Retete de top:
Cocktail Bossa Nova
27 May 2011

Read more »
Supă de linte cu legume
27 May 2011

Read more »
Salată de cartofi cu leurdă şi cuburi de pui
27 May 2011

Read more »
Vinete cu carnaciori
27 May 2011

Read more »
Somon umplut cu migdale
27 May 2011

Read more »
Torta real
27 May 2011
O
reteta de torta real din: piscoturi, prune uscate, apa, zahar, esenta
de portocale, coniac, galbenusuri, lapte, zeamil, zahar, sare si coaja
de lamaie. Ingrediente: 400 g pişcoturi 250 g prune uscate, fără
sâmburi, neafumate 3 ceşti apă rece 250 g zahăr câteva picături esenţă
portocale 1 lingură coniac 4 gălbenuşuri 4 ceşti lapte 2…
Read more »
Read more »
Unt cu leurdă
27 May 2011

Read more »
Cremă delicioasă de dovleac
27 May 2011

Read more »
Cocktail Arawak Cream
27 May 2011

Read more »
Salată de porumb cu maioneză
27 May 2011
O
reteta de salata de porumb cu maioneza din: porumb de lapte, rosii,
ulei, lamaie, oua, mustar, salata verde, sare si piper. Ingrediente: 6
ştiuleţi de porumb de lapte 6 roşii 5 linguriţe ulei 1 lămâie mică 2 ouă
2 linguriţe muştar 2 inimi de salată verde sare şi piper, după gust Mod
de preparare:…
Read more »
Read more »
Ceapa rosie coapta, cu cimbru si unt
27 May 2011

Read more »
Muşchi de porc in vin roşu
27 May 2011

Read more »
Pui la cuptor cu tăiţei si leurdă
27 May 2011

Read more »
Mere in sirop
27 May 2011

Read more »
Chefal roşu cu sos provensal
27 May 2011

Read more »
Cremă delicioasa de portocale
27 May 2011

Read more »
Coadă de viţel marinată în bere
27 May 2011

Read more »
Chipolata
27 May 2011
O
reteta gustoasa de chipolata din: fructe glasate, cirese glasate,
stafide, piscoturi, unt, ou, zahar, esenta de portocale si crema
englezeasca. Ingrediente: 60 g diverse fructe glasate, tăiate mărunt 60 g
cireşe glasate tăiate fin 25 g stafide 150 g pişcoturi 4 ouă unt 1
ceaşcă zahăr câteva picături esenţă portocale 10 cireşe glasate pentru…
Read more »
Read more »
Zeamă de peşte
27 May 2011
O
reteta simpla de zeama de peste din: peste, cazi si capete de peste,
fileuri de crap, ceapa, ardei gras, paprika, usturoi, sare si piper.
Ingrediente: 2,5 kg peşte mărunt (proaspăt, chiar viu) cozi şi capete de
peşte mare 1,5 kg fileuri de crap ceapă ardei gras paprika dulce şi
iute usturoi sare şi piper,…
Read more »
Read more »
Gnocchi cu leurdă şi salsa de ardei
27 May 2011

Read more »
Tocană de carne
27 May 2011

Read more »
Cocktail Batista
27 May 2011

Read more »
Bagheta simpla umpluta
26 May 2011

Read more »
Crema de branza cu salvie
26 May 2011

Read more »
Salată de conopidă cu smantana
26 May 2011

Read more »
Paste simple cu legume
26 May 2011

Read more »
Tarta delicioasa cu spanac
26 May 2011

Read more »
Cotlet delicios de porc cu visine
26 May 2011

Read more »
Mistret la gratar cu visine confiate
26 May 2011

Read more »
Budinca de vanilie cu visine
26 May 2011

Read more »
Peşte cu mentă
26 May 2011

Read more »
Tocana de vita cu prune uscate
26 May 2011

Read more »
Cum se prepara Salata cu somon si creveti (video)
26 May 2011

Tocana gustoasă
26 May 2011
O
reteta de tocana gustoasa din: carne de porc, carne de vita, urechi si
coada de porc, ceapa, smantana, boia, faina, vin rosu, frunza de dafin,
marar, sare si piper. Ingrediente: 300 g carne de porc, fară os 300 g
carne vită, fără os 300 g urechi şi coadă de porc 300 g ceapă 100…
Read more »
Read more »
Falcă înăbuşită de bivoliţă cu găluşti
26 May 2011

Read more »
Porkolt
26 May 2011
O
reteta de porkolt din: carne de porc, ceapa, untura, boia dulce, boia
iute, cartofi, lapte, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne porc 5
cepe 4 linguri untură 1 lingură boia dulce 1 linguriţă rasă boia iute 1
kg cartofi 1 ceşcuţă lapte unt sare şi piper, după gust Mod de
preparare: Se…
Read more »
Read more »
Budinca de piure cu rosii
26 May 2011

Read more »
Ciorbă de porc cu albitura
26 May 2011
O
reteta de ciorba de porc cu albitura din: piept de porc, morcovi,
albitura, ceapa, orez, tarhon, patrunjel, sare, otet, smantana, oua si
faina. Ingrediente: 500 g piept de porc 100 g morcovi albitură 1 ceapă 1
lingură orez 1 legătură tarhon 1 legătură pătrunjel sare şi oţet, după
gust 250 g smântână 3 ouă…
Read more »
Read more »
Biriyani de peşte
26 May 2011

Read more »
Dressing de leurdă
26 May 2011

Read more »
Vareniche cu cartofi
26 May 2011

Read more »
Miel cu rozmarin si legume
26 May 2011

Read more »
Sos solomaha
26 May 2011

Read more »
Ciorbă de crap cu pastarnac
26 May 2011
O
reteta de ciorba de crap cu pastarnac din: crap, morcovi, pastarnac,
frunze de telina, patrunjel, marar, leustean, orez, bors, ceapa si sare.
Ingrediente: 1 kg crap 50 g morcovi păstârnac 2 frunze ţelină 1
rădăcină pătrunjel pătrunjel mărar şi leuştean 1 lingură orez 1 1 borş 2
cepe sare, după gust Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Ficat de viţel cu ceapă
25 May 2011

Read more »
Cremă de brânză cu leurdă
25 May 2011

Read more »
Pulpă de bou cu radicchio
25 May 2011

Read more »
Vareniche
25 May 2011
O
reteta de vareniche din: faina, oua, branza telemea, smantana, unt,
sare si piper. Ingrediente: 500 g făină 2 ouă 500 g brânză telemea 2
ceşti smântână 250 g unt sare şi piper, după gust Mod de preparare: Se
face o cocă din făină şi apă cu puţină sare. După ce se lasă puţin să…
Read more »
Read more »
Supă de cartofi cu leurdă, crutoane si prune uscate
25 May 2011

Read more »
Carpaccio de porumbel cu ceapa rosie
25 May 2011

Read more »
Şiş-Kebab de miel
25 May 2011
O
reteta de sis-kebab de miel din: pulpa de miel, ardei verzi, rosii,
ceapa, dovlecei, ciuperci, usturoi, supa, ulei de masline, ceapa,
maghiran, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 5
ardei verzi 6 roşii 6 cepe mici 3 dovlecei mici 6 ciuperci pentru sosul
marinat: 2 căţei usturoi 4 linguri supă…
Read more »
Read more »
Paste la tigaie în stil asiatic, cu pui şi broccoli
25 May 2011

Read more »
Pulpa de berbec cu cartofi
25 May 2011
O
reteta simpla de pulpa de berbec cuc artofi din: pulpa de berbec,
cartofi, ulei, piper alb, sare si suc de lamaie. Ingrediente: 1 pulpă de
berbec 2 kg cartofi 1 cană ulei 3 linguriţe piper alb măcinat proaspăt
sare şi suc de lămâie, după gust Mod de preparare: Pulpa se spală bine,
se curăţă…
Read more »
Read more »
Cocktail Bombay Punch
25 May 2011

Read more »
Măruntaie de miel
25 May 2011
O
reteta de maruntaie de miel din: maruntaie de miel, ceapa, unt, faina,
vin alb, usturoi, rosii, foaie de dafin, sare si piper. Ingrediente:
măruntaie de miel 3 cepe 6 linguri unt 1 lingură făină 1 pahar vin alb 4
căţei usturoi 500 g roşii decojite 1 foaie dafin sare şi piper, după
gust Mod…
Read more »
Read more »
Peşte cu cartofi prăjiţi
25 May 2011

Read more »
Kebab Majestic
25 May 2011
O
reteta de kebab majestic din: pulpa de vita, usturoi, piper alb, sare,
bulion, ceapa, frunze de dafin, unt, supa de oase, vinete, usturoi,
cascaval, sare, zahar, faina, lapte si suc de lamaie. Ingrediente: 640 g
pulpă de vită, tăiată cubuleţe 2 căţei usturoi, tăiaţi mărunt 4 g piper
alb, pisat 10 g sare 40…
Read more »
Read more »
Omletă cu ciuperci, branză telemea si roşii
25 May 2011

Read more »
Bragă
25 May 2011
O
reteta simpla de bragă din: mei, faina de grau si apa. Ingrediente: 500
g mei sfarâmat 2 pumni făină de grâu apă Mod de preparare: Intr-un vas
cu şase litri de apă se pun meiul şi făina de grâu, amestecându-se bine.
Se lasă la fiert circa trei ore. Se ia vasul de pe foc…
Read more »
Read more »
Zeghini
25 May 2011

Read more »
Tajin Maluska
25 May 2011
O
reteta gustoasa de tajin maluska din: carne de oaie, cascaval,
parmezan, fasole uscata, unt, foi de aluat, oua, ulei, ceapa, sare,
piper si sofran. Ingrediente: 350 g carne dezosată de oaie 100 g
caşcaval 50 g parmezan 50 g fasole uscată 30 g unt 12 foi rotunde de
aluat 8 ouă 100 ml ulei…
Read more »
Read more »
Tartă de legume cu brânză de capră
25 May 2011

Read more »
Peşte in sos roşu
25 May 2011
O
reteta de peste in sos rosu din: peste, faina, radacina de ginger,
ardei iute, usturoi, sos picant, vin rosu, ulei vegetal, zahar, sare si
piper. Ingrediente: 1 peşte 1 lingură faină 1 lingură rădăcină rasă
ginger 2 linguriţe ardei iute pisat 4 căţei usturoi pisat 1 linguriţă
sos picant 2 linguriţe vin roşu 2…
Read more »
Read more »
Chifteluţe de somon cu sos de pătrunjel
25 May 2011

Read more »
Pastă de curry
25 May 2011
O
reteta de pasta de curry din: ardei iute, coriandru, seminte de chimen,
suc de lamaie, usturoi, sare si pasta de creveti. Ingrediente: 11
ardei iuţi roşii, fără seminţe 9 ardei foarte iuţi roşii, mici 1/8
linguriţă coriandru (seminţe) prăjit 1 linguriţă seminţe chimen sucul de
la o lămâie 25 căţei de usturoi pisat 1…
Read more »
Read more »
Frigarui cu ravioli si chiftelute
25 May 2011

Cocktail Don Frederico
25 May 2011

Read more »
Friptură in sos tomat
25 May 2011
O
reteta simpla si gustoasa de friptura in sos tomat din: carne,
castravete, unt, ketchup, zahar, sare, bicarbonat, hagina, usturoi, ou
si faina. Ingrediente: 150 g carne 1 castravete verde mic 3 linguri unt 3
linguri ketchup 1 lingură zahăr 1 linguriţă rasă sare 1 linguriţă rasă
bicarbonat 2 linguriţe hagina tocată 1 linguriţă usturoi…
Read more »
Read more »
Cuburi de carne
25 May 2011
O
reteta simpla si gustoasa de cuburi de carne din: carne fara grasime,
morcovi, ceapa, ananas, ardei grasi, ulei, sare, piper si faina.
Ingrediente: 1 kg carne fară grăsime 500 g morcovi 500 g ceapă
ananasul (fără suc) dintr-o cutie 3 ardei graşi, diferit coloraţi ulei
oţet din vin sare şi piper, după gust faină…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Coronita de purcel cu cartofi aurii (video)
25 May 2011

Read more »
Cubuleţe din muşchi de vită
25 May 2011

Read more »
Ton prăjit cu salsa de fasole neagră
25 May 2011

Read more »
Carne de porc cu usturoi verde
25 May 2011

Read more »
Aripioare de pui picante cu parmezan si verdeaţă
24 May 2011

Read more »
Peşte cu salsa caldă de ananas
24 May 2011

Read more »
Ton inabuşit
24 May 2011
O
reteta simpla de ton inabusit din: ton, rosii, vin rosu, foaie de
dafin, sare, piper si usturoi. Ingrediente: 1 kg ton 4 roşii 1 pahar vin
roşu 1 foaie de dafin sare piper şi usturoi, după gust Mod de
preparare: Se curăţă peştele şi se pune la prăjit în ulei de măsline.
După ce…
Read more »
Read more »
Stufat de mânzat
24 May 2011

Read more »
Şalău cu legume si sos
24 May 2011
O
reteta simpla de salau cu legume si sos din: salau, cartofi, morcovi,
boabe de mazare verde, fasole verde pastai, ardei grasi, rosii,
patrunjel verde, ulei, otet din vin, sare si piper. Ingrediente: 1 kg
şalău 250 g cartofi 250 g morcovi 100 g boabe de mazăre verde 150 g
fasole verde păstăi 4 dovlecei…
Read more »
Read more »
Frigărui de vită cu sos
24 May 2011

Read more »
Cocktail Beach
24 May 2011

Read more »
Chifteluţe din peşte si carne
24 May 2011
O
reteta simpla de chiftelute din peste si carne din: carne tocata,
cartofi, peste, ceapa, unt, zahar, otet din vin, bulion, faina si
stafide. Ingrediente: 500 g carne tocată 150 g cartofi noi 4 peşti
proaspeţi 2 cepe 50 g unt 250 g zahăr 1 lingură oţet din vin 4 linguri
bulion 1 lingură faină…
Read more »
Read more »
Cartofi caramel
24 May 2011
O
reteta simpla de cartofi caramel din: cartofi, zahar, unt si apa.
Ingrediente: 1 kg cartofi noi 250 g zahăr 50 g unt 5 linguri apă Mod de
preparare: Cartofii, cât mai mici, se curăţă de coajă sub jet de apă
rece şi se lasă la scurs. La flacără mică, într-o cratiţă, se prepară
sosul…
Read more »
Read more »
Rulade de pui cu creveti si sparanghel, invelite in prosciutto
24 May 2011

Read more »
Cum se prepara Pui iute si gustos cu praz (video)
24 May 2011

Read more »
Frigărui de oaie cu cimbrişor si foi de dafin
24 May 2011

Read more »
Budincă de varză albă cu carne de miel
24 May 2011

Read more »
Cocktail Frozen Brum
24 May 2011

Read more »
Budincă de peşte afumat
24 May 2011
O
reteta gustoasa de budinca de peste afumat din: peste afumat, cartofi,
lapte, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 10 peşti afumaţi 2 kg
cartofi noi 2 pahare lapte 1 legătură pătrunjel proaspăt sare şi piper,
după gust Mod de preparare: Peştele se dezosează, se curăţă de pieliţe,
cozi, capete şi aripioare şi se lasă o…
Read more »
Read more »
Cotlete de miel cu bame
24 May 2011

Read more »
Calamar umplut
24 May 2011

Read more »
Salată de ţelină cu nuci
24 May 2011

Read more »
Retete de post: Spaghetti cu rosii, rucola si masline
24 May 2011

Read more »
Porc cu mămăliguţă
24 May 2011
O
reteta de porc cu mamaliguta din: malai, apa, carne afumata de porc,
ceapa, unt, sare si piper. Ingrediente: 750 g mălai 2,5 1 apă 500 g
carne afumată de porc 2 cepe 50 g unt sare şi piper, după gust Mod de
preparare: Se prepară din mălai o mămăliguţă subţire, în care se
înglobează…
Read more »
Read more »
Creier de viţel pane
24 May 2011
O
reteta de creier de vitel pane din: creier de vitel, oua, ceapa,
telina, pesmet, otet, sare, piper si suc de lamaie. Ingrediente: creier
de viţel 4 ouă 1 ceapă mare 1 ţelină pesmet oţet sare şi piper, după
gust suc de lămâie Mod de preparare: Creierul se ţine câteva ore în apă
rece cu…
Read more »
Read more »
Hamburger cu ananas
23 May 2011

Read more »
Carne de vită cu fasole
23 May 2011
O
reteta de carne de vita cu fasole din: carne tocata de vita, unt,
ceapa, usturoi, rosii, ardei grasi, ardei iute, fasole baobe, faina,
chimen, smantana, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne tocată de vită
100 g unt 3 cepe 3 căţei usturoi 7 roşii 3 ardei graşi, diferit coloraţi
1 ardei iute 500…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Salata cu muschi de vita (video)
23 May 2011

Read more »
Frigărui din peşte-călugăr şi creveţi cu salsa de roşii
23 May 2011

Read more »
Muşchi de vită cu verdeaţă şi sos mediteranean cu măsline si roşii
23 May 2011

Viţel in sos
23 May 2011
O
reteta de vitel in sos din: spata de vitel, ceapa, morcovi, usturoi,
foaie de dafin, lamaie, malai, unt, vin alb, sare si piper. Ingrediente:
1 kg spată de viţel 4 cepe 3 morcovi 3 căţei usturoi 1 foaie dafin 2
lămâi mari 1 portocală mică 1 lingură mălai 5 linguri unt 1 lingură vin…
Read more »
Read more »
Cocktail Cherry Rum
23 May 2011

Read more »
Supă de carne de oaie, porc si pui
23 May 2011
O
reteta de supa de carne de oaie, porc si pui din: antricoate, carne de
oaie, carne de porc, slanina, urechi de porc, picior de porc, coada de
porc, carne de pui, morcovi, praz, ceapa, varza alba, salata verde,
mazare boabe, cimbru, leustean, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 500
g antricoate 250 g carne de…
Read more »
Read more »
Salată vietnameză de peşte
23 May 2011

Read more »
Supă andaluză
23 May 2011
O
reteta de supa andaluza din: rosii, ceapa, ardei gras, otet din vin,
masline, apa rece, ulei de masline, usturoi, paine, castraveciori
murati, rosii, crutoane de paine prajita, chimen, sare si piper.
Ingrediente: 500 g roşii 3 cepe mijlocii 3 ardei graşi, diferit coloraţi
3 linguri oţet din vin măsline 2 litri apă rece 3…
Read more »
Read more »
File de porc cu verdeaţă in sos de cireşe şi vin
23 May 2011

Read more »
Sos pentru supe
23 May 2011
O
reteta simpla de sos pentru supe din: usturoi, sare, piper negru, ulei,
tomate, ceapa, ardei grasi, suc de lamaie si suc de portocale.
Ingrediente: 5 căţei usturoi 1 lingură sare 1 linguriţă rasă piper negru
măcinat 6 linguri ulei 1 ceaşcă tomate 1 ceapă mare 2 ardei graşi sucul
de la o jumătate de…
Read more »
Read more »
Piure de varza de Bruxelles
23 May 2011

Read more »
Sos de usturoi cu cimbru si chimion
23 May 2011

Read more »
Cocktail Nacional
23 May 2011

Read more »
Budincă delicioasa de peşte
23 May 2011
O
reteta simpla de budinca delicioasa de peste din: peste, foaie de
dafin, uleid e masline, ceapa, rosii, ardei grasi, patrunjel verde,
marar verde, usturoi, sare, zahar si piper. Ingrediente: 500 g peşte 1
foaie dafin 1 pahar ulei de măsline 4 cepe 750 g roşii 2 ardei graşi 2
linguriţe pătrunjel verde tocat fin…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Sardine prajite cu midii (video)
23 May 2011

Read more »
Pacheţele cu crabi şi creveţi în sos dulce-acrisor
23 May 2011

Read more »
Tartine cu maioneză
23 May 2011
O
reteta simpla de tartine cu maioneza din: franzela, maioneza, oua
firte, marar, patrunjel si unt. Ingrediente: franzelă maioneză ouă
fierte mărar pătrunjel unt Mod de preparare: Se taie franzela în felii
care se ung cu unt şi apoi cu maioneza bine legată, amestecată în
prealabil cu mărar şi pătrunjel proaspăt, tocat foarte fin. Se…
Read more »
Read more »
Roastbeef cu busuioc şi garnitură de roşii şi ardei
23 May 2011

Read more »
Tartine cu caşcaval
23 May 2011
O
reteta simpla de tartine cu cascaval din: batoane de franzela, unt,
cascava si rosii. Ingrediente: batoane de franzelă unt caşcaval ras
roşii Mod de preparare: Se taie batoanele de franzelă la jumătate, întâi
pe lungime, apoi pe lăţime, şi se ung cu unt. Se acoperă cu un strat
gros de caşcaval ras şi deasupra…
Read more »
Read more »
Tartine cu branză şi costiţă
23 May 2011
O
reteta simpla de tartine cu branza si costita din: franzela, unt,
branza topita, costita, ceapa, rosie, marar sau catravecior murat.
Ingrediente: franzelă unt brânză topită costiţă ceapă roşie (mărar sau
castravecior murat) Mod de preparare: Se taie franzela în felii care se
ung cu unt. Se aşează deasupra o felie de brânză topită, una…
Read more »
Read more »
Cocktail Amber Glow Frappe
23 May 2011

Read more »
Pulpă de ied cu cartofi şi maghiran
23 May 2011

Read more »
Tartine cu afumatură
23 May 2011
O
reteta simpla de tartine cu afumatura din: paine intermediara, unt,
afumatura si cascaval. Ingrediente: pâine intermediară unt afumătură
(ceafă sau muşchi file, eventual salam bine uscat) caşcaval Mod de
preparare: Sc taie pâinea în felii, groase de un deget, şi se ung cu
unt. Se pun deasupra o felie de afumătură şi o felie…
Read more »
Read more »
Creveţi la grătar cu sos de fenicul si mere
23 May 2011

Read more »
Ochiuri in fulgi de cartofi
23 May 2011
O
reteta simpla de ochiuri in fulgi de cartofi din: fulgi de cartofi,
lapte, unt, oua, cascaval, sare si piper. Ingrediente: fulgi de cartofi
0,250 ml lapte 50 g unt 4 ouă 150 g caşcaval ras sare şi piper, după
gust Mod de preparare: Se pregăteşte un piure din lapte şi fulgi de
cartofi şi…
Read more »
Read more »
Piept de curcan în manta afumată
23 May 2011

Read more »
Gustare ţărănească
23 May 2011
O
reteta de gustare taraneasca din: cartofi, ceapa, oua, lapte,
carnaciori picanti, marar, untura si sare. Ingrediente: 2 kg cartofi 1
ceapă 4 ouă 1 ceaşcă lapte 5 cârnăciori picanţi 1/2 legătură mărar
proaspăt untură sare Mod de preparare: Se fierb cartofii, se curăţă de
coajă şi se taie în rondele ce se pun la…
Read more »
Read more »
Midii inăbuşite cu fenicul si vermut
22 May 2011

Read more »
Budincă din chifle cu branză
22 May 2011
O
reteta de budinca din chifle cu branza din: chifle, lapte, oua, zahar
pudra, branza de vaci, pesmet, zahar vanilat, stafide si 1 ou.
Ingrediente: 6 chifle 0,750 ml lapte proaspăt 2 ouă 50 g unt 25 g zahăr
pudră 500 g brânză de vaci pesmet umplutura: 250 g brânză vaci 100 g
zahăr pudră…
Read more »
Read more »
Vinete cu migdale si boabe de rodie
22 May 2011

Read more »
Cocktail Pusser’s Painkiller
22 May 2011

Read more »
Ştevie cu ceapă călită
22 May 2011

Read more »
Muhmmara
22 May 2011

Read more »
Scoici scallop cu sos de roşii şi portocale
22 May 2011

Read more »
Limbă de vacă
22 May 2011
O
reteta de limba de vaca din: limba de vaca, otet, usturoi, coaja de
lamaie, coaja de portocala, zahar, hel, morcovi, patrunjel verde,
telina, sare, piper, scortisoara si suc de lamaie. Ingrediente: 1 limbă
de vacă 4 pahare oţet 5 căţei usturoi 1 coajă de lămâie 1 coajă de
portocală 1 linguriţă rasă zahăr 1…
Read more »
Read more »
Creveţi
20 May 2011

Chiftele crude cu migdale
20 May 2011
O
reteta de chiftele crude cu migdale din: carne macra, arpacas, ceapa,
chimen, sare, piper, rosii, ardei iute, migdale amare si unt.
Ingrediente: 1 kg carne macră tocată 4 pahare arpacaş 1 ceapă mare 1
linguriţă chimen 2 linguriţe sare 1 linguriţă piper 4 roşii mici 1 ardei
iute 300 g migdale amare 100 g…
Read more »
Read more »
Cocktail Beau Rivage
20 May 2011

Read more »
Ouă cu ciuperci
20 May 2011

Read more »
Borş
20 May 2011
O
reteta de bors din: sfecla rosie, telina, praz, morcovi, patrunjel,
varza alba, faina, bulion, foaie de dafin, untura, costita afumata,
smantana, marar, sare si bors. Ingrediente: 1 kg sfeclă roşie 2 ţeline 3
fire praz 4 morcovi 2 legături pătrunjel proaspăt 1 varză albă 2
linguri faină 6 linguri bulion 1 foaie dafin 5…
Read more »
Read more »
Salată de bulgur şi peşte cu sos de lămâie
20 May 2011

Read more »
Vinete cu ardei si roşii
20 May 2011

Read more »
Gulaş din muşchi de bou
20 May 2011

Read more »
Ouă răscoapte
20 May 2011
O
reteta simpla de oua rascoapte din: oua, rosii, unt, branza sarata,
sare si piper. Ingrediente: 8 ouă 500 g roşii 2 linguri unt 2 linguri
brânză sărată rasă sare şi piper, după gust Mod de preparare: Se fierb
ouăle în apă, cât mai tari, şi după ce se decojesc se taie în rondele.
Roşiile,…
Read more »
Read more »
Omletă cu peşte
20 May 2011
O
reteta de omleta cu peste din: peste, ulei de masline, usturoi, oua,
marar, sare si piper. Ingrediente: 500 g peşte 8 linguri ulei de măsline
4 căţei usturoi pisat 5 ouă mărar proaspăt sare şi piper, după gust Mod
de preparare: Peştele se spală, se dezosează, se curăţă de pieliţă, se
taie în cubuleţe…
Read more »
Read more »
Costite de miel cu cartofi la cuptor
20 May 2011

Read more »
Cocktail Habana Moon
19 May 2011

Read more »
Cum se prepara Supa de patrunjel cu crutoane (video)
19 May 2011

Read more »
Antricoate cu fructe
19 May 2011

Read more »
Supă de lapte
19 May 2011
O
reteta simpla de supa de lapte din: lapte dulce, unt, branza sarata,
orez, piper negru, sare si oua. Ingrediente: 300 ml lapte dulce 60 g unt
160 g brânză sărată rasă 50 g orez piper negru şi sare, după gust 2 ouă
Mod de prepadare: Laptele se fierbe şi se diluează cu trei pahare…
Read more »
Read more »
Tortillas garnisite
19 May 2011

Read more »
Salată de portocale şi curcan fript
19 May 2011

Read more »
Sărmăluţe in frunze de spanac
19 May 2011
O
reteta simpla de sarmalute in frunze de spanac din: carne de vita,
frunze de spanac, orez, ceapa verde, marar, unt, faina, smantana, sare,
piper si zeama de lamaie. Ingrediente: 1 kg carne de vită 50 frunze mari
de spanac 100 g orez 25 fire ceapă verde 1 ceapă 1 legătură mărar
proaspăt 100 g…
Read more »
Read more »
Caesar salad cu pui afumat
19 May 2011

Read more »
Tocană de berbec cu legume
19 May 2011
O
reteta de tocana de berbec cu legume din: carna macra de berbec, coaste
de berbec, morcovi, praz, ceapa, telina, unt, roez, pasta de rosii,
marar, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne macră de
berbec 500 g coaste de berbec 3 morcovi 3 fire praz 3 cepe 1 ţelină 200 g
unt 100…
Read more »
Read more »
Aluat cu ceafă afumată
19 May 2011
O
reteta simpla de aluat cu ceafa afumata din: ceafa afumat, faina alba,
lapte, oua, sare si piper. Ingrediente: 10 felii ceafă afumată 8 linguri
faină albă 2 căni lapte proaspăt 4 ouă sare şi piper, după gust Mod de
preparare: Se fierb în apă, la foc mic, feliile de carne, câteva minute.
Se scot,…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Pui cu ciuperci si mamaliga (video)
19 May 2011

Read more »
Cocktail Finndinghi
19 May 2011

Read more »
Budincă cu migdale
19 May 2011
O
reteta simpla de budinca cu migdale din: unt, zahar farin, migdale
dulci, suc de portocale, oua, galbenusuri, smantana si sare.
Ingrediente: 125 g unt 150 g zahăr farin 250 g migdale dulci 1 lingură
suc de portocale 2 ouă 2 gălbenuşuri 5 linguri smântână sare Mod de
preparare: Se amestecă, până se obţine o…
Read more »
Read more »
Piept de raţă cu rodie
19 May 2011

Read more »
Raţă cu muguri de bambus şi ciuperci
19 May 2011

Read more »
Spată de miel
19 May 2011
O
reteta de spata de miel din: spata de miel, suc de lamaie, suc de
portocale, unt, rosii, foaie dafin, sare si piper. Ingrediente: 2 kg
spată de miel sucul de la 2 lămâi sucul de la 1 portocală 1 ceşcuţă unt
proaspăt 1 kg roşii bine coapte 1 foaie dafin sare şi piper, după…
Read more »
Read more »
Carne cu platanos
19 May 2011

Read more »
Salată de roşii cu kiwi, ciuperci si năsturel
19 May 2011

Read more »
Tortillas
19 May 2011

Read more »
Cocktail Jo’s Finest
19 May 2011

Read more »
Salată de andive, pere şi Roquefort
19 May 2011

Read more »
Sărmăluţe din carne de miel
19 May 2011
O
reteta de sarmalute din carne de miel din: carne de miel fara os, foi
de vita de vie, orez, ceapa verde, marar, zeama de lamaie, smantana,
unt, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de miel fără os 40 foi de
viţă-de-vie 100 g orez 30 fire ceapă verde 1 legătură mărar proaspăt
zeama…
Read more »
Read more »
Salată de fructe de mare şi paste
19 May 2011
