Cinci retete cu pui pentru masa de Paşte:
Pui cu cocos şi salată de castraveţi
O reteta delicioasa de pui cu: cocos, albus, ulei, castravete, zahar tos, otet din vin alb. Ingrediente: 1 albuş, bătut 2 piepţi de pui, fără pieliţă 3 linguri de cocos deshidratat 1 linguriţă ulei de floarea-soarelui 1 jumătate de castravete, feliat subţire pe diagonală o ceapă roşie mică, feliată subţire 1 linguriţe de zahăr…
Read more »
Reteta zilei: Pui cu ciuperci
Puiul cu ciuperci este incredibil si il veti face de mai multe ori pentru ca toata lumea o sa-l placa. Puteti sa-l reincalziti in cazul in care sunteti norocosi si mai ramane ceva dupa prima masa. Cu siguranta veti adauga puiul cu ciuperci la lista dumneavoastra cu retete favorite. Ingrediente: 4 bucati piept de…
Read more »
Bogracs
O reteta de bogracs din: ceapa, morcovi, ardei, boia, costita afumata, pulpa de porc, piept de pui, rosii, cartofi, oua, faina, sare, piper, patrunjel si ulei. Ingrediente: 2 cepe mari 3 morcovi 4 ardei mai rosii, verzi, galbeni boia dulce 8 bucati costita afumata 1 kg pulpa de porc 1/2 kg piept de pui…
Read more »
Mancare de pui sub capac de paine
O reteta de mancarica de pui sub capac de paine din: pulpe de pui, rosii, masline, usturoi, vin alb, ciuperci, rosii deshidratate, ardei iute uscat, patrunjel verde, frunze de dafin, faina, drojdie, ulei de masline si sare. Ingrediente: 1 kg de pulpe de pui 400 g rosii 100 g masline 1 catel de usturoi…
Read more »
Pulpe de pui umplute
O reteta de pulpe de pui umplute din: pulpe de pui, vin alb, rozmarin, salvie, ulei de masline, usturoi, sunca, kaiser, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei de masline, lapte, sare si piper. Ingrediente: 8 pulpe de pui 50 ml vin alb 1 crenguta de rozmarin 2 frunze salvie 2 linguri ulei de masline 1…
Read more »