O reteta delicioasa de bors de curcan, morcovi, fasole verde, ceapa,
fidea, telina, mazare, pastarnac, leustean verde, sare, unt.
Ingrediente: 2 aripi de curcan 2 morcovi 1 mâni de fasole verde 1 ceapă 2
pumni de fidea subţire 1 ţelină mică 1 ceaşcă de mazăre verde 1
păstârnac bors leuştean verde sare unt Mod…
14 July 2011

O reteta simpla si gustoasa de praz cu masline, suc de rosii, vin alb,
ulei, zahar, lamaie, patrunjel. Ingrediente: 5-6 fire de praz 300 ml suc
de roşii 200 g măsline 1/2 pahar cu vin alb 3-4 linguri cu ulei 1
lingură cu zahăr 1 lămâie pătrunje Mod de preparare: Curăţă prazul de
prima…
Read more »
14 July 2011

O reteta simpla si delicioasa de salata calda cu ciuperci, ceapa,
usturoi, ardei, unt, ulei de masline, piper. Ingrediente: 1 cutie de
ciuperci 1 ceapă 5 căţei de usturoi 1 ardei gras 2 linguri cu unt ulei
de măsline piper Mod de preparare: Taie ceapa mărunt şi rumeneşte-o
uşor în ulei. Adaugă usturoiul…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de frigarui mediteraneene din: midii, caracatita, cozi de
creveti, rosii cherry, usturoi, menta, patrunjel, lamaie, ulei
extravirgin de masline, sare si piper negru. Ingrediente: 500 g midii
400 g caracatiţă 24 cozi de creveţi 12 roşii cherry 1 căţel de usturoi 1
legătură de mentă 1 legătură de pătrunjel 1 lămâie ulei extravirgin…
Read more »
14 July 2011

O reteta gustoasa de crema de rosii, morcov, albitura, branza
roquefort, smantana, busuioc, crutoane, sare, piper. Ingrediente: l
litru de apă 1,5 kg roşii potrivite 0,5 kg morcov 0,5 kg albitură 250 g
brânză Roquefort 250 g smântână dulce 2-3 frunze de busuioc 250 g
crutoane sare piper Mod de preparare: Se pun…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de friptura de miel la tava din: carne de miel, untura, sare si
usturoi. Ingrediente: 1,5 kg carne de miel (pulpe) 1-2 linguri de untura
sare cativa catei de usturoi Mod de preparare: Se spala carnea, se
sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora. Se unge o tava cu untura,
se…
Read more »
14 July 2011

O reteta delicioasa de somon la gratar cu: piper, lamaie, usturoi
pudra, sare, sos de soia, zahar brun, apa, ulei. Ingrediente: 650 g
file de somon piper cu lămâie (se găseşte la marile magazine) pudră de
usturoi sare 70 ml sos de soia 70 g zahăr brun 70 ml apă 50 ml ulei …
Read more »
14 July 2011

O
reteta delicioasa de Salata cu Emmenthal, salam si sunca din: morcovi,
sare, emmenthal, sunca, salam, otet, ulei, piper negru, salata si oua
fierte. Ingrediente: 2 morcovi sare 500 g Emmenthal 200 g sunca fiarta
taiata felii 100 g salam, in felii subtiri 2 lingurite de otet 2
lingurite de ulei piper negru macinat 1…
Read more »
14 July 2011

O reteta delicioasa de ciorba taraneasca din antricot de vita, morcovi,
telina, ceapa, ardei, fasole verde, mazare, varza, cartofi, paste,
ulei, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 500 g antricot vită
300 g morcovi 200 g ţelină 2 cepe 2 ardei 200 g fasole verde 200 g
mazăre 200 g varză 2 cartofi 300 g…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de stufat de miel din: carne de miel, ceapa verde, usturoi
verde, untura, faina, otet, bulion si sare. Ingrediente: 750 g carne de
miel 40 de fire de ceapa verde 20 de fire de usturoi verde 2 linguri de
untura o lingura de faina un pahar cu bors sau doua linguri de otet…
Read more »
14 July 2011

O reteta delicioasa de prajitura cu morcovi, zahar, ulei, oua, zahar
vanilat, lapte batut, fulgi de cocos, ananas, faina, praf de copt,
scortisoara, sare, alune, unt, branza, zahar pudra. Ingrediente: 2
ceşti de zahăr 3/4 ceaşcă de ulei 3 ouă 2 plicuri zahăr vanilat 3/4
ceaşcă de lapte bătut 2 ceşti de morcov ras…
Read more »
14 July 2011

O
reteta simpla de bruschete cu piure de naut, carnati si usturoi din:
paine taraneasca, naut, carnati, ulei de masline extravirgin, patrunjel,
usturoi, sare si piper. Ingrediente: 4 felii de pâine ţărănească (cu
coaja mai groasă) 250 g năut (din conservă) 250 g cârnaţi proaspeţi 1
lingură ulei de măsline extravirgin 1 lingură pătrunjel 1…
Read more »
14 July 2011

Va
prezentam o serie de 3 retete simple si delicioase de supe: Supa de
mariscos Ingrediente: 150 g crevete 250 g midii 250 g scioci 150 g
calamar 150 g rapane 1 ceapa potrivita 1 rosie mare 1 dovlecel 1 varf de
cutit boia dulce 2-3 stigmate de sofran 2 l supa de peste 6…
Read more »
14 July 2011

O reteta deliciasa de inimioare din graham,otet, maioneza, branza de
capra, sfecla, rozmarin. Ingrediente: 1 ceaşcă de oţet 1/2 ceaşcă de
maioneză 2 felii de pâine graham 200 grame de brânză de capră tăiată în 4
felii 1/4 cană de sfeclă tăiată 1 lingură de rozmarin proaspăt tocat
Mod de preparare: Se fierbe oţetul…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de gratar de miel cu sos de branza din: carne de miel, branza de
burduf, untura, oua, suc de rosii, patrunjel verde, cimbru, sare si
piper. Ingrediente: 1 kg carne de miel (cotlet dezosat) 200 g branza de
burduf 50 g untura 2 oua 300 ml suc de rosii 1 legatura de patrunjel…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de scapece din: ansoa, faina, otet de vin alb, fire de menta,
ulei extravirgin de masline, sare si piper. Ingrediente: 800 g anşoa (se
pot folosi şi hamsii sau scrumbii) 80 g făină 2 dl oţet de vin alb 2
căţei de usturoi 2 fire de mentă 2 ardei iuţi ulei extravirgin de…
Read more »
14 July 2011

O
reteta simpla de salata de telina cu alune din: telina, mere, alune,
frisca, mustar picant, piper, sare, zahar, zeama de lamaie si frunze de
telina. Ingrediente: 1 kg telina 6 mere 200 g alune 250 g frisca 4
lingurite de mustar picant sare piper negru 1 priza zahar zeama de la 3
lamai frunze…
Read more »
14 July 2011

O
reteta de pulpa de miel cu ardei iute si tarhon din: ceapa, ardei iute,
usturoi, pulpa de miel, ulei, tarhon, vin alb sec, rosii decojite, sare
si piper. Ingrediente: 700 g ceapa 3 ardei iuti mari (chilli) 6 catei
de usturoi 2-3 kg pulpa de miel 45 ml ulei tarhon 75 cl vin alb…
Read more »
14 July 2011

O
reteta delicioasa de pachetele de clatite umplute cu creveti din: oua,
malai, faina, apa, unt, ulei de arahide sau de floarea soarelui,
creveti, smantana, ceapa verde, sare, rosii, ulei extravirgin de
masline, otet alb si sare. Ingrediente: pentru clatite: 2 ouă 2 linguri
mălai foarte fin 3 linguri făină albă 300 ml apă 20…
Read more »
14 July 2011
O
reteta simpla si delicioasa de miel in sos de iaurt din: carne macra de
miel, iaurt, zeama de lamaie, ulei, ceapa, boia iute, chimen, rosii,
ardei iute, patrunjel, sare si piper. Ingrediente 1 kg carne macra de
miel 200 ml iaurt zeama de la o lamaie 2 linguri ulei 2 cepe, taiate
felii 2…
Read more »
13 July 2011

Regimul
Mayo este unul din cele mai aspre regimuri şi trebuie respectat fără
nicio abatere timp de 13 zile. Specialiştii în nutriţie susţin că
persoanele care îl urmează cu sfiinţenie şi nu se lasă ispitiţi de
dulciuri sau snacksuri vor slăbi cel puţin 10 kilograme în această
perioadă. Regimul Mayo este unul din cele mai…
Read more »
13 July 2011

O
reteta simpla de salata de mazare cu crabi din: mazare, crabi, zeama de
lamaie, maioneza, piper, zahar, piper Cayenne, patrunjel si oua fierte.
Ingrediente: 1 kg mazare frageda 500 g crabi 2 lingurite zeama de
lamaie 4-6 lingurite maioneza pentru salata piper negru macinat 1 praf
de zahar 1 varf de cutit piper Cayenne…
Read more »
13 July 2011

O reteta delicioasa de chec de ciocolata cu banane, faina, cacao,
zahar, praf de copt, bicarbonat, sare, oua, unt, esenta de vanilie,
ciocolata alba. Ingrediente: 250 g făină 4 linguri cacao 200 g zahăr
tos 1 praf copt 1/4 linguriţă bicarbonat 1/4 linguriţă sare 2 ouă mari
120 g unt topit şi răcit 1…
Read more »
13 July 2011

O reteta simpla si gustoasa de paste cu carne de porc, ardei gras,
dovlecei, rosii, patrunjel, sare, piper, ulei. Ingrediente: 300 g paste
200 g carne slabă de porc 2 ardei graşi 2 dovlecei mici 4-5 roşii sau o
cutie de roşii decojite 1 legătură de pătrunjel sare piper ulei Mod de
preparare: Pastele…
Read more »
13 July 2011

O reteta simpla si gustoasa de mancare de morcovi cu smnatana, unt,
faina, zahar, ulei, patrunjel verde. Ingrediente: 500 g morcovi 1
lingură cu unt 1 linguriţă cu făină 1 lingură zahăr 2 linguri ulei 100 g
smântână pătrunjel verde Mod de preparare: Se curăţă şi se spală
morcovii, se taie bucăţi de 4…
Read more »
13 July 2011

O
reteta simpla si delicioasa de sardele delicioase din: sardele, seminte
de pin, stafide, ceapa, faina, otet, ulei extravirgin de masline, sare
si piper. Ingrediente: 600 g sardele 50 g seminţe de pin 50 g stafide 2
cepe 100 g făină 4 dl oţet ulei extravirgin de măsline sare piper Mod
de preparare: Curăţaţi…
Read more »
13 July 2011

O
reteta simpla de Cocktail Sky Boat din: whisky scotian, drambuie, suc
de portocale si o felie de portocala. Ingrediente: 4 cl whisky scotian 4
cl Drambuie 4 cl suc de portocale o felie de portocala Mod de
preparare: Turnam ingredientele in paharul pentru bauturi lungi, peste
cuburi de gheata, amestecam si decoram cu…
Read more »
13 July 2011

O reteta delicioasa de placinta cu caise, faina, unt, sare, apa, zahar,
pesmet, oua, smantana, budinca de vanilie. Ingrediente: 250 g făină 125
g unt 1/2 linguriţă sare 100 ml apă rece Ingrediente umplutura: 750 g
caise 100 g zahăr pesmet sau alune măcinate Ingrediente crema: 2-3 ouă
2-3 linguri zahăr 150 ml smântână…
Read more »
13 July 2011

O
reteta video despre cum se prepara paste linguine cu sos de homar si
telina din: paste linguine, homar, tulpina telina, rosii cherry, ceapa,
ulei de masline, pulpa de rosii si busuioc. Ingrediente: paste linguine
homar o tulpina telina rosii cherry ceapa ulei de masline 150 ml pulpa
de rosii busuioc Mod de preparare:…
Read more »
13 July 2011

O reteta gustoasa de gogosi cu ciocolata alba, faina, zahar, coaja de
lamaie, unt, lapte, galbenusuri, zahar vanilat, sare, drojdie.
Ingrediente: 500 g faină 5 linguri zahăr coaja rasă de la o lămâie 50 g
unt 400 ml lapte 3 gălbenuşuri 1 plic vanilat sare 1 cubuleţ drojdie 50
g ciocolată albă Mod de…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de melcisori cu ciuperci si flori de dovleac din: paste
melcisori, hribi, ciuperci, flori de dovleac, ceapa, smantana, amidon de
cartofi, patrunjel, supa de legume, sare si piper. Ingrediente: 300 g
paste melcişori pentru asezonare: 150 g hribi 100 g ciuperci champignon 8
flori de dovleac 2 cepe mici 1 lingură smântână vegetală…
Read more »
13 July 2011

O
reteta delicioasa de Minitarte cu dovlecei, ardei gras şi mentă din:
foitaj, dovlecei, ardei gras rosu, ardei gras galben, mozzarella, unt,
ou, usturoi, menta, sare si piper. Ingrediente: 250 g foitaj pentru
umplutură: 250 g dovlecei (zucchini) 100 g ardei gras roşu 100 g ardei
gras galben 160 g mozzarella 40 g unt 1…
Read more »
13 July 2011

O
reteta simpla de chiftelute de ansoa din: fileuri de ansoa, paine
uscata, lapte, ou, faina, seminte de fenicul, lamaie, ulei de floarea
soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g fileuri de anşoa curăţate
(se pot folosi şi hamsii sau scrumbii) 5 felii de pâine uscată 1 dl
lapte 1 ou 100 g făină 1…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de salam de ton din: ton in ulei, fileuri de ansoa, oua, pesmet,
patrunjel, sare, piper, capere, ulei de masline extravirgin, otet,
lamaie, frunze de busuioc si rosie. Ingrediente: 250 g ton în ulei (din
conservă) 4 fileuri de anşoa sărate 2 ouă 1 legătură pătrunjel 4 linguri
pesmet sare şi piper pentru…
13 July 2011

O reteta delicioasa de pulpa de porc cu rozmarin, slanina, unt, ceapa,
rosii,ulei, vin alb, foi de dafin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă
de porc 200 g slănină 100gunt 3 cepe 6 roşii potrivite 3 linguri ulei
500 ml vin alb 2 crenguţe rozmarin 3 foi de dafin sare piper Mod de
preparare:…
Read more »
13 July 2011

O reteta gustoasa de parjitura cu glazura de caramel din:oua, zahar,
faina, nuci, branza de vaci, zahar pudra, pere, coaja de lamaie, miere
de albine, apa, esenta de vanilie, unt, alune de padure. Ingrediente
blat: 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 3 linguri nuci măcinate
Ingrediente umplutură: 500 g brânză proaspătă de…
Read more »
13 July 2011

O reteta delicioasa de pere cu sos de vin, zahar, coaja de portocala,
lamaie, scortisoara, coniac. Ingrediente: 4 pere 4 linguriţe de zahăr
200 ml vin roşu sau roze coajă de portocală şi de lămâie felii de lămâie
ca decor 1 baton de scorţişoară 1 păhăruţ de coniac Mod de preparare:
Se pun la…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de coltunasi cu ansoa, masline si mortadella din: faina alba,
lapte integral, oua, drojdie, ulei de masline extravirgin, ulei de
arahide, sare, masline verzi, rosii, mortadella, mozzarella, cascaval,
file de ansoa, usturoi si piper. Ingrediente: pentru aluat: 650 g faină
albă 250 ml lapte integral 4 ouă 35 g drojdie proaspătă 2 linguri…
Read more »
13 July 2011

Opţiunea
de a frige pe grătar o bucată bună de carne sau a legumelor este doar
una dintre multe alte posibilităţi. De exemplu, sunt puţini cei care
folosesc o metodă rafinată şi delicată, şi anume prepararea alimentelor
pe jar. Această metodă de preparare presupune coacerea în spuză a
alimentelor, învelite sau nu în folie de…
Read more »
13 July 2011

O reteta delicioasa de budinca de cartofi, kaizer, oua, ardei gras,
cascaval, unt, lapte, oua, faina, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 10 cartofi 1/2 kg kaizer 5 ouă 2 ardei graşi roşii 2 ardei
graşi verzi 100 g caşcaval o lingură unt Ingrediente sos: 500 ml lapte
1-3 ouă 2 linguri faină 4 căţei…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de vinete in stil napoletan din: vinete, parmezan, mozzarella,
busuioc, ulei, sos tomat si sare. Ingrediente: doua vinete mari 50 grame
parmezan ras 125 grame mozzarella o legatura mica de busuioc 100 ml
ulei 200 grame sos tomat sare Mod de preparare: Se taie vinetele in
feliute rotunde de jumatate de centimetru,…
Read more »
13 July 2011

Va
prezentam o serie de 3 retete simple si delicioase de supe: Supa de
vacuta cu naut O reteta delicioasa de supa de vita cu naut, morcovi,
patrunjel, cartofi, ardei gras,taietei, sare, ulei. Ingrediente: 700 g
carne vită 2 morcovi 2 legături pătrunjel 2 cartofi 1 ardei gras 100 g
năut 100 g tăiţei sare…
Read more »
13 July 2011

O reteta gustoasa de tagliatelle cu pui, ulei, ardei iute, ardei gras,
rosii cherry, busuioc, usturoi, ardei gras, seminte de susan, patrunjel
verde, sare, piper. Ingrediente: 300 g paste tagliatelle 1 piept de pui,
fără os şi fără piele 2 linguri ulei 1 ardei gras 3-4 roşii cherry 1
lingură busuioc uscat 2 căţei…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de saslik din: carne de miel sau de oaie, slanina, rosii, ardei
gras, sare, piper, ulei si lamaie. Ingrediente: 500 g carne de miel sau
de oaie 150 g slanina 4 rosii 3 ardei gras sare, piper 3 linguri ulei 3
lamai Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici si se…
Read more »
13 July 2011

O
reteta delicioasa de taitei cu suc si somon din: taitei, suc de fructul
pasiunii, smantana, somon afumat, unt, patrunjel, votca si zahar.
Ingrediente: 320 g tăieţei lungi, mai groşi pentru asezonare: 200 ml suc
de fructul pasiunii 200 ml smântână dulce 200 g somon afumat 20 g unt 1
legătură de pătrunjel 1 păhărel…
Read more »
13 July 2011

O
reteta simpla si delicioasa de Sandviciuri cu cremă de somon şi brânză
de capră din: paine toast, somon afumat, branza de capra, unt, ulei de
masline extravirgin, lapte, ceapa verde, lamaie, sare si piper alb.
Ingrediente: 1 pungă pâine toast albă 200 g somon afumat 160 g brânză
nouă de capră 40 g unt…
Read more »
13 July 2011
O
reteta delicioasa de carne de berbec cu tocana de legume din: carne de
berbec, cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa, bulion de rosii, unt sau
untura si faina. Ingrediente: 500 g de carne de berbec 600 g cartofi 2
morcovi 1 patrunjel 1 ceapa 2 linguri bulion de rosii 2 linguri unt sau
untura 1 lingura…
Read more »
13 July 2011

O
reteta de Rulouri de dovlecei cu creveţi mari din: dovlecei, creveti,
cimbru, rosii cherry, praz, capere, ulei de masline extravirgin, sare si
piper. Ingrediente: 200 g dovlecei 400 g creveţi mari 4 crenguţe cimbru
250 g roşii cherry 150 g praz 30 g capere 4 linguri ulei de măsline
extravirgin sare şi piper …
Read more »
13 July 2011

O
reteta de tocana simpla de miel din: carne de miel, praz, morcovi,
telina, cartofi, faina, cuisoare si lamaie. Ingrediente: 800 g carne
miel 2 bucati praz 4 morcovi 1 telina 1 patrunjel 5 cartofi 1 lingura
faina 6 cuisoare 1 lamaie Mod de preparare: Se fierb toate legumele
taiate in bucatele mici in apa…
Read more »
13 July 2011

O
reteta delicioasa de salata de ardei cu cas de oaie din: ardei verzi si
galbeni, usturoi, sare, piper rosu, piper negru, ceapa verde, frunze de
patrunjel, otet, ulei de masline si cas de oaie. Ingrediente: cate 3
ardei verzi si galbeni 12 catei mari de usturoi 1 lingurita sare 4 boabe
de piper rosu…
Read more »
12 July 2011

O
reteta de salata de paste cu germeni de soia din: paste fusilli,
anghinare, broccoli, pecorino, germeni de soia, ulei de masline
extravirgin, seminte de sunsa, sare si piper. Ingrediente: 350 g paste
fusilli pentru asezonare: 4 căpăţâni de anghinare 1 broccoli 60 g
pecorino 4 linguri germeni de soia 4 linguri ulei de măsline…
Read more »
12 July 2011

Ouăle,
cerealele integrale sau ciupercile sunt recomandate deoarece contribuie
la arderea grăsimilor din organism. În timpul verii, tot mai multe
persoane sunt preocupate de silueta lor şi au tendinţa să adopte
regimuri alimentare pentru a pierde în greutate, susţin medicii
nutriţionişti. Potrivit experţilor, cele mai bune metode pentru a
menţine o greutate normală şi pentru…
Read more »
12 July 2011

O
reteta delicioasa de supa de vita cu naut, morcovi, patrunjel, cartofi,
ardei gras,taietei, sare, ulei. Ingrediente: 700 g carne vită 2 morcovi
2 legături pătrunjel 2 cartofi 1 ardei gras 100 g năut 100 g tăiţei
sare ulei Mod de preparare: Se spală carnea, se curăţă de pieliţe, se
taie bucăţi potrivite şi se…
Read more »
12 July 2011

O
reteta delicioasa de Farfalle cu hribi şi flori de dovleac din:
farfalle, hribi, flori de dovleac, mazare, gorgonzola, civeta, vin alb,
sofran, ulei de masline extravirgin, sare si piper. Ingrediente : 350 g
farfalle pentru asezonare: 50 g hribi deshidrataţi 12 flori de dovleac
(sau dovlecel) 150 g mazăre boabe congelată 50 g gorgonzola…
Read more »
12 July 2011

O
reteta delicioasa de salata de homar cu fenicul si maioneza cu
portocale din: homari, bulbi de fenicul, morcov, tije de telina, ceapa,
foaie de dafin, otet, sare, ulei de arahide, oua, portocala, lamaie,
sare, piper, masline negre, ulei extravirgin de masline si marar.
Ingrediente: pentru salată: 3 homari (500-600 g fiecare) 3 bulbi de…
Read more »
12 July 2011

O
reteta simpla de Sandviciuri din pâine integrală cu cremă de brânză
din: paine toast, crema de branza, telemea de vaca, rosii cherry, ulei
de masline extravirgin, rucola, frunze de cimrbu, sare si piper.
Ingrediente: 8 felii de pâine toast integrală 200 g cremă de brânză 100 g
telemea nouă de vacă 10 roşii cherry…
Read more »
12 July 2011

O
reteta de paine umpluta cu somon si branza din: paine toast, somon
afumat, branza de vaci, nucsoara, sare si piper. Ingrediente: 1 pâine
toast întreagă 400 g somon afumat (felii) 200 g brânză proaspătă de vaci
1 praf de nucşoară sare şi piper Mod de preparare: Taie pâinea în aşa
fel încât să…
Read more »
12 July 2011

O
reteta delicioasa de Gnocchi cu jambon afumat, mazăre şi feta din:
gnocchi din faina de grau dur, mazare boabe, jambon, ulei de masline
extravirgin, ceapa, feta, sare si piper. Ingrediente: 350 g gnocchi din
faină de grâu dur pentru asezonare: 170 g mazăre boabe extrafină 1 felie
groasă de jambon afumat (30 g) 3…
Read more »
12 July 2011

O reteta simpla si delicioasa de chiftelute cu susan,carne tocata, oua,
usturoi, ceapa, paine, sare, lapte, piper. Ingrediente: 500 g carne
tocată 2 ouă 2 căţei de usturoi 1 ceapă mică 3-4 felii pâine sare lapte
piper susan Mod de preparare: Carne se amesteca cu usturoiul zdrobit,
ceapa tocată mărunt, ouăle bătute, pâinea înmuiată…
Read more »
12 July 2011

O
reteta simpla si delicioasa de frigarui caprese din: mozzarella, rosii
cherry, ulei de masline extravirgin si sare. Ingrediente: 10 biluţe mici
de mozzarella 10 roşii cherry 20 frunze de busuioc 2 linguri ulei de
măsline extravirgin sare Mod de preparare: Spală roşiile şi usucă-le
cu hârtie absorbantă. Taie-le jumătăţi şi presară-le uşor cu…
Read more »
12 July 2011

O reteta simpla si gustoasa de ciorba de pui cu smantana,ceapa, morcov,
ardei gras, telina, sare, galbenus, taietei. Ingrediente: 1 piept pui 1
ceapă 1 morcov 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 1 ţelină sare 3
linguri smântână 1 gălbenuş 100 g tăiţei laţi Mod de preparare: Se
curăţă legumele. Ceapa…
Read more »
12 July 2011

O
reteta de portofele calde umplute cu pastrav si conopida din: faina
alba, ulei de masline extravirgin, ou, sare, file de pastrav, conopida,
varza, vin alb ceapa, patrunjel, usturoi, sare si piper alb. Păstrăvul
se poate prepara cu bune rezultate în toate modurile: fiert, fript pe
grătar, prăjit, la cuptor. Ai grijă totuşi: nu îl…
Read more »
12 July 2011

O
reteta de spirale cu fructe de mare si rucola din: paste spirala,
fructe de mare, usturoi, uleid e masline extravirgin, vin alb,
concentrat de legume, rosii cherry, rucola, patrunjel si ardei iute.
Ingrediente: 350 g spirale pentru asezonare: 500 g fructe de mare 2
căţei de usturoi 3 linguri ulei de măsline extravirgin 1/2…
Read more »
12 July 2011

O
reteta delicioasa de Dovlecei umpluţi cu somon şi brânză de capră din:
dovlecei, somon afumat, ricotta, branza de capra, smantana, ulei de
masline extravirgin, frunze de cimbru verde, civeta, frunze de ceapa
verde, sare si piper. Ingrediente: 8 dovlecei mari (zucchini) 200 g
somon afumat 150 g ricotta (sau brânză proaspătă de vaci) 100…
Read more »
12 July 2011

O
reteta simpla de Cocktail Rock din: whisky, zeama de lamaie, suc de
ananas, rachiu de cirese si curacao. Ingrediente: 1 cl whisky 1 cl zeama
de lamaie 1 cl suc de ananas 1 cl rachiu de cirese 1 cl Curacao Mod
de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata in shaker, poi se…
Read more »
12 July 2011

O
reteta simpla de Tocana din carne miel cu smantana din: carne de miel,
untdelemn, ceapa, smantana, faina, lamaie, boia, marar, patrunjel sau
tarhon si sare. Ingrediente: 300-500 g carne de miel 50-80 ml untdelemn
circa 80 g ceapa 100 ml smantana 25 g faina lamaie boia marar patrunjel
sau tarhon taiat marunt sare Mod…
Read more »
12 July 2011

O
reteta de sardele marinate la gratar cu piure de fenicul si cartofi
prajiti din: sardele, cartofi, ulei, fenicul, ceapa, usturoi, ulei de
masline extravirgin, sare, piper, lamaie, piper, frunze de fetica si
frunze de fenicul. Ingrediente: pentru sardele: 12 sardele 400 g cartofi
1 1 ulei pentru prăjit pentru piureul de fenicul: 1 fenicul…