Trei idei de retete pentru masa de Paste
Sarbatorile de Paste se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare. Va propun trei retete pentru masa de Paşte:
Friptură de miel cu pesmet aromat
O reteta de friptura de miel cu pesmet aromat din: paine alba, usturoi, coaja de lamaie, frunze de dimbru, patrunjel, fileuri de ansoa, morcovi, ceapa, frunze de dafin, rozmarin, ulei de masline, pulpa de miel, usturoi, faina, vin alb si supa de miel. Ingrediente: pentru pesmetul aromat: 100 g paine alba de calitate 2…
Miel caramelizat cu usturoi marinat
O reteta delicioasa de miel caramelizat cu usturoi marinat din: miel, usturoi marinat, zahar, rozmarin, piper, frunze de dafin, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 6 felii de miel tăiate pe lungime şi legate cu sfoară 24 de căţel de usturoi marinat (în ulei de măsline) 2 linguri de zahăr 1 crenguţă de…
Pulpă de miel la tavă cu amestec de legume
Ingrediente: 1 pulpă de miel (cea 2 kg) 12 feliuţe de usturoi curăţat 50 g unt 4 crenguţe de cimbru 2 crenguţe de rozmarin 3 linguri de ulei de măsline 1 lingurinţă de sare piper boabe şi măcinat legume diverse Preparare: Se pune fasolea albă la înmuiat în apă rece, timp de 2 ore….