Retete de Paste:
Aperitiv din legume la minut
11 July 2009

Read more »
Tarta tripla cu visine
11 July 2009

Read more »
Spuma de mure si fragi
10 July 2009
Ingrediente: 500 g fragi 75 g mure 150 ml sirop de trestie de zahar 3
foi de gelatina 350 ml frisca lichida 75 g zahar pudra menta Mod de
preparare: Se varsa frisca intr-o salatiera si se pune la rece, cu
paletele mixerului. Se inmoaie foile de gelatina in apa rece. Se
amesteca…
Read more »
Read more »
Sos de usturoi cu mustar
10 July 2009

Read more »
Cum se prepara Lasagna cu Ciuperci (video)
10 July 2009

Read more »
Chiftele de cartofi copti cu sos de rosii si ceapa
10 July 2009

Read more »
Pui fript cu smochine
10 July 2009

Read more »
Inghetata de smochine si nectarine
10 July 2009

Read more »
Carpaccio de ton
10 July 2009

Read more »
Clatite americane cu zmeura
10 July 2009

Read more »
Supa crema de dovlecei cu mozzarella
10 July 2009

Read more »
Sos picant de rosii cu miere
10 July 2009

Read more »
Rulada picanta de curcan
9 July 2009

Read more »
Cum se prepara Cocktail Saffron Vodka Martini (video)
9 July 2009

Read more »
Cartofi cu oua la cuptor
9 July 2009
Ingrediente:
1 kg cartofi 4 oua 200 g branza sarata marar tocat 2 linguri de unt
usturoi sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata
cand au fiert si se taie felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun
intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cartofi se asaza un…
Read more »
Read more »
Snitele italiene
9 July 2009

Read more »
Prajitura cu biscuiti
9 July 2009

Read more »
Cele mai scumpe vinuri vandute in Romania
9 July 2009

Read more »
Miel în stil mediteraneean
8 July 2009

Read more »
Brazil Colada Cocktail
8 July 2009

Read more »
Ciocolata cu biscuiti
8 July 2009

Read more »
Piept de curcan in sos de patrunjel
8 July 2009

Read more »
Cum se prepara Pui Curry cu Spanac (video)
8 July 2009

Read more »
Placinta cu varza
8 July 2009

Read more »
Friptura cu cartofi, piersici si migdale
8 July 2009

Read more »
Prajitura cu gem de corcoduse
7 July 2009
Ingrediente:
Blat: 4 oua 4 linguri ulei 4 linguri apa 250 g zahăr 250 g făină
mirodenii Mod de preparare: Se separă albuşul de gălbenuş. Albuşul se
bate spumă şi se adaugă zahărul. Gălbenuşul se amestecă cu uleiul şi apa
şi se adaugă peste albuş. Se pune apoi făina. Compoziţia se toarnă
într-o tavă…
Read more »
Read more »
Tort de îngheţată
7 July 2009

Read more »
Placinta cu mere si scortisoara
7 July 2009

Read more »
Ghiveci
7 July 2009

Read more »
Prajitura simpla
7 July 2009
Ingrediente:
2 căni de făină (ceşti pentru ceai) 2 căni de zahăr pudră 2 căni nuci
măcinate sau mac măcinat 2 ouă 1/2 l lapte 1 praf de copt 1 plic zahăr
vanilat Mod de preparare: Se amestecă foarte bine toate ingredientele,
se toarnă în tava unsă cu grăsime şi pudrată cu făină şi se…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Cocktail Love Juice (video)
7 July 2009

Read more »
Tort marshmallow
7 July 2009

Read more »
Telina cu ciuperci
7 July 2009

Penne cu sos de ton
7 July 2009

Read more »
Branza topita pregatita in casa
7 July 2009

Read more »
Tort rapid
7 July 2009
Ingrediente:
500 g pişcoturi o cutie compot de ananas 500 g frişca Mod de
preparare: Pe un platou dreptunghiular aranjăm un strat de pişcoturi
stropite cu compotul de ananas. Peste pişcoturi punem bucăţele de ananas
tăiate mărunt, apoi un rând de frişca. Se repetă straturile, până la
terminarea ingredientelor. Deasupra se ornează cu frişca,…
Read more »
Read more »
Aperitiv deliciosgs
6 July 2009

Read more »
Supa crema de cartofi cu rosii
6 July 2009

Read more »
Tortilla cu legume si telina
6 July 2009

Read more »
Aperitiv cu parizer
6 July 2009
Ingrediente:
350 g parizer tăiat mărunt 300 g caşcaval ras 4 gălbenuşuri 1 praf de
copt 4 linguri smântână 2 castraveţi acri tăiaţi mărunt 1 gogoşar 1
lingură făină sare, piper după gust Mod de preparare: Albuşurile bătute
spumă se amestecă cu compoziţia. Se toarnă totul într-o tavă unsă cu
ulei şi tapetată cu făină.…
Read more »
Read more »
Cum se prepara BBQ Beef Shish Kebab cu Salata de Patrunjel (video)
6 July 2009

Read more »
Salata de sfecla rosie si masline
6 July 2009

Read more »
Mujdei de usturoi cu vegeta si smantana
6 July 2009

Read more »
Ardei umpluţi cu legume, carne si mozarella
6 July 2009

Read more »
Omleta cu sos de smantana
6 July 2009

Read more »
Gem de mere
6 July 2009

Read more »
Mamaliga cu ciuperci
6 July 2009

Read more »
Dulceata de grapefruit
6 July 2009

Read more »
Cascaval pane
6 July 2009

Read more »
Mix cu dovlecei, rosii si file de somon
5 July 2009

Read more »
Dulceata de portocale
5 July 2009

Read more »
Cum se prepara Challah (video)
5 July 2009

Read more »
Dovlecei umpluti cu amestec
5 July 2009

Read more »
Dulceata de kiwi
5 July 2009

Read more »
Pulpe de pui cu ardei si bacon
5 July 2009

Read more »
Dulceata de ceapa
5 July 2009

Read more »
Pateuri cu osanza de porc
5 July 2009

Read more »
Frigărui cu legume şi chiftele cu porumb
5 July 2009

Read more »
Mancare de ciuperci cu smantana
5 July 2009
Ingrediente:
1 cutie cu ciuperci sau 0,5 kg ciuperci proaspete 1 ceapă mijlocie
boia pastă de gogoşari de la borcan zeamă de supă sau apă 2 căţei de
usturoi 2 linguri făină sare piper condimente 150 g smântână 1 legătură
frunze de pătrunjel Mod de preparare: Dacă avem ciuperci din cutie,
tot conţinutul cutiei…
Read more »
Read more »
Salată cu porumb, ciuperci şi brânză
5 July 2009

Read more »
Varza cu carne si smantana
5 July 2009
Ingrediente:
2 kg varză acră 700 g carne de porc 2 cepe sare piper după gust 2
linguri untură 2 rămurele cimbru o legătură mărar 100 g smântână 2
linguri bulion de roşii Mod de preparare: Carnea se spală bine, se
taie bucjţele potrivite care se pun în grăsimea încinsă. Se rumeneşte
uşor împreuna…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Cocktail Caribbean Breeze (video)
4 July 2009

Read more »
Tocanita cu picioruse de porc
4 July 2009
Ingrediente:
2 picioruşe porc 4 cepe 1 ţelină 1 lingură condimente cimbru tarhon 3
linguri bulion 3 linguri ulei 2 linguri făină sare Mod de preparare
Picioruşele spălate şi tăiate în două pe lung se pun la fiert în apă
rece. După spumare se sărează uşor. Ceapa se taie solzişori, iar ţelina
se rade…
Read more »
Read more »
Legume în stil italian şi cotlete de porc
4 July 2009

Read more »
Biscuiţi de casă
4 July 2009

Read more »
Capatana de porc cu varza murata
4 July 2009
Ingrediente:
1/2 căpăţână de porc (poate fi şi afumată) 2 verze mici murate 2 frunze
de dafin, 2 linguri bulion cimbru 1 lingură ulei sare Mod de preparare:
Varza stoarsă de zeamă se toacă mărunt, se amestecă cu cimbru, bulion,
condimente şi ulei şi se pune într-o cratiţă. S e adaugă o ceaşcă de
apă.
Ingrediente:
6 roşii mari 150 g de mozzarella sau caşcaval cimbru (uscat sau verde )
busuioc piper sare 3-4 linguri ulei de masline Mod de preparare: Se
taie roşiile şi mozzarella în bucăţi sau rondele. Pe două farfurii
întinse, se aşază alternativ câte o felie de roşie şi una de mozzarella
sau caşcaval. Busuiocul şi…
Read more »
Ingredinete:
1/2 căpăţână de porc (poate fi şi afumată) 2 căni zeamă de varză
strecurată (poate fi zeamă de murături) 3 frunze de dafin 1 linguriţă
boabe piper 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă tarhon sare Mod de preparare:
Căpăţână se fierbe pe jumătate (se sărează după spumare). Se scurge
zeama şi se adaugă peste căpăţână…
Read more »
Ingrediente:
600 g carne tocată (pui sau pulpă de porc ) 2 cepe roşii mijlocii 12-14
foi de lasagna 5 linguri de ulei de măsline 3 rosii sare piper 100 g de
masline 50 g de unt cimbru rozmarin Mod de preparare: Pentru început,
se fierb foile de lasagna, conform instrucţiunilor de pe cutie. După…
Read more »
O
reteta video simpla si delicioasa despre cum se prepara supa de pui
marocana. Ingrediente: 3 tbsp olive oil 4 chicken drumsticks 4 chicken
thighs 4 carrots chopped 4 leeks 1 small pumpkin cubed 2 courgettes
chopped 2 ltr chicken stock 400 g chopped tinned tomatoes 1 zest of
lemon a handful of fresh…
Read more »
Ingrediente:
300 g morcovi 300 g telină 1 legătură de ceapă verde 3 linguri ulei 1
legătură pătrunjel sare piper 2 ouă 4 cotlete de porc ( a 180 de gr) 1
lingură unt Mod de preparare: Tocati marunt morcovii si telina si taiati
ceapa verde inele fine. Caliti totul in ulei. Curatati patrunjelul,
tocati-l…
Read more »
Ingrediente:
1 ceapă verde 1 căţel de usturoi 3 crenguţe pătrunjel 1 crenguţă cimbru
1 linguriţă capere 100 g carne tocată 2 linguriţe pesmet sare piper
cayenne 1 dovlecel mare 1 lingură parmezan ras 125 g roşii cherry piper
50 ml supă 1 linguriţă oţet balsamic Mod de preparare: Pregătiţi ceapa
verde şi tăiaţi-o inele…
Read more »
Ingrediente:
un ciolan afumat morcov ceapă ţelină fidea sau orez borş verdeaţă Mod
de preparare: Spălăm ciolanul, îl opărim şl-l fierbem apoi cu zarzavatul
tăiat. Când a fiert, adăugăm borşul fiert separat. Orezul se pune când
carnea e aproape fiartă. Se folosesc tăiţei preparaţi în casă. Punem
apoi verdeaţă şi mai lăsăm puţin pe foc.…
Read more »
Ingrediente:
Pentru aluat: 2 borcane vişine (a 720 ml) 250 g unt 200 g zahăr 1
pachet zahăr vanilinat 6 ouă 350 g făină 1 linguriţă praf de copt 3
linguri lapte Şi: 5 foiţe de gelatină 1 pachet budincă de vanilie 500
ml lapte 3 linguri zahăr 100 g zahăr pudră 4 picături ulei…
Read more »
Ingrediente:
4 vinete (a circa. 250 g) 2 linguri zeamă de lămâie 1 ceapă 500 g
carne tocată de vită 2 linguri pesmet 2 ouă sare piper 500 g roşii 2
crenguţe oregeno 50 g măsline negre (fără sâmburi) 250 ml supă 2 căţei
de usturoi 2 linguri ulei 500 g roşii bucăţi piper cayenne…
Read more »
Ingrediente:
300 g roşii cherry 2 dovlecei mici 12 ciuperci mari 1 ceapă 1 căţel de
usturoi 2 linguri ulei 250 g mozzarella sare piper cate 1/2 legătură
busuioc şi cimbru 800 ml lapte 150 g mălai instant 2 linguri mascarpone
nucşoară rasă Mod de preparare: Tăiaţi roşiile în patru, iar dovleceii
bucăţi. Curăţaţi ciupercile,…
Read more »
Ingrediente:
25 ml peach liqueur 25 ml lemon flavoured vodka 150 ml beer 10 ml lemon
syrup 1 old-fashioned glass Cum se prepara Cocktail Speedy Gonzales
Read more »
Fierbem
carnaţii în apă rece, descoperiţi. Sunt mai gustoşi cei afumaţi, fierţi
în zeamă de varză. Ii înţepăm cu acul – să nu crape la fiert. Ii servim
cu hrean ras, amestecat cu sare, oţet de mere şi o linguriţă de miere
sau muştar. Carnati fierti cu hrean ras Pofta buna!
Read more »
Ingrediente
: 4 cartofi 1 legătură pătrunjel 4 roşii uscate, în ulei sare piper 200
g cremă de brânză 100 g gorgonzola Mod de preparare: Incingeţi
cuptorul la 180°C. Spălaţi cartofii, uscaţi-i pe un şervet de
bucătărie, înfăşuraţi-i în folie de aluminiu şi înţepaţi-i de mai multe
ori cu o furculiţă. Intre timp spălaţi verdeaţa…
Read more »
Ingrediente:
1/4 kg fasole 3-4 gogonele murate 1/2 l zeamă de gogonele leuştean 1
lingură de ulei 1 morcov 1 ceapă sare cimbru Mod de preparare: Se spală
fasolea, se lasă câteva ore în apă rece, apoi se dă în clocot şi se
aruncă apa. Se umple oala cu apă rece şi se pune fasolea…
Read more »
Ingrediente:
125 g ciocolată cu mentă 75 g glazură amăruie 150 g cremă de cocos 175 g
unt 250 g zahăr 5 ouă 250 g făină 1 linguriţă praf de copt 100 g
migdale măcinate 50-75 ml lapte 100 g fulgi cocos 3 linguri lichior
cocos 1 -2 linguri dulceaţă gutui Mod de preparare: Ţineţi…
Read more »
Ingrediente:
1 somon de circa 1,2 kg (sau 1 crap eviscerat şi fără cap) 1 portocală 2
lămâi 150 ml oţet balsamic Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la
semnul 6/200 C sau încinge grătarul la temperatura maximă. Taie
portocala şi 1 lămâie felii; separat, taie o lămâie bucăţi Aşază
peştele eviscerat şi curăţat de solzi…
Read more »
Ingrediente:
500 g washed spinach 1 large bowl iced water 3 tbsp butter 1 tbsp cream
1 tbsp lime pickle salt 1 saucepan 1 large pot 1 colander 1 spoon 1
slotted spoon Un preparat delicios si usor de preparat Cum se prepara
Tangy Creamed Spinach
Read more »
Ingrediente:
1 cutie mazăre (mică) 1 cutie ciuperci 6 cartofi potriviţi, tăiaţi
cubuleţe 4 cepe 1/2 borcan zacusca 200 ml ulei 1 morcov (mai mare) tăiat
rondele sare piper 2 linguri bulion (paste tomate) Mod de preparare:
Intr-o cratiţă călim ceapa tăiată mărunt cu uleiul, adăugăm cartofii,
morcovul, mazărea şi ciupercile. Acoperim cu apă şi…
Read more »
Ingrediente:
500 g cartofi roşii, fierţi 1 gulie 4 morcovi 2 cepe 200 g fasole verde
(din conservă sau opărită) 2-3 linguri unt sare şi piper negru,
proaspăt măcinat 2 linguri praz, tăiat rondele Mod de preparare: Se
foloseste un vas adânc, neaderent, la foc mic şi acoperit cu capac de
mărime porivită. Curăţă cartofii…
Read more »
Ingrediente:
1 ciabatta 2 linguri ulei de măsline 8 roşii 400 g telemea de oi 1
legătură pătrunjel 2 căţei de usturoi zeama de la jumatate de lamaie
sare piper alb proaspat macinat Mod de preparare: Taie 1 ciabatta de
circa 500 g în două, pe lungime, si apoi în 6 felii. Stropeşte cu 2…
Read more »
Ingrediente:
4 fileuri de cod a câte circa 180 g 16 cartofi noi 4 fire ceapă verde
400 g roşii 1 rămurică de cimbru 2 căţei de usturoi 1 lămâie 100 ml vin
alb sec 200 ml concentrat de pui 2 linguri ulei de măsline D sare piper
negru, proaspăt măcinat Mod de preparare: Spală…
Read more »
Ingrediente:
1 ceapă (de preferat eşalotă sau ceapă roşie) 600 g roşii bine coapte
frunze proaspete de busuioc 1 lingura otet balsamic 3 linguri ulei de
măsline o jumatate linguriţă zahăr 1 linguriţă sare o jumatate linguriţă
piper, proaspăt măcinat Mod de preparare: Intr-un bol mic, prepară
vinegreta din oţet balsamic, ulei, zahăr, sare si…
Read more »
Ingrediente:
1 găină de 1,4 kg 250 ml supă clară 3 lămâi 150g unt 1 lingură cimbru
mărunţit sare şi piper negru proaspăt măcinat Mod de preparare: Amestecă
untul cu coaja rasă de lămâie, un praf de sare şi piper negru proaspăt
măcinat. Dezlipeşte pielea, de la gât spre piept, şi unge carnea, prin
acest…
Read more »
Ingrediente:
1 pepene galben 12 felii subţiri jambon de Parma 12 măsline verzi, fără
sâmburi 12 rosii-cireaşă Mod de preparare: Taie pepenele felii mari şi
îndepărtează sâmburii; apoi taie feliile cuburi, de mărimea unei
înghiţituri. Taie feliile de jambon în două şi rulează-le în jurul
bucăţilor de pepene. Taie în două roşiile-cireaşă, cu codite cu…
Pentru
blatul de la bază: 4 ouă 80 g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat 100 g
făină 100 g amidon alimentar 1 pachet praf de copt Pentru blatul de
ciocolată: 100 g ciocolată rasă 4 ouă 125 g zahăr 3-4 linguri de apă
fierbinte 100 g făină 100 g amidon 1 lingură de cacao…
Read more »
Ingrediente:
800 g cârnati 1 ardei gras galben 1/2 legătură ridichi 6 castraveţi
muraţi 3 cepe 75 ml supă 3 linguri muştar 1 ardei iute tocat sare piper 3
linguri ulei Mod de preparare: Tăiaţi carnaţii, castraveţii şi legumele
rondele sau fâşii. Tăiaţi ceapa inele. Amestecaţi oţetul, muştarul,
supa, ceapa, 100 ml zeamă de la…
Read more »
Ingrediente:
2 dovlecei (circa 600 g) 1 ceapa, tocata 1 catel de usturoi tocat 3
linguri faina sare piper proaspat macinat 2 linguri patrunjel si marar
proaspat tocat 2 oua, ulei pentru prajit Mod de preparare: Curata
dovleceii de coaja si da-i pe razatoarea mare. Presara 1 lingura sare
si lasa-i la scurs intr-o sita,…
Read more »
Spala
1 kg cartofi si fierbe-i la foc mic, in apa cu sare, timp de 25 de
minute, sau la abur. Sos de ardei Spala 1 ardei gras rosu si1 ardei gras
galben, curata-i de nervuri si de seminte si toaca-i marunt. Toaca 1
esalota si 2 linguri ceapa verde. Intr-un bol, amesteca legumele, 300…
Read more »
Ingrediente:
2 dovlecei 4 tulpini de telina 2 ardei grasi galbeni 2 legaturi ridichi
1 legatura rucola 6 linguri otet din vin alb 8 linguri ulei de masline
sare piper eventual putin zahar Mod de preparare: Taiati legumele
rondele, respectiv bucati. Spalati si curatati rucola. Amestecati
otetul, uleiul, sarea si piperul si putin zahar. Turnati…
Read more »
Ingrediente:
4 cotlete de porc de circa 150 g fiecare 800 g cartofi mici 400 g
eşalote sau ceapă mică 2 linguri cimbru şi rozmarin 3 linguri ulei de
măsline Sare şi piper negru proaspăt măcinat Mod de preparare: Intr-un
bol mic, amestecă uleiul de măsline cu sarea, piperul şi verdeaţa
tocată. Unge carnea cu…
Read more »
Ingrediente:
3 linguri zeama de lamaie 1 lingura sos Worcestershire 4 fileuri de
pastrav a circa 150 g fiecare 2 linguri faina sare □ piper proaspat
macinat ulei vegetal pentru prajit Mod de preparare: Intr-un bol mic,
amesteca zeama de lamaie cu sosul Worcestershire. Asaza fileurile
proaspete intr-un vas adancit si toarna deasupra marinata, acopera…
Read more »
Ingrediente:
Aluat: 250 g faina 125 g unt rece putina sare 1 ou Toping: cate 75 g
mazare, morcovi, praz sare 2 cepe 2 cutii ton in suc propriu 5 oua 200
ml smantana 100 g branza rasa piper Mod de preparare: Framantati
ingredientele pentru aluat, infasurati-l in folie si dati-l 20 min. la
rece. …
Read more »
Ingrediente:
2 oua 60 g zahar 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie 40 g faina 10 g
amidon 1 lingurita praf de copt 15 g praf de cacao 20 g unt moale Pentru
crema: 50 g capsune 4 linguri lichior de portocale 7 foite de gelatina
300 g crema de branza 300 g iaurt 100…
Read more »
Ingrediente:
2 x 200g salmon fillets 1 tbsp paprika ¼ tsp cayenne pepper 1 tbsp
coriander , chopped ½ tsp salt 1 tbsp olive oil coriander , to garnish
for the tomatoes: 500 g tinned tomatoes 1 dried chilli 3 garlic cloves ,
sliced 1 tbsp paprika salt 80 ml olive oil 1 saucepan 1…
Read more »
Ingrediente:
500 g rosii carnoase 1 tulpina de telina 1 castravete 2 ardei grasi
rosii si 1 galben 1 ceapa 6 linguri pesmet sare piper piper cayenne 2
catei de usturoi 2 linguri sue de portocale 4 linguri ulei de masline
Mod de preparare: Pregatiti legumele si taiati rosiile in opt. Taiati
telina felioare rotunde.…
Read more »
Ingrediente:
1 kg rosii cherry 75 g masline negre 3 ardei grasi rosii 1 ceapa rosie 9
linguri ulei de masline 4 linguri otet sucul de la 1/2 lamaie sare
piper 2 catei de usturoi tocati 3 linguri capere 2 linguri busuioc tocat
Mod de preparare: Taiati rosiile sferturi, maslinele jumatati, ardeiul
fasii. Tocati ceapa.…
Read more »
Ingrediente:
350 g fasole alba (conserva) 11/2 conserva ton in suc propriu 150 g
rosii cherry 1/2 legatura arpagic 60 g capere 6 chifle 150 ml sos Chili
Mod de preparare: Scurgeti fasolea. Scurgeti pestele. Taiati rosiile in
patru, iar arpagicul inele. Amestecati totul cu caperele. Taiati
chiflele si intindeti salata de fasole cu ton…
Read more »
Ingrediente:
250 g faina 40 g migdale macinate 2 lingurite praf de copt 1/2
lingurita bicarbonat sare 1 ou 250 ml lapte batut 80 ml ulei 170 g zahar
coaja rasa de lamaie vanilie 1 mar Mod de preparare: Amestecati faina,
migdalele, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Bateti oul, laptele
batut, uleiul, zaharul, coaja…
Read more »
Ingrediente:
600 g sirloin steak, diced 120 g seasoned flour 2 onions, peeled and
chopped 1 tbsp fresh parsley, chopped half tbsp tomato puree 150 ml beef
stock 1 packet pre-rolled puff pastry 1 egg, beaten salt and pepper 6
tbsp vegetable oil 1 medium saucepan with lid 1 ovenproof dish 1 knife 1
spoon…
Read more »
Ingrediente:
2 vinete mari Sare 4 roşii 2 fileuri de sardine (din conservă, scurse
de lichid) 400 g amestec de carne tocată 2 linguri pastă de roşii 2
linguri ulei de măsline 2 linguri pătrunjel verde, tocat 1 linguriţă
rozmarin şi cimbru, tocate 100 ml vin roşu, sec 125 g mozzarella Mod de
preparare: Spală…
Read more »
Ingrediente:
2 oua 3 bucati carne de porc pentru friptura sare piper 3 linguri faina
60 g pesmet 2 linguri ulei 2 jumatati de piersica 75 g maioneza 75 g
iaurt 1 lingurita curry salata 6 chifle Mod de preparare: Bateti ouale.
Taiati carnea in doua, bateti-o, condimentati-o. Dati-o prin faina, ou
si pesmet. Incingeti…
Read more »
Ingrediente:
1 pachet foi de plăcintă 500 g carne tocată de vită sau în amestec cu
porc 4 căţei de usturoi, tocat 4 roşii, tocate cubuleţe 2 dovlecei mici,
tăiaţi felii 2 linguri pastă de roşii Un vârf de cuţit chimen şi
nucşoară Sare şi piper negru proaspăt măcinat Ulei vegetal pentru uns
foile Mod…
Read more »
Ingrediente:
6 oua 200 g sunca fiarta 175 g germeni de soia verdeata crutoane cu
nuci si seminte de soia sos de iaurt cu verdeata Mod de preparare:
Fierbeti ouale tari, curatati-le si taiati-le in doua. Taiati sunca.
Spalati germenii si scurgeti-i. Taiati verdeata si asezati-o intr-un vas
alaturi de germeni. Adaugati toate ingredientele si…
Read more »
Ingrediente:
500 g carne slabă de vită tocată 3 ardei iuţi două cepe 4 căţei de
usturoi o lingură oregano un vârf de cuţit praf de chimen 3 roşii
opărite fără pieliţă tăiate cubuleţe două linguri bulion 200 g fasole
boabe fiartă 100 ml supă de legume sare piper ulei Mod de preparare:
Ceapa tocată…
Read more »
Ingrediente:
2 oua 160 g zahar 50 g faina 1 baton de vanilie 8 forte de gelatina 1/2
lamaie 250 g branza de vaci 130 ml lichiordeoua 2 albusuri 500 ml
frisca 250 g zmeura Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180°C.
Separati ouale. Bateti cele 2 albusuri cu 60 g zahar. Incorporati si
galbenusurile.…
Read more »
Ingredeinte:
o ceapă mare 4 căţei de usturoi două rădăcini de ţelină 3 bucăţi de
ardei chili fiert două linguri ulei măsline un cartof roşu tăiat felii o
cană de roşii tocate 7 ceşcuţe de supă de pui sare şi piper Mod de
preparare: Se taie mărunt ceapa, usturoiul şi ardeiul chili (ca să fie…
Read more »
Ingrediente:
800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi
75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3
linguri smantana dulce nucsoara rasa Mod de preparare: Sarati carnea,
piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute. Tocati ceapa si
usturoiul…
Read more »
Ingrediente:
1 bucata ghimbir de marimea unei nuci 500 g morcovi 11 supa 200 g crema
de branza sare si piper 1 mar Mod de preparare: Curatati ghimbirul si
taiati-l in jumatate. Curatati morcovii si taiati-i cubulete. Fierbeti-i
impreuna cu ghimbirul circa 20 de minute in supa, apoi indepartati
ghimbirul. Pasati morcovii in supa. Adaugati…
Read more »
Ingrediente:
4 Corn Tortillas 340 g Shredded Cheddar Cheese ½ cups (120ml) Chopped
Onions 2 cups (500ml) Enchilada Sauce ¼ cups (60ml) Chopped Green Onions
3 tbsp Chili Powder 3 tbsp Flour 1 tsp Cocoa Powder ½ tsp Chopped
Garlic 1 tsp Oregano 3 cups (750ml) Water 1 Can Tomato Sauce Green Onion
Mexican Food…
Read more »
Ingrediente:
30 g amidon 80 g zahar 3 galbenusuri 250 ml lapte 1 pachet zahar
vanilinat 125 ml frisca 500 g amestec de fructe Mod de preparare:
Amestecati amidonul, 40 g zahar, galbenusurile si 125 ml lapte rece.
Fierbeti restul de lapte, zahar si zaharul vanilinat si legati-l cu
amidon. Lasati-l sa se raceasca si…
Read more »
Ingrediente:
750 g penne sare 300 g mazare 3 ardei grasi rosii 6 linguri ulei de
masline 3 linguri otet din vin alb 3 lingurite sue de lamaie 2 linguri
patrunjel tocat 1 lingura tartion tocat piper Mod de preparare: Fierbeti
pastele in apa cu sare, adaugati si mazarea in ultimele 3 minute, apoi
scurgeti…
Read more »
Ingrediente:
800 g cartofi 200 g cubulete de sunca 2 linguri verdeata tocata
(busuioc, rozmarin, cimbru) 4 galbenusuri 2 linguri ulei de masline 100 g
branza rasa sare piper nucsoara rasa Mod de preparare: Curatati
cartofii, radeti-i si stoarceti-i. Adaugati sunca, verdeata,
galbenusurile, uleiul, branza, sarea, piperul si nucsoara si framantati
bine. Tapetati cu hartie…
Read more »
Ingrediente:
500 g fasole uscată 3 litri apă o ceapă uscată două linguri ulei
vegetal sare caşcaval (opţional) Mod de preparare: Intr-o oală cu
presiune se fierbe fasolea, apoi se scurge şi se pune deoparte. Se
încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă ceapa şi se
rumeneşte până devine sticloasă, apoi se…
Read more »
Ingrediente:
Pentru blat: 150 g unt moale 170 g zahar 180 g faina 1 varf de cutit
praf de copt Pentru crema: 1 kg piersici 5 foite de gelatina 350 g
branza de vaci 350 ml frisca 3 pachete zahar vanilinat Pentru oglinda de
fructe: 11/25 pachet glazura pentru tort transparent 380 ml suc de…
Ingrediente:
600 g carne de vită 12 plăcinte tortilla 2 căţei de usturoi o ceapă
mică puţin suc de lămâie o lingură oregano 1/2 linguriţă de sare 1/4
linguriţă piper proaspăt măcinat o lingură de ulei Preparare: Carnea se
spală şi se freacă împreună cu un amestec (trecut prin mixer) de
usturoi, suc de lămâie,…
Read more »
Ingrediente:
450 g mazare congelata 1 l supa 8 creveti decorticati condimente 50 g
smantana dulce sare piper Mod de preparare: Curatati ceapa si tocati-o
marunt. Crestati ardeiul iute pe lung, indepartati-i semintele,
spalati-l si tocati-l de asemenea marunt. Incingeti intr-un vas 2
linguri de margarina si caliti acolo ceapa. Presarati 1 lingurita zahar
si…
Read more »
Ingrediente:
3 ouă 250 zahăr pudră 180 g unt 280 g ciocolată 40 g făină apă Mod de
preparare: Se bat bine gălbenuşurile împreună cu 200 g zahăr pudră, se
adaugă făina şi câteva picături de apă, amestecând bine. Se opăresc două
tablete de ciocolată, pentru glazură, iar restul se pune la topit cu…
Read more »
Ingrediente:
4 oua 150 ml lapte 2 lingurite praf de curry sare 150 g faina 100 g
mazare tucara 2 morcovi 6 lingurite ulei 2 linguri maioneza sucul si
coaja unei lamai 150 g iaurt piper 1 lingura patrunjel tocat 12 creveti
fierti Mod de preparare: Bateti ouale, laptele, praful de curry, un varf
de…
Read more »
Ingrediente:
250 g cartofi 2 cepe 2 linguri unt 2 linguri patrunjel tocat 400 g
amestec de carne tocata 250 g carne tocata de porc 3 oua 2 lingurite
mustar putin iute sare piper 2 linguri ulei Mod de preparare:
Fierbeti cartofii in coaja circa 25 de minute, apoi curatati-i si
pasati-i. Tocati ceapa…
Read more »
Ingrediente:
4 oua 400 ml lapte 150 g de zahar pudra 1/4 baton de vanilie 25 g de
gelatina 3 portocale mici sau mandarine 3-4 linguri apa rece 250 g de
frisca Mod de preparare: Pentru inceput se prepara gelatina. Se tine
in apa rece timp de 30 de minute si se dizolva in…
Read more »
Ingrediente:
1 kg de ciuperci 3 cepe mijlocii 1 legatura de patrunjel 1 legatura de
marar 100 g pesmet 150 g de cascaval 2,3 morcovi 2 ardei 2 cartofi 1 pui
intreg sare piper asortat 50 ml de ulei de masline 50 g unt 4,5 linguri
de vin Mod de preparare: Pentru inceput se…
Read more »
Ingrediente:
6 rosii mari 1 ceapa rosie de marime mijlocie 100 g branza feta sau
branza cu mucegai sare piper negru ulei de masline otet balsamic 1
lingurita de zahar 20 g de seminte de susan 2-3 frunze de busuioc Mod de
preparare: Se spala rosiile se taie felii potrivite si nu foarte
subtiri. Se…
Read more »
Ingrediente:
4 galbenusuri 100g zahar 400 ml lapte 100 g ciocolata amaruie 1/4
paharapS rece 25 g gelatinS un praf de sare 2 pahare frisca nebatuta Mod
de preparare: Se inmoaie gelatina in apa rece timp de 30 de minute si
apoi se dizolva totul in 100 ml lapte clocotit. Se tine la cald pana…
Read more »
Ingrediente:
400 g de carne de pui 1 kg de fasole verde 1 ceapa mare 1 l suc de
rosii 50 ml de untdelemn sau unt patrunjel cimbru 2-3 catei de usturoi
sare piper Mod de preparare: Se taie si se spala carnea, se scurge de
apa si se taie bucatele. Apoi, impreuna cu ceapa,…
Read more »
Ingrediente:
400 g carne de pui 200 g de orez cu bobul lung 100 g unt 50 ml ulei 2
morcovi mijlocii 2 ardei 1 ceapa o radacina de patrunjel sare piper Mod
de preparare: Se spala orezul in doua-trei ape si se pune apoi la calit,
intr-o cratita cu putin ulei, impreuna cu ceapa…
Read more »
Ingredinete:
500 g de cartofi cu coaja rosie 2 cepe rosii zeama de la o lamaie 3 oua
150 ml ulei 250 g de boabe de porumb 200 g de masline salata verde
pentru ornat sare piper Mod de preparare: Se spala cartofii bine si se
pun la fiert cu sare si cu coaja intr-o…
Read more »
Ingrediente:
500 g piept de pui fara os 300 g de paste (farfale) 50 ml ulei 50 g unt
sare piper cimbru Mod de preparare: Pentru inceput se pun pastele la
fiert intr-un vas, cu 1l de apa, sare si se lasa sa fiarba conform
instructiunilor de pe cutie. Separat, se pregateste pieptul de pui.…
Read more »
Ingrediente:
300 g piept de pui 250 g de boabe de porumb 1 salata verde 50 g de
alune prajite sare piper alb 50 g de cascaval zeama de la o lamaie 2
linguri de ulei de masline 1-2 castraveti Mod de preparare: Se curata,
se spala si se pune la fiert pieptul de pui…
Read more »
Ingrediente:
1 kg ardei (rosii, verzi si galbeni) 3 cepe 2 catei de usturoi 500 g de
rosii 300 g de carne, pulpa sau muschi 50 g ml de ulei sare piper Mod
de preparare: Pentru inceput se aleg ardeii, se curata de seminte, se
spala bine si se taie suvite. Se pune intr-o cratita…
Read more »
Ingrediente:
500 g de carne tocata din piept de curcan sau de pui 3 vinete medii 2
legaturi de patrunjel 4 rosii 1 ou sare piper 100 ml de ulei 1 salata
verde pentru ornat Mod de preparare: Se pune carnea tocata intr-o
cratita cu putin ulei si se caleste impreuna cu ceapa taiata foarte…
Read more »
Ingrediente:
8-10 castraveti 1 kg de iaurt gros 2-3 linguri ulei de mSsline 6 catei
de usturoi sare o legatura de marar 200 g de marar Mod de preparare:
Salata greceasca de castraveti, denumita si “tzatiki“, se prepara foarte
usor. Pentru a iesi buna, trebuie sa tineti seama de cateva sfaturi.
Castravetii se spala, se…
Read more »
Ingrediente:
4 rosii 4 ardei grasi 1 cutie cu ciuperci 150 g mozzarella 20 g pasta
de tomate ulei oregano 10 g drojdie uscata 3/4 cescuta cu apa faina cat
cuprinde sare Mod de preparare: Dizolva drojdia in apa calduta. Adauga
sare si faina si framanta un aluat. Intinde o foaie subtire si asaz-o
intr-o…
Read more »
Ingrediente:
8 cartofi 400 g branza proaspata de vaci 100 g cascaval 3 linguri cu
smantana 2 cepe 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 2 ardei
grasi ulei de masline sare Mod de preparare: Fierbe cartofii, in coaja,
in apa cu sare. Amesteca branza, smantana, ceapa si verdeata, tocate
marunt. Cand sunt aproape…
Read more »
Legume
la cuptor Ingrediente: 2 vinete 3 dovlecei 6 rosii 5 ardei grasi 4 cepe
ulei de masline sare 100 g unt 75 g faina 250 ml lapte 125 g smantana
Mod de preparare: Taie legumele cubulete. Unge o tava cu ulei si asaza
apoi legumele grupate. Condimenteaza si stropeste cu ulei. Lasa la
cuptor…
Read more »
Ingrediente:
1 kg ciocanele de pui 1 capatana de usturoi 2 cepe 150 ml vin alb 50 g
pasta de tomate 2 ardei grasi 1 cescuta cu orez ulei sare piper Mod de
preparare: Spala ciocanelele, condimenteaza-le, dupa care rumeneste-le
in ulei, la foc mic. Spre final, adauga o ceapa tocata si ardeii taiati
cubulete.…
Read more »
Ingrediente:
375 g faina 125 ml lapte caldut 60 gr unt moale 1 cubulet de drojdie 3
oua 100 gr zahar estenta de vanilie 125 gr ciocolata 2 linguri cu cafea
concentrata 25 gr risca batuta Mod de preparare: Bate albusurile spuma.
Adauga zaharul si bate din nou. Pune galbenusurile, esenta de vanilie,
laptele, untul,…
Read more »
Ingrediente:
400 g aluat de foietaj 350 g ciuperci proaspete 300 g amestec de carne
tocata 2 linguri cu pasta de tomate 2 oua 1 ceapa ulei sare piper Mod de
preparare: Taie aluatul in fasii late de 5-6 cm. Intre timp, taie ceapa
marunt si caleste-o in ulei. Adauga amestecul de carne tocata si…
Read more »
Ingrediente:
1 kg carne macra de porc 150 g slanina 2 cepe 1 felie de paine alba 2
oua crude 4 oua fierte tari 2 morcovi 200 g masline fara samburi ulei 5
castraveti murati sare piper Mod de preparare: Trece prin masina de
tocat carnea impreuna cu ceapa, miezul de paine inmuiat in apa…
Read more »
Ingrediente:
100 g linguine (paste subţiri) sare 1 ceapă mică 1 căţel de usturoi 200
g roşii coapte 3 crenguţe busuioc 1 linguriţă ulei de măsline 2 linguri
smântână piper puţin zahăr Preparare: Fierbeţi pastele în apă cu sare
conform instrucţiunilor de pe pachet. Curăţaţi ceapa şi usturoiul şi
tocaţi-le mărunt. Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le…
Read more »
Ingrediente:
2 ardei iuti 30 g ghimbir 2 catei de usturoi 50 g zahar brun 150 ml
bere blonda 100 ml ketchup 100 ml sos soia piper 1/2 legatura coriandru
1,5 kg costite de pore 1 vanata 500 g ardei gras rosu si galben sare
Preparare: Crestati ardeiul iute, indepartati-i semintele, spalati-l si
tocati-l marunt.…
Read more »
Ingrediente:
Pentru steak: 6 rosii cherry 1 ardei iute rosu 1 ceapa 2 catei de
usturoi 1 lingura de ulei cate 1 lingura de cimbru si rozmarin tocat 100
ml supa sare piper 4 bucati ceafa de porc Pentru salsa de rosii: 1
arpagic 1 lingura ulei 1 lingurita miere 100 ml supa 2 rosii…
Salată de roşii cu brânză Capresse
4 July 2009

Read more »
Rasol fiert in zeama de varza
4 July 2009

Read more »
Rulouri cu carne tocată
3 July 2009

Read more »
Cum se prepara Supa de Pui marocana (video)
3 July 2009

Read more »
Cotlete umplute picante şi suculente
3 July 2009

Read more »
Dovlecei umpluţi pe un pat de roşii
3 July 2009

Read more »
Picioruse de porc cu smantana picanta
3 July 2009
Ingrediente:
2 picioruşe de porc 1 căpăţână de usturoi 1/2 lămâie (zeamă) 100 g
smântână (sau 200 g iaurt bătut) sare piper 2 frunze dafin verdeaţă
tocată Mod de preparare: Picioruşele curăţate şi spălate se teie în două
pe lung şi se pun la fiert în apă clocotită cu puţină sare, piper şi
dafin. Se…
Read more »
Read more »
Bors cu ciolan afumat de porc
3 July 2009

Read more »
Prăjitură cu vişine si unt de cocos
2 July 2009

Read more »
Vinete greceşti
2 July 2009

Read more »
Ciorba de picioruse de porc
2 July 2009
O
reteta de ciorba de picioruse de porc cu condimente, morcov, ceapa,
usturoi, otet, sare, lamaie si patrunjel tocat. Ingrediente: 2 picioruşe
de porc bine curăţate (pot fi şi afumate) 2 linguri condimente 1 morcov
1 ceapă 5-6 căţei de usturoi 200 ml smântână oţet după gust sare 2
linguri ulei 1 felie lămâie pătrunjel…
Read more »
Read more »
Ciuperci cu umplutură de legume
1 July 2009

Read more »
Cum se prepara Cocktail Speedy Gonzales (video)
1 July 2009

Read more »
Carnati fierti cu hrean ras
1 July 2009

Read more »
Cartofi copţi cu brânză
1 July 2009

Read more »
Tocana ardeleneasca cu mamaliga
1 July 2009
Ingrediente:
500 g carne de porc şi cârnaţi afumaţi 200 g smântână sau 500 ml lapte 2
căpăţâni de usturoi o lingură mare sare o legătură pătrunjel verde 5
morcovi Mod de preparare: Se taie carnea cubuleţe şi carnaţii
bucăţi. Morcovii se dau prin râzătoare, iar pătrunjelul se taie mărunt.
într-o cratiţă punem…
Read more »
Read more »
Ciorba de fasole boabe cu zeama de gogonele murate
1 July 2009

Read more »
Miniprăjitură cu cocos
1 July 2009

Read more »
Somon răscopt în papiotă
1 July 2009

Read more »
Cuşcuş cu ardei iute, dovlecei şi untişor
30 June 2009
Ingrediente:
400 g cuşcuş 1 ardei iute mic 2 dovlecei mici 2 linguri ui 2 linguri
ulei Mod de preparare: Intr-un bol pune cuşcuşul şi toarnă apă
fierbinte conform indicaţiilor înscrise pe ambalaj, Incinge uleiul şi
soteaza ardeiul iute, tocat mărunt şi adaugă dovleceii tăiaţi cuburi
mici. Sotează timp de 5 minute, până când…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Tangy Creamed Spinach (video)
30 June 2009

Read more »
Ghiveci oriental
30 June 2009

Read more »
Legume înăbuşite la tigaie
30 June 2009

Read more »
Tartine rumenite, cu telemea
30 June 2009

Read more »
Ucenicul lui Jamie Oliver (video)
30 June 2009
De Jamie Oliver Ucenicul lui Jamie – episodul IV Ucenicul lui Jamie
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu sos de castraveti
30 June 2009
Ingrediente:
1 kg carne 2 cepe 3 castraveciori muraţi 250 ml vin 150 ml suc de roşii
100 g smântână 150 g unt 1 lingură muştar sare piper Mod de preparare:
Se taie carnea în felii groase şi se rumeneşte în unt. Se căleşte ceapa,
se pune peste carne, se adaugă castraveciorii tăiaţi fideluţă,
muştarul,…
Read more »
Read more »
Cod la cuptor cu lămâie si cimbru
30 June 2009

Read more »
Salată de roşii cu ceapă şi busuioc proaspăt
30 June 2009

Read more »
Friptura de porc cu sos tomat
30 June 2009
Ingrediente:
muşchi de porc usturoi piper sare 3 linguri ulei zahăr vin cimbru Mod
de preparare: Muşchiul se împănează cu usturoi, se presară sare şi
piper, cimbru . Se pune în tavă cu 3 linguri ulei şi se introduce la
cuptor la foc potrivit până devine uşor auriu. Cât timp stă la cuptor,
se…
Read more »
Read more »
Găină rumenită cu lamaie şi cimbru
29 June 2009

Read more »
Ciorba de jumari
29 June 2009
Ingrediente:
2 cepe 2 morcovi 11 borş 1 lingură bulion 50 ml ulei 300 g jumări de
porc sare piper 10 g oţet verdeaţă 300 g cartofi Mod de preparare:
Punem la fiert ceapa şi morcovul ras. Când sunt aproape fierte, adăugăm
cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Inainte de a fi fierţi cartofii,
punem…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Chicken, Mutton or Lamb Biriyani
29 June 2009
Pepene galben cu jambon afumat rosii si masline
29 June 2009

Prajitura cu crema de capsuni
29 June 2009

Read more »
Salată cu carnati si ardei iute
29 June 2009

Read more »
Chiftelute de dovlecei cu sos de iaurt
26 June 2009

Read more »
Cartofi noi cu trei feluri de sosuri
26 June 2009

Read more »
Salata la borcan
26 June 2009

Read more »
Cotlete de porc cu ceapă, cartofi şi verdeaţă la cuptor
26 June 2009

Read more »
Pastrav pane cu orez
26 June 2009

Read more »
Salata mexicana de porumb
26 June 2009
Ingrediente:
o conservă boabe de porumb (500 g) 10 ridichi potrivite 350 g caşcaval
două linguri oţet 3 linguri sos iute chilii sare piper ulei pătrunjel
tocat Mod de preparare: Se taie ridichile, se rade mare caşcavalul. Se
scurge porumbul de zeamă. într-un castron mare se amestecă
ingredientele: oţet, sare, piper, ulei, sosul iute (sau…
Read more »
Read more »
Sufleu cu ton
26 June 2009

Read more »
Tort de capsune cu blat de ciocolata si crema de branza
26 June 2009

Read more »
Cum se prepara Moroccan BBQ Barbecue Salmon cu Paprika Tomatoes
25 June 2009

Read more »
Supa rece de legume
25 June 2009

Read more »
Tort de biscuiti
25 June 2009
Ingrediente:
250 g biscuiţi 200 g unt 100 g zahăr 2 ouă 2 pahare cu cafea 2 linguri
rom 250 g frişca 1 linguriţă nescafe Mod de preparare: Se bat albuşurile
până se fac spumă, se freacă untul cu zahărul, aproximativ 10 minute,
se adaugă gălbenuşurile, apoi se încorporează albuşurile spumă. Se
îmbibă biscuiţii în…
Read more »
Read more »
Salata cu ardei in stil spaniol
25 June 2009

Read more »
Chifle gustoase cu salata
25 June 2009

Read more »
Briose cu mere si migdale
25 June 2009

Read more »
Cum se prepara placinta cu carne si ceapa
25 June 2009

Read more »
Supa de cartofi si crabi
25 June 2009
O
retete de supa de cartofi cu carne de crab si morcov, praz, telina,
ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper. Ingrediente: 1 morcov 1/4
praz 100 g telina 200 g cartofi fainosi 1 ceapa mica 1 crenguta cimbru
1/2 lingurita ulei 250 ml supa 1 lingura smantana dulce sare piper 25 g
carne de…
Read more »
Read more »
Vinete umplute cu carne tocată, roşii si mozzarellla
25 June 2009

Read more »
Chifle cu snitel
25 June 2009

Read more »
Plăcintă cu carne tocată şi dovlecei
25 June 2009

Read more »
Salata de oua
25 June 2009

Read more »
Chilli con carne
25 June 2009

Read more »
Tort cu zmeura
25 June 2009

Read more »
Supa de chilli verde
24 June 2009

Read more »
Friptura de porc rece
24 June 2009

Read more »
Supa cu morcovi, mar si crema de branza
24 June 2009

Read more »
Cum se prepara Cheese Enchiladas
24 June 2009

Read more »
Crema cu fructe
24 June 2009

Read more »
Salata iute cu penne
24 June 2009

Read more »
Sufleu cu sunca
24 June 2009

Read more »
Frijoles Refritos – bucatarie mexicana
24 June 2009

Read more »
Tort cu piersici si maracuja
24 June 2009

Burrito
24 June 2009

Read more »
Supa de mazare si creveti
23 June 2009

Read more »
Prajitura cu ciocolata
23 June 2009

Read more »
Oua picante cu afumatura
23 June 2009
Ingrediente:
4 ouă 150 g carne afumată un castravecior acru o lingură maioneză zeamă
de lămâie boia. Mod de preparare: Ouăle fierte tari se taie jumătăţi.
Carnea şi castravetele se taie cubuleţe, se amestecă împreună cu
maioneza, sarea, piperul şi zeama de lămâie. Compoziţia rezultată se
toarna peste oua. Pofta buna!
Read more »
Read more »
Clatite umplute cu creveti
23 June 2009

Read more »
Chiftelute picante cu ridichii
23 June 2009

Read more »
Budinca de mandarina cu frisca
22 June 2009

Read more »
Cum se prepara un Cocktail Moscow Mule
22 June 2009
Ingrediente:
50 ml vodka 20 ml lime juice 2 dashes angostura bitters 2 slices of
fresh ginger ginger beer ice cubes cocktail shaker cocktail strainer
muddler chopping board knife serving glass measuring spoons Cum se
prepara un Cocktail Moscow Mule
Read more »
Read more »
Pui umplut cu ciuperci
22 June 2009

Read more »
Salata de rosii cu branza
22 June 2009

Read more »
Budinca de ciocolata
22 June 2009

Read more »
Ciorba de fasole verde cu pui
22 June 2009

Read more »
Orez sarbesc cu pui
22 June 2009

Read more »
Salata orientala cu porumb
22 June 2009

Read more »
Pui cu farfale
22 June 2009

Read more »
Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
22 June 2009
Classic British Food Cum se prepara Eggy Bubble si Squeak
Read more »
Read more »
Salata de pui cu porumb si alune
22 June 2009

Read more »
Conopida cu orez
22 June 2009
Ingrediente:
3 ceşti de orez basmati o conopidă 3 cartofi o linguriţă pastă de
ghimbir şi una de usturoi 4 ardei picanţi verzi tocaţi 1/4 ceaşcă de
ulei vegetal o linguriţă de praf cucurmina 3 cepe tocate 3 tomate tocate
sare Preparare: Se frige încet orezul în uleiul vegetal, se fierbe apoi
în oala minune.…
Read more »
Read more »
Supa de miel cu tarhon
22 June 2009
O
reteta delicioasa de supa de miel cu tarhon si morcovi, smantana, otet
de tarhon, patrunjel, frisca, usturoi, ou, ceapa rosie, patrunjel verde,
lamaie, faina, ulei si piper alb macinat. Ingrediente: 300 g carne de
miel fără os frunze de tarhon oţet de tarhon 2 morcovi 100 ml smântână
două rădăcini de pătrunjel 100 ml…
Read more »
Read more »
Mancare de ardei cu carne de porc
19 June 2009

Read more »
Rulouri de vinete
19 June 2009

Read more »
Salata greceasca – Tzatiki
19 June 2009

Read more »
Pizza vegetariana
19 June 2009

Read more »
Cartofi umpluti cu branzeturi
19 June 2009

Read more »
Legume la cuptor cu smantana
19 June 2009

Read more »
Cum se prepara Cocktail Black Russian
19 June 2009
Sau asta de aici Cum se prepara Cocktail Black Russian
Read more »
Read more »
Ostropel de pui cu orez
19 June 2009

Read more »
Cozonac tras in ciocolata
19 June 2009

Read more »
Pateuri cu carne si ciuperci
19 June 2009

Read more »
Rulada de porc cu castraveti
18 June 2009

Read more »
Linguine cu sos de rosii
18 June 2009

Read more »
Costite cu legume la gratar
18 June 2009

Read more »
Steak in sos de salsa
18 June 2009
