Supa
de rosii cu galuste si verdeata din: rosii, ceapa, usturoi, morcovi,
unt, albitura, zahar, patrunjel, sare, gris, ulei. Ingrediente: 2 kg
rosii sau 1 l suc 2 cepe 1 capatana usturoi 2 morcovi 1 lingura unt 1
radacina albitura 1 lingurita zahar 1 legatura…
13 January 2014

O
reteta de paste cu somon, in sos de verdeata din: ceapa, usturoi,
spanac, file de somon, taitei lati, ulei de masline, faina, apa,
smantana, supa de legume, mustar de dijon, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de usturoi 250 g spanac 400 g file de somon
250 g taitei lati 2…
Read more »
13 January 2014

Salata
de varza rosie cu branza telemea din: varza rosie, nuci, branza
telemea, mere, busuioc, ulei, otet, sare. Ingrediente: 1 varza rosie 300
g nuci 300 g branza telemea 2 mere busuioc proaspat 1 lingura ulei
otet, dupa gust sare Mod de preparare: Indepărtezi primele două foi
ale verzei, o speli şi o tai…
Read more »
13 January 2014

Paste
cu sos de vita din: paste, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci,
carne de vita, sare, piper, marar uscat, cimbru, supa de vita, smantana,
faina, ulei. Ingrediente: 1 pachet paste 1 1/2 linguri de ulei de
masline 1 ceapa, felii subtiri 2 catei de usturoi, pisat 250gr ciuperci,
feliate 500gr carne de vita,…
Read more »
13 January 2014

Desert
gustos din: lapte integral, baton de vanilie, oua, zahar tos, amidon,
chec cu ciocolata, lichior de portocale, mandarine, frisca, zahar pudra.
Ingrediente: 450 ml lapte integral 1 baton de vanilie, crestat in doua 3
oua, plus 2 galbenusuri 50 g zahar tos 4 lingurite amidon 500 g chec cu
bucatele de ciocolata 4 linguri…
Read more »
13 January 2014

Ceafa
de porc cu sos de rodie din: ceafa de porc, mustar, sunca afumata,
usturoi, vin alb, ulei, rodie, ciuperci, piper, cimbru, sare.
Ingrediente: 1 kg ceafa de porc 2 linguri mustar 150 g sunca afumata 1
capatana de usturoi 200 ml vin alb 50 ml ulei 1 rodie 500 g ciuperci
piper cimbru sare…
Read more »
13 January 2014

Rulada
delicioasa de bezea cu smochine şi fistic din: albusuri, zahar tos,
amidon, otet de vin alb, fistic, zahar pudra, smochine, rom, coaja de
portocala, zeama de portocala, gem de smochine, frisca, coniac.
Ingrediente: 4 albusuri 180 g zahar tos 1 1/2 linguri amidon 1 lingurita
otet de vin alb 60 g fistic, tocat 5…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de pulpe marinate de pui din: iaurt, ulei de masline, oregano,
tarhon, boia, sos de soia, miere, bulion, rosii, mango, ceapa, pulpe de
pui, patrunjel, suc de portocale, curry si maioneza. Ingrediente: 125 g
iaurt 2 linguri ulei masline oregano tarhon boia 2 linguri sos soia 1
lingurita miere 6 linguri bulion 250…
Read more »
13 January 2014

Terina
cu somon si urda din: fileuri de somon, sare grunjoasa, zahar tos,
piper, urda, crema de branza de vaci, coaja de lamaie, zeama de lamaie.
Ingrediente: 300 g fileuri de somon proaspat 3 linguri sare grunjoasa 2
linguri zahar tos 2 lingurite piper, zdrobit 200 g somon afumat 125 g
urda 200 g crema…
Read more »
13 January 2014

Muşchiuleţ
umplut cu fructe din: muschiuleti de porc, caise, merisoare, smochine,
ananas, ulei, vin, usturoi, ceapa, busuioc, piper, sare. Ingrediente: 2
muschiuleti de porc cate 1 lingura caise, merisoare, smochine si ananas
deshidratate si taiate in cubulete 2 linguri ulei 150 ml vin 2 catei de
usturoi 1 ceapa mica 1 varf de cutit busuioc…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de muschi de vita la tigaie cu sos din: cartofi, sare de mare,
piper, ulei de masline, parmezan, unt, muschi de vita, ulei de masline,
ceapa rosie, cimbru, vin si creson. Ingrediente: 400 g cartofi, curăţaţi
de coajă şi tăiaţi în două sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
ulei de măsline…
Read more »
13 January 2014

Inele
de ceapa in crusta de pesmet din: ceapa, albus de ou, pesmet,
condimente, faina, sare. Ingrediente: 2-3 cepe, feliate 2-3 albusuri
de ou 1 1/2 cupe pesmet 3/4 cana faina 2 lingurite condimente, dupa
preferinta sare, dupa gust Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul
la 200C. Amestecati pesmetul cu condimentele. Puneti…
Read more »
13 January 2014

Topeşte
25 g unt şi rumeneşte 100 g ciuperci, 1 ceapă, tocată. Stinge cu 700 ml
apă şi adaugă treptat 150 g mălai, amestecând. Fierbe 5 min şi apoi
adaugă 50 g parmezan, 1 lingură rozmarin, tocat şi potriveşte gustul de
sare şi piper. Toarnă într-o tavă de copt, presară parmezan şi dă la
cuptorul…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de copanele crocante cu sos verde din: patrunjel, busuioc,
menta, usturoi, mustar de dijon, capere, fileuri de sardele, otet, ulei
de masline, sare, piper, ciocanele de pui si ulei de masline.
Ingrediente: 2 legaturi patrunjel 2 fire de busuioc 2 fire de menta 1
catel de usturoi 1 lingura mustar de Dijon 1…
Read more »
13 January 2014

Intr-un
vas larg pune 700 g păstârnac, curăţat şi tăiat în patru pe lungime şi
600 morcov, tăiaţi la fel. Adaugă 1 pahar vin alb, 200 ml concentrat de
pui, 1 lingură miere, 1 lingură muştar cu boabe întregi şi 25 g unt.
Acoperă cu capac şi fierbe înăbuşit 20 min. Ia capacul şi lasă…
Read more »
13 January 2014

Ciorba
de porc cu naut si mazare din: carne de porc, boabe de naut, bicarbonat
de sodiu, ulei, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, mazare, sare,
piper, leustean, rosii, smantana. Ingrediente: 300 g carne de porc 400 g
boabe de naut 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar 2 linguri ulei 2
morcovi 1 radacina de patrunjel…
Read more »
13 January 2014

Pate
de somon cu hrean din: fileuri de somon, branza de vaci, sos de hrean,
zeama de lamaie, coaja de lamaie, somon afumat, bagheta, ulei de
masline, sfecla rosie, creson. Ingrediente: 2 fileuri de somon fiert 100
g branza de vaci crema grasa 2 linguri sos de hrean coaja rasa si zeama
de la 1/2…
Read more »
13 January 2014

Sarlota
cu fructe exotice din: unt, biscuiti, gelatina, lapte de cocos, zahar
pudra, branza crema de vaci, zeama de lamaie, coaja de lamaie, fructe
exotice, fulgi de cocos. Ingrediente: 85 g unt 170 g biscuiti cu ghimbir
si alune, zdrobiti pentru umplutura: 2 plicuri gelatina incolora 300 ml
lapte de cocos 150 g zahar pudra…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de peste in crusta din: file de peste, pesmet, curry, parmezan,
oua, faina, sare, piper alb si ulei de palmier. Ingrediente: 700 g file
de peste (cod, crap, merluciu) 1 cana pesmet 1/2 lingurite cu curry 1
lingura cu parmezan ras 2 oua 2-3 linguri cu faina sare 1/2 lingurita cu
piper alb…
Read more »
13 January 2014

Cotlet
de porc cu smochine din: cotlet de porc, smochine, zeama de portocala,
lamaie, ceapa, unt, miere, ulei, otet, ghimbir, cimbru, scortisoara,
sare, piper. Ingrediente: 1 kg cotlet de porc dezosat 15 smochine crude
200 ml zeama de portocala 1/2 lamaie 2 cepe 20 g unt 2 linguri miere 1
lingura ulei 1 lingura otet…
Read more »
13 January 2014

Cartofi
dulci caramelizati din: cartofi dulci, zahar, scortisoara, coaja de
portocala, seminte de susan, nuci. Ingrediente: 2 cartofi dulci 3
linguri de zahar 1/2-1 lingurita de scortisoara 1 lingurita coaja de
portocala 2 lingurite seminte de susan, prajite 2 linguri nuci, prajite
si tocate Mod de preparare: Se clatesc si se feliaza…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de medalion de pasare cu sos din: piept de pui, pesmet, lapte,
oua, smantana, ulei, lamaie, faina, sare si piper. Ingrediente: 600 g
piept de pui 50 g pesmet 50 ml lapte 2 oua 50 ml smantana 50 ml ulei 1
lamaie 30 g faina 15 g sare 2 g piper Mod…
Read more »
13 January 2014

Foitaj
cu carne din: foitaj, carne tocata de porc, carne tocata de vita,
pesmet, cimbru, sare, piper, usturoi, ou. Ingrediente: 1 pachet foitaj
500 g carne tocata de porc 500 g carne tocata de vita 6 linguri pesmet
cimbru sare piper 3-4 catei de usturoi 1 ou Mod de preparare: Incingi
cuptorul. Amesteci într-un…
Read more »
13 January 2014

Tartine
cu ardei din: ceapa, ardei gras, ardei lapia, rozmarin, patrunjel, ulei
de masline, supa de legume, malai, parmezan, unt, sare, piper.
Ingrediente: 2 cepe 1 ardei gras 2 ardei kapia verzi 1 lingura rozmarin
tocat 1 lingura patrunjel tocat 6 linguri ulei de masline 1 l supa de
legume 250 g malai 6 linguri…
Read more »
13 January 2014

O
reteta de rinichi de porc in vin din: rinichi de porc, ceapa, rosii,
usturoi, vin rosu sec, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, boia, sare
si piper. Ingrediente: 500 g rinichi de porc 2 cepe 4-5 rosii decojite
5-6 catei de suturoi 300 m vin rosu sec 3 linguri cu ulei de masline…
Read more »
13 January 2014

Spaghete
bolognese cu sos delicios de rosii si ardei din: ceapa, usturoi,
morcov, ulei de masline, carne tocata, oregano, sare, piper, sos de
rosii, supa, vin rosu, ardei gras si spaghete. Ingrediente: 1 ceapa 2
catei de usturoi 1 morcov 2 linguri ulei de masline 500 g carne tocata 1
lingurita oregano sare piper 3…
Read more »
12 January 2014

Pui
cu parmezan din: piept de pui, oua, pesmet, parmezan, ulei de masline,
usturoi, piure de rosii, zahar, oregano si mozzarella. Acest preparat se
poate face şi cu fileuri de curcan sau cu cotlete de porc dezosate.
Ingrediente: 2 piepti de pui, fara piele, taiati in doua 2 oua, batute
75 g de pesmet 75…
Read more »
12 January 2014

O
reteta de tagliatele cu sos de smantana din: tagliatele, sare, ulei de
floarea soarelui, unt, smantana, cascaval, bacon afumat, cimbru,
rozmarin si piper alb. Ingrediente: 300 g tagliatele sare 2-3 lingurite
ulei de floarea soarelui 75 g unt 150 ml smantana 100 g cascaval ras
200 g bacon afumat sau sunca de York cimbru…
Read more »
12 January 2014

Tartă
cu ton din: aluat, ulei de masline, dovlecei, branza, ton, ardei copti,
capere si masline. Ingrediente: 320 g aluat de foitaj 1 lingura ulei de
masline 2 dovlecei, rasi pe razatoarea mare 150 g de branza moale cu
usturoi si ierburi 285 g de ton in suc propriu, scurs si maruntit 140 g
de…
Read more »
12 January 2014

Vita
cu legume la tigaie si sos de soia din: carne de vita, sos de soia, vin
de orez, amidon, ulei de arahide, ardei gras verde, ardei gras rosu,
ceapa, ghimbir, usturoi, orez, zahar, supa de pui, sos de fasole neagra,
ulei de susan. Ingrediente: 450 g carne de vita, taiata felii subtiri
1…
Read more »
12 January 2014

O
reteta de tocana cu fructe de mare din: ulei de masline, ceapa, telina,
usturoi, vin alb, supa de pui, amidon, fructe de mare, marar, smantana
si usturoi. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa tocata fin 2
tulpini de telina Apio, tocate 1 catel de usturoi, zdrobit 175 ml de vin
alb 300…
Read more »
12 January 2014

O
reteta de lasagna cu spanac si carne tocata din: morcov, ceapa, unt,
carne tocata de vita, vin rosu, rosii, supa, patrunjel, foaie de dafin,
sare, piper, spanac, ulei de masline, smantana, nucsoara, foi de lasagna
si mozzarella. Ingrediente: 1 morocov 1 ceapa medie 1 lingura unt 500 g
carne tocata de vita 150 ml…
Read more »
12 January 2014

Homar
delicios din: boabe de piper negru, ghimbir, usturoi, ceapa verde, sare
de mare, ulei de masline, miere, homari, ardei iute si coriandru.
Ingrediente: 1 lingura cu varf de boabe de piper negru o bucata de
ghimbir de marimea unui deget, curatat si tocat marunt 4 catei de
usturoi, curatati si taiati felii subtiri o…
Read more »
12 January 2014

Piftie
de pasare cu legume din: pasare, morcovi, pastarnac, ceapa, telina,
patrunjel verde, gogosar murat, usturoi, sare. Ingrediente: 1 pasare 4-5
morcovi 1 pastarnac 1 ceapa 2 telina 4-6 tije de patrunjel verde 1
gogosar murat taiat felii 4-6 catei usturoi sare Mod de preparare:
litri de apă rece într-o oală mare şi pui…
Read more »
12 January 2014

Rulada
de spanac cu branza si somon din: spanac, chifle, pesmet, oua, sare,
piper, lapte, unt, file de somon, branza de vaci, iaurt, sare, piper
alb, gelatina, marar, patrunjel. Ingrediente: rulada de spanac: 500 g
spanac congelat, tocat 2 chifle 1 lingura pesmet 6 oua sare piper
nucsoara 4 linguri lapte 20 g unt umplutura:…
Read more »
12 January 2014

Calzone
cu ciuperci si branza de capra din: faina, ulei de masline, ciuperci
mixte, usturoi, fulgi de chilli, frunze de rozmarin, smantana, banza de
capra si rucola. Inrgediente: 220 g de faina pentru pizza (sau pentru
paine) 2 lingurite ulei de masline 250 g ciuperci mixte (champignon,
hribi, galbiori, shiitake) 1 catel mare de usturoi, zdrobit…
Read more »
12 January 2014

Salata
de creveti cu pomelo, menta si coriandru din: pomelo, creveti, ardei
iute, usturoi, menta, coriandru, nuca de cocos, arahide, sos de peste,
suc de lamaie, zahar. Ingrediente: 1 pomelo 300g creveti, decorticati 3
cepe, feliate 4-5 ardei iuti, maruntiti 1 catel de usturoi, tocat 1
legatura de menta, tocata 1 legatura coriandru, tocat…
Read more »
12 January 2014

O
reteta de chiftelute cu sos de capere si lamaie din: chifla, lapte,
file de sardine, ceapa, unt, patrunjel, amestec de carne tocata, ou,
coaja de lamaie, sare, piper, supa, faina, capere, vin, galbenusuri si
smantana. Ingrediente: 1 chifla veche de 1 zi 125 ml lapte caldut 2
bucati file de sardine 2 cepe medii…
Read more »
12 January 2014

Ciorba
din aripi de curcan cu zeama de varza din: aripi de curcan, morcovi,
telina, cartofi, ceapa, ardei gras, rosii, leustean, fidea, ou, zeama de
varza, sare. Ingrediente: 3-4 aripi de curcan 3 morcovi 1 telina 2-3
cartofi 2 cepe 1 ardei gras 3-4 rosii proaspete sau conservate in bulion
1 legatura leustean 100 g…
Read more »
12 January 2014

In
acest regim este obligatoriu sa-si incepi fiecare zi band doua pahare
de apa imediat dupa ce te-ai trezit. ZILNIC Mic dejun: O bucata de somon
fiert, fulgi de ovaz, o felie de pepene, doua pahare de apa. Pranz: 200
g somon fiert, salata verde, o felie de pepene, doua pahare de apa.
Gustare: Un…
Read more »
12 January 2014

Legume
în sos tartar, cu somon din: dovlecei, ardei grasi, rosii, file de
somon, smantana, zeama de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 2
ardei grasi verzi 2 ardei grasi rosii 4 rosii 400 g file de somon 100 g
smantana 20% 50 ml smantana 12% zeama de la 1 lamaie sare piper macinat
…
Read more »
12 January 2014

O
reteta de paste cu ciuperci si carnati din: carne de carnati, bacon,
ciuperci, paste, parmezan, galbenusuri, patrunjel si smantana.
Ingrediente: carnea scoasa din 4 carnati proaspeti de porc 4 felii de
bacon, taiate cuburi 200 g ciuperci, tocate 250 g paste 50 g parmezan,
ras, plus extra pentru servit 2 galbenusuri 1 legatura mica…
Read more »
12 January 2014

Cotlete
de porc cu maghiran din: cotlete de porc, stafide, vin rosu, mere,
ulei, ceapa, mustar, maghiran, piper, sare. Ingrediente: 4-5 cotlete de
porc 1/2 kg stafide 400 ml vin rosu 2 mere 4 linguri ulei 1-2 cepe de
dimensiune mijlocie 4 linguri mustar 1 lingurita maghiran uscat maruntit
piper sare Mod de preparare:…
Read more »
12 January 2014

Creveţi
cu sparanghel din: dovleac, pasta de curry, lapte de cocos, supa de
legume, ceapa, ghimbir, zeama si coaja de lamaie, ulei, creveti,
langustine, unt si fulgi de chilli. Ingrediente: 250 g de dovleac 1
lingurita pasta de curry rosu 50 g de lapte de cocos 2-3 linguri supa de
legume 1 ceapa mica 1…
Read more »
12 January 2014

PRIMA
ZI Mic dejun: 500 ml apa, la 30 de minute dupa un suc de grepfrut si
dupa inca 15 minute, 250 ml lapte degresat. Pranz: 200 g de peste la
abur cu zeama de lamaie. Gustare: Un iaurt cu miere. Cina: Supa cu praz,
morcovi, rosii, telina si cimbru. Se beau trei cani la…
Read more »
12 January 2014

Mancare
de fasole cu bacon din: bacon, ceapa, fasole, ketchup, zahar brun,
cuisoare, mustar, sos de soia. Ingrediente: 4 felii de bacon, tocat
1/2 cana ceapa, cuburi 3 conserve fasole 1/2 ceasca Ketchup 1/4 ceasca
zahar brun 1/2 lingurita de cuisoare 1/2 lingurita de mustar ¼ ceasca
sos soia Mod de preparare: Se…
Read more »
12 January 2014

Rulada
din carne de pui cu legume din: carne de pui, aluat pentru placinta,
morcovi, boabe de porumb, gogosari, ceapa verde, patrunjel, marar,
pesmet, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 800 g carne de pui 1 foaie
de aluat pentru palcinta 1 morcov 150 g boabe de porumb 2 gogosari 1
legatura de ceapa verde 1…
Read more »
12 January 2014

O
reteta delicioasa de salata picanta de cuscus cu: naut, supa de pui,
lamaie, ardei capia, fulgi de migdale, menta. Ingrediente: 100g de
cuşcuş 220g de năut la conservă, clătit şi lăsat la scurs 100ml de supă
fierbinte de pui coaja şi sucul de la 1 lămâie 1 ardei capia copţ tocat
25g fulgi de…
Read more »
12 January 2014

Se
consuma cel mult 1.000 de calorii. ZILNIC Mic dejun: Lapte degresat sau
150 ml suc de portocale, 100 g cereale sau 50 g sunca presata cu paine
integrala sau 100 g omleta cu legume. Pranz si cina: Alege, zilnic, doua
feluri dintre: spaghete cu dovlecei, sendvis cu carne slaba si legume,
100 g ton…
Read more »
12 January 2014

Muschiulet
de porc umplut cu ananas din: carne de porc, lapte, usturoi, ananas,
piper, ficat de porc, busuioc, ulei. Ingrediente: 1 1/4 muschi de carne
foarte slaba de porc 400 ml lapte 4 catei de usturoi 1 ananas mic 1 varf
de cutit de piper 400 g ficat de porc 1 lingura busuioc uscat maruntit…
Read more »
12 January 2014

Dorada
cu orez si varza chinezeasca din: dorada, zeama de lamaie, varza
chinezeasca, sare, piper, coriandru, ceapa, ulei de soia, orez, supa de
legume, ardei iute, ghimbir, zeama de portocala, coriandru verde.
Ingrediente: 1 peste dorada (circa 350 g) zeama de la 1 lamaie 150 g
varza chinezeasca sare piper macinat 1 lingua coriandru tocat…
Read more »
11 January 2014

Prajiturele
cu iaurt si fulgi de ciocolata din: faina, cacao, praf de copt,
bicarbonat de sodiu, sare, unt, zahar, zahar brun, albus de ou, esenta
de vanilie, iaurt, fulgi de ciocolata neagra, fulgi de ciocolata alba.
Ingrediente: 200 gr faina ¼ ceasca cacao ½ lingurita praf de copt ¼
lingurita bicarbonat de sodiu 1/8…
Read more »
11 January 2014

Aperitive
cu sunca si crema de branza din: gogosele, sunca, gogosari, salata
verde, branza de vaci, telemea sarata, smantana. Ingrediente: 12
gogosele pentru umplut 200 g sunca 3 gogosari 1 salata verde 150 g
branza de vaci 220 g telemea sarata 100 g smantana Mod de preparare:
Dai telemeaua prin razatoarea mica. Speli gogoşarii,…
Read more »
11 January 2014

Supă
de curry, cu somon şi sparanghel din: ananas, mar, banana, ceapa, unt,
curry, lapte de cocos, supa de pui, lapte, sparanghel verde, sparanghel
alb, ardei, file de somon, sare, suc de lamaie, unt, patrunjel.
Ingrediente: 1/2 ananas proaspat mic 1 mar mic 1 banana 1 ceapa 1
lingura unt 1 lingura curry pudra 1…
Read more »
11 January 2014

Calcan
cu bacon şi salată de cartofi din: calcani, zeama de lamaie, bacon,
ceapa, patrunjel, marar, sare, piper, ou, faina, pesmet, unt, lamaie,
cartofi, ceapa, supa de carne, sare, piper, arpagic. Ingrediente: 4
calcani (circa 350 g fara solzi, cap si coada) 4 linguri zeama de lamaie
150 g bacon 2 cepe 1 legatura patrunjel…
Read more »
11 January 2014

Ciuperci
umplute cu cascaval, sunca si patrunjel din: ciuperci, cascaval, sare,
piper, sunca, patrunjel verde. Ingrediente: 10 ciuperci 100 g cascaval
ras sare piper 4-5 felii de sunca taiata marunt cateva fire de patrunjel
verde tocat Mod de preparare: Speli sub jet de apă ciupercile, le
scoţi picioruşele, le tai mărunt, iar pălărioarele le…
Read more »
11 January 2014

Tarte
cu legume si branza de capra din: fenicul, morcovi, sfecla rosie, ceapa
rosie, ulei de masline, otet balsamic, foitaj, branza de capra,
patrunjel, nuci de pin. Ingrediente: 1 bulb fenicul, taiat in doua si
apoi felii 2 morcovi, curatati si taiati bucati 4 sfecle rosii mici,
curatate de coaja si taiate sferturi 1 ceapa…
Read more »
11 January 2014

Sardine
in foi de vita din: foi de vita, sardine, patrunjel, usturoi, lamaie,
sare, piper, ulei de masline. Ingrediente: 12 foi mari de vita 12
sardine proaspete 6 linguri de patrunjel proaspat, tocat 3 catei de
usturoi 2 lamai sare piper macinat ulei de masline pentru gatit Mod de
preparare: Frunzele de viţă se…
Read more »
11 January 2014

Piept
de pui cu legume si oregano din: conopida, morcovi, piept de pui, unt,
sare, ulei de floarea soarelui, oregano, pesmet, smantana. Ingrediente:
500 g conopida 3 morcovi piept de pui fiert in supa 50 g unt sare 3
linguri ulei de floarea soarelui 2-3 frunze oregano 100 g pesmet 100 ml
smantana Mod…
Read more »
11 January 2014

Pizza
cu ansoa si mozzarella din: faina, apa, drojdie, zahar tos, ciuperci,
pasta de tomate, mozzarella, usturoi, fileuri de ansoa, ceapa verde,
parmezan, sare, piper, ulei, sos de ardei iute. Ingrediente: 450 g faina
200 ml apa 15 g drojdie zahar tos 200 g ciuperci 4 rosii o lingura cu
pasta de tomate 300 g…
Read more »
11 January 2014

Crema
de fasole galbena din: cartofi, fasole, lapte, usturoi, pudra de
nucsoara, smantana, ardei iute, ceapa, unt, ulei, sare, piper, marar,
parmezan, crutoane cu marar. Ingrediente: 3 cartofi 800 g fasole alba
pastai 400 ml lapte doi catei de usturoi 2 g pudra de nucsoara 100 ml
smantana doi ardei iuti un ardei rgas doua…
Read more »
11 January 2014

Friptura
de pui cu ardei copti din: pulpe de pui, ardei ulei de masline, otet
balsamic, sare, piper, patrunjel, ulei, rozmarin. Ingrediente: 2 pulpe
mari de pui un kg ardei 2-3 lingurite ulei de masline 2 lingurite ott
balsamic sare piper o legatura patrunjel ulei pentru prajit 2 crengute
rozmarin Mod de preparare: Se…
Read more »
11 January 2014

Paste
cu mazare si sos pesto din: paste, busuioc, patrunjel, capere, ansoa,
lamaie, mustar, usturoi, ulei de masline, mazare, sare, piper.
Ingrediente: 1 pachet paste 1 legatura de busuioc proaspat, tocat 1
legatura de patrunjel, tocat 2-3 linguri capere 2 file-uri ansoa 1
lamaie 1 lingurita de mustar 1 catel de usturoi, pisat 1/2…
Read more »
11 January 2014

Taie
codiţele şi capacele a 16 cepe roşii mici şi scoate mijlocul. Toacă
mărunt ceea ce ai scos. Incinge 25 g unt şi 1 lingură ulei de măsline şi
prăjeşte ceapa toacată. Adaugă 1 lingură rozmarin, 1 lingură cimbru, 2
linguriţe boia iute şi 1/2 chimen măcinat. Combină cu 300 g carne tocată
de porc…
Read more »
11 January 2014

Curcan
umplut cu mere si cartofi din: curcan, usturoi, rozmarin, unt, sare,
piper, cartofi, mere, patrunjel, ulei de floarea soarelui, coacaze
rosii. Ingrediente: un curcan o capatana usturoi 4 crengute rozmarin 100
g unt sare piper negru si rosu pentru umplutura: 6 cartofi 4 mere o
legatura patrunjel 3-4 linguri ulei de floarea soarelui coacaze…
Read more »
11 January 2014

Prăjitură
cu caise şi mac din: oua, faina, zahar tos, sare, caise uscate, seminte
de mac, budinca de vnailie, lapte, frisca, gem de mre, zahar vanilinat,
sos de ciocolata, sos de menta. Ingrediente: 4 oua 120 g faina 120 g
zahar tos un sfert de lingurita cu sare 200 g caise uscate seminte de
mac…
Read more »
11 January 2014

Rulada
cu crema de branza, sunca si ardei gras din: oua, faina, amidon,
maioneza, sare, piper, unt, masline negre, patrunjel negre, crema de
branza cu smantana, sunca, ardei gras, sare, piper, maioneza.
Ingrediente: pentru blat: 5 oua 70 g faina 20 g amidon 100 g maioneza
sare piper 75 g unt 1 lingura masline negre…
Read more »
11 January 2014

Intr-un
vas aşază un rând de varză roşie tocată fideluţă, 1 ceapă, tocată, 2
mere acrişoare, tăiate felii, 2 linguri zahăr brun, 100 ml porto sau vin
roşu dulce, 50 g merişoare, 50 g unt, tăiat bucăţi, un praf de
ienibahar, şi scorţişoară măcinate. Acoperă cu capac şi lasă să fiarbă
înăbuşit la foc mic…
Read more »
11 January 2014

Şniţel
in fulgi de porumb din: piept de pui, mozzarella, ceapa verde, ardei
capia, ardei grasi, ceapa, vanata, dovlecel, cartofi, oua, fulgi de
porumb, boia dulce, ulei, sare, piper, marar, rosii. Ingrediente: doua
piepturi de pui 4 batoane de mozzarella doua fire de ceapa verde doi
ardei capia doi ardei grasi doua cepe albe o…
Read more »
11 January 2014

Muschi
de porc la capac cu ceapa caramelizata din: muschi de porc, rozmarin,
usturoi, condimente, piper, ulei de masline, supa de vita, otet
balsamic, ceapa rosie. Ingrediente: 1 buc muschi de porc 2 lingurite
mix de rozmarin si usturoi 1 lingurita condimente pentru carne de porc,
dupa preferinta 1/2 lingurita piper negru 1 lingura…
Read more »
11 January 2014

Pastrav
cu morcovi si spanac din: pastravi, morcovi, spanac, lamai, ardei
capia, usturoi verde, ceapa verde, ghimbir, seminte de susan, boia
dulce, sare, piper, ulei, smantana. Ingrediente: 4 pastravi mai mici un
kilogram de morcovi 600 g spanac crud doua lamai doi ardei capia doua
fire de usturoi verde o legatura ceapa verde 3 g…
Read more »
11 January 2014

Ciorba
de ciuperci cu smantana din: ciuperci, morcovi, praz, ulei, ardei gras,
albus de ou, sare, usturoi, sos de soia, amidon alimentar, lamaie,
piper, busuioc, smantana, iaurt. Ingrediente: 600 g ciuperci doi morcovi
un fir de praz 75 ml ulei un ardei gras un albus de ou sare doi catei
de usturoi o lingura cu…
Read more »
11 January 2014

Pateuri
cu fructe de padure din: aluat de foitaj, budinca de capsuni, lapte,
zahar tos, fructe de padure congelate, zahar vanilinat, menta, gris, ou,
frisca. Ingrediente: un pachet aluat de foitaj un plic budinca de
capsuni 350 ml lapte 100 g zahar tos 400 g fructe de padure congelate
zahar vanilinat o lingura cu menta…
Read more »
11 January 2014

Curcan
la cuptor cu cimbru si lamaie din: curcan, unt, cimbru, vin alb, zeama
de lamaie. Ingrediente: 1 curcan de 4,5-5 kg 50 g unt cateva crengute de
cimbru 150 ml vin alb zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Unge curcanul cu unt, presară sare,
piper si…
Read more »
11 January 2014

Salata
de ton cu capere si oua din: ton in suc propriu, capere, ceapa verde,
patrunjel verde, zeama de lamaie, sare, piper, oua, ulei de masline,
mustar dijon, iaurt, crema de branza, ardei gras. Ingrediente: 2
conserve (400 g) ton in suc propriu 2 lingurite capere conservate in
otet 2 fire ceapa verde sau 1…
Read more »
11 January 2014

Orez
cu carne si ciuperci din: piept de pui, orez, ceapa, gutuie, mar, sos
de soia, ulei, stafide, usturoi, vin alb demisec, sare, piper, cimbru,
sfecla rosie, rosii, castarveti verzi. Ingrediente: un piept de pui 150 g
orez o ceapa alba o ceapa rosie o gutuie un mar 400 g amestec de
ciuperci sos de…
Read more »
11 January 2014

Somon
cu linte şi curry din: cotlete de somon, linte, curry, ceapa rosie,
ulei de masline, rosii, lamaie, usturoi, ardei capia, ardei iute, ulei
de masline, lamaie, sare, piper, menta, castraveti verzi, gulii.
Ingrediente: 4 cotlete de somon 150 g linte 10 g curry doua cepe rosii 4
linguri cu ulei de masline 3 rosii…
Read more »
11 January 2014

Rulada
de curcan cu ciuperci si gogosari murati din: piept de curcan,
ciuperci, gogosari murati, castraveti murati, cascaval, carnaciori,
piper, sare, ierburi aromatice, ulei. Ingrediente: 1 piept de curcan 100
g ciuperci 100 g gogosari murati 100 g castraveti murati 100 g cascaval
2 carnaciori subtiri piper sare ierburi aromatice 2 linguri ulei Mod…
Read more »
11 January 2014

File
de somon cu glazura de piersici pe pat de orez din: file de somon,
piersici, sirop de piersici, unt, zahar brun, sos de soia, boabe de
mustar, ghimbir, sare, piper, coriandru, orez. Ingrediente: 1-2 bucati
file de somon 1 cutie piersici, maruntite 1 lingura de sirop de
piersici 1 lingura unt 1 1/2…
Read more »
11 January 2014

Fursecuri
cu nuci si migdale din: unt, zahar tos, oua, portocala, lamaie, zahar
vanilinat, faina, miez de nuca, migdale, praf de copt, scortisoara, sos
de vanilie, gem de lamaie. Ingrediente: 230 g unt 140 g zahar tos doua
oua o portocala o lamaie zahar vanilinat 300 g faina 100 g miez de nuca
100 g…
Read more »
11 January 2014

Tartă
de mălai cu spanac din: branza de vaci, malai, praf de copt, oua,
telemea, ulei de masline, lapte, tarhon, unt, ceapa, usturoi, sare,
piper, patrunjel, sos de rosii. Ingrediente: 150 g branza de vaci 160 g
malai doua oua praf de copt 200 g telemea 50 ml ulei de masline 200 g
masline feliate…
Read more »
11 January 2014

Şniţel
cu şuncă şi fasole verde din: piept de pui, kaiser, oua, pesmet, curry,
fasole verde, usturoi, ardei capia, ardei iute, ceapa rosie, otet de
mere, ulei, sare, piper, dovlecei, castraveti verzi. Ingrediente: doua
piepturi de pui 4 felii de kaiser doua oua 50 g pesmet 5 g curry tarhon
500 g fasole verde un…
Read more »
11 January 2014

Salata
de pui cu ciuperci fripte din: ciuperci, castarveti murati, mustar,
lamaie, ulei, sare, piper, gogosar murat. Ingrediente: 600-700 g
ciuperci proaspete 800 g castraveti murati 1 lingurita mustar 1/2 lamaie
250 ml ulei sare piper 1 gogosar murat sau cateva fasii de sfecla
coapta, pentru decor Mod de preparare: Speli pieptul de pui…
Read more »
11 January 2014

Gofre
cu magiun de prune din: faina, praf de copt, zahar vanilinat, ou,
lapte, miere, unt, scortisoara, zahar brun, magiun de prune, ghimbir,
afine, sare, zahar pudra, sos de lamaie. Ingrediente: 250 g faina praf
de copt zahar vanilinat un ou 120 ml lapte dulce miere 125 g unt o
lingurita cu scortisoara 60 g…
Read more »
10 January 2014

Prajiturele
cu lapte umplute cu unt de arahide din: faina, sare, bicarbonat de
sodiu, unt, unt de arahide, zahar brun, lapte, esenta de vanilie, ou.
Ingrediente: 1 3/4 cesti faina 3/4 lingurita de sare 3/4 lingurita
bicarbonat de sodiu 1/2 cana de unt 3/4 ceasca unt de arahide 1 1/4
cesti zahar brun 3…
Read more »
10 January 2014

Pastrav
cu piersici la cuptor din: pastravi, piersici, tarhon, masline, ulei de
masline, lamai, dafin, rosii uscate in ulei, portocala, usturoi, miere,
ghimbir, sos de soia, sare, piper. Ingrediente: 4 pastravi mai mici 8
piersici tarhon 200 g masline fara samburi 4 linguri cu ulei de masline
doua lamai dafin 60 g rosii uscate in…
Read more »
10 January 2014

Paste
cu legume si alune din: paste, morcovi baby, alune, linte, ceapa,
usturoi, ardei gras, frunza de dafin, seminte de fenicul, suc de rosii,
ardei iute, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400 g
paste scurte 300 g morcovi baby 100 g alune 150 g linte doua cepe 3
catei de usturoi un ardei…
Read more »
10 January 2014

Piure
de legume cu şuncă din: conopida, telina, dovlecei, cartofi, lapte,
unt, sunca, patrunjel, usturoi, otet de mere, ceapa rosie, capere, ulei
de masline, sare, piper, rosii uscate, ghimbir, ardei iute. Ingrediente:
500 g conopida 200 g telina doi dovlecei 4 cartofi 200 ml lapte 100 g
unt 400 g sunca feliata patrunjel doi catei…
Read more »
10 January 2014

Roşii
umplute cu pastă din: rosii, foaie de dafin, fileuri de epste, boabe de
piper, mere acrisoare, franzela, lamaie, unt, ulei de masline, piper,
sare. Ingrediente: 1 kg rosii 1 foaie de dafin 300 g fileuri de peste
5-6 boabe de piper 3 mere acrisoare 2 cepe 2 felii de franzela 1/2
lamaie 50 g…
Read more »
10 January 2014

Blinii
cu salată de peşte din: dovlecei, faina, oua, lapte, praf de copt,
patrunjel, ton in ulei, ardei capia copt, ceapa verde, spanac baby,
rosii cherry, sare, piper, ulei. Ingrediente: doi dovlecei 150 g faina 3
oua 200 ml lapte dulce un pliculet praf de copt o legatura de patrunjel
doua cutii ton in ulei…
Read more »
10 January 2014

Cartof
copt cu cremă din: cartofi, branza de vaci, smantana, morcovi, ardei
capia, varza rosie, ardei iute, unt, ulei de masline, otet balsamic, sos
de soia, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 4 cartofi mai mari sau 8
mai mici 500 g branza de vaci 200 g smantana doi morcovi 4 ardei capia
300 g varza rosie…
Read more »
10 January 2014

Aperitiv
cu ficat si varză de Bruxelles din: ficat de pui, paste fainoase, oua,
varza de bruxelles, oua de prepelita, marar, ceapa, ulei, dovlecei,
sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de pui 50 g paste fainoase 3 oua
200 g varza de Bruxelles 3-4 oua de prepelita 1 legatura marar 1 ceapa
mica 50 ml…
Read more »
10 January 2014

Macarons
cu zmeura din: pudra de migdale, zahar pudra, albusuri, zmeura, zahar
vanilinat, sare, frisca, zahar tos, scortisoara, sos de ciocolata,
fructe de sezon, migdale. Ingrediente: 125 g pudra de migdale 225 g
zahar pudra 4 albusuri 200 g zmeura un pliculet cu zahar vanilinat un
varf de lingurita cu sare 200 ml frisca 75…
Read more »
10 January 2014

Ghiveci
cu pui şi ciuperci din: vinete, ardei capia, ceapa, usturoi, ciuperci,
carne de pui, ardei iute, rosii, morcovi, ulei, sos de soia, ghimbir,
miere, sare, piper, busuioc, gulii. Ingrediente: doua vinete 4 ardei
capia doua cepe 4 catei de usturoi 300 g ciuperci 500 g carne de pui doi
ardei iuti 4 rosii doi…
Read more »
10 January 2014

Aperitiv
cu ciuperci si carne de pui din: ciuperci, pulpe de pui, cimbru, oua,
mustar, coaja de lamaie, coaja de portocala, smantana, sare, piper alb,
ulei, unt, patrunjel. Ingrediente: 500 g ciuperci champignon 2 pulpe pui
1 crenguta de cimbru 3 oua 2 linguri mustar coaja rasa de la 2 lamai
sau 2 portocale 150…
Read more »
10 January 2014

Pulpe
de pui in sos teriyaki din: ciocanele de pui, usturoi, ghimbir, sos de
soia, suc de ananas, zahar brun, vin, ulei de susan, piper negru,
seminte de susan. Ingrediente: 5-6 ciocanele de pui 2 catei de
usturoi, tocat 1/4 buc ghimbir, tocat 4 linguri sos de soia 4 linguri
suc de ananas 2-3…
Read more »
10 January 2014

Pizza
cu surimi şi dovlecei din: apa, miere, drojdie, faina, ulei de masline,
surimi, rosii, dovlecei, branza tofu, seminte de floarea soarelui,
oregano, sare, piper, lamaie, ardei iute, masline. Ingrediente: 300 ml
apa miere 25 g drojdie 500 g faina 4 linguri cu ulei de masline 400 g
batoane surimi o conserva de rosii doi…
Read more »
10 January 2014

Salată
de pui cu porumb si muraturi din: morcovi, radacina de patrunjel,
radacina de telina, cartofi, mazare, piept de pui, castarveciori acri,
porumb, gogosar murat, oua, ulei, lamaie, mustar, sare, piper, masline.
Ingrediente: 3 morcovi mari cate 1 radacina patrunjel si telina mare 2
cartofi 2-3 linguri mazare 1 piept de pui file 2 castraveciori…
Read more »
10 January 2014

Toba
din carne de porc din: carne de porc, sorici, gusa de porc, limba de
porc, inima de porc, rinichi, capatana de porc, boabe de piper, stomac
de porc, intestine de porc, sare, piper, boia, foi de dafin.
Ingrediente: 2 kg carne de porc cate 1/2 kg sorici si gusa de porc cate 2
bucati…
Read more »
10 January 2014

Plăcintă
cu spanac şi ciuperci din: foitaj, ceapa, oua, telemea, spanac,
ciuperci, unt, ulei, usturoi, seminte de floarea soarelui, patrunjel,
ou, sare, piper, menta, busuioc, chimen. Ingrediente: un pachet de
foitaj o ceapa alba o ceapa rosie 4 oua 200 g telemea 300 g spanac
congelat 300 g ciuperci 50 g unt 50 ml ulei…
Read more »