Prajitura
cu spuma si fulgi de ciocolata din: oua, zahar pudra, smantana, faina,
ulei, budinca de ciocolata, praf de copt, fructe de padure, apa, amidon,
lamai verzi, unt, fulgi de ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 3 oua
un pahar zahar pudra un pahar smantana un paha
26 July 2013

Piept
de pui cu pilaf de quinoa din: unt, ceapa, quinoa, supa de pasare,
spanac, coaja de lamaie, suc de lamaie, piept de pui, sare, piper.
Ingrediente: 25 g unt 1 ceapa 300 g quinoa 400 ml supa de pasare 300 g
spanac 1 lingurita coaja de lamaie rasa 2 lingurite suc de lamaie 350…
Read more »
26 July 2013

Prajitura
cu gem de zmeura si branza de vaci din: oua, faina, praf de copt, unt,
zahar, gem de zmeura, branza de vaci, smantana, gelatina, frisca,
zmeura, fulgi de migdale. Ingrediente: pentru blat: 2 oua 110 g faina
1/2 pliculet praf de copt 100 g unt 100 g zahar pentru garnitura: un
borcan mic gem…
Read more »
26 July 2013

Carnati
la gratar din: carnati, ulei de masline. Ingrediente: 1 kg carnati
cruzi ulei de masline Mod de preparare: Se ung cârnații cu puțin
ulei. Este indicat să se frigă pe un grătar căruia i se poate controla
intensitatea focului. Dacă focul este prea puternic, există
posibilitatea să se crape. Este mai indicat…
Read more »
26 July 2013

Ruladă
de peşte cu fructe de mare din: file de peste, cocktail de fructe de
mare, spanac, ulei, jambon, oua, faina, pesmet, unt, sare, piper.
Ingrediente: 600 g file de peste 200 g cocktail de fructe de mare
congelate 300 g spanac proaspat 3 linguri ulei 8 felii jambon crud uscat
2 oua 100 g…
Read more »
26 July 2013

Cotlete
de porc in crusta de parmezan din: cotlete de porc, maioneza, parmezan,
anghinare marinate, ceapa verde, sare, piper, orez. Ingrediente: 5-6
cotlete de porc 1/2 cana maioneza 1 cana parmezan, ras anghinare
marinate, tocate 3 cepe verzi, tocate sare si piper orez fiert pentru
garnitura Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 180C Combinati…
Read more »
26 July 2013

Supă
de cartofi dulci şi quinoa din: boabe de quinoa, apa, sare, piper, ulei
de masline, sunca, ceapa, usturoi, cartofi, ardei iute, supa de legume,
frunze de spanac, patrunjel. Ingrediente: 150 g boabe de quinoa 250 ml
apa sare piper 1 lingura ulei de masline 125 g sunca 1 ceapa 2 catei de
usturoi decojiti…
Read more »
26 July 2013

Salata
cu portocale, caise si fructe de padure din: pepene verde, portocala,
caise, fructe de padure, miere. Ingrediente: 1 pepene verde mic 1
portocala 4 caise sau 2 piersici 150 g fructe de padure, la alegere/
struguri miere Mod de preparare: Se taie pepenele în două, se scobeşte
şi pulpa scoasă se curăţă de…
Read more »
26 July 2013

Calamari
la gratar din: calamari, lamaie, ulei de masline, boia de ardei iute,
sare, piper boabe. Ingrediente: 500 g calamari (pui) 1 lămâie ulei de
măsline boia de ardei iute sare piper boabe Mod de preparare: Se spală
bine calamarii. Se lasă întregi, fiind foarte mici și cruzi. Se
tamponează cu un șervet și…
Read more »
26 July 2013

Gogoşi
din aluat de clătite din: faina, lapte, sare, drojdie, ulei, ou, coaja
de lamaie, zahar tos. Ingrediente: 500 g faina 1 cana cu lapte sare
drojdie ulei 1 ou coaja rasa de lamaie 2 linguri cu zahar tos Mod de
preparare: Faceţi un aluat de clătite din făină, ou, lapte şi drojdie
de…
Read more »
26 July 2013

Milkshake
de banane cu miere si lamaie din: lapte, miere, banane, lamaie.
Ingrediente: 300 ml lapte 50 g miere 3 banane 1 lămâie Mod de
preparare: Se pune mierea în lapte și se amestecă până se dizolvă. Se
curăță bananele, se taie rondele și se pun în blender împreună cu
laptele îndulcit. Se mixează…
Read more »
26 July 2013

Frigărui
de somn cu ardei gras, ceapa si rosii din: file de somn, ardie gras,
ceapa, rosii, boia de ardei dulce, cimbru, lamaie, ulei, sare, piper.
Ingrediente: 500 g file de somn 1 ardei gras 1 ceapa 3 rosii 1 lingura
boia de ardei dulce 1 lingurita rasa cimbru uscat 1 lamaie 50 ml ulei…
Read more »
26 July 2013

Salata
de fasole verde cu parmezan si nuci din: fasole verde, ulei de masline,
usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie, parmezan, nuci de pin.
Ingrediente: 1 kg fasole verde proaspata 1 1/2 linguri ulei de masline 2
catei de usturoi 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita coaja de lamaie 1
lingura parmezan…
Read more »
26 July 2013

O
reteta delicioasa de chiftelute cu: carne de porc, oua, paine, morcovi,
ceapa, varza rosie, ciuperci, ardei capia, smantana, otet de mere,
ceapa rosie, ulei, sare, piper, patrunjel, ardei iute, usturoi.
Ingrediente: 600 g carne de porc două ouă două felii de pâine doi
morcovi o ceapă albă o varză roşie mică 500 g ciuperci…
Read more »
26 July 2013

Tarta
cu spuma de capsune din: biscuiti, unt, capsune, suc de lamaie, zahar,
gelatina, frisca. Ingrediente: pentru baza: 150 g biscuiti digestivi 80 g
unt pentru spuma: 250 g capsune o lingura suc de lamaie 40 g zahar 3
foi gelatina 250 ml frisca lichida pentru decor: 2 pliculete gelatina
rosie de decor Mod…
Read more »
26 July 2013

O
reteta delicioasa de cuscus cu: dovlecei, morcov, ardei gras, ceapa,
masline, fasole verde, rosii, usturoi, ghimbir, ulei de masline, sare,
piper, patrunjel, salata verde, castraveti verzi, sos vinegreta.
Ingrediente: 200 g cuşcuş doi dovlecei doi morcovi doi ardei graşi o
ceapă 100 g măsline 200 g fasole verde 3 roşii doi căţei de usturoi…
Read more »
26 July 2013

Friptura
marinata de vita la gratar din: muschi de vita, zeama de lime, zahar
brun, coriandru, sos de soia, sos de peste, ardei iute, coriandru,
castravete, rosii cherry, salota, varza alba, fasole verde. Ingrediente:
4 bucati de muschi de vita a cate 200 g fiecare pentru marinata: zeama
de la 2 lime 1 lingurita de…
Read more »
26 July 2013

Ciorba
de carne a la grec din: carne de vita, apa, ceapa, morcovi, cartofi,
telina, orez, rosii, ou, smantana, sare, lamaie. Ingrediente: 500 g
carne de vita 2 l apa 1 ceapa 2 morcovi 2 cartofi 1 telina 2 linguri cu
orez 2 rosii 1 ou 1 cana cu smantana sare 1 lamaie Mod…
Read more »
26 July 2013

Burger
cu carne de vita si salsa din: carne slaba de vita, ceapa verde,
morcov, usturoi, mustar dijon, tarhon, ou, chifle integrale, ulei de
rapita, nasturel, ardei, rosii cherry, zeama de lime, chives, ceapa
rosie, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 400 g carne slaba tocata de
vita 5 fire de ceapa verde, tocate fin 140…
Read more »
26 July 2013

Budinca
de varza alba cu smantana si telemea de oaie din: varza alba, unt,
smantana, lapte, oua, telemea de oaie, sare, franzela, suc de rosii.
Ingrediente: 1 varza alba cruda 2 linguri cu unt 1 pahar cu smantana 1
pahar cu lapte 2 oua 250 g telemea de oaie sau de capra sare 2 felii…
Read more »
26 July 2013

Bors
de crap cu orez si rosii din: bors, crap, orez, oua, ceapa, morcovi,
radacina de telina, rosii, marar, verde, sare, piper. Ingrediente: 1 l
borș ½ kg crap 50 g orez 2 ouă 1 ceapă 2 morcovi 1 țelină rădăcină 2
roșii mărar verde sare piper Mod de preparare: Se curăță peștele de…
Read more »
26 July 2013

Mancare
de vinete cu naut din: vinete, ceapa, usturoi, naut, rosii, ulei de
masline, otet de vin rosu, ienibahar, chimen, apa, sare, piper,
patrunjel, feta. Ingrediente: 2 vinete, cuburi 1 ceapa, tocata 2 catei
de usturoi, tocati 1 conserva de naut 1 cana de rosii 2 linguri ulei de
masline 1 lingura de otet…
Read more »
26 July 2013

Prajitura
delicioasa cu capsune si frisca din: lapte condensat, suc de lamaie,
capsune, frisca, biscuiti, margarina, zmeura si nuca de cocos.
Ingrediente: 300 ml lapte condensat dulce 100 ml suc de lamaie 10 g
capsune 250 ml frisca lichida 10 biscuiti o lingura unt sau margarina
pentru servit: zmeura o lingura de nuca de cocos…
Read more »
26 July 2013

O
reteta delicioasa de salau cu: linte, broccoli, ciuperci, usturoi,
faina, ou, unt, lapte, cascaval, curry, sare, piper, oregano, ulei,
limeta. Ingrediente: 4 trunchiuri de şalău 200 g linte 500 g broccoli
400 g ciuperci doi căţei de usturoi o lingură cu făină două gălbenuşuri
de ou 50 g unt 300 ml lapte dulce 100…
Read more »
26 July 2013

Tarta
cu crema de lamaie din: biscuiti cu cacao, unt, esenta de lamaie, crema
de branza, zahar pudra, smantana, faina, coaja de lamaie, suc de
lamaie, esenta de lamaie, oua, galbenusuri. Ingrediente: pentru blat:
250 g biscuiti cu cacao 100 g unt moale cateva picaturi de esenta de
lamaie pentru crema: 750 g crema de…
Read more »
26 July 2013

Tomate
umplute cu carne de vita din: rosii, carne de vita, praz, ceapa, sare,
piper, marar, patrunjel, orez, ulei. Ingrediente: 8 rosii 500 g carne de
vita, tocata 1 praz 1 ceapa, tocata sare piper 1 legatura de marar,
tocat 1 legatura de patrunjel, tocat 1 mana de orez, spalat ulei Mod
de preparare:…
Read more »
26 July 2013

O
reteta delicioasa de file de pastrav: masline, rosii cherry, ceapa, vin
alb, smantana, foi de dafin, usturoi, boabe de ienibahar, rozmarin,
sare, piper, ulei, faina. Ingrediente: 4 trunchiuri de păstrăv 100 g
măsline feliate 300 g roşii cherry o ceapă 150 ml vin alb o conservă de
roşii 100 ml smântână o frunză…
Read more »
25 July 2013

Prajiturele
cu mango din: faina, zahar pudra, amidon, coaja de lamaie, esenta de
vanilie, unt, oua, zahar, piure de mango, suc de lamaie, faina.
Ingrediente aluat: 1 3/4 cana de faina 2/3 cana de zahar pudra 1/4 cana
amidon 1/2 lingurita sare 1 lingurita coaja de lamaie rasa esenta de
vanilie 3/4 ceasca unt…
Read more »
25 July 2013

Lasagna
de pui cu legume crocante din: morcovi, ceapa, unt, mazare, supa,
fasole congelata, sare, file de piept de pui, oregano, piper, faina,
lapte, smantana, cascaval si foi de lasagna. Ingrediente: 300 g morcovi 1
ceapa 70 g unt 150 g mazare congelata 250 ml supa 350 g fasole
congelata sare 400 g file de…
Read more »
25 July 2013

Salata
de surimi cu iaurt din: bastonase de crabi, porumb, iaurturi, ceapa
verde, zeama de lamaie, usturoi, ghimbir, oua, sare, piper. Ingrediente:
250 g bastonase de crabi (surimi) 1 cutie porumb fiert 2 iaurturi
cremoase mici 1 legatura ceapa verde zeama de la o lamaie 4-5 catei de
usturoi, zdrobiti ghimbir ras 4 oua fierte…
Read more »
25 July 2013

Pui
fript în crustă de miere cu chili din: pui, sare, piper, ceapa, foi de
dafin, cartofi, bacon, portocale, miere, unt, bulion, fulgi de chili,
rosii uscate. Ingrediente: 1 pui (circa 1,6 kg) sare piper 2 cepe 3 foi
de dafin 1 kg cartofi 4 felii bacon 3 portocale 2 linguri miere 1
lingura unt…
Read more »
25 July 2013

Caracatită
la grătar din: caracatita, ulei de masline, ulei din seminte de
struguri, ceapa, usturoi, boabe de piper, otet din vin, foi de dafin,
boabe de enibahar, seminte de coriandru, cimbru, oregano, sare, piper.
Ingrediente: 1 caracatita (circa 1,5 kg) 50 ml ulei de masline 50 ml
ulei din seminte de struguri 1 ceapa 3-4…
Read more »
25 July 2013

Capsune
cu smantana din: capsune, zahar, smantana. Ingrediente: 1 kg capsune
200 g zahar 200 g smantana Mod de preparare: Curăţaţi fructele, le
spălaţi în sită, le scurgeţi. Le scoateţi în castron şi le puneţi cu
zahăr între straturi. Lăsaţi la rece 60 min. Le serviţi acoperite cu
smântână sau frişcă, după ce le-aţi…
Read more »
25 July 2013

Spaghete
cu fructe de mare si ardei iute din: spaghete, mix de fructe de mare,
usturoi, rosii, ulei, ulei de masline extravirgin, parmezan, patrunjel,
ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet de spaghete de buna
calitate 400 g mix de fructe de mare 4-5 catei de usturoi 300 g rosii
ulei, pentru calit ulei de…
Read more »
25 July 2013

Crap
la cuptor cu legume din: crap, lamaie, ceapa, usturoi, vin, rosii,
cimbru, verdeata, ulei, cartofi, morcovi. Ingrediente: 1 crap proaspat 1
lamaie 1 ceapa 6-8 catei de usturoi 1 pahar cu vin 2 rosii cimbru
verdeata tocata ulei 1 kg cartofi 4-5 morcovi Mod de preparare:
Curăţaţi crapul de solzi, scoateţi urechea cu…
Read more »
25 July 2013

Bors
cu perisoare de pui, verdeata si ardei iute din: piept de pui, orez,
ou, sare, piper, smantana, bors, morcovi, patrunjel, telina, ceapa,
rosie, ardei, galbenusuri, sare. Ingrediente: Pentru perişoare: 500 g
piept de pui, tocat 100 g orez 1 ou sare piper Pentru ciorbă: 200 ml
smântână 250 ml borş 2 morcovi 1 pătrunjel…
Read more »
25 July 2013

Mini
tarte de căpşune din: piscoturi, unt, branza ricotta, zahar, frisca,
gelatina, colorant alimentar, zmeura. Ingrediente: 12 piscoturi 50 g unt
125 g branza ricotta 40 g zahar 100 ml frisca lichida 2 foi gelatina 2
picaturi colorant alimentar rosu pentru decor: 100 ml frisca lichida
cateva fructe de zmeura Mod de preparare: Se…
Read more »
25 July 2013

Creveti
cu rosii din: creveti, rosii cherry, branza de capra, patrunjel,
usturoi, ulei, piper, sare. Ingrediente: 600 g creveti 1 kg de rosii
cherry 600 g branza de capra 1 legatura de patrunjel, taiat fin 6 catei
de usturoi, zdrobiti ulei piper proaspat macinat sare Mod de
preparare: Pui într-un vas roşiile spălate, creveţii,…
Read more »
25 July 2013

Bruschete
cu rosii coapte si ricotta din: rosii cherry, usturoi, ulei de masline,
otet balsamic, piper negru, busuioc, bagheta, ricotta, rucola.
Ingrediente: 1 cana de roșii cherry 4 catei de usturoi 3 linguri ulei de
masline 1 lingura otet balsamic ¼ lingurita piper negru 2 linguri de
busuioc proaspat (tocat) 1/2 bagheta (felii) ¼…
Read more »
25 July 2013

Burgeri
cu cartofi din: cartofi, ulei, sare de mare, carne tocata de vita,
ceapa, mustar, galbenus, pesmet, ulei, bacon afumat, seminte de susan,
ketchup, branza cheddar, nasturel. Ingrediente: pentru cartofi: 4
cartofi mari, taiati in felii groase 2 litri de ulei, pentru prajit sare
de mare, pentru servit pentru burgeri: 500 g carne tocata de…
Read more »
25 July 2013

Prajitura
delicioasa cu banane din: biscuiti, nuca, banane, suc de lamaie,
frisca, rom alb, zahar, albusuri, zahar vanilat, sare, banane.
Ingrediente: 500 g biscuiti sfaramiciosi 150 g nuca 4 banane sucul unei
jumatati de lamaie 250 ml frisca lichida o lingura rom alb 2 linguri
zahar 2 albusuri 2 pliculete zahar vanilinat un praf de…
Read more »
25 July 2013

Cordon-bleu
de pui cu roşii din: rosii, fileuri de pui, sare, piper, sunca, cimbru,
branza gouda, oua, faina, pesmet, ulei. Ingrediente: 2 rosii 4 fileuri
de piept de pui (a 140 g) sare piper 4 felii sunca 1 lingura cimbru
tocat 4 felii de branza Gouda 2 oua 3 linguri faina 100 g pesmet 4…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de prajituri cu: zahar brun, zahar tos, unt, oua,
faina, praf de copt, esenta de vanilie, sare, nuca, ciocolata neagra.
Ingrediente 250 g zahăr brun 200 g zahăr tos 200 g unt două ouă 750 g
făină un pliculeţ praf de copt esenţă de vanilie sare 250 g miez de nucă
100…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de cu: muschi de vitel, ceapa, ciuperci albe,
morcovi, telina, ulei de masline, galbenus, premix, frunza de dafin,
sare, piper, verdeata. Ingrediente: 400 g muşchi/spată de viţel o ceapă
mare 300 g ciuperci albe de cultură doi morcovi medii o felie de ţelină 3
linguri de ulei de măsline un gălbenuş o…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de homar rosu cu: morcov, ardei verde, ardei galben,
ceapa verde, usturoi, ulei, unt, sare, piper, lapte, smantana, zeama de
lamaie, sare, piper negru, faina, pesmet. Ingrediente: un homar de
dimensiune potrivită un morcov o jumătate de ardei verde o jumătate de
ardei galben o ceapă verde un căţel de usturoi o…
Read more »
25 July 2013

Mix
de cereale pentru micul dejun din: fulgi de orez, nuca de cocos, nuci,
seminte de in, siropd e artar, ulei de canola, esenta de vanilie, afine,
stafide. Ingrediente: 3 1/2 cani fulgi de ovaz 1/2 cana de nuca de
cocos maruntita 1 1/2 cesti nuci, tocate 2 linguri de seminte de in,
intregi…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de tabbouleh cu: grau, rosii, ceapa, patrunjel verde,
zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, salata verde.
Ingrediente: 125 g grâu bulgur două roşii descojite fără seminţe şi
tăiate mărunt o ceapă mică, tocată două cepe verzi tocate fin 50 g
pătrunjel verde, tocat 45 ml zeamă de lămâie 30 ml…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de legume la aburi: morcovi, fasole verde, ceapa,
cartofi, usturoi, ulei de masline, sare, ierburi aromatice. Ingrediente:
3 morcovi o cană de fasole verde o ceapă mică doi cartofi un căţel de
usturoi zdrobit o lingură de ulei de măsline sare ierburi aromatice
Mod de preparare: Taie toate legumele în bucăţi…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de portocale cu:limeta, zahar tos, foi de gelatina,
capsuni, zahar vanilat, menta, frisca, sos de ciocolata. Ingrediente: 8
portocale o limetă 400 g zahăr tos 7 foi de gelatină 200 g căpşuni un
pliculeţ zahăr vanilinat mentă proaspătă frişcă sos de ciocolată Mod
de preparare: Portocalele se spală bine, se şterg…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de sote cu: orez, morcovi, ceapa, praz, kaizer,
masline, capere, pasta de tomate, pasta de ardei dulce, usturoi, ulei,
sare, piper, patrunjel, ardei capia, ciuperci. Ingrediente: 150 g orez 3
morcovi două cepe un fir de praz mic 300 g kaizer 200 g măsline capere
o lingură cu pastă de tomate o…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de prajitura cu: cacao, iaurt, zahar pudra, apa, unt,
frisca, gelatina, oua, faina, zahar tos, zahar vanilat, praf de copt,
compot caise, zahar ars. Ingrediente: 100 g cacao 125 ml iaurt 160 g
zahăr pudră 50 ml apă 30 g unt 240 ml frişcă 5 g gelatină două ouă 120 g
făină…
Read more »
25 July 2013

O
reteta delicioasa de rulouri cu: faina, apa, ulei, otet, ardei capia,
cascaval, praz, ciuperci, morcov, smantana, usturoi, sare, piper,
patrunjel. Ingrediente: 500 g făină 200 ml apă 150 ml ulei de
floarea-soarelui o lingură cu oţet 3 ardei capia 300 g caşcaval un fir
de praz 100 g ciuperci un morcov 300 ml smântână…
Read more »
25 July 2013

Bors
de legume cu pui si patrunjel verde din: carne de pui, conopida, gris,
bors, oua, morcovi, ceapa verde, patrunjel verde, sare. Ingrediente: 400
g carne de pui (aripi) 100 g conopidă/broccoli 50 g gris 500 ml bors 2
ouă 2 morcovi 2 cepe verzi pătrunjel verde sare Mod de preparare: Se
curăță legumele.…
Read more »
25 July 2013

Tort
cu smantana si portocale din: biscuiti, unt, gem acrisor, smantana,
branza de vaci, oua, faina, portocale, amestec de fructe, frisca,
gelatina. Ingrediente: pentru baza: 150 g biscuiti 50 g unt 100 g gem
acrisor pentru umplutura: 150 g smantana 250 g branza de vaci 4 oua 20 g
faina 2-3 portocale pentru decor: amestec…
Read more »
25 July 2013

Salata
cu fasole de soia si mere cu sos tahini din: fasole de soia, mere,
migdale, tahini, miere, suc de lamaie. Ingrediente: 1 pachet fasole
soia (edamame) 2 mere, taiate cubulete 1/3 cana migdale faramitate 2
linguri de tahini 1 lingura de miere (sau sirop de arțar) Sucul de la o
jumatate de lamaie…
Read more »
25 July 2013

Salata
de ton cu rosii cherry si masline din: ardei gras, ceapa rosie, rosii
cherry, masline negre, ton in suc propriu, ulei de masline, suc de
lamaie, capere, sare, piper, salata verde. Ingrediente: 1 ardei gras
rosu 1 ceapa rosie 200 g rosii cherry 125 g masline negre fara samburi
200 g ton in suc…
Read more »
25 July 2013

Friptura
de vită cu porumb din: muschi de vita, coriandru, smantana, pasta de
ardei iute, ulei, miere, sos de soia, usturoi, zeama de lime, ceapa
rosie, rosii cherry, avocado, unt, coaja de lime, porumb. Ingrediente: 2
bucati muschi de vita, de circa 200 g fiecare 1 mana mare de coriandru,
tocat 100 ml de smantana…
Read more »
25 July 2013

Piept
de pui în sos de migdale din: migdale, fileuri de piept de pui, sare,
piper, ulei de masline, ceapa rosie, ceapa alba, sherry, rosii, zahar,
piper, masline negre. Ingrediente: 400 g migdale decojite 4 fileuri de
piept de pui (600 g) sare piper 2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 1
ceapa alba…
Read more »
25 July 2013

Bors
de peste cu orez si leustean din: peste, ceapa rosie, morcov, radacina
de patrunjel, telina, bors, leustean, sare, orez. Ingrediente: 1 kg
peste 2 cepe rosii 1 morcov 2 radacini de patrunjel 1 telina mica 500 ml
bors leustean sare 2 linguri cu orez Mod de preparare: Curăţaţi
peştele de solzi, îl goliţi,…
Read more »
25 July 2013

Prajitura
cu cirese si ciocolata din: ciocolata neagra, oua, zahar, faina, praf
de copt, frisca, cirese, unt, zahar, scortisoara. Ingrediente: pentru
blat: 100 g ciocolata neagra 3 oua 100 g zahar 50 g faina 1/2 lingurita
praf de copt pentru umplutura: 350 g frisca lichida 300 g cirese pentru
finisat: 100 g ciocolata neagra 80…
Read more »
24 July 2013

Retete video: Cum se prepara Sorbet mexican cu zmeura si tequila
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru GRATAR: Sardine fripte cu sos picant cu cocos Sardine fripte cu
sos picant cu cocos din: sardine, praf de usturoi, sofran, sare, amidon
de porumb, fulgi de ardei iute, piper alb, ulei de masline, lapte de
cocos, sos de peste, usturoi, zahar brun. Ingrediente: cate 3-4
sardine/portie, in functie de dimensiunile lor amestec…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru gratar: Medalioane de porc cu fasole verde Medalioane de porc cu
fasole verde din: muschi file de porc, bacon, miere, ghimbir, sos de
soia, fasole verde, ceapa, ardei iute, ulei, vin rosu, piper.
Ingrediente: 400 g muschi file de porc 16 felii de bacon 2 linguri miere
2 lingurite ghimbir ras 6 linguri…
Read more »
24 July 2013

Retete video: Cum se prepara Sardine cu sos escabeche
Read more »
24 July 2013

Retete video: Cum se prepara Salata de patlagele verzi
Read more »
24 July 2013

Retete video: Cum se prepara cartofi copti in sare
Read more »
24 July 2013

Antricot
de porc pe grătar din: vin rosu, antrioct de porc, cartofi, rosii,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 100 ml vin roșu 2 bucăți antricot 6
cartofi 3 roșii pătrunjel proaspăt ulei de măsline sare piper Mod de
preparare: Se amestecă vinul cu sare, piper și ulei de măsline. În
baițul obținut se pun bucățile…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru GRATAR: Friptura de vita picanta Friptura picanta din: muschi de
vita, ulei, piper rosi, fulgi de ardei rosu, cimbru, chimen, oregano,
usturoi, sare. Ingrediente: 500 g muschi de vita 200 ml ulei 1/2
lingurita piper rosu macinat grosier 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
1/2 lingurita cimbru macinat 1/2 lingurita chimen macinat 1/2…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru gratar: Păstrăv picant la grătar Păstrăv picant la grătar din:
pastravi, chimen, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, piper,
verdeata, sare. Ingrediente: 4 pastravi (250 g fiecare) curatati si
spalati 1 lingurita chimen macinat 3 linguri ulei de masline 2 linguri
suc de lamaie 2-3 catei de usturoi pisati 1/2 lingurita…
Read more »
24 July 2013

Cei
care se asteapta la o dieta bazata pe struguri, must si vin, vor fi
dezamagiti, deoarece autoarea, Connie Guttersen, nu face altceva decat
sa puna o alta eticheta pe vechea si verificata dieta mediteraneeana –
carne slaba, ulei de masline, legume si fructe. Secretul scaderii in
greutate, nu consta in evitarea mancarurilor, ci in…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru GRATAR: Frigarui de pui aromate cu salata Frigarui de pui
aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii
cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de
lamaie, amestec de salata. Ingrediente: 150 g iaurt 2 linguri pasta de
curry 4 piepti de pui dezosati, fara piele si…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru GRATAR: Sendvis cu piept de curcan Sendvis cu piept de curcan
din: piept de curcan, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata,
rosii, chifle ciabatta, crema de branza de vaci, cascaval. Ingrediente:
400 g piept de curcan sare piper 3 linguri ulei de masline 8 frunze de
salata 2 rosii mari si…
Read more »
24 July 2013

Retete
pentru GRATAR: Frigarui de pui aromate cu salata Frigarui de pui
aromate cu salata din: iaurt, pasta de curry, piept de pui, rosii
cherry, lipii, castarvete, ceapa rosie, frunze de coriandru, zeama de
lamaie, amestec de salata. Ingrediente: 150 g iaurt 2 linguri pasta de
curry 4 piepti de pui dezosati, fara piele si…
Read more »
24 July 2013

Retete pentru gratar: Frigarui de pui cu caise Frigarui de pui cu
caise din: carne de pui, alune, ulei de masline, caise uscate, sare,
piper. Ingrediente: 800 g carne de pui 100 g alune 4 linguri ulei de
masline 200 g caise uscate sare piper Mod de preparare: Tăiaţi carnea de
pui în…
Read more »
24 July 2013

Dieta
cu orez are la baza consumul de carbohidrati sanatosi. Legumele bogate
in fibre, fructele si cerealele sunt principalele alimente care vor fi
consumate alaturi de orez. De asemenea, mesele zilnice vor avea un
continut scazut de sare si grasimi. Inca din prima faza a dietei se va
pierde in greutate, intrucat caloriile consumate vor…
Read more »
24 July 2013

Retete pentru GRATAR: Pui cu ardei, usturoi si vin la gratar Pui cu
ardei, usturoi si vin la gratar din: pui, ardei gras, ardei iute,
usturoi, lamaie, vin alb de porto, conaic, ulei de masline, patrunjel,
sare, piper. Ingrediente: 1 pui 1 ardei gras verde 1 ardei iute rosu 2
catei de usturoi…
Read more »
24 July 2013

Retete pentru gratar: Ton la gratar cu sos pesto si salata Iceberg O
reteta delicioasa de ton la gratar cu sos pesto si salata iceberg din:
ron rosu, salata iceberg, masline verzi, sos pesto, otet de sampanie,
ulei de susan, sare, piper si creveti tiger. Ingrediente: 220 g ton rosu
60 g…
Read more »
24 July 2013

Gustul
dulce, usor acrisor si aroma delicata au facut ca visinele sa fie
numite vedetele verii. Pentru a duce aceste bucurii si in timpul iernii
va invitam sa incercati dulceata de visine preparata cu fructe proaspat
culese si fara conservanti. Ingrediente: 1 kg visine fara samburi 1 kg
zahar Mod de…
Read more »
24 July 2013

Salata
de legume cu orez si pui din: orez, sare, mazare, iaurt, piper, zahar,
coaja de lamaie, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi, telina verde,
morcovi, file de piept de pui, ulei de floarea soarelui, andive, menta,
busuioc. Ingrediente: 200 g amestec de orez cu bob lung si orez salbatic
sare 125 g mazare…
Read more »
24 July 2013

Supa
de rosii cu paine din: rosii, ceapa, usturoi, busuioc, oregano, ulei,
supa de legume, sare, piper, seminte de dovleac, unt, sare. Inrgediente:
1 kg rosii 2 cepe 1 catel de usturoi 1/2 lingurita busuioc 1/2
lingurita oregano 3 linguri ulei 500 ml supa de legume sare piper pentru
crema de seminte: 200 g seminte…
Read more »
24 July 2013

Creveti
in sos de smantana din: creveti, unt, amidon, lapte, smantana, lamaie,
galbenusuri, usturoi, marar, sare, piper. Ingrediente: 250 g creveti
decorticati prefierti 50 g unt 1 lingura amidon 200 ml lapte 300 g
smantana 1 lamaie 2 galbenusuri 1 catel de usturoi 1 legatura marar sare
piper Mod de preparare: Topiţi într-o tigaie…
Read more »
24 July 2013

Salată
mediteraneeană cu vinete si cuscus din: vinete, ulei de masline, sare,
piper, cuscus, supa de legume, cas de capra, rosii cherry, suc de
lamaie, menta. Ingrediente: 2 vinete mici 6 linguri ulei de masline sare
piper 160 g cuscus 280 ml supa de legume fierbinte 125 g cas de capra
220 g rosii cherry…
Read more »
24 July 2013

Kebab
de miel din: cartofi noi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei
de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de
berbecut sau de miel, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu,
curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingrua ulei
de masline…
Read more »
24 July 2013

Supa
de sfecla cu ou din: sfecla, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi,
zeama de lamaie, smantana, chimen, apa, sare, piper, marar, ridichi,
castravete, oua, frunze de sfecla. Ingrediente: 600 g sfecla 2 morcovi 1
radacina de patrunjel 500 g cartofi 1 legatura marar zeama de la o
lamaie 500 g smantana 2 lingurite rase chimen…
Read more »
24 July 2013

Copănele
crocante umplute cu telemea din: cartofi rosii, ceapa, masline negre,
ulei de masline, sare, piper, telemea, oregano, suc de lamaie, pulpe
superioare de pui, rosii cherry, supa, vin alb. Ingrediente: 600 g
cartofi rosii 3 cepe 150 g masline negre 3 linguri ulei de masline sare
piper 200 g telemea 1 legatura oregano 2…
Read more »
24 July 2013

Prajitura
cu crema dulce-acrisoara din: oua, faina de migdale, zahar pudra, unt,
albusuri, sare, galbenusuri, suc de lamaie, coaja de lamaie, frisca,
gelatina. Ingrediente: pentru foi: 5 oua 175 g faina de migdale 175 g
zahar pudra 35 g faina 26 g unt topit 4 albusuri un praf sare pentru
crema: 220 g unt galbenusuri…
Read more »
24 July 2013

Pui
umplut cu branza de capra din: praz, ceapa, unt, branza de capra, ou,
frunzulite de cimbru, patrunjel, chifle, faina, sare, piper, ulei.
Ingrediente: 1 fir de praz 1 ceaa 60 g unt 100 g branza cremoasa de
capra 1 ou 1 lingura frunzulite de cimbru 2 linguri patrunjel tocat 2
chifle 1 pui mijlociu…
Read more »
24 July 2013

Somon
cu menta si marar din: somon, ulei de masline, marar verde, frunze de
menta, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de somon 200 ml ulei
de masline 2 legaturi marar verde 1 legatura frunze de menta 1 lamaie
sare piper proaspat macinat Mod de preparare: Ştergeţi bucăţile de
peşte, apoi condimentaţi-le cu sare…
Read more »
24 July 2013

Rulouri
de creveti din: creveti decorticati, fidea de orez, varza, morcovi,
praz, castravete, busuioc, foi de aluat de orez, arahide, pasta de ardei
iute. Ingrediente: 1/2 kg creveti decorticati, taiati bucati
potrivite 1 pachet fidea de orez 1 varza, tocata felii subtiri 5
morcovi, taiati fasii 1 castravete, taiat fasii 6 fire praz 1…
Read more »
24 July 2013

Prajitura
cu ciocolata si frisca din: oua, margarina, zahar, faina, cacao, praf
de copt, sare, crema de ciocolata, ciocolata neagra de menaj, frisca,
esenta de vanilie, ulei. Ingrediente: pentru blat: 8 oua 250 g margarina
120 g zahar 120 g faina 30 g cacao 1 praf de copt 1 praf de sare pentru
crema de…
Read more »
24 July 2013

Salata
calda cu fasole verde din: fasole verde, boabe de mazare, dovlecei,
orez, usturoi, sparanghel, ceapa, parmezan, supa de legume, ulei, zeama
de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 100 g fasole verde 100 g boabe de
mazare 2 dovlecei 200 g orez 5 catei de usturoi, zdrobiti si tocati fin
4-5 bucati de sparanghel 1 ceapa…
Read more »
24 July 2013

Salata
cu dovlecei, ricotta si menta din: dovlecei, ulei de masline, otet de
vin rosu, ardei iute, menta, unt, seminte de pin, rucola, ricotta.
Inrgediente: 4 dovlecei, taiati e lungime in felii groase de 2-3 mm 3
linguri ulei de masline 1/2 lingura otet de vin rosu 1 1/2 ardei iute
rosu, tocat fin 1…
Read more »
24 July 2013

Friptura
de berbecut cu sos din: pulpa de berbecut, salata, ulei de floarea
soarelui, ceapa, ketchup, sos worcestershire, zahar brun, otet de vin
rosu. Ingrediente: 4 felii de pulpa de berbecut salata pentru sos: 1
lingura de ulei de floarea soarelui, plus extra pentru prajit 1 ceapa
tocata marunt 150 ml ketchup 3 linguri de…
Read more »
24 July 2013

Prajitura
cu fructe de padure si frisca din: oua, zahar, faina, cacao, frisca,
fructe de padure, zahar pudra, gelatina, colorant alimentar.
Ingrediente: pentru blat: 3 oua 3 linguri zahar 2 linguri faina o
lingura cacao pentru umplutura: 500 ml frisca lichida 300 g fructe de
padure pentru decorul de jeleu: 150 g fructe de padure…
Read more »
24 July 2013

Supa
crema de salata cu branza de capra din: ceapa, usturoi, unt, cartof,
supa de legume, frunze de spanac, bagheta, branza roquefort, smantana.
Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 25 g unt 1 cartof mare 1 l supa
de legume 250 g frunze de fetica sau de spanac 1 minibagheta 100 g
Roquefort 4…
Read more »
24 July 2013

Sos
pesto cu nuci din: salvie, patrunjel, usturoi, piper, nuci, ulei de
masline, lamaie, apa. Ingrediente: 1 ceasca salvie 1 cana patrunjel 4
catei de usturoi, zdrobit ½ lingurita piper negru 1 cana nuci ½ ceasca
ulei de măsline 1 lamaie ¼ cana de apa Mod de preparare: Adaugati
salvia si patrunjelul intr-un…
Read more »
24 July 2013

Hamburgeri
de casă cu ardei iute si ceapa rosie din: faina, drojdie uscata, zahar
fin, sare, apa calda, ulei, ou, sare, mac, chimen, carne tocata, ardei
iute, sos worcester, patrunjel, mustar, sare, piper, frunze de salata,
ceapa rosie, otet, rosii, zahar, maioneza. Ingrediente: chifle: 400 g
faina 1 lingura drojdie uscata 1 lingura zahar fin…
Read more »
24 July 2013

Prajitura
cu spuma de mere din: oua, zahar, faina, mere, suc de lamaie, zahar,
frisca, gelatna, unt, frisca, gelatina, alune. Ingrediente: pentru blat:
2 oua 60 g zahar 60 g faina pentru spuma de mere: 500 g mere sucul unei
jumatati de lamaie 25 g unt 3 linguri zahar 160 ml frisca lichida 4 g…
Read more »
24 July 2013

Ciorba
de vara cu fasole verde din: fasole verde, dovlecei, ceapa, morcovi,
telina, marar, rosii, ulei, sare, orez, bors, piper. Ingrediente: 500 g
fasole verde 2 dovlecei 1 cepe 2 morcovi 1 telina 1 legatura de marar 4
rosii ulei sare 3 linguri de orez bors, dupa gust piper Mod de
preparare: Speli legumele…
Read more »
24 July 2013

Rondele
de calamari pane cu mujdei din: rondele de calamari, oua, faina,
pesmet, usturoi, patrunjel, ulei de masline, lamaie, sare, piper.
Ingrediente: 700 g rondele de calamari 3 oua 150 g faina 200 g pesmet 1
capatana de usturoi 1 legatura patrunel 500 ml ulei de masline 1 lamaie
sare piper Mod de preparare:…
Read more »