
Supa
de linte cu morcovi si telina din: linte, supa din concentrat de
legume, ceapa, telina, morcovi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g
linte un litru supa din concentrat de legume 2 cepe mici o tija de
telina 2 morcovi o lingura ulei sare piper Mod de preparare: In oala
de fiert se încinge…
Read more »

Supa
de spanac cu parmezan din: spanac, unt, oua, parmezan, concentrat de
pui. Inrgediente: 800 g spanac 30 g unt 2 oua 2 linguri parmezan ras 1,4
l supa din concentrat de pui Mod de preparare: Se spală foarte bine
spanacul şi se taie mare. în oala de fiert supa se topeşte untul si…
Read more »

Supa
de napi si fasole verde din: napi, morcovi, praz, tulpina de telina,
pastai de fasole verde, frunze de salata, patrunjel, asmatui, sare,
piper. Ingrediente: 300 g napi 150 g morcovi 1 fir de praz 1 tulpina de
telina 150 g pastai de fasole verde 2-3 frunze de salata sau de spanac 1
legatura patrunjel…
Read more »

Supa
de salata cu ciuperci din: telina, radacina de patrunjel, frunze de
telina, leustean, salata creata, ardei grasi, ciuperci, patrunjel verde,
sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 1 telina mica 2 radacini de
patrunjel 1 legatura frunze de telina 1 legatura leustean 1 salata
creata 2 ardei grasi rosii 8 ciuperci (200 g) champignon mari 1…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa cu: carne de pui, tarhon, ceapa, cartofi,
morcov, ardei, radacina de patrunjel, foi de dafin, sare, piper.
Ingrediente: 1 pui 2 cepe 3 cartofi 1 morcov 1 ardei 1 rădăcină de
pătrunjel 2 foi de dafin 1-2 fire tarhon sare piper Mod de preparere:
Tai puiul bucăţi şi îl pui…
Read more »

Supa
crema de porumb cu ardei iute din: porumb, ceapa, supa de legume, ulei,
zeama de lamaie, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 1 conserva
porumb boabe 1 ceapa supa de legume ulei zeama de lamaie 1 legatura
patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se
spală, se taie mărunt si se…
Read more »

Supa
crema de morcovi cu crutoane de paine si frunze de patrunjel din:
morcovi, cartofi, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, sare, ulei,
patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg morcovi 3 cartofi 1 ceapa 1 telina mica 1
ardei gras 1 pastarnac sare 2 linguri cu ulei patrunjel frunze Mod de
preparare: Se pun la fiert, în…
Read more »

Supa
crema de mazare cu patrunjel din: mazare, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg de mazare 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »

O
reteta delicioasa de pilaf cu: rasol de pasare, orez, unt, supa, sare,
faina, ulei. Ingrediente: rest de rasol sau friptură de pasăre de circa
300 g 200 g orez 50 g unt 3 ceşti supă sare Ingrediente aluat: 250 g
făină 250 g unt 1 lingură ulei 1 ceşcuţă apă sare Mod de…
Read more »

Supa
de linte cu spanac din: linte, frunze de spanac, cartofi, ceapa,
usturoi, ulei, sare, lamai. Ingrediente: 150 g linte 250 g frunze tinere
de spanac 3 cartofi 1 ceapa sau 1 legatura ceapa verde 2 catei de
usturoi 2 linguri ulei sare 2 lamai Mod de preparare: Speli lintea şi o
pui să…
Read more »

Supa
crema de conopida cu legume din: conopida, ceapa, telina, arde gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg conopida 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul…
Read more »

Supa
crema de conopida din: ulei de masline, ceapa, conopida, supa de
legume, lapte, ceapa verde. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1
ceapa, tocata 5 cesti buchetele conopida 1/2 lingurita de coriandru 2
cani de supa de legume 1 cana de lapte 1 fir ceapa verde, tocata Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »

Supa
de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras,
radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare. Ingrediente:
100 g cuscus 1 morcov 100 g mazare 2 cepe 1 ardei rgas 1 radacina de
patrunjel 1 legatura patrunjel 1 lingura ulei de masline sare Mod de
preparare: Cureţi şi speli legumele.…
Read more »

Supa
crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras,
pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 0,5 kg ciuperci 1
ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1 pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu
ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la fiert, în 2 l de apă,
ceapa, felina, păstârnacul,…
Read more »

Supa
crema de fulgi de ovaz din: morcovi, ceapa, radacina de patrunjel,
pastarnac, telina, cartofi, frunze de varza, ou, lapte, fulgi de ovaz,
ulei de masline, patrunjel, apa. Ingrediente: 2 morcovi 1 ceapa 1
radacina de patrunjel 1 pastarnac 1 telina 2 cartofi 2-3 frunze de varza
cruda 1 ou 1 pahar lapte 4-5 linguri…
Read more »

Supa
crema de broccoli cu ardei gras si pastarnac din: broccoli, ceapa,
telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 0,5 kg broccoli 1 ceapa 1 telina mica 1 ardei gras 1
pastarnac 1 morcov sare 2 linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare:
Se pun la fiert, în 2 l de apă,…
Read more »

Supa
cu carne de vita, varza si sfecla din: carne de vita, cartofi, varza,
sfecla, ceapa, rosii, morcovi, ardei, marar, ulei de masline, sare,
piper, condimente. Ingrediente: 1 kg carne de vita 4-5 cartofi mari
1/2 varza 1 sfecla 1/2 ceapa 3 roșii 2 morcovi 1 ardei rosu 1/3 buchet
de marar ulei de masline…
Read more »

Supa
crema de linte rosie din: linte, ceapa, morcov, pastarnac, usturoi,
sare, bulion, ulei, menta. Ingrediente: 0,3 kg linte 1 ceapa 1 morcov 1
pastarnac 3 catei de usturoi sare 3 linguri bulion 2 linguri de ulei
menta Mod de preparare: Se spală lintea şi se pune la înmuiat de
seara, pentru a doua…
Read more »

Gnocchi
cu carne si ruccola din: ruccola, rosii cherry, sunca de parma, muschi
de vitel, gnocchi, sare, ulei de masline, mustar, otet de vin, supa, de
legume, piper. Ingrediente: 100 g ruccola 200 g rosii cherry 50 g sunca
de parma 150 g felii de muschi de vitel 550 g gnocchi (refrigerate) sare
3 linguri…
Read more »

Supa
crema de legume verzi din: cartofi, telina, ceapa, ardei gras,
broccoli, fasole verde, sare, ulei, patrunjel. Ingrediente: 3 cartofi 1
telina 1 ceapa 1 ardei gras 3 buchetele de broccoli 1 mana de fasole
verde sare doua linguri cu ulei patrunjel Mod de preparare: Se pun la
fiert ceapa, felina, ardeiul gras şi…
Read more »

Supa
de usturoi cu parmezan si crutoane din: apa, frunza de dafin, frunze de
salvie, cimbru, usturoi, sare, piper, ou, galbenusuri de ou, parmezan,
ulei de masline, paine. Ingrediente: 4 cani de apa o frunza de dafin 2
frunze de salvie 2 lingurite de cimbru proaspat o duzina de catei de
usturoi zdrobiti sare si…
Read more »

Supa
de spanac cu limeta din: spanac, coriandru, suc de nuca de cocos, suc
de limeta, ulei de masline, sos de soia nepasteurizat, pasta miso, ardei
iute, usturoi. Ingrediente: 3 maini de spanac o legatura de coriandru
sau patrunjel sucul si carnea de la o nuca de cocos sucul unei limete 3
linguri ulei de…
Read more »

Supa
de pui cu galusti si cartofi din: pui, ardei, pastarnac, radacina de
telina, ceapa, morcovi, ardei, cartofi, ardei capia, sare, piper, ulei
de floarea soarelui, usturoi, patrunjel, oua, gris, cimbru. Ingrediente:
1 pui mic 2 ardei 1 rădăcină păstârnac 1 rădăcină ţelină 1 ceapă mare
2 morcovi 1-2 ardei 2 cartofi 1 ardei capia sau un gogoșar sare piper
boabe și măcinat 2-3 lingurite…
Read more »

Supa
de rosii si morcovi din: ceapa, rosii, morcovi, usturoi, ulei de
masline, frunze de busuioc, apa, lapte, sare, piper. Ingrediente: o
ceapa mare feliata subtire 6 rosii jumatate de kilogramd e morcovi 5
catei de usturoi o lingura de ulei de masline o mana de frunze de
busuioc tocate 2 cani de apa o…
Read more »

Caldo
verde din: ciuperci, ulei de masline, praz, usturoi, ardei iute,
maghiran, cartofi, orez, supa de legume, spanac, frunze de telina,
salata, patrunjel. Ingrediente: 300 de grame de ciuperci (fie
champignon, fie pleurotus) 2 linguri de ulei de masline un praz feliat
subtire 3 catei de usturoi zdrobiti un ardei iute curatat sau nu de…
Read more »

Supa
de linte cu dovlecei din: linte, frunza de dafin, apa, ulei, telina,
morcovi, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, supa de legume, patrunjel,
branza gruyere. Ingrediente: o cana de linte spalata bine o frunza de
dafin 4 cani de apa 3 linguri de ulei 2 tulpini de telina tocate 2
morcovi 2 cepe tocate 3 catei…
Read more »

Supa
de legume cu galuste si verdeturi din: unt, oua, sare, praf de copt,
marar, patrunjel, pudra de usturoi granulat, piper, gris, supa de
legume, morcovi, telina, ceapa. Ingrediente: un sfert de pachet de un 2
oua sare dupa gust o lingurita praf de copt cateva fire de marar tocate
cateva fire de patrunjel tocate…
Read more »

Supa
de porumb cu avocado din: rosie, boabe de porumb, usturoi, nuci,
seminte de canepa, sos de soia, avocado, sare, piper, marar.
Ingrediente: o rosie o treime de cana de boabe de porumb 3 catei de
usturoi o mana de nuci o lingurita de seminte de canepa 2 lingurite de
sos de soia o cana…
Read more »

Supa
de mere cu morcovi din: morcov, mar, ghimbir, pasta de tahini, apa
filtrata, hasma, zeama de lamaie, sare de mare, seminte de susan.
Ingrediente: un morcov mare curăţat de coajă şi tocat în bucăţele mici
un măr mare curăţat de cotor şi tăiat bucăţele o bucată de ghimbir de
aproximativ 3 centimetri curăţat de…
Read more »

Supa
de ceapa cu branza Gruyere din: ceapa, hasme, unt, ulei de masline, vin
rosu, sherry, supa de legume, piper, sare, ciabatta, branza gruyerre,
arpagic. Ingrediente: 4 cepe medii feliate subtire 4 hasme feliate un
sfert de pachet de unt o lingura de ulei de masline o cana de vin rosu o
lingurita de sherry…
Read more »

Supa
crema de sparanghel cu nucsoara din: sparanghel verde, unt, faina, supa
de legume, smantana, sare, nucsoara. Ingrediente: 400 g sparanghel
verde 4 linguri unt 3 linguri faina 1 l supa de legume 50 ml smantana
sare 1 praf nucsoara Mod de preparare: Sparanghelul se spală sub jet
de apă rece şi se decupează…
Read more »

Supa
de broccoli cu branza si crutoane din: paine integrala, unt, mustar,
sare, ceapa, cartof, supa de legume, usturoi, broccoli, branza cheddar,
paprica. Ingrediente: 3 cani de paine integrala taiata cuburi un sfert
de pachet de unt o lingura si jumatate de mustar sare dupa gust o ceapa
tocata un cartof mare cuburi 2 catei…
Read more »

Supa
de anghinare cu usturoi copt din: usturoi, zahar brun, sare de mare,
anghinare, ceapa, unt, vin, sare, piper, supa de legume, cimbru.
Ingrediente: o capatana de usturoi o lingura de zahar brun sare de mare
500 g anghinare, curatata si feliata o ceapa de apa tocata o lingura de
unt nesarat 50 ml vin…
Read more »

Supa
crema de cartofi cu branza din: cartofi, unt, faina, lapte, ceapa,
smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 8 cartofi cuburi un sfert de
pachet de unt jumatate de cana de faina 8 cani de lapte o ceapa tocata o
cutie de smantana jumatate de cana de branza moale sau cascaval ras
sare si piper dupa…
Read more »

Minestrone
cu parmezan si verdeturi din: ulei, praz, telina, ceapa, sare,
dovlecei, cartof, usturoi, apa, paste farfalle, naut, mazare, piper,
parmezan, patrunjel. Ingrediente: 3 linguri de ulei 2 tulpini de praz 2
tulpini de telina o ceapa tocata sare 2 dovlecei cuburi un cartof 2
catei de usturoi 8 cani de apa o cana de…
Read more »

Supa
de conopida si varza de Bruxelles din: conopida, varza de bruxelles,
morcovi, ciuperci, praz, patrunjel, apa, sos de soia, zeama de lamaie,
boia dulce, usturoi, oregano, cimbru, rozmarin, piper. Ingrediente: un
sfert de conopida maruntita in robotul de padure 20 de verze de
Bruxelles taiate in bucati mici 2 morcovi cubulete 4 rosii mari…
Read more »

Supa
de cocos cu ghimbir din: nuca de cocos, usturoi, ghimbir, suc de
limeta, ulei, praf de curry, rosie, sare marina, ardie iute, coriandru,
ardei gras, rosii cherry, ciuperci. Ingrediente: o nuca de cocos 4 catei
de usturoi 2 lingurite de ghimbir ras 3 linguri suc de limeta 2 linguri
de ulei presat la rece…
Read more »

Supa
Wonton cu coltunasi din: bicarbonat de sodiu, creveti, supa de peste,
ceapa verde, zahar, sare, sos de soia, amidon de cartofi, sos de
stridii, sherry, ghimbir, piper, taitei, faina. Ingrediente: 2 linguri
bicarbonat de sodiu 300 g creveti cruzi 5 cani de supa de peste 3 cepe
verzi o lingurita de zahar sare dupa…
Read more »

Supa
picanta de macrou si eglefin din: macrou, eglefin, supa de peste, ardei
iute, ceapa, usturoi, rosii pasate, lapte de cocos, seminte de mustar,
seminte de coriandru, turmeric, chimen, ghimbir, limeta, ulei vegetal.
Ingrediente: 800 g macrou si eglefin 500 ml supa de peste un ardei iute
curatat de seminte si tocat marunt o ceapa…
Read more »

Supa
de somon si creveti cu orez din: file de somon, vodca, sos de soia,
ulei de masline, telina, ceapa verde, ardei iute, ghimbir, orez,
creveti, supa de peste, zeama de lamaie, sare, frunze de busuioc.
Ingrediente: 200 g file de somon 2 linguri de vodca o lingura de sos de
soia 3 linguri de…
Read more »

Supa
de sparangel cu usturoi si spanac din: unt, ulei, sparanghel, ceapa,
usturoi, spanac, ulei de masline, supa de pui, paine de tara.
Ingrediente: 25 g unt putin ulei, sotat 350 g de sparanghel, tulpinile
tocate, capetele lemnoase indepartate, varfurile puse deoparte 3 salote
sau cepe mici, feliate subtire 2 catei de usturoi, zdrobiti 2…
Read more »

Supă
de peşte cu porumb şi usturoi din: peste, ardei capia, morcov, porumb
baby, arpagic, rosii, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper si patrunjel.
Ingrediente: 800 g peste 3 ardei capia copti un morcov 300 g porumb baby
150 g arpagic doua rosii 4 catei de usturoi 100 ml ulei o lamaie sare
piper patrunjel …
Read more »

Supa
de agrise cu carnati afumati din: carnati afumati, agrise, ceapa,
morcov, zahar, lapte, faina, ulei, sare, zahar, piper si boia dulce.
Ingrediente: 500 g carnati afumati 500 g agrise 2 cepe 1 morcov zahar
100 ml lapte sau smantana 2 linguri faina 2 linguri ulei sare zahar
piper boia dulce Mod de preparare:…
Read more »

Supa
crema de fasole rosie cu felii de carnati prajiti din: fasole rosie,
sunca afumata, oase de porc, apa, ceapa, tulpini de telina, usturoi,
frunze de dafin, cimbru, sos tabasco, sare, piper si carnati.
Ingrediente: 4 cupe fasole rosie 1 bucata sunca afumata 1 kg de oase de
porc 6 cani de apa 1…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa-crema cu: conopida, carnaciori, ceapa,
porumb, faina, smantana, ou, sare, ulei. Ingrediente: 1 conopidă 1-2
cârnăciori uscaţi 2 cartofi 1 ceapă 1 ceşcuţă cu porumb 1 lingură cu
făină 300 g smântână 2 gălbenuşuri sare ulei Mod de preparare: Desfă
conopida în bucheţele şi pune-o la fiert în apă cu…
Read more »

Supa
cu dovlecei, porumb si ciuperci din: apa, dovlecei, porumb, cartofi,
ciuperci, radacina de patrunjel, ciuperci, radacina de telina, ceapa,
rosii, ulei, smantana, sare, piper si marar. Ingrediente: 8 pahare de
apă 2 dovlecei 2-3 linguri de porumb 2 cartofi 5-6 ciuperci shampignons ½
rădăcina de pătrunjel ½ rădăcină de ţelină 1 ceapă 2 roşii…
Read more »

Supa-cremă
de verdeţuri din: urzici, ceapa verde, usturoi verde, orez, nuci,
hrean, ulei, cartofi, morcovi, telina, sare, piper. Ingrediente: 2
legaturi urzici (loboda, stevie, etc) 1 legatura ceapa verde 1 legatura
usturoi verde 2 linguri orez fiert 2 linguri nuci macinate 1 lingura
hrean 3 linguri ulei 2 cartofi 2 morcovi 1 telina sare piper…
Read more »

Supa
de cartofi cu usturoi copt din: usturoi, ulei de masline, paprika, unt,
ceapa, cartofi, faina, supa de pui, lapte, sare, piper, branza, ceapa
verde, faina si ulei. Ingrediente pentru usturoi copt: 1 capatana de
usturoi 1 lingura ulei de masline 1 lingurita paprika Ingrediente pentru
supa de cartofi: 3 linguri unt 1 ceasca…
Read more »

Supa
de cartofi cu pormb si verdeata din: bulion de carne, cartofi, porumb,
patrunjel, morcovi, ceapa, unt, sare, foi de dafin, piper si verdeata.
Ingrediente: 8 pahare de bulion de carne 6 cartofi 1 pahar de porumb
fiert sau conservat (cutie) ½ rădăcină pătrunjel ½ morcov 1 ceapă 2
linguri de unt topit sare foi…
Read more »

Supa
cu galuste si legume din: morcovi, ceapa, radacina de pastarnac,
telina, cartofi, ficat de vita, gris, rosii in bulion, oua, ulei,
patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 radacina
de pastarnac 1/2 telina 4 cartofi 300 g ficat de vita 4 linguri gris 400
g rosii in bulion 2 oua 3…
Read more »

Supa
cu carne de vita si frecatei din: apa, carne de vita, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, foi de dafin, sare, piper, verdeata, faina de
grau, ou, sare. Ingrediente: 8 pahare apă 500 g carne de vită 1 ceapă 1
morcov ½ rădăcină de pătrunjel foi de dafin sare piper negru pisat 1
lingură verdeaţă…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa: sfecla rosie, zahar, smantana, otet, ceapa,
sare. Ingrediente: 1 kg sfeclă-roşie 1 lingură cu zahăr 1 pahar cu
smântână 2 linguri cu oţet 1 ceapă sare Mod de preparare: Curăţă
sfecla şi tai-o cubuleţe. Pune-o la fiert în aproximativ 3 l de apă.
Separat, curăţă ceapa şi adaug-o în…
Read more »

Supă
de legume cu perişoare din: piept de pui, morcovi, radacina de
patrunjel, ardei grasi, ou, orez, patrunjel si sare. Ingrediente: 1
piept pui 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 2 ardei graşi 1 ou 2 linguri
orez pătrunjel sare după gust Mod de preparare: Cureţi morcovii şi
rădăcina de pătrunjel şi le tai chinezeşte,…
Read more »

Supa
de ceapa, cartofi si praz cu lapte si smantana din: cartofi, ceapa,
usturoi, praz, supa de legume, lapte, smantana, sare, ulei vegetal, unt
nesarat, ulei, arpagic. Ingrediente: 1 cartof 2 cepe 2 caței de usturoi
300g praz (de preferat doar partea alba) 400ml supa de pui sau legume
200ml lapte 100ml smantana 1 lingurița…
Read more »

Friptura
de iita cu legume in sos de bere din: carne de vita, ceapa, usturoi,
morcovi, ulei, bulion, boabe de mustar, supa, bere, ciuperci, foi de
dafin, sare si piper. Ingrediente: 1kg de carne de vita 1 ceapa mare 2
catei de usturoi 3 morcovi 3 linguri ulei 1 lingurita de bulion 1
lingurita boabe…
Read more »

Supa
de verdeata din: verdeturi proaspete, flori de paralute, ceapa, unt,
gris, smantana, sare, piper si supa de legume instant. Ingrediente: 1
mana verdeturi proaspete (patrunjel, ceapa verde, hasmatuchi) cateva
flori de paralute 150 g morcov 1 ceapa 40 g unt 50 g gris 200 ml
smantana sare piper supa de legume instant Mod…
Read more »

Supa
de varza acra cu grau din: varza acra, morcov, ceapa, marar, grau,
cartofi, ulei, sare, piper, boia si smantana. Ingrediente: 1 varza acra 1
morcov 1 ceapa 1 legatura marar 100 g grau 2 cartofi 3 linguri ulei
sare piper boia smantana (optional) Mod de preparare: Curăţati ceapa,
cartofii şi morcovul, tăiaţi-le în…
Read more »

Supa
crema de linte din: linte verde, ceapa, morcovi, usturoi, rosii, ulei,
sare si piper. Ingrediente: 500 g linte verde 2 cepe 2 morcovi 1 catel
de usturoi 4 rosii 3 linguri cu ulei sare piper Mod de preparare: Pune
lintea la fiert în apă cât s-o acopere. Las-o să fiarbă la foc mediu…
Read more »

Supa
de legume din: ceapa, morcovi, praz, telina, broccoli, cartofi, supa de
legume, ulei de masline, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 70g
ceapa 100g morcovi 100g praz 100g telina 60g broccoli 200g cartofi 1
litru de pui sau supa de legume 2 linguri de ulei de masline sare si
piper patrunjel proaspat tocat …
Read more »

Supa
de morcovi cu coriandru verde din: unt, ceapa, usturoi, morcovi, supa
de legume, coriandru verde, sare, piper si smantana. Ingrediente: 1
lingura unt 1 ceapa 1 catel de usturoi 6 morcovi 500 ml supa de legume 1
legatura coriandru verde sare piper smantana Mod de preparare: Se
curata si se taie marunt ceapa…
Read more »

Supa
de legume cu paste integrale din: ulei de masline, ceapa, telina,
morcovi, usturoi, ierburi, condimente, fenicul, fulgi de ardei iute,
fasole rosie, sos de rosii, supa de legume, sare, piper, parmezan, paste
de grau integral, otet balsamic, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 2
linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 ceasca telina felii…
Read more »

Supă
de ştevie şi urzici cu omletă din: stevie, urzici, ceapa, ulei de
masline, morcov, praz, usturoi, oua, sare, piper, nucsoara, smantana si
marar. Ingrediente: 300 g stevie 300 g urzici 2 cepe uscate sau verzi 3
linguri ulei de masline 1 morcov 1 fir de praz 1 catel de usturoi 4 oua
sare piper…
Read more »

Supa
de varza de Bruxelles cu rasol de vita din: ceapa, morcovi, radacina de
patrunjel, praz, ulei, apa, sare, foi de dafin, boabe de ienibahar,
boabe de piper, fulgi de mei, varza de bruxelles si rasol de vita
Ingrediente: 1 ceapă 2 morcovi 100 g țelină 100 g rădăcină de pătrunjel
100 g praz 2…
Read more »

Supă
din miel cu castraveti si nucsoara din: carne de miel, spanac, stevie,
ceapa verde, castraveti verzi, marar, sare, nucsoara, apa, smantana,
otet, hrean, zahar si sare. Ingrediente: 1,2 kg carne de miel 750 g
spanac 350 g macris sau stevie 4-5 fire de ceapa verde 350 g castraveti
verzi 2 legaturi de marar sare…
Read more »

Ciorba
de loboda cu iaurt si hrean din: loboda, ceapa, morcov, bors, ou, supa,
iaurt, hrean, usturoi, leustean, sare si piper. Ingrediente: 600 g
loboda 1 ceapa 1 morcov 500 ml bors 1 ou 2 l supa 100 ml iaurt 1/2
lingurita hrean ras 6 catei de usturoi 1 legatura leustean sare piper
Mod…
Read more »

Supă
de peşte cu spanac si smantana din: file de peste, patrunjel, telina,
ceapa, spanac, cartofi, ardei gras, smantana, lamaie, frunza de dafin,
sare, piper, ulei de masline si patrunjel. Ingrediente: 600 g file de
peste doi morcovi o radacina de patrunjel o telina mica doua cepe 300 g
spanac verde doi cartofi un ardei…
Read more »

Supa
de peste cu creveti si calamar din: crevete black tiger, caracatita,
calamar, dorada, lup de mare, sos de rosii, usturoi, patrunjel verde,
sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 80 g crevete Black Tiger
80 g caracatiță 100 g calamar 100 doradă 100 g lup de mare 50 g lămâie
80 ml sos de…
Read more »

Supă
de năut cu spanac din: naut, fasole fava, linte, spanac verde, fenicul,
ceapa, usturoi, rosii, morcov, ardei iute, telina, dafin, ulei de
masline, sare, piper, smantana, crutoane si patrunjel. Ingrediente: 250 g
naut 100 g fasole fava 100 g linte 200 g spanac verde o bucata de
fenicul o ceapa 3 catei de usturoi…
Read more »

Supa
de perisoare din: carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, pesmet,
parmezan, ou, pasta de tomate, supa din concentrat de pui, patrunjel,
sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocata o ceapa mica un morcov 2
catei usturoi 2 linguri pesmet 2 linguri parmezan un ou 700 g pasta de
tomate un litru supa din concentrat…
Read more »

Supa
de branza cu crutoane de paine din: branza de beaufort, smantana, unt,
faina, galbenusuri, vin alb, verdeata, sare, piper si nucsoara.
Ingrediente: 200 g branza de Beaufort 100 ml smantana 50 g unt 50 g
faina doua galbenusuri 100 ml vin alb sec o legatura cu verdeata sare
piper nucsoara Mod de preparare:…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa cu:prune, apa, smantana, faina, unt, zahar,
sare. Ingrediente: 500g prune 1 1/2 l apă 150 g smântână 1/2 lingură
făină 40 g unt zahăr sare după gust Mod de preparare: Speli bine
prunele şi le pui cu apă să fiarbă. Când sunt bine fierte, strecori supa
şi treci prunele…
Read more »

Supa
de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina,
pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare. Ingrediente: 500 g carne
de berbec 100 g morcov 100 g telina 100 g pastarnac 100 g arpacas 100 g
unt 2 oua 80 g smantana lichida sare Mod de preparare: Carnea o
cureţi de…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa cu: bacon, ulei, ceapa, carne tocata, sare,
piper, boia dulce, chimen, cartofi, varza rosie, radacina de telina,
maghiran. Ingrediente: 100 g bacon fără grăsime 1 lingură de ulei 2 cepe
400 g carne tocată sare piper 1 linguriţă boia dulce 1/2 lingură chimen
400 g cartofi noi 250 g varză…
Read more »

Supa
crema de linte rosie cu chorizo si iaurt din: bacon, ceapa, seminte de
chimion, usturoi, paprika afumata, zahar, otet de vin rosu, rosii, supa
de pui si iaurt. Ingrediente: 200 g chorizo, decojit si taiat cubulete
(bacon) 1 ceapa mare, tocata 1 varf de cutit seminte de chimion 3 catei
de usturoi, tocati paprika…
Read more »

Supă
de broccoli cu peşte din: broccoli, peste, morcov, telina, ceapa,
usturoi, ardei gras, unt, faina, smantana, sare, piper, oregano si
cimbru. Ingrediente: 700 g broccoli 600 g peste un morcov o feliuta de
telina o ceapa doi catei de usturoi un ardei gras 50 g unt o lingura
faina 200 ml smantana sare piper…
Read more »

Supa
crema de leurda cu smantana si nucsoara din: ceapa, ulei, cartofi, apa,
leurda, smantana si nucsoara. Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 2
linguri de ulei 3 cartofi mari, taiati cuburi 1,5 l de apa 200 g de
leurda, tocata mare 150 g smantana pentru gatit 1 varf de nucsoara Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »

Supa
thailadeza de creveti din: creveti, sare, piper, ulei de nuca de cocos,
suc de lamaie, coaja de lamaie, ceapa rosie, lemongrass, ardei iute,
supa de pui, muguri de bambus, coriandru, nectar de agave, nuca de cocos
si fulgi de chili. Ingrediente: 20 creveți mari, decorticati sare și
piper 1-2 linguri de ulei de…
Read more »

Supa
cu carne de miel si orz din: ulei, carne de miel, ceapa, morcovi, praz,
telina apio, cimbru, dafin, varza, pastarnac, orz, supa de legume si
patrunjel. Inrgediente: 1 lingura de ulei, plus extra pentru legume 1 kg
carne grasa de miel (spata sau pulpa), taiata in cuburi mari 1 ceapa,
tocata 2 morcovi, tocati…
Read more »

Supa
cu galuste verzi din: spanac, supa de zarzavat, ou, albus, faina, boia
de ardei dulce, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 500 g
spanac 3 l supa de zarzavat 1 ou 1 albus 1 lingura faina 1 lingura boia
de ardei dulce 1 legatura patrunjel verde sare si piper Mod de
preparare: Spanacul…
Read more »

O
reteta delicioasa de supa crema cu:praz, cartofi, dovlecel, morcov,
unt, ulei de masline, sare, piper, busuioc, paine. Ingrediente: 3 fire
de praz doi cartofi un dovlecel un morcov 50 g unt două linguri cu ulei
de măsline sare piper busuioc 4 felii de pâine Mod de preparare: Untul
se topeşte într-o cratiţă, se…
Read more »