12 February 2014

Dovleac
plăcintar la cuptor din: dovleac placinta, cozi de telina, dovlecel,
rosii cherry, sos de soia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 dovleac
placintar (cam 500 g) 3 cozi de telina…
Read more »
12 February 2014

Piept
de rata in foi de varza rosie: piept de rata, capsune, ceapa, ulei,
mustar, vin alb, patrunjel, varza rosie, sare, piper. Ingrediente: 4
bucăţi de piept de raţă dezosat…
Read more »
12 February 2014

Ficatei
de pui cu fructe de padure: ficatei, unt, fructe de padure, foi de
gelatina, miere de albine, ulei de masline, usturoi, sare, piper.
Ingrediente: 1/2 kg ficăţei 1 pachet…
Read more »
12 February 2014

Ciorba
de vita cu legume si verdeata din: carne de vita, morcovi baby, ardei
grasi, dovlecei, praz, telina, smantana, ulei de floarea soarelui,
leustean, sare, piper, suc de rosii, rosii.…
Read more »
12 February 2014

Prăjitură
de post cu cartofi din: faina, cartofi, margarina vegetala, zahar, praf
de copt, cacao, gem acrisor. Ingrediente: 400 g faina 2 cartofi 250 g
margarina vegetala 250 g zahar…
Read more »
12 February 2014

Prajitura
cu cacao si nuci: oua, apa, praf de copt, zeama de lamaie, faina,
cacao, unt, lapte, ness, nuci. Ingrediente blat: 5 ouă 8 linguri apă 1
praf de copt…
Read more »
12 February 2014

Zacusca
de ghebe cu gogosari din: ghebe, gogosari, ceapa, morcovi, bulion,
ulei, sare, piper boabe, frunze de dafin. Ingrediente: 10 kg ghebe 7 kg
gogosari (sau ardei capia) 2 kg…
Read more »
12 February 2014

Prajitura
cu branza si fructe: oua, zahar, faina, zahar vanilat, coaja de
portocala, compot de fructe exotice, fructe din compot, rom, mascarpone,
intaritor de frisca, fructe de padure, frisca. Ingrediente:…
Read more »
12 February 2014

Broccoli
cu bacon si aroma de usturoi din: broccoli, usturoi, bacon, ulei, sare,
piper. Ingrediente: 2 capatani de broccoli 5 catei de usturoi,
curatat 4 felii de bacon, maruntit…
Read more »
12 February 2014

Plachie
de peste cu verdeata din: peste, rosii, ceapa, usturoi, sare, piper,
boabe de piper, oregano, vin, ulei, patrunjel verde. Ingrediente: 1
peste (merluciu) 2 rosii mari 1 ceapa 2…
Read more »
12 February 2014

Prajitura
cu cacao cu: oua, lapte batut, ulei, zahar, zahar vanilat, faina, praf
de copt, cacao, glazura de lamaie, glazura de ciocolata. Ingrediente
aluat: 2 ouă 500 ml lapte bătut…
Read more »
12 February 2014

Carne
de porc cu linte: picioare de porc, morcovi, ceapa, cuisoare, usturoi,
piept afumat, linte, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 3 picioare de
porc 2 morcovi 2 cepe mari 3 cuişoare…
Read more »
12 February 2014

Chec
cu lamaie din: faina, zeama de lamaie, zahar, apa, ulei, praf de copt,
sare. Ingrediente: 1 1/2 cani cu faina 1/2 cana cu zeama de lamaie 1
cana cu…
Read more »
12 February 2014

Briose
de post cu stafide din: zahar, faina, stafide, sare, praf de copt.
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 1/2 cani cu faina 100 g stafide 100 ml
ulei 1/2…
Read more »
11 February 2014

Ciocolata
cu lapte din: lapte praf, zahar, cacao, sare, lapte, gheata, frisca,
ciocolata. Ingrediente: 1/3 ceasca de lapte praf, degresat 1/3 cana de
zahar 1/4 ceasca pudra de cacao…
Read more »
11 February 2014

Salata
de peste afumat cu fenicul si sparanghel din: maioneza, iaurt, fenicul,
sparannghel, ceapa rosie, peste afumat, gogosar murat, ardei capia,
salata verde, lamaie, sare, piper, miez de nuca, castravete.…
Read more »
11 February 2014

Tartă
cu cartofi şi ceapă din: faina, oua, branza telemea, lapte dulce, unt,
drojdie, ceapa rosie, miez de nuca,c artofi, morcov, stafide, sare,
piper, menta, masline, ardei gras. Ingrediente: 300…
Read more »
11 February 2014

Pui
picant cu ciuperci, conopida si mazare din: piept de pui, conopida,
mazare, morcovi, ciuperci, porumb, orez, ceapa, bacon, mustar cu
seminte, unt, sare, piper, marar, rosii. Ingrediente: doua piepturi…
Read more »
11 February 2014

Peste
in saramura din: peste, ceapa verde, praz, ardei capia, ardei grasi,
ardei iute, usturoi, apa, malai, sare, piper, patrunjel, rosii.
Ingrediente: 4 peste potriviti doua legaturi ceapa verde doua…
Read more »
11 February 2014

Bame
cu sos de mustar din: bame, otet, sare, mustar, miere, otet, ulei.
Ingrediente: 1 kg bame 4 linguri cu otet sare pentru sos: 4 lingurite cu
mustar 2 lingurite…
Read more »
11 February 2014

Legume
aromate cu cimbru din: rosii, usturoi, capere, cimbru, ulei de masline,
sare. Ingrediente: 1 kg rosii 1 capatana de usturoi cateva capere din
conserva 2 crengute de cimbru ulei…
Read more »
11 February 2014

Pizza
cu dovlecei si tofu din: faina, drojdie, apa, sos de rosii, dovlecei,
masline, seminte de floarea soarelui, branza togu, ulei de masline,
zahar tos, sare, piper, oregano, fenicul, migdale.…
Read more »
11 February 2014

Prajitura
cu ananas din: oua, lamaie, zahar tos, zahar vanilinat, faina, praf de
copt, compot de ananas, scortisoara, frisca, zahar pudra, sare, alune,
struguri, inghetata. Ingrediente: 4 oua o lamaie…
Read more »
11 February 2014

Ruladă
de pui cu cartofi si sos din: piept de pui, sunca, cartofi, unt,
patrunjel, menta, usturoi, pesmet, oua, morcovi, otet de mere, ulei,
sare, piper, ardie iute. Ingrediente: doua…
Read more »
11 February 2014

Peste
cu anans si masline din: fileuri de peste, ananas, rosii cherry,
masline negre, ceapa rosie, ulei de masline, marar, patrunjel, sare.
Ingrediente: 2 fileuri de peste 1 cutie ananas…
Read more »
11 February 2014

Porc
cu ceapa caramelizata in sos picant din: carne de porc, ceapa, pasta de
chili, fulgi de chili, sos de soia, zahar, usturoi, ghimbir, ulei de
susan, seminte de susan,…
Read more »
11 February 2014

Supa
cu ficatei de pasare din: morcovi, patrunjel, rosie, ardei gras,
patrunjel verde, radacina de telina, piper, sare, galbenus, smantana,
condiment vegetal, ficatei de pasare, ceapa, usturoi, bulion, zahar,
oregano.…
Read more »
11 February 2014

Pasta
de peste cu ardei capia din: peste, otet, ulei, apa, ienibahar, piper,
foi de dafin, sare, ardei capia murati. Ingrediente: 6 kg peste 8
linguri otet 500 ml ulei…
Read more »
11 February 2014

Clatite
cu halva din: faina, apa minerala, ulei, halva, praf de copt, zahar,
sare. Ingrediente: 300 g faina 500 ml apa minerala 100 ml ulei 200 g
halva 1 lingurita…
Read more »
11 February 2014

Crap
umplut cu stafide din: crap, patrunjel, ceapa, alune de padure, miez de
nuca, stafide, vin alb sec, ardei iute, ulei, sare, piper, parunjel,
castarveti murati, cartofi conopida. Ingrediente: doi…
Read more »
11 February 2014

Legume
cu mămăligă din: dovlecei, morcovi, fenicul, ardei capia, ciuperci,
apa, malai, unt, ulei de masline, branza telemea, ardei iute, marar,
sare, piper, smantana, iaurt. Ingrediente: doi dovlecei doi morcovi…
Read more »
11 February 2014

Vinete
cu dovlecei cu scordolea din: vinete, dovlecei, ulei, faina, scordolea,
sare, nuci, miez de paine, ulei, otet, usturoi. Ingrediente: 2 vinete 2
dovlecei ulei pentru prajit 1 1/2 lingura…
Read more »
11 February 2014

Supa
picanta de vita cu orez din: orez, pasta de soia, pasta de chili, carne
de vita, ceapa, cartof, ciuperci, dovlecel, tofu, usturoi, fulgi de
chili, ardei iute,
11 February 2014

Prăjitură
cu lămâie şi struguri din: faina, praf de copt, oua, zahar tos, sare,
lamai, sturguri, migdale, zahar vanilinat, esenta de migdale, alune,
amidon, zahar pudra, menta, ciocolata. Ingrediente: 100…
Read more »
11 February 2014

Pui
in sos de bere cu salvie din: pui, morcov, ceapa, ciuperci, bacon, unt,
frunza de dafin, frunze de salvie, bere blonda, piersici, scortisoara,
usturoi, sare, piper, menta, broccoli. Ingrediente:…
Read more »
11 February 2014

Sarmalute
cu arpacas din: ceapa, morcovi, telina, rosii, verdeata, ulei, arpacas,
suc de rosii, frunze de vita de vite, sare, piper, cimbru, bulion.
Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 telina…
Read more »
11 February 2014

Găluşte
de peşte cu andive din: fileuri de peste, gris, oua, andive, ciuperci,
sos de rosii dulce, praz, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu,
cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500…
Read more »
11 February 2014

Ciorba
de salata verde din: salata verde, ceapa alba, ceapa rosie, morcov,
telina, conopida, ulei, ardei iute, smantana, leustean, marar, sare,
piper, paine de casa, crutoane, usturoi. Ingrediente: doua salate…
Read more »
11 February 2014

Mancarica
de prune cu orez din: prune, apa, orez, zahar, ceapa, bulion, ulei.
Ingrediente: 1 kg prune oparite 2 l apa 2 pahare orez 2 pahare zahar 1
ceapa 2…
Read more »
11 February 2014

Biscuiti
glazurati din: unt, zahar, zahar vanilinat, sare, esenta de migdale,
migdale, faina, ou, praf de copt, lamaie, portocala, fructe de sezon,
gem de lamaie. Ingrediente: 200 g unt 150…
Read more »
11 February 2014

Supa
de linte cu cartofi din: linte, ceapa, cartofi, pasta de tomate, foaie
de dafin, ulei, sare. Ingrediente: 500 g linte 2 cepe 4 cartofi 2
lingura pasta de tomate…
Read more »
11 February 2014

Salata
calda de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, unt topit, sare,
coaja de lamaie. Ingrediente: 2 cani de frunze de varza de bruxelles
(aproximativ 2 kg de…
Read more »
11 February 2014

Frigărui
cu carne de pui si legume din: carne de pui, ardei grasi, ceapa,
conopida, morcovi, unt de alune, usturoi, pasta de curry verde, sos de
soia, dulceata de portocale, sare,…
Read more »
11 February 2014

Tocana
de vinete cu ardei si mazare din: vinete, dovlecei, mazare, ceapa,
faina, usturoi, sos de tomate, oregano, patrunjel, piper, sare, ulei.
Ingrediente: 500 g vinete 500 g ardei sau…
Read more »
11 February 2014

Supa
de rosii cu usturoi si menta din: rosii, ceapa, usturoi, ulei de
masline, sare, piper. Ingrediente: 2 kg rosii 2 cepe 2 catei de usturoi 4
linguri cu ulei…
Read more »
11 February 2014

Mic
dejun cu sunca si rosii din: ulei, sunca afumata de curcan, rosii,
paine integrala, mustar cu boabe, avocado, rucola. Ingrediente: putin
ulei de rapita 4 felii sunca afumata de…
Read more »
11 February 2014

Salata
de ciuperci cu oregano din: ciuperci de padure, ceapa, usturoi, ulei,
oregano, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ciuperci de padure 2 cepe 5-6
catei de usturoi ulei oregano sare…
Read more »
10 February 2014

Cocktail
cu aroma de ghimbir si suc de mere din: gheata, bere cu aroma de
ghimbir, rom, suc de mere, felii de mere. Ingrediente: gheata 120 ml
bere cu…
Read more »
10 February 2014

Somon
cu mango si ananas din: cotlete de somon, mango, ananas, miere, lamaie,
portocala, sos de soia, ghimbir, scortisoara, frunze de salvie, menta,
piper, orez basmati, cartofi dulci. Ingrediente: 4…
Read more »
10 February 2014

Tocanita
de fasole cu praz din: boabe de fasole, praz, morcovi, ciuperci, foi de
dafin, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: 2 cani de fasole boabe 1
fir de praz 2…
Read more »
10 February 2014

Trigoane
cu vinete din: faina de grau, faina de naut, apa, drojdie, vinete,
usturoi, lamaie, pasta de susan, ulei de masline, dovlecel, sare, piper,
busuioc verde, ardei iute, migdale, miez…
Read more »
10 February 2014

Prajitura
cu pere si migdale din: compot de pere, oua, zahar brun, faina, zahar
vanilinat, sare, frisca, gelatina, zahar pudra, migdale, scortisoara,
cacao, pere, ciocolata. Ingrediente: o conserva compot de…
Read more »
10 February 2014

Vită
cu porumb şi legume din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei grasi,
cartofi, telina, porumb, ardie iute, vin alb, suc de rosii, otet, ulei,
sare, piper, busuioc, conopida. Ingrediente:…
Read more »
10 February 2014

Varza
cu morcovi si hrean din: varza acra, morcovi, hrean, ulei de masline,
marar, cimbru verde, nuci, sare, piper. Ingrediente: 1 varza acra 2
morcovi 1 lingura hrean ras 3…
Read more »
10 February 2014

Mâncare
de conopidă cu broccoli din: conopida, broccoli, ketchup, hasmatuchi,
ceapa, usturoi, ulei de soia, seminte de mustar, ardie iute, zahar,
sare, piper. Ingrediente: 500 g conopida 350 g broccoli…
Read more »
10 February 2014

Briose
cu fulgi de ciocolata din: fulgi de ciocolata, unt, ou, zahar, iaurt
faina, praf de copt. Ingrediente: 50 g fulgi de ciocolata 50 g unt 1 ou
75 g…
Read more »
10 February 2014

Piept
de pui in vin din: piept de pui, gogosar murat, vin, rozmarin, mustar,
ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 300 g piept de pui 1 gogosar
murat 1 ceascuta…
Read more »
10 February 2014

Placinta
cu spanac si hrisca din: foi de palcinta, verdeturi, marar, patrunjel,
ceapa verde, praz, boabe de hrisca, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1/2
kg foi de placinta 1 kg verdeturi…
Read more »
10 February 2014

Frigarui
de vita cu sos picant din: carne de vita, sos de soia, ulei de seminte
de struguri, sos sriracha, zahar brun, coriandru, usturoi, ceapa verde,
unt de arahide, apa…
Read more »
10 February 2014

Omleta
cu ardei gras din: oua, ardei gras, ciuperci, branza de vaci, smantana,
unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 oua 1/2 ardei gras verde 1/2
ardei gras rosu 1-2 ciuperci…
Read more »
10 February 2014

Tocanita
cu carne de porc, naut si chorizo din: ulei de masline, piept d eporc,
chorizo, ceap, morcov, seminte de fenicul, fulgi de ardei iute, usturoi,
foi de dafin, zahar,…
Read more »
10 February 2014

Peste
cu cartofi si dovlecei din: file de cod, dovlecel, cartof, lamaie, ulei
de masline, patrunjel, sare, piper alb. Ingrediente: 250 g file de cod 1
dovlecel 1 cartof 1…
Read more »
10 February 2014

Pachetele
cu varza si cimbru din: varza, cimbru, piper, sare, ulei, faina, apa,
sare. Ingrediente: 1 varza cimbru piper sare ulei pentru aluat: 300 g
faina 1/2 cescuta ulei 1/2…
Read more »
10 February 2014

Pasta
de masline cu usturoi din: cartofi, masline, usturoi, ulei de masline,
sare, piper. Ingrediente: 2 cartofi 300 g masline 4-5 catei de usturoi
ulei de masline sare piper …
Read more »
10 February 2014

Chifteluţe
din orez cu sos din: orez, faina, condiment vegetal, sare, piper,
patrunjel verde, ulei, ciuperci, patrunjel. Ingrediente: pentru
chiftele: 300 g orez fiert 2 linguri faina 1 lingurita condiment…
Read more »
10 February 2014

Sandwich
cu piept de curcan si avocado din: usturoi, ceapa, limeta, ghimbir, sos
de soia, ulei de masline, miere, piper, piept de curcan, lipii,
avocado. Ingredie
10 February 2014

Rosii
uscate din: rosii, usturoi, ardei iute, ulei de masline, sare de mare,
piper. Ingrediente: 1 kg rosii 5 catei de usturoi 1 ardei iute ulei de
masline sare de…
Read more »
10 February 2014

Conopidă
cu pesmet si ceapa verde din: conopida, cartofi, margarina, pesmet,
frunze de telina, ceapa verde, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 kg
conopida 2 cartofi 100 g margarina 75 g…
Read more »
10 February 2014

Bruschete
usturoiate cu busuioc din: rosii, franzela, usturoi, ulei de masline,
foi de dafin, busuioc, sare. Ingrediente: 1 kg rosii 1 franzela 1
capatana de usturoi ulei de masline 2…
Read more »
10 February 2014

Budinca
de ardei gras din: ardei grasi, ciuperci, rosii, faina integrala,
lapte, unt, branza de vaci, galbenus, iaurt, sare. Ingrediente: 2-3
ardei grasi de diferite culori 300 g ciuperci 2…
Read more »
10 February 2014

Tarta
cu scortisoara si mere din: paine, lapte, mere, zeama de lamaie, oua,
zaharina, scortisoara, unt Ingrediente: 1 paine 100 ml lapte 2 mere mai
acrisoare 1 lingurita cu zeama de…
Read more »
10 February 2014

Supa
picanta cu carne de pui din: ulei de masline, pulpe de pui, praz,
telina, morcovi, pastarnac, coriandru, seminte de chimion, coriandru,
turmeric, pasta de ardei iute, rosii, supa de…
Read more »
10 February 2014

Salata
de dovlecei cu pui din: piept de pui, dovlecel, gogosar, castarveti,
telina, sare, piper, branza de soia, smantana. Ingrediente: 1/2 piept de
pui 1 dovlecel 1 gogosar 2 castraveti…
Read more »
10 February 2014

Tocanita
cu praz si ciuperci din: praz, gogosari, pulpa de rosii, ciuperci,
ulei, patrunjel, faina, sare, piper. Ingrediente: 2 fire de praz 2 ardei
rosii sau 2 gogosari 200 g…
Read more »
10 February 2014

Chiftele
de spanac cu sunca din: oua, condimente, sare, faina, bicarbonat,
spanac, sunca, otet de mere, piper, ulei de nuca de cocos.
Ingrediente: 4 oua 1 lingurita condimente, dupa…
Read more »
10 February 2014

Salata
tabouleh cu rodie din: rodie, bulgur, lamaie, menta, rosie, patrunjel,
sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 1/2 rodie 50 g bulgur 1
lamaie 1 lingura menta uscata 1 rosie…
Read more »
10 February 2014

Pastrav
la cuptor cu ceapa si lamaie din: pastravi, ceapa, morcov, rosii,
lamaie, marar, sare, ulei, piper. Ingrediente: 3-4 pastravi 2 cepe 1
morcov 2-3 rosii 1 lamaie marar ulei…
Read more »
10 February 2014

Salata
de cuscus cu ceapa rosie si rosii din: cuscus, rosii, ceapa rosie,
otet, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 250 g cuscus 4 rosii 1
ceapa rosie 1 lingurita…
Read more »
10 February 2014

Supa
de linte cu arpacas si oregano din: ceapa, arpacas, patrunjel, sare,
boia de ardei linte rosie, suc de rosii, oregano, ulei. Ingrediente: 2
cepe mari 1 ceasca arpacas 1…
Read more »
10 February 2014

Salata
cu ton si verdeata din: ton in suc propriu, fasole boabe, ceapa rosie,
rosii, castarvete, patrunjel, sare, ulei. Ingrediente: o conserva mare
de ton in suc propriu o conserva…
Read more »
9 February 2014

Gogosi
din cartofi dulci din: cartofi dulci, faina de orez, faina, zahar,
sare, praf de copt, lapte, ulei, scortisoara. Ingrediente: 3/4 kg
cartofi dulci, fierti si curatati de coaja…
Read more »
9 February 2014

Supa
delicioasa de legume cu smantana din: cartofi, ceapa, morcov, mazare,
sare, ulei. Ingrediente: 2 cartofi o ceapa un morcov 150 g mazare
congelata un praf sare 2 linguri ulei…
Read more »
9 February 2014

Salau
la gratar din: salau, ulei, marar, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 4
bucati salau ulei marar sare piper o lamaie Mod de preparare: Peştele
se eviscerează, se spală, se…
Read more »
9 February 2014

Piept
de rata cu fructe din: piept de rata, smochine, portocale, lamai, vin
alb sec, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 bucati piept de rata 5
smochine 2 portocale 2 lamai…
Read more »
9 February 2014

Prajitura
cu gem si ciocolata neagra din: faina, unt, zahar pudra, ou, sare, gem,
faina de migdale, ciocolata. Ingrediente: pentru aluat: 200 g faina 100
g unt rece 40 g…
Read more »
9 February 2014

Placinta
cu carne tocata de vita din: carne tocata de vita, cartofi, lapte,
ceapa, morcov, unt, nucsoara, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 600 g
carne tocata de vita un kg cartofi…
Read more »
9 February 2014

Chiftele
de pui din: piept de pui, ceapa, patrunjel, paine, oua, sare, ulei,
pesmet, faina. Ingrediente: un piept de pui o ceapa o legatura patrunjel
o felie paine inmuiata in…
Read more »
9 February 2014

Plăcintă
cu ton din: faina, apa, ulei de masline, sare, ton in ulei, rosii,
ceapa, masline verzi, ou, sare, piper, galbenus. Ingrediente: pentru
aluat: 375 g faina 120 ml apa…
Read more »
9 February 2014

Rulada
aromata cu ciocolata din: oua, zahar, faina, esenta de vanilie, sare,
frisca, ciocolata. Ingrediente: 5 oua 120 g zahar 180 g faina 1/2
lingurita esenta de vanilie sare pentru…
Read more »
9 February 2014

Pui
in aluat din: aluat foitaj, piept de pui, cascaval, seminte de susan,
galbenus, sare. Ingrediente: 1/2 pachet aluat foitaj un piept de pui 5-6
felii cascaval o lingura seminte…
Read more »
9 February 2014

Pachetele
cu somon din: aluat foitaj, somon, cascaval, faina, unt, lapte,
nucsoara, sare, piper. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 500 g somon
100 g cascaval ras 2 linguri faina 50…
Read more »
9 February 2014

Pulpe
de pui in sos de bere din: pulpe de pui, usturoi, piper, chimen, piper
cayenne, scortisoara, sare, coriandru, bere, ulei de seminte de susan,
suc de lamaie. Ingrediente:…
Read more »
9 February 2014

Dorada
in crusta din: dorada, lamai, usturoi, mustar, ulei de masline, iaurt,
marar, ketchup, sare, piper alb. Ingrediente: 2 pesti dorada mici 2
lamai 4 catei de usturoi 4 linguri…
Read more »
9 February 2014

Tort
de migdale cu cremă de şampanie din: migdale, oua, zahar pudra, faina,
praf de copt, gem de capsuni, frisca, gelatina granulata, ciocolata,
colorant alimentar, frisca. Ingrediente: blat: 100 g…
Read more »
9 February 2014

Rata
cu portocale in foitaj din: piept de rata, aluat foitaj, portocale,
unt, ulei, coniac, faina, supa de pasare, sare, piper, ou. Ingrediente:
un piept rata 1/2 pachet aluat foitaj…
Read more »
9 February 2014

Spaghete
cu sos pesto şi creveţi din: spaghete, creveti, usturoi, vin alb, ulei
de masline, busuioc, usturoi, lamaie, alune. Ingrediente: 200 g spaghete
250 g creveti decorticati 2 catei de…
Read more »
9 February 2014

Rasol
de vita cu porumb si cartofi din: piept de vita si antricot, coaste,
oase, morcovi, cartofi, ceapa, conopida, porumb, dovleac, sare, seminte
de dovleac. Ingrediente: cate 800 g piept…
Read more »
9 February 2014

Mere
in aluat de cozonac din: faina, zahar pudra, sare, drojdie, lapte,
mere, scortisoara, cacao. Ingrediente: aluat: 300-350 g faina 50 g zahar
pudra 1 praf de sare 6 g…
Read more »
9 February 2014

Oua
ochiuri cu carnati in cuib de mamaliga din: carnati, malai, supa de
pui, mozzarella, coriandru, boia iute, sare, piper, oua, sos iute.
Ingrediente: 8 carnati ¾ cana malai…
9 February 2014

Briose
cu frisca si curmale din: curmale, bicarbonat de sodiu, unt, zahar,
oua, faina, praf de copt, baton de vnailie, scortisoara, iaurt, frisca.
Ingrediente: 150 g curmale uscate fara samburi…
Read more »
9 February 2014

Placinta
cu file de peste din: faina, ou, margarina, sare, iaurt, file de peste,
macrou, orez, supa de legume, condiment din legume uscate, ceapa, ceapa
verde, morcov, oua, smantana. Ingrediente:…
Read more »
9 February 2014

Ciocănele
la cuptor cu lămâie din: ciocanele de pui, lamai, usturoi, vin alb,
ulei de masline, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 kg ciocanele de pui
2 lamai 1 capatana de…
Read more »
9 February 2014

Prajitura
cu gem de capsune din: iaurt, faina, zahar, ulei, oua, praf de copt,
esenta de rom, gem de capsune, albusuri, fructe uscate. Ingrediente: un
pahar mare iaurt 3 pahare…
Read more »
9 February 2014

Varza
de Bruxelles cu struguri din: varza de bruxelles, struguri rosii, nuci
pecan, vin rosu, zahar brun, sos de soia, unt, sare. Ingrediente: 500 g
varza de Bruxelles 100 g…
Read more »
9 February 2014

Pateuri
cu gem din: faina, iaurt, unt, galbenusuri, gem de caise, lapte, mac.
Ingrediente: 200 g faina 2 pahare mici iaurt 100 g unt rece 2
galbenusuri pentru umplutura: gem…
Read more »
9 February 2014

Ciuperci
cu lamaie din: ciuperci de padure, unt, vin alb sec, lamaie, frunze de
salvie, patrunjel, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci de
padure 50 g unt 50 ml…
Read more »
9 February 2014

Tarta
cu gem de afine din: faina, oua, unt, zahar, coaja de lamaie, gem de
afine. Ingrediente: pentru aluat: 350 g faina 2 oua 200 g unt 150 g
zahar…
Read more »
9 February 2014

Piure
de conopida, morcov si pastarnac din: unt, pastarnac, morcovi,
conopida, usturoi verde, ceapa, supa de pui, apa, sare, piper.
Ingrediente: 4 linguri de unt 5 buc pastarnac, tocat…
Read more »
9 February 2014

Mere
umplute cu ciuperci din: mere, ciuperci, cascaval, ou, sare, piper,
unt. Ingrediente: 4 mere 300 g ciuperci 100 g cascaval un ou sare piper 2
lingurite unt pentru copt:…
Read more »
9 February 2014

Crema
vanilata cu banane din: lapte, galbenusuri, esenta de vanilie, amidon,
zahar, banane. Ingrediente: un litru lapte 2 galbenusuri o fiola subtire
esenta de vanilie 50 g amidon 100 g…
Read more »
9 February 2014

Vita
cu sos de vin din: carne de vita, ceapa, unt, zahar brun, vin rosu sec,
foaie de dafin, cimbru, amidon, apa, sare, piper. Ingrediente: 800 g
carne de vita…
Read more »
9 February 2014

Desert
cu frisca si mere din: frisca, ricotta, zahar, fistic, coaja de
citrice, ciocolata, frisca, piscoturi, lichior de portocale, mere,
scortisoara. Ingrediente: 100 ml frisca 250 g ricotta 50 g…
Read more »
9 February 2014

Arpagic
caramelizat din: arpagic, usturoi, rozmarin, vin rosu sec, zahar brun,
otet balsamic, ulei de masline, piper, sare. Ingrediente: 250 g arpagic 2
catei de usturoi 1 crenguta de rozmarin…
Read more »
8 February 2014

Smoothie
de portocale cu spanac si aroma de ghimbir din: portocale, mar, suc de
ghimbir, spanac. Ingrediente: 2 portocale, feliate 1 mar, taiat
sferturi 250gr suc de ghimbir 3…
Read more »
8 February 2014

Ficatei
de vita cu ceapa si marar din: ficatei de vita, ceapa, marar, ulei,
sare, piper. Ingrediente: 400 g ficat de vita o ceapa mare, alba o
legatura marar 2…
Read more »
8 February 2014

Ciuperci
cu usturoi si cascaval din: ciuperci, usturoi, cascaval, ulei,
patrunjel. Ingrediente: o conserva de ciuperci intregi 2 catei usturoi
3-4 felii cascaval gras o lingura ulei patrunjel Mod…
Read more »
8 February 2014

Minitarte
cu branza si sunca din: aluat, branza feta, oua, rosii, sunca,
patrunjel. Ingrediente: un pachet aluat foitaj 350 g branza feta 2 oua
8-10 rosii mici 200 g sunca…
Read more »
8 February 2014

Supa
crema de legume cu smantana si crutoane din: cartofi, broccoli, fasole
pastai, usturoi, ceapa, unt, smananta, marar, sare, crutoane.
Ingrediente: 4 cartofi mari 500 g broccoli 300 g fasole…
Read more »
8 February 2014

Ficatei
de pui cu mere din: ficat de pui, mere, unt, coniac, smantana, piper.
Ingrediente: 300 g ficat de pui 3 mere 20 g unt 2 linguri coniac 2
lingurite…
Read more »
8 February 2014

Rulouri
de peste cu bacon din: cod, bacon, boia dulce, boia iute, piper alb,
seminte de coriandru, coaja de lamaie, sare, lamaie. Ingrediente: 700 g
cod sau alt peste oceani…
Read more »
8 February 2014

Tocanita
de pipote cu verdeata din: pipote, ceapa, cartofi, pasta de bulion,
pasta de ardei, sare, verdeata, ulei. Ingrediente: o caserola pipote o
ceapa 4 cartofi 3 linguri pasta de…
Read more »
8 February 2014

Orez
cu varza rosie din: orez, varza rosie, ceapa, unt, parmezan, sare,
piper. Ingrediente: 150 g orez basmati 1 varza rosie 1/2 ceapa 1 lingura
cu unt 2 linguri cu…
Read more »
8 February 2014

Ficat
de porc, în sos de muştar din: ficat de porc, ceapa, unt, smantana,
mustar, faina, boia dulce, sare, cimbru, zeama de lamaie. Ingrediente:
1/2 kg ficat de porc 1…
Read more »
8 February 2014

Tarta
cu ficat de pasare din: ou, unt, faina, lapte, sare, ficat de pasare,
ceapa, usturoi, smantana, frunze de busuioc, nucsoara, sare, piper.
Ingrediente: pentru aluat: un ou 150 g…
Read more »
8 February 2014

Chiftelute
de cartofi cu coriandru din: cartofi, seminte de chimen, ceapa,
coriandru, chili, piper, sare, oua, ulei. Ingrediente: 1 kg cartofi,
curatati 1 lingurita seminte de chimen 2 cepe…
Read more »
8 February 2014

Fursecuri
cu seminte de susan si merisoare din: faina de orez, seminte de susan,
unt, zahar pudra, albusuri, zeama de lamaie, coaja de lamaie, merisoare
uscate. Ingrediente: 25o g faina…
Read more »
8 February 2014

Salata
de fasole verde cu ardei din: fasole verde, ardei, usturoi, otet, ulei,
sare. Ingrediente: 250 g fasole verde 1/2 ardei rosu 2 catei de usturoi
otet ulei sare …
Read more »
8 February 2014

Somon
cu verdeata din: somon, lamaie, ceapa verde, usturoi, masline, ardei
iute, patrunjel, busuioc, unt, piper alb, sare. Ingrediente: 300 g somon
1 lamaie 2 fire de ceapa verde 2…
Read more »
8 February 2014

Mâncare
de telină si măsline din: telina, ceapa, praz, ulei, faina, lamaie,
masline, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 5 teline de dimensiune
mijlocie 1 ceapa 1 fir de praz 2 linguri…
Read more »
8 February 2014

Macrou
cu cimbru si lamaie din: macrou, ulei, pasta de tomate, arde gras,
condimente pentru peste, cimbru, boabe de piper, foi de dafin, zeama de
lamaie, vin alb, ceapa, morcov.…
Read more »
8 February 2014

Fursecuri
cu seminte de in din: musli, unt, nuca, seminte de in, seminte de
floarea soarelui, faina integrala, tarate de grau, miere, ou, iaurt,
praf de copt. Ingrediente: 100 g…
Read more »
8 February 2014

Ciuperci
umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa
verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper.
Ingrediente: 24 ciuperci 2 linguri de unt…