Ciorbă
de curcan cu tăiţei din: carne de curcan, ceapa, ou, morcov, telina,
pastarnac, rosii, ardei iute, bors, usturoi, marar, sare, piper, faina,
apa. Ingrediente: 700 g carne de curcan două cepe un ou un morcov o
jumătate de ţelină un păstârnac 5 roşii un…

Cocktail
cu aroma de smochine din: pisco, tuica, cointreau, sirop cu aroma de
cimbru, suc de limeta, smochina, crengute de cimbru, zahar, apa.
Ingrediente: 45 ml pisco sau tuica romaneasca 8 ml cointreau 15 ml sirop
cu aroma de cimbru 15 ml suc de limeta 1 smochina proaspata, taiata
sferturi crengute de cimbru si…
Read more »

Lasagna
picanta cu branza din: ceapa rosie, usturoi, carne de carnati, sos de
rosii, chili, chimen, fulgi de ardei rosu, foi de lasagna, ricotta,
coriandru, ardei iute, branza. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 4
catei de usturoi, tocat 600gr carne de carnati picanti 1 borcan sos de
rosii 2 lingurite chili 2 lingurite chimen…
Read more »

Sos
de merisoare din: merisoare, zahar, apa, suc de portocale.
Ingrediente: 350gr merisoare 1 cana de zahar 1/2 cana de apa 1/2 ceasca
de suc de portocale Mod de preparare: Spalati merisoarele.
Combinati zahar, apa si suc de portocale intr-o craticioara. Se amesteca
si se fierbe la foc mare aproximativ 10…
Read more »

Castane
fierte si coapte din castane crude in coaja. Ingrediente: 1 kg
castane crude, in coaja Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul
la 200C. Pentru a pregati castanele, le apucati ferm intre degetul mare
si cel aratator si cu ajutorul unui cutit zimtat taiati de jur
imprejur. Puneti intr-o cratita.…
Read more »

Panna
Cotta cu sos de capsuni din: praf de gelatina, smantana, iaurt, esenta
de vanilie, zahar, capsuni, otet balsamic, piper, menta. Ingrediente
Panna Cotta: 3 lingurite praf de gelatina 3 cesti smantana 2 cani iaurt 1
½ lingurita de esenta de vanilie ¾ cana de zahar Ingrediente sos de
capsuni: 8 cani capsuni, feliate…
Read more »

Aripioare
de pui cu glazura de miere si seminte de susan din: aripioare de pui,
zahar, sare, apa, usturoi, patrunjel, boia de ardei, piper negru, miere,
seminte de susan. Ingrediente: 10-12 aripioare de pui 2 linguri zahar
2 linguri sare 2 cesti apa 1 lingurita usturoi amestecat cu patrunjel
si sare 1 lingurita boia…
Read more »

Carne
de vita in sos de legume din: carne de vita, morcov, ciuperci
proaspete, ceapa, usturoi, faina, supa, condimente, supa de vita, vin
rosu, smantana, sare. Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 2 cani
morcov, feliat 1 kg ciuperci proaspete, feliate 1 ceapa, tocata 6 catei
usturoi, pisat ⅓ ceasca faina 1 ceasca supa…
Read more »

Supa
de legume cu smantana din: ulei de masline, sfecla, morcovi, varza,
ardei gras rosu, ceapa, apa, cartofi, smantana, verdeata, sare, piper.
Ingrediente: 5 linguri ulei de masline 1 sfecla 2 morcovi ¼ varza 1
ardei gras rosu ½ ceapa 4 litri apa 3 cartofi, cuburi 1 cana smantana
1/2 cana verdeata, dupa preferinta…
Read more »

Cocktail
cu aroma de prune din: bourbon, sirop de prune, sherry, gheata, felii
de prune. Ingrediente: 60 ml bourbon 20 ml sirop de prune 7 ml sherry
gheata Felii de prune, pentru servire Mod de preparare: Adaugati
toate ingredientele intr-un pahar. Adaugati gheata. Se amesteca bine.
Garnisiti cu felii de prune si…
Read more »

Creveti
in sos de usturoi din: creveti, unt, ulei de masline, usturoi,
patrunjel, suc de lamaie, praf de chili, sare, branza feta, paine
proaspata. Ingrediente: 500gr creveti, decorticati 4 linguri de unt 4
linguri de ulei de masline 8 catei de usturoi, tocat ½ ceasca patrunjel,
tocat 6 linguri de suc de lamaie 1…
Read more »

Carne
de vita la tigaie cu sos de sparanghel din: ulei de susan, rosie, ardei
gras rosu, usturoi, sparanghel, carne de vita, condimente, sos hoisin,
sos de soia, vin, chili, taitei de orez, fulgi de ardei rosu, seminte de
susan. Ingrediente: 2 linguri ulei de susan 1 ceapa rosie, feliata 1
ardei gras rosu, feliat…
Read more »

Cocktail
tequila cu aroma de limeta din: tequila, cointreau, suc de limeta,
sirop, felii de limeta, sare. Ingrediente: 60 ml tequila 15 ml
cointreau 30 ml suc de limeta 8 ml sirop (apa cu zahar, fiarta si
racita) Felii de limeta sare Mod de preparare: Udati marginea
paharului cu suc de limeta,…
Read more »

Salata
de fasole verde cu ardei gras si aroma de ghimbir din: usturoi,
ghimbir, ulei de masline, ardei gras, fasole verde, sare si piper.
Ingrediente: 4-5 catei de usturoi, tocat 1 lingura ghimbir, tocat 2
linguri ulei de masline 1 ardei gras rosu , taiat fasii subtiri 1 kg
fasole verde, rupta bucati sare…
Read more »

Salata
cu afine si rodie din: rodie, salata verde, afine uscate, migdale, ulei
de masline, otet, mustar dijon, oregano, sare, piper. Ingrediente: 1
rodie, curatata 1 salata verde ½ ceasca afine uscate 1/2 cana migdale
feliate, prajite Ingrediente pentru sos: 3 linguri ulei de masline 3
linguri otet 1 lingurita mustar dijon 1 lingurita oregano,…
Read more »

Supa
crema de fenicul cu telina din: ceapa, fenicul, telina, supa de pui,
piper alb, sare, smantana, ulei cu patrunjel, patrunjel, usturoi, suc de
lamaie. Ingrediente: 1 ceapa, cuburi 1 bulb de fenicul, cuburi 1-2
linguri de ulei de masline 2 teline, cuburi 8 cani supa de pui ¼
lingurita piper alb sare dupa…
Read more »

Rulouri
cu branza, ceapa si bacon din: ulei de masline, ceapa, bacon, branza,
sare, aluat. Ingrediente: 2 lingurite de ulei de masline 2 cepe,
feliate 5 felii de bacon, tocat 1 aluat de patiserie 1 ceasca branza,
maruntita 1 ceapa, feliata Sare Mod de preparare: Se incalzeste uleiul
intr-o tigaie mare la foc…
Read more »

Salata
calda de conopida, ardei gras, migdale si capere din: conopida, ardei
gras rosu, ulei de masline, sare, piper, migdale, masline, capere,
patrunjel, lamaie. Ingrediente: 1 conopida, rupta buchetele 1 ardei
gras rosu, fara seminte, cuburi 2 linguri ulei de masline sare și piper
negru proaspat macinat, dupa gust 3 linguri migdale 2/3 ceasca…
Read more »

Salata
de crab cu legume si dressing de maioneza din: crab, castravete, rosii,
ceapa verde, usturoi, maioneza. Ingrediente: 500gr carne de crab,
tocat 1 castravete, cuburi 2 rosii, cuburi ¼ cana de ceapa verde, tocata
3 catei de usturoi, pisat ½ ceasca maioneza Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se combina rosiile…
Read more »

Cocktail
bourbon cu aroma de menta din: bourbon, sirop simplu, frunze de menta,
gheata. Ingrediente: 60 ml bourbon 15 ml sirop simplu ( apa cu zahar,
fiarta si racita ) 20 frunze de menta gheata pisata menta, pentru ornat
Mod de preparare: Intr-un recipient mare adaugati frunzele de menta
si amestecati…
Read more »

Salata
de quinoa cu sfecla si branza de capra din: quinoa, sfecla, mandarine,
branza de capra, verdeata. Ingrediente: 1 cana quinoa, fiarta 2 bucati
sfecla, fiarta 3 mandarine 1/2 cesti branza de capra Verdeata, dupa
preferinta Mod de preparare: Tocati sfecla si mandarinele, puneti
intr-un bol impreuna cu quinoa, amestecati bine. Serviti…
Read more »

Salata
de portocale cu ceapa rosie si seminte de mac din: portocale, ceapa
rosie, coriandru, busuioc, suc de portocale, ulei de masline, otet de
vin alb, seminte de mac, coaja de portocala, miere, sare, piper.
Ingrediente salata: 4 portocale 1 ceapa rosie 1 lingura coriandru
proaspat, tocat 1 lingura busuioc proaspat, tocat Ingrediente dressing:…
Read more »

Sos
picant cu coriandru si lamaie din: ardei iute, coriandru, sare, otet,
usturoi, lamaie. Ingrediente: 25-30 ardei iuti 1/2 cana coriandru,
tocat 3/4 lingurita sare 1 cana otet 10 catei de usturoi 1/2 lamaie
Mod de preparare: Taiati lamaia, ardeii, rupeti coriandru, apoi puneti
toate ingredientele in blender si procesati pana la omogenizare.…
Read more »

Cocktail
pisco sour din: pisco, tuica, suc de lamaie, lamaie, suc de mere, mere
verzi, sirop de artar, albus de ou, gheata, scortisoara. Ingrediente:
60ml pisco sau tuica romaneasca 15 ml suc de lamaie (1 lamaie) 30 ml suc
de mere (1-2 mere verzi) 15 ml sirop de artar 1 albus de ou gheata…
Read more »

Gasca
umpluta din: orez, carnati, ciuperci uscate, usturoi, apa, ghimbir ras,
sos de soia, condimente, piper alb, gasca, unt, sare, miere, ciuperci
salbatice, grasime de gasca. Ingrediente umplutura: 415 gr orez 110 gr
carnati, cuburi 15 gr ciuperci uscate 1 catel de usturoi, tocat 1 2/3
cani de apa 1 lingura de ghimbir ras…
Read more »

Cocktail
cu vodca, suc de rodie si limeta din: vodca, suc de rodie, triplu sec,
suc de limeta, coaja de portocala. Ingrediente: 180ml vodca 90 ml suc
de rodie 50ml triplu sec 50 ml suc proaspat de limeta Coaja de
portocala Mod de preparare: Combinati vodca, suc de rodie, triplu sec
si suc…
Read more »

Homar
cu aroma de curry din: homar, rosie, sare, condimente, chimen, usturoi,
ceapa, cimbru, piper, ardei iute, apa, ulei, pudra de curry.
Ingrediente: 2 homari 1/2 lingurita de sare 1 rosie 1 lingura
condimente, dupa preferinta 1/4 lingurita chimen 4 catei de usturoi 1
ceapa 2 crengute de cimbru 1/4 lingurita piper negru 1-2…
Read more »

Cocktail
de ananas, tequila si chili din: ananas, chili, tequila, gheata.
Ingrediente: 2-3 felii de ananas, stors 1-2 chili, pasat 1 chili pentru
ornat 30ml tequila gheata Mod de preparare: Intr-un storcator de
fructe, stoarceti ananasul si chili. Taiati celalalt chili si infigeti
pe marginea paharului. Amestecati intr-un shaker sucul cu tequila si…
Read more »

Bomboane
delicioase cu nuca de cocos din: zahar, unt, lapte praf, fulgi de nuca
de cocos, napolitane de vanilie, esenta de migdale, migdale prajite.
Ingrediente: 1 cana de zahar 1 ceasca unt 2 cani de lapte praf 1 1/2
cani fulgi de nuca de cocos 1 cana napolitane de vanilie, maruntite 1
lingurita esenta…
Read more »

Piept
de rata cu sos dulce acrisor din: piept de rata, praf de anason,
chimen, ghimbir, coriandru, piper alb, chili, ulei de nuca de cocos,
ceapa, miere, suc de portocale, suc de lamaie, unt, sare. Ingrediente:
1 piept de rata 1/2 lingurita praf de anason 1/2 lingurita chimen
macinat 1 lingurita ghimbir 1/2 lingurita…
Read more »

Creveti
cu sos de maioneza din: creveti, maioneza, ketchup, suc de lamaie, sos
sriracha, ceapa verde. Ingrediente: 1 kg creveti, decorticate, fierti
1/2 cana maioneza 2 linguri ketchup 1 lingura suc de lamaie 1 lingura
sos sriracha 1/4 ceasca ceapa verde, tocata Mod de preparare: Spalati
bine crevetii si stergeti cu prosoape de…
Read more »

Supa
cu carnati de curcan din: ulei de masline, carnati de curcan, ceapa,
usturoi, rosii, supa de pui, fasole, patrunjel, oregano, cimbru,
rozmarin, spanac, paste, sare, piper. Ingrediente: 1 lingura ulei de
masline 1 carnat de curcan, feliat 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi,
tocat 2 cani de rosii cubulete 4-5 cani supa…
Read more »

Cocktail
cu aroma de ghimbir din: ghimbir, zahar, limeta, bitter, esenta de
migdale, apa, apa minerala, rom, cuisoare. Ingrediente: 1 bucata
ghimbir 1 1/2 cani de zahar 4 limete 3 picaturi de bitter 1 lingurita de
esenta de migdale 5 cesti de apa 4 cesti apa minerala 1 cana de rom
cuisoare Mod…
Read more »

Prajitura
cu sirop de ciocolata din: faina, zahar, sare, praf de copt, pudra de
cacao, ulei, otet, esenta de vanilie, apa rece, zahar pudra, sirop de
ciocolata. Ingrediente: 1.5 cani faina 1 cana zahar ½ lingurita sare 1
lingurita praf de copt 3 linguri pudra de cacao 6 linguri ulei 1
lingura otet 1…
Read more »

Pui
umplut cu garnitura de legume si orez din: pui, ierburi aromate, iaurt,
pasta de usturoi cu ghimbir, chili, garam masala, sare, mazare, seminte
de coriandru, seminte de chimen, nuca de cocos, seminte de susan, piper
negru, scortisoara, usturoi, seminte de fenicul, ceapa, coriandru,
rosii, ulei, rosii cherry, broccoli, orez fiert. Ingrediente: 1 pui…
Read more »

Supa
de curcan cu legume din: carne de curcan, supa de pui, apa, sare,
cartofi, morcovi, taitei, telina, ceapa, ulei de masline, dafin, piper.
Ingrediente: 500gr carne de curcan, fiarta 8 cesti de supa de pui 7
cesti de apa 1 lingura de sare 6 cartofi, curatati si taiati cuburi 3
morcovi, feliati ½…
Read more »

Piept
de curcan cu sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa
de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare,
piper. Ingrediente: 1 piept de curcan 1/4 ceasca de suc de portocale
1/4 cana supa de pui 1 borcan sos de afine 4 linguri amidon 1/2…
Read more »

Prajiturele
cu mere si scortisoara din: aluat de placinta, sos de caramel, mere,
ou, zahar, scortisoara, faina. Ingrediente: 1 pachet aluat de placinta
1 borcan sos de caramel 5-6 mere, rase 1 ou, usor batut 3 linguri zahar
2 lingurite scortisoara 2 linguri de faina Mod de preparare: Se
incalzeste cuptorul la…
Read more »

Cocktail
cu rodie si aroma de vanilie din: vodca, suc de rodie, suc de limeta,
sirop de vanilie, bitter, menta, seminte de rodie, zahar, apa, esenta de
vanilie, cardamom. Ingrediente: 45ml vodca 30 ml suc de rodie 15 ml
suc de limeta 15 ml sirop de vanilie 15 ml bitter Crengute de menta si…
Read more »

Pachetele
cu carne de curcan si legume din: foi de placinta, carne de curcan,
varza, morcovi, ceapa verde, telina, usturoi, sos de stridii, ghimbir,
piper negru, sare, ulei de canola. Ingrediente: 1 pachet foi de
placinta 1 ceasca carne de curcan, fiarta si tocata 2 cesti varza,
tocata 1/4 ceasca morcovi, cuburi 2 cepe…
Read more »

Supa
de tortellini cu legume din: carne tocata de vita, ceapa, usturoi,
telina, morcovi, sos de rosii, rosii, dafin, piper, patrunjel, oregano,
cimbru, rozmarin, busuioc, sare, supa, fasole verde, tortellini cu
branza. Ingrediente: ½ kg carne tocata de vita 1 ceapa, cuburi 1 catel
de usturoi, tocat 1 telina, cuburi 2 morcovi, cuburi 1…
Read more »

Sangria
cu lamaie si portocala din: portocala, limeta, lamaie, sirop de cirese,
triplu sec, coniac, suc de portocale, ananas, sifon. Ingrediente: 1
portocala, feliata 1 limeta, feliata 1 lamaie, feliata 750 ml sirop de
cirese 1/2 ceasca triplu sec 1/2 ceasca coniac 1 1/2 cesti de suc de
portocale 1 cutie bucati de ananas…
Read more »

O
reteta savuroasa de Creveti cu usturoi si lamaie din: creveti, ulei de
masline, unt, usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie si sare de mare.
Ingrediente: 500 g creveti 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 2
catei usturoi fin tocati 2 linguri suc de lamaie 1 lingura coaja de
lamaie sare…
Read more »

Prajiturele
cu ovaz, nuci si stafide din: faina, bicarbonat de sodiu, sare,
scortisoara, condimente pentru dovleac, unt, zahar brun, zahar, oua,
esenta de vanilie, ovaz, nuci, stafide. Ingrediente: 1-1/2 cani faina 1
lingurita bicarbonat de sodiu 1-1/2 lingurite de sare 1 lingurita
scortisoara macinata 1/4 lingurita de condimente pentru dovleac 1 ceasca
de unt…
Read more »

O
reteta simpla si gustoasa de Ostropel de pui cu cartofi din: pui,
cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, bulion, sare si piper. Ingrediente: ½
pui 5-6 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 5-6 catei usturoi 2-3 linguri bullion
Sare si piper Mod de preparare: Se spala carnea de pui si se pune la
fiert pentru…
Read more »

Prajiturele
aromate cu ghimbir din: faina, bicarbonat de sodiu, sare, ghimbir,
scortisoara, ienibahar, zahar, zahar brun, unt, oua. Ingrediente: 3
3/4 cesti faina 1 1/2 lingurite de bicarbonat de sodiu 1/4 lingurita de
sare 3 lingurite de ghimbir, ras 3/4 lingurita scortisoara macinata 1/4
lingurita ienibahar 1 cana de zahar 1 cana de zahar…
Read more »

Sarmale
cu cous cous si carne de vita din: varza, sare, ulei, morcov, ceapa,
usturoi, praf de usturoi, salvie, chili, carne tocata de vita, cous
cous, rosii, dafin, smantana. Ingrediente: 1 varza Sare, dupa gust 2
lingurite de ulei 4 morcovi, cuburi 1 ceapa, cuburi 2 catei de usturoi,
tocat 1 lingurita praf de usturoi…
Read more »

Supa
de cocos cu creveti din: ulei, creveti, usturoi, ceapa, ghimbir, lapte
de cocos, limeta, praf de turmeric, sos de peste, piper alb, praz.
Ingrediente: 1 lingurita ulei 250gr creveti, decorticati 2 catei de
usturoi, tocat 1 ceapa, tocata 1 bucatica ghimbir, feliat 2 cani de
lapte de nuca de cocos 1/2 limeta, stoarsa…
Read more »

Sarmale
vegane din: varza, linte, quinoa, masline, ceapa rosie, patrunjel, ulei
de masline, otet de vin rosu, boia de ardei, usturoi, sare, piper,
scobitori, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, ceapa, oregano,
cimbru, dafin, zahar. Ingrediente: 1 varza 1/2 ceasca de linte 1/2
cana de quinoa 1/3 cana masline, fara samburi si tocate…
Read more »

Rulada
de porc cu ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, ceapa, carne de
porc, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500gr ciuperci 2 linguri de
ulei de masline 1 ceapa 3 kg carne de porc, dezosata 1 lingura sare 1
lingura de piper negru 1 lingurita de patrunjel uscat Mod de
preparare: Combinati sare,…
Read more »

Cotlet
de porc la cuptor cu seminte de fenicul, cimbru si rozmarin din: cotlet
de porc, usturoi, seminte de fenicul, cimbru, rozmarin, otet de vin
rosu, miere, sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 600 g cotlet
de porc 2 catei de usturoi ½ lingurita seminte de fenicul 1 lingura
frunze de cimbru proaspat 1…
Read more »

Rasol
de porc la cuptor cu aroma de portocale si capere din: rasol de porc,
piper, piper rosu, seminte de fenicul, rozmarin, cimbru, patrunjel,
coaja de portocala, usturoi, capere, sare. Ingrediente: 1 rasol de
porc dezosat, cu piele 1 lingura piper 2 linguri piper rosu 1-1/2
linguri seminte de fenicul 1 legatura rozmarin 1…
Read more »

Burta
de porc crocanta din: burta de porc, sos de soia, zahar brun, otet,
ghmibir, usturoi, anason, piper boabe, ulei, ceapa verde. Ingrediente:
1-2 bucati burta de porc 1 ceasca sos de soia ½ ceasca de zahar brun ¼
cana otet 1 bucata ghimbir 4 catei de usturoi, tocat 6 stelute de anason
12…
Read more »

Jambon
de porc cu sos de patrunjel din: jambon de porc, seminte de fenicul,
piper, fulgi de ardei rosu, rozmarin, usturoi, coaja de lamaie, sare,
patrunjel, rucola, suc de lamaie, ulei de masline. Ingrediente: 1
bucata jambon de porc cu piele 2 linguri de seminte de fenicul 1
lingurita de piper negru 2 lingurite…
Read more »

Orez
cu coada de porc si spanac din: spanac, usturoi, ceapa, ardei gras,
cimbru, telina, ardei iute, orez brun, ulei de masline, piper, lapte de
cocos, apa, supa, coada de porc. Ingrediente: 2 cesti de spanac, tocat
3 catei de usturoi 2 cepe, tocate 1 ardei gras, tocat 3 crengute de
cimbru proaspat 1…
Read more »

Chiftlelute
de porc la cuptor cu sos picant din: carne tocata de porc, ceapa,
usturoi, menta, amidon, zahar, sos de peste, sos de soia, fulgi de ardei
rosu, limeta, apa. Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 1 ceapa,
tocata 1 catel de usturoi, tocat 2-3 linguri menta, tocata 2 linguri de
amidon 2…
Read more »

Prajitura
cu banane si mar din: faina, zahar, praf de copt, sare, scortisoara,
nucsoara, ienibahar, unt, banane, esenta de vanilie, ou, lapte batut,
zahar brun, mar. Ingrediente: 1 cana de faina 1/4 cana de zahar 2
lingurite praf de copt 1 varf de cutit de sare 1 lingurita scortisoara
macinata 1/4 lingurita nucsoara 1/4…
Read more »

Prajiturele
cu fulgi de ciocolata alba, afine si fistic din: unt, zahar, zahar
brun, ou, esenta de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, fulgi de
ciocolata alba, fistic, afine uscate. Ingrediente: ½ ceasca de unt ½
cana de zahar brun ½ cana de zahar 1 ou 1 lingurita esenta de vanilie 1 ½
cani faina…
Read more »

Cotlete
delicioase de porc la gratar din: cotlete de porc, sos, lamaie,
condimente. Ingrediente: 3 cotlete de porc 3-4 linguri sos pentru
marinata, dupa preferinta 1/2 de lamaie Condimente, dupa preferinta
Mod de preparare: Spalati carnea de porc, adaugati suc de lamaie,
amestecati, apoi clatiti din nou cu apa rece. Uscati carnea…
Read more »

Cotlet
de porc umplut din: cotlet de porc, ulei de masline, ceapa rosie,
fenicul, usturoi, carnati, patrunjel, cimbru, cirese uscate, paine
veche, sare, piper, supa de pui, sirop de artar, boabe de mustar.
Ingrediente: 2 kg cotlet de porc 2 linguri ulei de masline 1 ceasca
ceapa rosie, tocata 1 ceasca fenicul, tocat 4…
Read more »

Supa
de fasole cu paste si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi,
rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper. 2 lingurite
ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 rosie,
tocata 4 cesti supa de legume 3/4 ceasca penne 1 cutie fasole 4-5 cani
spanac, maruntit sare…
Read more »