Peste
la tava in stil provensal din: ton, ulei de masline, ceapa, usturoi,
patrunjel, rosii, vin alb, maghiran, sare, piper, masline, bulion,
lamaie, patrunjel. Ingrediente: 4 bucati de ton sau somon (fara piele)
30-45 ml ulei de masline 2 cepe mari, tocate mai
12 August 2013

Retete video: Cum se prepara Cocktail din rubarba si vodca
Read more »
12 August 2013

Briose
cu pere si scortisoara din: pere, zahar, unt, oua, esenta de vanilie,
faina, praf de copt, sare, scortisoara, unt. Ingrediente: 2 cani pere
decojite si taiate cubulete 1 cana de zahar 1 bucata de unt, topit si
racit 2 oua, usor batute 1 lingurita de esenta de vanilie 1.5 cani faina
1 lingurita…
Read more »
12 August 2013

Cocktail
Daiquiri cu cirese din: zahar tos, zeama de lamaie, necta de cirese,
rom alb, compot de cirese, zmeura. Ingrediente: 3 linguri zahar tos
zeama de la 3 lamai plus 1 sfert 750 ml nectar sau suc de cirese 180 ml
rom alb 2 linguri zeama de compot de cirese o mana de zmeura proaspata…
Read more »
12 August 2013

Costiţă
de porc cu orez din: costita de porc, rosii cherry, orez, fasole verde,
ardei capia, ardei gras, ceapa, usturoi, smantana, maioneza, mustar cu
seminte, sare, piper, ulei. Ingrediente: 800 g costita de porc feliata
250 g rosii cherry 150 g orez 400 g fasole verde doi ardei capia un
ardei gras o ceapa 6…
Read more »
12 August 2013

Ciorba
de pasare cu legume si verdeata din: pasare, morcovi, apa, telina,
pastarnac, rosii, ardei gras, ceapa, pasta de tomate, bors, orez, ulei,
tarhon, sare, piper. Ingrediente: o pasare de un kilogram 200 g morcovi
2500 ml apa 150 g telina 150 g pastarnac 500 g rosii 100 g ardei gras
250 g ceapa 50…
Read more »
12 August 2013

Somon
picant la tigaie din: somon, usturoi, ghimbir, praf curry, chimen, boia
iute, lime, ulei de masline, patrunjel, sare. Ingrediente: 4 bucati
somon 1 catel de usturoi 1 lingurita ghimbir proaspat ras 1 varf de
cutit praf curry 1 varf de cutit chimen macinat 1/2 lingurita boia iute 2
lime sau lamai, coaja rasa si…
Read more »
12 August 2013

Mamaliga
cu carnati si ciuperci din: malai, carnati, ciuperci, unt, ulei, sare,
piper. Ingrediente: 200 g mălai 400 g cârnați proaspeți 400 g ciuperci
50 g unt ulei sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert ½ l apă cu
sare. Când clocotește se pune mălaiul, în ploaie și se amestecă
energic, pentru…
Read more »
12 August 2013

Supa
de linte cu morcovi si boia din: boabe de linte, morcovi, patrunjel,
boia de ardei, sare. Ingrediente: 200 g boabe de linte 2 morcovi
pătrunjel proaspăt boia de ardei dulce sare Mod de preparare: Se pune
lintea la fiert împreună cu morcovii curățați, în 2 l de apă. După ce
s-au fiert se…
Read more »
12 August 2013

Burgeri
cu ciuperci si branza din: ciuperci, cas, chifle cu mac, sfecla rosie,
unt, ulei de floarea soarelui, usturoi, piper, mustar, salata verde.
Ingrediente: 4 ciuperci cu palarie larga 250 g ciuperci de crescatorie,
taiate 125 g cas, taiat cuburi 4 chifle cu mac 3 bucati sfecla rosie
fiarta, taiata felii 15 g unt 1…
Read more »
12 August 2013

Cocktail
de capsuni cu rom din: gheata, piure de capsuni, rom alb. Ingrediente 4
cesti de gheata piure de capsuni rom alb Mod de preparare:
Procesati in blender toate ingredientele si serviti rece. Pastrati la
frigider.
Read more »
12 August 2013

Salata
thailandeza dulce picanta din: papaya verde, fasole verde, rosii
cherry, usturoi, limeta, zahar, sos de peste, ardei iute, praf de
creveti, busuioc, coriandru, patrunjel, arahide. Ingrediente: 250g
papaya verde 15-20 pastai fasole verde 5 rosii cherry 1 limeta 1 catel
de usturoi 1 lingura zahar 3 linguri de sos de peste 1 ardei…
Read more »
12 August 2013

Salau
cu midii, ciuperci si creveti din: file de slaau, supa de peste, vin
alb, ceapa, sare, piper, midii, creveti, ciuperci, unt, faina, smantana,
galbenusuri. Ingrediente: 6 bucati file de salau (circa 200 g fiecare) 1
cana supa de peste (sau de pui) 200 ml vin alb sec 2 linguri ceapa
marunt tocata sare si…
Read more »
12 August 2013

Salata
calda cu telina din: telina, morcov, dovlecel, mere, seminte de
dovleac, oregano, miere, pudra de scortisoara, ulei de masline, sare,
piper, varza creata. Ingrediente: o telina mica un morcov un dovlecel 3
mere doua linguri de seminte de dovleac o lingurita de oregano uscat o
lingura de miere un varf de lingurita de pudra…
Read more »
12 August 2013

Brioşe
cu gem de struguri din: lapte dulce, faina, unt, oua, zahar tos,
drojdie, dulceata de struguri, zahar vanilinat, sare, lamaie, sos de
zmeura, zahar pudra. Ingrediente: 375 ml lapte dulce 500 g faina 150 g
unt doua oua 80 g zahar tos 7 g drojdie uscata 400 g dulceata de
struguri doua pliculete de…
Read more »
12 August 2013

Supă
cu dovlecei şi colţunaşi din: morcov, radacina de patrunjel, carne de
porc, ceapa, oua, gris, faina, smantana, sare, piper, marar, ulei.
Ingrediente: un morcov o radacina de patrunjel un dovlecel 200 g carne
de porc doua cepe doua oua 50 g gris 100 g faina 100 ml smantana sare
piper marar ulei Mod…
Read more »
12 August 2013

Salata
cu mere, telina si morcovi din: telina, mere, morcovi, zahar, sare, suc
de lamaie. Ingrediente: 1țelină mare 2mere 3morcovi 1lingură zahăr
½linguriță sare suc de la o lămâie Mod de preparare: Se spală și se
curăță merele și legumele. Se dau pe răzătoarea mare. Se prepară sosul:
se amestecă sucul de lămâie cu…
Read more »
12 August 2013

Clatite
cu pasta de peste din: ou, faina, lapte, sare, file de merluciu, ceapa,
unt, cascaval, marar. Ingrediente: 1 ou 60 g făină 200 ml lapte 1 vârf
de cuțit de sare 600 g file de merluciu 1 ceapă 100 g unt sau margarină
50 g cașcaval ½ legătură mărar Mod de preparare: Bați…
Read more »
12 August 2013

Ciorba
de cartofi cu tarhon din: cartofi, ceapa, morcovi, ardei gras, mazare,
faina, foaie de dafin, frunze de busuioc, boia de ardei, ardei iute,
tarhon, ulei, otet, piper, sare. Inrgediente: 1/2 kg cartofi 2 cepe 2
morcovi cateva 1 arde gras galben si rosu 250 g mazare 1 lingura faina 1
foaie de dafin 2-3…
Read more »
12 August 2013

Dulceata
de caise si capsune din: capsune, caise, zahar, gelfix. Ingrediente: 1
kg căpșune 1 kg caise 1 kg zahăr 1 plic Gelfix extra Mod de preparare:
Speli fructele și le lași să se scurgă în strecurătoare. Îndepărtezi
codițele căpșunelor și sâmburii caiselor, pe care apoi le tai în
cubulețe. Într-o cratiță emailată cu…
Read more »
12 August 2013

Frigarui
cu branza si ciuperci din: ciuperci, ceapa, branza, ulei, suc de
lamaie, otet de vin rosu, ulei de masline, condimente. Ingrediente: 10
ciuperici 1 ceapa, taiata bucati 1 bucata branza, taiata cubulete ulei
Ingrediente Marinata: 3 linguri suc de lamaie 2 lingurite otet de vin
rosu 2 linguri ulei de masline 1 lingurita condimente…
Read more »
12 August 2013

Supa
delicioasa de legume cu smantana din: smantana, conopida, telina,
morcov, dovlecel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 200 g
smântână 100 g conopidă 1 țelină 1 morcov 1 dovlecel ulei de măsline
sare piper Mod de preparare: Se curăță legumele și se taie în bucăți
mărișoare, mai puțin conopida. Se pun la fiert…
Read more »
12 August 2013

Dovlecei
cu vinete in sos tomat din: pasta de rosii, dovlecei, zucchini, vinete,
rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 100 g pastă
de roșii 2 dovlecei 2 zucchini 2 vinete 4 roșii 4 căței de usturoi ulei
de măsline pătrunjel proaspăt sare piper Mod de preparare: Se spală,
se curăță toate legumele și…
Read more »
12 August 2013

Conopida
cu usturoi si menta din: conopida, oua, usturoi, ceapa, frunze de
patrunjel, menta, faina, chimen, lapte, ienibahar, cuisoare, cardamom,
sare, piper, ulei. Ingrediente: 700 g conopida 2 oua 5 catei de usturoi 1
ceapa mica cate 1/2 legatura frunze de patrunjel si menta verde 5
linguri faina 1 lingurita seminte de chimen macinate 100…
Read more »
12 August 2013

Cocktail
cu rom si pepene din: miez de pepene, rom. Ingrediente: 200 g miez de
pepene 200 ml rom Mod de preparare: Se toarnă romul în două cupe. Se
adaugă fâșii de pepene și cuburi de gheață. Cocktail cu rom si pepene
Read more »
12 August 2013

Papanaşi
cu dulceaţă de dude din: branza de vaci, faina, ou, gris, zahar, sare,
bicarbonat, arome, smantana, dulceata, ulei. Ingrediente: 250 g branza
de vaci proaspata si bine scursa 4 linguri faina 1 ou 2 linguri gris 2
linguri zahar sare un varf cutit bicarbonat arome smantana dulceata ulei
pentru prajit Mod de preparare:…
Read more »
12 August 2013

Salata
cu taitei, piept de pui si sparanghel din: ulei de masline, piept de
pui, taitei, morcovi, rosii cherry, sparanghel, suc de lamaie, sare,
piper. Ingrediente: 40 ml ulei de măsline 400 g piept de pui 200 g
tăieței 2 morcovi 6 roșii cherry 4 fire de sparanghel suc de lămâie sare
piper Mod…
Read more »
12 August 2013

Peste
prajit cu sos picant de ardei copti din: crap, sos tabasco, sare,
piper, ardei capia, rosii, patrunjel, ceapa verde, usturoi, otet de vin
rosu, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 bucati de crap sau somn (150-200
g fiecare) 1 lingurita sos tabasco sare piper proaspat macinat sos
picant: 4-5 ardei capia rosii 4 rosii mari…
Read more »
12 August 2013

Şniţele
cu garnitură de fasole verde din: fasole verde, carne macra, sare,
piper, ou, faina, rosii, ulei, patrunjel, marar, mustar. Ingrediente: 1
kg fasole verde 500 g carne macra sare piper macinat 1 ou 2-3 linguri cu
faina 2 rosii ulei 1 legatura patrunjel 1 legatura marar mustar Mod
de preparare: Curăţaţi carnea, o…
Read more »
12 August 2013

Pachetele
cu carne de porc si legume din: carne de porc, creveti, muguri de
bambus, ceapa verde, ghimbir, piper, ulei de susan, vin, albus de ou,
faina de porumb, foi de placinta, ulei, usturoi, ghimbir, supa de pui,
piper alb, faina de porumb. Ingrediente umplutura: 500 g de carne
tocata de porc sau de…
Read more »
12 August 2013

Salată
de vinete cu ceapă din: vanata, ou, ceapa, ulei, sare, mustar.
Ingrediente: 1 vanata 1 ou crud 1 ou fiert 1 ceapa mica 1 cescuta cu
ulei sare 1 lingurita mustar Mod de preparare: Coci vânătă pe o tavă, o
cureţi şi o laşi la scurs timp de 2 ore. Cureţi ceapa, o…
Read more »
12 August 2013

Supa
de rosii cu orez si verdeata din: rosii, ceapa, ardei, cartofi,
radacina de patrunjel, telina, sare, dovlecel, unt, orez, verdeata.
Ingrediente: 1 kg rosii 2 cepe 2 ardei mari 2 cartofi 1 radacina de
patrunjel 1 telina mijlocie sare 1 dovlecel 1 lingura cu unt 2 linguri
cu orez verdeata Mod de preparare:…
Read more »
12 August 2013

Somn
prajit cu sos de vin din: somn, unt, faina, supa de peste, vin alb,
sare, piper, ulei, capere. Ingrediente: 4 bucati de somn 2 linguri unt 2
linguri faina 250 ml supa de peste 250 ml vin alb sec sare si piper
dupa gust ulei sau unt pentru prajit 2 linguri capere Mod…
Read more »
12 August 2013

Supa
de fasole verde cu dovlecei din: dovlecei, fasole verde, ceapa, ardei
gras, morcovi, rosii, orez, ulei de masline, sare, verdeata.
Ingrediente: 1 dovlecei mijlociu 250 g fasole verde 1 ceapa 2 ardei
grasi colorati diferit 2 morcovi 2 rosii 2 linguri orez 2-3 linguri ulei
de masline sare 1 legatura verdeata Mod de…
Read more »
12 August 2013

Piept
de pui umplut cu ciuperci şi mărar din: piept de pui, ciuperci, ulei,
ceapa, marar, crema de branza, sare, piper, busuioc, suc de rosii,
mozzarella. Ingrediente: 1/2 kg piept de pui taiat felii 200 g ciuperci
70 ml ulei 1 ceapa 3 linguri marar proaspat tocat 150 g crema de branza
sare piper 1…
Read more »
11 August 2013

Retete video: Cum se prepara pachetele din lastari de bambus
Read more »
11 August 2013

Retete video: Cum se prepara supa de porumb si ardei iute verde
Read more »
11 August 2013

Tort
cu mousse de lamaie din: oua, zahar, faina, praf de copt, lamai,
gelatina, frisca, zahar, lichior limoncello. Ingrediente blat: 3 oua
90g zahar 90g faina 1/4 lingurita praf de copt Ingrediente mousse: 2 oua
100g zahar 1-2 lamai 5g gelatina 250g frisca Ingrediente sirop: 50ml
apa 1 lingurita zahar 2-3 lingurite lichior limoncello…
Read more »
11 August 2013

Salata
de paste cu praz si sunca din: paste, praz, broccoli, sunca, mazare,
rosii cherry, castravete, iaurt, branza topita, oregano, usturoi.
Ingrediente: 200 g paste 1 fir subtire de praz 500 g broccoli 200 g
sunca 100 g mazare boabe cateva rosii cherry 1 castravete 150 g iaurt
400 g branza topita 1-2 lingurite oregano…
Read more »
11 August 2013

Ardei
umpluti cu cartofi si nucsoara din: ardei gras, cartofi, ceapa,
cascaval, lapte, unt, seminte de floarea soarelui, nucsoara, supa de
legume, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 6-8 ardei grasi diferiti
colorati 5 cartofi 2 cepe 150 g cascaval ras 500 ml lapte 1 lingura unt 4
inguri seminte de floarea soarelui decojite 1 varf de…
Read more »
11 August 2013

Ananas
la gratar cu miere din: miere, ananas. Ingrediente: 100 g miere 1
ananas Mod de preparare: Se curăță ananasul de coajă și se taie
rondele de 1 cm grosime. Se frig pe grătarul bine încins, cât să se
rumenească puțin. Se scot pe o farfurie și se stropesc cu miere. Ananas
la…
Read more »
11 August 2013

Lasagna
cu somon si branza din: file de somon, zeama de lamaie, ciuperci,
rucola, rosii, ceapa, unt, faina, supa, lapte, nucsoara, foi de lasagna,
branza, sos worcester, piper, sare. Ingrediente: 500 g file de somon
1-2 linguri de zeamă de lămâie 250 g ciuperci 100 g rucolă 2 roșii 1
ceapă 3 linguri de unt…
Read more »
11 August 2013

Ciorba
cu broccoli si ardei gras din: broccoli, ardei gras, telina, ceapa
verde, zer, ulei de masline, morcov, fidea, rosie, patrunjel, sare.
Ingrediente: 500 g broccoli 3 ardei grași ½ țelină 1 legătură ceapă
verde 500 ml zer 1 lingură ulei de măsline 1 morcov 50 g fidea 1 roșie 1
legătură pătrunjel sare …
Read more »
11 August 2013

Cocktail
cu vin alb si vodca din: vodca, vin alb, lime, boabe de struguri,
frunze de menta. Ingrediente: 100 ml vodcă 400 ml vin alb dulce 1 lime
boabe de struguri frunze de mentă Mod de preparare: Se stoarce o
jumătate de lime și se pune sucul într-un shaker. Se adaugă vodca și
vinul.…
Read more »
11 August 2013

Salata
cu sunca, gogonele si cartofi din: sunca, oua, cartofi, morcov,
gogonele murate, patrunjel, ulei de masline, sare. Ingrediente: 100 g
șuncă 2 ouă 2 cartofi 1 morcov 2 gogonele murate pătrunjel proaspăt ulei
de măsline sare Mod de preparare: Se fierb ouăle, 7-8 minute.
Cartofii se fierb 30 minute în coajă, se decojesc…
Read more »
11 August 2013

Creveti
pe pat de legume din: unt, creveti, dovlecel, ardei gras, ceapa, ulei
de masline, patrunjel verde, sare, boia de ardei dulce. Ingrediente: 100
g unt 8 creveți mari-semipreparați 1 dovlecel 1 ardei gras 2 cepe ulei
de măsline pătrunjel verde sare boia de ardei dulce Mod de preparare:
Într-o tigaie se încing 50…
Read more »
11 August 2013

Conopida
cu orez, praz si boabe de porumb din: orez, praz, conopida, ghimbir,
ardei, rosii, boabe de porumb, supa de legume, zahar brun, ulei de
masline, chimen, piper, sare, patrunjel. Ingrediente: 250 g orez 2 fire
de praz 1 kg conopidă ½ linguriță ghimbir uscat mărunțit, șofran sau
curry 1 ardei 4 roșii 200 g…
Read more »
11 August 2013

Bruschete
cu piure de mazare si menta din: boabe de mazare, unt, smantana, menta,
branza, sare, piper. Ingrediente: 500 g boabe mazăre din conservă, gata
fiartă 100 g unt 200 g smântână mentă proaspătă brânză rasă deasupra
sare piper Mod de preparare: Se scurge mazărea de zeama din conservă.
Se pune în apă fiartă…
Read more »
11 August 2013

Supa
gustoasa de legume din: pasta de rosii, ulei, supa vegetala, fasole
verde, orez, ceapa, telina, praz, morcovi, dovlecei, cartofi, ardei
gras, sare, patrunjel. Ingrediente: 150 ml pasta de roşii 100 ml ulei
1,5 l supă vegetală 150 g fasole verde 50 g orez 1 ceapă 1 ţelină 1 praz
2 morcovi 2 dovlecei 1…
Read more »
11 August 2013

Budinca
picanta de paste din: paste, carnati, sos de spaghete, parmezan, salam
picant, mozzarella. Ingrediente: 3 cesti paste 3-4 carnati 4 cani sos
de spaghete 1 cana de parmezan ras felii de salam picant brânză
mozzarella maruntita Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C.
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet si…
Read more »
11 August 2013

Pastrav
cu varza de Bruxelles si conopida din: pastrav, conopida, varza de
bruxelles, ardei, ceapa, usturoi, portocale, sare, piper, ulei de
masline, patrunjel, sos de soia. Ingrediente: 1 kg păstrăv 250 g
conopidă 200 g varză de Bruxelles 1 ardei roșu 2 cepe câțiva căței de
usturoi 2 portocale sare piper 60 ml ulei de…
Read more »
11 August 2013

Iahnie
de fasole cu carnati si morcovi din: carnati, fasole boabe, ardei,
morcovi, foi de dafin, radacina de patrunjel, faina, patrunjel verde,
bulion, sare, piper. Ingrediente: 300-400 g cârnați 1 kg fasole boabe
1-2 ardei 2 morcovi 2 foi de dafin 1 rădăcină de pătrunjel 1 lingură
făină 1 legătură pătrunjel verde bulion dupa gust…
Read more »
11 August 2013

Salata
cu file de pui, pepene si iaurt din: pepene galben, piept de pui file,
ceapa, iaurt degresat, portocala, zeama de lamaie, salata verde,
nucsoara, piper, sare. Ingrediente: 400 g pepene galben 150 g piept de
pui file ½ ceapă 150 g iaurt degresat ½ portocală 1 lingură zeamă de
lămâie 50 g salată verde…
Read more »
11 August 2013

Porumb
copt cu unt aromat din: porumb tanar, unt, busuioc, oregano, cimbru,
maghiran, usturoi, sare de mare. Ingrediente: 3 stiuleti de porumb
tanat, in lapte 75 g unt cate 1/4 lingurita busuioc, oregano, cimbru si
maghiran uscate si maruntite 1 lingurita praf de usturoi sau 2 catei de
usturoi 1 lingurita sare de mare …
Read more »
11 August 2013

Supa
de gaina cu telina si morcov din: carne de gaina, morcov, radacina de
patrunjel, telina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de
găină 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 țelină pătrunjel proaspăt sare
piper Mod de preparare: Se spală carnea de găină, se porționează și se
pune la fiert împreună cu…
Read more »
11 August 2013

Salata
de castraveti cu ceapa si branza feta din: suc de lamaie, ulei de
masline, sare, piper, castravete, ceapa, branza feta. Ingrediente
pentru dressing: 2 lingurite suc de lamaie 1 lingurita ulei de masline
sare piper Ingrediente pentru salata: 2 cesti felii subtiri de
castravete 1/4 ceasca felii subtiri de ceapa branza feta maruntita…
Read more »
11 August 2013

Tocanita
cu cartofi si sfecla rosie din: varza alba, cartofi, supa de legume,
ulei, radacina de sfecla rosie, usturoi, morcov, radacina de patrunjel,
susan, ienibahar, foi de dafin, sare, piper. Ingrediente: 500 g varza
alba 750 g cartofi 750 ml supa de legume 50 ml ulei 4 radacini de sfecla
rosie 2 catei de usturoi…
Read more »
11 August 2013

Prăjitură
cu migdale şi fructe de pădure din: fructe de padure asortate, unt,
zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, frisca, lichior de migdale, oua,
faina, migdale, praf de copt, albusuri, zahar pudra, fulgi de migdale,
frunze de menta. Ingrediente: 500 g fructe de padure asortate 150 g unt
150 g zahar 1 lingura zahar vanilat…
Read more »
11 August 2013

Fusilli
cu sparanghel si bacon din: sparaghel verde, mozzarella, bacon, paste
fusilli, sare, busuioc, ulei de masline, unt, parmezan. Ingrediente: 750
g sparanghel verde 200 g mozzarella 100 g bacon sau sunca uscata si
afumata 400 g paste fusilli sare 1 legatura busuioc 2 linguri ulei de
masline 2 linguri unt 40 g parmezan ras…
Read more »
11 August 2013

Bulion
delicios de rosii cu miere din: rosii, miere. Ingrediente: 10 kg roșii
aproximativ 10 linguri miere Mod de preparare: Speli roșiile, le
cureți de cotoare și le treci prin separatorul de semințe și coji sau
treci cantități mici printr-o sită. Torni sucul obținut într-o oală mare
sau în 2-3 vase mici. Fierbi sucul…
Read more »
11 August 2013

Coşuleţe
cu spanac si nucşoară din: aluat, spanac, ceapa, unt, morcos,
pastarnac, cascaval, ou, susan, sare. Ingrediente: 2 pachete aluat
pentru foitaj 500 g spanac congelat 2 cepe 1 lingura unt 1 morcov sau
radacina de pastrnac 1/2 lingurita pastarnac 100 g cascaval 1 ou 4
linguri susan sare Mod de preparare: Cureţi ceapa…
Read more »
11 August 2013

Supa
de fasole neagra cu ceapa si morcov din: fasole boaba neagra, morcov,
ceapa, ardei gras, ardei iute, radacina de patrunjel, ulei, sare.
Ingrediente: 300 g fabole boabe-neagră 1 morcov 1 ceapă 1 ardei gras 1
ardei iute 1 pătrunjel rădăcină 1 lămâie ulei sare Mod de preparare:
Se spală fasolea și se tine…
Read more »
11 August 2013

Friptură
de porc, cu ghimbir şi cartofi din: carne de porc, rosie, ceapa,
usturoi, ardei gras, ghimbir, miere, vin rosu, unt, ulei, cartofi, ulei
de palmiet, sare. Ingrediente: 800 g carne de porc 1 rosie 1 ceapa mica 3
catei de usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 lingurita
ghimbir 1 lingura…
Read more »
11 August 2013

Pizza
de casa cu salam si sos de rosii din: apa calda, sos de rosii, faina,
cascaval, salam, drojdie, sare. Ingrediente: 500 ml apă caldă 100 ml sos
de roșii 300 g făină 200 g cașcaval 12 felii salam 1 plic drojdie
uscată sare Mod de preparare: Se amestecă făina cu drojdie și sare.…
Read more »
11 August 2013

Paste
cu carne tocata de vita si usturoi din: ceapa, usturoi, ardei gras,
carne de vita, bulion, ulei e masline, rosii decojite, sare, piper,
paste scoici, busuioc, parmezan. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi
2 ardei grasi rosii 300 g carne de vita tocata 1 lingura ulei de
masline 1 lingura bulion 400 g…
Read more »
11 August 2013

Sos
pesto cu broccoli si nuci de pin din: nuci de pin, broccoli, ardei
iute, usturoi, parmezan, ulei de masline, sare, paste. Ingrediente:
1/2 ceasca nuci de pin 2 cesti broccoli 2 ardei iuti verzi 4 catei
usturoi 1/2 ceasca branza parmezan rasa 2-3 linguri ulei de masline sare
Paste fierte pentru servire …
Read more »
11 August 2013

Tort
de fructe de pădure cu iaurt din: albusuri, coaja de lamaie, zahar,
galbenusuri, amidon, faina, iaurt, coaja de lamaie, suc de lamaie,
gelatina, frisca, fructe de padure asorate. Ingrediente: blat: 4
albusuri coaja de lamaie 110 g zahar 5 galbenusuri 40 g amidon 70 g
faina in plus: 250 g iaurt 90 g zahar…
Read more »