Pui
cu legume si crema de branza din: piept de pui, faina, ulei de masline,
kaizer, supa de legume, crema de branza, boabe de fasole, porumb si
rosii cherry. Ingrediente: 8 piepţi de pui 2 linguri de făină 1 lingură
ulei de măsline 8 felii de kaizer, tocate 400ml supă de legume sau de
pui…
17 March 2013

Chec
cu ciocolata si portocala din: faina, oua, zahar, unt, ciocolata
neagra, lapte, portocala confiata, cacao, praf de copt, apa de portocal,
portocala glasata si sare. Ingrediente: 180 g faina 3 oua 150 g zahar
150 g unt 100 g ciocolata neagra 100 ml lapte batut 100 g portocala
confiata 2 linguri cu cacao 1…
Read more »
17 March 2013

Salată
cu sfeclă si fidea din: naut, mazare, linte, sfecla rosie, fidea de
orez, ceapa verde, miez de nuca, usturoi, ulei de masline, lamaie, sare,
piper, patrunjel, seminte de floarea soarelui, migdale si capere.
Ingrediente: 100 g naut 200 g mazare 100 g linte doua sfecle rosii mici
150 g fidea de orez ceapa verde…
Read more »
17 March 2013

Supa
Laksa de pui cu taitei din: pui, seminte de coriandru, ghimbir,
lemongrass, coaja de lime, zeama de lime, sos de peste, sos de soia,
lapte de cocos, usturoi, coriandru, ceapa verde, taitei de orez, frunze
de menta si ulei de susan. Ingrediente: 1 pui mediu, taiat in bucati, cu
pielea scoasa 1 lingura seminte…
Read more »
17 March 2013

Prăjitură
de post cu mere şi griş din: faina, gris, zahar, margarina, praf de
copt, zahar vanilat, nuci, mere si scortisoara. Ingrediente: 1/2 cana
faina 1/2 cana gris 1/2 cana zahar 75 g margarina 1 lingurita praf de
copt 2 plicuri zahar vanilat 1 cana nuci maruntite 4-5 mere 2 lingurite
scortisoara Mod de…
Read more »
17 March 2013

Somon
cu legume si crema de branza din: ulei de masline, vinete, usturoi,
ardei grasi, dovlecei, suc de rosii, supa de legume, frunze de busuioc,
crema de branza, pesmet, seminte de pin, fileuri de somon si paine
crocanta. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 vinete, taiate cuburi
6 catei de usturoi, feliati 5 ardei…
Read more »
17 March 2013

Salata
de spanac cu fasole alba, rosii si ridichi din: fasole alba, rosii
cherry, ridichi, ceapa verde, branza feta, piper, usturoi, sare, suc de
lamaie si ulei de masline. Ingrediente: 1 cutie fasole alba, clatita si
scursa 200-300 g spanac proaspat 1 cana de rosii cherry taiate jumatati 1
cana de ridichi taiate felii subtiri…
Read more »
17 March 2013

Chec
cu carne de porc afumata din: paine alba, carne de porc afumata, oua,
usturoi, ceapa, patrunjel verde, ulei, sare si piper. Ingrediente: 500 g
paine alba 500 g carne de porc afumata 7 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa
mica patrunjel verde ulei sare piper Mod de preparare: Taie pâinea în
cuburi…
Read more »
17 March 2013

Desert
cu kiwi si coacăze din: frisca, branza ricotta, coacaze rosii, kiwi,
zahar pudra, boabe de piper negru, scortisoara, gelatina alimentara,
bezele, zahar vanilat, nuca de cocos, pepene confiat si menta verde.
Ingrediente: 300 ml frisca 100 g branza ricotta 200 g coacaze rosii 4
kiwi 75 g zahar pudra 4 boabe de piper negru…
Read more »
17 March 2013

Mancare
de linte cu vinete si curry din: linte rosie, curcuma, pasta de
tamarid, ulei vegetal, ceapa, usturoi, ghimbir, praf de curry, vanata.
Ingrediente: 100g de linte roşie, spălată 1 linguriţă de curcuma 1
lingură pastă de tamarind 2 linguri ulei vegetal 1 ceapă medie, feliată
fin 1 căţel de usturoi, tocat mărunt 1 bucată…
Read more »
17 March 2013

Chec
de post din: faina, apa, zahar, ulei, zahar vanilat, praf de copt,
sare, stafide, nuca, cacao si dulceata. Ingrediente: 1 pahar faina 1
pahar apa 1 pahar zahar 1/2 pahar ulei 2 plicuri zahar vanilat 1 plic
praf de copt 1 praf de sare 50 g stafide 70 g nuca macinata 30 g cacao…
Read more »
17 March 2013

Ficat
cu legume şi sos din: ficat de vita, lapte dulce, orez salbatic, ardei
grasi, compot de visine, scortisoara, amidon, seminte de susan, sare,
piper, ulei, patrunjel, ardei iute, ceapa si fenicul. Ingrediente: 500 g
ficat de vita 600 ml lapte dulce 100 g orez salbatic 4 ardei grasi un
borcan compot de visine 3…
Read more »
17 March 2013

Spaghete
cu somon pe pat de spanac din: suc de lamaie, baby spanac, coaja de
lamaie, capere, busuioc, ulei de masline, somon, piper, sare, ulei de
masline extravirgin, usturoi si spaghete. Ingrediente: 2 linguri suc de
lamaie 500g frunze de baby spanac coaja rasa de la 1 lamaie 3 linguri
capere 60g busuioc proaspat 1…
Read more »
17 March 2013

Stufat
de mazare din: mazare, ciuperci, ardei, ceapa verde, usturoi verde,
rosii, marar, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 cutii de mazare 1
ctuie de ciuperci 5 ardei ardei 4-5 legaturi de ceapa verde 2 legaturi
de usturoi verde 3 rosii 1 legatura de marar ulei sare piper Mod de
preparare: Mazărea şi ciupercile…
Read more »
17 March 2013

Orez
cu bacon si mazare din: orez, mazare, bacon, oua, sos de soia si ulei
de susan. Ingrediente: 200 g orez cu bob lung 100 g mazare – boabe 100 g
bacon 2 oua sos de soia ulei de susan Mod de preparare: Se fierbe
orezul in 400 ml apa. Se taie baconul fasii…
Read more »
17 March 2013

Şprot
cu legume din: sprot, rosii, ciuperci, ulei de masline, fenicul,
usturoi, patrunjel, ceapa rosie, ardei capia, sare, piper, paine si
malai. Ingrediente: 500 g sprot un kilogram rosii 500 g ciuperci 100 ml
ulei de masline un fenicul o capatana de usturoi o legatura patrunjel
doua cepe rosii doi ardei capia sare piper paine…
Read more »
17 March 2013

Supa
de rosii cu pui si avocado din: rosii, ceapa, pui, ulei de masline,
usturoi, ardei iute, seminte de coariadru, fasole rosie, coaja de lime,
zeama de lime, tortilla, frunze de coarindru, avocado si smantana.
Ingrediente: 1,5 kg de rosii, taiate pe jumatate 2 cepe, taiate in
sferturi (sau optimi in functie de marime) 1…
Read more »
17 March 2013

Mâncare
de post din: usturoi, ciuperci, bulion, spanac, sare, piper, faina si
patrunjel. Ingrediente: 5-6 catei de usturoi 400 g ciuperci (de orice
fel) 1 cana mare bulion 200 g spanac sare piper 2 linguri faina
patrunjel Mod de preparare: Pui în ulei să se rumenească usturoiul
tăiat mărunt. Adaugi ciupercile spălate, scurse şi…
Read more »
17 March 2013

Supa
minestrone din: ulei de masline extravirgin, ceapa, praz, usturoi,
sunca afumata, morcovi, sare, piper, rosii, supa de pui, oregano, nap,
varza, frunze de salata, fasole si parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei
de masline extravirgin 1 ceapa, cuburi 1 praz, feliat (partea alba
numai) 4 catei de usturoi, tocati 4 bucati sunca afumata, tocata 3…
Read more »
17 March 2013

Cartofi
la cuptor cu lămâie şi pătrunjel din: cartofi, margarina, ceapa, zeama
de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente:
1 kg cartofi taiati cubulete de 2 cm 40 g margarina 1 ceapa tocata
zeama si coaja rasa de la o lamaie sare piper 2 fire de patrunjel verde,
taiate marunt …
Read more »
17 March 2013

Paste
cu spanac şi legume din: paste cu spanac, dovleac, broccoli, ciuperci,
miez de nuca, ulei, usturoi, seminte de pin, parmezan, busuioc verde,
sare, piper, rosii cherry, ardei capia si marar. Ingrediente: 300 g
paste cu spanac 500 g dovleac pentru placinta 500 g broccoli 300 g
ciuperci 70 g miez de nuca 150 ml…
Read more »
17 March 2013

Bors
pescaresc dres cu ou din: peste, ardei grasi, rosii, hrean, patrunjel,
apa, oua, bors, patrunjel verde, leustean, sare si piper. Ingrediente: 1
kg peste mare (crap sau somn) 2 ardei grasi 4-5 rosii 1 radacina hrean 1
radacina patrunjel 2 1/2 l apa 2 oua bors dupa gust patrunjel verde
leustean (suplimentar) sare piper…
Read more »
17 March 2013

Tort
aromat cu capsune din: ciocolata neagra, unt, faina, praf de copt, oua,
zahar tos, sare, zahar vanilinat, esenta de rom, branza de vaci,
frisca, capsune, fursecuri cu cocos si sos de ciocolata. Ingrediente:
200 g ciocolata neagra 125 g unt 100 g faina 3 g praf de copt 4 oua 250 g
zahar tos…
Read more »
17 March 2013

Chec
cu fistic şi ciuperci din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei de
masline, sunca, branza cheddar, ciuperci, fistic, sare si piper.
Ingrediente: 200 g faina 2 lingurite cu praf de copt 4 oua 120 ml lapte 6
linguri cu ulei de masline 50 g sunca 180 g branza cheddar 3 ciuperci
mari 100…
Read more »
17 March 2013

Supa
crema de conopida cu ulei de masline si piper din: ulei de masline
extravirgin, piper, sare, apa, conopida, ceapa si ulei de masline.
Ingrediente: ulei de masline extravirgin, dupa gust piper proaspat, dupa
gust sare dupa gust 500g apa 1 conopida desfacuta in buchetele 1 ceapa
medie, taiata 3 linguri ulei de masline …
Read more »
17 March 2013

Chiftele
la cuptor din: amestec de carne, ceapa verde, usturoi, patrunjel,
marar, paine, oua, faina, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne
amestec (porc, vita) 1 legatura ceapa verde sau uscata 4-5 catei de
usturoi 1 legatura patrunjel 1 legatura marar 3 felii de paine 3 oua
faina sare piper Mod de preparare: Pui…
Read more »
17 March 2013

Pui
la cuptor cu gogoşari din: pui, gogosari, limete, usturoi, cimbru,
rozmarin, vin alb sec, ulei de masline, curry, sare, piper, castraveti
verzi, smantana si menta verde. Ingrediente: 1 pui un kg gogosari doua
limete 8 catei de usturoi doua crengute de cimbru doua crengute de
rozmarin 200 ml vin alb sec 100 ml ulei…
Read more »
16 March 2013

Paste
cu sos din: ou, galbenusuri, faina, sare, seminte de pin, sare
grunjoasa, ulei de masline si branza de oaie. Ingrediente: 1 ou 2
galbenusuri faina de calitate sare pentru sos: seminte de pin sare
grunjoasa ulei de masline branza de oaie Mod de preparare: Intr-un vas
amesteci oul întreg cu cele 2 gălbenuşuri…
Read more »
16 March 2013

Budinca
cu branza de vaci si stafide din: taitei cu ou, smantana, branza de
vaci, oua, margarina, zahar, scortisoara, sare si stafide. Ingrediente:
350 g taitei cu ou 1 cana smantana 500 g branza de vaci la temperatura
camerei 5 oua batute spuma 75 g unt sau margarina topita 1/3 cana zahar
1/2 lingurita scortisoara…
Read more »
16 March 2013

Arpacaş
cu ghiveci, la cuptor din: arpacas, ciuperci, ceapa, ardei, ghiveci de
legume, suc de rosii, ulei, faina de grau, paprika, sare, piper, foaie
de dafin si patrunjel. Ingrediente: 250 g arpacas 6 ciuperci 2 cepe 1
ardei 1 borcan ghiveci de legume 1 ardei iute 1 cana suc de rosii
(bulion) ulei 2 linguri…
Read more »
16 March 2013

Chec
cu rosii uscate din: rosii uscate, mozzarella, branza emmental, oua,
faina, praf de copt, lapte, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si
piper. Ingrediente: 2 linguri cu rosii uscate 200 g mozzarella 100 g
branza emmental 3 oua 150 g faina 10 g praf de copt 125 ml lapte cald 80
ml ulei…
Read more »
16 March 2013

Clatite
din: ou, faina, zahar, praf de copt, apa mierala, ulei si topping.
Ingrediente: 1 ou faina 1 lingurita de zahar 1/2 lingurita praf de copt
1/2 ceasca apa minerala ulei pentru gatit topping-uri la alegere: sirop
de artar, zahar pudra, unt, smantana sau gem Mod de preparare: Intr-un
castron amestecati impreuna faina, oul,…
Read more »
16 March 2013

Mancarica
de linte cu sfecla din: linte rosie, ceapa, morcov, sfecla rosie, supa
de carne, faina, sare, foaie de dafin, ulei si patrunjel verde.
Ingrediente: 500 g linte rosie 2 cepe 1 morcov 1 sfecla rosie 1 cana cu
supa de carne (sau apa daca vrei de post) 1 lingura cu faina sare 1
foaie…
Read more »
16 March 2013

Sarmale
de post cu ciuperci din: ciuperci, orez, ceapa, morcov, ulei, bulion,
suc de rosii, sare, piper, marar, foaie de dafin si varza murata.
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 cana de orez 3 cepe 1 morcov 100 ml ulei 2
linguri bulio
16 March 2013

Cornuleţe
cu ceapă roşie învelite în bacon din: faina, ulei, lapte, zahar,
drojdie, unt, cascaval, bacon afumat si ceapa rosie. Ingrediente: 900 g
faina 200 ml ulei 500 ml lapte caldut 2 linguri zahar drojdie unt 50 g
cascaval 150 – 200 g felii subtiri de bacon afumat 1 ceapa rosie Mod
de preparare:…
Read more »
16 March 2013

Chec
cu ton din: praz, ceapa, ton in ulei, oua, faina, ulei de masline, praf
de copt, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 fir de praz 1 ceapa 200 g
ton in ulei 4 oua 250 g faina 100 ml ulei de masline + 2 linguri 1
pliculet cu praf de copt 30 g unt…
Read more »
16 March 2013

Gogoşi
de cartofi din: faina, drojdie, zahar, cartofi, sare si ulei.
Ingrediente: 500 g faina drojdie cat o nuca 4 linguri rase cu zahar 2
cartofi mari bine fierti sare ulei de prajit Mod de preparare: Prepară
o maia: freacă drojdia cu o linguriţă cu zahăr, făină cât iei între
degete şi un pic…
Read more »
16 March 2013

Piept
de pui cu sos picant din: piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, ardei
gras, boia iute, sare, piper si ulei. Ingrediente: 2 piepti de pui cu os
2 cepe mici 2-3 catei de usturoi 1 ardei gras 1 cutie cu rosii tocate
in bulion 2 linguri cu bulion 1 lingurita rasa cu boai iute…
Read more »
16 March 2013

Supă
de pui cu praz, morcovi si frunze de dafin din: ulei, pui, bacon,
morcovi, telina apio, praz, vin, frunze de dafin, prune uscate si paine.
Ingrediente: 1 lingura de ulei 1 pui mediu, taiat in bucati 180 g de
bacon, taiat cubulete 2 morcovi, tocati 2 tulpini de telina Apio 1-2
fire de praz,…
Read more »
16 March 2013

Gulas
cu carne de vita si macaroane din: ulei de masline, carne tocata de
vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, rosii, condimente italiene, frunze
de dafin, sos de soia, praf de usturoi, condimente pentru friptura,
macaroane si smantana. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 500 g
carne tocata de vita 1 ceapa, tocata 2 lingurite…
Read more »
16 March 2013

Pastă
de linte cu legume coapte din: linte, smantana, seminte de casa,
morcovi, pastarnaci, ardei kapia, ceapa rosie, ceapa albe, usturoi,
dovlecel, ierburi de provence, cimbru verde, ulei de masline, sare de
mare si piper. Ingrediente: 1 cutie cu linte 100 g smantana de casa 10 g
seminte de dovleac 7 morcovi mici 5 pastarnaci…
Read more »
16 March 2013

Prajitura
cu ciocolata si cafea din: oua, zahar tos, cafea macinata, apa rece,
faina, praf de copt, cacao, lapte, esenta de rom, margarina, crema de
ciocolata, esenta de rom si frisca. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 200 g
zahar tos 6 linguri cafea fin macinata 6 linguri apa rece 200 g faina
un pachet praf…
Read more »
16 March 2013

Burgeri
cu naut, ceapa rosie si chimion din: naut, coaja de lamaie, suc de
lamaie, chimion, coriandru, ou, pesmet, ceapa rosie, ulei de masline,
chifle integrale, rosie, castravete si sos de chilli. Ingrediente: 400g
năut de la conservă, scurs coaja rasă de la 1 lămâie, plus sucul de la ½
lămâie 1 linguriţă de chimion…
Read more »
16 March 2013

Friptura
de vita cu legume si pesto din: telina, morcovi, salote, telina apio,
ulei de masline, antricoate de vita, andiva, patrunjel, alune caju,
usturoi, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie si parmezan.
Ingrediente: 250 g telina, curatata si taiata cubulete 300 g de morcovi,
taiati in sferturi pe lungime 3 salote mari, taiate in…
Read more »
16 March 2013

Macaroane
cu branza si curry din: macaroane, unt, ou, branza telemea, branza de
burduf si curry. Ingrediente: 500 g macaroane 100 g unt 1 ou 200 g
branza telemea 100 g branza de burduf 1/2 lingurita de curry Mod de
preparare: Pune macaroanele la fiert în apă clocotită, cu un praf de
sare.Lasă-le 8-10…
Read more »
16 March 2013

Gulaş
cu ciuperci si galusti din: ciuperci, ceapa, ulei, slanina afumata,
carne de porc, bulion, sare si piper. Ingrediente: 450 g ciuperci 4 cepe
50 ml ulei 4 felii slanina afumata 800 g carne de porc (pulpa) 2
linguri bulion sare piper Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi tăiată
solzişori, o căleşti în uleiul…
Read more »
16 March 2013

Quiche
cu oua de prepelita din: faina, unt, oua, praf de copt, sare, spanac,
usturoi, branza de burduf, oua de prepelita, smantana, busuioc,
parmezan, unt, sare si piper. Ingrediente: 1 cana faina 50 g unt 1 ou 1
lingurita cu praf de copt 1 praf de sare pentru umplutura: 450 g spanac
congelat 3-4 catei…
Read more »
16 March 2013

Cochilii
cu ficat de pui din: chochilii, ceapa, costita, ficat de pui, unt, ulei
de masline, faina, supa si smantana. Ingrediente: 1 pachet cochilii
(sau orice tip de paste) 2 cepe 3 felii de costita (bacon) 500 g ficat
de pui 50 g unt ulei de masline 1 lingura faina 1 cana supa 2 lingurita…
Read more »
16 March 2013

Taitei
cu legume si chiftele din: carne tocata de vita, pesmet, sos, sos dulce
de ardei iute, ketchup, amestec chinezesc de cinci condimente, ulei de
floarea soarelui, taitei cu ou, legume, sos de soia, seminte de susan si
menta. Ingrediente: 300 g carne tocata de vita 200 g de pesmet 12o g
sos pentru wok…
Read more »
16 March 2013

Coroniţă
cu stafide si vanilie din: margarina, ulei de floarea soarelui, sare,
coaja de lamaie, esenta de vanilie, miere de salcam, stafide, faina,
drojdie, lapte de soia, zahar pudra. Ingrediente: 100 g margarina 65 ml
ulei de floarea soarelui un praf sare coaja de la doua lamai 2-3
picaturi esenta de vanilie 3 linguri miere…
Read more »
16 March 2013

Salata
calda de cartofi cu sos de ansoa din: cartofi, rosii uscate, usturoi,
lamaie, pasta de ansoa, patrunjel verde, masline, ulei de masline si
sare. Ingrediente: 4 cartofi 2-3 rosii uscate 4-5 catei de usturoi 1
lamaie 1/2 lingurita cu pasta de ansoa patrunjel verde 1 lingura cu varf
de masline fara samburi 1 lingura…
Read more »
16 March 2013

Margarita
cu portocale rosii din: suc de portocale rosii, suc de limeta, vin alb,
tequilla, gheata si felii de portocale rosii. Ingrediente: 1/2 ceasca
de suc de portocale rosii 2 linguri de suc proaspat de limeta 3
linguri vin sec alb 7 linguri Tequila felii de portocale rosii/limeta
pentru servire gheata Mod de…
Read more »
16 March 2013

Mâncare
ungurească cu varză acră din: varza acra, supa instant, cabanos, unt,
pasta de rosii, praz, gogosar rosu si boia dulce. Ingrediente: 500 g
varza acra 500 ml supa instant 200 g cabanos 20 g unt sau margarina 50 g
pasta de rosii 1 legatura de praz 1 gogosar rosu boia dulce Mod de…
Read more »
16 March 2013

Pui
la cuptor cu salata din: piept de pui, ulei de masline, boia, avocado,
otet de vin rosu, patrunjel, rosie si ceapa rosie. Ingrediente: 1 piept
de pui fără piele 2 linguriţe ulei de măsline (dintre care una pentru
salată) 1 linguriţă cu vârf de boia pentru salata: ½ avocado mic, tăiat
cubuleţe 1 linguriţă…
Read more »
16 March 2013

Prăjitură
cu morcov şi nucă din: oua, zahar, ulei, faina, nuca, morcov, praf de
copt si unt. Ingrediente: 5 oua 10 lingura cu zahar 6 linguri cu ulei 9
linguri cu faina 150 g nuca 1 morcov ras 1 praf de copt 1 cub de unt
Mod de preparare: Bate ouăle cu zahărul până…
Read more »
16 March 2013

Sufleu
de ficat de pasăre din: ficat de pasare, faina, oua, unt, lapte, sare
si piper. Ingrediente: 300 g ficat pasare 100 g faina 6 oua 150 g unt
300 ml lapte sare si piper dupa gust Mod de preparare: Cureţi ficatul,
îl speli, îl zvânţi bine cu un prosop şi îl înăbuşi în…
Read more »
16 March 2013

Strudel
cu mere si scortisoara din: margarina, otet, sare, faina, apa minerala,
mere, scortisoara, zahar, coaja de lamaie, zeama de lamaie, zahar
pudra, menta si cuisoare. Ingrediente: pentru aluat: 175 g margarina 2
linguri otet un praf sare 300 g faina 75 ml apa minerala pentru
umplutura: 500 g mere o lingurita scortisoara 4 linguri…
Read more »
16 March 2013

Supa
de rosii cu chifle din: faina, unt, oregano, mozzarella, ulei, ceapa,
morcov, rosii, supa de legume, smantana si zahar. Ingrediente: 500 g
faina pentru paine 100 g de unt cu usturoi, moale 2 lingurite de oregano
uscat 175 g cheddar, moazzarella sau un amestec, dat pe razatoare ulei,
pentru uns 1 ceapa tocata 1…
Read more »
16 March 2013

Legume
la cuptor cu piept de pui din: piept de pui, mazare, rosii, ceapa,
ardei gras, morcov, ulei, sare si busuioc. Ingrediente: 2 bucati de
piept de pui dezosat 300 g mazare 500 g rosii proaspete (sau 1 conserva)
1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 morcov ulei sare busuioc Mod de
preparare: Taie…
Read more »
16 March 2013

Ciolan
afumat cu varză murată din: ciolan afumat, varza murata, bacon, piper,
marar uscat, ulei de masline, supa de carne si smantana. Ingrediente: 1
ciolan afumat mai mare, de peste 1 kg 1 kg varza murata 200 g bacon
piper marar uscat ulei de masline 200 ml supa de carne sau de zarzavat
circa 200…
Read more »
15 March 2013

Un
desert delicios, melcisorii cu stafide sunt perfecti pentru o
dupa-amiaza racoroasa. Puteti servi alaturi de o ceasca de ceai
fierbinte. Ingrediente pentru aluat: 500g faina 260g lapte 1 ou 10g
drojdie 5g de sare 50g unt 40g zahar pudra Ingrediente pentru crema: 3
galbenusuri de ou 25g faina 30g zahar pudra 15g de esenta…
Read more »
15 March 2013

Gulas
de vita cu ardei gras din: carne de vita, ceapa, untura, boia dulce,
boia iute, supa, vin rosu, foi de dafin, sare, piper alb, cartofi, ardei
gras si patrunjel. Ingrediente: 600 g carne de vita pentru gulas 250 g
ceapa 2 linguri untura 1 lingura boia dulce 1 lingurita boia iute 400 ml
supa…
Read more »
15 March 2013

Salata
cu fasole, porumb si ardei iute din: fasole alba, fasole rosie, porumb
dulce, ardei verzi, ardei iute, ardei capia, patrunjel, zeama de lamaie,
coaja de lamaie, miere, piper, sare grunjoasa, ulei de masline, otet
balsamic, crutoane aromate cu usturoi. Ingrediente: 300 g faole alba 200
g fasole rosie 150 g porumb dulce 2 ardei…
Read more »
15 March 2013

Chifteluţe
de păstrăv din: file de pastrav, ceapa verde, marar, usturoi, paine,
pesmet, ulei, iaurt de soia, usturoi, ulei de floarea soarelui, marar,
frunze de menta si zeama de lamaie. Ingrediente: 600 g file de pastrav 6
fire ceapa verde 2 legatura marar 1-2 fire usturoi 200 g paine alba
inmuiata in lapte de soia…
Read more »
15 March 2013

Pulpe
cu sos de rosii si masline din: pulpe de pui, rosii, ceapa, usturoi,
masline verzi, ulei, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 4 pulpe de
pui 1 cutie cu rosii intregi 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 100 g
masline verzi ulei sare piper patrunjel Mod de preparare: Curăţă
pulpele, spală-le şi tamponează-le…
Read more »
15 March 2013

Paste
cu ton si rosii cherry din: tagliatelle, ton, rosii cherry, patrunjel
verde, sare si piper. Ingrediente: 400 g tagliatelle 3 conserve de ton
bucati (in ulei) 300 g rosii cherry patrunjel verde sare piper Mod de
preparare: Pune apa la fiert într-un vas mare. Când stă să fiarbă,
adaugă sare şi amestecă. Toarnă…
Read more »
15 March 2013

Portofele
cu carne tocata din: aluat foitaj, carne tocata, ceapa, galbenusuri,
vin alb, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 pachet de aluat foitaj 300 g
carne tocata 1 ceapa alba 2 galbenusuri 100 ml vin alb ulei sare piper
Mod de preparare: Lasă aluatul să se decongeleze la temperatura
camerei. Toacă