Retete Supe:
Supa cu rasol de miel si legume
Supa
cu rasol de miel si legume din: rasoluri de miel, ceapa, telina,
morcovi, cartofi, supa de rosii, rosii deshidratate, apa, patrunjel,
sare si piper. Ingrediente: 4 rasoluri de miel, taiate in felii 1 ceapa
taiata marunt 3 tulpini de telina, taiate 2 morcovi, taiati in bucati
mici 2 cartofi mari, curatati si taiati 1…
Read more »
Read more »
Supa de papadie
Supa
de papadie din: frunze de papadie, smantana, pastarnac, ceapa, morcovi,
cartofi, orez, sare si verdeata. Ingrediente: 250 g frunze de papadie
2-3 linguri smantana 1 pastarnac 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi 2 linguri
orez sare verdeata tocata Mod de preparare: Zarzavatul curăţat şi
spălat îl pui să fiarbă într-un litru de apă…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de napi si telina
Supa
de napi si telina din: telina, ceapa, napi, usturoi, supa de pui, ulei
de masline, unt nesarat si smantana. Ingrediente: 230g telina 150g
ceapa 500g napi 1 catel de usturoi 1 litru supa de pui 1 lingura ulei de
masline 50g unt nesarat 150ml smantana Mod de preparare: Curatati,
spalati si taiati…
Read more »
Read more »
Supa cu fasole si costita afumata
Supa
cu fasole si costita afumata din: fasole uscata, ceapa, costita
afumata, varza, sare, orez, morcovi, radacina de patrunjel, ulei,
patrunjel si piper. Ingrediente: 200 g fasole uscata 200 g ceapa 150 g
costita afumata 200 g varza 25 g sare 50 g orez 150 g morcovi 1 radacina
de patrunjel 80 ml ulei 1…
Read more »
Read more »
Supa crema de spanac cu usturoi si smantana
Supa
crema de spanac cu usturoi si smantana din: usturoi, frunze de spanac,
smantana, unt, supa de legume, sare. Ingrediente: 6 catei de usturoi 1/2
kg frunze de spanac 50 ml smantana 100 g unt 100 ml supa de legume sare
Mod de preparare: Spălăm bine frunzele de spanac. Incingem untul şi
prăjim usturoiul…
Read more »
Read more »
Supe pentru masa de Paşti
Supe
pentru masa de Paşti: Supă de ciuperci şi praz cu asmăţui Supă de
ciuperci şi praz cu asmăţui din: praz, ciuperci, ulei, supa de legume,
lapte de soia, migdale, sare, piper si asmatui. Ingrediente: 1 praz 250 g
ciuperci 1 lingura ulei 400 ml supa de legume 100 g lapte de soia 1…
Read more »
Read more »
Supe pentru masa de Paşte
Supe
pentru masa de Paşte: Supă din miel cu castraveti si nucsoara Supă
din miel cu castraveti si nucsoara din: carne de miel, spanac, stevie,
ceapa verde, castraveti verzi, marar, sare, nucsoara, apa, smantana,
otet, hrean, zahar si sare. Ingrediente: 1,2 kg carne de miel 750 g
spanac 350 g macris sau stevie 4-5…
Read more »
Read more »
Supa crema de mazare cu telemea si crutoane
Supa
crema de mazare cu telemea si crutoane din: morcov, radacina de
patrunjel, boabe de mazare, branza telemea, crutoane, sare si piper.
Ingrediente: 1 morcov 1 radacina de patrunjel 400 g boabe de mazare 100 g
branza telemea crutoane sare piper Mod de preparare: Curăţăm morcovul
şi pătrunjelul şi le tăiem rondele. Punem la…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de dovleac
Supa
de dovleac din: dovleac, cartofi, lapte, supa de pui, unt nesarat,
smantana si zahar. Ingrediente: 840g dovleac (decojit și taiat cuburi)
150g cartofi 250ml lapte 1,3 litri de supa de pui sau de legume 20g unt
nesarat smantana 1 lingurita de zahar Mod de preparare: Puneti supa,
untul, laptele și zaharul intr-o…
Read more »
Read more »
Supa de legume cu fidea
Supa
de legume cu fidea din: ceapa, morcovi, dovlecel, radacina de
pastarnac, cartofi, fidea, apa, marar, ulei, sare si piper. Ingrediente:
2 cepe potrivite 2 morcovi 1 dovlecel 1 radacina de pastarnac 2 cartofi
150 g fidea 2,5 l apa 1/2 legatura marar 4 linguri de ulei sare piper
Mod de preparare: Cureţi şi…
Read more »
Read more »
Supa de somon cu lamaie si spanac
Supa
de somon cu lamaie si spanac din: file de somon, lamai, sare grunjoasa,
ardei iute, ceapa, morcovi, ardei gras, spanac si crutoane cu unt.
Ingrediente: 3 bucati file de somon 4 bucati lămâi sare grunjoasă,
piper măcinat 1 bucata ardei iute 2 bucati ceapă 2 bucati morcovi
1 bucata aedei gras 200 g spanac crutoane cu unt Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de pasare cu legume si taitei de casa
Supa
de pasare cu legume si taitei de casa din: carne de pasare, morcovi,
pastarnac, radacina de patrunjel, radacina de telina, gulie, ceapa,
cartofi, boabe de piper, sare, faina, oua. Ingrediente: 1 kg carne de
pasare 300-400 morcovi 1 pastarnac 1 radacina de patrunjel sau 4-5
fire/frunze de patrunjel 1 felie de radacina de telina…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de roşii
Supa
de rosii din: ceapa, usturoi, rosii, supa de pui, suc de rosii, cimbru,
foaie de dafin, busuioc, zahar, ulei de masline. Ingrediente: 140g
ceapa 2 catei de usturoi 750g rosii 400ml supa de pui 600ml suc de rosii
1 crenguta de cimbru 1 foaie de dafin 4 crengute de busuioc 2 lingurițe
de…
Read more »
Read more »
Supa de mere cu telina si patrunjel
O
reteta delicioasa de supa cu:mere, telina, patrunjel, sare, zahar, ou.
Ingrediente: 1 legătură ţelină 1 legătură pătrunjel 4-5 mere sare zahăr 1
ou Mod de preparare: Pui apă la fiert, presari sare şi zahăr după
gust, iar când fierbe, adaugi o legătură de ţelină şi una de pătrunjel,
spălate, între timp, speli merele,…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de ciuperci cu paste
Supa
de ciuperci cu paste din: ceapa, morcovi, cartofi, ciuperci, paste,
sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi 300g
ciuperci 100g paste de diverse forme sare piper ulei Mod de preparare:
Intr-o oala inalta, incingem trei linguri de ulei in care prajim ceapa
tocata marunt timp de 1 minut. Adaugam…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa de legume cu paste integrale
Supa
de legume cu paste integrale din: ulei de masline, ceapa, telina,
morcovi, usturoi, ierburi, condimente, fenicul, fulgi de ardei iute,
fasole rosie, sos de rosii, supa de legume, sare, piper, parmezan, paste
de grau integral, otet balsamic, patrunjel si parmezan. Ingrediente: 2
linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 ceasca telina felii…
Read more »
Read more »
Supă de ştevie şi urzici cu omletă
Supă
de ştevie şi urzici cu omletă din: stevie, urzici, ceapa, ulei de
masline, morcov, praz, usturoi, oua, sare, piper, nucsoara, smantana si
marar. Ingrediente: 300 g stevie 300 g urzici 2 cepe uscate sau verzi 3
linguri ulei de masline 1 morcov 1 fir de praz 1 catel de usturoi 4 oua
sare piper…
Read more »
Read more »
Supa de varza de Bruxelles cu rasol de vita
Supa
de varza de Bruxelles cu rasol de vita din: ceapa, morcovi, radacina de
patrunjel, praz, ulei, apa, sare, foi de dafin, boabe de ienibahar,
boabe de piper, fulgi de mei, varza de bruxelles si rasol de vita
Ingrediente: 1 ceapă 2 morcovi 100 g țelină 100 g rădăcină de pătrunjel
100 g praz 2…
Read more »
Read more »
Supă din miel cu castraveti si nucsoara
Supă
din miel cu castraveti si nucsoara din: carne de miel, spanac, stevie,
ceapa verde, castraveti verzi, marar, sare, nucsoara, apa, smantana,
otet, hrean, zahar si sare. Ingrediente: 1,2 kg carne de miel 750 g
spanac 350 g macris sau stevie 4-5 fire de ceapa verde 350 g castraveti
verzi 2 legaturi de marar sare…
Read more »
Read more »
Ciorba de loboda cu iaurt si hrean
Ciorba
de loboda cu iaurt si hrean din: loboda, ceapa, morcov, bors, ou, supa,
iaurt, hrean, usturoi, leustean, sare si piper. Ingrediente: 600 g
loboda 1 ceapa 1 morcov 500 ml bors 1 ou 2 l supa 100 ml iaurt 1/2
lingurita hrean ras 6 catei de usturoi 1 legatura leustean sare piper
Mod…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu spanac si smantana
Supă
de peşte cu spanac si smantana din: file de peste, patrunjel, telina,
ceapa, spanac, cartofi, ardei gras, smantana, lamaie, frunza de dafin,
sare, piper, ulei de masline si patrunjel. Ingrediente: 600 g file de
peste doi morcovi o radacina de patrunjel o telina mica doua cepe 300 g
spanac verde doi cartofi un ardei…
Read more »
Read more »
Supa de peste cu creveti si calamar
Supa
de peste cu creveti si calamar din: crevete black tiger, caracatita,
calamar, dorada, lup de mare, sos de rosii, usturoi, patrunjel verde,
sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 80 g crevete Black Tiger
80 g caracatiță 100 g calamar 100 doradă 100 g lup de mare 50 g lămâie
80 ml sos de…
Read more »
Read more »
Supă de năut cu spanac
Supă
de năut cu spanac din: naut, fasole fava, linte, spanac verde, fenicul,
ceapa, usturoi, rosii, morcov, ardei iute, telina, dafin, ulei de
masline, sare, piper, smantana, crutoane si patrunjel. Ingrediente: 250 g
naut 100 g fasole fava 100 g linte 200 g spanac verde o bucata de
fenicul o ceapa 3 catei de usturoi…
Read more »
Read more »
Supa de perisoare cu patrunjel
Supa
de perisoare din: carne tocata, ceapa, morcov, usturoi, pesmet,
parmezan, ou, pasta de tomate, supa din concentrat de pui, patrunjel,
sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocata o ceapa mica un morcov 2
catei usturoi 2 linguri pesmet 2 linguri parmezan un ou 700 g pasta de
tomate un litru supa din concentrat…
Read more »
Read more »
Supa de branza cu crutoane de paine
Supa
de branza cu crutoane de paine din: branza de beaufort, smantana, unt,
faina, galbenusuri, vin alb, verdeata, sare, piper si nucsoara.
Ingrediente: 200 g branza de Beaufort 100 ml smantana 50 g unt 50 g
faina doua galbenusuri 100 ml vin alb sec o legatura cu verdeata sare
piper nucsoara Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Supa de prune
O
reteta delicioasa de supa cu:prune, apa, smantana, faina, unt, zahar,
sare. Ingrediente: 500g prune 1 1/2 l apă 150 g smântână 1/2 lingură
făină 40 g unt zahăr sare după gust Mod de preparare: Speli bine
prunele şi le pui cu apă să fiarbă. Când sunt bine fierte, strecori supa
şi treci prunele…
Read more »
Read more »
Supa de berbec cu arpacas si smantana
Supa
de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina,
pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare. Ingrediente: 500 g carne
de berbec 100 g morcov 100 g telina 100 g pastarnac 100 g arpacas 100 g
unt 2 oua 80 g smantana lichida sare Mod de preparare: Carnea o
cureţi de…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu carne tocata
O
reteta delicioasa de supa cu: bacon, ulei, ceapa, carne tocata, sare,
piper, boia dulce, chimen, cartofi, varza rosie, radacina de telina,
maghiran. Ingrediente: 100 g bacon fără grăsime 1 lingură de ulei 2 cepe
400 g carne tocată sare piper 1 linguriţă boia dulce 1/2 lingură chimen
400 g cartofi noi 250 g varză…
Read more »
Read more »
Supa crema de linte rosie cu chorizo si iaurt
Supa
crema de linte rosie cu chorizo si iaurt din: bacon, ceapa, seminte de
chimion, usturoi, paprika afumata, zahar, otet de vin rosu, rosii, supa
de pui si iaurt. Ingrediente: 200 g chorizo, decojit si taiat cubulete
(bacon) 1 ceapa mare, tocata 1 varf de cutit seminte de chimion 3 catei
de usturoi, tocati paprika…
Read more »
Read more »
Supă de broccoli cu peşte
Supă
de broccoli cu peşte din: broccoli, peste, morcov, telina, ceapa,
usturoi, ardei gras, unt, faina, smantana, sare, piper, oregano si
cimbru. Ingrediente: 700 g broccoli 600 g peste un morcov o feliuta de
telina o ceapa doi catei de usturoi un ardei gras 50 g unt o lingura
faina 200 ml smantana sare piper…
Read more »
Read more »
Supa crema de leurda cu smantana si nucsoara
Supa
crema de leurda cu smantana si nucsoara din: ceapa, ulei, cartofi, apa,
leurda, smantana si nucsoara. Ingrediente: 1 ceapa, tocata marunt 2
linguri de ulei 3 cartofi mari, taiati cuburi 1,5 l de apa 200 g de
leurda, tocata mare 150 g smantana pentru gatit 1 varf de nucsoara Mod
de preparare: Intr-o…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Supa thailadeza de creveti (Supa Tom Yum Goong)
Supa
thailadeza de creveti din: creveti, sare, piper, ulei de nuca de cocos,
suc de lamaie, coaja de lamaie, ceapa rosie, lemongrass, ardei iute,
supa de pui, muguri de bambus, coriandru, nectar de agave, nuca de cocos
si fulgi de chili. Ingrediente: 20 creveți mari, decorticati sare și
piper 1-2 linguri de ulei de…
Read more »
Read more »
Supa cu carne de miel si orz
Supa
cu carne de miel si orz din: ulei, carne de miel, ceapa, morcovi, praz,
telina apio, cimbru, dafin, varza, pastarnac, orz, supa de legume si
patrunjel. Inrgediente: 1 lingura de ulei, plus extra pentru legume 1 kg
carne grasa de miel (spata sau pulpa), taiata in cuburi mari 1 ceapa,
tocata 2 morcovi, tocati…
Read more »
Read more »
Supa cu galuste verzi
Supa
cu galuste verzi din: spanac, supa de zarzavat, ou, albus, faina, boia
de ardei dulce, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 500 g
spanac 3 l supa de zarzavat 1 ou 1 albus 1 lingura faina 1 lingura boia
de ardei dulce 1 legatura patrunjel verde sare si piper Mod de
preparare: Spanacul…
Read more »
Read more »
Supă cremă de praz cu busuioc
O
reteta delicioasa de supa crema cu:praz, cartofi, dovlecel, morcov,
unt, ulei de masline, sare, piper, busuioc, paine. Ingrediente: 3 fire
de praz doi cartofi un dovlecel un morcov 50 g unt două linguri cu ulei
de măsline sare piper busuioc 4 felii de pâine Mod de preparare: Untul
se topeşte într-o cratiţă, se…
Read more »
Read more »
Supă de găină cu profiterol
Supă
de găină cu profiterol din: carne de gaina, morcovi, radacina de
patrunjel, pastarnac, radacina de telina, patrunjel verde, ceapa, piper,
sare, oua, ulei, faina si sare. Ingrediente: 1 kg carne de gaina (fara
cap si picioare) 250 g morcovi 100 g radacina de patrunjel 100 g
pastarnac 100 g telina radacina 150 g ceapa…
Read more »
Read more »
Supa de vita cu telina si taitei
Supa
de vita cu telina si taitei din: rasoale de vita, morcovi, telina,
radacina de telina, ceapa, taitei, patrunjel si sare. Ingrediente: 2
rasoale de vita 2 morcovi 2 tije de telina o radacina telina 2 cepe 50 g
taitei patrunjel pentru servit sare Mod de preparare: Carnea se
fierbe la foc mic, în’apă…
Read more »
Read more »
Supa de morcovi cu branza
Supa
de morcovi cu branza din: morcovi, ceapa, ulei, crutoane si branza.
Ingrediente: un kg morcovi 2 cepe 4 linguri ulei crutoane 200 g branza
faramitata Mod de preparare: Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt
se pune la călit în uleiul încins. După ce a devenit transparentă, se
pun şi morcovii trecuţi prin râzătoare…
Read more »
Read more »
Supă de pui şi cocos
Supă
de pui şi cocos din: piept de pui, morcov, lapte de cocos, lamaie,
ghimbir, fenicul, usturoi, ardei gras, nuca de cocos, ulei de masline,
frunza de dafin, sare, piper si marar. Ingrediente: doi piepti de pui un
morcov 200 ml lapte de cocos o lamaie ghimbir ras o jumatate de fenicul
doi catei de…
Read more »
Read more »
Supa pasata de legume
Supa
pasata de legume din: cartofi, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina,
unt, faina, lapte si sare. Ingrediente: 4 cartofi mari 3 morcovi doua
radacini de patrunjel doua radacini de pastarnac o telina o lingura de
unt o lingura de faina o ceasca de lapte dulce sare Mod de preparare:
Se curăţă zarzavatul, se taie în…
Read more »
Read more »
Supă cremă cu fenicul
O
reteta delicioasa de supa crema cu:cartofi, ciuperci, fenicul, morcov,
usturoi, ulei, busuioc, sare, piper, smantana, conopida, telina,
pastranac. Ingrediente: doi cartofi 300 g ciuperci două bucăţi de
fenicul un morcov doi căţei de usturoi 75 ml ulei de floarea-soarelui o
lingură cu busuioc verde sare pipe smântână conopidă telină păstârnac
Mod de preparare: Cartofii…
Read more »
Read more »
Supa crema de rosii cu morcovi
Supa
crema de rosii cu morcovi din: morcovi, ceapa, cartofi, rosii, zeama de
legume, busuioc, foaie de dafin, ulei de masline, ghimbir, piper si
sare. Ingrediente: 600 g morcovi 1 ceapa mare 1 cartof mare 5 roșii 1 l
zeama de legume 1 legatura de busuioc 1 foaie de dafin 2 linguri de ulei
de…
Read more »
Read more »
Supă gospodărească
Taie
mărunt: 125 g de morcovi, 120 g de napi, 50 g de praz, 25 g de ceapă,
50 g de varză. Să se topească 100 g de unt. In altă parte vei fi fiert
200 g de fasole albă, muiată din ajun; pune peste legumele doi litri şi
jumătate din apa în care a…
Read more »
Read more »
Supa din apa fiarta
Să
fierb doi litri de apă, timp de 15 minute, împreună cu 200 g de unt, 16
g de sare, puţin piper, 8 căţei de usturoi, o foaie de dafin, puţin
cimbru şi pătrunjel. Trece prin sită şi varsă zeama peste felii de pâine
prăjită şi presară pătrunjel mărunt. Unii adaugă ouă fierte, pe
feliile…
Read more »
Read more »
Supa de peste cu orez si migdale
O
reteta delicioasa de supa cu:, ceapa, ulei de masline, migdale, vin
alb, supa de legume, rosii decojite, frunze de dafin, sare, piper
macinat, file de cod, cimbru, telina, orez. Ingrediente: 2 cepe 4
linguri ulei de măsline 2 linguri migdale tocate 200 ml vin alb 200 ml
supă de legume 400 g roşii decojite…
Read more »
Read more »
Supă de mazăre cu smantana si patrunjel
O
reteta delicioasa de supa cu:mazare, faina, unt, apa, supa, smantana,
patrunjel. Ingrediente: 400 g mazăre proaspătă 100 g mazăre congelată 20
g făină 20 g unt 1,25 I apă 1 cub de supă 4 linguri smântână frunze de
părtrunjel Mod de preparare: Se curăţă mazărea din păstăi. Se prepară
un rântaş subţire din…
Read more »
Read more »
Supa de ridichi cu smantana
Supa
de ridichi cu smantana din: ridichi, unt, ceapa, cartofi, supa de
legume, smantana, sare si piper. Ingrediente: 2 legături ridichi 50 g
unt 1 ceapă 3 cartofi mari 1 l supă de legume 200 ml smântâna sare piper
Mod de preparare: Ceapa se decojește și se toacă. Se spală cartofii,
se decojesc și…
Read more »
Read more »
Supa de arpacas si linte
O
reteta delicioasa de supa cu:arpacas, linte, fasole verde, ceapa,
usturoi, telina, cimbru, oregano, salvie, vegeta, ulei, sare, piper.
Ingrediente: 300 g arpacaş 150 g linte 250 g fasole verde 1 ceapă mare 3
căţei usturoi 1 ţelină mică 1/2 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă oregano 5
frunze salvie vegeta 2 linguri ulei sare piper …
Read more »
Read more »
Supa picanta cu carnati
Supa
picanta cu carnati din: ceapa, carnati afumati, ardei gras, boia, ulei,
sare, ardei iute si patrunjel. Ingrediente: 2 cepe 2 carnati afumati un
ardei gras 4-5 cartofi o lingurita boia dulce sau iute, dupa gust o
lingura ulei sare 2 ardei iuti o legatura patrunjel Mod de preparare:
In ulei încins, se pun…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu nucsoara si smantana
Supa
de cartofi cu nucsoara si smantana din: cartofi, morcovi, maghiran,
chimen, nucsoara si smantana. Ingrediente: 2 cartofi mari 2 morcovi mici
1 lingurita maghiran chimen nucsoara rasa 2 linguri smantana Mod de
preparare: Se spala cartofii si se taie cuburi (cu tot cu coaja). Se
curata mrocovii, se spala si se taie felii…
Read more »
Read more »
Paste picante cu somon in sos de smantana
Paste
picante cu somon in sos de smantana din: ceapa, usturoi, ardei iute,
taitei, sare, piper, unt, vin alb, supa, smantana, emmentaler, file de
somon, suc de lamaie si ceapa verde. Ingrediente: 1 ceapa 1 catel de
usturoi 1 ardei iute rosu 400 g taitei subtiri sare piper 2 linguri unt
100 ml vin alb…
Read more »
Read more »
Supă asiatică cu pui şi ceapă
Supă
asiatică cu pui şi ceapă din: piept de pui, ceapa verde, boabe porumb,
apa, lapte dulce, ardei iute, usturoi, suc de lamaie, ulei, paine, unt,
sare, piper si busuioc. Ingrediente: doi piepti de pui o legatura de
ceapa verde 300 g boabe porumb un litru apa 400 ml lapte dulce un ardei
iute doi…
Read more »
Read more »
Supă de gulioare cu smantana si boia
O
reteta delicioasa de supa cu: gulii, carne de porc, untura, faina,
smantana, usturoi, sare, boia. Ingrediente: 3-4 gulii 1 kg carne de porc
2 linguri untură 1 lingură făină 100 ml smântână câţiva căţei de
usturoi sare 1 linguriţă boia Mod de preparare: Cureţi guliile de
coajă şi le tai cuburi pe care…
Read more »
Read more »
Supa de pastarnac cu conopida si ghimbir
Supa
de pastarnac cu conopida si ghimbir din: ulei de masline, conopida,
usturoi, pastarnac, ghimbir, ceapa, seminte de fenicul, ardei iute,
turmeric, zeama de lamaie, coaja de lamaie, supa de legume si coriandru.
Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 conopida medie taiata in
buchetele 1 lingurita seminte de coriandru 3 catei de usturoi feliati…
Read more »
Read more »
Supă de peşte cu fasole şi praz
Supă
de peşte cu fasole şi praz din: apa, fileuri de peste, ciuperci, ceapa,
usturoi, fasole verde, praz, mazare, morcov, lamaie, pudra de curry,
ulei de masline, sare, piper si coriandru. Ingrediente: doi litri de apa
un kg fileuri de peste 100 g ciuperci o ceapa un catel de usturoi 200 g
fasole verde un…
Read more »
Read more »
Crema de pui cu legume
Crema
de pui cu legume din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, conopida,
ardei gras, patrunjel, unt, sare si piper. Ingrediente: 500 g piept de
pui 2 cepe 2 morcovi 1 telina mica 1 conopida mica 1 ardei gras 1
radacina patrunjel 100 g unt 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Curăţaţi…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu conopida
Supa
de cartofi cu conopida din: conopida, cartofi, ulei, ceapa, morcovi,
orez, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 kg
cartofi 1 conopida potrivita 100 ml ulei 2 cepe 2 morcovi 2 linguri orez
2 linguri rosii in bulion 1 legatura patrunjel sare piper Mod de
preparare: Puneţi la fiert cartofii curăţaţi…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de fasole verde
Supa
de fasole verde din: ceapa, morcovi, telina, fasole pastai, paste
fainoase, ulei, patrunjel si sare. Ingrediente: o ceapa 2 morcovi 100 g
telina 500 g fasole pastai 4 linguri paste fainoase o lingura ulei
cateva fire patrunjel sare Mod de preparare: Toate legumele se spală
bine în apă rece, se curăţă de coajă…
Read more »
Read more »
Carne la capac
Carne
la capac din: ardei gras, pulpa de ananas, ceapa verde, ardei iute,
ulei, carne tocata, supa, ketchup, sare, piper si zahar. Ingrediente: 1
ardei gras verde 1 ardei rgas rosu 250 g pulpa de ananas 1 legatura
ceapa verde 1-2 ardei iuti 2 linguri ulei 250 g carne tocata mixta 125
ml supa 6…
Read more »
Read more »
Cum se prepara supa de curry (video)
Cautati
o supa pe care doriti s-o serviti celor dragi? Incercati sa faceti
copiii sa manance mai multe legume? Am inteles, supa de curry este ceea
ce aveti nevoie. Incercati supa de curry, este nemaipomenita cu gustul
ei usor picant datorita aromei de curry si atat de simplu de preparat
incat chiar si copiii pot…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu galuste
Supa
de dovlecei cu galuste din: pesmet, lapte, faina, branza de vaci,
galbenus, busuioc, sare, piper, dovlecei, supa de legume, vin alb si
nucsoara. Ingrediente: 4 linguri pesmet 4 linguri lapte 1 lingura faina
100 g branza de vaci 1 galbenus 2 linguri busuioc tocat sare piper 600 g
dovlecei 1,2 l supa de legume…
Read more »
Read more »
Rulada de porc cu ciuperci
O
reteta delicioasa de rulada cu:carne de porc, ciuperci, ceapa, usturoi,
vin alb, cascaval, sunca de porc, unt, ulei, vin, supa, sare, piper.
Ingrediente: 800g muşchi file de porc, bucată întreagă 300g ciuperci 1
ceapă 2 căţei de usturoi 10ml vin alb 20g caşcaval 40g şuncă de porc
20gunt 100mlulei 200ml vin apă sau supă…
Read more »
Read more »
Supa de mere cu crutoane
Supa
de mere cu crutoane din: ardei grasi, castraveti, ceapa, usturoi,
slaninuta, mere, untura, boia dulce, supa, sare, piper, paine, unt,
smantna, si rondele de ceapa ciorii. Ingrediente: 100 g ardei grasi
rosii 100 g ardei grasi verzi 100 g castraveti 1 ceapa 1 catel de
usturoi 40 g slaninuta impanata afumata 250 g mere…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu legume si menta
Supa
de pui cu legume si menta din: rosie, ceapa verde, telina, morcov,
ceapa, ulei, piept de pui, supa de legume, pasta, coaja de lamaie, suc
de lamaie, sare, piper, boia si menta. Ingrediente: 1 rosie 2 cepe verzi
250 g telina 1 morcov 1 ceapa 1 lingura ulei 300 g piept de pui 1,5…
Read more »
Read more »
Supa din maruntaie de pui
Supa
din maruntaie de pui din: maruntaie de pui, zarzavat, ceapa, unt,
faina, smantana, piper boabe, foaie dafin, galbenus, sare, apa si
patrunjel verde. Ingrediente: maruntaie de la 2 pui 1 legatura zarzavat 1
ceapa 1 lingurita unt 1 lingura faina 100 g smantana piper boabe 1
foaie dafin 1 galbenus sare 2 l apa…
Read more »
Read more »
Supă de legume cu orez
Supă
de legume cu orez din: morcovi, ceapa alba, praz, mazare, cartofi,
orez, ulei, ardei iute, ardei capia, telina, usturoi, ghimbir, frunza de
dafin, salvie, patrunjel, iaurt, sare si piper. Ingrediente: doi
morcovi doua cepe albe un fir de praz 250 g mazare 4 cartofi 50 g orez
100 ml ulei un ardei iute doi…
Read more »
Read more »
Supa de conopida cu mere
Supa
de conopida cu mere din: conopida, mere acrisoare, unt, faina, lapte,
supa de faina, smantana, patrunjel verde, sare si piper. Ingrediente: 1
conopida mare 2-3 mere acrisoare 100 g unt 2 linguri faina 500 ml lapte
100 ml supa de gaina sau de zarzavat 200 ml smantana 1 legatura
patrunjel vede sare piper …
Read more »
Read more »
Supa de vacuta cu taitei
Supa
de vacuta cu taitei din: piept de vaca, ceapa, morcovi, radacina de
pastarnac, radacina de patrunjel, radacina de telina, taitei, patrunjel
verde, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 1 rasol sau 800 g piept de
vaca 1 ceapa 2 morcovi mari 1 radacina de pastarnac 1 radacina de
patrunjel 1 radacina de telina potrivita 200…
Read more »
Read more »
Supă-cremă de cartofi cu andive
Supă
cremă de cartofi cu andive din: cartofi, ceapa, ulei, supa de legume,
ardei iute, andive, smantana, sare, piper, sunca si ceapa ciorii.
Ingrediente: 250 g cartofi albi 2 cepe 1 lingura ulei 500 ml supa de
legume 1 ardei iute 200 g andive 200 ml smantana sare piper 50 g sunca 2
linguri rondele…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa de legume
Supa
de legume din: morcovi, cartofi, ceapa, ardei gras, paste, ulei,
verdeata si sare. Ingrediente: 2 morcovi 4 cartofi 2 cepe 2 ardei grasi
100 g paste fara ou 2 linguri ulei verdeata sare Mod de preparare:
Toate legumele se spală, se curăţă si se taie cât mai mărunt. O oală cu
doi litri…
Read more »
Read more »
Supa de crap
Supa
de crap din: coada de crap, capul unui crap, rosii in bulion, bulion,
ardei, ceapa, cub concentrat de legume si verdeata. Ingrediente: coada
si capul unui crap 3 rosii in bulion 2 linguri bulion 6 ardei 2 cepe un
cub concentrat de legume verdeata dupa gust Mod de preparare: In apă
clocotită se…
Read more »
Read more »
Supa de varza de Bruxelles cu rasol de vita
Supa
de varza de Bruxelles cu rasol de vita din: ceapa, morcovi, telina,
patrunjel, praz, ulei, apa, sare, foid ed afin, boabe de ienibahar,
boabe de piper, fulgi de mei, varza de bruxelles si rasol de vita.
Ingrediente: 1 ceapă 2 morcovi 100 g țelină 100 g rădăcină de pătrunjel
100 g praz 2 linguri…
Read more »
Read more »
Supa cu ciuperci si paste
Supa
cu ciuperci si paste din: ciuperci, morcovi, ceapa, telina, patrunjel,
ulei, fusilli, sare si piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 3-4 morcovi 2
cepe o telina patrunjel ulei 200 g fusilli sare piper Mod de
preparare: Se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi ulei. După ce au
fiert, se scot şi…
Read more »
Read more »
Plachie de crap cu smantana
Plachie
de crap cu smantana din: ardei grasi, rosii, ceapa, kaizer afumat,
untura, boia dulce, sare, piper alb, supa, fule de crap, suc de lamaie,
smantana si patrunjel. Ingrediente: 1 kg ardei grasi asortati 700 g
rosii 150 g ceapa 50 g kaizer afumat 2 linguri untura 1 lingurita boia
dulce sare piper alb 400…
Read more »
Read more »
Supa a la grec
Supa
a la grec din: pui, ceapa, ardei, sare, telina, patrunjel, pastarnac,
morcovi, boabe de piper, unt, ou, zeama de lamaie, patrunjel si faina.
Ingrediente: un pui 1-2 cepe 2 ardei sare o telina radacina si frunze o
radacina patrunjel un pastarnac 2 morcovi 3-4 boabe de piper piper
macinat 50 g unt un ou…
Read more »
Read more »
Supa crema de cartofi cu patrunjel
Supa
crema de cartofi cu patrunjel din: cartofi, unt, lapte, galbenusuri,
sare si patrunjel. Ingrediente: 5 cartofi 1 lingura de unt 250 ml lapte 2
galbenusuri sare patrunjel Mod de preparare: Cartofii curăţaţi în
prealabil de coajă se taie cubuleţe şi se fierb într-un litru de apă cu
puţină sare, până când se înmoaie.…
Read more »
Read more »
Supă cu broccoli şi carpaccio
O
reteta delicioasa de supa cu:broccoli, carapaccio, sunca de porc
afumata, rosii galbene, morcovi, ceapa, ardei gras, ulei, cimbru, sare,
piper, smantana, iaurt. Ingrediente: 500 g broccoli 300 g carapaccio
100 g şuncă de porc afumată 400 g roşii galbene doi morcovi o ceapă doi
cartofi un ardei gras 50 ml ulei de floarea-soarelui…
Read more »
Read more »
Supa crema de ciuperci in paine
Supa
crema de ciuperci in paine din: ceapa, patrunjel, telina, cartofi,
ciuperci, apa, paine graham, ulei, sare, piper, patrunjel, chimen si
frunze de salata. Ingrediente: 2 cepe mari 1 radacina de patrunjel 1
telina potrivita 4 cartofi mari 300 g ciuperci proaspete 3 l apa 4
painici graham ulei sare piper patrunjel 1 lingurita rasa…
Read more »
Read more »
Supa deasa de legume
Supa
deasa de legume din: ardei gras, fasole verde, morcov, ceapa, telina,
broccoli, patrunjel, ulei si sare. Ingrediente: una ardei gras verde un
ardei gras rosu 200 g fasole verde un morcov o ceapa mare o ramurica
telina cateva buchetele broccoli cateva fire de patrunjel 2 linguri ulei
sare Mod de preparare: Toate legumele…
Read more »
Read more »
Salată de sfeclă roşie cu coaja de portocala si miez de nuca
Salată
de sfeclă roşie cu coaja de portocala si miez de nuca din: sfecla
rosie, sare, ceapa, otet de mere, supa, piper, ulei de nuci, portocale,
salata verde si nuci. Ingrediente: 400 g sfecla rosie sare 2 cepe 5
linguri otet de mere 100 ml supa piper 5 linguri ulei de nuci 2
portocale 300…
Read more »
Read more »