Retete de top:
Frigărui de ardei şi vinete
24 June 2011

Read more »
Despre Ciocolata albă
24 June 2011

Read more »
Cremă de ciocolată cu ciocolată albă
24 June 2011

Read more »
Caponata de legume cu cimbru
24 June 2011

Read more »
Pappardelle cu somon şi lime
24 June 2011

Read more »
Portofele umplute cu pui
24 June 2011

Read more »
Rulouri de vinete cu parmezan
24 June 2011

Read more »
Cocktail Scotch Fix
24 June 2011

Read more »
Friptura de miel cu legume si sos de smantana
24 June 2011

Read more »
Supă Garbure cu ceapă
24 June 2011

Read more »
Peşte înăbuşit în sos de legume şi verdeţuri
24 June 2011
Am
plecat de la reteta asta. Se înlocuieşte puiul cu 450 g file de
cambulă. Se pune în sos la pasul 1 şi se fierbe 5-6 minute la foc mic
sau până când este pătruns, apoi se scoate din tigaie şi se termină de
pregătit sosul conform reţetei. Se iau alte verdeţuri, înlocuind
tarhonul cu…
Read more »
Read more »
Cremă şi spumă de ciocolată
24 June 2011

Read more »
Pecorino la grătar cu trufe
24 June 2011

Read more »
Plăcintă cu pătrunjel şi piept de porc
24 June 2011

Read more »
Orecchiette cu cremă de ciuperci
24 June 2011

Read more »
Roşii la grătar cu ulei si cimbru
24 June 2011

Read more »
Cupe cu cremă de lămaie
24 June 2011

Read more »
Miel la tigaie
24 June 2011

Read more »
Cocktail Derby Fizz
24 June 2011

Read more »
Pulpa de miel cu gutui
24 June 2011

Read more »
Rasol de piept de pui în sos de legume
24 June 2011

Read more »
Pappardelle aromate cu ciuperci
24 June 2011

Read more »
Cremă de fasole neagră şi şofran
24 June 2011

Read more »
Cremă de zahar ars cu ciocolată amară
24 June 2011

Read more »
Cocktail Irish Crust
24 June 2011

Read more »
Frigărui din fructe de mare şi mămăligă
24 June 2011

Read more »
Friptura de miel cu miere
24 June 2011

Read more »
Pilaf cu carne de curcan şi ghimbir
24 June 2011
Am
plecat de la reteta asta. Carnea de pui se înlocuieşte cu piept de
curcan tăiat fâşii. Se căleşte carnea în ulei împreună cu 2 fire de praz
tăiat felii, cu o bucată de 2,5 cm de ghimbir proaspăt, tocat, 1 căţel
de usturoi zdrobit şi 1 ardei iute roşu curăţat de seminţe şi tocat…
Read more »
Read more »
Cupă de cremă cu sirop de rodie
24 June 2011

Read more »
Pilaf de orez Basmati cu pui
23 June 2011

Read more »
Supă de peşte cu paste şi stridii
23 June 2011

Read more »
Rulouri delicioase cu şuncă
23 June 2011

Read more »
Mix grill de peşte
23 June 2011

Muschi de miel cu smantana
23 June 2011

Read more »
Cocktail Yellow Submarine
23 June 2011

Read more »
Pui delicios cu mere
23 June 2011

Read more »
Gnocchi cu creveţi şi icre uscate
23 June 2011

Read more »
Supă de miso
23 June 2011

Read more »
Creveţi cu legume pane
23 June 2011

Read more »
Piept de pui la grătar cu salsa de pepene
23 June 2011

Read more »
Carne de miel cu tarhon si bulion de rosii
23 June 2011

Read more »
Escalop de viţel cu sos de usturoi şi lămâie
23 June 2011

Read more »
Creveţi mari cu sos de miere
23 June 2011

Read more »
Cocktail Whisky Sour
23 June 2011

Read more »
Viţel Marsala
23 June 2011

Read more »
Supă rece de sfeclă
23 June 2011

Read more »
Carne de miel cu spanac
23 June 2011

Read more »
Lasagna cu ricotta şi broccoli
23 June 2011

Read more »
Pulpă de miel cu sos de mentă
23 June 2011

Read more »
Salată de cicoare roşie cu mozzarella si prosciutto
23 June 2011

Read more »
Mint Julep Cocktail
23 June 2011

Read more »
Carne de miel cu marar verde
23 June 2011

Read more »
File de păstrăv cu ierburi aromatice
23 June 2011

Read more »
Cornuri umplute cu legume, mozzarella şi jambon afumat
23 June 2011

Read more »
Retete culinare: Supă dulce
23 June 2011

Read more »
Tagliatelle din hrişcă, cu creveţi şi dovlecei
23 June 2011

Read more »
Cocktail Bon Accord
23 June 2011

Read more »
Carne de miel cu ciuperci
23 June 2011

Read more »
Fusilli cu păstrăv afumat şi praz
22 June 2011

Read more »
Miel aromat cu spanac
22 June 2011

Read more »
Gnocchi de cartofi cu cremă de bob şi creveţi
22 June 2011

Read more »
Somon şi lavrac la grătar cu salată creaţă
22 June 2011

Read more »
Supă Vichyssoise
22 June 2011

Read more »
Cotlete de porc cu mere, cicoare roşie şi dovlecei
22 June 2011

Read more »
Curry de miel
22 June 2011

Read more »
Cocktail Frozen Purple
22 June 2011

Terină de fazan şi curcan
22 June 2011

Read more »
Lasagna de vară cu vinete şi roşii
22 June 2011

Read more »
Pappardelle cu nuci şi creveţi
22 June 2011

Read more »
Friptură delicioasă de miel glasată
22 June 2011

Read more »
Tăieţei cu ouă şi fructe de mare
22 June 2011

Read more »
File de porc glazurat
22 June 2011

Read more »
Friptura de miel invelita 2
22 June 2011

Read more »
Cod sărat umplut
21 June 2011

Read more »
Creveţi marinaţi cu portocale şi salată crocantă
21 June 2011

Read more »
Porc cu cidru si varză roşie
21 June 2011

Read more »
Conopida crocanta cu sos de ou si verdeata
21 June 2011

Read more »
Paste cu roşii şi piept de porc afumat
21 June 2011

Read more »
Raţă friptă cu portocale şi miere
21 June 2011

Read more »
Supă delicioasă de pui şi legume
21 June 2011

Read more »
Costițe de porc rumenite, cu lămâie, miere si cimbru
21 June 2011

Read more »
Cocktail Sweet & Red
21 June 2011

Read more »
Cotlete de porc cu pesto
21 June 2011

Read more »
Crochete de cod cu măsline şi sos pesto
21 June 2011

Read more »
Fusilli cu chiftelute
21 June 2011

Read more »
Sardele umplute la grătar
21 June 2011

Read more »
Supa de rosii cu branza tofu iute
21 June 2011

Read more »
Muşchi de vită în sânge cu legume de grădină
21 June 2011

Read more »
Budincă traditională britanică
21 June 2011

Read more »
Raţă la grătar cu salsa de prune si ardei iute
21 June 2011

Read more »
Timbale de dovlecei şi creveţi cu susan
21 June 2011

Read more »
Paste cu spanac, iepure şi şofran
21 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Daisy
21 June 2011

Read more »
Banane iuţi
21 June 2011

Read more »
Cremă de năut
21 June 2011

Read more »
Ciorba de miel ca in Ardeal
21 June 2011

Read more »
Salată cu carne de vită prăjită şi mango
21 June 2011

Read more »
Gazpacho (supă de roşii rece)
21 June 2011

Read more »
Piure irlandez
21 June 2011

Ouă coapte cu praz cremos
21 June 2011

Read more »
Raţă do piaza
21 June 2011

Read more »
Portocale marinate
21 June 2011

Read more »
Paste cu şofran, cu bob şi roşii
21 June 2011

Read more »
Piept de pui sotat in muştar si tarhon
21 June 2011

Read more »
Ciorba de miel 2
21 June 2011

Read more »
Vinuri: Soiuri de struguri albi 1
20 June 2011

Read more »
Calamari la grătar cu sos picant
20 June 2011

Read more »
Mâncare delicioasă de vită cu legume
20 June 2011

Read more »
Cocktail Tea Rum
20 June 2011

Read more »
Ruladă suculentă de carne
20 June 2011

Read more »
Piept de raţă cu orez sălbatic şi struguri
20 June 2011

Read more »
Ciorba de miel cu sofran
20 June 2011

Read more »
Fajita fierbinte de vită
20 June 2011

Read more »
Paste cu sos pesto calabrez şi roşii cherry
20 June 2011

Read more »
Clam Chowder
20 June 2011

Read more »
Cocktail Rummy
20 June 2011

Read more »
Ciorba scotiana cu ceafa de miel
20 June 2011

Read more »
Turnedos cu sfeclă
20 June 2011

Read more »
Paste cu sparanghel şi prepeliţe
20 June 2011

Read more »
Fructe, nuci şi seminţe cu mirodenii
20 June 2011

Read more »
Peşte spadă şi mămăligă la grătar
20 June 2011

Read more »
Cocktail Coconut Fizz
20 June 2011

Read more »
Bors de miel cu smantana
20 June 2011

Read more »
File de peşte împletit
20 June 2011

Read more »
Roşii crocante la cuptor
20 June 2011

Read more »
Lassi cu mentă
20 June 2011

Read more »
Pitta crocantă cu humus
20 June 2011

Read more »
Foie gras la gratar cu cireşe şi caise
20 June 2011

Read more »
Cremă de mazăre cu arpagic verde
20 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Alexander
20 June 2011

Read more »
File de viţel cu dovlecel şi trufe
20 June 2011

Read more »
Rădăcinoase picante cu sos cremos de muştar
20 June 2011

Cel mai scump vin din România
20 June 2011

Read more »
Pasta al forno cu carne şi caşcaval
20 June 2011

Read more »
Răcoritoare cu rubarbă
20 June 2011

Read more »
Ciorba de miel (cu macris)
20 June 2011

Read more »
Ravioli cu spanac în sos de smantână şi şuncă
19 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Royale
19 June 2011

Read more »
Ciorba de miel a la grec 2
19 June 2011

Read more »
Cremă de linte cu scoici
17 June 2011

Read more »
Tonic de mere si scortisoară
17 June 2011

Read more »
Crudităti cu trei sosuri
17 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Bloody Mary
17 June 2011

Read more »
Supa de miel cu orez salbatic
17 June 2011

Read more »
Mix grill aromat cu cimbru
17 June 2011

Read more »
Ravioli cu ricotta şi lămâie
17 June 2011

Read more »
Pastă caldă de crabi
17 June 2011

Read more »
Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta
17 June 2011

Read more »
Culingioni, cannelloni si alte tipuri de paste
17 June 2011

Read more »
Cremă delicioasă de sparanghel
17 June 2011

Read more »
Guacamole picant
17 June 2011

Read more »
File de struţ la grătar cu tartă de hribi
17 June 2011

Read more »
Suc de struguri cu cardamon
17 June 2011

Read more »
Beţigaşe cu parmezan
17 June 2011

Read more »
Ravioli cu nuci
17 June 2011

Read more »
File de manzat la grătar cu sos verde
16 June 2011

Read more »
Cocktail Citrus Cooler
16 June 2011

Read more »
Ciorba de miel a la grec
16 June 2011
O
reteta de ciorna de miel a la grec din: carne de miel, morcovi,
patrunjel, telina, ceapa, ulei, orez, smantana, oua, faina, lamaie,
leustean, patrunjel si sare. Ingrediente 500-600g carne de miel 150 g
morcovi 50 g patrunjel 100 g telina 150 g ceapa 50 g ulei 50g orez 300g
smantana 2 oua 25 g…
Read more »
Read more »
Supă rece de legume pasate
16 June 2011

Read more »
Colţunaşi cu pui în sos de susan
16 June 2011

Read more »
Cannelloni cu carne de crab
16 June 2011

Read more »
Friptura delicioasa de vitel
16 June 2011
O
reteta de friptura delicioasa de vitel din?: carne de vitel, usturoi,
marar, castravete, slanina, condimente, sare, vin alb si faina.
Ingrediente: 800 gr. carne de vitel (muschi) 3-4 catei de usturoi frunze
de marar un castravete murat slanina condiment (piper, nucsoara..) sare
un pahar de vin alb 2-3 linguri de faina Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tort de căpşuni cu mac şi ciocolată albă
16 June 2011

Read more »
Ciuperci brune umplute cu salam de pui
16 June 2011

Read more »
Retete de post: Cornulete delicioase de post
16 June 2011
O
reteta de post de cornulete delicioase de post din: margarina, nuca
tocata, zahar vanilat, faina, zahar pudra si zahar vanilat Ingrediente:
coca: 200 gr. margarina 100 gr. nuca tocata marunt 100 gr. zahar tos un
pliculet zahar vanilat 300 gr. faina pentru pudrat: 150-200 gr. zahar
pudra 3 pliculete zahar vanilat Mod de preparare:…
Dintre
cele autuhtone, cel mai preţuit în magazine e un Cabernet Sauvignon din
1937, un vin roşu demisec, care costă 800 de euro. În topul celor de
import conduc podgoriile franţuzeşti. În cramele restaurantelor de lux
şi la câteva magazine sunt sticle de vin cărora, dacă vrei să le scoţi
dopul, trebuie să dai echivalentul…
Read more »
O
reteta de pasta al forno cu carne si cascaval din: paste scoici, sare,
piper, usturoi, ulei, carne tocata, bulion, rosii, cimbru, smantana,
oua, cascaval, parmezan si unt. Ingrediente: 300 g conchiglie
(paste-scoici umplute) sare piper 2 căţei de usturoi tocaţi 2 linguri
ulei 500 g carne tocată 1 lingură bulion 1 conservă mică roşii…
Read more »
O
reteta simpla de racoritoare cu rubarba din: rubarba, zahar, suc de
lamaie si apa minerala. Ingrediente: 450 g rubarbă, tăiată în bucăţi de 5
cm lungime 7-8 linguri zahăr 2 linguri suc de lămâie 600 ml apă
minerală Mod de preparare: Se pun rubarba, zahărul, sucul de lămâie şi
350 ml de apă…
Read more »
O
reteta simpla si delicioasa de ciorba de miel cu macris din: carne de
miel, frunze de macris, ceapa, galbenus, smantana, orez, tarhon,
leustean, patrunjel si sare. Ingrediente: 1/2 kg. carne de miel 300g.
frunze de macris o ceapa mijlocie 1 galbenus 100 ml smintina 25g. orez
(1 lingura) tarhon, leustean, patrunjel sare Mod de…
Read more »
O
reteta de ravioli cu spanac in sos de smantana si sunca din: spanac,
oua, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza de vaci cu verdeata,
parmezan, nucsoara, smantana, sare si piper. Ingrediente: 400 g spanac 3
ouă 300 g făină 3 linguri ulei de măsline 1 ceapă 2 căţei de usturoi
250 g brânză…
Read more »
O
reteta simpla de Cocktail Rum Royale din: rom alb, vin alb sec, zahar
si angostura. Ingrediente: 2 cl rom alb 6 cl vin alb sec 1 cl zahar 2
stropi de Angostura Mod de preparare: Ingredientele se amesteca cu
gheata in paharul de mizare, apoi se toarna bautura intr-un pahar inalt
de cocktail.
Read more »
O
reteta de ciorba de miel a la grec din: carne de miel, morcovi,
albitura, telina, ceapa, orez, smantana, faina, oua, sare de lamaie,
verdeata, ulei si sare. Ingrediente: 800 g carne de miel 2,5 l apa 200 g
morcovi 200 g albitura 100 g telina 200 g ceapa 100 g orez 250 g
smintina…
Read more »
O
reteta de crema de linte cu scoici din: midii, linte rosie, vin alb
sec, patrunjel, cimbrisor, ceapa, curry, supa de legume, unt, ulei
extravirgin de masline, sare si piper negru. Ingrediente: 1,2 kg midii
150 g linte roşie 2 pahare de vin alb sec 1 legătură de pătrunjel 3
rămurele de cimbrişor 2 cepe…
Read more »
O
reteta de tonic de mere si scortisoara din: scortisoara, cuisoare, suc
de mere, miere, stafide, mar si suc de lamaie. Ingrediente: 10 cm
dintr-un baton de scorţişoară 6 cuişoare 1 litru suc de mere neîndulcit 2
linguri miere limpede 25 g stafide 1 măr de desert, mic 2 linguri suc
de lămâie Mod…
Read more »
O
reteta de cruditati cu trei sosuri din: busuioc verde, usturoi, seminte
de pin, iaurt degresat, crema de branza, ceapa verde, patrunjel, otet
aromat cu tarhon, rosii uscate, branza de vaci, piper, morcovi,
dovlecei, fasole verde, ardei si broccoli. Broccoli este una dintre cele
mai studiate legume, şi aceasta pe bună dreptate deorece conţine un…
Read more »
O
reteta simpla de Cocktail Rum Bloody Mary din: rom alb, suc de rosii,
zeama de lamaie, sos warchestershire, tabasco, sare, piper si sare de
salina. Ingrediente: 4 cl rom alb 15 cl suc de rosii 3 stropi de zeama
de lamaie 3 stropi de sos Worchestershire Tabasco sare piper sare de
salina Mod…
Read more »
O
reteta de supa de miel cu orez salbatic din: supa de pui, carne de
miel, orez salbatic, ceapa, morcovi, telina, cimbru si sare.
Ingrediente: 10 cani supa pui 1 kg carne de miel fara grasime 1-1/2 cana
orez salbatic 2 cepe 4 morcovi 2 tije telina 1 lingurita cimbru uscat 1
lingurita sare Mod…
Read more »
O
reteta de mix grill aromat cu cimbru din: costite de porc, carnati,
coaste de miel, usturoi, cimbru, ulei de masline extravirgin, sare,
piper, ardei gras, dovlecei, si patrunjel. Ingrediente: 350 g costiţe de
porc 200 g cârnaţi 260 g coaste de miel 1 căţel de usturoi 3 crenguţe
de cimbru proaspăt 4 linguri ulei…
Read more »
O
reteta de ravioli cu ricotta si lamaie din: faina, oua, galbenusuri,
ulei de masline, ricotta, parmezan, pesmet, coaja de lamaie, nucsoara,
pesto si sare. Ingrediente: 400 g făină 3 ouă 2 gălbenuşuri 1 lingură
ulei de măsline 300 g ricotta 60 g parmezan ras 2 linguri pesmet alb
coaja rasă de la o lămâie…
Read more »
O
pasta calda de crabi din: carne de crab, branza, ceapa, hran, sos
worcestershire, pesmet, boia, busicuiti. In general, fructele de mare
sunt alimente cu continut mic de grăsimi şi bogate în proteine.
Ingrediente: 350 g carne de crab proaspătă sau carne albă de crab de la
conservă, scursă 225 g orice fel de brânză…
Read more »
O
reteta de tortellini umplute cu mortadela si ricotta din: faina, sare,
piper, oua, ulei de masline, urda sau ricotta, mortadella sau sunca,
galbenus, parmezan, albus si supa. Ingrediente: 300 g făină sare, piper 3
ouă 2 linguri ulei de măsline 300 g urdă sau ricotta 100 g salam tip
mortadella sau şuncă 1 gălbenuş…
Read more »
Culingioni
– Sunt varianta din Sardinia a binecunoscuţilor ravioli. Umplutura
clasică se prepară din cartofi şi brânză de oaie, aromatizată cu mentă.
Se servesc îni sos de roşii. Cannelloni – Tuburile mari se umplu de
obicei cu un amestec de carne tocată şi se pregătesc la cuptor, sub o
crustă cro¬cantă de brânză. Se găsesc…
Read more »
O
reteta de crema delicioase de sparanghel din: sparanghel verde, unt,
faina, supa de legume, galbenus, smantana, paine de toast si sare.
Ingrediente: 500 g sparanghel verde 60 g unt 1 linguriţă de făină 2 l
supă de legume 1 gălbenuş 2 linguri de smântână 2 felii de pâine de
toast sare Mod de…
Read more »
O
reteta delicioasa de guacamole picant din: iaurt degresat, ardei iuti,
rosii, ceapa alba, coriandru verde, crema de branza, avocado, zeama de
lamaie si chipsuri de tortilla. Bucăţi de ceapă, roşii şi chilii
jalapeno adaugă o explozie de arome acestui sos mexican. Iaurtul
degresat şi crema de brânză mai atenuează iuţeala, iar cele două
avocado…
Read more »
O
reteta de file de strut la gratar cu tarta de hribi din: fileuri de
strut, slanina, praz, vin alb, ulei de masline extravirgin, sare, piper,
hribi, cascaval, ricotta, ou, unt, pesmet, usturoi si cimbru.
Ingrediente: 4 fileuri de struţ (de câte 80 g fiecare) 8 felii de
slănină 1 fir de praz 1 pahar…
Read more »
O
reteta de suc de struguri cu cardamon din: suc de struguri rosii, coaja
si suc de portocala, enibahar, cardamon, scortisoara, cuisoare si
gheata pisata. Ingrediente: 1 litru suc de struguri roşii coaja rasă şi
sucul de la 1 portocală mare un praf de enibahar 12 teci de cardamon
verzi, zdrobite uşor 10 cm dintr-un…
Read more »
O
reteta simpla de betigase cu parmezan din: faina alba, parmezan,
rozmarin, piper, drojdie, gris si ulei de masline. Se crede că
rozmarinul calmează durerile cauzate de stări de nervozitate şi este
bogat în compuşi anticancerigeni, cum ar fi carnozol, rozmanol şi mai
multe flavonoide. Substanţele auxiliare anticancerigene – cineole,
geraniole şi pineni – contribuie…
Read more »
O
reteta de ravioli cu nuci din: faina, oua, galbenus, ulei de masline,
rosii uscate, mozzarella, miez de nuca, albus, salvie, unt, sare si
piper. Ingrediente: 300 g făină 2 ouă 1 gălbenuş 1 lingură ulei de
măsline 50 g roşii uscate conservate în ulei 125 g mozzarella 2 linguri
miez de nucă 1 albuş…
Read more »
O
reteta de file de manzat la gratar cu sos verde din: file de manzat,
ou, usturoi, ulei de masline extravirgin, patrunjel si sare.
Ingrediente: 500 g file de mânzat 1 ou 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei
de măsline extravirgin 1/4 legătură de pătrunjel sare Mod de
preparare: Pune oul la fiert…
Read more »
O
reteta de Cocktail Citrus Cooler din: rom alb, cointreau, suc de
limeta, bitter lemon si frunze de menta. Ingrediente: 4 cl rom alb 2 cl
Cointreau 2 cl suc de limeta Bitter Lemon frunze de menta Mod de
preparare: Ingredientele alcoolice se mixeaza bine cu gheata in shaker,
apoi se toarna bautura intr-un…
Read more »
O
reteta de supa rece de legume pasata din: ceapa alba, ceapa rosie,
seminte de chimen, boia dulce, praf de ardei iute, usturoi, fasole
uscata, fasole verde, rosii, morcovi, castravete, cartofi, telina, otet,
tarhon si ulei extravirgin de masline. Ingrediente: 2 cepe albe 1 ceapă
roşie mică 1 lingură de seminţe de chimen, măcinate 1…
Read more »
O
reteta de coltunasi cu pui in sos de susan din: carne de pui, ceapa
verde, castane de apa, coriandru verde, sos de soia, ghimbir, piper,
aluat, sos de soia, ulei de susan si zahar pudra. Aceşti colţunaşi
chinezeşti sunt săraci în grăsimi pentu că sunt fierţi si nu prăjiţi.
Textura castanelor de apă face…
Read more »
O
reteta simpla de cannelloni cu carne de crab din: ruccola, carne de
crab, branza ricotta, coaja de lamaie, parmezan, sare, piper, cannelloni
si smantana. Ingrediente: 100 g ruccola 200 g carne de crab (sau
surimi) 250 g brânză ricotta (sau urdă) 1 vârf de cuţit coajă de lămâie
rasă 200 g parmezan ras sare…
Read more »
O
reteta de tort de capsuni cu mac si ciocolata alba din: ciocolata alba,
frisca, faina, praf de copt, mac, sare, unt, zahar, coaja si suc de
lamaie, oua, lapte, capsuni, gem de capsuni si zahar vanilinat.
Ingrediente: 100 g ciocolată albă 600 ml frişca 225 g făină 2 linguriţe
praf de copt 2 linguri…
Read more »
O
reteta de ciuperci brune umplute cu salam de pui din: ciuperci brune,
pesmet alb, parmezan, salam de pui, ceapa, ardei rosu si piper. Deşi
ciupercile nu conţin multe vitamine şi minerale, cercetările actuale
demonstrează ca ele sunt bogate în fitochitmice cu efect benefic pentru
sănătate.Cele mai sănătoase ciuperci sunt ciupercile shiitake.
Ingrediente: 12 ciuperci…
Read more »
Cel mai scump vin din România
20 June 2011

Read more »
Pasta al forno cu carne şi caşcaval
20 June 2011

Read more »
Răcoritoare cu rubarbă
20 June 2011

Read more »
Ciorba de miel (cu macris)
20 June 2011

Read more »
Ravioli cu spanac în sos de smantână şi şuncă
19 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Royale
19 June 2011

Read more »
Ciorba de miel a la grec 2
19 June 2011

Read more »
Cremă de linte cu scoici
17 June 2011

Read more »
Tonic de mere si scortisoară
17 June 2011

Read more »
Crudităti cu trei sosuri
17 June 2011

Read more »
Cocktail Rum Bloody Mary
17 June 2011

Read more »
Supa de miel cu orez salbatic
17 June 2011

Read more »
Mix grill aromat cu cimbru
17 June 2011

Read more »
Ravioli cu ricotta şi lămâie
17 June 2011

Read more »
Pastă caldă de crabi
17 June 2011

Read more »
Tortellini umplute cu mortadella şi ricotta
17 June 2011

Read more »
Culingioni, cannelloni si alte tipuri de paste
17 June 2011

Read more »
Cremă delicioasă de sparanghel
17 June 2011

Read more »
Guacamole picant
17 June 2011

Read more »
File de struţ la grătar cu tartă de hribi
17 June 2011

Read more »
Suc de struguri cu cardamon
17 June 2011

Read more »
Beţigaşe cu parmezan
17 June 2011

Read more »
Ravioli cu nuci
17 June 2011

Read more »
File de manzat la grătar cu sos verde
16 June 2011

Read more »
Cocktail Citrus Cooler
16 June 2011

Read more »
Ciorba de miel a la grec
16 June 2011
O
reteta de ciorna de miel a la grec din: carne de miel, morcovi,
patrunjel, telina, ceapa, ulei, orez, smantana, oua, faina, lamaie,
leustean, patrunjel si sare. Ingrediente 500-600g carne de miel 150 g
morcovi 50 g patrunjel 100 g telina 150 g ceapa 50 g ulei 50g orez 300g
smantana 2 oua 25 g…
Read more »
Read more »
Supă rece de legume pasate
16 June 2011

Read more »
Colţunaşi cu pui în sos de susan
16 June 2011

Read more »
Cannelloni cu carne de crab
16 June 2011

Read more »
Friptura delicioasa de vitel
16 June 2011
O
reteta de friptura delicioasa de vitel din?: carne de vitel, usturoi,
marar, castravete, slanina, condimente, sare, vin alb si faina.
Ingrediente: 800 gr. carne de vitel (muschi) 3-4 catei de usturoi frunze
de marar un castravete murat slanina condiment (piper, nucsoara..) sare
un pahar de vin alb 2-3 linguri de faina Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tort de căpşuni cu mac şi ciocolată albă
16 June 2011

Read more »
Ciuperci brune umplute cu salam de pui
16 June 2011

Read more »
Retete de post: Cornulete delicioase de post
16 June 2011
O
reteta de post de cornulete delicioase de post din: margarina, nuca
tocata, zahar vanilat, faina, zahar pudra si zahar vanilat Ingrediente:
coca: 200 gr. margarina 100 gr. nuca tocata marunt 100 gr. zahar tos un
pliculet zahar vanilat 300 gr. faina pentru pudrat: 150-200 gr. zahar
pudra 3 pliculete zahar vanilat Mod de preparare:…