru uscat pisat 3 rosii
uscate la soare un ardei capia 2…
Read more »
30 May 2013

Cocktail
cu lapte de soia din: capsuni, zahar fin, suc de lamaie, lapte de soia,
gheata. Ingrediente: 200 g fructe la alegere (capsuni, zmeura, afine,
mure) 4 linguri zahar fin 2 lingurite suc de lamaie 700 ml lapte rece de
soia 2 linguri gheata pisata Mod de preparare: Se spală fructele, se
scurg şi…
Read more »
30 May 2013

Retete video: Cum se prepara Linguini cu sos: Cum se prepara Linguini cu sos
Read more »
30 May 2013

Friptura
aromata cu cimbru din: muschi file, cimbru, unt, sare, piper.
Ingrediente: 800 g muschi file 2 linguri cimbru uscat un pachet unt sare
piper Mod de preparare: Bucata de carne se leagă doar pentru a obţine
o felie mai adunată la final, dar nu este obligatoriu. Se unge pe toată
suprafaţa cu untul…
Read more »