vineri, 29 iunie 2012

Piept de pui la cuptor cu cartofi


 

Piept de pui la cuptor cu cartofi

Incingeţi cuptorul la 200°C (treapta 6). Curăţaţi o mână de cartofi, tăiaţi-i în cubuleţe de 2,5 cm şi puneţi într-o cratiţă cu apă rece şi sărată. Aduceţi la fierbere, lăsaţi cartofii să fiarbă câteva minute la foc mic, apoi scurgeţi-i şi lăsaţi-i să stea puţin în sită.

Puneţi într-un bol o linguriţă cu vârf de curcuma, adăugaţi coaja rasă de la o lamaie, o jumătate de linguriţă de chimion măcinat, 5 fire de coriandru proaspăt, tocat mărunt, un sfert de ardei gras roşu, tăiat bucăţele, şi o bucăţică de ghimbir proaspăt de 2,5 cm, curăţat şi tăiat beţişoare.

Restul il gasiti aici.

Piept de pui la cuptor cu cartofi

Retete, Reteta zilei, Retete Ciorbe, Retete Supe, Retete Salate, Retete Paste, Retete Pizza, Retete Peste, Retete Vita, Retete Vitel, Retete Porc, Retete Pui, Retete Oaie, Retete Miel, Retete Berbec, Retete de post, Desert, Diete

Sursa:www.restaurantedelux.ro