Retete de top:
Torttellini umplut cu prosciutto crudo si cascaval
17 December 2010

Read more »
Carnati
17 December 2010

Read more »
Muschi de porc in aluat de ciuperci cu ceapa
17 December 2010

Read more »
Tort cu ananas si migdale
17 December 2010

Read more »
Cocktail Sidecar
17 December 2010

Read more »
Cozonac cu mac si rahat
17 December 2010

Read more »
Fantezie cu fructe
17 December 2010

Read more »
Sarmale in vas de lut
17 December 2010

Read more »
Ruladă de spanac cu cremă de branză şi ardei roşu
17 December 2010

Read more »
Chec de carne si afumatura
17 December 2010

Read more »
Coroană de praline
17 December 2010

Read more »
Parfait cu blat de tort
17 December 2010

Read more »
Supă condimentată din coadă de viţel
17 December 2010

Read more »
Plăcinţele cu pui
17 December 2010
Ingrediente: un pachet de aluat foitaj un piept de pui 300 g ciuperci 3
căţei de usturoi un vârf de linguriţă de pudră de curry 100 ml ulei de
măsline o ceapă un ou o linguriţă de cimbru sare piper Mod de
preparare: Pieptul de pui se taie cubuleţe şi se pune într-un…
Read more »
Read more »
Cocktail Shirley Temple
17 December 2010

Read more »
Sarmale de vitel in foi de vita
17 December 2010
O
reteta delicioasa de sarmale de vitel in foi de vita din: carne de
vitel, ceapa, orez, sare, piper si foi de vita. Ingrediente: l kg carne
de vitel 2 cepe 3 linguri orez sare piper foi de vita la saramura Mod
de preparare: Toci carnea si o amesteci cu ceapa usor calita impreuna…
Read more »
Read more »
Paine impletita
17 December 2010

Read more »
Curcan umplut cu bacon, ceapa si unt
17 December 2010

Read more »
Ruladă de porc cu sos de zmeură
17 December 2010

Read more »
Cockail Sunrise
17 December 2010

Read more »
File de porc umplut
17 December 2010

Read more »
Supă cu găluşte din ficăţei
17 December 2010

Read more »
Salată nordică
17 December 2010

Read more »
Sparanghel imperial
17 December 2010
Ingrediente: 1 kg sparanghel 125 ml vin alb două gălbenuşuri o
linguriţă de mălai 150 g smântână maturată o lingură de pătrunjel
proaspăt tocat 8 felii şuncă de Parma (175 g) un cub de unt sare piper
Mod de preparare: Curăţaţi sparanghelul pe toată lungimea, având grijă
să îndepărtaţi coaja şi părţile tari,…
Read more »
Read more »
Somon cu năut si susan
17 December 2010

Read more »
Pere în vin roşu
17 December 2010

Read more »
Ouă de prepeliţă cu icre negre
17 December 2010

Read more »
Tort cu afine si blat de pandişpan
17 December 2010

Read more »
Banane cu ghimbir si sos cointreau
17 December 2010

Read more »
Ciuperci in vin alb
17 December 2010

Read more »
Carnat de porc afumat
17 December 2010

Read more »
Vrajitoriile lui Jamie Oliver 29 (video)
17 December 2010

Chisca fina de ficat
17 December 2010

Read more »
Crabi in unt cu condimente şi usturoi
16 December 2010

Read more »
Salata de boeuf romaneasca
16 December 2010

Read more »
Peste cu sos de mere
16 December 2010

Read more »
Rata pe varza calita
16 December 2010

Read more »
Sarmalute cu carnati
16 December 2010

Read more »
Colaci
16 December 2010

Read more »
Aluat de plăcintă cu mere, nuci sau brânză de vacă
16 December 2010
Ingrediente: 1 pahar mare cu făină 1 pahar mic cu smântână 1 ou întreg
1 linguriţă zahăr pudră un pahar mic cu untură, margarină sau unt poate
fi l00gr. Mod de preparare: Se face un aluat şi se întinde cu
sucitorul de mărimea unui deget. Se frământă bine împreună, apoi se
întinde primul…
Read more »
Read more »
Cocktail Sherry Cobbler
16 December 2010

Read more »
Musaca de cartofi, vinete si branza
16 December 2010

Read more »
Bulgarasi crocanti
16 December 2010

Read more »
Orez cu anghinare
16 December 2010

Read more »
Plăcintă cu brânză şi salată
16 December 2010

Read more »
Pate de pui cu salvie şi rozmarin
16 December 2010

Read more »
Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana
16 December 2010

Read more »
Porc cu sparanghel şi bulgur
16 December 2010

Read more »
Bulete de carne
16 December 2010

Read more »
Budinca de carne
16 December 2010

Read more »
Şuncă cu salvie si cartofi
16 December 2010

Read more »
Fursecuri
16 December 2010
Ingrediente: 100 g de faina 100 g de unt 100 g de zahar pudra 2 oua 1
pachetel cu zahar vanilat 10 ml de rom sau citeva picaturi de esenta Mod
de preparare: Bateti albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si
romul. Adaugati galbenusurile si untul moale (topit, dar rece),
realizind operatia prin rasturnarea…
Read more »
Read more »
Supa dulce
16 December 2010

Read more »
Cocktail Selva Line
16 December 2010
Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – rom de culoare închisă
Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Brandy drinks Decoraţiune – o felie
de ananas, cireşe roşii şi paie Se serveşte la orice oră
Ingrediente: 3 cl rom ambrat un pahar de iaurt cu aromă de ananas un cl
de suc de…
Read more »
Read more »
Ton cu anghinare
16 December 2010

Read more »
Cocktail Caribbean night
16 December 2010

Read more »
Tarte cu gem de mure
16 December 2010

Read more »
Creveţi cu sos de capere
16 December 2010

Read more »
Orez cu miere
16 December 2010

Read more »
Chifteluţe cu ouă de prepeliţă
16 December 2010

Read more »
Saratele cu smantana si cascaval
16 December 2010

Read more »
Jumari dulci
16 December 2010
Ingrediente: 6 oua 4 lingurite ulei 1 ceasca zahar 1 ceasca lapte 2
linguri smantana 1/2 lingurita scortisoara 3 lingurite stafide 80 g
migdale 250 g fructe de sezon Mod de preparare: Se bat ouale si se pun
intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a
obtine jumari moi.…
Read more »
Read more »
Baclava cu frişcă sau salată din fructe de sezon
16 December 2010

Read more »
Cozonac cu nuca si mac
16 December 2010

Pui cu sos picant
16 December 2010

Read more »
Cocktail Screwdriver
15 December 2010

Read more »
Trufe de ciocolata
15 December 2010

Read more »
Potcoave (desert)
15 December 2010

Read more »
Friptură picantă de porc
15 December 2010

Read more »
File de pui marinat
15 December 2010

Read more »
File de curcan cu legume
15 December 2010

Read more »
Friptura de miel glasata
15 December 2010

Read more »
Piftie de gasca
15 December 2010
Ingrediente: carne de gisca o ceapa sare usturoi dupa gust Mod de
preparare: Spalati carnea si puneti-o la fiert cu apa multa (sa treaca
de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa fiarba
incet, la foc domol. Indepartati spuma si dupa o ora puneti sare. Cind
carnea se desface de…
Read more »
Read more »
Sufleu de mere cu gris
15 December 2010

Read more »
Portocale in aluat de clatite
15 December 2010

Read more »
Salata de varza
15 December 2010

Read more »
Supa de orez
15 December 2010

Read more »
Salata dulce de telina
15 December 2010

Read more »
Sos rosu
15 December 2010

Read more »
Salata de rosii umplute cu varza alba
15 December 2010

Read more »
Salata de conopida
15 December 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu sunca si svaiter
15 December 2010

Read more »
Sos de ciuperci cu ceapa
15 December 2010

Read more »
Mancare de cartofi cu pui
15 December 2010

Read more »
Ciuperci pe friganele
15 December 2010

Read more »
Vinete cu ceapa si oua
15 December 2010

Read more »
Pasta de cartofi pentru sandvisuri
15 December 2010

Read more »
Bors de ciuperci
15 December 2010

Read more »
Crap cu ciuperci si ceapa
15 December 2010
Ingrediente: 2-3 cepe albe 250 g ciuperci patrunjel verde sare piper
1foaie de dafin 1pahar vin alb ulei 1lamiie Mod de preparare: Se
rumeneste ceapa in putin ulei, se adauga ciupercile, sare, piper, foaia
de dafin, vinul si putina apa, iar la urma patrunjelul taiat marunt. Se
aseaza in acestea crapul taiat bucatele…
Read more »
Read more »
Bureti cu smantana
15 December 2010
Ingrediente: 600 g de bureti proaspeti 100 g de unt 1 ou 250 ml. de
smantana verdeata sare pipe Mod de preparare: Buretii se curata si se
spala foarte bine. Se pun intr-un vas cu apa in care s-a adaugat otet
sau zeama de lamiie (o lingurita). Buretii care sint mai mari se taie…
Read more »
Read more »
Ardei cu brinza de vaca si smantana
15 December 2010

Read more »
Conopida sote cu brinza si unt
15 December 2010

Read more »
Taitei cu parmezan si sos de rosii
15 December 2010

Read more »
Ciuperci cu macaroane
15 December 2010

Read more »
Telina pane cu sos picant
15 December 2010

Read more »
Borş de fasole boabe cu leuştean
15 December 2010

Crap cu morcov
15 December 2010

Read more »
Paste cu clatite
15 December 2010
Ingrediente: 1 pachet macaroane 20 clatite 200 g ciuperci 400g cascaval
300 g cas de oi 100 g sunca sau salam 150 g costita 5 oua 100 g
smantana 2 castraveti murati Mod de preparare: Se prepara clatitele dupa
reteta clasica si se lasa la racit. Se fierb macaroanele 5 min, se
scurg si…
Read more »
Read more »
Salata de mere si portocale
15 December 2010

Read more »
Cocktail Apri-Bowle
15 December 2010

Read more »
Spaghete milaneze
15 December 2010

Read more »
Salau in sos de Riesling
15 December 2010
Ingrediente:
4 bucati file de salau a cite 200 g 50 g carne afumata 4 linguri de
Riesling 1 ceasca de apa 1 pahar de smantana 1 galbenus de ou suc de
lamiie 1 lingura de gelatina pentru alimente 1 legatura patrunjel 1
lamiie sare Mod de preparare: Pestele se curata si se acreste. Carnea…
Read more »
Read more »
Fidea cu usturoi si ciuperci
15 December 2010

Read more »
Oua umplute cu sos de lapte
15 December 2010
Ingrediente: 4 oua 8 felii de franzeluta 1 lingura smintina 3 1/2
lingurite unt 1 1/4 pahar lapte 1 galbenus 1 1/2 lingurita marar tocat
1/2 ceapa sare piper 1lingurita faina Mod de preparare: Se fierb ouale
tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot
galbenusurile,…
Read more »
Read more »
Sarlota de ciocolata
14 December 2010

Read more »
Salata cu orez si legume
14 December 2010

Read more »
Galuste
14 December 2010

Read more »
Peste cu varza si rosii
14 December 2010

Read more »
Peste cu cartofi si ceapa
14 December 2010
Ingrediente: 750 g de peste 2 cepe 800 g cartofi 300 g rosii 1 lingura
otet sau 1/2 lamiie 4 linguri unt sau 6 linguri ulei Mod de preparare:
Ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt.
In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite
din…
Read more »
Read more »
Friptura inabusita de vaca
14 December 2010
Ingrediente: 1,200 kg pulpa de vaca 100 g slaninuta 1 ceapa 1 morcov
4-5 catei de usturoi 1 dl ulei piper boabe 1 foaie dafin putin cimbru
tocat sare Mod de preparare: Carnea spalata si scursa bine se impaneaza
cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o
sfoara…
Read more »
Read more »
Pirjoale din muschi de vita
14 December 2010
Ingrediente: 600 g muschi de vita 50 g unt sare 1 lingura verdeata
tocata marunt cimbru piper Mod de preparare: Muschiul curatat de pielita
se taie in 6 bucati, se despica in doua, se bate putin, se presara cu
sare si se pune pe gratar. Muschiul nu trebuie tinut prea mult ca sa nu…
Read more »
Read more »
Salata mexicana cu creveti
14 December 2010
Ingrediente:
200gr. boabe de porumb 200 gr. mazare verde 100 gr. morcov taiat cuburi
100 gr. creveti 300 gr. cozi de creveti 1 telina 1 ardei verde gras 1
ardei rosu gras 2 rosii 1 castravete verde 1 lamaie 150 gr. maioneza 1
lingura ketchup dulce 1 lingurita cu sos englezesc 1 leg. marar sare…
Read more »
Read more »
Cotlet de porc cu sos de vin si nucsoara
14 December 2010

Read more »
Frigarui inabusite
14 December 2010

Read more »
Supa cu cartofi si fasole alba
14 December 2010

Read more »
Musaca de cartofi cu brinza si oua
14 December 2010

Read more »
Snitel cu cascaval
14 December 2010

Read more »
Biftec cu cartofi prajiti
14 December 2010

Read more »
Mazare cu friganele
14 December 2010

Read more »
Fasole verde cu rosii si usturoi
14 December 2010

Read more »
Saramura de platica cu ardei iute
14 December 2010
O
reteta simpla si delicioasa de saramura de platica din: platici,
usturoi, untdelemn, ardei iute, sare si apa. Ingrediente: 1-2 platici
(1,5-2 kg) o capatina de usturoi 2 linguri de untdelemn 2 ardei iuti
sare apa Mod de preparare: Se curata pestele de solzi, se scot
intestinele, se taie capul si coada, se spala in…
Read more »
Read more »
Perisoare de cartofi cu sunca
14 December 2010
Ingrediente: 500 g cartofi 1 cescuta pesmet 2-3 linguri faina 4 linguri
smintina 1 ou 120 g sunca putin ulei sare 1 lingura unt Mod de
preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin
masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt, apoi cu
smintina, sarea, oul,…
Read more »
Read more »
Salata de broccoli,cartofi si sunca
14 December 2010

Read more »
Salata de citrice
14 December 2010

Read more »
Supa de cartofi si gulii
14 December 2010
O
reteta gustoasa de supa de cartofi si gulii din: cartofi, gulii, salata
verde, unt, supa, smantana, sare, marar, patrunjel si o lingura de
faina. Ingrediente: 4 cartofi 2 gulii 1 salata verde 50 g unt 1 litru
apa (supa de zarzavat) 100 g smantana (100 g brinza rasa sau cuburi de
piine alba prajita)…
Read more »
Read more »
Legume fierte cu smantana
14 December 2010

Read more »
Ficat de porc la cuptor
14 December 2010

Read more »
Salata cu morcovi si varza murata
14 December 2010

Read more »
Supa verde
14 December 2010

Pui tiganesc
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu ridichii si branza
14 December 2010

Read more »
Pui cu unt si condimente
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu hering marinat
14 December 2010

Read more »
Pui cu smintina si cartofi la cuptor
14 December 2010

Read more »
Telina cu masline
14 December 2010

Read more »
Crap prajit
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu mar si oua
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu sos verde
14 December 2010

Read more »
Cocktail Mango Frosty
14 December 2010

Read more »
Salau cu sos de lamaie
14 December 2010

Read more »
Cartofi cu ciuperci
14 December 2010

Read more »
Fondue cu legume si file de vită
14 December 2010
Ingrediente: 2 morcovi 2 legături ceapă verde 1 tulpină de praz 200 g
ciuperci champignon 200 g Pak Choi sau frunze de spanac 200 g muguri de
soia 1,5 l supă de legume sos de soia 600 g file de vită Mod de
pregatire: Pregătiţi legumele, tăiaţi rondele morcovii, ceapa verde,
prazul şi ciupercile.…
Read more »
Read more »
Fondue de ceapă
14 December 2010
Ingrediente: Cremă de usturoi: 200 g cremă de brânză 150 g smântână
sare, piper 2 căţei de usturoi, pisaţi Sos de muştar : 2 gălbenuşuri 2
linguriţe muştar 150 ml ulei de măsline 3 linguri oţet 150 ml lapte
închegat sare piper Supă: 200 ml vin alb 1 l supă 1 lingură oţet 3…
Read more »
Read more »
Salata de legume cu macrou afumat
14 December 2010

Read more »
Pui cu sos ca la Buzau
13 December 2010
Ingrediente: 2 pui potriviti 150 g de unt 4 rosii mari o capatina de
usturoi sare piper l paharde vin alb Mod de preparare: Se taie puii in
bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 100 g de unt si, la foc mic,
bucatile de carne se auresc frumos. Cind acestea s-au aurit pe toate…
Read more »
Read more »
Pilaf cu carne de berbec şi ceapă
13 December 2010

Read more »
Carne de vita cu sos picant
13 December 2010
Ingrediente: 500 g de carne 1 kg cartofi 3/4 pahar smintina 1 lingura
de sos 2 cepe 1 lingura faina 3 linguri unt Mod de preparare: Se alege
carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii
potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai.…
Read more »
Read more »
Supa de varza dulce cu smantana
13 December 2010

Read more »
Pui cu vinete, ceapa si usturoi
13 December 2010

Read more »
Supa de galuste si carne de vaca
13 December 2010
Ingrediente: 3 l apa 1 kg carne de vita cu os sau sita 1 morcov 1
patrunjel radacina 1 telina mica 1 ceapa 2-3 rosii citeva boabe de piper
sare patrunjel verde Ingrediente galuste: 1 ou, 2 linguri grisi, sare
Mod de preparare: Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu…
Read more »
Read more »
Supa din carne macra de vitel si ou
13 December 2010
Ingrediente: 400 g carne macra vitel 1ceapa 1 morcov 2-3 buc oase de
vitel 1 ou 2 l supa de carne Mod de preparare: Se pregateste o supa de
carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta supa se
adauga carnea bine spalata, taiata bucatele mici sau tocata, si oasele…
Read more »
Read more »
Medalion din piept de pasare
13 December 2010
Ingrediente: 1 piept de gaina fiert 3 linguri de pesmet o cescuta cu
lapte 1 galbenus o lingura de smintina 5 linguri de ulei o lamiie o
lingura de faina sare piper Mod de preparare: Dati prin masina de tocat
pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin
lapte, adaugati galbenusul,…
Read more »
Read more »
Gulas din inima de vita
13 December 2010

Read more »
Carne de vita inabusita cu ceapa si cartofi
13 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu telina si salam
13 December 2010

Read more »
Pui umplut cu orez
13 December 2010

Read more »
Salata de castraveti cu mere
13 December 2010

Read more »
Varza cu taitei
13 December 2010

Read more »
Chiftelute de ficat
13 December 2010

Read more »
Salata de creveti cu paste fainoase
13 December 2010

Read more »
Panna cotta cu pere caramel
13 December 2010
