Cartofi
gratinaţi cu ficăţei de pui şi salam din: cartofi, ficat de pui, salam,
smantana, ulei de masline,c ascaval, unt, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 1 1/2 cartofi 500 g ficat de pui 200 g salam 100 g smantana
5 linguri ulei de masline 150 g cascaval 50 g unt 1 legatura patrunjel
sare si piper…
13 July 2013

Cocktail
cu whiski si bitter din: whisky, bitter angostura, zahar, apa minerala,
gheata, coaja de lamaie. Ingrediente: whisky de secara bitter
angostura 1 cub de zahar apa minerala cuburi de gheata coaja de lamaie
pentru garnitura Mod de preparare: Intr-un recipient adugati cubul
de zahar, bitter si apa minerala. Amestecati usor. Apoi,…
Read more »
13 July 2013

Retete video: Cum se prepara tocanita de fasole si peste unditar
Read more »
13 July 2013

Retete video: Cum se prepara Fasole Boabe Borlotti cu scalop
Read more »
13 July 2013

Retete video: Cum se prepara Tocanita de carnati
Read more »
13 July 2013

Retete video: Cum se prepara Salata cu branza si ceapa
Read more »
13 July 2013

Retete video: Cum se prepara Pate de ficat de rata
Read more »
13 July 2013

Smoothie
de mar verde si caju din: caju, apa rece, mar verde, banana, spanac,
gheata, scortisoara, nucsoara, nectar de agave. Ingrediente: 1/3 cana
caju 1 cana de apa rece 1 mar verde taiat bucati 1/2 banana, taiata
bucati 2 cesti de spanac proaspat 16 cuburi de gheata 1 lingurita
scortisoara 1/4 lingurita de nucsoara 1…
Read more »
13 July 2013

Sandvis
cu piept de pui din: piept de pui, zeama de lamaie, boia, ulei de
masline, ciabatta, usturoi, maioneza, frunze de salata. Ingrediente: 4
piepti de pui, fara piele zeama de la 1 lamaie 1 lingura de boia ulei de
masline, pentru stropit 1 paine ciabatta 1 catel de usturoi, zdrobit 4
linguri de maioneza…
Read more »
13 July 2013

Muşchi
de viţel cu sos de piper din: muschiulet de vitel, smantana, boabe de
piper rosu, boabe de piper verde, coniac, unt, ulei de masline, mustar
de dijon, sare, piper. Ingrediente: 400 g muschiulet de vitel 150 g
smantana 3 linguri boabe de piper rosu si verde 40 ml coniac de buna
calitate 1 lingura…
Read more »
13 July 2013

Prajitura
cu visine si smantana din: oua, zahar, faina, praf de copt, smantana,
zahar pudra, gelatina, visine, fulgi de migdale. Ingrediente: pentru
blat: 4 oua 120-130 g zahar 120-130 g faina 2 lingurite praf de copt
pentru crema alba: 400 ml smantana 4 linguri zahar pudra 2 pliculete
gelatina pentru stratul de fructe: 500 g…
Read more »
13 July 2013

Gazpacho
cu rosii, castraveti si ardei din: rosii, castravete, ardei gras,
ceapa, miez de paine, supa din concentrat de vita, usturoi, otet, ulei,
boia, sare, piper. Ingrediente: un kg rosii bine coapte un castravete un
ardei gras rosu o ceapa 200 g miez de paine 250 ml supa din concentrat
de vita 3 catei de…
Read more »
13 July 2013

Varza
cu carnati de casa afumati din: varza, carnati de casa afumati,
morcovi, ulei, piper, frunze de dafin. Ingrediente: o varza medie 2
carnati de casa afumati 2 morcovi ulei piper 2 frunze de dafin Mod de
preparare: Intr-un borcan de doi litri se pune varza tăiată în patru şi,
peste ea, se toarnă…
Read more »
13 July 2013

Sufleu
de salau din: praz, ceapa, usturoi, rosii, file de salau, sare, piper,
unt, vin, smantana, lapte, suc de lamaie, branza cu mucegai.
Ingrediente: 500 g praz 1 ceapa 2 catei de usturoi 4 rosii 800 g file de
salau sare piper alb macinat 2 linguri unt 150 ml vin alb 200 ml
smantana 200…
Read more »
13 July 2013

Tarta
cu piersici si mere din: foietaj, mere, piersici, galbenusuri, miez de
nuca, unt, zahar, scortisoara. Ingrediente: 1 pachet foietaj 4 mere 4
piersici 2 galbenusuri 100 g miez de nuca 100 g unt 50 g zahar
scortisoara Mod de preparare: Decojim fructele, scoatel cotorul,
respectiv samburele si taie felii. Intindem foietajul si il…
Read more »
13 July 2013

Dovlecei
cu branza telemea si morcovi din: dovlecei, morcovi, ceapa verde,
patrunjel, marar, branza telemea, oua, pesmet, faina, sare, piper.
Ingrediente: 2 dovlecei medii 2 morcovi 2 cepe verzi patrunjel si marar
150 g branza telemea 2 oua mari 7-8 linguri pesmet 2 linguri faina sare
piper Mod de preparare: Cureţi morcovul şi îl…
Read more »
13 July 2013

Salată
de mere, citrice si merisoare din: mere, para, merisoare, portocala,
kiwi, zmeura, scortisoara, zeama de lamaie, coniac. Ingrediente: 2 mere 1
para 1 lingura merisoare deshidratate 1 portocala 1 kiwi cateva boabe
de zmeura scortisoara fin macinata zeama de la 1/2 lamaie optional, 1-2
linguri coniac Mod de preparare: Alegi fructe bine coapte.…
Read more »
13 July 2013

Frigarui
de pui cu salata din: piept de pui, iaurt, garam masala, coriandru,
coaja de lime, lipii, rosii cherry, ceapa rosie, castravete.
Ingrediente: 4 piepti dezosati de pui, fara piele, fiecare taiat in 6
bucati 150 ml de iaurt gras 2 linguri de garam masala 1 mana de
coriandru proaspat, tocat, pluc cateva frunze pentru…
Read more »
13 July 2013

Curcan
in sos de soia si whiski din: piept de curcan, ulei de masline,
usturoi, lamaie, cuisoare, sare, scortisoara, piper alb, praf de ceapa,
ardei iute, condimente pentru carne de curcan, boia de ardei, unt,
whisky, sirop de artar, anason, sos tabasco, sos de soia, lamai.
Ingrediente pentru curcan: 1 piept de curcan intreg…
Read more »
13 July 2013

Amestecă
zeama de la 1 lămâie cu 4 linguri ulei de măsline extravirgin şi un
praf de fulgi de ardei iuţi. Adaugă 1 ceapă roşie feliată şi 1 bulb de
fenicul feliat. Lasă-le deoparte 7-8 minute, să se înmoaie puţin.
încorporează 1 mână mare de rucola şi 200g de creveţi gătiţi. Asezonează
şi serveşte cu…
Read more »
13 July 2013

Mazăre
cu morcovi si cartofi noi din: mazare, cartofi noi, costita afumata,
morcovi, ceapa, ulei, marar, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg
mazare 1/2 kg cartofi noi 300 g costita afumata 1/2 kg morcovi 4 cepe
100 ml ulei marar patrunjel sare piper Mod de preparare: Toci ceapa
marunt si o calesti. Adaugi costita,…
Read more »
13 July 2013

Ruladă
cu mascarpone şi piersici din: albusuri, sare, zahar, alune de padure,
mascarpone, smantana, frisca, zahar pudra, piersici, zahar vanilinat,
frunze de menta. Ingrediente: pentru blat: 6 albusuri 1 praf de sare 10
linguri zahar 120 g alune de padure fin macinate pentru crema si decor:
250 g mascarpone 100 ml smantana pentru frisca 250…
Read more »
13 July 2013

Grătar
de porc cu legume coapte din: cotlete de porc, cimbru, ceapa rosie,
ardei gras, zucchini, ciuperci, ulei de masline, oregano, otet balsamic,
sare, piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc cimbru 2 cepe rosii medii 1
arde gras rosu 1 ardei gras galben 1 zucchini 4 ciuperci maricele 4
rosii cherry 4 linguri ulei de…
Read more »
13 July 2013

Terina
de ficatei de pui cu ciuperci din: piept de pui, oua, ciuperci, ficatei
de pui, unt, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 300 g
ciuperci 800 g ficatei de pui 150 g unt sare piper Mod de preparare:
Fierbem ficateii 30 de minute. Pieptul de pui il fierbem 60 de…
Read more »
13 July 2013

Burgeri
cu carne de pui si salata din: carne tocata de pui, cimbru, lamaie,
sfecla, ceapa rosie, patrunjel, ulei de masline, mustar cu boabe, salata
verde. Ingrediente: 500 g carne tocata de pui 1/2 lingurita de cimbru
uscat sau 2 lingurite de cimbru proaspat 1 lamaie pentru salata: 250 g
de sfecla fiarta, taiata cubulete…
Read more »
13 July 2013

Salata
de paste cu rucola si iaurt din: rucola, iaurt, parmezan, nuci de pin,
usturoi, sare, piper, nucsoara, paste, prosciutto, ulei de masline,
parmezan. Ingrediente: 170 g de rucola 210 g de iaurt 1/2 ceasca
parmezan proaspat ras 3 linguri nuci de pin, prajite 3 catei de usturoi 1
lingurita de sare 1/2 lingurita…
Read more »
13 July 2013

Dovlecei
cu branza si smantana din: dovlecei, branza de vaci, telemea, smantana,
sare, piper, oua, marar, pesmet, unt, smantana, ardei gras, sare,
piper, verdeata. Ingrediente: 6 dovlecei 100 g branza de vaci 200 g
telemea rasa 200 g smantana sare piper 2 oua marar tocat marunt 1-2
linguri pesmet pentru tapetat tava 50 g unt…
Read more »
13 July 2013

Pandispan
de scortisoara cu capsune din: migdale, unt, zahar dieteic, faina, praf
de copt, scortisoara, ou, galbenus, esenta de rom, capsune.
Ingrediente: 175 g migdale macinate 175 unt topit 175 g zahar dietetic
75 g faina 1 lingurita praf de copt 20 g scortisoara 1 ou 1 galbenus 1/2
fiola esenta de rom 500 g…
Read more »
13 July 2013

Salată
cu mozzarella, roşii şi rucola din: mozzarella, parmezan, rucola,
patrunjel, anghinare, rosii cherry, ulei de masline extravirgin, otet
balsamic. Ingrediente: 100 g mozzarella 50 g parmezan 200 g rucola 1
legatura de patrunjel 1 conserva de anghinare 200 g de rosii cherry 2
linguri ulei de masline extravirgin 2 lingurite de otet balsamic …
Read more »
13 July 2013

Desert
cu mere si nuci din: mere, nuci, unt, pastile de zaharina, oua, sare.
Ingrediente: 2 mere mari 60 g nuci 120 g unt 3 pastile de zaharina 6 oua
1 praf de sare Mod de preparare: Fierbi 4 ouă timp de 5 minute, ca să
aibă gălbenuşurile tari. După ce s-au răcit, cureţi…
Read more »
13 July 2013

Pui
cu sos curry si legume din: piept de pui, ardei gras, dovlecel,
ghimbir, usturoi, ulei, pasta de curry verde, pasta de curyy rosu, lapte
de cocos, amidon, sare, sos de soia. Ingrediente: 1 piept de pui 1
ardei gras rosu 1 dovlecel sau zicchini mic 1 lingura ghimbir ras 1
lingura usturoi tocat marunt…
Read more »
13 July 2013

Sufleu
de mazăre cu orez si ciuperci din: orez, mazare, oua, cascaval, morcov,
radacina de patrunjel, ciuperci, sare, piper, ulei, unt, verdeata,
faina, lapte. Ingrediente: 1 cana orez 1/2 kg mazare boabe, noua 2 oua
100 g cascaval 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1/2 ciuperci
sare piper ulei unt verdeata pentru sos:…
Read more »
13 July 2013

Fettuccini
cu ciuperci din: ciuperci, ceapa, usturoi, unt, ulei de masline,
ciuperci, sare, vin, piper, patrunjel, coaja de lamaie, parmezan,
smantana, fettuccini. Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete 1 ceapa,
cuburi 2 catei de usturoi, tocat 3 linguri de unt 2 linguri de ulei de
masline 2 lingurite ciuperci uscate 1 lingurita de sare ½ ceasca…
Read more »
13 July 2013

Iaurt
cu dovlecei si busuioc din: iaurt, lamaie, salata, usturoi, dovlecei,
busuioc, marar, sare, piper, ardei. Ingrediente: 3 borcane de iaurt 1
lamaie 1 salata 2 catei de usturoi 2 dovlecei 3-4 fire de busuioc sau
1/2 pachet de busuioc uscat 1/2 legatura marar sare piper 1 ardei rosu
Mod de preparare: Intr-un bol…
Read more »
13 July 2013

Pizza
cu mozzarella si busuioc din: faina, drojdie, zahar, sare, ulei
vegetal, apa calduta, mozzarella, busuioc, rosii, usturoi, ulei de
masline. Ingrediente: pentru blat: 350 g faina pentru plaine, plus o
rezerva pentru framantat 1 plic de drojdie uscata 1 lingura de zahar 1
lingurita de sare 2 linguri de ulei vegetal 1 cana de…
Read more »
13 July 2013

Biscuiti
din albus din: oua, zahar, faina, esenta de vanilie. Ingrediente: 1 ou 1
lingura zahar 20 g faina 2 picaturi esenta de vanilie sau 1 varf de
cutit de zahar vanilinat Mod de preparare: Baţi albuşul spumă tare,
până se ţine de tel. Pui zahărul şi continui să baţi până când se
întăreşte…
Read more »
13 July 2013

Mazare
cu rozmarin din: mazare, bacon, oua, ceapa, unt, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente: 300 g mazare 100 g bacon 3 oua 2 cepe mari 30 g unt 1
legatura rozmarin sare piper Mod de preparare: prajesti ceapa tocata
marunt, adaugi mazarea, acoperi cu apa si dai in 3-4 clocote. Adaugi
sare si piper dupa…
Read more »
13 July 2013

Somon
pe pat de spanac din: file de somon, spanac, lapte, unt, sare, piper,
smantana, menta, ierburi de provence, usturoi, sare, piper. Ingrediente:
5 bucati file de somon 400 g spanac congelat 300 ml lapte 50 g unt sare
piper pentru sos: 300 ml smantana menta uscata ierburi de Provence un
praf de usturoi sare…
Read more »
12 July 2013

Desert
cu prune si nectarine coapte cu topping de inghetata de lamaie din:
prune, nectarine, zahar vanilat, esenta de rom, menta, inghetata de
lamaie. Ingrediente: 3 prune 3 nectarine 2 1/2 linguri de zahar
vanilat 1 1/2 linguri esenta de rom 1 lingurita menta tocata inghetata
de lamaie Mod de preparare: Taiati…
Read more »
12 July 2013

Piept
de pui învelit în şuncă din: piept de pui, sunca cruda, ceapa, morcovi,
telina, arde gras, broccoli, pasta de rosii, vin alb, sare, piper,
patrunjel, ulei, rozmarin. Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 8 felii
subtiri de sunca cruda 1 ceapa 2 morcovi 1/2 telina 1/2 ardei gras 200 g
broccoli 100 g pasta…
Read more »
12 July 2013

Supa
de rosii cu smantana si busuioc din: morcovi, rosii, smantana, busuioc,
sare, piper. Ingrediente: 2 morcovi 1 kg rosii bine coapte 100 g
smantana busuioc proaspat sare piper Mod de preparare: Curăţăm
morcovii şi îi tăiem rondele. Fierbem 30 minute în apă cu sare. Spălăm
roşiile şi le fierbem 10 minute în apă.…
Read more »
12 July 2013

Tartar
de somon cu sparanghel si rucola din: sparanghel, lamaie, somon afumat,
ulei de masline, frunze de rucola, piper. Ingrediente: 4 fire
sparanghel 1 lamaie 400 g somon afumat ulei de masline frunze de rucola
piper Mod de preparare: Punem la fiert 1/2 l de apă cu sare. Când
clocoteşte, punem firele de sparanghel.…
Read more »
12 July 2013

Aripioare
de pasăre, în vin din: aripioare, ciuperci, ceapa, bacon, ulei, vin,
margarina, patrunjel. Ingrediente: 1/2 kg aripioare 200-300 g ciuperci 1
ceapa 100 g bacon 150 ml ulei 250 ml vin alb 1 lingura margarina 1
legatura patrunjel verde Mod de preparare: Cureţi şi tai mărunt ceapa,
apoi o căleşti în ulei încins.…
Read more »
12 July 2013

Spuma
aromata de mere din: mere, lapte, faina de orez. Ingrediente: 3 mere
600 ml lapte dulce pasteurizat si degresat 60 g faina de orez Mod de
preparare: Speli merele, le decojeşti şi le cureţi de caseta seminţelor,
după care le tai în felii subţiri. Intr-o crăticioară, pui la fiert
feliile de măr împreună…
Read more »
12 July 2013

Tarta
cu broccoli si branza telemea din: aluat de foitaj, morcovi, boabe de
porumb, porumb baby, branza de vaci, branza telemea, oua, faina, seminte
de in, sare, piper, patrunjel, legume. Ingrediente: un pachet aluat de
foitaj doi morcovi 100 g boabe d eporumb 100 g porumb baby 250 g branza
de vaci 100 g branza…
Read more »
12 July 2013

Paste
cu carnati si busuioc din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carnati,
rosii, tagliatella, busuioc, ricotta. Ingrediente: 1 linguri ulei de
masline 1 ceapa, tocata fin 2 catei de usturoi, tocati fin 400 g
carnati, curatati de piele si rupti in bucati mici 400 g de rosii din
conserva 400 g tagliatelle 1 mana de…
Read more »
12 July 2013

Spaghete
cu scoici, usturoi si rosii din: rosii, usturoi, spaghete, scoici, vin,
patrunjel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 3 rosii 6 catei
de usturoi 100 g spaghete 500 g scoici 50 ml vin alb patrunjel proaspat
ulei de masline sare piper Mod de preparare: Fierbem scoicile în apă
cu sare, până se desfac.…
Read more »
12 July 2013

Scrumbie
tocată din: scrumbie, ceapa, franzela, oua, ulei, unt, mere, frunze de
patrunjel. Ingrediente: 1 scrumbie sarata, de circa 350 g 1 ceapa mare 2
felii franzela alba (150 g) 2 oua 2 linguri ulei 50 g unt 2-3 mere
frunze de patrunjel Mod de preparare: Speli scrumbia, o cureţi de
piele şi de…
Read more »
12 July 2013

Salata
de rosii cu ceapa din: rosii, ceapa, lamaie, patrunjel, ulei de
masline, sare. Ingrediente: 6 rosii 2 cepe 1 lamaie patrunjel proaspat
ulei de masline sare Mod de preparare: Tăiem roşiile felii şi cepele
fideluţă. Le punem în două boiuri, presărăm sare şi pătrunjel tocat şi
stropim cu ulei de măsline şi suc…
Read more »
12 July 2013

Tartine
cu avocado, ansoa si busuioc din: avocado, rosii, usturoi, ansoa
marinat, ulei de masline, busuioc. Ingrediente: 1 fructe avocado 2 rosii
4 catei de usturoi 1 bagheta 200 g ansoa marinat ulei de masline
busuioc proaspat Mod de preparare: Decojim fructul de avocado, îl
tăiem pe jumătate şi scoatem sâmburele. Zdrobim fructul cu…
Read more »
12 July 2013

Pulpe
de pui cu sos de usturoi la cuptor din: usturoi, sare, ulei de susan,
condimente pentru pui, otet de vin de orez, pulpe de pui, fulgi de
chili, patrunjel, ceapa verde. Ingrediente: 4 catei de usturoi, tocat 1
lingura sare 2 linguri ulei de susan 1 lingurita condimente pentru pui 1
lingura otet…
Read more »
12 July 2013

Salau
cu usturoi si ceapa din: salau, ceapa, ulei, bulion, usturoi, faina,
vin, rosii, verdeata, piper, sare, cimbru. Ingrediente: 1 kg salau 100 g
ceapa uscata sau verde 150 ml ulei 50 g bulion 25 g usturoi uscat sau
usturoi verde 60 g faina 150 ml vin alb 1 kg rosii mici 1 legatura
verdeata…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de clatite cu:apa minerala, lapte, oua, faina, carne
de curcan, ceapa, usturoi, ardei iute, ardei gras, amidon alimentar,
nuca, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 ml apă minerală 250
ml lapte dulce 3 ouă 400 g făină 400 g carne de curcan două cepe o
căpăţână de usturoi un ardei iute un…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de cuscus cu: morcovi, mazare, conopida, ciuperci,
ceapa, porumb, piept de pui, usturoi, seminte de mustar, ulei de
masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 150 g cuşcuş doi morcovi
200 g mazăre 300 g conopidă 200 g ciuperci o ceapă 100 g porumb din
conservă două piepturi de pui 3 căţei de usturoi…
Read more »
12 July 2013

Frigarui
cu carne de miel si branza feta din: orez basmati, carne tocata de
miel, harissa, branza feta, ceapa rosie, patrunjel, menta, masline,
castravete, rosii cherry, ulei de masline, zeama de lamaie. Ingrediente:
300 g de orez basmati brun 500 g carne tocata de miel 1 lingura de
harissa (pasta de ardei iute) 50 g…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de ecler: apa, unt, faina, oua, frisca, zahar,
ciocolata, afine, caise uscate, zahar vanilat, nuca de cocos, sare,
esenta de rom. Ingrediente: 250 ml apă 60 g unt 250 g făină 4 ouă 600 ml
frişcă 125 g zahăr tos 100 g ciocolată albă 20G g afine 100 g caise
uscate un…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de crochete cu: peste, ciuperci, oua, orez salbatic,
fasole rosie, ardei iute, frunza de dafin, ceapa, usturoi, sare, piper,
pesmet, ulei, patrunjel, nuca. Ingrediente: 500 g peşte 100 g ciuperci
două ouă 100 g orez sălbatic o conservă fasole roşie un ardei iute o
frunză de dafin o ceapă doi căţei de…
Read more »
12 July 2013

Noodles
cu tofu din: tofu, sos de soia, sherry, ulei de susan, piper, usturoi,
ghimbir, iarba de mare, ardei chili, sos de soia, unt de arahide, otet
de vin alb, suc de lamaie, zahar brun, supa de pui, alune prajite, ceapa
verde, morcov, noodles. Ingrediente 1 pachet tofu, taiata bucati
Ingrediente marinata: 2 linguri de…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de gogosi cu: cartofi, faina, oua, drojdie, lapte,
lamaie, zahar tos, migdale, miere, coacaze rosii, zahar vanilat, sare,
ulei, zahar pudra, fructe de sezon. Ingrediente: 200 g cartofi 325 g
făină două ouă 15 g drojdie 125 ml lapte o lămâie 75 g zahăr tos 50 g
migdale 100 ml miere 200…
Read more »
12 July 2013

O
reteta delicioasa de piure de naut cu:ceapa, praz, usturoi, linte,
rosii, ulei de masline, fruze de dafin, , sare, piper, cimbru, oregano.
Ingrediente: 250 g năut o ceapă un fir de praz 6 căţei de usturoi 150 g
linte două conserve de roşii 200 ml ulei de măsline două frunze de dafin
sare piper…
Read more »
12 July 2013

Ciorba
de praz cu smantana din: morcovi, praz, orez, rosii, telina, ceapa,
ardei gras, ulei de floarea soarelui, sare, piper, patrunjel, smantana.
Ingrediente: un morcov doua fire de praz 75 g orez 4 rosii un sfert de
telina o ceapa un ardei gras rosu un ardei gras verde 100 ml ulei de
floarea soarelui sare…
Read more »
12 July 2013

Tarta
cu mere si nuci din: faina, zahar, oua, praf de copt, apa, sare, mere
acrisoare, lapte, nuci, fistic, smantana, scosrtisoara. pentru aluat:
130 g faina 130 g zahar 2 oua 1 praf de copt 6 linguri apa calduta 1
praf de sare pentru umplutura: 4 mere acrisoare 200 ml lapte 175 g zahar
4…
Read more »
12 July 2013

Ciuperci
cu carne de vita si rosii uscate din: ciuperci, pulpa de vita, ulei,
ceapa, usturoi, praf de chili, oregano, pasta de tomate, orez, rosii
uscate, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari 250 g pulpa
de vita 1 lingura ulei 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 1 praf de chili
1/2 lingurita oregano…
Read more »
12 July 2013

Peste
cu caise uscate si cuscus din: peste alb, praz, morcovi, cuscus,
usturoi, unt, coriandru, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 500 g
peste alb 1 fir praz verde 2 morcovi fierti 250 g cuscus 150 g caise
uscate 3 catei de usturoi 70 g unt coriandru boabe sare piper ulei
patrunjel Mod de preparare:…
Read more »
12 July 2013

Briose
cu brânză si fulgi de ovăz din: oua, zahar dietetic, branza dulce,
coaja de lamaie, faina de ovaz, faina de tarate, praf de copt, sare.
Ingrediente: 4 oua 3 linguri zahar dietetic 4 linguri branza dulce
degresata coaja de la 1 lamaie 8 linguri faina de ovaz 4 linguri faina
de tarate sau faina…
Read more »
12 July 2013

Supa
de linte din: linte rosie, supa de legume, rosii, sare, ulei de
masline, seminte de mustar, seminte de chimen, ardei iute, ghimbir,
usturoi, ceapa, coriandru, turmeric, chili, scortisoara, cuisoare,
lamaie verde, coriandru, sare. Ingrediente: 1 ½ cani linte rosie,
clatita 4 cani supa de legume 2 rosii, cuburi 1 lingurita de sare 1…
Read more »