Retete de top:
Pui umplut cu bucaţi de pere si castane
10 December 2010

Read more »
Barcuţe de dovlecei umpluţi
10 December 2010

Read more »
Perisoare din piept de pasare cu castraveti acri
10 December 2010
Ingrediente:
250 g piept pui 50 g orez 50 g ceapa 3 linguri untdelemn 2 linguri apa
rece un ou 25 g faina piper marar patrunjel sare Ingrediente sos :50 g
untdelemn, 1/4 l apa, 1/2 l suc de rosii,ceapa rasa fin, 25 g faina,
marar,patrunjel, telina, sare. Mod de preparare: Intr-o cratita, se
infierbinta…
Read more »
Read more »
Şniţel de pui cu şuncă şi sos de smîntînă
10 December 2010
Ingrediente: 150 g piept de pui 50 g şuncă caşcaval făină ou pesmet
ceapă sare piper Mod de preparare: Şniţelul se prepară ca atare, după
care se pune într-un vas pentru gratinare. Separat, într-o tigaie se
prepară sosul de smîntînă amestecat cui ceapa tocată julienne, şunca
tăiată cubuleţe, se lasă să clocotească, după…
Read more »
Read more »
Lapte de pasăre
10 December 2010

Read more »
Brioşe cu dulceaţă de struguri
10 December 2010
Ingrediente: 700 g făină 400 g iaurt 4 linguriţe de praf de copt 14
linguri de ulei 150 g zahăr sare 100 g stafide dulceaţă de struguri
Mod de preparare: Intr-un bol se amestecă iaurtul, uleiul şi ouăle,
Separat se omogenizează făina, praful de copt, zahărul şi sarea (un virf
de cuţit). Se…
Read more »
Read more »
Peşte (păstrav) indopat cu nuci
10 December 2010

Read more »
Zacusca de cod
10 December 2010

Read more »
Salată din multe legume
10 December 2010

Read more »
File de cod cu telina gratinata
10 December 2010

Read more »
Reţete de post: Cartofi la cuptor cu ciuperci şi legume
9 December 2010

Read more »
Dovlecei şi vinete cu sos de usturoi
9 December 2010
Se alege o vânătă şi un dovlecel de mărime potrivită, se spală, se taie
în felii groase de cinci milimetri şi se presară sare, pentru a-şi lăsa
zeama şi amăreala. După 10-15 minute, fiiecare felie se tamponează cu
un şervet curat sau cu hârtie absorbantă, după care se prăjesc în ulei.
(Pentru cei care…
Read more »
Read more »
Ceapă cu sos la cuptor
9 December 2010

Read more »
Friptură de raţă
9 December 2010

Read more »
Cocktail Royal Temptation
9 December 2010

Read more »
Prăjitură cu brânză si jeleu de portocale
9 December 2010

Read more »
Knodel
9 December 2010
Ingrediente: 1,5 kg cartofi 200 g făină sare 20 g unt 50 g pîine albă
(tăiată bucăţele) doi litri apă Mod de preparare: Cartofii se fierb,
se amestecă bine cu făină şi sare prină se obţine o cocă. Coca se
împarte în 12 bucăţi, se aplatizează şi se pun la mijloc bucăţele de…
Read more »
Read more »
Găluşte de cartofi cu sos de smantana
9 December 2010

Read more »
Pulpa de porc cu mere si ceapa
9 December 2010

Read more »
Pulpa de porc cu legume
9 December 2010
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc 1 conopida mica 2 morcovi 200 gr fasole
verde 2 dovlecei 2 cepe 1 ardei gras 100 ml vin alb 1 legatura
patrunjel verde sare piper tarhon usturoi 100 ml ulei 200 gr smantana
Mod de preparare: Carnea se va taia in bucati potrivite, se
condimenteaza cu sare,…
Read more »
Read more »
Prajitura frageda cu prune
9 December 2010

Read more »
File de porc cu dovlecei
9 December 2010

Read more »
Tort cu prune si frisca
9 December 2010

Read more »
Cotlet de porc cu smantana
9 December 2010

Read more »
Salată de morcovi cu portocale
9 December 2010

Read more »
Cocktail Rossini
9 December 2010

Read more »
Pizza Cele patru anotimpuri
9 December 2010

Read more »
Placinta cu branza
9 December 2010

Read more »
Placinta cu ceapa, marar si ciuperci
9 December 2010

Read more »
Pizza de legume
9 December 2010

Read more »
Prajitura cu prune si biscuiti
9 December 2010

Read more »
Supă Waterzooi
9 December 2010

Carne de porc cu ananas si sos de soia
9 December 2010

Read more »
Pizza cu anghinare
9 December 2010

Read more »
Prajitura cu stafide
9 December 2010

Read more »
Placinta cu mere din Taban
9 December 2010

Read more »
Crostata di mele
9 December 2010

Read more »
Cotlet de porc
9 December 2010
Ingrediente:
6 cotlete de porc 200 ml vin alb 100 gr unt 2 linguri mustar 2 cepe
taiate marunt 300 ml supa de vaca 3 castraveti acri taiati joulien
(betisoare fine) Mod de preparare: Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt
si se topeste, apoi se adauga cotletele si se prajesc la foc mic…
Read more »
Read more »
Pulpa de miel a la Tino
9 December 2010
Ingrediente:
1 kg de pulpa de miel (cu os) sare piper alb o lingurita oregano uscat 3
catei de usturoi 65 g unt 4 linguri zeama de lamaie o lingura faina Mod
de preparare: Se curata pulpa de pielite si grasime, se spala, se
sterge si se freaca bine cu sare, piper si oregano. –…
Read more »
Read more »
Quiche cu ceapa si vin
9 December 2010

Read more »
Pateuri cu sunca si broccoli
9 December 2010

Read more »
Appeltarta
9 December 2010
Ingrediente
aluat: 250 g unt moale 250 g zahar 4 oua 1 varf de cutit praf de copt 1
lingura rom 250 g faina Ingrediente umplutura: 500 g mere, 100 g unt,
200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 150 g zmeura congelata, 5 albusuri,
coaja rasa de la o lamaie. Mod de preparare: Se-ncinge…
Read more »
Read more »
Painisoare cu masline si migdale
9 December 2010
Ingrediente
aluat: 20 g drojdie 1 lingura miere 400 g faina 4 catei de usturoi 3
linguri ulei de masline 1/2 lingurita sare iodata 1 lingura condimente
pentru pizza faina pentru planseta Ingrediente umplutura: 80 g masline
negre fara samburi, 50 g migdale decojite, 2 catei de usturoi, 200 g
salata verde creata, 1 lingura…
Read more »
Read more »
Turtiţe
9 December 2010

Read more »
Prajitura Rigo Jancsi
9 December 2010
Ingrediente:
100 g unt 80 g zahar 4 oua 810 g faina 20 g cacao 2100 g ciocolata
menaj 600 g frisca + 50 g zahar 30 g gem de caise 150 g glazura de
ciocolata Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul si cu
galbenusurile de oua. Se bat albusurile de oua…
Read more »
Read more »
Salată de legume coapte cu capere
9 December 2010

Read more »
Pizza Capricciosa
9 December 2010

Read more »
Prajitura cu branza de vaci si visine
9 December 2010

Read more »
Tofu umplut cu carne de porc
9 December 2010
Ingrediente: brânză tofu tăiată pătrăţele carne tocată sos de soia wei
jin sare zahar Mod de preparare: Brânza tofu se prăjeşte în ulei încins
până capată culoarea aurie. Carnea tocată se amestecă împreună cu sare,
sos de soia şi wei jin. Se face o gaură în brânză şi se umple cai carnea
tocată, apoi…
Read more »
Read more »
Piept de curcan cu salata de telina
9 December 2010

Read more »
Tarta cu pere – Tarte aux poires â la genevoise
9 December 2010

Read more »
Tarta cu dovlecei, branza de oaie si cimbru verde
9 December 2010

Read more »
Paine cu ierburi aromate
9 December 2010

Read more »
Frunze de salvie in aluat
9 December 2010

Read more »
Peste cu sos de soia si oţet alb
8 December 2010
Ingrediente: crap de aproximativ un kilogram ulei pastă de tomate sos
de soia oţet alb Mod de preparare: Se fac, cu ajutorul unui cuţit,
câteva crestături de o parte şi de alta a peştelui, apoi se pune la
prăjit în ulei încins şi se ţine până când capătă o culoare aurie.
Separat se…
Read more »
Read more »
Macaroane cu fasole verde si branza
8 December 2010

Read more »
Snitele de miel
8 December 2010

Read more »
Friptura de vita cu morcovi si suc de portocale
8 December 2010

Read more »
Tarta cu mere,pere si miere
8 December 2010

Read more »
Clafoutis cu fructe de toamna
8 December 2010

Read more »
Tatin de pui cu mere
8 December 2010

Read more »
Tarta de ciocolata
8 December 2010

Read more »
Tarta cu spanac si mere
8 December 2010

Read more »
Fileuri de peste cu sos de mere
8 December 2010

Read more »
Mancare de miel cu vinete
8 December 2010

Supă Caldo verde
8 December 2010

Read more »
Ciorbă de fasole cu pui şi tarhon
8 December 2010

Read more »
Tort cu alune
8 December 2010

Read more »
Cocktail Rock & Rye
8 December 2010

Read more »
Oua cu sparanghel
8 December 2010

Read more »
Muschi de vaca Welington
8 December 2010

Read more »
Merluciu cu mere
8 December 2010

Read more »
Cocktail Rose
8 December 2010

Read more »
Cotlete de miel cu sos de rosii si menta
8 December 2010

Read more »
Paste cu rosii si busuioc
8 December 2010

Read more »
Supă Bouillabaisse
8 December 2010

Read more »
Prăjitură cu gutui
8 December 2010

Read more »
Mingi din carne tocată cu condimente
8 December 2010
Ingrediente: 75 g orez cu un conţinut mare de glutină 450 g carne
tocată de porc o ceapă verde două castane de apă un albuş o lingură de
sos de soia o lingură de sherry o linguriţă de amidon sare piper Mod
de preparare: Orezul se lasă la înmuiat în apă timp de…
Read more »
Read more »
Pască clasică cu branza de vaci
8 December 2010
O
reteta de pasca clasica cu branza de vaci din: faina, zahar, unt, ou,
sare si unt. Ingrediente: 250 g faina 150 g zahar 80 g unt 1 ou 1
galbenus 1 varf de cutit de sare faina pentru framantat Ingrediente
umplutura: 3 oua, 600 g branza de vaci nu prea grasa, 50 g unt,…
Read more »
Read more »
Mere la cuptor
8 December 2010

Read more »
Ochiuri cu costita afumata pe galete din cartofi si mar
8 December 2010
Ingrediente:
6 oua 8 felii subtiri de costita afumata 4 cartofi mijlocii 1 mar 50 g
unt 8 fire de patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Prajiti
costita circa 5 minute intr-o tigaie fara grasime, pana ce se rumeneste
si devine crocanta, si lasati-o sa se scurga pe hartie absorbanta.
Curatati cartofii si marul,…
Read more »
Read more »
Oua fierte cu somon afumat si paine prajita
8 December 2010

Read more »
Alune foarte aromate
8 December 2010

Read more »
Peste cu patrunjel verde
8 December 2010

Read more »
Cirese jubileu
8 December 2010

Read more »
Tort Caprese
8 December 2010

Read more »
Pulpa de miel cu ierburi aromate
8 December 2010

Read more »
Sfecla rosie umpluta
8 December 2010

Read more »
Dafinul
8 December 2010

Read more »
Costiţe vegetariene
8 December 2010
Ingrediente: 75 g nuci o jumătate de ardei roşu şi o jumătate de ardei
galben două linguriţe de amidon 150 g felii de ananas 120 ml sos dulce-
acrişor un morcov ulei Mod de preparare: Nucile se pun la fiert
într-o oală în care s-au adăugat 1.500 ml apă şi 4 linguriţe de…
Read more »
Read more »
Drob frantuzesc
8 December 2010
Ingrediente
aluat: 270 g faina 190 g unt (din care 10 g pentru uns forma) 2
galbenusuri sare Ingrediente umplutura: 500 g carne tocata (porc+vita),
100 g piept de porc (tocat), 6 oua, 125 g ciuperci, 50 g unt, 2 linguri
coniac, patrunjel, codite de ceapa verde, sare, piper. Mod de preparare:
Intr-un castron, se…
Read more »
Read more »
Reţete de post: Cremă de mazăre verde
8 December 2010

Read more »
Miel
8 December 2010
Ingrediente:
8 cotlete de miel (ceafa sau piept) groase de 2,5 cm 1/4 ceasca faina
45 g ulei sau unt 2 cepe mari tocate 2 tulpine de telina taiate rondele 1
pastarnac mare curatat si taiat marunt 1 3/4 ceasca supa concentrata de
pui 200 g ciuperci taiate felii 1/2 lingurita piper alb sare 2…
Read more »
Read more »
Tort de clatite cu lebar
8 December 2010
Ingrediente
clatite : 100 g faina sare un ou 100 ml lapte 50 g unt 2 lingurite de
pulbere de salvie (sau alt condiment aromat din comert) untdelemn pentru
copt Ingrediente crema lebar:500 g ficat de vitel (vita), 150 g
slaninuta afumata, o crenguta de rozmarin, o lingurita de pulbere de
salvie, 2 linguri de…
Read more »
Read more »
Oua florentine
8 December 2010
Ingrediente:
2 pumni de spanac 30 g unt sare nucsoara pisata 2 oua cascaval ras Mod
de preparare: Se alege spanacul, se spala, se rupe bucati si se lasa sa
fiarba pana ce se inmoaie. Se amesteca cu untul, se adauga sare si
nucsoara si se pune in doua forme mici de iena. Din oua…
Read more »
Read more »
Cârnaţi de Pleşcoi
8 December 2010
Ingrediente: carne de oaie (sau două treimi carne de oaie şi o treime
carne de vită) usturoi ardei iute cimbru maţ subţire de oaie Mod de
preparare: In mod normal, cârnatul de Pleşcoi se pregăteşte numai din
carne de oaie, dar, în cazul în care aceasta este prea grasă, adică are
mai mult…
Read more »
Read more »
Dovleac prajit cu usturoi si pătrunjel
7 December 2010

Crema-spuma din branza de vaci
7 December 2010
Ingrediente:
3 oua 200 g branza de vaci bine scursa 100 g frisca nebatuta (smantana)
4 linguri zahar 1 lingura rom Mod de preparare: Separati albusurile de
galbenusuri si bateti spuma albusurile (spuma sa fie tare).Amestecati
(cu mixerul) galbenusurile si zaharul pana ce acesta se topeste.
Adaugati branza de vaci, frisca (smantana) si romul si…
Read more »
Read more »
Spaghete cu broccoli
7 December 2010

Read more »
Salata de telina cu cascaval si ciuperci
7 December 2010

Read more »
Spaghete cu sos de sunca si verdeata
7 December 2010
Ingrediente:
400 g spaghete sare 2 cepe rosii (150 g) 1 catel de usturoi 100 g sunca
20 g unt verdeata (marar, patrunjel) 250 g smantana subtire 2
galbenusuri 2 linguri cascaval ras piper Mod de preparare: Se fierb
spaghetele (al dente) in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se
toaca marunt,…
Read more »
Read more »
Salata de orez cu ton si dovleac
7 December 2010

Read more »
Branza de vaci cu lamaie si cafea
7 December 2010

Read more »
Friptura de porc cu vinete si cartofi
7 December 2010
Ingrediente:
600 g cartofi 1 vanata 1 crenguta de rozmarin 5 linguri ulei de masline
sare piper 1 lingurita cimbru uscat 2 rosii 1 lingura de nuci taiate
Mod de preparare: Se spala cartofii si vanata. Cartofii se curata de
coaja, apoi se taie toate legumele in cubulete. Rozmarinul, spalat si
zvantat, se alege si…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu lamaie
7 December 2010

Read more »
Rulada cu ceapa
7 December 2010

Read more »
Pui cu gogosari si rozmarin
7 December 2010

Read more »
Turtite cu rozmarin si masline
7 December 2010
Ingrediente:
7 g drojdie uscata 1 lingurita zahar 200 ml apa calda 2 3/4 cesti faina
1 lingurita sare 5 linguri ulei de masline 1 lingura rozmarin uscat 1/3
ceasca masline negre (fara samburi) taiate rondele Mod de preparare: Se
amesteca drojdia cu zaharul, se toarna deasupra 1/3 din apa, se acopera
cu un capac…
Read more »
Read more »
Cantuccini cu ciocolata
7 December 2010

Read more »
Supă Kloesse
7 December 2010

Read more »
Porumb cu alune şi caju
7 December 2010
Ingrediente: porumb boabe alune decojite caju şi orez fiert pe baie de
abur puţin ulei de susan sare vin de cereale wei jin Mod de preparare:
Se încinge uleiul din tigaie şi se pun boabele de porumb, alunele,
orezul fiert şi caju, se ţin un minut şi se amestecă. Se adaugă apoi
sare,…
Read more »
Read more »
Colţunaşi cu carne de porc, praz, sos de soia si wei jin
7 December 2010
Ingrediente: carne de porc făină praz sos de soia wei jin ulei de susan
Mod de preparare: Se prepară un aluat din făină şi apă rece, după
frământare se lasă să stea o jumătate de oră. Se frământă bine, se
întinde o foaie cu ajutorul unul sucitor şi se taie pătrăţele de 5-10…
Read more »
Read more »
Salata cu branza si nuci
7 December 2010

Read more »
Pizza din mamaliga
7 December 2010

Read more »
Tarta de dovleac cu branza
7 December 2010

Read more »
Salata calda de linte cu orez
7 December 2010

Read more »
Cocktail Rob Roy
7 December 2010

Read more »
Peste cu salata de fasole alba
7 December 2010

Read more »
Salau cu sos tomat si busuioc
7 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa 2 catei de usturoi 2 legaturi de busuioc 2 linguri ulei de
masline 1 cutie cu rosii decojite (400 g) sare piper 2 fileuri de salau
zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200C. Se
curata ceapa si usturoiul si se taie felii subtiri. Se spala
busuiocul,…
Read more »
Read more »
Scrumbie afumata cu sos verde
7 December 2010

Read more »
Mancarica de verdeata cu orez
7 December 2010

Read more »
Supa de fasole boabe
7 December 2010

Read more »
Cotlet de porc în crustă de ierburi
7 December 2010
Ierburile folosite sunt: coriandru, ienibahar, salvie, cimbru, piper în
cinci culori. Se ia muşchiul de porc întreg şi se pune în tavă împreună
cu apă şi puţin ulei. Se bagă în cuptor. După ce se pătrunde puţin, se
toarnă vin peste el, se întoarce, se mai lasă pană când este aproape. Se
iau cinci…
Read more »
Read more »
Cocktail Chi-Chi
7 December 2010

Read more »
Painisoare cu fructe uscate
7 December 2010

Read more »
Manacare de conopidă cu ghimbir si pudră de curry
7 December 2010

Read more »
Brioşe cu glazură de ciocolată
7 December 2010

Read more »
Scoici in sos negru
7 December 2010
Ingrediente: 20 de scoici două linguri de fasole neagră fiartă o
lingură de ghimbir ras un căţel de usturoi două bucăţi de praz 200 ml
supă de pui două linguriţe de sos de soia două linguriţe de sos de soia
negru o linguriţă de zahăr brun un sfert de linguriţă de pastă de
chilii…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu praz
7 December 2010

Read more »
Salata gurmanda cu piept de pui
7 December 2010

Supa de usturoi
7 December 2010

Read more »
Somon în sos cu ghimbir
7 December 2010
Ingrediente: o bucată de somon sare piper făină 250 ml ulei doi
morcovi un pătrunjel ghimbir 2-3 cepe bulion oţet slab zahăr Mod de
preparare: Peştele se spală, se şterge cu un prosop de hârtie, se
presară sare şi piper, se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei. Se
scoate şi se…
Read more »
Read more »
Orez cu ananas si creveti decorticati
7 December 2010

Read more »
Salata asiatica de legume cu macaroane
7 December 2010
Ingrediente:
6 cepe verzi 500 g macaroane scurte 4 rosii 1 morcov mijlociu o
jumatate conserva de fasole verde o conserva mica de boabe de porumb 50 g
alune prajite Ingrediente sos: 6 linguri untdelemn fin (masline sau
floarea-soarelui), 5 linguri otet alb sau otet de mere, 1 lingurita de
zahar (facultativ), sare, piper macinat,…
Read more »
Read more »
Cvas din lămâi
7 December 2010

Read more »
Ciuperci cu usturoi si patrunjel
7 December 2010

Read more »
Piept de pui cu castraveciori murati
7 December 2010

Read more »
Pulpă de porc în crustă de miere
7 December 2010

Read more »
Mâncare de gutui cu pui si sos
7 December 2010

Read more »
Covrigei cu rahat si fructe confiate
7 December 2010

Read more »
Pui marinat în muştar
7 December 2010
Ingrediente: 12 pulpe inferioare de pui muştar ulei de măsline cimbru
maghiran oregano Mod de preparare: Se ung pulpele de pui cu ulei de
măsline şi se presară condimentele, care, în prealabil, au fost
amestecate între ele. Se ung bine pulpele cu muştar şi se lasă la
macerat aproximativ 12 ore. Se coc…
Read more »
Read more »
Rulou din pulpă de pui
7 December 2010
Ingrediente: pulpă de pui dezosată vin de orez sare vegeta chinezească
(wei jin) Mod de preparare: Pulpa de pui se ţine într-un sos de
usturoi (mujdei) si restul condimentelor timp de o jumătate de oră,
după care se rulează în folie alimentară şi se fierbe în baie de aburi o
jumătate de oră.…
Read more »
Read more »
Salată de cartofi cu midii
7 December 2010

Read more »
Friptură de porc cu legume şi boabe de porumb
7 December 2010

Read more »
Reţete de post: Supă-cremă de linte
7 December 2010

Read more »
Clatite picante umplute cu dovleac
7 December 2010
Ingrediente
aluat: 3 oua 6 linguri de lapte 75 g faina 50 g unt sare 1 lingura unt
pentru prajit Ingrediente umplutura: 50 g seminte de dovleac, 500 g miez
de dovleac, 2 linguri unt, 1 catel de usturoi, 2 fire salvie, 125 g
branza de vaci, 1 galbenus, sare, piper, 200 g smantana acrisoara,…
Read more »
Read more »
Placintele cu dovleac
7 December 2010

Read more »
Cârnaţi din mistreţ
7 December 2010
Ingrediente: un kg carne de mistreţ o căpăţână de usturoi trei grame de
piper măcinat sare doi metri de maţe Mod de preparare: Carnea se taie
în bucăţele şi se trece prin maşina de tocat. Se adaugă sare, piper şi
usturoi pisat. Se frământă bine. Maţele se spală cu apă şi oţet, apoi…
Read more »
Read more »
Cârnaţi de căprioară
7 December 2010
Ingrediente: 500 g carne de căprioară două căpăţâni de usturoi piper
măcinat sare un metru de maţe Mod de preparare: Se feliază carnea,
apoi se dă prin maşina de tocat, pe sita măruntă. Se adaugă sarea,
piperul şi usturoiul care a fost în prealabil pisat. Separat se spală
maţele, apoi se umplu cu…
Read more »
Read more »
Ciorbă de năut cu coriandru verde
7 December 2010

Read more »
Ruladă cu ghebe şi caşcaval
7 December 2010
Ghebele se spală şi se sotează în puţin ulei, apoi se amestecă bine cu
ou, cu condimente şi cu caşcaval. (Pentru a putea fi folosite de câte
ori este nevoie, ciupercile se conservă la congelator, apoi se
dezgheaţă şi se utilizează la momentul respectiv). Se întinde foaia de
aluat fraged, se pune pe ea…
Read more »
Read more »
Mamaliga cu carne de porc si legume
7 December 2010
Ingrediente
: 150 g malai (grisat) sare 1/8 l lapte 30 g unt 200 g spanac 1/2 ardei
gras rosu 1/2 ardei gras galben 150 g ciuperci 1 ceapa mica 250 g carne
de porc 1 lingura ulei 50 ml zeama concentrata de legume piper proaspat
macinat sare Mod de preparare: Mamaliga se pune la…
Read more »
Read more »
Sote de miel cu curry si stafide
6 December 2010

Read more »
Tocana de miel cu vinete
6 December 2010
Ingrediente
: 1 kg carne de miel fara os 500 g rosii 2 vinete lungi 2 cepe 3 catei
de usturoi 3 linguri untdelemn 20 g unt 2 linguri otet alb 100 ml vin
alb sec 1 foaie de dafin cateva fire de menta sare piper alb macinat Mod
de preparare: Se spala vinetele, se…
Read more »
Read more »
Salata mediteraneana cu vinete
6 December 2010

Read more »
Clatite cu morcovi si compot de mere
6 December 2010
Ingrediente:
1,5 kg mere acrisoare 2 linguri zeama de lamaie 3 linguri zahar 500 g
morcovi 8 oua 1/4 l lapte 250 g faina sare 2 plicuri zahar vanilat 60 g
unt topit Mod de preparare: Se curata merele, se taie in patru, se
indeparteaza semintele si partea lemnoasa, se taie din nou in spalturi…
Read more »
Read more »
Clatite cu iaurt si icre Tarama
6 December 2010
Ingrediente
: 125 g faina 1 ou 1 varf de cutit sare 3 iaurturi 100 ml lapte 150 g
icre piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu oul, sarea si doua
iaurturi si se adauga laptele putin cate putin, pana ce se obtine un
aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa…
Read more »
Read more »
Rondele de dovleac
6 December 2010

Read more »
Ratatouille cu dovleac
6 December 2010

Read more »
Salata verde cu ansoa
6 December 2010

Read more »
Cuiburi de castraveti cu unt de sardele
6 December 2010
Ingrediente:
2 castraveti mai mici 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine)
300 g unt 1/2 lamaie cateva felii de ridiche pentru garnisit sare piper
alb Mod de preparare: Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3
cm si indepartati usor miezul.Amestecati sardelele scurse cu untul
(eventual cu mixerul) si adaugati putina…
Read more »
Read more »
Spaghete de castraveti gratinate
6 December 2010

Read more »
Tortilla cu dovleac
6 December 2010
