23 February 2014

Fasole
uscata cu ardei iute si coriandru din: frunze de ceai negru, ulei,
seminte de chimen, ghimbir, usturoi, ardei iute, fasole, coriandru,
sare, turmeric, lamaie. Ingrediente: 2 linguri de frunze de ceai negru 2
linguri de ulei 1 lingura seminte de chimen 2 linguri ghimbir
proaspat,…
Read more »
23 February 2014

Penne
cu sos de ceapă din: penne integrale, ceapa, sunca afumata, ulei, vin
alb, boia iute, parmezan, sare, piper, oregano. Ingrediente: 300 g penne
integrale 3 cepe mari 100 g sunca afumata 2 linguri ulei 50 ml vin alb 1
varf de cutit boia iute…
Read more »
23 February 2014

Prăjitură
cu sos de ciocolată si friscă din: ciocolata menaj, oua, zahar pudra,
faina, praf de copt, unt, faina de migdale, frisca, sos de ciocolata,
bomboabe. Ingrediente: pentru aluat: 150 g ciocolata menaj 3 oua 100 g
zahar pudra 60 g faina o lingurita praf…
Read more »
23 February 2014

Pachetele
de carne cu fasole verde din: carne macra, paste, ceapa, ardei gras,
fasole pastai, bacon, supa de carne, vin alb, piper, sare, busuioc,
ulei. Ingrediente: 500 g carne macra 200 g paste 1 ceapa 1 ardei gras
150 g cascaval 300 g fasole pastai…
Read more »
23 February 2014

Musaca
de peste cu parmezan din: cartofi, file de peste, oua, lapte, ulei,
faina, parmezan, ciuperci, sare, masline. Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g
file de peste 4 oua 100 ml lapte dulce 2 linguri ulei 1 lingura faina
sau pesmet 150 g parmezan 200…
Read more »
23 February 2014

Cupcakes
cu frisca din: oua, fiana, unt, ciocolata neagra, zahar pudra, lapte,
praf de copt, frisca, fructe. Ingrediente: pentru aluat: 2 oua 125 g
faina 80 g unt 75 g ciocolata neagra 70 g zahar pudra 60 ml lapte un
plic praf de copt pentru…
Read more »
23 February 2014

Este
cunoscut faptul că un consum continuu de carne şi alimente rafinate,
asociat cu stagnarea toxinelor în organism, creează un mediu acid, care
favorizează apariţia celor mai diverse afecţiuni. Deşi corpul uman este
reglat automat de mecanismele sale, echilibrul acido-bazic poate fi
dereglat şi de…
Read more »
23 February 2014

Antricol
de vitel la tava din: antricot de vitel, ceapa, morcov, rosii, ulei,
boia de ardei dulce, boabe de enibahar, sare, piper. Ingrediente: 600 g
antricol de vitel (bucata intreaga) 2 cepe 1 morcov 5-6 rosii 100 ml
ulei 1 lingurita boia de ardei dulce…
Read more »
23 February 2014

Prajitura
cu spuma si ciocolata din: ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, unt,
frisca, oua, zahar, fulgi de ciocolata, fructe. Ingrediente: pentru
baza: 200 g ciocolata neagra cu peste 70% cacao 100 g ciocolata simpla
cu lapte 75 g unt 400 ml frisca lichida 3 oua…
Read more »
23 February 2014

Jambon
cu fasole verde din: jambon de porc, fulgi de usturoi, vin, chili,
sare, piper, fasole verde, usturoi verde, unt, coaja de lamaie, fulgi de
ardei iute, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 1 bucata de
aproximativ 500 g jambon de porc cu os si sorici…
Read more »
23 February 2014

Cartofi
cu spanac, ardei iute si usturoi din: cartofi, spanac, ardei iute,
ceapa, usturoi, ulei de masline, apa, sare, piper, boia. Ingrediente: 6
cartofi 2 legaturi spanac 1 ardei iute 1 ceapa medie 5-6 catei de
usturoi 100 ml ulei de masline 2 cani apa…
Read more »
23 February 2014

Ghiveci
calugaresc cu conopida din: ceapa, varza, sfecla, morcovi, masline,
pastai fasole, mazare, vanata, dovlecei, rosii, ulei, patrunjel,
conopida, boabe piper, foi de dafin, sare. Ingrediente: 2-3 cepe 1
varza (cruda sau murata) 2-3 sfecle 2-4 morcovi 10-15 masline intregi
10-12 pastai fasole 1 cana…
Read more »
23 February 2014

Ciorba
banateana cu carnati si piept de porc din: ceapa, morcov, telina,
carnati banateni, smantana, galbenusuri, cartofi, otet, ulei, patrunjel,
sare, piper. Ingrediente: 2 cepe mari 1 mocov 1 telina 250 g carnati
banateni 300 g piept de porc 200 g smantana 4 galbenusuri 3…
Read more »
23 February 2014

Musaca
de vinete cu carne din: vinete, carne tocata, ulei, ceapa, pesmet,
rosii, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete mari 500 g
carne tocata (amestec vita-porc) 50 ml ulei 1 ceapa 100 g pesmet 4 rosii
1 lingura pasta de tomate sare piper…
Read more »
22 February 2014

Păstrăv
la grătar, cu frigărui şi sos din: pastravi, macrou, lamai, ciuperci,
gogosari, ardei grasi, foi de dadin, sare, otet, apa, galbenus, unt,
sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 pastravi mici 2 fileuri macrou
proaspat sau afumat 2 lamai 5 ciuperci proaspete 2 gogosari 1 ardei…
Read more »
22 February 2014

Crema
de ciuperci cu piept de pui din: ciuperci, piept de pui, ulei, vin alb
sec, cartofi, ceapa, morcov, smantana, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg
ciuperci 300 g piept de pui 100 ml ulei 100 ml vin alb sec 2 cartofi 1
ceapa 1 morcov…
Read more »
22 February 2014

Prajitura
cu doua creme din: oua, zahar, lapte, cacao, faina, praf de copt,
esenta de vanilie, sare, galbenusuri, ciocolata amara, smantana, miere,
ciocolata alba, sirop de ciocolata. Ingrediente: pentru blatul de cacao:
6 oua 250 g zahar 125 ml lapte 250 g faina 50 g…
Read more »
22 February 2014

Linguine
cu salata creanta si rosii cherry din: ulei de masline, salata creata,
rosii cherry, usturoi, fulgi de ardei rosu, linguine, lamaie, parmezan,
sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 salata creata,
taiata bucati 150gr rosii cherry 3 catei de usturoi, tocat…
Read more »
22 February 2014

Tocanita
cu rasol de vita din: rasol de vita, ulei, faina, ceapa, morcov, ardei
gras, cartof, telina verde, supa de carne, pasta de rosii, usturoi, vin
alb, foaie de dafin, cimbrisor, sare, piper. Ingrediente: 1 rasol mic de
vita 2 linguri ulei 1 lingura faina…
Read more »
22 February 2014

Crap
cu ciuperci la cuptor din: crap, ceapa, usturoi, ciuperci, lamaie,
foaie de dafin, cimbru, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 crap
proaspat de 1,5 kg 2 cepe 2-3 catei de usturoi 6 ciuperci 1 lamaie 1
foaie de dafin cimbru rozmarin ulei sare piper…
Read more »
22 February 2014

Bors
de pui si castraveti din: piept de pui, cartofi, morcovi, radacina de
patrunjel, ceapa, pulpa de rosii, bors, castraveti murati, patrunjel
verde, leustean verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui 2
cartofi potriviti 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa mare…
Read more »
22 February 2014

Chiftele
cu sos tartar din: file de peste, somon, cartofi, ceapa, ou, usturoi,
faina, patrunjel verde, marar verde, sare, piper, pesmet, galbenusuri,
ulei, ceapa, mustar iute, zeama de lamaie, castravete murat, sare,
piper. Ingrediente: 500 g file de peste 150 g somon 1 cartof potrivit…
Read more »
22 February 2014

Prajitura
cu dulceata de lapte din: oua, zahar, faina, miere, unt nesarat, nuci,
bicarbonat, lapte integral, zahar, vanilie, nuci, fructe. Ingrediente: 3
oua 200 g zahar 400 g faina 4 linguri miere 100 g unt nesarat 100 g
nuci o lingurita bicarbonat pentru dulceata: un…
Read more »
22 February 2014

Rulada
cu ton si capere murate din: praz, piept de pui, capere murate, ton in
ulei, ulei de masline, vin alb, sare, piper. Ingrediente: 1 praz 600 g
piept de pui 2 linguri capere murate 130 g ton in ulei 4 linguri ulei de
masline…
Read more »
22 February 2014

Salata
de orez brun cu legume si dressing cu sos de soia din: orez brun, apa,
sare, alge marine, ardei rosu, ceapa verde, seminte de susan, ulei de
susan, ulei de canola, sos de soia, otet, suc de lamaie, miere, ghimbir,
usturoi, sare, piper. …
Read more »
22 February 2014

Suc
de visine din: apa, zahar, visine, zeama de lamaie, felii de lamaie.
Ingrediente: 500 ml apa 100 g zahar 500 g visine fara samburi 150 g
zeama de lamaie cateva felii de lamaie Mod de preparare: Se fierbe un
sirop din 100 ml…
Read more »
22 February 2014

Bors
de rosii din: rosii, ceapa, morcovi, cartofi, leustean, bors, sare,
piper. Ingrediente: 1 kg rosii bine coapte 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi
mari 1 legatura leustean 1 litru bors sare piper Mod de preparare:
Opăriţi roşiile, curăţaţi-le de coajă şi tăiaţi-le în…
Read more »
22 February 2014

Pui
umplut cu stafide si costite din: pui, costita afumata, miez de nuca,
stafide, ceapa, oua, paine, lapte dulce pasteurizat, unt, ulei, supa de
pui, usturoi, patrunjel verde, frunze de rozmarin, sare, piper.
Ingrediente: un pui mare de aproximativ 1 1/4 200 g costita afumata…
Read more »
22 February 2014

Pui
cu marar din: pulpe de pui, marar verde, rosii, pasta de tomate, ceapa,
ardei gras, morcov, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g pulpe de pui
dezosate 1 legatura marar verde 6 rosii 1 lingura pasta de tomate 2 cepe
1 ardei gras rosu 1…
Read more »
22 February 2014

Tarta
cu crema de ciocolata din: faina, zahar pudra, unt, galbenusuri, lapte,
ciocolata, frisca, unt, oua. Ingrediente: pentru aluat: 180 g faina 70 g
zahar pudra 75 g unt 3 galbenusuri pentru crema de ciocolata: 50 ml
lapte 120 g ciocolata cu 60% cacao 120…
Read more »
22 February 2014

Rulada
de curcan cu porumb din: piept de curcan, carne tocata de porc, porumb,
ou, usturoi, carne de porc, piper macinat, piper boabe, chili, busuioc,
cimbru, chimen, foi de dafin, ulei, sos de soia, vin alb, apa.
Ingrediente: 1 kg file de piept de curcan…
Read more »
22 February 2014

Prajitura
cu crema fondant din: oua, zahar, amidon, faina, sare, smantana, lapte,
faina, cafea solubila, zahar vanilinat, smantana, ciocolata rasa.
Ingrediente: pentru blat: 4 oua 100 g zahar 100 g amidon 80 g faina un
praf sare pentru crema: 5 oua 180 g zahar 500…
22 February 2014

Vinete
cu tofu din: vinete, tofu, rosii, ceapa, chimen, patrunjel, sare,
piper. Ingrediente: 3 vinete 300 g tofu 3 rosii 1 ceapa 1 lingurita
chimen 1 legatura patrunjel sare piper…
Read more »
22 February 2014

Salata
de cruditati cu dressing de seminte de mac din: varza, morcovi, mere,
ceapa verde, patrunjel, maioneza, otet de mere, miere, seminte de mac,
sare, piper. Ingrediente: 1 varza,…
Read more »
22 February 2014

Supa
de dovlecei cu rosii din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei gras,
radacina de patrunjel, cartofi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 4 dovlecei 2 cepe 2 morcovi 1 ardei gras…
Read more »
22 February 2014

Plăcintă
împletită cu carne de pui din: aluat, carne tocata de pui, ceapa, oua,
ardei, galbenus, marar, ulei, patrunjel, susan, sare, piper.
Ingrediente: 400 g aluat foitaj 800 g carne…
Read more »
22 February 2014

Clătite
cu brânză dulce si ananas din: oua, faina, lapte, apa minerala, sare,
ulei, unt, branza dulce, stafide, galbenusuri, albusuri, zahar
vanilinat, zahar pudra, ananas. Ingrediente: pentru clatite: 2 oua…
Read more »
22 February 2014

Mazare
cu ficatei de pui din: mazare, ceapa, morcov, zahar brun, pasta de
tomate, ficatei de pui, ulei, cimbru, marar, sare, piper. Ingrediente:
500 g mazare 1 ceapa mare 1…
Read more »
22 February 2014

Budinca
de vanilie cu ciocolata din: pastaie de vanilie, gelatina, frisca,
zahar, amidon, lapte integral, ciocolata amaruie, sare, esenta de
vanilie, ciocolata. Ingrediente: o pastaie de vanilie 1,5 foi gelatina…
Read more »
21 February 2014

Ciocolata
calda cu frisca si aroma de scortisoara din: smantana, zahar pudra,
scortisoara, esenta de vanilie, pudra de cacao, zahar, ghimbir, sare,
piper cayenne, piper, apa calda, lapte integral. …
Read more »
21 February 2014

Paste
cu rosii, busuioc si tofu din: paste, rosii, usturoi, busuioc, zahar,
ulei, sare, piper, branza tofu. Ingrediente: 1 punga paste 1 conserva
rosii descojite in suc 3 catei de…
Read more »
21 February 2014

Fasole
batuta cu garnitura din: fasole boabe, pastarnac, ceapa, morcov, sare,
ceapa, ulei, usturoi, bulion, piper. Ingrediente: 1 kg fasole boabe 1
pastarnac 1 ceapa 2 morcovi sare pentru garnitura:…
Read more »
21 February 2014

Tarta
cu spanac, ceapa verde si tofu din: faina, ulei, apa calduta, sare,
ceapa verde, marar, patrunjel, ulei, sare, tofu, gris. Ingrediente:
pentru aluat: 350 g faina 2 linguri ulei…
Read more »
21 February 2014

Pui
cu legume, în sos de vin alb din: pui, ulei, costita afumata, sare, vin
alb sec, ceapa, cuisoare, foi de dafin, sherry, morcovi, telina,
ciuperci in saramura, supa de…
Read more »
21 February 2014

Mere
umplute cu nuci, alune si fistic din: mere, zahar, apa, paine graham,
nuci, alune, fistic, susan, unt. Ingrediente: 4 mere ionatane mari 150 g
zahar 200 ml apa 2…
Read more »
21 February 2014

Cotlete
de crap cu sos din: cotlete de crap, sunca, ceapa, sare, usturoi, ulei,
zeama de lamaie. Ingrediente: 4 cotlete crap 6 felii sunca 2 cepe
taiate julien sare piper…
Read more »
21 February 2014

Tartă
cu brânză de vaci şi stafide din: fursecuri cu unt, unt topit, stafide,
rom, oua, zahar, branza de vaci, urda dulce, suc de lamaie, coaja de
lamaie, amidon, pere,…
Read more »
21 February 2014

Fleica
de porc cu dovlecei din: fleica de porc, dovlecei, ulei, usturoi, vin
alb sec, ceapa, boia de ardei, cimbru, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 600 g fleica de porc 4…
Read more »
21 February 2014

Supa
de rosii cu legume si busuioc din: rosii, ceapa, busuioc, ulei de
masline, zahar, gheata, sare, piper. Ingrediente: 1 kg rosii 1 ceapa 1
lingurita busuioc uscat 50 ml…
Read more »
21 February 2014

Mini
tarte cu branza si ciocolata alba din: fulgi de porumb, migdale, unt,
galbenusuri, zahar, amidon, baton de vanilie, lapte, branza de vaci,
urda dulce, frisca, ciocolata alba, perle de…
Read more »
21 February 2014

Pui
in sos de rosii aromat din: ceapa, ulei, seminte de coriandru, fulgi de
ardei iute, fenicul, chimen, ghimbir, turmeric, piper, cardamom,
scortisoara, garam masala, rosii, pui, usturoi, zahar brun,…
Read more »
21 February 2014

Budinca
cu cacao si ciocolata amaruie din: zahar, amidon, cacao, cafea, lapte,
sare, ciocolata amaruie, esenta de vanilie, galbenusuri, lapte, zahar,
zahar vanilinat. Ingrediente: 125 g zahar 60 g amidon…
Read more »
21 February 2014

Chifteluţe
din orez cu chimen si nucsoara din: orez, dovlecel, ceapa, parmezan,
ou, faina, ulei, sare, piper, chimen, nucsoara, patrunjel verde.
Ingrediente: 150 g orez 1 dovlecel 1 ceapă 50 g parmezan ras 1 ou…
Read more »
21 February 2014

Tort
espresso cu brânză şi ciocolată albă din: unt, zahar, ou, faina,
migdale, cacao, praf de copt, lapte, boabe de fasole, gelatina,
ciocolata alba, branza de vaci, suc de lamaie,…
Read more »
21 February 2014

Tuslama
cu carne de vita din: burta de vita, rasol de vita, ardei gras,
morcovi, radacina de pastarnac, radacina de patrunjel, ceapa, unt, foi
de dafin, usturoi, vin alb sec,…
Read more »
21 February 2014

Ciorba
de porc cu cartofi si telina din: carne de porc, ceapa, morcovi,
radacina de patrunjel, telina, rosii, cartofi, oua, lamaie, sare, piper.
Ingrediente: 1 kg carne de porc 2…
Read more »
21 February 2014

Parjoale
de cartofi cu rosii si ceapa verde din: zahar, ulei, salata verde,
cartofi, ceapa verde, branza, unt, marar, sare, patrunjel, rosii,
pesmet, piper, mere acrisoare, oua. Ingrediente: 2 lingurite zahăr…
Read more »
21 February 2014

Salata
calda cu ciuperci si usturoi din: unt, ceapa, ansoa, ciuperci, usturoi,
sos de peste, otet de mere, salata, sare, piper. Ingrediente: 2
linguri de unt 1 ceapa, tocata…
Read more »
21 February 2014

Bezele
cu piure de castane din: albusuri, zahar, sare, piure de castane,
esenta de rom, frisca, fursecuri cu unt. Ingrediente: 4 albusuri 250 g
zahar un praf sare pentru crema:…
Read more »
21 February 2014

Tarta
cu carne si ananas din: chifla, ceapa, usturoi, carne tocata mixta,
oua, mustar, pesmet, sare, piper, slaninuta, ananas, cascaval,
merisoare. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 1…
Read more »
21 February 2014

Ciorba
de burta cu ardei iute si mujdei de usturoi din: burta de vita, rasol
de vita, morcovi, ceapa, galbenusuri, smantana, iaurt, otet de vin alb,
usturoi, ardei iute, sare,…
Read more »
21 February 2014

Oua
umplute cu ciuperci si mascarpone din: oua, ciuperci, marar, patrunjel,
ceapa verde, pesmet, ulei, mascarpone, piper, sare, lamaie.
Ingrediente: 10 oua 400 g ciuperci champignon 1 legatura marar 1
legatura…
Read more »
21 February 2014

Sos
de visine cu frisca din: visine, apa, zahar pudra, coaja de lamaie, suc
de lamaie, gelatina, scortisoara, frisca. Ingrediente: 1,5 kg visine
congelate 300 ml apa 230 g zahar…
Read more »
21 February 2014

Supa
de salata cu orez si verdeata din: salata, ceapa, mrocov, radacina de
patrunjel, orez, marar verde, sare, piper. Ingrediente: 4 salate mari 1
ceapa 1 morcov 1 radacina de…
Read more »
21 February 2014

Salata
cu ciuperci, avocado si ceapa rosie din: porumb, avocado, ceapa rosie,
oua, rosii, telina, masline, lamaie, ulei de masline, sos de soia, sos
teriyaki, piper, ciuperci champignon. Ingrediente: 300 g…
21 February 2014

Mere
caramelizate cu frisca din: mere, zahar, miere, suc de portocale,
scortisoara, frisca. Ingrediente: 10 mere ionatane sau golden 5 linguri
zahar 3 linguri miere 200 ml suc de portocale…
Read more »
21 February 2014

Varza
de bruxelles cu aroma de curry din: varza de bruxelles, cod sarat,
ceapa, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, ardei iute, pudra de
curry. Ingrediente: 1 kg…
Read more »
21 February 2014

Parfait
de portocale cu sos de afine din: portocale, oua, lichior de portocale,
zahar, menta, smantana, fine, zahar, baton de scortisoara, pastaie de
vanilie, vin rosu, biscuiti, frisca, menta. Ingrediente:…
Read more »
21 February 2014

Supa
picanta cu ciolan afumat din: ciolan afumat, morcovi, telina, radacina
de pastarnac, ceapa, ardei gras, ardei iute, rondele de masline, lamaie,
verdeata, sare. Ingrediente: circa 400 g ciolan afumat…
Read more »
21 February 2014

Cartofi
cu fleica de porc din: cartofi, fleica de porc, pasta de tomate, boia
dulce de ardei, foi de dafin, piper boabe, ulei, sare. Ingrediente: 1,5
kg cartofi 700 g…
Read more »
21 February 2014

Spuma
de mango cu budinca din: fructe de mango, lamaie, frisca, zahar pudra,
albusuri, amidon, cacao, lapte, zahar, sare, esenta de vanilie.
Ingrediente: 2 fructe de mango bine coapte o…
Read more »
21 February 2014

Ciorba
de pui cu legume, smantana si verdeata din: pui, ceapa, morcovi,
radacina de patrunjel, ulei, smantana, galbenusuri, piper, faina, foi de
dafin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 2…
Read more »
20 February 2014

Smoothie
de banane cu afine si fulgi de ovaz din: banana, afine, iaurt, lapte de
nuca de cocos, miere, fulgi de ovaz, gheata. Ingrediente: 1 banana 1
ceasca de…
Read more »
20 February 2014

Suc
de portoale cu frunze de menta din: apa, lamai, portocale, zahar,
frunze de menta. Ingrediente: 2,5 l apa 6 lamai 4 portocale 400 g zahar
frunze de menta …
Read more »
20 February 2014

Salata
cu cartofi, fasole verde si masline din: cartofi, fasole verde,
masline, ardei grasi, ceapa, ulei de masline, rosii, sare, zeama de
lamaie. Ingrediente: 4 cartofi 200 g fasole verde…
Read more »
20 February 2014

Supa
cu paste si sunca dn: paste, sunca presata, supa de vita, suc de rosii,
vin rosu, sare, piper, ulei, faina, telina, smantana. Ingrediente: 200 g
paste din fina integrala…
Read more »
20 February 2014

Cordon
bleu cu ardei si caşcaval afumat din: piept de pui, cascaval afumat,
sunca de pui, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, ardei. Ingrediente:
2 bucati de file de piept…
Read more »
20 February 2014

Lipie
cu chiftelute si salsa din: naut, usturoi, sare, pasta de susan, suc de
lamaie, chimen, ulei de masline, rosii, patrunjel, ou, carne de vita
tocata, pesmet, piper, lipii. Ingrediente:…
Read more »
20 February 2014

Sarlota
cu gem din: piscoturi, sirop de capsuni, gem de capsuni, zahar, apa,
albusuri, gelatina, frisca. Ingrediente: 12 piscoturi sirop de capsuni
gem de capsuni pentru crema: 125 g zahar…
Read more »
20 February 2014

Ceapa
umpluta cu sufleu de branza din: ceapa, telemea, cascaval, parmezan,
oua, zeama de lamaie, nucsoara, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 6
cepe mari 150 g telemea 100 g cascaval…
Read more »
20 February 2014

Paste
cu dovlecei si mozzarella la cuptor din: paste fainoase, dovlecei,
mozzarella, cascaval, smantana, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente:
400 g paste fainoase din faina integrala 4 dovlecei mici 150…
Read more »
20 February 2014

Chiftelute
de berbecut cu caise uscate din: ceapa, usturoi, caise uscate, carne de
berbecut, cuscus, ou, sare, piper, sambal oelek, ulei de masline, naut,
ardei grasi, bulion, vin alb, supa.…
Read more »
20 February 2014

Ciuperci
cu tofu la cuptor din: ciuperci, tofu, ulei de masline, marar, sare,
piper. Ingrediente: 20 g ciuperci mari 300 g tofu 50 ml ulei de masline 1
legatura marar…
Read more »
20 February 2014

Crabi
in sos de chili din: crabi, ardei iute, apa, ansoa, pasta de soia,
pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, vin de orez, usturoi,
ghimbir, piper. …
Read more »
20 February 2014

Spuma
de fructe cu frisca din: fructe, frisca, zahar, gelatina. Ingrediente:
200 g fructe 150 ml frisca lichida 60 g zahar 2 foi gelatina Mod de
preparare: Fructele…
Read more »
20 February 2014

Bors
de sfecla rosie cu verdeata din: sfecla rosie, ceapa, morcovi, radacina
de patrunjel, telina, fidea, bors, leustean, sare, piper. Ingrediente: 4
sfecle rosii 2 cepe 2 morcovi 1 radacina…
Read more »
20 February 2014

Spuma
de castane din: castane, mascarpone, branza de vaci, albus, zahar,
bombonele. Ingrediente: 300 g castane glasate 250 g mascarpone 200 g
branza de vaci un albus o lingura zahar…
Read more »
20 February 2014

Plăcintă
învârtită cu carne din: drojdie, faina, zahar, sare, ulei de masline,
ceapa, usturoi, ardei gras, masline, oregano, boia, carne tocata, piper,
mozzarella. Ingrediente: 1/2 cub drojdie 400 g faina…
Read more »
20 February 2014

Varza
cu carnati afumati din: varza, carnati afumat, ceapa, ulei, cimbru,
marar verde, sare, piper. Ingrediente: 2 verze proaspete 500 g carnati
afumati 1 ceapa 50 ml ulei 1 lingurita…
Read more »
20 February 2014

Cremsnit
rapid din: foi de cremsnit, lapte, zahar, amidon, zahar vanilat, coaja
de lamaie, budinca de vanilie, sare. Ingrediente: 1 pachet foi de
cremsnit 1,5 l lapte 200 g zahar…
Read more »
20 February 2014

Salata
calda de varza cu ciuperci si bacon din: varza, bacon, ceapa, ciuperci,
supa de pui, sare, piper. Ingrediente: 1 varza, tocata ½ ceasca
cubulete bacon 1 ceapa, felii…
Read more »
20 February 2014

Sufleu
de carne tocata cu dovlecei si cascaval din: dovlecei, cartofi fierti
in coaja, busuioc, ceapa, ulei, carne mixta, bulion, amestec de ierburi,
usturoi, oregano, sare, piper, lapte, amidon, cascaval.…
Read more »
20 February 2014

Bors
de vacuta cu taitei si verdeata din: piept de vita, ceapa, morcovi,
patrunjel, pastarnac, cartofi, taitei, bors, leustean, sare.
Ingrediente: 500 g piept de vita 2 cepe 2 morcovi…
Read more »
20 February 2014

Parfait
cu lichior de banane din: galbenusuri, lichior de banane, frisca, apa,
zahar, cacao, fructe, fursecuri. Ingrediente: 8 galbenusuri o lingura
lichior de banane 250 ml frisca lichida pentru sirop:…
Read more »
20 February 2014

Tagliatelle
bolognese cu verdeata din: morcov, telina verde, ceapa, usturoi,
slaninuta afumata, carne tocata, ulei de masline, bulion, vin rosu,
supa, rosii decojite, sare, piper, tagliatelle, patrunjel. Ingrediente: 1
morcov…
Read more »
20 February 2014

Costiţe
de porc cu dovlecei şi paste din: costite de porc, dovlecei, pasta,
pasta de ardei, ulei, usturoi, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 6
costite de porc 2 dovlecei 150 g…
Read more »
20 February 2014

Ciorba
de aripioare de pui cu rosii din: aripioare de pui, ceapa, morcov,
radacina de paturnjel, radacina de pastarnac, rosii, ulei, zeama de
lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g aripioare…
Read more »
20 February 2014

Spuma
de clementine din: clementine, iaurt, albusuri, zahar pudra, lapte,
gelatina, coaja de clementine. Ingrediente: 5 clementine 3 pahare mici
iaurt 2 albusuri 2 linguri zahar pudra o lingura lapte…
20 February 2014

Prajitura
cu mere si caramel din: ciocolata amaruie, mere, zeama de lamaie, unt,
zahar, zahar vanilat, oua, faina, amidon, praf de copt, lapte, cacao,
gem de caise, smantana, caramele. Ingrediente:…
Read more »
20 February 2014

Sos
de casa pentru friptura din: ceapa, usturoi, ketchup, lamaie, sos
worcestershire, otet de vin alb, apa, zahar brun, mustar dijon.
Ingrediente: 1 ceapa, tocata 2 catei de usturoi,…
Read more »
20 February 2014

Placinta
cu cas si castraveti murati din: faina, praf de copt, unt, lapte, apa,
sare, cas, castarveti murati, ceapa rosie, ardei, masline, gogosar.
Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 1…
Read more »
20 February 2014

Aripioare
cu sos de usturoi din: aripioare de pui, pesmet, oua, sare, piper,
ulei, usturoi, ulei de floarea soarelui, apa minerala, smantana.
Ingrediente: 12 aripioare de pui 200 g pesmet…
Read more »
20 February 2014

Prajitura
gustoasa cu crema din: oua, zahar, margarina, faina, cacao, praf de
copt, nuca macinata, rom, unt. Ingrediente: pentru blat: 4 oua 150 g
zahar 150 g margarina pentru prajituri…
Read more »
20 February 2014

Rulada
cu piept de pui, somon afumat si surimi din: piept de pui, somon
afumat, surimi, susan, faina, oua, ulei, cascaval, ceapa verde, spanac,
ardei gras, mix de salata verde,…
Read more »
20 February 2014

Prajitura
cu dovleac si glazura din: faina, zahar pudra, oua, unt, stafide,
lpiure de dovleac, scortisoara, praf de copt, nucsoara, crema de branza,
zahar pudra, unt. Ingrediente: 300 g faina…
Read more »
19 February 2014

Cocktail
Margarita cu miere si lamaie din: sare, tequila, suc de lamaie, miere,
gheata. Ingrediente: sare 1/2 cana tequila 4 linguri suc de lamaie 2-3
linguri de miere gheata …
Read more »
19 February 2014

Rulada
de curcan cu garnitura de cartofi din: piept de curcan, ceapa, oua,
sare, piper, ulei de masline, cartofi, morcovi, boia, usturoi, pulpa de
rosii, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 kg…
Read more »
19 February 2014

Clatite
cu broccoli si conopida din: broccoli, conopida, oua, lapte dulce
pasteurizat, faina, praf de copt, sare, condiment din legume uscate,
ulei. Ingrediente: cate 200 g broccoli si conopida 2…
Read more »
19 February 2014

Pulpa
de vita cu sos dulce acrisor din: pulpa de vita, vin rosu, otet de mere
si vin, stafide aurii, boabe de piper rosu, boabe de mustar, cuisoare,
miere, foi…
Read more »
19 February 2014

Salata
de andive cu varza de Bruxelles din: andiva, varza de bruxelles, linte
rosie, branza Roquefort, iaurt, lapte batut, cartofi, supa de legume,
seminte de chimen, sare de mare, piper…
Read more »
19 February 2014

Copanele
picante din: copane, oua, fulgi de porumb, boia, mustar, piper rosu,
ulei, sare, salata verde, ceapa, masline, rosii, ulei de masline, otet
balsamic. Ingrediente: 8 copane 4 oua 300…
Read more »
19 February 2014

Chebab
ardelenesc din: carne de vita tocata, ceapa, ulei, faina, oua, unt,
lapte, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de vita tocata 500 g ceapa
300 ml ulei 500 g…
Read more »
19 February 2014

Chiftele
de curcan cu fulgi de ovaz si sos din: ulei, ceapa, morcovi, telina,
usturoi, fenicul, passata de rosii, supa de pui, patrunjel, broccoli,
cartofi, carne tocata de curcan, fulgi…
Read more »
19 February 2014

Pate
de ficat cu seminte de dovleac din: ficat de pui, ficat de rata,
seminte de dovleac, unt, ceapa, usturoi, supa de pui, nucsoara, frunze
de dafin, cimbru verde, sare…
Read more »
19 February 2014

Pastrav
la tava din: pastrav, ceapa, ciuperci, rosii, vin alb, ulei, patrunjel.
Ingrediente: 1 kg pastrav sau salau 5 cepe 10 ciuperci albe 1 kg rosii
100 ml vin alb…
Read more »
19 February 2014

Prajitura
cu biscuiti si ciocolata: margarina, biscuiti simpli, ciocolata
amaruie, coniac, frisca lichida, gelatina, fulgi de ciocolata.
Ingrediente: 150 g margarină 200 g biscuiţi simpli 300 g ciocolată
amăruie 2…
Read more »
19 February 2014

Broccoli
la cuptor cu prosciutto si otet balsamic din: broccoli, prosciutto,
sare, piper, ulei, otet balsamic. Ingrediente: 2 capatani broccoli,
ruptebuchetele 4-5 felii prosciutto sare Piper negru, proaspat macinat…
Read more »
19 February 2014

Mancare
de praz cu oua ochiuri din: praz, ceapa, ulei, pasta de tomate, oua,
sare, piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 1,5 kg praz 4 cepe 100
ml ulei 15…
Read more »
19 February 2014

Tort
cu iaurt si jeleu de caise: oua, faina, zahar, cacao, sare, praf de
copt, ulei, frisca lichida, compot de caise, gem de caise, iaurt cu gust
de caise, zahar…
Read more »
19 February 2014

Ciorba
cu usturoi si ciuperci din: ciuperci pleurotus, radacina de patrunjel,
morcovi, telina, ceapa, usturoi, ou, smantana, sare, piper, otet,
gogosari, apa, ulei. Ingrediente: 1 kg ciuperci pleurotus 2 radacini…
Read more »
19 February 2014

Diplomat
cu mango: mango, iaurt grecesc, frisca lichida, zahar pudra, zahar
vanilat, esenta de vanilie, gelatina granule, piscoturi, portocala.
Ingrediente: 1 mango mare şi copt, de 300-400 g 300 g…
Read more »
19 February 2014

Tocanita
de legume cu carne de manzat din: carne de manzat, ulei, ceapa,
usturoi, ciuperci, morcov, telina, cartofi, nuci, vin, vanata, dovlecei,
rosii, suc de rosii, gogosar, capere, sare, piper,…
Read more »
19 February 2014

Rozete
cu ciocolata si piper rosu: unt, nes, sare, zahar pudra, zahar vanilat,
ou, faina, cacao, piper rosu. Ingrediente: 100 g unt 2 linguriţe nes 1
praf de sare 150…
Read more »
19 February 2014

Supa
de peste cu aroma de usturoi din: alge marine uscate, ulei de canola,
ceapa, apa, supa de peste, ton, usturoi, sos de soia, ulei de susan.
Ingrediente: 22g…
Read more »
19 February 2014

Suberec
cu pui din: piept de pui, apa, ceapa, sare, piper, faina. Ingrediente: 1
kg piept de pui 1/2 l apa 2 cepe mari sare piper 1 1/2 kg faina…
Read more »
19 February 2014

Mancare
de linte cu muschi de vita din: linte, muschi de vita, suc de rosii,
morcovi, cartofi, ceapa, sare, piper, foi de dafin, ulei de floarea
soarelui. Ingrediente: 500 g linte…
Read more »
19 February 2014

Chec
cu lichior de oua: margarina, zahar, fulgi de ciocolata, faina, zahar
vanilat, oua, lichior de oua, praf de copt, zahar pudra, lamaie,
drajeuri de ciocolata. Ingrediente: 200 g margarina…
Read more »
19 February 2014

Prajitura
cu migdale, nuca de cocos si ciocolata: oua, faina, cacao, lapte,
zahar, ptaf de copt, fulgi de migdale, frisca, mascarpone, zahar brun,
fulgi de ciocolata, nuca de cocos. Ingrediente…
Read more »
19 February 2014

Tarta
cu varza si susan din: ulei, apa minerala, faina, praf de copt, sare,
varza, ceapa, pasta de tomate, sare, cimbru, piper, foaie de dafin,
seminte de susan. Ingrediente: 1…
Read more »
19 February 2014

Salata
cu peste afumat si oua din: peste afumat, file de somon afumat, lapte,
foaie de dafin, ulei, unt, praz, ceapa, praf de curry, turmeric, orez
basmati, supa de legume,…
Read more »
19 February 2014

Tort
Maresal: oua, zahar, unt, nuci, dulceata de visine, dulceata de nuci
verzi, dulceata de cirese, cacao, nes, esenta de migdale, coniac,
piscoturi, frisca. Ingrediente: 8 ouă 350 g zahăr…