27 February 2014

Piept
de pui pe pat de legume din: piept de pui, rosii, dovlecei, vanata,
ardei grasi, ceapa, unt, vin, coniac, boia de ardei, sare, piper,
rozmarin. Ingrediente: 2 piepti de pui 500 g rosii 2 dovlecei 1 vanata 3
ardei grasi 2 cepe 2 lingurite…
Read more »
27 February 2014

Paste
cu ton, usturoi si busuioc din: paste, ton, usturoi, sos de rosii,
busuioc, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 1 conserva cu
ton 2 catei de usturoi 1 ceascuta cu sos de rosii busuioc uscat sare
piper Mod de preparare: Pune pastele…
Read more »
27 February 2014

Ardei
umpluti cu pasta de branza din: ardei iuti, branza de burduf, smantana,
masline, ulei de masline, otet, chimen, sare. Ingrediente: 500 g ardei
iuti rotunzi 4 ardei iuti lungi 250 g branza de burduf 5 lingurite cu
smantana 100 g masline 1 ceascuta cu…
Read more »
27 February 2014

Tarta
cu ardei, spanac si branza din: faina, ou, unt, ardei capia, branza
telemea, spanac, unt. Ingrediente: pentru aluat: 200 g faina 1 ou 120 g
unt pentru umplutura: 1 kg ardei capia 500 g branza telemea 500 g spanac
1 lingura cu unt …
Read more »
27 February 2014

Ciorba
cu afumatura si verdeata din: ciolan afumat, ceapa rosie, telina,
radacina de patrunjel, morcov, rosii, sos de rosii, paste, bors,
patrunjel, leustean, ulei, sare. Ingrediente: 1 ciolan afumat 2 cepe
rosii 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 1 morcov 3 rosii 1 cana cu…
Read more »
27 February 2014

Rulada
simpla din: oua, zahar pudra, faina, cacao, frisca, decoratiuni.
Ingrediente: 4 oua 120 g zhar pudra 100 g faina 20 g cacao pentru umplut
si decorat: 500 ml frisca lichida o lingura cacao decoratiuni diverse
Mod de preparare: Se pregăteşte aluatul pentru care…
Read more »
27 February 2014

Paste
cu ciuperci, usturoi si ceapa verde din: tagliatelle, ciuperci, ceapa,
unt, usturoi, ceapa verde, sare, otet. Ingrediente: 400 g tagliatelle 1
kg ciuperci proaspete 1 ceapa 2 linguri cu unt 4 catei de usturoi ceapa
verde sare otet Mod de preparare: Curăţă ciupercile…
Read more »
27 February 2014

Salata
cu fasole verde, macrou afumat si ceapa din: fasole alba, fasole verde,
ceapa, telina, macrou afumat, ulei de masline, otet din vin, fulgi de
nuca de cocos, sare, piper. Ingrediente: 500 g fasole albă boabe 200 g
fasole verde teci 2 bucati ceapa alba 1 bucata ţelină 250 g…
Read more »
27 February 2014

Rulada
fina din ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, vin alb, unt,
zeama de carne, crema de branza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g
ficatei de pui 3 cepe 4 catei de usturoi 1 cescuta cu vin alb 1 lingura
cu unt 1 cescuta…
Read more »
27 February 2014

Frigarui
de porc cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia,
nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi,
piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de
orez, ghimbir. Ingrediente:…
Read more »
27 February 2014

Paste
cu vin alb din: paste, vin alb, unt, patrunjel, cimbru, usturoi, ulei,
sare, piper. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 1 cescuta cu vin alb 1
lingrua cu unt 5 linguri cu patrunjel proaspat tocat 1 lingura cu
cimbru proaspat tocat 1 catel de usturoi…
Read more »
27 February 2014

Tort
cu umplutura de frisca si stafide din: oua, faina, zahar, lamaie, sare,
frisca lichida, stafide, zahar, apa, esent ade rom, coniac, lichior de
oua, colorant alimentar. Ingrediente blat: 10 oua 10 linguri faina 10
linguri zahar 1 lamaie 1/4 lingurita sare Ingrediente umplutura si…
Read more »
27 February 2014

Limba
cu sos de smantana si paste de tomate din: limba de vita, ceapa,
mustar, smantana, faina, pasta de tomate, sare, ulei. Ingrediente: 3
bucati limba de vita 1 ceapa 1 lingura mustar 6 linguri smantana 2
linguri faina 1/2 lingura pasta de tomate sare…
Read more »
27 February 2014

Mamaliga
turnulet cu ciuperci si patrunjel din: ciuperci, ardei capia rosii,
usturoi, ceapa, rosii in bulion, patrunjel verde, piper, ulei, malai
grisat, unt, sare. Ingrediente: 6 ciuperci 2 ardei capia rosii 1
capatana de usturoi 1 ceapa 1 cutie cu rosii in bulion patrunjel verde…
Read more »
27 February 2014

Paste
cu vita inabusita din: paste, carne de vita, ceapa, supa de vita, pasta
de tomate, ulei, sare. Ingrediente: 400 g paste tagliatelle 600 g carne
de vita 2 cepe 500 ml supa de vita 2 linguri cu pasta de tomate ulei
sare Mod…
Read more »
27 February 2014

Pasca
din aluat fraged cu mascarpone din: faina, unt, margarina, galbenusuri,
zahar pudra, sare, branza dulce, mascarpon, oua, stafide, esenta de
rom, zahar, gris, migdale. Ingrediente aluat: 250 g faina 125 g unt sau
margarina 2 galbenusuri 200 g zahar pudra 1 praf de sare…
Read more »
27 February 2014

Varza
cu carnati din: varza, carnati, seminte de marar, marar, pasta de
rosii, delikat, vin alb, unt, sare, piper boabe, piper macinat.
Ingrediente: 2 verze 300gr carnati 2 lingurite seminte de marar 1
legatura de marar 2 linguri pasta de rosii 2 linguri delikat 1…
Read more »
27 February 2014

Supa
de vita cu turte de orez din: turte de orez, ulei de canola, carnne de
vita, ceapa, usturoi, apa, sos de soia, sos de peste,, piper, alge
marine, ceapa verde, seminte de susan, ulei de susan. Ingrediente: 2
kg de turte de orez…
Read more »
27 February 2014

Tochitura
cu praz din: ciuperci, bacon, carne de porc, praz, vin rosu, smantana,
oua, sare, piper negru macinat, ulei, cimbru. Ingrediente: 500 g
ciuperci chimpignon mici 300 g bacon 300 g carne de porc 2 fire de praz 1
cana cu vin rosu 1 lingura…
Read more »
27 February 2014

Pasca
fara blat din: branza dulce, smantana, oua, zahar, lapte praf, faina,
stafide, unt topit, zahar vanilinat, lamaie, unt, hartie de copt.
Ingrediente: 750 g branza dulce 500 g smantana 5 oua 10 linguri zahar 3
linguri lapte praf 2 linguri faina 250 g stafide…
Read more »
27 February 2014

Ciuperci
marinate cu aroma de usturoi din: ciuperci, usturoi, ardei iute, ulei,
rosii uscate, vin rosu, otet balsamic, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente: 500gr ciuperci 3 catei de usturoi 1 ardei iute ulei 3 rosii
uscate 2 linguri vin rosu 2 linguri otet balsamic sare piper…
Read more »
27 February 2014

Oua
cu spanac si cascaval din: oua, frunze de spanac, unt, faina, lapte,
cascaval. Ingrediente: 4 oua 200 g frunze de spanac pentru sosul alb: 25
g unt 2 linguri faina 250 ml lapte pentru copt: 100 g cascaval Mod de
preparare: Spanacul se pune…
Read more »
27 February 2014

Rulada
cu fructe confiate si frisca din: zahar pudra, oua, amidon, faina de
migdale, colorant rosu, ciocolata alba, frisca, amestec de fructe
confiate. Ingrediente: 100 g zahar pudra 4 oua 70 g amidon 100 g faina
de migdale cateva picaturi de colorant rosu pentru crema…
Read more »
27 February 2014

Cotlete
de porc la gratar din: cotlete de porc, sare, piper, unt, caise,
nucsoara. Ingrediente: 8 felii de cotlet de porc sare piper macinat 50 g
unt 4 caise mari nucsoara Mod de preparare: Bati feliile de cotlet,
apoi le sarezi si le presari…
Read more »
27 February 2014

Bruschette
cu ton din: paine, conserva de ton, ulei de masline, suc de lamaie,
sare, piper, usturoi, capere. Ingrediente: 4 felii de paine 1 conserva
de ton 1 lingura ulei de masline 1 lingura suc de lamaie sare piper 1
catel usturoi 2 linguri capere…
Read more »
27 February 2014

Carpacio
din: file de vita, ulei de masline, suc de lamaie, ceapa verde,
ciuperci, branza. Ingrediente: 200g file de vita 5 linguri ulei de
masline 3 linguri suc de lamaie 1 fir ceapa verde 100g ciuperci 100g
branza Mod de preparare: Tineti putin la congelator…
Read more »
27 February 2014

Salata
de sorg cu sfecla rosie din: sorg, supa de legume, sfecla rosie,
stafide, sare, piper, suc de lamaie, ghimbir, ulei de seminte de in,
nectar de agave, mustar, otet de vin alb. Ingrediente salata: 1,5
cesti de sorg 4,5 cesti supa de legume…
Read more »
27 February 2014

Salata
cu sardine, cascaval si mere din: sardine in sos tomat, mere, cascaval,
telina, castraveciori murati, maioneza, iaurt, sare, piper, lamaie,
bagheta, marar, ridichi. Ingrediente: 2 cutii cu sardine în sos tomat
2 mere 200 g caşcaval 1 ţelină mijlocie 2-3 castraveciori muraţi 150 g
maioneză 1 pahar mic iaurt sare piper…
Read more »
27 February 2014

Rasol
de vita cu sos de hrean din: carne de vita, sare, foaie de dafin, boabe
de piper, morcovi, telina verde, praz, cartofi, unt, faina, smantana,
hrean, zahar, suc de lamaie. Ingrediente: 1 kg carne de vita (rasol)
sare 1 foaie de dafin 1 lingura…
Read more »
27 February 2014

Ruladă
de bezea cu dulceaţă din: physalis, mandarine, esenta de vanilie, zahar
gelifiant, lichior de portocale, albusuri, zahar, amidon, mascarpone.
Ingrediente: dulceata de physalis: 160 g physalis 4 mandarine 1 lingura
esenta de vanilie 1 baton de scortisoara 80 g zahar gelifiant 1/2
lingurita lichior…
Read more »
27 February 2014

Salata
cu ceapa si kaizer din: branza feta, kaizer afumat, ceapa rosie,
cimbru, ulei de masline, fetica, miere, otet balsamic, sare, piper, nuci
caramelizate. Ingrediente: 600 g branza feta 16 felii kaizer afumat 2
cepe rosii 2-3 fire cimbru 6 linguri ulei de masline 250…
Read more »
27 February 2014

Friptura
de pui cu boia, rozmarin si lamaie din: ciocanele de pui, zeama de
lamaie, ulei de masline, rozmarin, boia, sare, piper. Ingrediente: 12
ciocanele de pui zeama de lamaie ulei de masline rozmarin boia sare
piper Mod de preparare: Amestecă zeama d
26 February 2014

Lichior
de oua cu aroma de cocos din: oua, zahar, esenta de vanilie, rom,
nucsoara, smantana, lapte de cocos, nuca de cocos. Ingrediente: 2 oua 3
linguri de zahar…
Read more »
26 February 2014

Vitel
cu legume in sos din: carne de vitel, unt, ceapa, morcov, sos de rosii,
supa de legume, vin, zeama de lamaie, foi de dafin, cimbru, sare.
Ingrediente: 1 kg…
Read more »
26 February 2014

Pui
in sos de vin cu oregano din: pulpe de pui, unt, ciuperci, usturoi,
supa de legume, vin, boabe de piper, rozmarin, oregano, sare.
Ingrediente: 4 pulpe de pui 100…
Read more »
26 February 2014

Mititei
ardeleneşti cu boia, rozmarin si ienibahar din: carne de vaca, carne de
porc, usturoi, smantana, supa de carne, chimen, ienibahar, boia,
rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de…
Read more »
26 February 2014

Ciorba
de porc cu tarhon si smantana din: oua, carne proaspata de porc, carne
afumata de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon,
sare. Ingrediente: 1 ou 300 g carne…
Read more »
26 February 2014

Tochitura
macelareasca cu usturoi din: carne de porc, limba de porc, ficat de
porc, carnati afumati, zeama de carne, sos de rosii, usturoi, tuica, vin
alb, boia dulce, boia iute,…
Read more »
26 February 2014

Oua
fierte in smantana din: oua, unt, smantana, ceapa verde, bagheta, sare.
Ingrediente: 4 oua 25 g unt 8 linguri smantana 4 fire ceapa verde o
mini bagheta un praf…
Read more »
26 February 2014

Briose
cu prune din: prune, unt, oua, zahar, iaurt, faina, praf de copt,
esenta de rom. Ingrediente: cateva prune 100 g unt 3 oua 150 g zahar 200
g iaurt…
Read more »
26 February 2014

Salata
de oua cu legume din: oua, cartofi, morcovi, mazare, ardei gras,
galbenus, smantana, mustar, suc de lamaie, ulei. Ingrediente: 6-7 oua 4
cartofi 1-2 morcovi 1 cutie de mazare…
Read more »
26 February 2014

Ciorbă
de fasole cu gogonele murate din: fasole boabe, saramura, gogonele
murate, ulei, morcov, ceapa, pastarnac, cimbru, sare, piper, leustean.
Ingrediente: 1/4 kg fasole boabe 1/2 l saramura in care…
Read more »
26 February 2014

Rulada
de ciocolata neagra din: ciocolata neagra, unt, galbenusuri, frisac,
piure de castane, zahar pudra. Ingrediente: 300 g ciocolata neagra cu
peste 60% cacao 100 g unt 2 galbenusuri 300…
Read more »
26 February 2014

Tocanita
de rinichi in aluat din: aluat de foietaj, rinichi de porc, lapte,
ceapa, morcov, foi de dafin, bicarbonat de sodiu, nucsoara, piper, sare,
boia, ulei. Ingrediente: 400 g aluat…
Read more »
26 February 2014

Noodles
cu carne de vita ciuperci si spanac din: noodles, carne de vita,
spanac, morcov, ceapa, ciuperci, sos de soia, zahar, vin de orez,
usturoi, ulei de susan, piper, seminte…
Read more »
26 February 2014

Piept
de pui pane, cu fasole verde si usturoi din: piept de pui file, oua,
lapte, faina, susan, boia dulce, condiment din legume uscate, ulei,
sare, piper, usturoi, fasole verde…
Read more »
26 February 2014

Paste
cu ciuperci de padure si frunze de salata din: paste, salata verde,
salata rosie, ciuperci de padure, ulei de masline, sare. Ingrediente:
450 g paste spirală 6 frunze de salată verde…
Read more »
26 February 2014

Ruladă
cu turtă dulce din: turta dulce, unt, ciocolata alba, frisca, dulceata
de visine, ciocolata neagra, unt. Ingrediente: 225 g turta dulce 50 g
unt 200 g ciocolata alba 125…
Read more »
26 February 2014

Gogosari
umpluti cu crema de branza din: gogosari si ardei murati in otet,
branza de vaci, branza telemea, gorgonzola, smantana, sare. Ingrediente:
1 borcan cu gogosari si ardei murati in…
Read more »
26 February 2014

Rulada
cu piure de castane si ciocolata din: faina, zahar, unt, oua, esenta de
vanilie, piure de castane, unt, ciocolata, zahar pudra, frisca, esenta
de vanilie, cafea, ciocolata menaj. Ingrediente:…
Read more »
26 February 2014

Hering
cu sos de iaurt din: hering afumat, mere, cartofi, ceapa, usturoi,
castraveti murati, lamaie, iaurt, sare. Ingrediente: 250 g hering afumat
4 mere 2 cartofi 2 cepe 2 castraveţi…
Read more »
26 February 2014

Supa
de rosii cu pepene rosu din: rosii, ardei gras rosu, castravete, ceapa,
coriandru, pepene rosu, otet de sherry, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente: 2 kg rosii coapte…
Read more »
26 February 2014

Pasta
de avocado cu aroma de usturoi din: avocado, suc de lamaie verde,
ceapa, usturoi, mascarpone, chimen macinat, sare, piper. Ingrediente: 1
avocado bine copt 2 linguri cu suc de…
Read more »
26 February 2014

Oua
dulci din: ciocolata alba, crema de castane, ciocolata neagra, caise
uscate, frisca, unt, zahar, unt frecat cu zahar. Ingrediente: 250 g
ciocolata alba 125 g crema de castane 50…
Read more »
26 February 2014

Pui
cu legume si capere din: piept de pui, ciuperci, ulei, praz, morcovi,
telina, rosii, foi de dafin, sare, piper, capere. Ingrediente: 600 g
piept de pui 300 g ciuperci 2-3 linguri ulei…
Read more »
26 February 2014

Cozonac
cu nuca si stafide din: faina, drojdie, oua, galbenus, lapte, smantana,
unt, ulei, zahar vanilat, rom, sare, nuci, stafide, zahar pudra.
Ingrediente: 300 g faina 20 g drojdie 2…
Read more »
26 February 2014

Paste
cu muschi de vita si rosii cherry din: muschi de vita, tagliatelle,
usturoi, ulei de masline, rosii cherry, sos brun, vin alb. Ingrediente:
muschi de vita tagliatelle usturoi ulei…
Read more »
26 February 2014

Pasca
la minut din: branza de vaci, oua, zahar pudra, smantana, margarina,
praf de copt, lamaie, faina, stafide. Ingrediente: 500 g branza de vaci 4
oua 150 g zahar pudra…
Read more »
26 February 2014

Bors
dres cu smantana din: carne de miel, apa, morcov, radacina patrunjel,
cartofi, ceapa, orez, galbenus, smantana, bors, patrunjel, leustean,
sare. Ingrediente: 1 kg carne de miel 2 l apa…
Read more »
26 February 2014

Tarta
cu mango din: ou, drojdie, lapte, zahar, faina, unt, sare, mango, lapte
batut, smantana dulce, miere, suc de lamaie. Ingrediente: aluat: 1 ou
10 g drojdie 100 g lapte…
Read more »
26 February 2014

Rulouri
de paine integrala cu branza din: paine integrala, branza, unt.
Ingrediente: 9 felii de paine integrala 9 felii de branza 2 1/2 linguri
de unt Mod…
Read more »
26 February 2014

Tort
cu limeta din: biscuiti integrali, unt, foi de gelatina, oua, zahar,
suc de limeta, coaja de limeta, branza de vaci, smantana, mango, pulpa
de cocos. Ingrediente: 150 g biscuiti…
Read more »
26 February 2014

Salata
de mere cu pastarnac din: pastarnac, telina, lamaie, portocala, jeleu
de mere, mere, otet de mere, miere, mustar de dijon, ulei, patrunjel,
radicchio, andiva, sare, zahar. Ingrediente: 500 g…
Read more »
26 February 2014

Briose
cu ciocolata si iaurt din: ciocolata menaj, faina, praf de copt, ou,
apa, zahar, iaurt, lapte, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 150 g
ciocolata menaj 2 cani cu faina…
Read more »
26 February 2014

Rulada
cu ciocolata amaruie din: faina, zahar, oua, praf de copt, sare, esenta
de vnailie, ciocolata amaruie, albusuri, zahar, unt, ciocolata alba.
Ingrediente: pentru aluat: 190 g faina 190 g…
25 February 2014

Clatite
in forma de inimioara din: paine, ou, lapte, zahar, scortisoara,
banana, capsuni, nutella, miere, sirop de artar, unt. Ingrediente: 4
felii de paine 1 ou 1/3 cana de…
Read more »
25 February 2014

Briose
cu branza si pastrama din: faina, unt, branza, oua, lapte, smantana,
sunca, drojdie, sare. Ingrediente: 500 g faina 150 g unt 150 g branza 8
oua 300 ml lapte…
Read more »
25 February 2014

Ciorbă
de cartofi cu varză acră din: varza acra, cartofi, usturoi, ulei,
slanina afumata, carnat, ceapa, chimen, tarhon in otet, smantana, suc de
rosii, faina, sare, piper, boia. Ingrediente: 600…
Read more »
25 February 2014

Placinta
cu carne de vita si bere din: carne de vita, sare de mare, piper,
faina, ulei de masline, ceapa, morcov, tulpini de telina, radacina de
pastarnac, rozmarin, cimbru, dafin,…
Read more »
25 February 2014

Briose
cu masline, bacon si mozzarella din: masline, faina, mozzarella, bacon,
ceapa, lapte, ou, praf de copt, oregano, boia, sare, ulei. Ingrediente:
100 g masline verzi 2 cani cu faina…
Read more »
25 February 2014

Rulada
de ciocolata cu alune si cafea din: zahar, oua, faina, faina de
migdale, sare, cafea indulcita, ciocolata neagra, frisca, alune, cafea,
miez de nuca, ciocolata alba, zahar pudra. Ingrediente:…
Read more »
25 February 2014

Chiftele
de carne cu oua din: carne tocata de vitel, gaina, oua de prepelita,
bacon afumat, ceapa, unt, pemset, ciuperci, bulion, ulei, sare, piper.
Ingrediente: 200 g carne tocata de…
Read more »
25 February 2014

Perisoare
din piept de pui in sos de rosii cu marar din: piept de pui, franzela,
praz, lapte, morcov, telina, oua, faina, ulei, sare, piper, patrunjel,
suc de rosii, unt,…
Read more »
25 February 2014

Bastonase
de vinete prajite din: vanata, oua, faina, parmezan, oregano, sare,
piper, ulei, rosii, usturoi, ceapa, pasta de tomate, ulei de masline,
unt. Ingrediente: 1 vânătă 2 ouă 60 g…
Read more »
25 February 2014

Salată
de spanac cu ochiuri româneşti şi bacon din: bacon afumat, ulei, paine
toast, telina verde, spanac, ruccola, rosii cherry, sare, otet de mere,
oua, vin alb, mustar. Ingrediente: 75…
Read more »
25 February 2014

Supa
de ceapa cu bacon din: ceapa, bacon, ulei, supa de pui, cimbru, sare,
foi de dafin, piper negru, bagheta, branza telemea. Ingrediente: 4 cepe
200 g bacon 50 ml…
Read more »
25 February 2014

Musaca
de conopida din: conopida, rosii, margarina, pesmet, broccoli,
margarina, faina, supa de legume, sare, piper. Ingrediente: 1 conopida 2
rosii 1 lingurita cu margarina 1 lingura cu pesmet cateva…
Read more »
25 February 2014

Rulada
de vita umpluta cu bacon si legume din: spanac, apa, muschi de vita,
sare, piper, bacon, ardei rosu, dovlecel, praf de chili, usturoi, ulei
de nuca de cocos. …
Read more »
25 February 2014

Rulada
cu vanilie din: oua, faina, amidon, zahar, lapte integral, amidon,
zahar, galbenusuri, pastaie de vanilie, frisca, cacao. Ingrediente:
pentru aluat: 4 oua 50 g faina 50 g amidon 100…
Read more »
25 February 2014

Musaca
de vinete cu patrunjel din: vinete, morcovi, radacina patrunjel,
telina, suc de rosii, ceapa, ulei de masline, patrunjel, oregano,
busuioc, ulei, sare. Ingrediente: 2 vinete 2 morcovi 1 radacina…
Read more »
25 February 2014

Smoothie
cu capsuni din: capsuni, banana, lapte degresat. Ingrediente: 300 g
capsuni 1 banana 300 ml lapte degresat Mod de preparare: Capsunile
se curata, se taie in…
Read more »
25 February 2014

Rulada
cu crema si castane glasate din: oua, zahar, faina, amidon, lapte,
galbenusuri, faina, piure de castane, zahar, rom, castane glasate.
Ingrediente: pentru aluat: 4 oua 120 g zahar 50…
Read more »
25 February 2014

Supa
cu bacon si legume din: supa de carne, ceapa, morcov, bacon, chorizo,
carne afumata, castraveti murati, pasta de tomate, paprika, cartof,
capere, lamaie, smantana, masline verz, piper, marar. Ingrediente:…
Read more »
25 February 2014

Bruschete
cu sunca si ou din: oua, maioneza, usturoi verde, mustar dulce, sunca,
ardei gras, franzela, salata verde, sare, patrunjel verde. Ingrediente:
8 ouă 4 linguri maioneză 2-3 fire usturoi verde 2 lingurite muştar…
Read more »
25 February 2014

Penne
cu varza de bruxelles si carnati de pui din: penne, ulei de masline,
varza de bruxelles, rosii cherry, carnati de pui, sare, piper, parmezan.
Ingrediente: 1 pachet penne…
Read more »
25 February 2014

Chec
cu banane din: banane, oua, unt, iaurt, zahar, faina, praf de copt,
nuci, ciocolata, stafide, sare. Ingrediente: 2 banane, pasate 2 oua 100 g
unt 100 g iaurt 100…
Read more »
25 February 2014

Musaca
de ciuperci cu cartofi din: cartofi, ciuperci, ceapa, morcov,
margarina, pesmet, bulion, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg
cartofi 500 g ciuperci 2 cepe 1 morcov 50 g…
Read more »
25 February 2014

Friptura
cu sos de smantana si usturoi din: pulpa de miel, usturoi, ceapa,
radacina de patrunjel, telina, rozmarin, foi de dafin, otet, ulei, sare,
piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel…
Read more »
25 February 2014

Salata
de linte cu pui si ruccola din: linte, ceapa rosie, ulei, supa, foaie
de dafin, cimbru, sare, piper, piept de pui, rosii cherry, ruccola, ulei
de masline, otet de…
Read more »
25 February 2014

Foi
cu cremă de ciocolată din: oua, unt, zahar, faina, cacao, coniac,
ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, esenta de vanilie, zahar pudra,
frisca. Ingrediente: pentru blat: 3 oua 50 g…
Read more »
25 February 2014

Mititei
la gratar din: carne tocata de vita, carne tocata de oaie, apa,
bicarbonat, usturoi, vinete, ardei capia, oregano, piper, sare.
Ingrediente: 300 g carne tocată de vită 200 g carne tocată…
Read more »
25 February 2014

Tocanita
de miel cu legume din: pulpa de miel, ulei de masline, morcovi, ardei
gras rosu, ardei gras galben, telina, ceapa, usturoi, faina, vin rosu,
supa, rosii decojite, cimbru, zahar,…
Read more »
25 February 2014

Supa
crema de legume cu lapte din: ardei gras rosu, ulei de masline,
usturoi, ceapa, acrtofi, morcovi, rosii, sare, piper, lapte.
Ingrediente: 1 ardei gras rosu 1 lingurita ulei…
Read more »
25 February 2014

Prajitura
cu frisca si ciocolata din: iaurt, faina, unt, sare, zahar, ciocolata
cu lapte, ciocolata amaruie, frisca. Ingrediente: pentru foi: 9000 g
iaurt 900 g faina 400 g unt o…
Read more »
25 February 2014

Supa
cu piept de pui din: lapte de cocos, supa de pui, piept de pui,
usturoi, ulei, zeama de lamaie, piper rosu, frunze de coriandru, morcov,
sare, piper. Ingrediente: 500…
Read more »
25 February 2014

Salata
de spanac cu pere si topping de branza din: stafide, otet de pere, ulei
de nuci, pere, suc de lamaie, frunze de spanac, salata creata, frunze
de ruccola, bagheta…
Read more »
25 February 2014

Cosulete
de ciocolata cu fructe si menta din: ciocolata, unt, mascarpone, zahar
pudra, frisca, fructe, menta. Ingrediente: pentru cosulete: 100 g
ciocolata 50 g unt pentru umplutura: 250 g mascarpone…
Read more »
25 February 2014

Rulada-aperitiv
cu branza din: aluat, ceapa, unt, spanac, oua, galbenus de ou, oua
fierte, cascaval, branza telemea, smantana, nucsoara, sare, piper.
Ingrediente: 250 g aluat fr
24 February 2014

Smoothie
de grapefruit cu menta din: frunze de cicoare, grapefruit, apa, menta,
patrunjel, coriandru, suc de lamaie, unt, ghimbir, felii de lamaie.
Ingrediente: 2 cani de frunze de cicoare…
Read more »
24 February 2014

Rata
cu migdale si portocale din: rata, lamaie, mandarine, migdale, vin alb,
coniac, zahar, unt. Ingrediente: 1 raţă de aproximativ 2 kg 1 lămâie
8 mandarine 50 g migdale 50 ml vin alb 2 linguri coniac…
Read more »
24 February 2014

Fursecuri
cu sos de fructe si frisca din: zahar pudra, unt, faina, frica, fructe,
sos de fructe, zahar pudra. Ingrediente: 100 g zahar pudra 20 g unt 300
g faina…
Read more »
24 February 2014

Musaca
de mazare si soia din: cartofi, mazare, soia granule, ceapa, margarina,
pesmet, supa de legume, patrunjel, marar, sare, piper, boia.
Ingrediente: 3 cartofi 400 g mazare 100 g soia…
Read more »
24 February 2014

Ciolan
afumat cu fasole din: ciolan afumat, fasole, morcovi, ceapa, ulei,
bulion, ardei gras, sare, piper, cimbru, foi de dafin. Ingrediente: 1
ciolan afumat cu os 500 g fasole 2…
Read more »
24 February 2014

Sarmale
cu ciuperci si orez din: ciuperci, ceapa, morcov, orez, suc de rosii,
ulei de masline, sare, piper, patrunjel, varza murata. Ingrediente: 500 g
ciuperci proaspete 2 cepe 1 morcov…
Read more »
24 February 2014

Salata
cu branza feta si snitele de porc din: spanac, rosii cherry,
castarvete, ceapa rosie, patrunjel, branza feta, sare, piper, ulei de
masline, snitele de porc, faina, ou, pesmet, ulei…
Read more »
24 February 2014

Taitei
cu pasta de ardei iute si legume din: taitei din faina de grau, varza
rosie, ceapa verde, morcovi, ardei gras, tofu, sare, piper, alune,
ceapa, usturoi, sos de soia…
Read more »
24 February 2014

Negresa
cu frisca si capsuni din: oua, zahar, apa, ulei, faina, cacao, praf de
copt, frunze de menta, lapte, ciocolata, esenta de vanilie, frisca,
capsune. Ingrediente: pentru blat: 6 oua…
Read more »
24 February 2014

Rulada
din piept de curcan in sos picant din: piept de curcan, carne tocata,
sare, piper, ulei, pesmet, rosii, gogosari, boia dulce, boia iute, ulei
de masline, usturoi, frunze de…
Read more »
24 February 2014

Placinta
cu praz si sunca din: faina, drojdie uscata, sare, lapte, ulei,
smantana, oua, praz, sunca, ardei grasi, sare, piper, cimbru, nucsoara.
Ingrediente: pentru aluat: 500 g faina 2 plicuri…
Read more »
24 February 2014

Rulouri
de tortilla cu sunca si spanac din: tortilla, maioneza, mustar, dijon,
sunca, piper, mar, spanac, branza albastra, ceapa rosie. Ingrediente: 2
tortilla ¼ cana plus 2 linguri de…
Read more »
24 February 2014

Chec
cu legume si caşcaval afumat din: oua, faina, smantana, mazare, porumb
dulce, morcov, cascaval afumat, marar, praf de copt, piper, sare.
Ingrediente: 4 oua 4 linguri faina 4 linguri…
Read more »
24 February 2014

Peste
la cuptor cu garnitura de cartofi din: pesti, ulei de masline, usturoi,
cimbru, oregano, piper, sare, cartofi, rosii cherry, patrunjel verde,
zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper.…
Read more »
24 February 2014

Felii
de ciocolata din: oua, zahar pudra, faina, cacao, frisca, ciocolata,
faina, unt. Ingrediente: pentru brat: 5 oua 150 g zahar pudra 135 g
faina 15 g cacao pentru crema:…
Read more »
24 February 2014

Bruschete
cu cimbru si branza din: paine, rosii, unt, usutroi, cimbru, branza,
sare, marar, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 6 roșii 50 g unt
1 căpățână usturoi cimbru 150 g brânză sare mărar 2-3 linguri ulei…
Read more »
24 February 2014

Supa
de spanac si mazare cu busuioc din: boabe de soia, mazare, zeama de
legume, ceapa verde, frunze de busuioc, frunze de spanac, lapte de soia,
piper, sare. Ingrediente: 200g…
Read more »
24 February 2014

Salata
de pui cu oua si crutoane din: oua, paine de secara, piept de pui, ulei
de masline, sare, piper, otet de vin alb, mustar de dijon, zahar,
salata verde,…
Read more »
24 February 2014

Salata
de piept de pui cu spanac si morcovi din: spanac, morcovi, ulei, ceapa
verde, piept de pui, ciuperci, condimente, sare, piper. Ingrediente:
500gr spanac 1-2 morcovi, tocati 2…
Read more »
24 February 2014

Budinca
cu bere neagra si migdale din: margarina, faina, miez de paine,
scortisoara, zahar, stafide, coaja de portocala, migdale, mar, coaja de
lamaie, bere neagra, oua. Ingrediente: 110 g margarina…
Read more »
24 February 2014

Ton
cu penne din: penne, ton in ulei, gogosar murat, miez de nuca, busuioc,
smantana, masline, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste scurte (penne)
1 conserva de ton in ulei…
Read more »
24 February 2014

Tort
de biscuiti si ciocolata din: biscuiti, nuci, ciocolata neagra, frisca,
unt, zahar pudra, cacao, esenta de rom, lapte. Ingrediente: 400 g
biscuiti 200 g nuci maruntite 300 g ciocolata…
Read more »
24 February 2014

Aperitiv
din piept de pui cu cartofi din: piept de pui, cartofi, ceapa rosie,
mar, ceapa verde, salata verde, maioneza, alune de padure, sare, piper.
Ingrediente: 500 g piept de…
Read more »
24 February 2014

Ciorba
de miel cu mazare din: ulei, ceapa, usturoi, radol de miel, zeama de
vita, rosii taiate, morcovi, tulpini de praz, apa, mazare, sare, piper,
coaja de lamaie, menta, patrunjel.…
Read more »
24 February 2014

Tort
cu glazura alba: faina, unt, oua, zahar, amidon, zeama de lamiae, zeama
de portocala, ciocolata alba, frisca, fulgi de ciocolata alba, coaja de
lamaie confiata. Ingrediente blat: 150 g…
Read more »
24 February 2014

Salata
de sfecla rosie cu castreveciori si peste marinat din: sfecla rosie,
castarveciori acri, ceapa rosie, peste marinat, cartofi, sare, piper,
otet de mere. Ingrediente: 1 sfeclă roşie mare sau 2…
Read more »
24 February 2014

Crema
de whisky: galbenusuri, unt, zahar, baton de vanilie, lapte, whisky,
ciocolata cu rom, sare. Ingrediente: 7 gălbenuşuri 250 g unt 200 g zahăr
1 baton de vanilie 600 ml…
Read more »
24 February 2014

Aluat
pentru pizza din: apa, drojdie, zahar, faina, ulei de masline, sare.
Ingrediente: 2 1 /2 – 3 cesti apa 2 lingurite drojdie 2 lingurite zahar 6
cesti faina…
Read more »
24 February 2014

Deliciu
cu ricotta: oua, faina, cacao, lichior de nuci, zahar, nuci, ricotta,
smantana dulce, zahar vanilat. Ingrediente blat: 7 ouă 225 g făină 25 g
cacao 50 ml lichior de…
Read more »
24 February 2014

Budincă
cu lichior de cireşe: galbenusuri, zahar, lapte, frisca, lichior de
cirese, esenta de migdale, nucsoara rasa, dulceata de cirese, sare.
Ingrediente: 3 gălbenuşuri 50 g zahăr 1 cană cu…
Read more »
24 February 2014

Rulouri
cu cascaval si sunca din: unt, lapte, ou, faina, sare, sunca presata,
cascaval, pesmet, ulei. Ingrediente: 2 linguri unt 1 litru lapte 5 ouă
făină sare 24 felii şuncă presată 24 felii caşcaval pesmet…
Read more »
24 February 2014

Tiramisu:
piscoturi, oua, zahar, mascarpone, esenta de rom, lichior de rom,
cafea, smantana dulce, ciocolata menaj. Ingrediente: 1 pachet cu
pişcoturi 5 ouă 1 cană cu zahăr 2 cutii cu…
Read more »
24 February 2014

Portofele
îndopate: aluat tarta, boia de ardei, ciuperci, ceapa, ardei gras,
usturoi, sos de rosii, marar, ulei, sare. Ingrediente: 1 aluat de tartă
boia de ardei Ingrediente umplutură: 600 g…