Retete de top:
Supă din coadă de bou
27 December 2010

Read more »
Spaghete cu ton
27 December 2010

Read more »
Crema de lamaie
27 December 2010

Read more »
Salată cu ficat de gâscă
27 December 2010

Read more »
Spumă de iaurt cu fructe
27 December 2010

Read more »
Supă-cremă cu ceapă şi roşii
27 December 2010

Read more »
Supă de sfeclă şi cartofi
27 December 2010

Read more »
Ton cu roşii marinate si oua fierte tari
27 December 2010
Ingrediente: 2 conserve de 160 g de ton în ulei 4 roşii coapte o ceapă
albă mică 1 telinâ patrunjel oregano 20 g ulei de măsline sare după gust
Mod de preparare: Primul pas este să fierbi ouăle timp de 9 minute,
iar în acest timp tai roşiile în cuibulefe, tai fin felina…
Read more »
Read more »
Prajitura cu lamaie
27 December 2010

Read more »
Curcan cu fructe
27 December 2010

Read more »
Medalion de vită, cu o crustă de ciuperci cu verdeaţă
27 December 2010

Read more »
Friptura cu sos de mango
27 December 2010

Read more »
Rulada cu morcovi si pulpa de porc
27 December 2010

Read more »
Gutui la cuptor cu iaurt şi miere
27 December 2010

Read more »
Friptură de gâscă în sos de vin roşu
27 December 2010
Ingrediente: 30 g ciuperci (mânătărci) 1 gâscă tânără (cea. 3 kg) 2
crenguţe rozmarin 1 foaie de dafin 3 căţei de usturoi 500 ml vin roşu 1
lingură ulei de măsline 1 lingură unt sare piper 250 ml supă 1 morcov
verdeaţa de la 1 telină 2 linguri pastă de roşii Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Mancare scazuta de linte si orez
27 December 2010

Read more »
Supa de ciuperci cu ghimbir
27 December 2010

Read more »
Friptura cu gust picant
27 December 2010

Read more »
Steluţe de ciocolată cu cremă mocca
27 December 2010

Read more »
Taitei de fasole cu pui
27 December 2010
Ingrediente: 200 g tăieţei de fasole (sau de orez) 6 căţei de usturoi
tocaţi o ceapă mică tăiată julien 500 g piept de pui, cubuleţe 3
linguri de sos de peşte (fish sauce) 3 linguri sos de soia 2 ouă o
ceaşcă de germeni de soia o ceaşcă ţelină tocată 4 cepe verzi tăiate…
Read more »
Read more »
Cornulete fragede cu bors
27 December 2010

Read more »
Buseuri cu gem si frisca
26 December 2010

Read more »
Rulouri de somon afumat cu smochine
26 December 2010

Read more »
Ruladă la tavă
26 December 2010
Ingrediente:
1 chiflă veche de 1 zi 4 ouă 1 ceapă 5 frunze de salvie 2 linguri ulei 1
căţel de usturoi 800 g amestec de carne tocată sare piper 150 g cremă
de brânză cu verdeaţă 1 lingură capere mici 1 tulpină de praz 50 g bacon
1 legătură verdeaţă pentru supă 1 cutie…
Read more »
Read more »
Indiana
26 December 2010

Read more »
Bavarez de visine
26 December 2010

Read more »
Rulouri cu frisca
26 December 2010

Read more »
Pizza cu legume şi brânză de capră
25 December 2010

Read more »
Frigarui asortate
25 December 2010

Read more »
Carnati la tava cu piure si acritura
25 December 2010

Read more »
Tocana cu carnati si vin rosu
25 December 2010

Read more »
Prajitura cu vanilie
25 December 2010

Read more »
Nuci umplute cu rema
25 December 2010

Crema de lamaie
27 December 2010

Read more »
Salată cu ficat de gâscă
27 December 2010

Read more »
Spumă de iaurt cu fructe
27 December 2010

Read more »
Supă-cremă cu ceapă şi roşii
27 December 2010

Read more »
Supă de sfeclă şi cartofi
27 December 2010

Read more »
Ton cu roşii marinate si oua fierte tari
27 December 2010
Ingrediente: 2 conserve de 160 g de ton în ulei 4 roşii coapte o ceapă
albă mică 1 telinâ patrunjel oregano 20 g ulei de măsline sare după gust
Mod de preparare: Primul pas este să fierbi ouăle timp de 9 minute,
iar în acest timp tai roşiile în cuibulefe, tai fin felina…
Read more »
Read more »
Prajitura cu lamaie
27 December 2010

Read more »
Curcan cu fructe
27 December 2010

Read more »
Medalion de vită, cu o crustă de ciuperci cu verdeaţă
27 December 2010

Read more »
Friptura cu sos de mango
27 December 2010

Read more »
Rulada cu morcovi si pulpa de porc
27 December 2010

Read more »
Gutui la cuptor cu iaurt şi miere
27 December 2010

Read more »
Friptură de gâscă în sos de vin roşu
27 December 2010
Ingrediente: 30 g ciuperci (mânătărci) 1 gâscă tânără (cea. 3 kg) 2
crenguţe rozmarin 1 foaie de dafin 3 căţei de usturoi 500 ml vin roşu 1
lingură ulei de măsline 1 lingură unt sare piper 250 ml supă 1 morcov
verdeaţa de la 1 telină 2 linguri pastă de roşii Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Mancare scazuta de linte si orez
27 December 2010

Read more »
Supa de ciuperci cu ghimbir
27 December 2010

Read more »
Friptura cu gust picant
27 December 2010

Read more »
Steluţe de ciocolată cu cremă mocca
27 December 2010

Read more »
Taitei de fasole cu pui
27 December 2010
Ingrediente: 200 g tăieţei de fasole (sau de orez) 6 căţei de usturoi
tocaţi o ceapă mică tăiată julien 500 g piept de pui, cubuleţe 3
linguri de sos de peşte (fish sauce) 3 linguri sos de soia 2 ouă o
ceaşcă de germeni de soia o ceaşcă ţelină tocată 4 cepe verzi tăiate…
Read more »
Read more »
Cornulete fragede cu bors
27 December 2010

Read more »
Buseuri cu gem si frisca
26 December 2010

Read more »
Rulouri de somon afumat cu smochine
26 December 2010

Read more »
Ruladă la tavă
26 December 2010
Ingrediente:
1 chiflă veche de 1 zi 4 ouă 1 ceapă 5 frunze de salvie 2 linguri ulei 1
căţel de usturoi 800 g amestec de carne tocată sare piper 150 g cremă
de brânză cu verdeaţă 1 lingură capere mici 1 tulpină de praz 50 g bacon
1 legătură verdeaţă pentru supă 1 cutie…
Read more »
Read more »
Indiana
26 December 2010

Read more »
Bavarez de visine
26 December 2010

Read more »
Rulouri cu frisca
26 December 2010

Read more »
Pizza cu legume şi brânză de capră
25 December 2010

Read more »
Frigarui asortate
25 December 2010

Read more »
Carnati la tava cu piure si acritura
25 December 2010

Read more »
Tocana cu carnati si vin rosu
25 December 2010

Read more »
Prajitura cu vanilie
25 December 2010

Read more »
Nuci umplute cu rema
25 December 2010

Read more »
Cod prăjit cu sos de usturoi
25 December 2010

Read more »
Friptură spaniolă de porc cu orez
25 December 2010

Fursecuri cu nuci
25 December 2010

Read more »
Vinete coapte siciliene
25 December 2010

Read more »
Salată de macrou
25 December 2010

Read more »
Tort din budinca de ciocolata
25 December 2010

Read more »
Muschi umplut
25 December 2010

Read more »
Prajitura cu cacao
25 December 2010

Read more »
Omletă spaniolă cu peşte afumat
25 December 2010

Read more »
Salată de vinete cu chimen şi lipie
25 December 2010

Read more »
Rulada cu crema si banane
25 December 2010

Read more »
Carnati
25 December 2010

Read more »
Gogonele umplute cu fasole batura
25 December 2010

Read more »
Prăjitură cu griş
24 December 2010

Read more »
Mancarica de ciuperci cu costita afumata
24 December 2010

Read more »
Sărătele cu brânză si chimen
24 December 2010

Read more »
Ghiveci cu ciolan de porc
24 December 2010

Read more »
Mancare de varza cu kaizar
24 December 2010

Read more »
Plăcintele cu morcovi si nucă
24 December 2010

Read more »
Plăcintă cu carne si bere
24 December 2010

Read more »
Pui cu dovleac şi praz
24 December 2010

Read more »
Pizza cu legume, ciuperci si branză cu mucegai
24 December 2010

Read more »
Gulaş de carne cu cartofi si chimen
24 December 2010

Read more »
Ruladă cu cremă de castane
24 December 2010

Read more »
Paste cu carne de porc şi parmezan
24 December 2010

Read more »
Merluciu cu paste
24 December 2010

Read more »
Plăcintă cu morcovi si cimbru
24 December 2010

Read more »
Supă cu zdrenţe din ouă
24 December 2010

Read more »
Cornulete cu caşcaval si chimen
24 December 2010

Read more »
Cotlete umplute cu branza proaspata
24 December 2010

Read more »
Aperitiv cu pasta de telina si cartofi
24 December 2010

Read more »
Jambon cu ţelină şi cartofi la cuptor
24 December 2010

Read more »
Cartofi cu praz şi afumătură la cuptor
24 December 2010

Read more »
Bors cu hribi uscati
24 December 2010

Read more »
Sufleu de cartofi cu carnati
24 December 2010

Ciorba de porc cu smantana si usturoi
24 December 2010

Read more »
Trigoane cu nucă şi rahat
24 December 2010

Read more »
Salata de cartofi cu fasole alba si nuci
24 December 2010

Read more »
Ciocolata de casa
24 December 2010

Read more »
Cartofi cu pui si ciuperci
24 December 2010

Read more »
Mancare de linte cu afumatura
24 December 2010

Read more »
Supa–crema de praz
24 December 2010
Ingrediente:
2 fire de praz 4 cartofi mijlocii 2 ouă 1/4 pachet unt 1l supă de carne
sau de oase sare piper pătrunjel verde Mod de preparare: Cureţi
legumele, tai cartofii în sferturi şi prazul în bucăţi de 3-4 cm şi le
pui la fiert în zeama de carne. Când s-au înmuiat, pasezi ingredientele…
Read more »
Read more »
Snitel cu sos de smantana
24 December 2010

Read more »
Peste cu vin si usturoi la cuptor
24 December 2010

Read more »
Tăieţei cu varză murată în aluat
23 December 2010

Read more »
Praz umplut cu brânză şi cartofi
23 December 2010

Read more »
Prăjitură cu gem şi cremă de nucă
23 December 2010

Read more »
Pui cu omletă şi gogoşari
23 December 2010

Read more »
Prăjitură cu portocale şi ciocolată
23 December 2010

Read more »
Prăjitură cu biscuiţi şi două creme
23 December 2010

Read more »
Mâncare de arpacaş cu carne
23 December 2010

Read more »
Turtă cu jumări
23 December 2010

Read more »
Crochete cu brânză dulce
23 December 2010
Ingrediente: 1/2 kg brânză dulce 1 lingură smântână 2 cepe 4 linguri
făină 3 linguri ulei boia oregano sare piper Mod de preparare: Freci
brânza cu smântână. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o adaugi în
compoziţia de brânză împreună cu 2 linguri făină, boia, oregano, sare şi
piper după gust. Formezi apoi…
Read more »
Read more »
Orez şi carne la cuptor
23 December 2010

Read more »
Ciorbă de afumături şi pepene murat
23 December 2010

Read more »
Smântânită
23 December 2010

Read more »
Ciorba cu carnati afumati
23 December 2010
Ingrediente: 300 g câmaţi afumaţi 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1
ceapă 1 ţelină 1 gulie mică 4 linguri ulei 1 linguriţă boia dulce 1
linguriţă faină 200 ml smântână 1 legătură pătrunjel Mod de preparare:
Cureţi şi tai zarzavatul cubuleţe, apoi îl căleşti în ulei cu ceapa
tăiată. Presari şi boiaua, torni…
Read more »
Read more »
Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci
23 December 2010

Read more »
Supa-crema de cartofi cu masline si piept de pui afumat
23 December 2010

Read more »
Prăjitură cu foi dospite, gem şi rahat
23 December 2010

Read more »
Friptură de porc cu varză
23 December 2010

Read more »
Ciorba de fasole cu costita si smantana
23 December 2010

Read more »
Sufleu de şuncă
23 December 2010

Read more »
Papiote de carne cu brânză şi sos alb
23 December 2010
Ingrediente: 8 felii de carne de porc 100 g brânză proaspătă de vaci 1
căţel de usturoi 1 legătură mărar 1 cană lapte 1 lingură făină 1 lingură
unt 500 g legume congelate sare piper boia Mod de preparare: Speli
carnea, o baţi ca pentru şniţele, piperezi, sărezi şi presari boia.
Amesteci brânza…
Read more »
Read more »
Cocktail Le-Mon Amour
23 December 2010

Read more »
Bisteeya
23 December 2010

Read more »
Om de zăpadă (desert)
23 December 2010

Read more »
Bors cu sfecla si slanina
23 December 2010

Plăcintă cu carne de porc şi mere
23 December 2010

Read more »
Mancare de varza cu gogosele de cartofi
23 December 2010

Read more »
Crap cu sos de ţelină şi piper roşu
23 December 2010

Read more »
Limbă de porc cu sos de castraveţi muraţi
23 December 2010

Read more »
Tort crocant
23 December 2010

Read more »
Pljeskavica
23 December 2010

Read more »
Aspic cu legume si tacamuri de curcan
23 December 2010

Read more »
Rulou din carne de vitel cu branza
23 December 2010

Read more »
Frigărui transilvănene
22 December 2010

Read more »
Supă ardelenească cu pâine şi brânză
22 December 2010
Ingrediente:
5 felii de pâine 200 g brânză sărată 2 cepe 200 g şunculiţă afumată 1
legătură pătrunjel Mod de preparare: Dai brânza pe râzătoare, apoi
aşezi pe fundul unei oale feliile de pâine şi presari brânza. Torni 3 l
de apă caldă şi pui supa la fiert. Cureţi şi tai mărunt ceapa, tai…
Read more »
Read more »
Schnitzel Karadjordjev
22 December 2010

Read more »
Aripioare de pui cu sos de muştar
22 December 2010

Read more »
Prăjitură cu mălai
22 December 2010

Read more »
Ciolan afumat cu cartofi natur si sos de hrean
22 December 2010

Read more »
Cocktail El Calvador
22 December 2010

Read more »
Rulouri de aluat cu şuncă afumată
22 December 2010

Read more »
Gogosele umplute
22 December 2010

Read more »
Ciorbă cu ciolan de porc afumat
22 December 2010

Read more »
Djej Emshmel
22 December 2010

Read more »
Ruladă Na Zaru
22 December 2010

Read more »
Frigărui de legume cu ciuperci si pudra de scorţişoară
22 December 2010

Read more »
Bărcuţe cu gem
22 December 2010

Read more »
Tartă cu ananas si mentă
22 December 2010

Read more »
Macaroane cu legume si carne de porc
22 December 2010

Read more »
Supă de hrean cu smântână
22 December 2010
Ingrediente: 1 cană lapte 1 cană apă caldă 2 bucăţi hrean 1 lingură
unt 2 linguri făină 1 linguriţă zeamă de lămâie 3 felii şunculiţă
afumată 1/2 pâine 3 linguri smântână 1 legătură pătrunjel sare piper
Mod de preparare: Cureţi hreanul, îl dai pe râzătoare şi-l amesteci cu
zeamă de lămâie ca să…
Read more »
Read more »
File de macrou cu sos de roşii
22 December 2010

Read more »
Briose cu mac şi gem de coacăze roşii
22 December 2010

Read more »
Savarina din gris cu frisca
22 December 2010
Ingrediente: 6 ouă 14 linguri zahăr 200 g griş coajă rasă de lămâie 2
plicuri zahăr vanilat 1 fiolă esenţă de vanilie 2 plicuri gelatină roşie
1 pachet praf de frişcă 150 ml lapte Mod de preparare: Baţi
albuşurile spumă, adaugi 6 linguri zahăr şi câteva picături de lămâie şi
baţi în continuare…
Read more »
Read more »
Tortilla cu legume si busuioc
22 December 2010

Read more »
Negresă cu grapefruit
22 December 2010

Read more »
Supă-cremă de pui
22 December 2010

Read more »
Tarte cu ton si rozmarin
22 December 2010

Read more »
Budincă de cartofi
22 December 2010
