Retete Supe:
Supa cu galuste de peste
Supa
cu galuste de peste din: peste, morcov, telina, ardei gras, praz,
mazare, ciuperci, orez, oua, cartofi, ulei, ceapa, rosii, sare, piper,
patrunjel, faina, suc de lamaie. Ingrediente: 500 g peste un morcov o
telina mica un ardei gras un fir de praz 400 g mazare 400 g ciuperci 50 g
orez doua oua doi…
Read more »
Read more »
Supă cremă de berbecuţ
Supă
cremă de berbecuţ din: carne de berbecut, morcov, radacina de
patrunjel, telina, ceapa, galbenusuri, smantana, sare. Ingrediente: 700 g
carne de berbecut 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 2 cepe
2 galbenusuri 3 linguri smantana sare Mod de preparare: Spălaţi
carnea şi fierbeţi-o 1 oră şi jumătate, la foc mic,…
Read more »
Read more »
Paste orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta
Paste
orzo cu ceapa, sfecla rosie si branza feta din: ulei vegetal, ceapa
rosie, sfecla rosie, paste orzo, supa, marar, branza feta. Ingrediente:
ulei vegetal 1 ceapa rosie, tocata 250 g de sfecla rosie fiarta,
conservata (nu inotet), tocata in cubulete (pastreaza zeama) 200 g de
paste orzo 700 ml supa fierbinte de pui sau…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de broccoli cu branza si cascaval
Supa
de broccoli cu branza si cascaval din: ceapa, morcovi, ulei de masline,
faina de grau, lapte, smantana, supa de pui, piper cayenne, nucsoara,
sare, piper, branza cheddar, cascaval, broccoli. Ingrediente: 1 ceasca
ceapa tocata 1/2 cana morcovi tocat 2 linguri ulei de masline 1/4
ceasca faina de grau 4 cesti de lapte 2…
Read more »
Read more »
Supa crema de praz cu smantana si crutoane
Supa
crema de praz cu smantana si crutoane din: fire de praz, apa, cartofi,
morcov, radacina de patrunjel, telina, unt, smantana, sare. Ingrediente:
3 fire de praz 2 l apa 3 cartofi 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1/2
telina 1 lingura cu unt 200 g smantana sare Mod de preparare: Curăţă
morcovul, ţelina…
Read more »
Read more »
Supa de gulii cu orez si carnaciori
Supa
de gulii cu orez si carnaciori din: gulii, morcovi, radacina de
patrunel, radacina de telina, ceapa, ardei gras, branza topita, ulei,
buchetele de conopida, sare, piper, condiment, orez, frunze de marar,
frunze de patrunjel, orez, carnaciori. Ingrediente: 3 gulii fragede 3
morcovi cate 1 radacina de patrunjel si telina mica 1 ceapa 2 ardei…
Read more »
Read more »
Cotlete de vitel cu sos si ceapa
Cotlete
de vitel cu sos si ceapa din: ceapa, ulei, bulion, bere neagra, supa,
ienibahar, cuisoare, cotlete de vitel, sare, piper, boia, patrunjel.
Ingrediente: 5 cepe 6 linguri ulei 1 lingurita bulion 250 g bere neagra
150 ml supa 1 varf de cutit ienibahar macinat 1 varf de cuisoare
macinate 4 cotlete de vitel (a…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu gris
Supa
de ceapa cu gris din: ceapa, gris, apa, margarina, sare, piper.
Ingrediente: 3 cepe mari 3 linguri cu gris 1500 ml apa 1 lingura cu
margarina fina sau unt sare piper macinat Mod de preparare: Curăţaţi
cepele, le tăiaţi în două, le spălaţi cu apă rece, le tăiaţi peştişori
şi le căliţi în…
Read more »
Read more »
Supa crema de legume cu cascaval
Supa
crema de legume cu cascaval din: cartofi, morcovi, ceapa alba,
pastarnac, telina, unt, cascaval, usturoi, ulei, sare, smantana.
Ingrediente: 3 cartofi 3 morcovi 2 cepe albe 1 pastarnac 1 telina mica
25 g unt 100 g cascaval 1-2 catei de usturoi ulei sare smantana (decor)
Mod de preparare: Curata si spala legumele. Taie-le…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu smantana sau crutoane
Supa
de rosii cu smantana sau crutoane din: pulpa de rosii, ceapa, usturoi,
cimbru, ulei de masline, concentrat vegetal, smantana. Ingrediente: 800 g
pulpa de rosii 2 cepe mari, tocate marunt 8 catei de usturoi 2
lingurite cimbru uscat 4 linguri ulei de masline 700 ml concentrat
vegetal smantana pentru servit (optional) Mod de…
Read more »
Read more »
Supa ardeleneasca cu smantana si zer
Supa
ardeleneasca cu smantana si zer din: fasole verde, slanina apa, ceapa
verde, rosii, verdeata, zer, smantana, sare. Ingrediente: 1 kg fasole
verde pastai 200 g slanina alba 10-12 fire ceapa verde 3 rosii verdeata
tocata 1 cana cu zer 1 pahar cu smantana sare Mod de preparare:
Curăţaţi fasolea, o spălaţi în apă…
Read more »
Read more »
Supa delicioasa de rosii cu smantana si busuioc
Supa
delicioasa de rosii cu smantana si busuioc din: rosii, ceapa, morcov,
smantana, frunze de busuioc, ulei, sare, piper, supa de legume.
Ingrediente: 1 kg rosii 2 cepe 1 morcov ras 2-3 linguri de smantana
frunze de busuioc 2 linguri de ulei sare piper 200 ml supa de legume,
optional Mod de preparare: Speli…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu coriandru
Supa
de rosii cu coriandru din: rosii, ceapa, suc de rosii, suc de
portocale, ardei, zahar pudra, apa cu gheata, Ingrediente: 1,3 kg rosii
mari si coapte, tocate 1 ceapa mica, tocata 175 ml suc de rosii 3
linguri de suc proaspat de portocale 1 ardei rosu, fara seminte 3/4
lingurita de zahar pudra apa…
Read more »
Read more »
Supa de arpacas cu telina si fasole verde
Supa
de arpacas cu telina si fasole verde din: arpacas, linte, fasole verde,
ceapa, usturoi, telina, cimbru, oregano, salvie, condimente, ulei,
sare, piper. Ingrediente: 300 g arpacas 150 g linte 250 g fasole verde 1
ceapa mare 3 catei de usturoi 1 telina mica 1/2 lingurita cimbru 1/2
lingurita oregano 5 frunze salvie condimente pentru…
Read more »
Read more »
Supa de legume cu smantana
Supa
de legume cu smantana din: praz, morcovi, pastarnac, cartofi, ceapa,
telina, lapte, unt, smantana, patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente:
2 fire de praz 2 morcovi 1 pastarnac 2 cartofi albi fainosi 2 cepe 1
telina potrivita 100 ml lapte 3 linguri unt 2 linguri smantana patrunjel
verde sare piper Mod de prepaare: Se…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu tarhon
Supa
de cartofi cu tarhon din: cartofi, pulpa de porc, boia dulce, tarhon in
otet, ulei. Inrgediente: 1 kg cartofi 500 g pulpa de porc 1 lingurita
boia dulce tarhon in otet sau proaspat 2 linguri ulei Mod de
preparare: Pui carnea tăiată cuburi mici la fiert în apă rece cu sare.
Iei spuma…
Read more »
Read more »
Supă de gulioare cu carne de porc
Supă
de gulioare cu carne de porc din: gulii, carne de porc, untura, faina,
smantana, usturoi, sare, boia. Ingrediente: 3-4 gulii 1 kg carne de
porc, impanata 2 linguri untura 1 lingura faina 100 ml smantana cativa
catei de usturoi sare 1 lingurita boia Mod de preparare: Cureţi
guliile de coajă şi le tai…
Read more »
Read more »
Supa crema de ceapa cu smantana
Supa
crema de ceapa cu smantana din: pesmet, ceapa, ulei, fulgi de migdale,
cartof, sare, piper, supa de legume, smantana de soia. Ingrediente: 1
lingura pesmet fin 2 cepe 3 linguri ulei 60 g fulgi de migdale 1 cartof
sare piper 900 ml supa de legume 100 ml smantana de soia Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel
Supa
crema de ciuperci cu usturoi si patrunjel din: paine taraneasca,
ciuperci, cartofi, ceapa, lapte, supa din concentrat de legume, usturoi,
ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 paini taranesti 350 g
ciuperci albe 5 cartofi o ceapa 400 ml lapte 1/2 l supa din concentrat
de legume un catel de usturoi 2 linguri ulei sare…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa picanta cu bacon si legume
Supa
picanta cu bacon si legume din: bacon, cartofi, ceapa verde, faina,
lapte, supa de pui, condimente, patrunjel, cimbru, piper cayenne, pui
fript, crema de porumb, porumb, ardei iute, branza cheddar.
Ingrediente: 6 felii de bacon, tocate 4 cartofi, curatati si taiati
bucati 8 fire ceapa verde 2 linguri faina 3 cani de lapte…
Read more »
Read more »
Supa crema cu branza feta si pecorino
Supa
crema cu branza feta si pecorino din: cartofi, morcov, ceapa, lapte,
branza feta, branza pecorino, cascaval, apa, ulei, sare. Ingrediente: 4
cartofi mari 1 morcov 1 ceapa 1/2 cana cu lapte 100 g branza feta 50 g
branza pecorino sau branza de oaie 50 g cascaval 3-4 cani cu apa ulei
sare Mod…
Read more »
Read more »
Supa de avocado cu ceapa rosie
Supa
de avocado cu ceapa rosie din: avocado, marar, ceapa rosie, alune de
padure, lapte batut, otet de vin rosu, sare. Ingrediente: 3 fructe de
avocado 3 linguri marar tocat 1 ceapa rosie tocata 3 linguri alune de
padure, nesarate, prajite si tocate 500 ml lapte batut rece 1 lingura
otet de vin rosu sare…
Read more »
Read more »
Supa mexicana cu carne de pui, porumb si boabe de fasole rosie
Supa
mexicana cu carne de pui, porumb si boabe de fasole rosie din: ulei de
masline, usturoi, pudra de chilli, bulion, supa de pasare, rosii, boabe
de porumb, boabe de fasole rosie, sare, piper, tortillas, patrunjel, suc
de limette. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 catei de usturoi 1
lingurita pudra de chilli 500…
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu piper si lamaie
Friptura
de porc cu piper si lamaie din: muschi de porc, sare, piper, ulei, unt,
suc de lamaie, parmezan, supa, patrunjel, lamaie. Ingrediente: 8 felii
de muschi de porc (circa 75 g fiecare) sare piper verde si negru,
proaspat pisat 2 linguri ulei 4 linguri unt topit sucul de la 1 lamaie 2
linguri parmezan…
Read more »
Read more »
Ficatei cu orez la cuptor
O
reteta delicioasa de ficatei cu: lapte, orez, ulei de masline, supa,
chili, menta verde, sare, piper. Ingrediente: 300 g ficăţei de pui 200
ml lapte 200 g orez sălbatic 3 linguri ulei de măsline 500 ml supă de
pui fulgi de chili frunze de mentă verde sare piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu galuste de peste si patrunjel verde
Supa
de rosii cu galuste de peste si patrunjel verde din: rosii, ceapa,
usturoi, ulei de masline, sare, piper, file de peste, albus, smantana,
suc de lamaie, patrunjel verde. Ingrediente: 1 kg rosii 2 cepe 1 catel
de usturoi 2 linguri ulei de masline sare piper 250 g file de peste (de
exemplu crap, salau,…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Creveti cu legume pe pat de orez fiert
Creveti
cu legume pe pat de orez fiert din: ulei, usturoi, creveti, zahar,
castarvete, ceapa rosie, ardei, morcov, orez, supa, otet, sos de rpune,
piper alb, faina de porumb. Ingrediente: ulei de gătit 3 catei de
usturoi, tocat 400 g de creveti, decojiti 2 lingurite de zahar 1/2
castravete, curatat 1/2 ceapa rosie, curatata…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu verdeata si smantana
O
reteta delicioasa de supa cu: piept de pui, morcov, cartofi, radacina
de patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, taietei, patrunjel verde, sare,
smantana. Ingrediente: 1 piept de pui cu os 2 morcovi 2 cartofi 1
rădăcină de pătrunjel 1 păstârnac 1 ţelină potrivită 1 ceapă tăieţei cu
ou (sau de casă) pătrunjel verde sare smântână (opţional)…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi cu patrunjel si ceapa verde
Supa
crema de cartofi cu patrunjel si ceapa verde din: cartofi, praz, unt,
sare, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: un kg cartofi vechi, albi 2
bucati praz 100 g unt sare pentru servit: patrunjel verde ceapa verde
Mod de preparare: In oala de fiert supa se topeşte untul si se adaugă
partea albă a prazului,…
Read more »
Read more »
Vinete umplute cu carne tocata de berbecut
Vinete
umplute cu carne tocata de berbecut din: vinete, usturoi, ceapa verde,
ulei de masline, carne tocata de berbecut, chimen, praf de boia, orez,
ardei gras, rosii, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, supa.
Ingrediente: 4 vinete mici 1 catel de usturoi 2 cepe verzi 4 linguri
ulei de masline 275 g carne tocata de…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de ceapa cu parmezan
Supa
de ceapa cu parmezan din: ceapa, unt, ulei de masline, sare, usturoi,
supa de vita, vin rosu, sos worcestershire, zahar, piper, bagheta,
parmezan, branza. 5 cepe, taiate felii subtiri 2 linguri unt 1 lingura
de ulei de masline 1 lingurita de sare 2 catei de usturoi 4 cesti supa
vita 1/4 ceasca de vin…
Read more »
Read more »
Supa cu galuste
Supa
cu galuste din: carne de pui, ceapa, morcovi, telina, ardei gras,
cartofi, patrunjel, ulei, gris, oua, bicarbonat de sodiu, sare.
Ingrediente: Pentru supă: 800 g carne de pui 1 ceapă 2 morcovi 1 ţelină
mică 1 ardei gras 3 cartofi mici 1 legătură pătrunjel Pentru găluşte: 50
ml ulei 120 g griş 2 ouă…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu taitei si legume
Supa
de vita cu taitei si legume din: taitei, rasole de vita, telina,
morcovi, radacina de patrunjel, sare, piper, patrunjel verde.
Ingrediente: 400 g tăieței 1 kg rasol de vită 1 țelină 3 morcovi 1
rădăcină pătrunjel sare piper pătrunjel verde Mod de preparare:
Rasolul se spală și se se fierbe în apă cu…
Read more »
Read more »
Supa rece si racoritoare
Supa
rece si racoritoare din: rosii, ardei grasi, bagheta, usturoi, busuioc,
supa de legume, ulei de masline, otet de sheery, sare, piper, boia
dulce, piper de cayenne, chimen. Inrgediente: 800 g rosii 2 ardei grasi
rosii 60 g bacgheta veche de-o zi 3 catei de usturoi 8 fire de busuioc
400 ml supa de legume…
Read more »
Read more »
Ardei umpluti cu file de miel
Ardei
umpluti cu file de miel din: ardei gras, usturoi, file d emiel, ulei de
rapita, orez, chimen, coriandru, supa, sare, piper. Ingrediente: 5
ardei grasi rosii 5 ardei grasi galbeni 2 catei de usturoi 500 g file de
miel 2 linguri ulei de rapita 1 lingura unt 300 g orez basmati fiert 1
lingurita…
Read more »
Read more »
Dovlecei umpluti cu orez si carne de vita
Dovlecei
umpluti cu orez si carne de vita din: dovlecei, rosii, ceapa, usturoi,
ulei de masline, carne de vita, orez, cimbru, sare, piper, cascaval,
supa, smantana. Ingrediente: 4 dovlecei 400 g rosii 1 ceapa 1 catel de
usturoi 2 linguri ulei de masline 400 g carne de vita tocata 125 g orez
fiert 1 lingura…
Read more »
Read more »
Supa de peste cu ciuperci
Supa
de peste cu ciuperci din: peste, apa, cartofi, fenicul, usturoi, ceapa,
frunza de dafin, ulei de floarea soarelui, morcov, telina, radacina de
patrunjel, sare, piper, patrunjel, sfecla rosie, hrean. Ingrediente: un
kilogram peste doi litri apa 450 g cartofi un fenicul usturoi 150 g
ciuperci o ceapa o frunza de dafin 75 ml ulei…
Read more »
Read more »
Supă de găluşti cu caş
Supă
de găluşti cu caş din: dovlecei, cartofi, ceapa, ardei grasi, radacina
de patrunjel, telina, varza, rosii, patrunjel, sare, piper, gulie, orez,
cas, oua, faina, unt, sare. Inrgediente: 2 dovlecei 3 cartofi 3 cepe 2
ardei grasi 1 radacina de patrunjel 1 telina 1 varza mica 4 rosii sau
suc de rosii 1/2 legatura de…
Read more »
Read more »
Supa alba de legume
Supa
alba de legume din: cartofi, morcovi, praz, radacina de telina,
verdeata, ulei, sare. Ingrediente: 4 cartofi 2 morcovi 2 bucati albe de
praz o felie radacina de telina verdeata, dupa gust o lingura ulei sare
Mod de preparare: In oala de fiert supa, se încinge mai întâi uleiul şi
se căleşte prazul tăiat…
Read more »
Read more »
Supă cu pui şi legume
Supă
cu pui şi legume din: piept de pui, naut, ardei capia, morcov, telina,
ceapa verde, usturoi verde, boabe de porumb, spanac, ulei de floarea
soarelui, sare, piper, marar. Ingrediente: doi piepti de pui 100 g naut
doi ardei capia un mrocov o telina mica o legatura ceapa verde usturoi
verde 100 g boabe de…
Read more »
Read more »
Supă-cremă de cartofi cu bacon
Supă-cremă
de cartofi cu bacon din: cartofi, ceapa, lapte, unt, bacon, cascaval,
sare, piper, busuioc. Ingrediente: 400 g cartofi 2 cepe albe potrivite 1
l lapte 50 g unt 300 g bacon 250 g cascaval sare piper busuioc, pentru
decor Mod de preparare: Pui la fiert un litru de apă cu puţină sare.
Cureţi…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu legume si galuste
Supa
de vita cu legume si galuste din: rasol de vita, ceapa, morcov, telina,
pastarnac, oua, gris, sare, piper. Ingrediente: 1 ½ kg de rasol cu os
cu măduvă 2 cepe 2 morcov 1 țelină 1 păstârnac 2 ouă 3-4 linguri de griș
sare piper Mod de prepaare: Se curăță și se spală legumele.…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu rozmarin si cimbru
Supa
de vita cu rozmarin si cimbru din: rasol de vita, morcovi, cartofi,
pastarnac, telina, rozmarin, cimbru, sare. Ingrediente: 1 kg rasol de
vită 4 morcovi 4 cartofi 2 bucăți păstârnac 2 țeline rozmarin cimbru
sare Mod de preparare: Se pune rasolul la fiert în 3 litri de apă. Se
fierbe două ore, după…
Read more »
Read more »
Supa cu perisoare
O
reteta delicipoasa de supa cu: morcovi, radacina de patrunjel,
pastarnac, telina, ceapa, leustean verde, patrunjel verde, sare, piper,
carne tocata, oua, orez, paine, ulei. Ingrediente: 2 morcovi mari 1
rădăcină de pătrunjel 1 păstărnac 1 felie de ţelină 1 ceapă leuştean
verde frunze de pătrunjel verde sare piper Ingrediente perişoare : 400 g
carne…
Read more »
Read more »
Supa de sfecla rosie cu legume si smantana
Supa
de sfecla rosie cu legume si smantana din: sfecla rosie, varza alba,
morcovi, ardei grasi, smantana, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente: 1 sfeclă roșie ¼ varză albă 2 morcovi 2 ardei grași
smântână ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se curăță sfecla
și se rade pe răzătoarea mare. Se toacă…
Read more »
Read more »
Supa de scoici cu carne de crab si orez
Supa
de scoici cu carne de crab si orez din: unt, carne de crab, carne de
scoici, vin, supa de legume, orez, boabe de porumb, morcov, patrunjel,
sare, piper. Ingrediente: 100 g unt 200 g carne de crab 200 g carne de
scoici 100 ml vin alb 500 ml supă de legume 50 g orez…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu fidea si legume
Supa
de rosii cu fidea si legume din: rosii, morcov, ceapa, ardei gras,
fidea, sare. Ingrediente: 1 kg roșii 1 morcov 1 ceapă 1 ardei gras fidea
sare Mod de preparare: Se fierb roșiile 5-6 minute. Se decojesc și se
pasează în blender. Se curăță legumele și se toacă mărunt. Se pun la
fiert…
Read more »
Read more »
Supa cu file de peste, legume si iaurt
Supa
cu file de peste, legume si iaurt din: file de peste, morcovi, telina,
pastarnac, ceapa, cartofi, ulei extravirgin de masline, iaurt, boia
dulce de ardei, lamaie. Ingrediente: 500 g file de pește 2 morcovi 1
țelină mică 1 rădăcină de păstârnac 2 cepe 4 cartofi 30 ml ulei
extravirgin de măsline 300 g iaurt…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa cu lapte de nuca de cocos, ciuperci si porumb
Supa
cu lapte de nuca de cocos, ciuperci si porumb din: pasta curry,
usturoi, lapte de cocos, porumb, ardei, ciuperci, spanac, suc de limete,
sos de peste, sare, piper, frunze de coriandru, ardei iute.
Ingrediente: 2 linguri pasta curry 3 catei de usturoi, tocat 2 cutii
lapte de cocos 1 1/2 cani de supa de…
Read more »
Read more »
Supa crema de conopida cu smantana si marar
Supa
crema de conopida cu smantana si marar din: conopida, ceapa, cartofi,
smantana, supa de legume, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 conopida
rupta buchetele 2 cepe, tocate marunt 3 cartofi, curatati si taiati
cuburi 25 ml smantana 500 ml supa de legume 1 legatura marar sare piper
Mod de preparare: Rupi bucheţelele de conopidă…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi cu sofran
Supa
crema de cartofi cu sofran din: cartofi, morcov, radacina de patrunjel,
telina, unt, costita afumata, miez de nuca, sofran, sare, piper,
oregano. Ingrediente: 500 g cartofi un morcov o radacina de patrunjel o
telina mica 75 g unt 400 g costita afumata 100 g miez de nuca un sfert
de lingurita cu sofran sare…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu morcovi si ardei gras
Supa
de rosii cu morcovi si ardei gras din: rosii, morcovi, ardei grasi,
boia de ardei iute, patrunjel, smantana, sare. Ingrediente: 1 kg roșii 2
morcovi 2 ardei grași boia de ardei iute pătrunjel proaspăt smântână
sare Mod de preparare: Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se
decojesc, se scoate cotorul și se pasează…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu paste si legume
Supa
de pui cu paste si legume din: taitei, mazare, unt, piept de pui,
usturoi, ceapa, morcovi, ardei, telina, patrunjel, pastarnac, sare,
piper, patrunjel. Ingrediente: 100 g tăiţei 200 g mazăre 50 g unt 1
piept de pui 1 ceapă 2-3 căţei usturoi 2-3 morcovi 1 ardei verde 1 ardei
roşu 1 ţelină 1 rădăcină…
Read more »
Read more »
Supa limpede cu galuste de faina
Supa
limpede cu galuste de faina din: cartofi, salata verde, frunze de
gulie, morcovi, telina, radacina de patrunjel, dovlecel, ceapa, unt,
oua, faina. Ingrediente: 4 cartofi 1 salata verde frunze de gulie 4
morcovi mari 1 telina 2 radacini de paturnjel 1 dovlecel 1 ceapa 1
lingura cu unt 2 oua 3-4 linguri cu faina…
Read more »
Read more »
Supa cu carne de pui si paste fainoase
Supa
cu carne de pui si paste fainoase din: carne de pui, paste fainoase,
apa, telina, morcov, ceapa, praz, usturoi, foaie de dafin, sare, piper,
cimbru verde. Ingrediente: 1,25 kg carne de pui 250 g paste făinoase 3 l
apă 1 ţelină 1 morcov 1 ceapă 1 fir de praz 2 căţei de usturoi 1…
Read more »
Read more »
Supă de varză cu carne
Supă
de varză cu carne din: varza, carne de porc, rosii, ardei gras, boia,
smantana, ulei, ceapa, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 varza
potrivita 400 g carne de porc 4 rosii mari 1 ardei gras boia de ardei
(dulce sau iute) 300 ml smantana 3 linguri ulei 1 ceapa 1 crenguta
cimbru sare piper …
Read more »
Read more »
Supa de pui a la grec cu ardei iute
Supa
de pui a la grec cu ardei iute din: piept de pui, smantana, morcovi,
oua, ardei iute, boia de ardei iute, sare. Ingrediente: 400 g piept de
pui 300 g smântână 2 morcovi 2 ouă 1 ardei iute boia de ardei iute sare
Mod de preparare: Se porționează carnea de pui și se…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu mazare si cartofi
Supa
de pui cu mazare si cartofi din: mazare, suc de rosii, cartofi, piept
de pui, sare, piper. Ingrediente: 200 g mazăre boabe 100 ml suc de roșii
2 cartofi 1 piept de pui sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert
2 litri de apă cu sare. Se adaugă pieptul de pui…
Read more »
Read more »
Supa de praz cu carne de pui
Supa
de praz cu carne de pui din: carne de pui, praz, radacina de patrunjel,
morcov, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de pui 4 fire de praz 1
pătrunjel rădăcină 1 morcov sare piper Mod de preparare: Se
porționează carnea de pui și se pune la fiert în 2 l de apă, împreună…
Read more »
Read more »
Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume
Ciocanele
la cuptor cu garnitura de legume din: ciocanele de pui, usturoi, supa,
ulei, piper, legume fierte, marar. Ingrediente: 8 ciocanele de pui 4
catei de usturoi supa dintr-un cub concentrat 3 linguri ulei piper
pentru garnitura: legume fierte, dupa gust marar Mod de preparare:
Ciocănelele se pârlesc şi se curăţă bine. Apoi, usturoiul…
Read more »
Read more »
Supa de porumb cu linte si smantana
Supa
de porumb cu linte si smantana din: smantana, ulei, otet de mere, praz,
costita, linte rosie, boabe de porumb, ardie iute, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: 200 ml smântână 50 ml ulei 20 ml oţet de mere
300 g praz 100 g costiţă 100 g linte roşie 200 g boabe de porumb 1 ardei
iute…
Read more »
Read more »
Supa de salau cu taitei si morcov
Supa
de salau cu taitei si morcov din: file de salau, taitei, morcov,
radacina de patrunjel, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 400 g
șalău-file 200 g tăiței 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe verzi
sare piper Mod de preparare: Se curăță legumele. Morcovul și
pătrunjelul se pun la fiert în 2 l…
Read more »
Read more »
Supa cu aripioare de pui, orez si smantana
Supa
cu aripioare de pui, orez si smantana din: orez, smantana, aripioare de
pui, morcovi, radacina de telina, tija de telina, sare. Ingrediente: 50
g orez 200 g smântână 8 aripioare de pui 2 morcovi 1 țelină-rădăcină 1
tijă de țelină sare Mod de preparare: Se curăță și se taie toate
legumele. Se pun…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu morcovi si suc de rosii
Supa
de linte cu morcovi si suc de rosii din: boabe de linte, suc de rosii,
morcovi, rosii, patrunjel, smantana, sare, piper. Ingrediente: 200 g
boabe de linte 100 ml suc de roșii 2 morcovi 2 roșii pătrunjel proaspăt
smântână sare piper Mod de preparare: Se pune lintea în apă rece și se
lasă…
Read more »
Read more »
Supa de morcovi cu verdeata
Supa
de morcovi cu verdeata din: morcov, radacina de patrunjel, cartofi,
sare, piper. Ingrediente: 600 g morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 cartof
sare piper Mod de preparare: Se curăță legumele și se pun la fiert în
apă cu sare. Se păstreză un morcov mare, netăiat și se fierbe doar 10
minute. Se va trece…
Read more »
Read more »
Supa de linte cu morcovi si boia
Supa
de linte cu morcovi si boia din: boabe de linte, morcovi, patrunjel,
boia de ardei, sare. Ingrediente: 200 g boabe de linte 2 morcovi
pătrunjel proaspăt boia de ardei dulce sare Mod de preparare: Se pune
lintea la fiert împreună cu morcovii curățați, în 2 l de apă. După ce
s-au fiert se…
Read more »
Read more »
Supă cu dovlecei şi colţunaşi
Supă
cu dovlecei şi colţunaşi din: morcov, radacina de patrunjel, carne de
porc, ceapa, oua, gris, faina, smantana, sare, piper, marar, ulei.
Ingrediente: un morcov o radacina de patrunjel un dovlecel 200 g carne
de porc doua cepe doua oua 50 g gris 100 g faina 100 ml smantana sare
piper marar ulei Mod…
Read more »
Read more »
Supa delicioasa de legume cu smantana
Supa
delicioasa de legume cu smantana din: smantana, conopida, telina,
morcov, dovlecel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 200 g
smântână 100 g conopidă 1 țelină 1 morcov 1 dovlecel ulei de măsline
sare piper Mod de preparare: Se curăță legumele și se taie în bucăți
mărișoare, mai puțin conopida. Se pun la fiert…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu orez si verdeata
Supa
de rosii cu orez si verdeata din: rosii, ceapa, ardei, cartofi,
radacina de patrunjel, telina, sare, dovlecel, unt, orez, verdeata.
Ingrediente: 1 kg rosii 2 cepe 2 ardei mari 2 cartofi 1 radacina de
patrunjel 1 telina mijlocie sare 1 dovlecel 1 lingura cu unt 2 linguri
cu orez verdeata Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de fasole verde cu dovlecei
Supa
de fasole verde cu dovlecei din: dovlecei, fasole verde, ceapa, ardei
gras, morcovi, rosii, orez, ulei de masline, sare, verdeata.
Ingrediente: 1 dovlecei mijlociu 250 g fasole verde 1 ceapa 2 ardei
grasi colorati diferit 2 morcovi 2 rosii 2 linguri orez 2-3 linguri ulei
de masline sare 1 legatura verdeata Mod de…
Read more »
Read more »
Lasagna cu somon si branza
Lasagna
cu somon si branza din: file de somon, zeama de lamaie, ciuperci,
rucola, rosii, ceapa, unt, faina, supa, lapte, nucsoara, foi de lasagna,
branza, sos worcester, piper, sare. Ingrediente: 500 g file de somon
1-2 linguri de zeamă de lămâie 250 g ciuperci 100 g rucolă 2 roșii 1
ceapă 3 linguri de unt…
Read more »
Read more »
Supa gustoasa de legume
Supa
gustoasa de legume din: pasta de rosii, ulei, supa vegetala, fasole
verde, orez, ceapa, telina, praz, morcovi, dovlecei, cartofi, ardei
gras, sare, patrunjel. Ingrediente: 150 ml pasta de roşii 100 ml ulei
1,5 l supă vegetală 150 g fasole verde 50 g orez 1 ceapă 1 ţelină 1 praz
2 morcovi 2 dovlecei 1…
Read more »
Read more »
Supa de gaina cu telina si morcov
Supa
de gaina cu telina si morcov din: carne de gaina, morcov, radacina de
patrunjel, telina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de
găină 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 țelină pătrunjel proaspăt sare
piper Mod de preparare: Se spală carnea de găină, se porționează și se
pune la fiert împreună cu…
Read more »
Read more »
Supa de fasole neagra cu ceapa si morcov
Supa
de fasole neagra cu ceapa si morcov din: fasole boaba neagra, morcov,
ceapa, ardei gras, ardei iute, radacina de patrunjel, ulei, sare.
Ingrediente: 300 g fabole boabe-neagră 1 morcov 1 ceapă 1 ardei gras 1
ardei iute 1 pătrunjel rădăcină 1 lămâie ulei sare Mod de preparare:
Se spală fasolea și se tine…
Read more »
Read more »
Supa de conopida cu bacon, rosii si morcov
Supa
de conopida cu bacon, rosii si morcov din: bacon, conopida, morcov,
rosii, ulei, sare. Ingrediente: 100 g bacon 400 g conopidă 1 morcov 2
roșii ulei sare Mod de preparare: Se desfac buchețelele de conopidă și
se țin 5 minute în apă rece. Se taie baconul în fășii mici, morcovul se
taie rondele…
Read more »
Read more »
Supa de conopida cu smantana
Supa
de conopida cu smantana din: supa de legume, apa, smantana, unt, faina,
conopida, ou, sare, patrunjel. Ingrediente: 50 ml supă de legume 2 l
apă 150 g smântână 50 g unt 20 g făină 1 conopidă 1 ou sare pătrunjel
Mod de preparare: Se spală bine conopida, se curăţă de frunze şi se…
Read more »
Read more »
Supa de ciuperci cu smantana si gogosar
Supa
de ciuperci cu smantana si gogosar din: ciuperci, smantana, unt, supa
de legume, gogosar murat, sare, piper. Ingrediente: 400 g ciuperci
champignion 200 g smântână 100 g unt 100 ml supă de legume 1 gogoșar
murat sare piper Mod de preparare: Se taie ciupercile felii. Se
prăjesc în untul încins, până scad. Se…
Read more »
Read more »
Supa de ceapa cu paine
Supa
de ceapa cu paine din: vin, supa de legume, ceapa, usturoi, faina,
cimbru, paine, ulei de masline, branza topita, sare, piper. Ingrediente:
100 ml vin roșu 1 ½ l supă de legume ½ kg ceapă 2 căței de usturoi 1
lingură făină 1 linguriță cimbru tocat 8 felii pâine (baghetă) 6 linguri
ulei de…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu orez si ardei gras
Supa
de cartofi cu orez si ardei gras din: cartofi, orez, suc de rosii,
morcovi, ceapa, ardei gras, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:
400 g cartofi 30 g orez 100 ml suc de roșii 2 morcovi 1 ceapă 1 ardei
gras ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se toacă mărunt
ceapa,…
Read more »
Read more »