Retete de top:
Cum se prepara Cocktail Harlem (video)
14 February 2011

Read more »
Baghetă umplută
14 February 2011
O
reteta simpla de bacheta umplut cu oua, ceapa, cascaval, marar, piper,
sare, smantana si carnat taranesc. Ingrediente: 1 baghetă 2-3 ouă 1
ceapă 100 g caşcaval sau brânză telemea 1 legătură mărar piper sare 1
lingură smântână 1 cârnat ţărănesc Mod de preparare: Tai bagheta în 2
bucăţi egale şi, cu 1 cuţit…
Read more »
Read more »
Salata speciala de icre
14 February 2011

Read more »
Bastonase cu mac, susan sau chimion
14 February 2011
O
reteta foarte simpla de bastonase cu mac, susan sau chimion din unt,
faina si cartofi fierti. Ingrediente: 150 g unt 150 făină 150 g cartofi
fierţi mac, susan sau chimion Mod de preparare: Amesteci untul cu
cartofii făcuţi piure, pui un praf de sare şi adaugi făina. Frămânţi un
aluat potrivit de tare,…
Read more »
Read more »
Babă cu lichior de piersici
14 February 2011

Read more »
Ciorbă dreasă de legume
14 February 2011

Read more »
Rulada de carne cu branza
14 February 2011

Read more »
Crema de morcovi
14 February 2011

Read more »
Cum se prepara vaca Bourguignon (video)
14 February 2011
Sarlota de portocala
14 February 2011

Read more »
Panere de cascaval cu branza si masline
14 February 2011

Read more »
Tocanita unguresca
14 February 2011

Read more »
Salata cu svaiter si salam
14 February 2011

Read more »
Morcovi cu praz
14 February 2011

Read more »
Supă de mere
14 February 2011

Read more »
Supă cu turnăţei
14 February 2011
O
reteta de supa cu turnatei si oase de vaca, morcovi, telina, ceapa,
oua, faina, lamaie, verdeata, sare si bulion. Ingrediente: 1 kg oase de
vacă 100 g morcovi 50 g pătrunjel 100 g ţelină 100 g ceapă 2 ouă 40 g
făină 100 g lămâie 1 legătură verdeaţă sare după gust 1 linguriţă
bulion…
Read more »
Read more »
Portocale umplute cu mere si scortisoara
14 February 2011

Read more »
Cotlet de porc secuiesc
14 February 2011

Read more »
Rulouri din carne de vitel
14 February 2011
O
reteta de rulouri din carne de vitel si cascaval, castraveti acri,
pesmet, oua, faina, sare si piper. Ingrediente: 400 g carne de viţel 200
g caşcaval 4 castraveţi acri pesmet 4 ouă făină sare piper Mod de
preparare: Tai carnea felii, o baţi, o condimentezi şi pui pe fiecare
bucată 2 felii de…
Read more »
Read more »
Sufleu de legume cu brânză
14 February 2011

Read more »
Harrissa
14 February 2011

Read more »
Budinca de banane
14 February 2011

Read more »
Pastă de măsline
14 February 2011

Read more »
Pâine cu seminţe
14 February 2011

Read more »
Gaina umpluta cu taitei
14 February 2011
O
reteta de gaina umpluta cu taitei si ulei, unt, cascaval ras si sare.
Ingrediente: 1 găină mijlocie 150 g taiţei 1 lingură ulei 4 linguri unt 3
linguri caşcaval ras sare Mod de preparare: Pui tăiţeii să fiarbă în
apă clocotită cu sare şi ulei, ca să nu se lipească între ei. După…
Read more »
Read more »
Salata cu paste spiralate
13 February 2011

Read more »
Varza a la Bihor
13 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Martinez (video)
13 February 2011

Read more »
Antricot de vită bănăţean
13 February 2011

Read more »
Işlere
13 February 2011

Read more »
File de porc fiert in lapte
13 February 2011

Read more »
Supa tiroleza
13 February 2011

Read more »
Pizza impaturita (calzone)
13 February 2011

Ouă umplute cu gălbenuş sau pate de ficat
13 February 2011

Read more »
File de peste Pangasius
13 February 2011

Read more »
Ciorbă de pasăre a la grec
13 February 2011

Read more »
Pâine cu stafide, fulgi de ciocolata si coajă de lamaie
13 February 2011

Read more »
Stiucă umplută la cuptor
13 February 2011

Read more »
Cotlet de porc la cuptor cu rosii
13 February 2011

Read more »
Piept de porc pane
13 February 2011

Read more »
Ciorbă de fasole ca in Bucovina
13 February 2011

Read more »
Şniţele ca la Covasna
13 February 2011
O
reteta foarte simpla de snitele din carne de vitel sau carne de porc
fara os, oua, ciuperci, cascaval ras, sare si piper. Ingrediente: 400 g
carne de vitel sau de porc fara os 7 oua 150 g ciuperci putin cascaval
ras putina faina sare piper Mod de preparare: Tai carnea ca pentru
şniţele…
Read more »
Read more »
Bors bucovinean
13 February 2011
O
reteta de bors bucovinean cu oase, morcovi, ceapa, sfecla, ceapa, ardei
gras, telina, varza alba, ulei, rosii, verdeata si sare. Ingrediente:
1,5 kg oase 400 g morcovi 300 g ceapă 600 g sfeclă 200 g ardei gras 100
g ţelină 500 varză albă 100 ml ulei 600 g roşii 2 l borş 2 legături…
Read more »
Read more »
Midii marinate
11 February 2011

Read more »
Aperitive cu anşoa
11 February 2011

Read more »
Ciorba de crap cu patrunjel si leustean
11 February 2011
O
reteta de ciorba de crap cu morcov, telina si albitura, ceapa, ulei,
pasta de tomate, bors, ardei gras, rosii, sare si knorr, patrunjel si
leustean. Ingrediente: morcov 100 g ţelină şi albitură.. 150 g ceapă 60 g
ulei 30 ml o lingură de pastă de tomate crap 500 g ardei gras 50 g
borş…
Read more »
Read more »
Carpaccio de vită cu orez
11 February 2011

Read more »
Fondue de ciocolată
11 February 2011

Read more »
Borş pescăresc cu verdeata
11 February 2011

Read more »
Salată de peşte cu morcov
11 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Bee’s Knees (video)
11 February 2011

Read more »
Tortellini cu legume
11 February 2011

Read more »
Prăjitură cu caise şi cocos
11 February 2011

Read more »
Pacheţele cu pui
10 February 2011

Read more »
Ardei umpluti cu ton si amestec de salată verde, capere şi frunze de capere
10 February 2011

Read more »
Ruladă cu legume si salata de rosii
10 February 2011

Read more »
Lebede cu ciocolată
10 February 2011

Read more »
Clătite cu carne si pudra de cacao
10 February 2011

Read more »
Bulgur cu peşte şi legume
10 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Mexican 55 (video)
10 February 2011

Read more »
Paste cu morcovi si usturoi
10 February 2011

Read more »
Care sunt beneficiile ceaiului şi cât ar trebui să bei zilnic
10 February 2011

Read more »
Brioşe cu mac şi pere
10 February 2011

Read more »
Tartine cu mango şi brânză
10 February 2011

Read more »
Tort cu lămâi verzi
10 February 2011

Ciorbă de dovlecei cu carne
10 February 2011

Read more »
Somon cu portocale
10 February 2011

Read more »
Pui cu portocale
10 February 2011

Read more »
Triunghiuri dulci
10 February 2011

Read more »
Rulouri de peste cu piure cu portocale
9 February 2011

Read more »
Oua in sos de mustar si piure picant
9 February 2011

Read more »
Cartofi cu legume si kaizer
9 February 2011

Read more »
Ardei umplut cu piure si branza
9 February 2011

Read more »
Despre peste: Tilapia, Pangasius si Stavridul sud-african
9 February 2011

Read more »
Ciorba de dovlecei cu orez
9 February 2011

Read more »
Rulou cu piersici
9 February 2011

Read more »
Tort cu mango şi cremă de brânză
9 February 2011

Read more »
File de somon in crusta de piper
9 February 2011

Read more »
Rulade italieneşti
9 February 2011

Read more »
Ciorbă de burtă traditionala
9 February 2011

Read more »
Ruladă fină de somon
9 February 2011

Read more »
Mini-snitele colorate
9 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Tanteo Michelada
9 February 2011

Read more »
File de porc gratinat
9 February 2011

Read more »
Paste picante cu somon
9 February 2011

Read more »
Tartă cu ciocolată şi portocale
9 February 2011

Read more »
Supă de taiţei cu prăjeala
9 February 2011

Read more »
Tocăniţă mediteraneană
9 February 2011

Read more »
Snitel de curcan în crustă
9 February 2011

Read more »
Prăjiturele însiropate din cremă de lămaie
9 February 2011

Read more »
Brioşe cu nuci şi cremă de cafea
9 February 2011

Read more »
Mini Chebab cu Chorizo
9 February 2011
Se
taie 32 de felii fine de salam Chorizo şi se prăjesc până devin
crocante. Se pregătesc 16 bucăţi de ardei copt de la borcan şi 16 cuburi
de feta. Se înfig câte 2 dintre feliile de salam pe 16 beţe mici de
frigărui, între ele punându-se câte o bucată de ardei copt şi câte…
Read more »
Read more »
Cremă de unt rapidă
9 February 2011
Intr-un
castron mare se cern 175 g zahăr pudră peste l00 g unt foarte moale. Se
adaugă 3 linguriţe de cafea. Se amestecă totul cu grijă şi se bate
amestecul până devine cremos şi fin. Poftă bună!
Read more »
Read more »
Cum se prepara Cocktail Greyhound (video)
8 February 2011

Read more »
Supă acră de creveţi
8 February 2011

Read more »
Prăjitură consistentă de ciocolată neagră
8 February 2011

Read more »
Dulceata de dovleac turcesc
8 February 2011

Cum se marineaza Somonul (video)
8 February 2011

Read more »
Cum se scoate toata carnea dintr-un homar intreg
8 February 2011

Read more »
Paine naan cu branza si chilli
8 February 2011
Ingrediente: 4 pâini naan 140 g cheddar, dat pe râzătoare (se poate
înlocui cu Emmenthal) 1 chilii roşu, fără seminţe, tocat fin 1 mână de
frunze de coriandru, tocate Mod de preparare: Se încinge cuptorul la
190°C/aer cald sau 170°C. Se stropesc pâinicile cu puţină apă, apoi se
acoperă cu brânză rasă şi…
Read more »
Read more »
Makhani dhal
8 February 2011

Read more »
Mango cu cardamom
8 February 2011

Read more »
Salată caldă de homar şi cartofi cu maioneză cu ulei de trufe
8 February 2011

Read more »
Kebab de miel cu sos de iaurt şi mentă
8 February 2011
O
reteta e kebab de miel cu carne de miel tocata, ceapa rosie, ardei
iute, cuisoare, seminte de fenicul, piper roz, sofran, ou, menta, iaurt
natural, sare si ulei de masline, sau ulei de arahide. Ingrediente: 1
ceapă mică roşie curăţată 1 ardei roşu iute cuişoare ½ linguriţă de
seminţe de fenicul ½ lingurită piper…
Read more »
Read more »
Biryani aromat cu legume şi alune caju
8 February 2011

Read more »
Bouillabaisse
8 February 2011

Read more »
Halibut la cuptor cu lamaie si garnitura de praz si crema de crevete
8 February 2011

Read more »
Curry de crevete şi cocos
8 February 2011

Read more »
Paine Naan
8 February 2011

Read more »
Smochine în crusta de ghimbir
8 February 2011

Read more »
Cum se prepara Inele de Ceapa crocante (video)
8 February 2011
Negrese cu sos de ciocolata
8 February 2011

Read more »
Raita cu chimen prăjit
8 February 2011
O
retete cu seminte de chimen, iaurt grecesc si boia de ardei dulce sau
piper cayenne. Perfecta ca garnitura. Ingrediente: 1 linguriţă seminţe
de chimen 500 g iaurt grecesc boia de ardei dulce sau piper cayenne
(opţional) Mod de preparare: Se pun seminţele de chimen într-o tigaie
uscată şi se prăjesc 2 minute, fără…
Read more »
Read more »
Cocktail Nonalcoolic
8 February 2011
Intr-o
cană se amestecă 300 ml suc de mere, 300 ml limonada şi l00 ml suc de
merişor. Se adaugă gheaţă şi câteva felii fine de măr.
Read more »
Read more »
Smoothie de iarnă
8 February 2011
Se amestecă 4 linguri de iaurt natural degresat cu 1 banană mică, 150
ml suc de portocale, 1 lingură germeni de grâu şi sucul de la 1 fruct al
pasiunii, strecurat. Poftă bună!
Read more »
Read more »
Punch tropical
7 February 2011

Read more »
Sticksuri calde de Holloumi
7 February 2011
Se
taie 24 de sticksuri dintr-o bucată de aproximativ 250g de brânză
grecească halloumi (se poate înlocui fără probleme cu caş foarte uscat).
Se tăvălesc prin cimbru tocat mărunt (2 linguri). Se înjumătăţesc 24 de
felii de pancetta sau bacon şi se înfăşoară cu ele fiecare stick de
brânză dat prin cimbru. Se pun sticksurile…
Read more »
Read more »
Felioare de pâine integrală la cuptor cu Roquefort şi chutney
7 February 2011

Read more »
Fulgi de ovăz cu fructe şi miere
7 February 2011
Se prepară un castron de porridge folosind 50 g fulgi de ovăz şi 300 ml
lapte semi-degresat. Se presară cu 2 linguri afine, 1 lingură nuci
tăiate şi 1 lingură de miere. Poftă bună!
Read more »
Read more »
Rondele de cartofi dulci cu prosciutto şi maioneză
6 February 2011

Read more »
Frunze de andivă şi de radicchio umplute cu macrou
6 February 2011

Read more »
Mini-pizza cu brânză şi şuncă
6 February 2011

Read more »
Bruscheta cu humus
6 February 2011
Se prăjeşte în toaster 1 felie de pâine de cereale şi se unge cu 2
linguri de humus peste care se pun 25g ardei roşu copt din borcan,
câteva picături de zeamă de lămâie şi câteva măsline fără sâmbure.
Poftă bună!
Read more »
Read more »
Cum se prepara cel mai bun guacamole
5 February 2011

Read more »
Supa rapida
5 February 2011
Se fierbe 1 praz, 1 păstâmacşi 1 morcov cu 1 roşie tocată în 500 ml
apă, până devin moi. Se adaugă 2 linguriţe de muştar cu boabe întregi şi
2 linguri de lapte semi-degresat şi se obţine o supă hrănitoare sâracă
în grăsimi. Poftă bună!
Read more »
Read more »
Biscuiţi integrali cu nuci pecan şi afine
5 February 2011

Read more »
Chiftelute din carne de miel şi brânză feta servite cu iaurt mentolat
5 February 2011

Read more »
Cocktail cu piure de pere, suc de merişor şi scorţişoară
5 February 2011

Read more »
Legume cu cascaval Gouda
5 February 2011

Read more »
Pui cu aroma de alune
5 February 2011
O
reteta foarte simpla de pui cu aroma de alune si usturoi, ghimbir,
dovleac, sos de soia, zahar, supa si 2 linguri unt de arahide Adăugaţi 2
bucăţi de piept de pui feliat în uleiul în care aţi pus usturoiul şi
ghimbirul şi prăjiţi-le timp de câteva minute până se rumenesc. Adăugaţi
dovleacul, sosul de…
O
reteta de pui cu usturoi, chilii, faina, tumernic, ulei de masline,
crengute de cimbru, ceapa rosie, dry sherry, sirop de rodie, faine, supa
de pui si frunze de patrunjel. Ingrediente: 5 căţei de usturoi, tăiaţi 1
chilii roşu, fără seminţe şi tocat 2 linguri făină albă 2 linguriţe
turmeric măcinat 8 pulpe superioare de…
Read more »
O
reteta de compot de iarna cu stafide, caise uscate, migdale, suc de
portocale, rodie, miere si frunze de menta. Ingrediente: 140 g curmale
uscate, fără sâmbure 140 g caise uscate, înjumătăţite 140 g stafide
aurii 100 g migdale dulci 600 ml suc de portocale 1 lingură apă din
flori de portocal (opţional) 1 rodie,…
Read more »
Rodiile au conţinut scăzut de grăsimi şi sunt foarte bogate în fibre şi
potasiu. Conţin, de asemenea, fitonutrienţi care ajută la reducerea
riscurilor de boli cardiace. Sucul de rodie este bogat în antioxi-
danţi. Consumul unui pahar de suc zilnic poate îmbunătăţi nivelul
colesterolului şi tensiunea arterială. Siropul de rodie se obţine
fierbând sucul…
Read more »
O
reteta de orez cu ulei de masline, sofran, seminte de corandru, seminte
de pin, portocala, fistic, seminte de rodie, busuioc, menta si lamaie
pentru servit. Ingrediente: 350 g orez cu bob lung, bine spălat şi scurs
2 linguri ulei de măsline 1 cub mic de unt câteva fire de şofran 1
linguriţă seminţe de…
Read more »
O
reteta simpla de bugeri cu fileuri de piept de pui, ulei de masline,
sunca afumata, avocado, ciabatta, spanac, maioneza, chimen, coriandru si
boia de ardei dulce. Inrgediente: 4 fileuri de piept de pui 2 linguri
ulei de măsline 4 felii de şuncă afumată 2 avocado 4 chifle ciabatta,
înjumătăţite 4 felii fine din brânza…
Read more »
O
reteta de avocado umplut cu carne de crab si ton in suc propriu, mustar
dijon, ulei de masline si ardei iute. Ingrediente: 100 g ton în suc
propriu si carne de crab 1 linguriţă muştar Dijon 2 linguri ulei de
măsline 1 mână frunze de busuioc, tocate, iar cele mai mici păstrate
pentru decor…
Read more »
Aranjaţi felii alternative de avocado, roşii şi mozzarella, apoi
presăraţi-le cu frunze de busuioc rupte şi stropiţi totul cu dressingul
preferat. Poftă bună!
Read more »
O
reteta de cocktail de avocadi cu ulei de masline extravirgin,
portocale, suc de lamaie, fenicul, crevete, ceapa verde si rucola. O
variantă uşoară şi impresionantă a coctailului clasic de creveţi.
Ingrediente: pentru vinegretă 4 linguri ulei de măsline extra virgin 1
portocală, din care se scoate pulpa, cu ajutorul unui cuţit foarte
ascuţit, apoi…
Read more »
O
reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail Diddy. Un
cockteil perfect pentru petreceri. Ingrediente: 30 ml Vodka 90 ml
Lemonade 1 Sprig of mint
Read more »
O
reteta de germeni de soia cu praz, ceapa, carnat de sunca, ulei, sare,
piper alb macinat si 1 lingura sos de soia. Ingrediente: 1 praz 1/2
ceapă 40 g germeni de boabe de soia (din borcan) 1 cârnat de şuncă
subţire 2 1inguri rase de ulei sare piper alb măcinat 1 1ingura sos de…
Read more »
O
reteta de omleta cu carne de rechin afumat, smantana, patrunjel,
usturoi verde, sare, piper alb macinat si unt. Ingrediente: 4 fâşii mici
de rechin afumat 8 ouă 4 1inguri rase de smântână 3 1inguri rase de
frunze de pătrunjel tăiate mărunt 3 1inguri rase de usturoi verde tăiat
în inele sare piper alb măcinat…
Read more »
O
reteta de chiftele cu carne tocata mixta, nuci macinate, oua, ketchup,
sare, piper, si 2 linguri rase de unt. Ingrediente: 100 g nuci măcinate
500 g carne tocată mixtă 2 linguri rase de ketchup de roşii 2 ouă sare
piper negru măcinat 16 jumătăţi de miez de nucă 2 1inguri rase de unt …
Read more »
O
reteta foarte simpla despre cum se prepara niste clatite perfecte din
faina alba simpla, oua, lapte semi degresat si ulei de floarea soarelui
sau vegetal. Ingrediente: l00 g făină aibă simplă 2 ouă 300 ml lapte
semi degresat 1 lingură ulei de floarea-soarelui sau vegetal, plus extra
pentru prăjit Mod de preparare:…
Read more »
O
reteta de kebab cu file sclab de porc, pasta curyy thai, zahar, iaurt
natural degresat, ulei de floarea soarelui, orez basmati, porumb dulce,
champignon, magetout, boia de ardei dulce si lime sau lamaie.
Ingrediente: 1 linguriţă pastă curry Thai 1 linguriţă zahăr muscovado 2 x
125 g cutii iaurt natural degresat 400 g file…
Read more »
O
reteta de supa de legume cu telina si albitura, praz, unt sau
margarina, cartofi, varza alba, conopida, un varf de faina, smantana,
sare si patrunjel. Ingrediente: ţelină şi albitură 100 g praz 100 g unt
sau margarină 100 g bulion de legume 1,5 l cartofi 200 g varză albă 200 g
conopidă 150 g…
Read more »
O
retete de pulpe de pui in sos de vin cu rosii, ardei gras, ceapa,
morcov, usturoi, 2 pahare de vin alb, ulei, sare si piper.
Ingrediente: 4-6 pulpe de pui 2 roşii 1 ardei gras 2 cepe 1 morcov 5
căţei de usturoi 2 pahare cu vin alb ulei sare piper Mod de…
Read more »
O
reteta de quinoa cu usturoi, morcovi, ulei de masline, praz, broccoli,
rosii uscate, supa de legume, pasta de tomate si suc de lamaie. Quinoa
este o cereală bogată în proteine, săracă în grăsimi, fără gluten şi
este o variantă foarte sănătoasă a orezului sau a pastelor. Ingrediente:
200 g quinoa 5 linguri ulei de…
Read more »
O
reteta de fileuri de somon cu boabe de mustar, zeama de lamaie, cartof
si piure de mazare cu telina. Ingrediente: 2 fileuri de somon, aprox.
140 g fiecare 2 linguriţe muştar cu boabe întregi zeamă de lămâie 1
ţelină mică, 350 g, curăţată şi tăiată cuburi 1 cartof făinos, curăţat
şi tăiat cuburi 140…
Read more »
O
reteta de Chilaquiles cu rosii din conserva, ardei iute, coriandru
tocat, ulei, ceapa alba, usturoi, chipsuri de tortilla, pui, parmezan,
smantana amestecata cu suc de limeta. preparat specific mexican
Ingrediente: 1 cană de roşii din conservă întregi 1-2 ardei iuţi uscaţi
din conservă 1/2 cană de coriandru tocat mărunt 1 lingură de ulei 1…
Read more »
O
reteta de ardei capia la cuptor cu ulei de masline, paine integrala,
seminte de pin, parmezan, ardei iute, capere, spanac si patrunjel.
Ingrediente: 2 ardei capia roşii, înjumătăţiţi, fără seminţe (nu
îndepărtaţi codiţele) 2 linguri ulei de măsline, plus 1 linguriţă 1
felie pâine integrală 2 linguri seminţe de pin 2 linguri parmezan ras…
Read more »
O
retete de tocanita de pui cu morcovi, ulei de floarea soarelui, telina,
ceapa, frunza de dafin, cimbru, supa de legume sau de pui, fasole alba
si patrunjel tocat. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea-soarelui 400g
pulpe superioare de pui, dezosate, curăţate, fără piele şi tăiate
bucăţi mari 1 ceapă, tocată fin 3 morcovi, tocaţi…
Read more »
O
reteta simpla de macaroane cu unt, usturoi, praf de mustar, lapte
integral, cheddar ras, bagheta si parmezan ras. Ingrediente: 50g
baghetă, tăiată în bucăţi mici 2 linguri unt, plus 1 lingură unt topit
350g spirale sau alte paste scurte 1 căţel de usturoi, mărunţit 1
linguriţă praf de muştar 3 linguri făină 500 ml…
Read more »
O
reteta de vita stronganoff cu unt, ulei de masline, ciuperci, paste
pappardelle, hasme, faina, supa de vita, mustar dijon, pasta de tomate,
smantana lichida si patrunjel tocat. Ingrediente: cotlet de vită,
degresat 1 lingură de unt 1 lingură ulei de măsline 300 g ciuperci de
cultură mici 400 g paste (de preferat pappardelle) 3…
Read more »
O
reteta de mini pizza pe ciabatta cu ulei, ceapa, usturoi, ardei
peppadew, masline negre si branza gruyere sau cheddar. Ingrediente: 1
lingură ulei 2 cepe mari, tăiate fin 1 căţel de usturoi, feliat frunzele
de rozmarin, tocate 10 ardei Peppadew muraţi 3 linguri de măsline negre
fără sâmbure, înjumătăţite 2 ciabatte mici, tăiate pe…
Read more »
O
reteta de supa de pui mexicana cu ulei de masline, ceapa, usturoi,
ardei iute, chimen, rosii si suc de lamaie. Ingrediente: 2 linguri ulei
de măsline 1 ceapă, tocată 4 căţei de usturoi, striviţi 1 ardei iute
mare, fără seminţe şi ţinut în apă fierbinte aprox. 10 minute 1/2
linguriţă chimen 400 g roşii…
Read more »
O
reteta de Quesadoilla cu tortillas, flori de dovlecel, ciuperci sote,
ardei copti, ceapa calita, mozzarella, epazote, coriandru proaspat, sare
si piper dupa gust. Ingrediente: 8 tortillas 15 flori de dovlecel mari
spalate bine sau ciuperci sote, ceapa calita sau ardei copti 1 cana
mozzarella rasa 1/2 lingura de epazote sau 2 linguri de coriandru…
Read more »
O
reteta de fileuri de macrou cu lamaie, capere, patrunjel, menta, ulei
de masline, usturoi si conopida. Ingrediente: 300g conopidă, ruptă
bucheţele 1 lămâie 2 linguriţe capere, clătite 1/2 legătură pătrunjel,
tocat 1/2 legătură mentă, tocată 2 linguriţe ulei de măsline 1 căţel mic
de usturoi, strivit 2 fileuri mari de macrou, sau 4 mai…
Read more »
O
reteta de clatite americane cu oua, zahar tos, galbenus, praf de copt,
unt, faina, lapte, visine in sirop sau dulceata de visine si frisca. Un
desert minunat, dar şi o variantă grozavă pentru micul dejun.
Ingrediente: 3 ouă 1 gălbenuş 25 g zahăr tos 1/2 linguriţă praf de copt
85 g unt, topit şi…
Supa de gulii cu galuste si smantana
5 February 2011
O
reteta foarte simpla de supa de gulii cu ceapa, ulei, faina, smantana,
sare, patrunjel verde si galuste. Ingrediente: gulii 600 g supă 2 1
ceapă 60 g ulei 80 ml trei linguri de făină smântână 100 g sare şi o
linguriţă de knorr pătrunjel verde găluşte 3-4 buc. la o porţie Mod
de…
Read more »
Read more »
Pui in sos cu sirop de rodie
4 February 2011

Read more »
Compot de iarnă, cu fructe şi nuci
4 February 2011

Read more »
Cum se prepara siropul de rodie
4 February 2011

Read more »
Orez cu seminte de coriandru si de pin
4 February 2011

Read more »
Burgeri de pui
4 February 2011

Read more »
Avocado umplut cu carne de crab si ton
4 February 2011

Read more »
Salata simpla cu avocado
4 February 2011

Read more »
Cocktail de avocado cu fenicul şi crevete
4 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Diddy (video)
4 February 2011

Read more »
Germeni de soia cu carnat de şuncă
4 February 2011

Read more »
Omletă cu carne de rechin afumat
4 February 2011

Read more »
Chiftele cu nuci
4 February 2011

Read more »
Cum se prepara niste clatite perfecte
4 February 2011

Read more »
Fasole picantă pe pâine prăjită
4 February 2011
Se încălzesc 200g fasole din conservă, se adaugă 1 linguriţă pâslă
curry şi 1 linguriţi frunze de coriandru tocate. Se pasează uşor şi se
întinde pe pâine toast integrală. Poftă bună!
Read more »
Read more »
Kebab de porc şi ciuperci cu orez prăjit
4 February 2011

Read more »
Supă de legume bănăţeană
4 February 2011

Read more »
Melci cu scorţişoară şi nuci pecan
4 February 2011
O
reteta de melci cu scortisoara, nuci pefacn, faina alba, drojdie
uscata, oua, lapte integral, ulei vegetal, unt, sirop de artar si zahar
brun Ingrediente: 450 g făină albă 50 g zahăr tos 85 g drojdie uscată 2
ouă, bătute 150 ml lapte integral ulei vegetal pentru uns pentru
glazură: 125 g unt topit 125…
Read more »
Read more »
Pulpe de pui in sos de vin
3 February 2011

Read more »
Quinoa cu legume de iarnă sotate
3 February 2011

Read more »
Ciorba de viţel bănăţeană
3 February 2011
O
reteta simpa de vitel cu ceapa, morcov, telina si albitura, faina,
ulei, cartofi, ardei gras, rosii, pasta de tomate, mazare sau fasole
verde, sare de lamaie si paturnjel sau leustean. Ingrediente: carne de
viţel 400 g ceapă 60 g morcov 100 g ţelină şi albitură 100 g ulei 100 ml
o lingură de faina…
Read more »
Read more »
Cum se prepara inghetata in 5 minute (video)
3 February 2011
Somon cu muştar şi piure de mazăre cu ţelină
3 February 2011

Read more »
Chilaquiles
3 February 2011

Read more »
Ardei capia roşu umplut la cuptor
3 February 2011

Read more »
Tocăniţă cu pui şi fasole albă
3 February 2011

Read more »
Macaroane cu branza si parmezan ras
3 February 2011

Read more »
Vită stroganoff cu paste şi ierburi aromate
3 February 2011

Read more »
Mini pizze pe ciabatta
3 February 2011

Read more »
Supă de pui mexicană
3 February 2011

Read more »
Quesadoilla
3 February 2011

Read more »
Macrou cu salata caldă de conopidă şi capere
3 February 2011

Read more »
Clătite americane cu fructe
3 February 2011
