Pui
cu fasole şi ceapă roşie din: pulpe de pui, sare, piper, fasole,
bulion, vin rosu, supa de pui, ceapa rosie, usturoi, patrunjel, ulei.
Ingrediente: 4 pulpe de pui sare piper 400 g fasole uscata 450 ml bulion
200 ml vin rosu 200 ml supa…
16 July 2013

Granita
de pepene rosu si cirese din: pepene rosu, zahar, cirese, zeama de
lamaie. Ingrediente: 600 g pepene rosu 200 g zahar 200 g cirese zeama de
la 1/2 lamaie Mod de preparare: Alegi cireşe bine coapte. Cureţi
miezul de pepene de sâmburi şi îl presari cu zahăr. Speli cireşele, le
cureţi de codiţe…
Read more »
15 July 2013

Cocktail
de fructe cu lichior si vin spumant din: zmeura, capsuni, mere, suc de
mere, vin spumant, lichior, zahar. Ingrediente: 1 bol zmeura 3/4
ceasca capsuni taiate cuburi 3/4 cana mere 1 1/2 cani suc de mere 1 1/2
cani vin spumant 1/4 ceasca lichior dupa preferinta 3-4 linguri de zahar
Mod de…
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara cartofi gratinati cu mere
Read more »
15 July 2013

O
reteta delicioasa de sufleu cu:conopida, dovlecei, ceapa, usturoi,
branza de vaci, branza telemea, cascaval, oua, unt, faina, sare, piper,
cimbru, sos de rosii picant, sos de cascaval, smantana. Ingrediente: 500
g conopidă doi dovlecei o ceapă 4 căţei de usturoi 300 g brânză de vaci
200 g brânză telemea 200 g caşcaval 4 ouă…
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara Lasagna cu legume si plante aromatice
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara Salata gradinareasca
Read more »
15 July 2013

SLĂBEŞTI
4 kg în 10 zile! Vrei să mai pierzi câteva kilograme, dar şi să te
bucuri de plăcerile culinare ale verii? Acum, poţi împuşca doi iepuri
dintr-o lovitură: mănânci pepene verde pe săturate şi slăbeşti văzând cu
ochii. Micul dejun Micul dejun este acelaşi în fiecare zi: o felie de
pepene verde, 50 g…
Read more »
15 July 2013

Înrudite
cu varza, broccoli sau conopida, guliile sunt mai puţin populare la
noi. Cu toate astea, nu sunt cu nimic mai prejos decât suratele lor.
Iată o dietă uşoară, de vară, cu gulii de sezon, cu care slăbeşti
garantat 7 kilograme în 7 zile. Spre deosebire de ţările asiatice, la
noi guliile sunt folosite mai…
Read more »
15 July 2013

Fasolea
păstăi este delicioasă şi foarte fragedă în luna iulie. Iată cum poţi
să mănânci bine şi sănătos şi să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile cu dieta
cu fasole păstăi. Află totul despre super alimentul lunii iulie:
fasolea păstăi verde şi galbenă. În luna iulie găsim deja la piaţă
fasole păstăi, atât verde, cât…
Read more »
15 July 2013

Porumbul
fiert ne aduce aminte de copilărie, ne face meniul de seară mai uşor şi
rapid de pregătit şi ne încântă, pentru că îl asociem cu vara şi
vacanţa. Porumbul fiert poate fi un aliat în cura de slăbire şi lupta cu
kilogramele în plus. Iată cum se slăbeşte româneşte, 5 kilograme în 10
zile…
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara Ciorba de linte thailandeza
Read more »
15 July 2013

De
cele mai multe ori, pentru a avea silueta ideală, reprezentantele
sexului frumos investesc enorm în proceduri de înfrumuseţare, ori se
chinuie cu diete drastice. În realitate, soluţiile de a arăta bine sunt
mult mai simple şi deloc costisitoare, iar noi ţi le oferim: Apa noastră
cea de toate zilele În fiecare dimineaţă, pe stomacul…
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara pizzaiola de vita
Read more »
15 July 2013

Retete video: Cum se prepara Inghetata de banane
Read more »
15 July 2013

Desert
racoritor cu afine din: afine, zahar, sare, coaja de lamaie, suc de
lamaie, smantana, esenta de vanilie, prajitura. Ingrediente: 2 cani de
afine 1/4 ceasca plus 1 lingura de zahar 1 varf de cutit de sare 1/2
lingurita coaja de lamaie rasa 1 1/2 lingurite de suc proaspat de
lamaie 1 1/3 cesti…
Read more »
15 July 2013

Pui
la gratar cu salata din: piept de pui, ulei de masline, amestec de
condimente, fasole boabe, ardei rosii, avocado, ceapa verde, masline,
zeama de lamaie, coriandru. Ingrediente: 2 piepti de pui dezosati, fara
piele 1/2 lingurita ulei de masline 1 lingura amestec de condimente
Cajun (1 lingurita de chimion macinat, seminte de coriandru macinate,…
Read more »
15 July 2013

Inghetata
de kiwi din: oua, kiwi, zahar, frisca, sirop de ciocolata. Ingrediente:
3 oua 4 kiwi 200 g zahar 200 ml frisca sirop de ciocolata Mod de
preparare: Curăţăm fructele şi le pasăm bine în blender. Batem
albuşurile spumă. Adăugăm zahărul şi continuăm să batem până se întăresc
din nou. Adăugăm gălbenuşurile, frişca şi…
Read more »
15 July 2013

Cornuri
cu carne din: faina, oua, lapte, praf, sare, zahar, drojdie uscata,
apa, unt, ceapa, carne tocata, sare, ardei gras, bulion, piper.
Ingrediente: pentru aluat: 220 g faina un ou 15 g lapte praf sare 25 g
zahar 1/2 plic drojdie uscata 115 ml apa 15 g unt pentru umplutura: o
ceapa 500 g carne…
Read more »
15 July 2013

Pulpe
de pui cu garnitura de cartofi natur din: pulpe de pui, pasta de rosii,
usturoi, ceapa, ulei de masline, busuioc, cimbrisor, salvie, piper,
sare, patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 3 linguri pasta
de rosii 4 catei de usturoi 1 ceapa 4 linguri ulei de masline busuioc
maghiran cimbrisor salvie uscata 10 boabe…
Read more »
15 July 2013

Clătite
cu verdeaţă, măsline si smantana din: faina, unt, drojdie, lapte dulce,
oua, masline, zahar tos, sare, patrunjel, marar, frunze de salvie,
piper, smantana, legume de sezon. Ingrediente: 425 g faina 150 g unt 15 g
drojdie 500 ml lapte dulce doua oua 200 g masline feliate o lingurita
de zahar tos sare o lingura…
Read more »
15 July 2013

Pui
umplut pe sare din: pui, sare grunjoasa, ulei de masline, miez de
paine, ceapa, ciuperci, patrunjel verde, ficat, pipota. Ingrediente: 1
pui sare grunjoasa ulei de masline miezul de la o felie de paine 1 ceapa
3-4 ciuperci patrunjel verde 1 ficat 1 pipota Mod de preparare:
Cureţi puiul, apoi îl speli foarte…
Read more »
15 July 2013

Ficat
de vita cu bere din: ficat de vita, lapte, bere, marar, ceapa, sare,
piper. Ingrediente: un kg ficat de vita 500 ml lapte o doza de bere o
legatura marar 2 cepe sare piper Mod de preparare: Se spală ficatul,
se taie fâşii care se pun în lapte şi se lasă 10 minute.…
Read more »
15 July 2013

Crema
de ciocolată cu urdă si cirese din: ciocolata, urda, cirese, zahar,
unt. Ingrediente: 300 g ciocolata negar sau cu lapte 300 g urda
proaspata din lapte de vaca 50 g cirese sau visine 20 g zahar 100 g unt
Mod de preparare: Rupi ciocolata în bucăţele şi o topeşti pe baie de
aburi. Freci…
Read more »
15 July 2013

Cosmopolitan
Cocktail din: lime, vodca, vin alb, sirop de afine, fulgi de gheata.
Ingrediente: 1 lime 50 ml vodca 50 ml vin alb sec 10 ml sirop de afine
fulgi de gheata Mod de preparare: Punem sucul de la o jumătate de lime
în shaker, adăugăm vodca, vinul sec, siropul de afine şi o…
Read more »
15 July 2013

Supa
aromata de morcov din: morcov, fenicul, ulei, cartofi, sare, lamaie,
patrunjel. Ingrediente: un kg morcov 1/2 bulb fenicul o lingura ulei 3
cartofi sare pentru servit: cateva felii de lamaie patrunjel Mod de
preparare: Morcovii se taie rondele fine, feniculul se feliază subţire,
iar cartofii se taie cuburi. In oala de fiert supa…
Read more »
15 July 2013

Varză
creaţă umplută din: varza, carne tocata amestec, faina de orez, sare,
piper, morcovi, ulei, ceapa, apa. Ingrediente: o varza medie 700 g carne
tocata amestec 250 g faina de orez sare piper pentru fiert: 2 morcovi 2
linguri ulei 2 cepe albe uscate 600 ml apa Mod de preparare: Se pune
apă la…
Read more »
15 July 2013

Crochete
de peste in crusta de pesmet din: file de somon, usturoi, praf de
ceapa, ardei iute, boia de ardei, chimen, piper, fulgi de ardei,
oregano, sare, faina, oua, pesmet, ulei de masline. Ingrediente: 1/2
kg file de somn dezosat, taiat bucati 1 lingura usturoi granulat 1
lingurita praf de ceapa 1 lingurita ardei…
Read more »
15 July 2013

Ciorbă
cu carne de vită, smantana si crutoane din: carne de vita, morcov,
telina, rosii, ceapa verde, ardei grasi, bors, ulei de floarea soarelui,
fidea, leustean, sare, piper, paine, smantana. Ingrediente: 500 g carne
de vita un morcov o telina mica 5 rosii doua legaturi ceapa verde doi
ardei grasi 300 ml bors 100 ml ulei…
Read more »
15 July 2013

Pui
cu vişine si cartofi noi din: copane, cartofi, ceapa, telina, ulei,
boia iute, praf de cimbru, suc de portocale, visine, visinata, sare,
piper. Ingrediente: 5 copane mari de pui 500 g cartofi noi 200 g ceapa
mica 1 telina mica 2 linguri ulei 1 lingurita boia iute 2 lingurite praf
de cimbru sucul de…
Read more »
15 July 2013

Frigarui
de pui cu seminte de fenicul si chimion din: pulpe de pui, ulei de
masline, seminte de fenicul, chimion, boia dulce, usturoi, otet de vin
rosu, aioli. Ingrediente: 6 pulpe superioare de pui, dezosate, fara
piele (aproximativ 500 g) 2 linguri ulei de masline 1 lingurita seminte
de fenicul, zdrobite 1 lingurita de chimion…
Read more »
15 July 2013

Ingheţată
cu iaurt si lămâie verde din: iaurt, zahar, zahar vanilinat, smantana,
lamaie verde, mere, zahar, cuisoare. Ingrediente: 750 g iaurt natural
200 g zahar 1 plic zahar vanilinat 3 linguri smantana 2 lamai verzi
pentru decor: 2 lamai 4 mere mari 100 g zahar 2-3 cuisoare Mod de
preparare: Mixezi iaurtul împreună cu…
Read more »
15 July 2013

Chifteluţe
cu dovlecei din: dovlecei, telemea de vaca, oua, faina, marar, morcov,
ceapa verde, usturoi verde, ardei iute, bicarbonat de sodiu, sare,
piper, ulei de floarea soarelui. Ingrediente: doi dovlecei 100 g telemea
de vaca doua oua 200 g faina o legatura de marar un morcov o legatura
ceapa verde un fir de usturoi verde…
Read more »
15 July 2013

Pui
cu susan si legume din: piept de pui, morcovi, ardei, fasole verde,
telina, seminte de susan, sos de soia, sos de stridii, ulei de susan.
Ingrediente: 700 g piept de pui 3 morcovi 2 ardei 300 g fasole verde
pastai 1 telina 50 g seminte de susan 2 linguri sos de soia o lingura…
Read more »
15 July 2013

Omleta
cu cartofi si rozmarin din: cartof, usturoi, unt, ou, smantnaa,
rozmarin, parmezan, piper alb, sare. Ingrediente: 1 cartof, curatat 1
catel de usturoi, tocat 1 lingura unt 1 ou 1 lingura smantana 1
lingurita rozmarin parmezan ras piper alb sare Mod de preparare:
Taiati cartoful felii subtiri, apoi zaruri. Se topeste untul…
Read more »
15 July 2013

Pui
cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, ulei de masline,
sare, piper, oregano, otet balsamic. Ingrediente: 2 piepti de pui, fara
piele si os 500 g spanac 2-3 rosii ulei de masline sare piper oregano
otet balsamic Mod de preparare: Pieptul de pui îl tai în două şi
condimentezi fiecare…
Read more »
15 July 2013

Tartă
pufoasă cu piersici caramelizate din: piersici, unt, zahar, oua, faina,
lapte, esenta de vanilie, sare. Ingrediente: 1 kg piersici 150 g unt
300 g zahar 6 oua 6 linguri faina 4 linguri lapte 1 fiola esenta de
vanilie sare Mod de preparare: Curăţaţi piersicile de coajă şi
tăiaţi-le în jumătăţi, scoateţi cu grijă…
Read more »
15 July 2013

Ratatouille
aromat din: ulei de masline extravirgin, dovlecei, ardei, ceapa, rosii,
usturoi, cimbru, pasta de rosii, otet din vin alb, coaja de lamaie.
Ingrediente: 3 linguri ulei de masline extravirgin 3 dovlecei, taiati in
felii mai groase 1 ardei rosu si 1 ardei galben, taiati in bucati mari 1
ceapa mare, tocata 4 rosii pruna…
Read more »
15 July 2013

Cartofi
cu sunca din: cartofi, sunca de porc, iaurt, mustar iute, busuioc,
miere, salvie, rosii cherry, sare, piper, lamaie. Ingrediente: 4 cartofi
300 g sunca de porc 200 ml iaurt o lingura de mustar iute o lingurita
de busuioc uscat o lingura de miere 6 frunze de salvie 250 g rosii
cherry sare piper o…
Read more »
15 July 2013

Pui
cu sos de branza din: pui, morcovi, telina, branza de vaci, cascaval,
oua, broccoli, ciuperci, sare, piper, vin, ulei. Ingrediente: 1/2 pui 2
morcovi 1/2 telina 100 g branza de vaci 100 g cascaval 2 oua 1 buchet
broccoli 4 ciuperci mari sare piper 100 ml vin ulei Mod de preparare:
Cureţi şi…
Read more »
15 July 2013

Shake
aromat de banane din: banane, miere, mere, chefir, lamaie, lapte.
Ingrediente: 400 g banane 100 ml miere 200 g mere 400 ml chefir 1 lamaie
1 l lapte Mod de preparare: Bananele si mere curatate se taie felii
si se mixeaza in blender. Se adauga mierea, chefirul, zeama de lamaie si
la urma…
Read more »
15 July 2013

Jeleu
aromat de caise din: caise, zahar fin, gelatina, frisca, zahar vanilat,
fulgi de ciocolata. Ingrediente: 1 kg caise 200 g zahar fin 8 foi de
gelatina sau 15 g gelatina granule 250 ml frisca lichida 1 plic zahar
vanilat 50 g fulgi de ciocolata pentru decor Mod de preparare:
Opăreşti caisele pentru 4-5…
Read more »
15 July 2013

Coaste
de porc in sos de zmeura si soia din: coaste de porc, sos de zmeura,
sos de soia, usturoi, pudra de ghimbir, sos picant, frunze de cimbru.
Ingrediente: 5-6 coaste de porc 1/2 ceasca sos de zmeura 1/3 cana sos de
soia 2 lingurite usturoi, pisat 2 lingurite pudra de ghimbir sos
picant…
Read more »
15 July 2013

Chec
cu afine si mere din: faina, unt, oua, ciocolata neagra, praf de copt,
zahar tos, miere, pudra de cacao, esenta de rom, sare, afine, iaurt.
Ingrediente: 125 g faina 125 g unt 250 g faina 4 oua 200 g ciocolata
neagra praf de copt 200 ml zahar tos 175 ml miere o lingura pudra…
Read more »
15 July 2013

Ciorbă
cu hamsii afumate din: hamsii afumate, morcovi, telina, ceapa, fenicul,
cartofi, ardei grasi, rosii, faina, frunze de dafin, pasta de tomate,
ulei de floarea soarelui, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 200 g
hamsii afumate doi morcovi o telina mica o ceapa un fenicul 4 cartofi
doi ardei grasi 5 rosii o lingura de faina doua…
Read more »
15 July 2013

Ingheţată
cu afine si ciocolată din: afine, zahar, iaurt, ciocolata amaruie,
sare, frisca lichida, esenta de vanilie, frunze de menta. Ingrediente:
500 g afine 150 g zahar 150 g iaurt 100 g ciocolata amaruie 1 praf de
sare 200 ml frisca lichida 1/2 fiola esenta de vanilie frunze de menta
pentru decor Mod de…
Read more »
15 July 2013

Salata
cu bulgur, spanac si branza feta din: dovleac, pasta de ardei iute,
bulgur, zeama de lime, ceapa rosie, branza feta, coriandru, spanac,
seminte de dovleac, ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 1 dovleac,
curatat de coaja si de seminte, apoi taiat in cuburi 2 linguri de pasta
de ardei iute 100 g de bulgur zeama…
Read more »
15 July 2013

Rulada
cu visine din: oua, zahar pudra, miere de albine, nuca macinata, faina,
bicarbonat, suc de lamaie, visine, zahar praf, margarina, zahar pudra,
cacao, ulei, nuca de cocos. Ingrediente: 6 oua 180 g zahar pudra 3
linguri miere de albine 50 g nuca macinata 200 g faina 1 lingurita
bicarbonat suc de lamaie pentru crema:…
Read more »
14 July 2013

Bruschete
calde cu crema de branza si patrunjel din: bagheta, unt, praf de
usturoi, boia de ardei iute, parmezan, patrunjel, crema de branza.
Ingrediente: 1 bagheta 8 linguri de unt 2 lingurite praf de usturoi 2
lingurite boia de ardei 2 lingurite parmezan ras 6 linguri de patrunjel
tocat crema de branza Mod…
Read more »
14 July 2013

Smoothie
de banane din: banane, miere, lapte dulce. Ingrediente: 2 banane bine
coapte 2 linguri de miere 300 ml lapte dulce Mod de preparare:
Amestecăm laptele cu mierea. în momentul în care mierea s-a dizolvat,
turnăm laptele în blender şi adăugăm bananele tăiate rondele. Amestecăm
bine 2-3 minute şi turnăm în pahare. Servim rece,…
Read more »
14 July 2013

Tocanita
aromata de peste din: caras, dorada, biban, rosii, ceapa, ardei capia,
usturoi, vin, suc de rosii, ulei de masline, patrunjel, boia de ardei
dulce, sare, piper. Ingrediente: 4 pesti medii (caras, dorada, biban) 8
rosii 2 cepe 4 ardei capia 4 catei de usturoi 100 ml vin alb 100 ml suc
de rosii ulei…
Read more »
14 July 2013

Salata
cu piept de pui, porumb si castravete din: piept de pui, usturi, boia,
zeama de lamaie, ulei de masline, porumb, inimi de salata, castravete.
Ingrediente: 4 piepti mici de pui 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura
de boia zeama de la 1 lamaie 2 linguri ulei de masline 2 stiuleti de
porumb 4…
Read more »
14 July 2013

Somon
fript din: file de somon, dovlecel, rosii cherry, lamaie, patrunjel,
ulei de masline, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de somon 1
dovlecel 4-6 rosii cherry 1 lamaie patrunjel proaspat ulei de masline
busuioc uscat sare piper Mod de preparare: Spălăm bine fileurile de
peşte şi le tamponăm cu un şerveţel. Le…
Read more »
14 July 2013

Sarlota
cu fructe din: budinca de vanilie, zahar vanilinat, lapte dulce
pasteurizat, zahar, gelatina, frisca, piscoturi, lichior de cirese,
visine, caise, capsune, ananas, piersici. Ingrediente: 1 plic praf
pentru budinca de vanilie 1 plic zahar vanilinat 400 ml lapte dulce
pasteurizat 300 g zahar 25 g gelatina 400 g frisca 200 g piscoturi
pentru sampanie…
Read more »
14 July 2013

Pui
cu broccoli, cartofi si fasole verde din: pui, broccoli, cartofi,
morcovi, fasole verde, ulei, mazare, porumb, ardei gras, ceapa, unt,
scortisoara, mar, sare, piper, miere, busuioc. Ingrediente: 1 pui 500 g
broccoli 500 g cartofi mici 2 morcovi 300 g fasole verde ulei 250 g
mazare 1 conserva porumb boabe 1 ardei gras rosu…
Read more »
14 July 2013

Piept
de pui la gratar cu lipii si guacamole din: piept de pui, zeama de
lime, coaja de lime, piper negru, ulei de floarea soarelui, lipii
tortilla, guacamole, salata verde, iaurt. Ingrediente: 4 piepti de pui
dezosati, fiecare taiat in cate 6 felii zeama si coaja rasa de la 2 lime
2 lingurite de piper…
Read more »
14 July 2013

Parfe
de coacăze şi căpşune din: zahar, galbenusuri, lapte, zahar vanilinat,
capsune, coacaze, frisca, amidon. Ingrediente: 150 g zahar 3 galbenusuri
150 ml lapte 1 plic zahar vanilinat cate 1 pahar capsune si coacaze 500
g frisca pentru topping: 1 pahar coacaze 100 g zahar 1 lingurita amidon
Mod de preparare: Freci gălbenuşurile cu…
Read more »
14 July 2013

Pui
cu ciuperci, usturoi si rosii din: piept de pui, pulpe de pui, ulei,
ciuperci, vin, rosii, ceapa, usturoi, sare, piper, oregano, cimbru.
Ingrediente: pulpele si pieptul de la un pui tanar 70 ml ulei 200 g
ciuperci 100 ml vin alb 100 g rosii 100 g ceapa 3-4 catei de usturoi
sare piper oregano…
Read more »
14 July 2013

Placinta
cu varza creata din: faina, drodjie, ulei, lapte, ou, sare, varza
creata, sunca, ceapa, ulei, lapte. Ingrediente: pentru aluat: 350 g
faina 20 g drojdie 4 linguri ulei 100 ml lapte un ou un varf de
lingurita sare pentru umplutura: o varza creata mica 300 g sunca 2 cepe 2
linguri ulei pentru uns:…
Read more »
14 July 2013

Supa
de pui cu paste si morcovi din: maruntaie de pui, ceapa, morcovi,
telina, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, ulei de masline,
patrunjel. Ingrediente: 1 kg maruntaie de pui (gaturi, spate si aripi)
1 ceapa, taiata bucati mari 2-3 morcovi taiati bucati 1 telina, taiata
bucati mari 1 capatana usturoi, taiat in jumatate…
Read more »
14 July 2013

Burgeri
cu pui si verdeţuri din: carne de pui, ceapa rosie, pesmet, mere,
salvie, cimbru, sare, piper, miere, mustar, chifle. Ingrediente: 340 g
carne de pui tocata 1 ceapa rosie tocata fin 2 linguri pesmet 2 mere cu
coaja verde 1 lingura salvie tocata 2 lingurite de cimbru proaspat tocat
sare si piper 2 linguri…
Read more »
14 July 2013

Frigarui
de vinete cu salata din: vanata, sos de soia, ulei, turmeric, sos dulce
de ardei iute, unt de arahide, sos hoisin, lapte de cocos, otet din vin
de orez, castravete, ceapa rosie, frunze de menta, frunze de coriandru.
Ingrediente: 1 vanata mare, curatata de coaja si taiata in cuburi cu
latura de 3 cm…
Read more »
14 July 2013

Supa
rece de patrunjel din: iaurt, patrunjel, paine, lapte, suc de lamaie,
sare. Ingrediente: un kg iaurt 2 legaturi patrunjel 3-4 felii de paine
cu miez 100 ml lapte sucul unei jumatati de lamaie sare pentru servit:
crutoane Mod de preparare: Iaurtul se pune la scurs într-un tifon
pentru a elimina apa în exces.…
Read more »
14 July 2013

Ingheţată
cu morcovi si stafide din: morcovi, mascarpone, stafide, portocala,
ghimbir, nucsoara, lapte condensat, zahar vanilinat, coaja de portocala.
Ingrediente: 400 g morcovi tineri 200 g mascarpone 2 linguri stafide
sau merisoare confiate 1 portocala 1 varf de cutit ghimbir uscat macinat
1 praf nucoara 100 ml lapte condensat indulcit 1 plic zahar vanilinat
1…
Read more »
14 July 2013

Frigarui
de creveti cu dovlecei si ardei gras din: creveti, dovlecei, ardei
gras, ceapa rosie, rosii cherry, lamaie, ulei de masline, boai de ardei
iute, sare, piper. Ingrediente: 1 kg creveti mici semipreparati 2
dovlecei 2 ardei grasi (unul rosu si unul galben) 2 cepe rosii 10-12
rosii cherry 1 lamaie ulei de masline boia…
Read more »
14 July 2013

Burger
de curcan, cu salată de zucchini din: carne de curcan tocata, pesmet,
ceapa, albus, usturoi, sare, piper, zucchini, rosii, rucola, salata
creata, salata rosie, ulei de masline, suc de lamaie, otet balsamic,
usturoi, sare, piper. Ingrediente: burgeri: 600 g carne de curcan tocata
1 lingura pesmet 1 lingura ceapa rasa 1 labus 1 catel…
Read more »
14 July 2013

Coaste
de porc in crusta din: coaste de porc, pudra de cacao, praf de chili,
cuisoare, ghimbir, usturoi, sare, ulei de masline, fulgi de chili,
patrunjel. Ingrediente: 7-8 coaste de porc 1/4 ceasca pudra de cacao 1
lingura praf de chili 1/4 lingurita cuisoare macinate 1 lingurita
ghimbir 1 lingura usturoi pisat 1 lingura…
Read more »
11 July 2013

Ficat
cu bacon din: ficat de vita, bacon, rozmarin, sare, piper, ulei,
coniac, unt. Ingrediente: un kg ficat de vita sau porc 8-10 felii de
bacon 5 fire rozmarin sare piper 2-3 linguri ulei un strop de coniac
pentru flambat (intensifica aroma) un cub unt Mod de preparare: Fie că
este preparat pe grătar,…
Read more »
11 July 2013

Peste
cu rosii si patrunjel din: grau, fileuri de peste, vin, sare, piper,
ceapa, ulei, cimbru, rosii, patrunjel, boabe de mustar. Ingrediente: 1
kg grau sau arpacas 2 kg fileuri de peste 1 pahar vin alb sare piper 500
g ceapa 1 pahar ulei 1 lingurita praf de cimbru 500 g rosii 1 legatura
patrunjel…
Read more »
11 July 2013

Fasole
verde cu carne tocata din: carne tocata de porc, fasole verde, ceapa,
marar, patrunjel, pasta de tomate, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g
carne tocata de porc 1 kg de fasole verde 2 cepe 1 legatura marar 1
legatura patrunjel 150 g pasta de tomate sare piper ulei Mod de
preparare: Inăbuşi carnea…
Read more »
11 July 2013

Supă
cu paste, creveti si legume din: paste, mazare, ardei gras verde, ceapa
alba, ceapa rosie, creveti, morcovi baby, usturoi, sos de soia, ulei de
masline, marar, sare, piper, limeta. Ingrediente: 200 g paste de casa
200 g mazare un ardei gras verde o ceapa alba o ceapa rosie creveti 100 g
morcovi baby doi…
Read more »
11 July 2013

Tort
cu mure, scortisoară si nuci din: mure, unt, zahar, oua, pudra de
scortisoara, coaja de lamaie, faina, praf de copt, nuci, smantana,
intaritor pentru frisca, zahar vanilinat. Ingrediente: 350 g mure 200 g
unt 150 g zahar 4 oua 1/2 lingurita pudra de scortisoara 1 varf de cutit
coaja de lamaie rasa 100 g…
Read more »
11 July 2013

Coaste
de miel in crusta de ierburi aromate din: coaste de miel, usturoi,
salvie, rozmarin, oregano, patrunjel, suc de lamaie, coaja de lamaie,
ulei de masline, piper, sare. Ingrediente: 1 rand coaste de miel 7
catei de usturoi, curatat 2 1/2 linguri salvie, tocata 2 1/2 linguri
rozmarin, tocat 1 lingura oregano, tocat 1…
Read more »
11 July 2013

Ciuperci
cu salata din: ciuperci, sunca presata, ceapa, dovlecel, ardei gras,
rosie, ulei de masline, unt, seminte de pin, parmezan, sare, piper,
frunze de busuioc. Ingrediente: 8 ciuperci champignon cu palarii mari
100 g sunca presata 1 ceapa mica 1 dovlecel subtire 1 ardei gras rosu 1
rosie 1 lingura ulei de masline 50 g…
Read more »
11 July 2013

Lasagna
delicioasa de legume din: foi de lasagna, lapte, faina, unt, ulei de
masline, vanata, dovlecel, spanac, boabe de mazare, usturoi, nucsoara,
ardei grasi, sare, piper, parmezan. Ingrediente: un pachet foi de
lasagna un litru lapte o lingura faina o lingura unt o lingura ulei de
masline o vanata un dovlecel 250 g spanac tanar…
Read more »
11 July 2013

Prajitura
cu branza dulce si caise din: oua, zahar, apa, ulei, faina, praf de
copt, zahar vanilinat, branza dulce, caise, zahar pudra, budinca de
vanilie, oua, coaja de lamaie, zahar pudra cu aroma de vanilie.
Ingrediente: pentru blat: 6 oua cate 6 linguri zahar, apa fiarta si ulei
12 linguri faina 1/2 plic praf de…
Read more »
11 July 2013

O
reteta delicioasa de supa cu: galuste, fasole verde, fasole rosie
boabe, ardei gras, ceapa, praz, morcov, telina, pastranac, oua, gris,
ulei, sare, piper, oregano, smantana, crutoane de paine. Ingrediente:
200 g fasole verde congelată 100 g fasole roşie boabe doi ardei graşi
două cepe un fir de praz un morcov o felie de ţelină…
Read more »
11 July 2013

O
reteta delicioasa de pernute cu: faina, unt, apa, oua, linte, morcovi,
ardei capia, ceapa, telina, gulie, lapte, sare, piper, ulei, cimbru,
smantana, usturoi. Ingrediente: 225 g făină 100 g unt 225 ml apă 3 ouă
200 g linte 500 g morcovi doi ardei capia o ceapă 300 g ţelină o gulie
100 ml lapte…
Read more »
11 July 2013

Cartofi
cu ceapa si oua din: cartofi, ceapa, ardei rosii, chorizo, oua.
Ingrediente: 500 g cartofi noi mici 2 cepe, feliate 2 ardei rosii,
curatati de seminte si taiati in fasii 200 g de chorizo, feliat 4 oua
Mod de preparare: Fierbe cartofii la aburi 15-20 minute, până se
pătrund, sau în apă…
Read more »
11 July 2013

Desert
cu fructe confiate din: faina, praf de copt, sare, amestec de fructe
exotice, stafide, alune de padure, migdale, cirese confiate, caise
uscate, portocala, esenta de tom, lamaie, unt, zahar, oua. Ingrediente:
250 g faina 1 praf de copt 1 praf de sare 250 g amestec de fructe
exotice deshidratate 100 g stafide aurii 50…
Read more »
11 July 2013

Cod
impachetat din: fileuri de cod, prosciutto, ulei de masline, zeama de
lamaie, busuioc verde, ulei, sifon, zeama de lamaie, boabe de piper
rosu, sare. Ingrediente: 4 fileuri de cod (sau alt peste cu oase putine)
150 g felii subtiri de prosciutto, jambon sau bacon 2 linguri ulei de
masline 2 linguri zeama de lamaie…
Read more »
11 July 2013

Sote
de zucchini cu sos pesto din: zucchini, ulei de masline, usturoi, sos
pesto, sare, piper. Ingrediente: 3-4 zucchini/dovlecei 1 lingura ulei
de masline 2-3 catei usturoi, feliati 1/2 ceasca de sos pesto sare si
piper negru proaspat macinat, dupa gust Mod de preparare: Spalati
zucchini si taiati capetele. Feliati si pastrati…
Read more »
11 July 2013

Shake
de banane cu lichior din: banane, compot de ananas, zahar pudra,
galbenus, sirop de ananas, frisca, lichior. Ingrediente: 600 g banane 1
conserva compot de ananas 200 g zahar pudra 1 galbenus 300 ml din
siropul compotului de ananas 400 ml frisca 100 ml lichior Mod de
preparare: Bananele se curata si se…
Read more »
11 July 2013

Ciorbă
de dovlecei cu carne de pui din: carne de pui, ulei, morcovi, ceapa,
ardei, rosii, dovlecei, zeama de lamaie, galbenus, smantana, patrunjel,
sare. Ingrediente: 500 g carne de pui cu os 50 ml ulei 1-2 morcovi 1
ceapa 1 ardei 3 rosii proaspete 2 dovlecei zeama de lamaie 1 galbenus
100 ml smantana 1…
Read more »
11 July 2013

Ghiveci
cu pulpe de pui si creveti din: pulpe de pui, ulei, ceapa, usturoi,
ardei gras, rosii, creveti, masline negre, frunze de busuioc, frunze de
rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 linguri ulei 1
ceapa mare 2 catei de usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 4-5
rosii bine coapte…
Read more »
11 July 2013

O
reteta delicioasa de pastrav la cuptor cu: ardei capia, ciuperci, cepa,
usturoi, sos de soia, praz, vin alb, pudra curry, ulei, sare, piper,
rozmarin, lamaie, smantana. Ingrediente: 4 păstrăvi mai mici 4 ardei
capia două cepe 200 g ciuperci 4 căţei de usturoi două linguri cu sos
de soia un fir de praz 200…
Read more »
11 July 2013

O
reteta delicioasa de tarta cu:unt, faina, lapte, sare, gutui, zahar
vanilat, zahar tos, amidon, oua, sos de ciocolata, menta, frisca.
Ingrediente: 125 g unt 250 g făină 50 ml lapte dulce un sfert de
linguriţă cu sare 6 gutui 3 pliculeţe zahăr vanilinat 100 g zahăr tos
două linguri cu amidon două ouă sos…
Read more »
11 July 2013

Reteta video: Cum se prepara Fritpura de porc cu cartofi si ceapa
Read more »
10 July 2013

Retete video: Cum se prepara bibilica cu sunca si ciuperci
Read more »
10 July 2013

Limonada
cu sirop de ghimbir din: suc de limeta, ghimbir cu menta, apa, gheata,
limeta, zahar, ghimbir, frunze de menta. Ingrediente limonada: 1
ceasca de suc de limeta 1 ceasca sirop de ghimbir cu menta 4 cesti de
apa gheata felii de limeta si frunze proaspete de menta pentru ornat
Ingrediente sirop de ghimbir…
Read more »
10 July 2013

Scoici
cu sparanghel, smantana si ciuperci din: scoici, sparanghel, lamaie,
marar verde, smantana, ciuperci, coniac, sare, piper. Ingrediente: 1/2
punga scoici 1 conserva sparanghel 1 lamaie marar verde 4 linguri
smantana 1 cutie ciuperci 50 g unt 2 catei usturoi 2 linguri coniac sare
piper Mod de preparare: Dacă scoicile sunt congelate, le decongelezi
timp…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de pui cu: cartofi, telina, ceapa, usturoi, rosii,
ardei capia, unt, lapte, ulei, alune, boia dulce, sare, piper, oregano,
ardei iute. Ingrediente: un kilogram cartofi o ţelină mică o ceapă 4
căţei de usturoi două conserve roşii doi ardei capia 100 g unt 200 ml
lapte dulce două piepturi de pui 200…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de mamaliga cu: apa, malai, morcov, ardei capia,
dovlecel, rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, marar. Ingrediente:
1,250 I apă 500 g mălai un morcov un ardei capia un dovlecel două
conserve de roşii o ceapă 3 căţei de usturoi 100 ml ulei de floarea
soarelui sare piper mărar Mod de…
Read more »
10 July 2013

Oua
Benedict delicioase din: oua, paine neagra, sunca, otet, galbenusuri,
mustar, iaurt, ceapa verde, sare, piper. Ingrediente: 4 oua 4 felii
paine neagra 4 felii sunca fara grasime o lingurita otet pentru sos: 2
galbenusuri o lingurita mustar 150 g iaurt un fir ceapa verde tocat sare
piper Mod de preparare: Pentru sos se…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de budinca cu: branza de vaci, unt, oua, faina,
smantana, paste. Ingrediente: 300 g brânză de vaci 150 g unt 6 ouă o
lingură de făină 2-3 linguri de smântână o jumătate de pachet de paste
Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe
cutie. Separat brânza de…
Read more »
10 July 2013

Peste
cu dovlecei la cuptor din: merluciu, rosii, ardei gras, morcov,
dovlecei, ulei, sare, piper, usturoi, vin alb. Ingrediente: 2-3 bucati
de merluciu 3 rosii 2 ardei grasi 2 cepe 1 morcov 2 dovlecei ulei sare
piper 5 catei usturoi 1 pahar vin alb sec Mod de preparare: Speli
legumele, ie toci mărunt, pui…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de ciuperci umplute cu: unt, ceapa,ficat de pui,
faina, zeama de carne, sare, piper, cascaval, pesmet. Ingrediente: 700 g
ciuperci 150 g unt două cepe 5 ficăţei de pui două linguriţe şi
jumătate de făină puţină zeamă de carne sare piper caşcaval pesmet Mod
de preparare: Se aleg ciuperci frumoase de…
Read more »
10 July 2013

Tort
de clatite cu crema din: oua, faina, lapte, apa minerala, zahar
vanilat, sare, esenta de vanilie, ulei, urda, smantana, coacaze, zahar
fin, esenta de vanilie. Ingrediente: pentru clatite: 3 oua 300 g faina
300 ml lapte 250-300 ml apa minerala 2 plicuri zahar vanilat 1 praf de
sare 1 lingurita esenta de vanilie 50…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de sufleu cu: cascaval, oua, piper, unt, faina,
lapte. Ingrediente: 7 linguri de caşcaval ras 5 ouă piper după gust
Ingrediente sos: o lingură şi jumătate de unt două linguri de făină două
ceşti de lapte Mod de preparare: Untul se topeşte, se adaugă făina,
şi se amestecă pe foc. Se…
Read more »
10 July 2013

O
reteta delicioasa de clatite cu: oua, faina, ulei, sare, lapte, varza,
carnaciori. Ingrediente: 2 ouă o cană făină o ceşcuţă mică de ulei un
praf de sare o cană şi jumătate lapte sau apă minerală varză călită
cârnăciori prăjiţi Mod de preparare: Mixaţi ouăle cu făina, sarea,
uleiul şi apa turnată câte puţin.…
Read more »