O
reteta de sos de piersici cu votca din: piersici, votca, lamaie, zahar
brun si frunze de menta. Ingrediente: 3 pierisici 2 linguri votca 1
lamaie 2 linguri zahar brun 4-5 frunze mici de menta Mod de preparare:
Curăţă piersicile de sâmburi şi de coajă şi taie-le bucăţi. Pune-
21 May 2012

O
reteta de Punch de portocale si grepfrut din: portocale, grepfrut,
limeta, zahar, lichior de portocale, grenadine, vin rose si sampanie.
Ingrediente: 3 portocale 3 grepfruturi 1 limeta 50 g zahar 4 cl lichior
de portocale 3 cl sirop de grenadine 1 sticla de vin rose 1 sticla de
sampanie Mod de preparare: Curatam…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de tort cu nuca si sirop de mirodenii din: unt, oua, coniac,
coaja si zeama de portocala, zahar tos, scortisoara, cuisoare, faina,
praf de copt, crutoane si miez de nuca. Ingrediente: unt topit, pentru
uns 5 ouă mari, gălbenuşurile separate de albuşuri 2 linguri de coniac
coaja rasă şi zeama de la 1…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de fusilli cu pesto si chiftelute de ton din: fusilli, busuioc,
ulei de masline extravirgin, usturoi, fistic, nuci, parmezan, smantana,
ton, ceapa verde, pesmet, patrunjel, seminte de pin si ou. Ingrediente:
500 g fusilli 1 punga busuioc proaspat 4 linguri ulei de masline
extravirgin 2 catei de usturoi 2 linguri de fistic crud,…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de clafoutis de cirese din: cirese, oua, zahar, zahar vanilat,
sare, lapte, rom si faina. Ingrediente: 500 g cirese 4 oua 80 g zahar 1
plic zahar vanilat 1 praf sare 380 ml lapte eventual 1 lingura de rom
140 g faina Mod de preparare: Se unge o formă rotundă, mică, de…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de Salată de fileuri de solă şi sparanghel din: fileuri de sola,
icra de somon, sparanghel, smantana, votca, lamaie, zahar, zmeura, otet
balsamic, otet de vin alb, untisor, arpagic verde, ulei extravirgin de
masline, sare si piper. Ingrediente: 8 fileuri de solă 40 g icre de
somon 8 bucăţi de sparanghel de mărime…
Read more »
21 May 2012

O
reteta video despre cum se prepara Cocktail June Bug, o bautura foarte
delicioasa si gustoasa. Cum se prepara Cocktail June Bug
Read more »
21 May 2012

O
reteta de tarta cu migdale si mandarine din: faina, migdale, zahar,
unt, galbenus, unt, marmelada si inghetata. Ingrediente: 150 g faina 100
g migdale macinate 100 g zahar 150 g unt rece 1 galbenus (mediu) faina
pentru suprafata de lucru unt si faina pentru formele de tarta iti mai
trebuie: 2 linguri marmelada sau…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de salata cu sos de smantana din: rosii, ananas, banane, salata
verde, smantana, portocale, lamaie, zahar si sare. Ingrediente: 4 roşii
cu pulpă tare 1 ananas 2 banane 1/2 inimă de salată verde 2 dl smântână
lichidă 2 portocale întregi 1 lămâie zahăr sare Mod de preparare:
Spălaţi inima de salată verde,…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de sos de mere verzi, banane si rom din: mar verde, crema de
iaurt, banane, rom alb, zahar si zeama de lamaie. Ingrediente: 1 mar
verde 150 g crema de iaurt dulce 1/2 banane (nu foarte dulce) 3 linguri
rom alb 1 lingura zahar 1/2 zeama de lamaie Mod de preparare: Spală…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de cartofi noi prajiti cu usturoi din: ulei de masline, usturoi,
ghimbir, seminte de fenicul, cumin, curcuma, cartofi si zeama de
lamaie. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 8 catei mari de usturoi
necuratati de coaja 3 felii mari de ghimbir necuratate de coaja 2
lingurite seminte de fenicul 2 lingurite cumin 2…
Read more »
21 May 2012

O
reteta de mazare cu mere si ghimbir din: ulei de masline, ghimbir,
usturoi, mazare si mere rosii. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2
linguri ghimbir proaspat taiat in fasii 3 catei de usturoi tocati fin
450 g mazare mangetout, curatata de ate 2 mere rosii de desert mai tari
necuratate de coaja si…
Read more »
20 May 2012

Aroma
acestui sos gros, care se amestecă cu nişte penne de formă tubulară, nu
este deloc uşoară sau delicată. Cuvântul arrabbiata înseamnă în
italiană „mânios”, sugerând perfect iuţeala ingredientelor folosite în
prepararea mâncării. Iniţial, penne all’arrabbiata era o mâncare romană,
dar astăzi pe tot cuprinsul Italiei există o mulţime de reţete diferite
pentru prepararea sosului.…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de Spanakopita din: ulei de masline, ceapa, sare de mare, piper,
frunze de spanac, nucsoara, branza feta, oua, smantana, muguri de pin,
unt si foi de placinta. Aceasta placinta cu spanac si branza feta este
probabil cea mai cunoscută plăcintă grecească, preparată aproape zilnic
în Grecia şi consumată de obicei ca aperitiv consistent.…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de piersici umplute cu inghetata din: piersici, lapte, zahar
pudra, zahar vanilat, galbenusuri, frisca, dulceata de visine, miez de
nuca si lichior de visine. Ingrediente: 6 piersici mari 1 l lapte 200 g
zahar pudra 2 plicuri zahar vanilat 8 galbenusuri 150 g frisca 4 linguri
dulceata de visine miezul de la 10…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de cotlete de miel cu sos avgolemono din: cotlete de miel, ulei
de masline, otet de vin rosu, oregano, usturoi, sare de mare, piper,
supa de pui, galbenusuri, zeama de lamaie si oregano. Daca marinati
cotletele intr-o vinegreta cu oregano şi usturoi înainte de a le pune pe
grătar, acestea capătă un gust…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de crema englezeasca cu alune de padure din: lapte, galbenusuri,
zahar, crema de alune de padure, sare si alune de padure. Ingrediente:
500 ml lapte integral 4 galbenusuri 120 g zahar 1 lingurita crema de
alune de padure sare 50 g alune de padure curate Mod de preparare:
Incălzeşte laptele, pune crema…
Read more »
20 May 2012

O
retete de Friptură de raţă cu piure vanilat şi ragu de ciuperci
sălbatice cu mazăre din: piept de rata, boabe de piper, bacon afumat,
ciuperci, vin , mazare, supa de pui, cartofi, smantana, pastaia de
vanilie si unt. Ingrediente: 2 piepti de rata 1 lingura de piper boabe,
usor zdrobit 85 g de bacon…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de raita de verdeturi mixte din: rosii, castraveti, ridichi,
arpagic verde, iaurt, curry, piper, patrunjel si sare. Raita sunt salate
pe bază de legume (castravete, ceapă, morcov) sau fructe (ananas,
papaia) cu iaurt şi mirodenii (coriandru, chimen, piper de Cayenne).
Originare din India, ele sunt proaspete şi răcoroase, bune de îmbinat cu
feluri…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de Inimioare de gauffre cu îngheţată din: unt, zahar, oua,
faina, sare, smantana, grasime, inghetata, coaja de portocale, lichior
de portocale si capsuni. Ingrediente: pentru gauffre: 50 g unt moale 30 g
zahar 2 oua (medii) 125 g faina 1 varf de cutit de sare 125 ml smantana
grasime pentru aparatul de gauffre…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de morcovi cu glazura de portocale din: morcovi, suc de
portocale, coriandru, unt si menta. Ingrediente: 900 g morcovi taiati in
doua pe lungime si apoi in bucati de 5 cm lungime 175 ml suc concentrat
de portocale, proaspat sau congelat si dezghetat in prealabil 2
lingurite coriandru macinat 175 ml apa 15…
Read more »
20 May 2012

Cocktailuri
simple: Reteta zilei: Cocktail Bacardi cu capsuni O reteta de cocktail
bacardi cu capsuni din: bacardi, capsuni, zahar, zeama de lamaie si
gheata. Ingrediente: 1/2 cana Bacardi 10 capsuni 3 linguri zahar zeama
de lamaie gheata macinata Mod de preparare: Se pun capsunile intr-un
blender cu gheata. Se adauga Bacardi, zaharul si cateva picaturi…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de crema de lapte cu busuioc din: lapte, galbenusuri, zahar,
amidon si busuioc. Ingrediente: 500 g ml lapte integral 50 ml lapte
condensat 2 galbenusuri 1 lingura zahar 25 g amidon 6 frunze de busuioc
Mod de preparare: Încălzeşte laptele, pune frunzele de busuioc bine
spăla¬te în prealabil şi lasă-le să se…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de salata nicoise din: cartofi, fasolica verde, rosii,
patrunjel, fileuri de ansoa, masline, capere, otet, ulei extravirgin de
masline, sare si piper. Ingrediente: 2 cartofi 150 g fasolică verde 3
roşii coapte 1 legătură de pătrunjel 6 fileuri de anşoa, conservate în
sare 100 g măsline negre 2 linguri de capere în sare…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de Cheese cake cu cireşe din: unt, biscuiti, zahar, compot de
cirese, amidon, zahar, scortisoara, cuisoare, foi gelatina, branza de
vaci, zahar, suc de lamaie si frisca. Ingrediente: blat: 75 g unt 300 g
biscuiti integrali 50 g zahar glazura de cirese: 425 ml compot de cirese
1 lingura amidon 30 g zahar…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de Taitei Yakisoba din: taitei, usturoi, varza, morcovi,
ciuperci, creveti si piept de pui. Ingrediente: 1 pachet taitei usturoi
varza alba morcovi ciuperci shiitake creveti piept de pui Mod de
preparare: Se taie ciupercile in felii subtiri, la fel morcovii si varza
alba. Se încinge intr-o tigaie nişte ulei şi pune usturoiul tocat.…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de creveti cu chilli, lamaie si patrunjel din: ulei de masline
extravirgin, creveti, usturoi, fulgi de chilli, coaja si zeama de lamaie
si patrunjel. Ingrediente: 2 linguriulei de masline extravirgin 300 g
creveti mari, cruzi 2 catei de usturoi, tocati fin 1 lingurita fulgi de
chilli coaja rasa si zeama de la 1…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de tarta de capsuni, menta si lime din: capsuni, lime, zahar
brun si frunze de menta. Ingrediente: 10 capsuni 2 lime 2 linguri zahar
brun 5-6 frunze de menta Mod de preparare: Spală căpşunile foarte bine
sub jet de apă rece şi curăţă-le de codiţe. Usucă-le cu hârtie
absorbantă şi taie-le cubuleţe…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de musaca de vinete din: ulei de masline, ceapa, usturoi, carne
de miel, pasta de tomate, sare de mare, piper, rosii, scortisoara,
mirodenii picante, vin, oregano, vinete, unt, faina, lapte, branza
cheddar si oua. Ingrediente: 3-4 linguri de ulei de măsline, plus o
cantitate suplimentară pentru uns 3 cepe mari, curăţate şi tocate…
Read more »
20 May 2012

O
reteta video despre cum se prepara pui cu sos barbeque, un preparat
foarte delicios si gustos, rapid si sanatos. Cum se prepara pui cu sos
barbeque Pofta buna!
Read more »
20 May 2012

O
reteta de tortilla cu ceapa caramelizata din: ceapa, ulei de masline,
cartofi si oua. Ingrediente: 2 cepe mari, taiate pe jumatate si feliate 5
linguri ulei de masline 800 g de cartofi, decojiti si taiati in felii
cu grosimea de 2,5 cm 6 oua mari Mod de preparare: Se încinge cuptorul
la 200°…
Read more »
20 May 2012

Când
vine vorba de amestecul delicat de busuioc proaspăt, ulei de măsline şi
usturoi care formează sosul pesto, amatorii de paste devin de-a dreptul
poetici. Busuiocul creşte din abundenţă în toate grădinile şi pe toate
câmpurile de pe dealurile din provincia Liguria, aflată în nordul
Italiei. Cu savoarea lui uşoară, el se potriveşte cu o…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de frigarui de pui condimentate din: pulpe de pui, ulei de
masline, seminte de fenicul, chimion, boia afumata, usturoi, otet de vin
rosu si aioli. Ingrediente: 6 pulpe superioare de pui, dezosate, fara
piele (aproximativ 500 g) 2 linguri ulei de masline 1 lingurita seminte
de fenicul, zdroite 1 lingurita de chimion macinat…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de desert cu inghetata si piscoturi din: piscoturi, inghetata,
capsune, lichior si frisca. Ingrediente: 200 g piscoturi pentru sampanie
1 cutie (600 ml) inghetata din comert 300 g capsune sau zmeura 150 ml
lichior sau coniac 200 ml frisca lichida
20 May 2012

O
reteta de salata de fasole si mere din: mere, fasole, ceapa, iaurt,
curcuma, scortisoara, chimen, cuisoare, zahar, coriandru, ulei
extravirgin de masline, sare si piper. Ingrediente: 2 mere roşii 250 g
fasole mare albă 1 ceapă 2 borcănele de iaurt natural gras 1/2 linguriţă
de curcuma 1/2 linguriţă de praf de scorţişoară 1/2 linguriţă…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de sos picant de ciocolata din: lapte, smantana, ciocolata,
zahar, ardei iute, scortisoara si cuisoare. Ingrediente: 100 ml lapte
100 ml smantana dulce 100 g ciocolata menaj 100 lingura zahar 1 ardei
iute rosu uscat 1 baton de scortisoara 1 cuisor Mod de preparare:
Incălzeşte laptele puţin şi adaugă zahărul, un cuişor,…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de calmar umplut cu orez, rosii si verdeturi din: calmari, ulei
de masline, ceapa rosie, usturoi, vin alb, orez, rosii, zahar tos, sare
de mare, piper, menta si patrunjel. Ingrediente: 10 calmari tineri,
curăţaţi; tentaculele puse deoparte ulei de măsline, pentru asezonat
Umplutură de orez: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de piure taranesc de cartofi din: cartofi, sunca de curcan,
ceapa rosie, cimbru verde, lapte, unt, piper si ceapa verde. Este o
garnitură delicioasa. Ingrediente: 675 g cartofi parfumati curatati de
coaja si taiati 4 bucati de sunca de curcan taiate in bucati mai mari 1
ceapa mica rosie tocata 1 lingurita cimbru…
Read more »
20 May 2012

O
reteta simpla de Cocktail Batavia din: rom alb, curacao triple sec, suc
de ananas, suc de pere, suc de mere si bitter lemon. Ingrediente: 4 cl
rom alb 4 cl Curacao Triple Sec 10 cl suc de ananas 10 cl suc de pere 10
cl suc de mere 1 l Bitter Lemon Mod…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de scones cu fructe din: faina, sare, praf de copt, unt, zahar
fin, lapte, capsuni, gem de capsuni, bezele si smantana. Ingrediente:
400 g de faina cu agent de creste, plus extra pentru pudrat 1/4
lingurita de sare 1 lingurita praf de copt 100 g unt, taiat cuburi 3
linguri de zahar fin,…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de prajitura la tava cu visine si glazura de smantana din:
faina, drojdie, zahar, sare, coaja de lamaie, lapte, unt, ou, visine,
smantana si zahar. Ingrediente: blat de cozonac: 375 g faina 1 plic
drojdie uscata 50 g zahar 1 praf sare coaja rasa de la o lamaie 175 ml
lapte 75 g…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de salata de morcovi si grepfrut din: grepfrut, morcovi,
arahide, ulei de arahide, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 2
grepfrut 3 morcovi 1/2 pahar de arahide prajite 1 lingura ulei de
arahide 1 legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare: Curăţaţi
şi spălaţi morcovii, feliaţi-i julien şi puneţi-i deoparte. Spălaţi şi…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de sparanghel cu vinegreta din: sparanghel, ardei, ceapa verde,
cimbru, supa de pui, otet de vin alb si piper. Sparanghelul proaspăt se
găsea pe vremuri doar primăvara, dar acum se poate cumpăra pe tot
parcursul anului. Aroma unică, dulceagă a sparanghelului e si mai
plăcută când se combină cu o vinegretă uşoară Ingrediente:…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de casata de banane din: banane, pepene galben, ananas, nuca,
branza de vaci, zeama de lamaie si frisca. Ingrediente: 2 banane 1/4
pepene galben 150 g ananas din compot 3 linguri nuca macinata 150 g
branza de vaci 1 lingurita zeama de lamaie 100 ml frisca lichida Mod
de preparare: Scurgi bine…
Read more »
20 May 2012

O
reteta de sos de zmeura si vanilie din: zmeura, pastaie de vanilie, apa
si zahar. Ingrediente: 250 g zmeura 1 pastaie de vanilie 100 ml apa 2
linguri zahar Mod de preparare: Pune apa, zahărul şi păstaia de
vanilie într-o crăticioară şi fierbe-le, la foc mic, timp de 5 minute
din momentul în…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de chiftelute de pui la cuptor din: paine, lapte, bacon, ceapa,
usturoi, ulei extravirgin de masline, ou, carne de pui, pasta de tomate
si frunze de patrunjel. Ingrediente: 3 felii de pâine rupta în bucăţi
mici 1/3 cana lapte 3 felii de pancetta/bacon 1 ceapa mica, tocata fin 1
căţel de usturoi mic,…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de sardine la gratar cu tzatziki din: sardine, ulei de masline,
sare de mare, piper, castravete, usturoi, iaurt, zeama de lamaie si
frunze de menta. Ingrediente: 12 sardine foarte proaspete, curăţate de
solzi şi eviscerate ulei de măsline, pentru asezonat sare de mare şi
piper negru Tzatziki: 1 castravete 2 căţei de usturoi,…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de Minicocteiluri cu creveţi din: smantana, ketchup, salata
verde, ridichi, mazare, creveti si lamaie. Ingrediente: 140 g smantana
50 g ketchup 2 inimi de salata verde, rupte in fasii 140 g ridichi,
taiate fin 140 g de mazare, decongelata 200 g de creveti mici,
decorticati, decongelati 1 lamaie, taiata in 12 felii fine…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de salata de paste cu salsa de castraveti din: paste, patrunjel,
menta, ceapa verde, tarhon verde, roii, piper, iaurt, avocado, telina,
ardei, castravete, nasturel si mar. Ingrediente: 225 g paste in forma de
scoici sau alte paste concave 4 linguri patrunjel tocat 4 linguri menta
verde tocata 4 linguri codite de ceapa verde…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de sos de branza de vaci si sofran din: lapte, smantana, branza
de vaci, sofran, vanilie si zahar. Ingrediente: 150 ml lapte 500 ml
smantana dulce 120 g branza de vaci 1 varf de cutit sofran 1/2 pastaie
de vanilie 2 linguri zahar Mod de preparare: Pune laptele la încălzit.
Despică păstaia…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de supa de fasole alba si legume din: fasole alba, ulei de
masline, morcovi, ceapa, telina, usturoi, sare de mare, piper, rosii,
pasta de tomate, oregano, patrunjel si branza feta. Este foarte simplu
de preparat – trebuie doar să nu uitaţi să puneţi fasolea la înmuiat cu o
noapte înainte şi să o…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de tiramisu de fructe cu inghetata din: afine, glazura rosie,
suc de afine, zahar, coaja de lamaie rasa, rom, piscoturi si inghetata.
Ingrediente: 250 g afine (daca nu ai proaspete, poti folosi si
congelate) 1 plic glazura rosie pentru tort 250 ml suc de afine sau de
coacaze negre 2 linguri zahar coaja…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de salata cu mere si curmale din: alune, mere, curmale, ardei
gras, telina, struguri, andive, iaurt, maioneza, suc de lamaie, zahar
tos, sare si piper. Ingrediente: 55 g alune tocate 2 mere de desert cu
coaja verde curatate si tocate grosier 170 g curmale proaspete curatate
de samburi si tocate grosier 1 ardei…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de fondue valdostan din: emmentaler, lapte, galbenusuri, unt,
sare si piper alb. Ingrediente: 400 g Emmentaler 200 ml lapte 4
galbensuri 35 g unt sare si piper alb Mod de preparare: Taie brânza
cubuleţe foarte mici şi ţine-o în lapte circa 3 ore ca să se înmoaie,
apoi strecoar-o, păstrând şi laptele.…
Read more »
19 May 2012

Cu
contrastul său minunat de gusturi si texturi, această salată sătioasă
se serveşte ca fel principal, fără a conţine prea multe grăsimi
saturate. Este reţeta perfectă pentru resturile de friptură de curcan.
Ingrediente: 225 g paste fusilli 150 g iaurt degresat 3 linguri maioneza
cu continut redus de grasimi 1 lingurita otet de vin alb…
Read more »
19 May 2012

O
reteta simpla de Punch Amaretto din: vin rose, amaretto, zeama de
lamaie, suc de portocale, sirop candel si coacaze. Ingrediente: 1 sticla
vin rose 8 cl Amaretto 9 cm zeama de lamaie 6 cl suc de portocale 6 cl
sirop candel 50 g coacaze Mod de preparare: Turnam intr-o cana de
Sangire ingredientele…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de cupa cu avocado si creveti din: cartofi, ulei de floarea
soarelui, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boabe de coriandru, seminte
de cumin, avocado, creveti, lamaie verde, piper, iaurt, coriandru si
frunze de salata. Ingrediente: 450 g cartofi noi cu coaja rasa si taiati
cubulete 2 linguri ulei de floarea-soarelui 1 ceapa mica…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de ochiuri romanesti cu hasmatuchi si sos acrisor din: ceapa
verde, ulei, supa, otet de mere, castraveciori acri, mustar, capere,
sare, piper, zahar, creson, otet si oua. Ingrediente: 1 legatura ceapa
verde 6 linguri ulei 125 ml supa 3-4 linguri otet de mere 60 g
castraveciori acri 1 lingurita mustar 1 lingura capere…
Read more »
19 May 2012

Va
prezentam o serie de retete pentru weekend astfel incat sa puteti gati
simplu si rapid. Delectati-va cu aceste retete pentru weekend si va
asteptam sa vizionati mereu retetele noastre pentru weekend! Salată cu
brânză de vaci şi piersici O reteta de salata cu branza de vaci si
piersici din: fasole, fasole verde, untisor,…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de salata de radicchio cu mere si pere din: galbenus de oua,
ulei de seminte de struguri, ceapa, lamai, smantana, lapte batut, mere,
pere, radicchio, menta, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 de
gălbenuş de ou 1/2 cana plus 2 linguri de ulei de seminte de struguri 2
linguri de ceapa tocata marunt…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de supa de creson din: cartofi, fenicul, usturoi, unt, supa,
creson, smantana, sare, piper si nucsoara. Ingrediente: 500 g cartofi
albi 1 bulb de fenicul 1 căţel de usturoi 1 lingură unt cca 750 ml supă 2
mâini de creson 100 g smântână sare piper nucşoară rasă Mod de
preparare: Se decojesc…
Read more »
19 May 2012

O
reteta video despre cum se prepara somon in aluat, un preparat deosebit
de delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Cum se prepara somon in
aluat Pofta buna!
Read more »
19 May 2012

O
reteta de salata de legume de primavara din: morcovi, fasole verde,
sparanghel, mazare, soia, varza creata, unt si zahar. Ingrediente: 200 g
de morcovi cu frunze, curatati 200 g fasole verde 200 g sparanghel,
fara partea lemnoasa 200 g de mazare, proaspata sau decongelata 200 g
bob sau soia verde 200 g de varza…
Read more »
19 May 2012

O
reteta sinpla de Cocktail de trandafir din: petale de trandafir, zahar,
vin si sampanie. Ingrediente: 20 g petale de trandafir 1 cl zahar 1
sticla de riesling sec 1 sticla de sampanie Mod de preparare: Lasam o
ora la temperatura camerei petalele de trandafir amestecate cu zaharul
si cu o jumatate de sticla…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de tort cu nuci, visine si cacao din: unt, zahar pudra, cacao,
galbenusuri, visine, coaja de portocala confiata, miez de nuca si
frisca. Ingrediente: 200 g unt 150 g zahar pudra 3 linguri cacao 4
galbenusuri 100 g visine proaspete congelate sau din visinata 1 lingura
coaja de portocala confiata 50 g miez…
Read more »
19 May 2012

Mâncăruri
delicioase se prepară în toate ţările, dar italienii se mândresc cu
faptul că au atins perfecţiunea prin intermediul unui preparat culinar:
supă de fasole. Pentru a prepara această mâncare consistentă, cu
nenumărate variante regionale, se foloseşte în mod tradiţional fasolea
cannellini sau fasolea albă. Majoritatea mâncărurilor italiene sunt
simple, dar bine făcute. In această…
Read more »
19 May 2012

O
reteta de sos bolognez din: rosii, pulpa de porc, pulpa de vita,
kaizer, supa de legume, unt, morcov, ceapa, telina, vin rosu, pasta
concentrata de rosii, sare si piper. Ingrediente: 250 g rosii 100 g
pulpa de porc 100 g pulpa de vita 80 g kaizer 400 ml supa concentrata de
legume 50 g…