Retete culinare gustoase:
Salata cu piept de pui, smantana si parmezan
Sufleu cu patrunjel
Supa de spanac cu smantana
Salata de rosii cu jambon
Pulpa de curcan cu sos de bere
Minitarte mediteraneene
Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou si pesmet
Legume cu rozmarin
Supa cu sfecla rosie, pastarnac si smantana
Sufleu de morcovi cu dovlecei
Tort cu prune si nuci
Pui copt cu salata de cartofi
Tarta cu legume, cascaval si smantana
Quesadilla cu sos si branza cheddar
Pastrav cu cartofi si verdeata
Reteta zilei: Gnochhi tricolore cu ragu alla bolognese
Salata calda de ciuperci cu telemea
Mere cu crema
Supa de curcan cu orez si legume
Blini cu ciuperci si smantana
Cod cu rosii cherry si dovlecei
Paste cu ciuperci şi piept de curcan în sos de smântână
Reteta zilei: Batoane cu musli si alune
Regimul lacto-vegetarian pentru a fi în formă toamna aceasta
Retete si sfaturi utile despre muraturi
Compoturi si dulceturi din fructe de sezon
Nu lasati sa treaca toamna fara sa preparati zacusca!
Desert cu mere si banane
Ardei umpluti cu branza dulce
Budinca cu branza si marar
Medalioane de viţel cu ciuperci şi morcovi
Friptură de viţel umplută
Pastă de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză
Pastă
de conopidă, cu usturoi si cremă de brânză din: conopida, crema de
branza, usturoi, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 30 g conopida 150 g
Tocana
de legume cu smantana si patrunjel din: unt, ceapa, usturoi, cartofi,
vinete, sare de mare, piper, telina, broccoli, morcovi, vin rosu,
dovlecei, rosii, ciuperci, pasta de tomate, melasa, marar…
Fasole noua cu marar
Supa din carne de pasare cu mere
Pizza cu ciuperci de padure
Prajitura cu crema de cocos si ciocolata
Friptura de vita, cu sos de hrean
Bureti de padure cu smantana
Clătite cu banane
Reteta zilei: Smoothie de mango cu lapte
Tort delicios
Tocăniţă de porc, cu bere
Ciocănele în sos de miere si scortisoară
Supa cu galuste si verdeata
Desert de caramel cu fructe
Sarmale cu carne de porc, vita si pasare
Friptura de porc in forma de spic
Tarta cu migdale si prune
Reteta zilei: Cotlete de porc la gratar cu salata
Rulada de vitel cu ciuperci si spanac
Ficătei caramelizaţi
Tarta cu merisoare uscate
Musaca de vinete cu carne tocata
Minitarte cu portocale si prune
Reteta zilei: Sandwich cu branza si chili
Retete de zacusca de dovlecei pentru iarna
Simte aroma copilariei cu gemurile si dulceturile noastre
Muraturi la borcan ca la mama acasa
Rulouri de dovlecei cu brânză picantă
Ardei grasi umpluti
Oţetul aromatic este leacul de care ai nevoie dacă migrenele şi neplăcerile digestive nu-ţi dau pace
Tort cu fructe de padure
Mere umplute cu varza si sfecla
Paste cu sunca si smantana
Paste
cu sunca si smantana din: paste, smantana, unt, sunca, parmezan, ardei
gras. Ingrediente: 400 g paste (penne) 300-400 g smantana lichida
Ciuperci
cu vin si smantana din: ciuperci, vin, ulei, ceapa verde, rosii,
smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci pleurotus
1/2 pahar vin alb 1/2 pahar ulei 10 ceapa…
Legume fierte cu peste afumat
Fasole verde cu jambon
Sufleu de fructe asortate
Reteta zilei: Salata de creveti cu dressing de lamaie
Scrumbie cu ceapa si oua
Supa limpede de legume cu fidea
Rulada de curcan cu umplutura de branza
Tartă cu mure si cremă de lămâie
Strugurii sunt adevărate medicamente fără efecte secundare
Conserve pentru iarna
Gemuri si dulceturi-retete de top
Reteta zilei: Rosii coapte cu mei si busuioc
Aripioare de pui marinate
Cremă de leurdă cu usturoi, smântână şi mazăre
Minestrone cu galuste din cartofi
Peste cu sos verde
Dieta de 3 luni
Cura cu suc de orz verde
Dieta de 7 zile
Meniu săptămânal de 1500 calorii
Despre Podbalul (Tussilago Farfara)
Bors cu perisoare, smantana si orez
Kebab din peşte, cu portocală, ghimbir şi cuşcuş
Escalop de porc la gratar, in sos marinat
Prajitura delicioasa cu afine si fulgi de nuca de cocos
Burgeri din naut
Supa usoara de mazare
Carne de vita cu cartofi copti si verdeturi
Baclava cu miere
File de vită cu sos
File
de vită cu sos din: carne de vita, sare, piper, ulei de masline, ceapa,
usturoi, rosii, maghiran, patrunjel, zahar. Ingrediente: 2 felii carne
de vita
Tartă
cu bacon, patrunjel şi nuci din: drojdie, zahar, lapte, faina, sare,
condimente de supa, oua, unt, nuci, bacon, patrunjel, unt, pesmet.
Ingrediente: 1 cub drojdie 1 lingura zahar circa…
Supa de peste cu orez si migdale tocate
Tarte cu migdale
Conserve si muraturi
Hribi pane cu carne rasol
Conserve de toamna
3 retete usoare pentru cei care adora dulceturile
Gogosari si conopida in otet
Crap in sos de vin
Slăbire cu plante
Ciorbă de dovlecei cu ou
Bulion de roşii pentru iarna
Reteta zilei: Salata de varza cu carne de vita
Rulada de carne in aluat
Ciorba de pastrav cu sofran
Bulete de cod in sos
Clătită franţuzească
Arpacas cu dovleac si ierburi aromate
Reteta zilei: Inghetata cu lapte si sos de mure
Retete simple de dulceturi fara conservanti
File de macrou la cuptor
Moduri de prepare pentru zacusca
Terapie cu sucuri
Stiti ca…
Medalioane de somon cu sos alb
Chiftele cu sos de tarhon
Pulpe de pui cu fasole şi salam picant
Salata mediteraneeana cu oua si fasole
Muraturi de casa pregatite dupa retete traditionale
Topul celor mai bune retete de dulceturi
Rulouri de salau cu orez si sos picant
Reteta zilei: Ardei chili murati
Ardei
chili murati din: ardei, otet, zahar, sare, apa. Ingrediente: 10-15
ardei chili de diferite culori 100 ml otet 1 varf de cutit de zahar 1
varf de cutit