Supa
crema de porumb cu spanac din: frunze de spanac, unt, smanana, porumb,
sare, piper. Ingrediente: 200 g frunze de spanac 100 g unt 100 g
smântână 3 porumbi sare piper Mod de preparare: Se fierbe porumbul. Se
desfac boabele după știulete
4 August 2013

Salata
de porumb cu rosii si mozzarella din: otet de vin alb, ulei de masline,
sare, piper, porumb, rosii, ceapa verde, mozzarella, busuioc.
Ingrediente dressing: 2 linguri otet de vin alb 2 linguri ulei de
masline 1 lingurita de sare Piper negru proaspat macinat Ingrediente
salata: 3 bucati porumb 1 cana rosii, injumatatite 2…
Read more »
4 August 2013

Cod
umplut cu spanac si ceapa din: spanac, cod, ceapa, ulei de masline, suc
de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g spanac 2 bucăți cod 2 cepe
ulei de măsline suc de lămâie sare piper Mod de preparare: Se spală
frunzele de spanac. Se toacă ceapa mărunt și se prăjește timp de 1
minut…
Read more »
4 August 2013

Copanele
de pui cu cartofi prajiti din: copanele de pui, cartofi, boia dulce,
ulei, sare, piper. Ingrediente: 6 copănele 6 cartofi boia de ardei dulce
ulei sare piper Mod de preparare: Se curăță cartofii, se feliază și
se pun la prăjit în ulei bine încins. Se spală ciocănelele, se ung cu
ulei și se…
Read more »
4 August 2013

Peste
cu rosii si masline din: peste, lamai, ulei, ceapa rosie, masline,
patrunjel verde, sare, piper. Ingrediente: 700 g peste marunt, zis
chilca 2 lamai 4 linguri ulei 3 cepe rosii 100 g masline 1 legatura
patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Curăţaţi peştişorii,
tăiaţi-le capetele, spălati-i şi scurgeţi-i de apă în şerveţele.…
Read more »
4 August 2013

Chiftele
de vita cu verdeata din: carne de vita, cartofi, ou, usturoi,
patrunjel, marar, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de vită 2
cartofi 1 ou 5 căței de usturoi pătrunjel proaspăt mărar proaspăt sare
piper ulei Mod de preparare: Se toacă toată carnea. Se curăță
cartofii, se fierb și se pasează. Se…
Read more »
4 August 2013

Supa
crema de mazare cu prosciutto si smantana din: mazare, prosciutto,
cartofi, ceapa verde, smantana, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazăre
boabe 50 g prosciutto 2 cartofi 1 ceapă verde smântână sare piper Mod
de preparare: Se pune la fiert 1 litru de apă cu sare. Se adaugă mazărea
și cartofii tăiați cuburi. Se…
Read more »
4 August 2013

Salata
cu ierburi si legume din: rosii, salata verde, frunze de ruccola, ceapa
verde, usturoi verde, mustar de dijon, urda, marar verde, tarhon verde,
seminte de floarea soarelui, ulei de masline, lamai, sare, piper.
Ingrediente: 4 rosii 1 salata verde 1 legatura frunze de ruccola 1
legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 4 linguri…
Read more »
4 August 2013

Burritos
cu oua jumari din: ardei gras, ulei, boia, sos iute de chilli,
coriandru, zeama de lamaie, oua, lapte, unt, lipii, avocado, cascaval.
Ingrediente: 2 bucati ardei gras, taiat bucati 1 lingura ulei 1/2
lingurita boia 3 linguri sos iute de chilli cateva fire de coriandru sau
patrunjel, tocat zeama de la 1/2 lamaie 8…
Read more »
4 August 2013

Scoici
cu rosii coapte din: scoici, rosii, ulei de masline, amidon, usturoi,
vin, sare, piper. Ingrediente: 500 g scoici scoase din valve 500 g rosii
mai mici, eventual cherry 2 linguri ulei de masline 2 linguri amidon
sau faina alba 4 catei de usturoi 75 ml vin alb sare piper Mod de
preparare: Spălaţi…
Read more »
4 August 2013

Chiftelute
marinate din: chiftelute, suc de rosii, apa, ulei, otet, frunza de
dafin, faina, sare. Ingrediente: 20 chifteluțe prăjite Sosul: 250 ml suc
de roșii 250 ml apă 50 ml ulei 5 ml oțet 1 frunză de dafin 1 lingură
făină sare Mod de preparare: Se încinge uleiul și se prăjește făina
timp de…
Read more »
4 August 2013

Supa
de gaina cu taitei si legume din: tacam de gaina, morcovi, ceapa,
telina, albitura, paste, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 tacam de
gaina 2 morcovi, tocati cubulete 1 ceapa, tocata 1 telina, tocata
cubulete 1 albitura, taiata marunt 1 mana de paste 1 legatura de
patrunjel, tocata fin sare piper Mod de preparare:…
Read more »
4 August 2013

Vita
cu legume in: ulei, friptura de vita, ceapa, mazare, morcov, ardei
gras, coaja de portocala, suc de portocala, sos de soia, ulei de susan,
ghimbir, usturoi, zahar brun, susan, ceapa verde, orez. Ingrediente: 1
½ linguri ulei 1 ½ kg friptura de vita 1 ceapa mica, tocata marunt 1 ½
cani mazare dulce…
Read more »
4 August 2013

Placinta
cu caise si chefir din: caise, chefir, faina, ou, bicarbonat, zeama de
lamaie, esenta de rom, sare, ulei. Ingrediente: 500 g caise 500 ml
chefir 650 g faina 1 ou 1/2 lingurita bicarbonat 1 lingura cu zeama de
lamaie 1 fiola esenta de rom sare ulei Mod de preparare: Intr-un
castron, bati oul…
Read more »
4 August 2013

Frigarui
de pui cu legume si garnitua de cartofi din: pulpe superioare de pui,
ceapa, ciupercute, vinete, ardei rgasi, dovlecei, cartofi, sare,
usturoi, piper, chilli, ulei. Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 2
cepe 20 ciupercute Champignon 2 vinete 4 ardei grasi 2 dovlecei 500 g
cartofi, curatati si taiati cuburi sare 2 catei de…
Read more »
4 August 2013

Mămăliguţă
cu brânză si cimbru din: malai, apa, sare, ceapa, cimbru, ulei de
masline, otet din vin si branza de burduf. Ingrediente: 300 g malai 1 l
apa 1 lingurita sare 3 cepe 3 crengute de cimbru 30 ml ulei de masline
20 ml otet din otet 200 g branza de burduf Mod de…
Read more »
4 August 2013

Tartine
rumenite din: cas, cimbru, sunca de praga, ulei de floarea soarelui
sparanghel, rosii cherry, paine crocanta, usturoi, ulei de masline, otet
balsamic. Ingrediente: 200 g cas proaspat 1 lingura cimbru, maruntit 8
felii sunca de Praga 2 linguri ulei de floarea soarelui 350 g sparanghel
o mana de rosii cherry 4 felii de paine…
Read more »
4 August 2013

Păstrăvi
pe grătar din: unt, pastravi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente: 100 g unt 6 păstrăvi proaspeți ulei de măsline sare piper
Mod de preparare: Se curăță păstrăvii și se spală bine. În interiorul
fiecărui pește se pune un cubuleț de unt și se presară sare și piper. Pe
exterior se ung cu…
Read more »
4 August 2013

Supa
rece de castraveti cruzi din: morcovi, telina, ceapa, albitura,
castarveti, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 4 morcovi 1
telina 1 ceapa albitura 2 castraveti mari 1 cana cu smantana sare piper
marar Mod de preparare: Curăţaţi morcovii, ţelina şi ceapa, le tăiaţi
în două, le spălaţi. Puneţi la fiert morcovii şi ţelina în…
Read more »
4 August 2013

Rosii
cu ierburi aromatice in aluat din: paine, oua, lapte, piper, busuioc,
rozmarin, patrunjel, ceapa verde, usturoi, rosii cherry, branza cheddar.
Ingrediente: 3 cupe resturi de paine sau chifle, cuburi 3 oua, batute
1 cana de lapte ½ lingurita piper negru 1 lingura busuioc proaspat,
tocat 1 lingura rozmarin proaspat, tocat 1 lingura patrunjel…
Read more »
4 August 2013

Limonada
alcoolizata din: frunze de menta, zahar tos, whisky, limonada, lamaie.
Ingrediente: 8 frunze de menta plus 1 pentru servit 1 lingurita zahar
tos 50 ml whisky limonada felii de lamaie pentru ornat Mod de
preparare: Zdrobeşte frunzele de mentă cu zahărul şi nişte gheaţă
zdrobită – cu ajutorul unei linguri de lemn sau…
Read more »
4 August 2013

Salata
acrisoara cu varza rosie si morcovi din: zeama de lamaie, coaja de
lamaie, zahar tos, sos tabasco, sos pentru gratar, maioneza, varza
rosie, ceapa rosie, morcovi, patrunjel. Ingrediente: zeama si coaja de
la 2 lamai 2 linguite zahar tos 1 lingura piure de rosii cateva picaturi
de sos tabasco 2 linguri sos pentru gratar…
Read more »
4 August 2013

Legume
rumenite cu salsa si guacamole din: cartofi, boia iute, ardei iute,
telemea, vinegreta, salsa, guacamole, patrunjel. Ingrediente: 1 kg
cartofi sau cartofi dulci – dupa preferinta un praf generos de boia iute
2 ardie iuti, tocati 150 g telemea razuita 100 ml vinegreta cu mustar
200 g salsa proaspata 200 g guacamole 2 linguri…
Read more »
4 August 2013

Supă
răcoritoare din: castraveciori, smantana, chimen, usturoi, marar verde,
ardei gras, sare, piper. Ingrediente: 8 castraveciori proaspeti 500 ml
smantana rece 1 lingurita chimen macinat 2 catei de usturoi 1 legatura
marar verde 1 ardei gras rosu sare piper Mod de preparare: Spălaţi
legumele şi scurgeţi-le de apă. Cu ajutorul unui blender mărunţiţi
castraveciorii,…
Read more »
4 August 2013

Friptura
de porc cu sos de mere din: lamaie, muschiulet de porc, frunze de
salvie, mere, zahar brun, cartofi copti, legume verzi. Ingrediente: 1
lamaie, taiata pe jumatate 4 bucati muschiulet de porc, a cate 150 g
fiecare pentru sosul de mere: 2 linguri frunze de salvie, tocate grosier
3 mere decojite si tocate 1…
Read more »
4 August 2013

Salata
cu sos dulce acrisor din: salata verde, loboda rosie, frunze de telina,
ceapa verde, lamaie, miere, ulei de masline, alune de padure, seminte
de floarea soarelui. Ingrediente: 2 salate verzi mari sau 4 mai mici 1
legatura loboda rosie 1 legatura frunze de telina 1 legatura ceapa verde
1 lamaie 2 linguri miere 1…
Read more »
4 August 2013

Tartelete
cu brânză si cimbru din: aluat pentru foitaj, cimbru verde, branza
mozzarella, branza brie, rosii, smantana, ou, sare, piper. Ingrediente: 1
pachet aluat pentru foitaj 2 crengute cimbru verde 100 g branza
mozzarella 100 g branza brie 1 rosie mare sau 3-4 rosii cherry 100 g
smantana 1 ou sare piper Mod de…
Read more »
4 August 2013

Cheesecake
cu afine din: biscuiti cu cacao, unt, galbenusuri, coaja de lamaie, suc
de lamaie, zahar fin, branza de vaci, gris, afine, gem de afine.
Ingrediente: 225 g biscuiti cu cacao zdrobiti 115 g unt moale 3
galbenusuri coaja rasa de la 1/2 lamaie 2 linguri suc de lamaie 60 g
zahar fin 500 g…
Read more »
4 August 2013

Salata
de legume coapte cu sos pesto si nuci prajite din: fasole verde, rosii,
usturoi, ardei gras, otet balsamic, ulei de masline, piper, busuioc,
pesto, nuci. Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 ceasca de rosii 4 catei
de usturoi 1 ardei gras rosu (cuburi) 1/4 ceasca otet balsamic 1/4
ceasca ulei de masline 1/2…
Read more »
4 August 2013

Dulceaţă
de ardei iute din: ardei iute, otet de mere, zahar tos. Ingrediente:
500 g ardei iuti 500 ml otet de mere 500 g zahar tos Mod de preparare:
Pui ardeii într-un vas cu apă rece, îi speli bine şi începi curăţarea
lor de nervuri şi seminţe. Tai ardeii în bucăţi mai mici şi…
Read more »
4 August 2013

Supa
crema de linte cu verdeata si crutoane din: linte, ceapa, morcov,
radacina de patrunjel, otet, patrunjel verde, sare, piper, crutoane cu
usturoi. Ingrediente: 400 g linte 1 ceapă 1 morcov 2 pătrunjel rădăcină ½
lingură oțet 1 pătrunjel verde sare piper crutoane cu usturoi Mod de
preparare: Se fierbe lintea în apă cu…
Read more »
4 August 2013

Rulada cu carne de porc si mere din: carne de porc, mere, oua, chifla,
lapte dulce pasteurizat, ceapa, cimbru, ulei, piper, sare. Ingrediente:
300 g carne de porc 3 mere acrisoare 2 oua 1 chifla 150 ml lapte dulce
pasteurizat 1 ceapa mica 2-3 fire cimbru verde sau 1 lingurita cimbru
uscat maruntit 2…
Read more »
4 August 2013

Prăjitură
cu vişine proaspete din: oua, unt, zahar farin, faina, zahar vanilat,
visine. Ingrediente: 4 oua 400 g unt 400 g zahar farin 400 g faina
cernuta proaspat zahar vanilat 1 kg visine proaspete fara samburi Mod
de preparare: Freci într-un castron untul moale cu zahărul farin, până
devine cpumă cremoasa. Separi ouăle, gălbenuşurile…
Read more »
4 August 2013

Frigarui
de rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei,
verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g
slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie
frunze de dafin Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi
tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet…
Read more »
4 August 2013

Chiftelute
delicioase de pui din: carne tocata de pui, cartofi, morcov, usturoi,
ou, patrunjel, rosii, castraveti murati, sare, piper. Ingrediente: 800 g
carne tocată de pui 2 cartofi 1 morcov 4 căței de usturoi 1 ou
pătrunjel proaspăt roșii castraveți murați sare piper Mod de
preparare: Se curăță cartofii și morcovul, se taie cubulețe…
Read more »
4 August 2013

Tort
cu visine si frisca din: aluat, compot de visine, zahar, amidon,
gelatina, frisca si zahar pudra. Ingrediente: 300 g aluat de foi 720 ml
compot de visine 100 g zahar 20 g amidon 7 g gelatina 750 ml frisca 250 g
zahar pudra Mod de preparare: Se decongeleaza aluatul. Cuptorul se
incinge la…
Read more »
3 August 2013

Retete video: Cum se prepara Quesadilla cu chorizo si cartofi
Read more »
3 August 2013

Retete
pentru gratar: Hamburger de vita la gratar Hamburger de vita la gratar
din: carne tocata de vita, ou, usturoi, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente: 1 kg carne tocată de vită 1 ou 4 căței de usturoi ulei de
măsline sare piper Mod de preparare: Se pune carnea tocată într-un
bol. Se adaugă…
Read more »
3 August 2013

Retete
de salate: Reteta zilei: Salata de fructe cu sos de iaurt si seminte de
mac Salata de fructe cu sos de iaurt si seminte de mac din: seminte de
mac, lapte, iaurt, miere, banana, portocala, afine, capsuni, struguri,
suc de lamaie. Ingrediente: 2 linguri seminte de mac 1/2 cana lapte 1
cana iaurt…
Read more »
3 August 2013

Retete
rapide: Reteta zilei: Dovlecei la gratar cu sos de usturoi Dovlecei la
gratar cu sos de usturoi din: usturoi, ulei de masline, dovlecei, sare,
piper. Ingrediente: 3 catei de usturoi, pisat ¼ cana ulei de masline 4
dovlecei Sare si piper Mod de preparare: Se incalzeste gratarul.
Intr-un castron mic, combinati…
Read more »
3 August 2013

Retete video: Cum se prepara mic dejun mexican
Read more »
3 August 2013

Retete video: Cum se prepara Piept de rata cu sos de coacaze
Read more »
3 August 2013

Retete video: Cum se prepara File de somon cu sos de mustar frantuzesc si piure
Read more »
3 August 2013

Pentru
ca nicio zi sa nu semene cu cealalta, ne-am gandit sa va propunem un
meniu al zilei, astfel incat intrebarea “Ce mancam astazi?” sa aiba un
raspuns rapid si gustos. O supa sau o ciorba sanatoasa, un fel principal
hranitor si un desert savuros sunt recomandarile noastre, atent
selectionate pentru voi care speram sa…
Read more »
3 August 2013

Retete
pentru gratar: Frigărui de curcan cu porumb Frigărui de curcan cu
porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei gras, ceapa,
rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto. Ingrediente: 300 g piept
de curcan 3 stiuleti de porumb 1 ardei gras verde 1 ceapa mare 2 rosii 2
linguri ulei sare piper ketchup…
Read more »
3 August 2013

Retete
de salate: Reteta zilei: Salata de castraveti cu avocado si ton Salata
de castraveti cu avocado si ton din: avocado, suc de limeta, castravete,
coriandru, ceapa verde, ton, sare, piper, maioneza, suc de limeta.
Ingrediente: 1 avocado 1 lingura suc de limeta 1 castravete 1/2 cana
coriandru tocat 1/4 ceasca felii de ceapa…
Read more »
3 August 2013

Prajitura
cu caise si cirese din: caise, cirese, zahar, faina, scortisoara,
esenta de vanilie, unt, sare, ou. Ingrediente umplutura: 1/2 kg caise 1
cana cirese fara samburi ¼ cana de zahar 1 lingura faina ½ lingurita
scortisoara macinata ½ lingurita de esenta de vanilie ½ lingura unt
Ingrediente aluat: 1 ¼ cana faina ½…
Read more »
3 August 2013

Chiftelute
de vita cu spaghete din: spaghete, carne tocata de vita, ceapa,
cartofi, ou, marar, rosii, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente:
400 g spaghete 300 g carne tocată de vită 1 ceapă 1 cartof 1 ou 1
lingură mărar tocat 5 roșii sare piper ulei de măsline Mod de
preparare: Se fierb spaghetele,…
Read more »
3 August 2013

Paste
cu sos de rosii si ierburi din: paste tortelloni, rosii, ulei de
masline, busuioc, sare. Ingrediente: 400 g paste tortelloni 300 g rosii 3
linguri ulei de masline 2 legaturi ierburi aromate (busuioc, patrunjel,
targon, etc, dupa gust) sare Mod de preparare: Puneţi roşiile într-o
strecurătoare şi scufundati-le câteva secunde în apă clocotită.…
Read more »
3 August 2013

Dovlecei
umpluti cu legume si kaizer din: dovlecei, kaizer, rosii, ceapa, ardei
morcov, boabe de porumb, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper.
Ingrediente: 2 dovlecei mijlocii 50 g kaizer 2 rosii 1 ceapa 1 ardei 1
morcov 2-3 linguri boabe de porumb fiert 2 linguri ulei 1/2 lingura
cimbru uscat sau 1 lingura cimbru proaspat tocat…
Read more »
3 August 2013

Prăjitura
aromata cu pepene galben din: oua, zahar, faina, cacao, gelatina,
frisca, iaurt, gem de portocala si pepene galben. Ingrediente: pentru
blat: 5 oua 200 g zahar 200 g faina 50 g cacao pentru crema: 6 foi de
gelatina 450 g frisca lichida 500 g iaurt 200 g gem de portocale pepene
galben pentru decor…
Read more »
3 August 2013

Frigarui
de pui cu mere din: piept de pui, mere, ulei, miere, suc de rosii,
cimbru verde, boabe de mustar, boia dulce, sare, piper, slaninuta.
Ingrediente: 800 g piept de pui file sau pulpe dezosate 3 mere 60 ml
ulei 4 linguri miere 250 ml suc de rosii 2 fire de cimbru verde 1
lingurita…
Read more »
3 August 2013

Tocană
de vinete cu smântână din: vinete, ceapa, ulei, rosii, smantana, sare.
Ingrediente: 6 vinete mici 2 cepe 1 ceasca ulei 1/2 kg rosii decojite 1
cana cu smantana sare Mod de preparare: Speli vinetele şi le tai felii
groase, pe care le presari cu puţină sare deasupra şi le ţii acoperite
cel puţin…
Read more »
3 August 2013

Piept
de curcan la gratar din: piept de curcan, frunze de salata, ulei de
masline, sare, piper. Ingrediente: 400 g piept de curcan frunze de
salată ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se unge cu ulei
carnea de curcan și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul
bine încins,…
Read more »
3 August 2013

Supa
crema de legume cu marar si crutoane din: dovlecel, cartofi, morcov,
marar, crutoane, sare, piper. Ingrediente: 1 dovlecel 2 cartofi 1 morcov
mărar proaspăt crutoane sare piper Mod de preparare: Se curăță
legumele, se taie cuburi și se fierb într-un litru de apă. Când sunt
bine pătrunse se scot din supă și se…
Read more »
3 August 2013

Ruladă
cu fructe de pădure si branza de vaci din: oua, zahar, faina, branza de
vaci, frisca, zahar pudra, fructe de padure asortate. Ingrediente: 6
oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 250 g branza de vaci grasa 250 ml
frisca 100 g zahar pudra 300 g fructe de padure asortate (capsuni,
zmeura, mure) …
Read more »
3 August 2013

Salata
de castraveti cu rosii si chiftelute din: chiftele de pui, castraveti,
rosii, ceapa rosie, valeriana, adei gras, sare, piper, otet balsamic,
ulei de masline. Ingrediente: 300 g chiftele de pui tavalite prin susan
si coapte la cuptor 3 castraveti verzi 5 rosii 1 ceapa rosie 2 cepe
verzi frunze de untisor sau valeriana 1…
Read more »
3 August 2013

Sandwich-uri
cu creveti si salata de cartofi din: creveti, ulei de masline, suc de
lamaie, condimente, ardie iute, porumb dulce, cartofi, ulei de masline,
telina, sare, piper, salata verde, rosii cherry, chifle. Ingrediente:
1/2 kg creveti, decorticati 1 lingura ulei de masline 1 lingura suc
proaspat de lamaie 1 lingurita condimente dupa gust 1…
Read more »
3 August 2013

Tartă
cu roşii, ceapă şi măsline din: rosii, ceapa, masline, ulei de masline,
faina, ou, lapte, zahar, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente:
500 g rosii 500 g ceapa 100 g masline 5 linguri ulei de masline 200 g
faina 1 ou 2 linguri lapte un varf de cutit de zahar sare piper frunze
de…
Read more »
3 August 2013

Frigărui
de curcan cu porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei
gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto. Ingrediente:
300 g piept de curcan 3 stiuleti de porumb 1 ardei gras verde 1 ceapa
mare 2 rosii 2 linguri ulei sare piper ketchup sos pesto Mod de
preparare: Tai ştiuleţii…
Read more »
3 August 2013

Plăcintă
cu fructe de pădure din: zahar pudra, faina, praf de copt, ulei, ou,
lapte, branza de vaci, zahar pudra, zahar vanilat, ou, lapte, fructe de
padure. Ingrediente: blat (1 cana = 250 ml): 125 g zahar pudra 1 cana
faina 1 1/2 lingurita praf de copt 95 ml ulei 1 ou batut 1/2 cana…
Read more »
3 August 2013

Supa
crema de dovlecel din: dovlecel, apa, patrunjel, leustean, usturoi,
ulei de masline, cartofi, ceapa, lamaie. Ingrediente: 700 g dovlecel 1 ½
l apă 1 legătură pătrunjel 1 legătură leuștean 3-4 căței usturoi 3
linguri ulei măsline 2 cartofi 1 ceapă 1 lămâie Mod de preparare: Se
spală și se curăță dovleceii. Se taie…
Read more »
3 August 2013

Frigarui
vegetariene cu vinete si ciuperci din: vinete, ciuperci, ardei gras,
ceapa, frunze de telina, frunze de patrunjel, ulei, sare, piper,
usturoi. Ingrediente: 2 vinete mai mari 8 ciuperci albe de cultura 1
ardei rgas rosu 1 ceapa frunze de telina si de patrunjel 100 ml ulei
sare piper usturoi Mod de preparare: Taiati…
Read more »
3 August 2013

Placinta
de vinete cu carne de vita din: vinete, carne tocata de vita, ceapa,
usturoi, parmezan, pesmet, oua, unt, ulei, cimbru, faina, sare, piper.
Ingrediente: 1 kg vinete bine coapte 500 g carne tocata de vita 4 cepe 2
catei de usturoi 100 g parmezan 200 g pesmet 4 oua 100 g unt 100 ml…
Read more »
3 August 2013

Dressing
de coriandru din: coriandru, usturoi, seminte, sare, piper negru, ulei
de masline, otet, limeta, maioneza, apa. Ingrediente: 1 cana de
coriandru proaspat 1 catel de usturoi, tocat 1 lingura de seminte de
dovleac 3 lingurite de sare 1 lingurita piper negru 1 lingura de ulei de
masline 1 lingura de otet ½ de…
Read more »
3 August 2013

Rulada
de pui cu oua si legume din: pui, carne tocata, sunca, oua, morcovi,
ceapa, marar, unt, cimbru, sare. Ingrediente: 1 pui de circa 1 1/2 kg
300 g carne tocata amestec 200 g sunca 2 oua 2 morcovi 2 cepe 1 legatura
marar 2 linguri unt cimbru sare Mod de preparare: Fierbi ouăle…
Read more »
3 August 2013

Macaroane
cu sos de vinete din: vinete, macaroane, ulei, usturoi, rosii, bulion,
busuioc, piper, sare. Ingrediente: 2 vinete 250 g macaroane ulei usturoi
1 kg rosii 2 linguri de bulion busuioc piper sare Mod de preparare:
Tai vinetele cuburi mici, le sărezi şi le laşi o oră în strecurătoare.
Apoi le speli de sare…
Read more »