Retete de top:
Salata de cartofi cu ridichii si branza
14 December 2010

Read more »
Pui cu unt si condimente
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu hering marinat
14 December 2010

Read more »
Pui cu smintina si cartofi la cuptor
14 December 2010

Read more »
Telina cu masline
14 December 2010

Read more »
Crap prajit
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu mar si oua
14 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu sos verde
14 December 2010

Read more »
Cocktail Mango Frosty
14 December 2010

Read more »
Salau cu sos de lamaie
14 December 2010

Read more »
Cartofi cu ciuperci
14 December 2010

Read more »
Fondue cu legume si file de vită
14 December 2010
Ingrediente: 2 morcovi 2 legături ceapă verde 1 tulpină de praz 200 g
ciuperci champignon 200 g Pak Choi sau frunze de spanac 200 g muguri de
soia 1,5 l supă de legume sos de soia 600 g file de vită Mod de
pregatire: Pregătiţi legumele, tăiaţi rondele morcovii, ceapa verde,
prazul şi ciupercile.…
Read more »
Read more »
Fondue de ceapă
14 December 2010
Ingrediente: Cremă de usturoi: 200 g cremă de brânză 150 g smântână
sare, piper 2 căţei de usturoi, pisaţi Sos de muştar : 2 gălbenuşuri 2
linguriţe muştar 150 ml ulei de măsline 3 linguri oţet 150 ml lapte
închegat sare piper Supă: 200 ml vin alb 1 l supă 1 lingură oţet 3…
Read more »
Read more »
Salata de legume cu macrou afumat
14 December 2010

Read more »
Pui cu sos ca la Buzau
13 December 2010
Ingrediente: 2 pui potriviti 150 g de unt 4 rosii mari o capatina de
usturoi sare piper l paharde vin alb Mod de preparare: Se taie puii in
bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 100 g de unt si, la foc mic,
bucatile de carne se auresc frumos. Cind acestea s-au aurit pe toate…
Read more »
Read more »
Pilaf cu carne de berbec şi ceapă
13 December 2010

Read more »
Carne de vita cu sos picant
13 December 2010
Ingrediente: 500 g de carne 1 kg cartofi 3/4 pahar smintina 1 lingura
de sos 2 cepe 1 lingura faina 3 linguri unt Mod de preparare: Se alege
carne moale de vaca, se spala, se curata de tendoane, se taie in felii
potrivite, se bate cu ciocanul de lemn si apoi se taie pai.…
Read more »
Read more »
Supa de varza dulce cu smantana
13 December 2010

Read more »
Pui cu vinete, ceapa si usturoi
13 December 2010

Read more »
Supa de galuste si carne de vaca
13 December 2010
Ingrediente: 3 l apa 1 kg carne de vita cu os sau sita 1 morcov 1
patrunjel radacina 1 telina mica 1 ceapa 2-3 rosii citeva boabe de piper
sare patrunjel verde Ingrediente galuste: 1 ou, 2 linguri grisi, sare
Mod de preparare: Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu…
Read more »
Read more »
Supa din carne macra de vitel si ou
13 December 2010
Ingrediente: 400 g carne macra vitel 1ceapa 1 morcov 2-3 buc oase de
vitel 1 ou 2 l supa de carne Mod de preparare: Se pregateste o supa de
carne care, dupa ce s-a strecurat se pune la fiert. In aceasta supa se
adauga carnea bine spalata, taiata bucatele mici sau tocata, si oasele…
Read more »
Read more »
Medalion din piept de pasare
13 December 2010
Ingrediente: 1 piept de gaina fiert 3 linguri de pesmet o cescuta cu
lapte 1 galbenus o lingura de smintina 5 linguri de ulei o lamiie o
lingura de faina sare piper Mod de preparare: Dati prin masina de tocat
pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul muiat in putin
lapte, adaugati galbenusul,…
Read more »
Read more »
Gulas din inima de vita
13 December 2010

Read more »
Carne de vita inabusita cu ceapa si cartofi
13 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu telina si salam
13 December 2010

Read more »
Pui umplut cu orez
13 December 2010

Read more »
Salata de castraveti cu mere
13 December 2010

Read more »
Varza cu taitei
13 December 2010

Read more »
Chiftelute de ficat
13 December 2010

Read more »
Salata de creveti cu paste fainoase
13 December 2010

Read more »
Panna cotta cu pere caramel
13 December 2010

Read more »
Musaca de varza dulce
13 December 2010

Mincare cu cirnaciori si ciuperci
13 December 2010
Ingrediente: 300 g de pulpa de porc 150 g de cirnaciori 250 g de creier
150 g de ciuperci 50 g pasta de rosii 100 ml de vin 150 ml de ulei sare
piper usturoi verdeata Mod de preparare: Se taie carnea in fisii
subtiri, cirnaciorii in felioare si se prajeste impreuna in ulei.…
Read more »
Read more »
Gaina cu sos de ceapa
13 December 2010

Read more »
Cocktail Scotch Holiday
13 December 2010

Read more »
Salata cu andive si ridichi
13 December 2010

Read more »
Perisoare cu smantana
13 December 2010

Read more »
Salata de primavara cu untisor
13 December 2010
Ingrediente:
150 g paste fainoase (scoici) 300 g ton in ulei 1 castravete verde 2
leg. untisor 1 leg. marar 20 masline 2 linguri maioneza un varf cutit cu
coriandru pisat sare piper Mod de preparare: Pastele fainoase se fierb
in 1,5 litri de apa clocotita cu putina sare, timp de 8 minute, apoi se…
Read more »
Read more »
Sote de berbec
13 December 2010

Read more »
Papanasi cu cartofi
13 December 2010

Read more »
Retete de post: Salata de rosii cu busuioc
13 December 2010

Read more »
Supa de limba
13 December 2010
Ingrediente: 2 morcov 1 praz patrunjel 1-2 frunze varza 2-3 rosii piper
sare apa 600 g limba de vaca 1 pastarnac ulei Mod de preparare: Se
spala bine limba de mai multe ori in apa calda, frecind-o cu malai,
pentru a inlatura orice murdarie care se gaseste intre porii mari ai
limbii. Se clateste…
Read more »
Read more »
Spaghete cu usturoi
13 December 2010

Read more »
Sarmale cu carne
13 December 2010

Read more »
Salata de cruditati cu creveti
13 December 2010

Read more »
Varza cu smantana
13 December 2010

Read more »
Carne de porc cu usturoi si rosii
13 December 2010

Read more »
Galuste de orez prajite
13 December 2010

Read more »
Gratin de cartofi la cuptor
13 December 2010

Read more »
Cotlete cu sos picant
13 December 2010

Read more »
Sos de ciuperci cu oregano
13 December 2010

Read more »
Supa de varza
13 December 2010

Read more »
Supa de curcan
13 December 2010

Read more »
Pizza rapida
13 December 2010
Ingrediente: 2 ouă 8 lg rase de făină 200gr salam ulei 200gr brânză
rasă pasta de tomate bicarbonat Mod de preparare: Se bat bine ouăle,
se amestecă cu făina, bicarbonatul stins, salamul cubuleţe, 1/2din
brânză. Într-o tavă se pune uleiul să se încingă bine, apoi se toarnă
compoziţia care se coace pe ambele…
Read more »
Read more »
Carnaţi ca la Buzău
13 December 2010
Ingrediente: carne de porc proaspătă (pulpă sau spată) grăsime de porc
proaspătă (20% din greutatea cărnii) sare piper negru măcinat usturoi
românesc pisat ardei iute roşu uscat pisat maţe de porc Mod de
preparare: Carnea şi grăsimea se toacă cu maşina, prin sita cu găuri
mari. Se frământă bine cu sare (minimum 2%…
Read more »
Read more »
Retete de post: Praz cu sos de maioneza vegetala
13 December 2010

Read more »
Raţă cu castraveţi si ceapă
13 December 2010

Read more »
Cartofi umpluti cu carne de vita
13 December 2010

Read more »
Supa picanta de pui
13 December 2010

Read more »
Iepure cu sos alb
13 December 2010

Read more »
Supă de pasare
13 December 2010

Read more »
Fondue franţuzesc cu lichior de vişine
13 December 2010
Ingrediente: 1 căţel de usturoi 20 ml lichior de vişine 250 ml vin alb
sec 1 kg brânză Gruyere (sau fondue de brânză) câte 1/2 ardei gras roşu
şi verde boia de ardei dulce 1 salată verde 4 roşii 1 castravete 2
linguri oţet sare, piper zahăr 4 linguri ulei baghetă Mod de…
Read more »
Read more »
Rulada din piept de pui la cuptor
13 December 2010

Read more »
Supa de legume de iarna
12 December 2010

Pateuri rafinate cu file de păstrăv afumat si gorgonzola
12 December 2010

Read more »
Tartă cu spanac si branză
12 December 2010

Read more »
Supă de mazare cu somon afumat si crutoane
12 December 2010

Read more »
Rulouri cu bacon, samburi de migdale si curmale
12 December 2010

Read more »
Frigaruie de porc cu sos samba oelek
12 December 2010

Read more »
Rulou cu şunca si branză gouda
12 December 2010

Read more »
Fondue mediteraneean
12 December 2010

Read more »
Salata de macaroane cu legume calite
12 December 2010

Read more »
Salata de spanac cu oua si peste afumat
12 December 2010

Read more »
Salata verde cu rosii coapte pe gratar
12 December 2010

Read more »
Ardeiul iute
12 December 2010

Read more »
Biftec cu cartofi copti si verdeata
12 December 2010

Read more »
Tort cu mure
12 December 2010

Read more »
Tarta dulce cu branza de vaci si menta
12 December 2010

Read more »
Risotto cu ardei
12 December 2010

Read more »
Penne cu sos de morcovi
12 December 2010

Read more »
Retete de post: Varza murata cu masline
12 December 2010

Read more »
Legume crude cu sos de sardine
12 December 2010
Ingrediente:
2 bulbi de telina 2 ardei grasi 1 castravete 1 kg rosii marunte
Ingrediente sosul de ansoa :250 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi,
100 g file de sardine (la sare), 1 lingurita otet, piper. Mod de
preparare: Se spala, se curata si se taie marunt toate legumele si se
asaza pe…
Read more »
Read more »
Retete de post: Tocana de cartofi cu ciuperci si sos de stafide
12 December 2010

Read more »
Spuma de ciocolata alba
12 December 2010

Read more »
Salata L’Auvergnate
12 December 2010

Read more »
Portocale sufle
12 December 2010

Read more »
Risotto cu dovlecei si lamaie
12 December 2010
O
reteta simpla si delicioasa de risotto cu dovlecei si lamaie din:
dovlecei, praz, buchet de verdeturi, lamaie, ceapa, untdelemn, orez,
parmezan sau cascaval si o lingura de unt. Ingrediente: 500 g dovlecei
mici si fragezi 1 fir de praz un buchet de verdeturi (patrunjel,
busuioc, cimbru) sare 1 pachet de legume congelate (morcovi, mazare)…
Read more »
Read more »
Tochitură Pomana porcului
12 December 2010
Ingrediente: carne de porc proaspătă mai grasă organe de porc (ficat,
bojoci, rinichi) sare piper negru măcinat usturoi pisat vin Mod de
preparare: Cantitatea de carne ce se taie în bucăţi de circa 3-4 cm
depinde de dărnicia sau de zgârcenia gospodarului. Aceasta se pune la
prăjit într-un ceaun de fontă la foc…
Read more »
Read more »
Cârnaţi în sos de roşii
12 December 2010
Ingrediente: 200 g cârnaţi polonezi (kielbasa) două roşii 200 ml supă
de vită 50 g făină o ceapă 50 g unt sare piper un vârf de linguriţă de
zahăr Mod de preparare: Ceapa se curăţă de foi, se toacă foarte mărunt
sau se dă pe râzătoare. Se încinge untul într-o tigaie şi se…
Read more »
Read more »
Ciorbă de porc cu zeamă de castraveţi in saramură
12 December 2010
Ingrediente: 500 g ceapă 1 kg carne de porc proaspătă (ceafă) 500 g
ficat de porc 2 l apă zeamă de castraveţi în saramură smântână boia
Mod de preparare: Ceapa tocată se căleşte în puţin ulei până începe să
se coloreze, când se adaugă nişte boia de ardei bună, pentru culoare şi
gust.…
Read more »
Read more »
Vinete la cuptor cu usturoi si oregano
12 December 2010

Read more »
Retete de post: Cartofi cu usturoi
12 December 2010

Read more »
Pui cu iaurt şi mentă
12 December 2010

Read more »
Retete de post: Sarmale de post
12 December 2010
Ingrediente: 1 pahar orez 3 cepe mari un morcov verdeata tocata 3-4
linguri bulion 1 varza mare murata 100 g stafide 100 g nuca sare piper
Mod de preparare: Ceapa tocata se prajeste in ulei pina devine
galbena(nu se caleste), apoi se adauga morcovul ras, si orezul ales si
spalat. Se adauga 1-2 linguri…
Read more »
Read more »
Risotto cu dovleac si ciuperci
12 December 2010

Read more »
Branză Raclette cu cartofi fierţi
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Cornulete si ineluse
11 December 2010

Ruladă din carne de porc cu oua şi legume
11 December 2010

Read more »
Tobă simplă de porc
11 December 2010

Read more »
Sos de oua cu masline
11 December 2010

Read more »
Supă acră de secară
11 December 2010
Ingrediente pentru cwas: 75 g făină de secară 600 ml apă fiartă un
căţel de usturoi pentru supă: 250 ml supă de legume sau de carne două
cepe 100 g bacon o conservă cu (ciuperci 300 ml smântână un căţel de
usturoi 5 cartofi 100 g cârnaţi afumaţi sare piper Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Salată de castraveţi cu lamaie
11 December 2010

Read more »
Mere prăjite
11 December 2010

Read more »
Pacheţele de varză
11 December 2010

Read more »
Cotlete de porc pane cu salată de legume
11 December 2010
Ingrediente: 4 cotlete de porc 25 g făină două ouă 25 g pesmet ulei
sare piper Mod de preparare: Se curăţă şi se spală cotletele de porc,
apoi se lasă deoparte pe un şervet absorbant ca să se usuce. Se bat cu
un ciocan pentru şniţele până devin subţiri, apoi se presară sare…
Read more »
Read more »
Ruladă cu brânză şi stafide
11 December 2010

Read more »
Colac
11 December 2010
Ingrediente: 400 g făină 100 g unt 200 g zahăr 200 ml lapte un cubuleţ
de drojdie o lămâiie sare ulei 3 ouă 50 g nuci Mod de preparare: In
laptele călduţ se dizolvă drojdia, se lasă 20 de minute la dospit şi
apoi se toarnă peste făină. Se adaugă zahărul şi un…
Read more »
Read more »
Cartofi umpluţi cu peşte
11 December 2010
Ingrediente: 4 cartofi 175 g ton în ulei (conservă) doi castraveţi
muraţi sau în oţet o lingură de pătrunjel verde (tocat) o ceapă verde
două linguri de ulei (e mai bine cu ulei de măsline) o lingură de zeamă
de lămâie două măsline negre (mamut) piper după gust Mod de
preparare: Mai întâi…
Read more »
Read more »
Pui cu chiftele de cartofi si sos balsamic
11 December 2010
Ingrediente:
1 lingura rozmarin, tocat 500 g cartofi, curatati de coaja, dati pe
razatoarea mare 1 galbenus un praf de sare piper ulei pentru prajit 4
bucati piept de pui, curatate de pielite 1 lingura ulei de masline 25 g
unt 4 linguri otet balsamic 4 catei de usturoi, taiati felii Mod de
preparare: Amestecati…
Read more »
Read more »
Pui de baltă pane
11 December 2010
Dacă aveţi pui de baltă proaspeţi, alegeţi picioarele din spate,
jupuiţi-le, spălaţi-le bine, uscaţi-le cu un şervet sau hârtie
absorbantă. Dacă sunt din comerţ, atunci aveţi grijă doar să fie spălate
şi uscate. Puneţi puii de baltă într-un vas în care se află puţin ulei
şi sucul de la o lămâie, şi îi lăsaţi…
Read more »
Read more »
Heringi marinăreşti
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Spaghete cu ciuperci
11 December 2010
Ingrediente: 300 g spaghete 500 g ciuperci 1 ceapa 150 g masline 2
linguri ulei un pahar suc de rosii sare piper Mod de preparare: Se fierb
spaghetele in apa cu sare. Se toaca ceapa (ajutor)si se caleste
impreuna cu ciupercile proaspete(curatate in prealabil), se adauga sucul
de rosii, piper si sare. Maslinele se…
Read more »
Read more »
Cocktail Rusty Nail
11 December 2010

Read more »
Supă de praz
11 December 2010

Read more »
Tocana de soia
11 December 2010
Ingrediente:
un pachet cu cuburi de soia o telina potrivita 2-3 morcovi potriviti
2-3 cartofi potriviti ulei pentru prajit + 50 ml ulei 3-4 cepe mari 2
linguri de bulion sau cateva rosii foarte coapte condimente o foaie de
dafin (facultativ) vegeta 5 catei de usturoi o legatura de patrunjel o
legatura de marar Mod…
Read more »
Read more »
Salata cu parmezan si crutoane
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Cartofi cu sfecla
11 December 2010

Read more »
Salata de capere
11 December 2010

Read more »
Cozonac
11 December 2010

Read more »
Ciorba de varza alba cu sos romanesc
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Cartofi cu varza murata
11 December 2010

Read more »
Saleuri crocante
11 December 2010
Ingrediente
: 1kg faina 1 l lapte 1/4 ulei 1/4 smintina 100 ml otet o lingurita cu
bicarbonat 30 g sare Mod de preparare: Intr-un castron de 3 l, se pune
uleiul si laptele, apoi se adauga faina, amestecata neaparat cu
bicarbonatul si se freaca, cu dosul lingurii, pe marginea castronului,
pina cind compozitia nu…
Read more »
Read more »
Retete de post: Mancare de cartofi cu castraveti murati
11 December 2010
Ingrediente: 1 kg cartofi 200 g ceapa 500 g castraveti murati 100 ml
ulel 50 g bulion 3 rosii marar sau patrunjel verde piper Mod de
preparare: Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie in felii si se
prajesc putin in ulei incins in uleiul ramas se caleste ceapa taiata
marunt, pana…
Read more »
Read more »
Salata cu cascaval, salam si sunca
11 December 2010

Read more »
Fursecuri cu gem
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Dovlecei umpluti cu ciuperci
11 December 2010

Read more »
Steluţe de ciocolată
11 December 2010

Read more »
Retete de post: Snitel de cartofi si legume
11 December 2010

Read more »
Ciorba de cartofi cu sos romanesc
11 December 2010

Cozonac moldovenesc cu nuca
11 December 2010
Ingrediente : 1 kg de faina 10 galbenusuri drojdie de bere 100 g untura
200 ml ulei sare 300 g zahar tos o lingura de zahar farin vanilie 300
de g nuci macinate 2 linguri de rom 100 g stafide 1 lingura cacao 3
linguri de zahar 500 ml lapte Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Salata de pasare
11 December 2010

Read more »
Pulpe de pui la tava cu garnitura de cartofi
10 December 2010

Read more »
Escalop din snitel de vitel
10 December 2010
Ingrediente:
6 snitele 3-4 linguri untdelemn o lingurita cu virf de mustar 100 ml
smintina 1/2 lingurita faina un virf de cutit de piper un virf de
lingurita de sare Mod de preparare: Carnea curatata de pielite, taiata
in felii de 1 cm grosime, se bate putin cu muchia ciocanului de carne,
pentru ca fibrele…
Read more »
Read more »
Ficat de porc impanat
10 December 2010
Ingrediente:
600 gr ficat de porc 200 gr slanina taiata fasii subtiri ulei sare
piper faina 5 cartofi 1 ceapa 2 catei usturoi pisati Mod de preparare:
Ficatul de porc se inteapa din loc in loc cu varful unui cutit ascutit,
se introduce in aceste orificii slanina, se unge cu ulei si se introduce
la…
Read more »
Read more »
Perisoare cu smantana
10 December 2010
Ingrediente:
1/4 kg piept de pasare 50 g franzela un ou 50 g ceapa 25 g faina
untdelemn sare Ingrediente sos: 30-50 g untdelemn,o lingurita de ceapa
rasa, 25 g faina,15-20 ml zeama de lamiie, 100 ml smantana,marar,sare.
Mod de preparare: Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat,
impreuna cu ceapa si…
Read more »
Read more »
Pulpe de pui gratinate
10 December 2010
Ingrediente:
4 bucati pulpe de pui ulei sare piper ghimbir frunze telina verde 1
lingura unt 3 linguri pesmet 1 lingura ulei de masline 1 catel usturoi
pisat 4 felii cascaval Mod de preparare: Pulpele de pui se
condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20
minute. Din pesmet se…
Read more »
Read more »
Pui umplut
10 December 2010

Read more »
Ficat de vitel venetian
10 December 2010

Read more »
Pui la cuptor cu legume
10 December 2010

Read more »
Crap cu ciuperci
10 December 2010

Read more »
Cocktail Rum Fix
10 December 2010

Read more »
Pui cu lamaie si cartofi rosi
10 December 2010

Read more »
Creier cu sos de rosii
10 December 2010

Read more »
Clopoţel de Craciun
10 December 2010

Read more »
File de merlucius cu spanac
10 December 2010

Read more »
Legume cu smantana si oua fierte
10 December 2010

Read more »
Cocktail Royal Dab
10 December 2010

Read more »
Gulaş cu carnaţi afumaţi
10 December 2010
Ingrediente: 500 g carne de porc 200 g kaizer 300 g carnati afumati 1
ardei iute 1 ardei gras 2 cartofi 2 cepe 2 linguri cu bulion 1 lingurita
cu boia 3-4 catei de usturoi 1 lingura untura 200 ml vin sare piper Mod
de prepararare: Taie carnea cubuleţe şi pune-o în vasul de…
Read more »
Read more »
Omleta cu ficat de pasare
10 December 2010

Read more »
Supă de peşte din crap cu condimente şi vin alb
10 December 2010

Read more »
Escalop de somon cu măcriş
10 December 2010

Read more »
Carnati
10 December 2010

Read more »
File de ton roşu la grătar cu sos de roşii, capere şi limete
10 December 2010
Ingrediente: 200 g file de ton 3 felii de vinete o bucată radichio 3
dovlecei zuchini o felie de roşie sare piper pentru sosul de roşii: o
roşie o jumătate de căpăţână de usturoi sare piper coaja de la o limetă
tăiată jullien capere Mod de preparare: Fileul de ton roşu se trage…
Read more »
Read more »
Jumari cu creier
10 December 2010
Ingrediente: 3-4 oua 1 ceapa mica 100-150 g creier (de porc sau de
vitel ) 50 g unt sau untdelemn patrunjel sare piper Mod de preparare:
Intr-o tigaie incalzita 3-4 min,la foc mic, se pune tot untul sau
untdelemnul, imediat se adauga ceapa taiata marunt sau rasa fin, se
caleste 1/2 min, apoi se…
Read more »
Read more »
Sarmale afumate
10 December 2010

Read more »
Minisavarine
10 December 2010

Read more »
Crap cu menta
10 December 2010
Ingrediente: 1,500 kg crap 2 morcovi 2 cepe 100 boate de piper 2
linguri cu otet. Ingrediente sos:100 gr frunze de menta,2 linguri ulei
de masline, sare, piper,1 lingura otet aromat de fructe Mod de
preparare: Pestele se curata de solzi, se portioneaza si se sareaza. Se
lasa 24 ore la frigider. Sosul se…
Read more »
Read more »
Sarmale in foi de varza acra cu carne
10 December 2010
Ingrediente: 1,5 kg varza acra 1/2 kg carne de porc 200 g ceafa de porc
afumata 50-100 g orez 100 g ceapa piper ienibahar suc de rosii(100 ml) 1
foaie de dafin cimbru marar Mod de preparare: Pentru sarmale este buna
numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful
frunzelor…
Read more »
Read more »
Ficat de porc cu ciuperci si smantana
10 December 2010
Ingrediente:
500 gr ficat porc 250 gr ciuperci din conserva 1-2 cepe taiate marunt
200 gr smantana sare piper 1 lingura faina 2 catei usturoi pisati 1
legatura patrunjel taiat fin 2 linguri ulei Mod de preparare: Ficatul de
porc se taie joulien mare si se caleste in ulei. Se adauga
condimentele, ciupercile, ceapa, patrunjelul…
Read more »
Read more »
Cârnăciori calzi a la lyonnaise
10 December 2010
Ingrediente: un cârnat de porc de 800 g de foarte bună calitate 1 kg de
cartofi cam de aceeaşi mărime Mod de preparare: Puneţi într-o
caserolă cârnatul şi acoperiţi-l cu 2-3 l de apă rece. Puneţi-l pe foc
şi lăsaţi-l acolo până când apa e gata să fiarbă. Menţineţi o căldură
constantă, fără…
Read more »
Read more »
Salată de varză albă cu susan
10 December 2010

Read more »
Pui umplut cu bucaţi de pere si castane
10 December 2010
