Turte
cu ciuperci din: ciuperci, bere, faina, ou, praf de copt, frunze de
dafin, ardei, chimen, ulei, sare si arpagic. Ingrediente: 100 g ciuperci
(proaspete sau uscate, inmuiate anterior in apa) 100 ml bere 2-3
linguri faina 1 ou 1 varf de praf de copt 3 frunze de dafin 8 ardei
intregi 1/2 lingurita chimen…
13 February 2013

Ruladă
de pandişpan cu mango din: oua, zahar vanilat, zahar, faina, amidon,
praf de copt, gelatina, mango, coaja de lamaie, suc de lamaie, suc de
portocala, branza de vaci, frisca si amarettini. Ingrediente: 4 oua 1
plic zahar vanilat 330 g zahar 100 g faina 30 g amidon 1 lingurita praf
de copt 9 foi…
Read more »
13 February 2013

Ingheţată
de iaurt cu ceai verde din: iaurt, zahar, pudra de ceai verde, zahar si
seminte de susan prajite. Ingrediente: 1 kg iaurt grecesc 20 g de zahar
2 linguri pudra de ceai verde 200 g de zahar 4 linguri seminte de susan
prajite Mod de preparare: Amestecă bine iaurtul cu zahărul şi cu…
Read more »
13 February 2013

Curry
rosu de pui din: orez, sare, fasole verde, ardei grasi, ceapa, usturoi,
ghimbir, ulei, pasta de curry rosu, lapte de cocos, piper de cayenne,
file de piept de pui, piper, coriandru verde, patrunjel si chutney de
caise. Ingrediente: 250 g orez Jasmin sare 300 g fasole verde 2 ardei
grasi rosii 1 ceapa frantuzeasca…
Read more »
13 February 2013

Taitei
cu somon afumat din: ceapa, unt, vin alb sec, samntana, sare, piper,
tarhon, somon afumat, taitei si felii de lamaie. Ingrediente: 1 ceapa 2
lingurite unt 6 linguri vin alb sec 250 ml smantana sare piper 1
legatura tarhon 200 g somon afumat 500 g taitei mai multe felii de
lamaie pentru ornat …
Read more »
13 February 2013

Biban
la tigaie cu sos din: ulei de masline, ceapa, usturoi, fulgi de ardei
iute, rosii, capere, masline verzi, telina, fileuri de biban si
patrunjel. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt
3 catei de usturoi, tocati marunt 1 varf de cutit fulgi de ardei iute
400 g de rosii tocate din…
Read more »
13 February 2013

Cocktail
Pepper Mental din: vodka pepper, creme de menthe, pineapple juice,
fresh lemon juice, black pepper. Este un cocktail usor dulce, picant si
racoros! Ingrediente: 50 ml vodka pepper 20 ml creme de menthe 30 ml
pineapple juice 15 ml fine strained fresh lemon juice 2 pinch black
pepper Mod de preparare: Se amesteca…
Read more »
13 February 2013

Cotlet
de porc cu cartofi din: cartofi, sare, piper, condiment, marar, ceapa,
morcovi, ulei de canola, cotlet de porc, usturoi, sos de rosii, ardei
capia, apa si foi de dafin. Ingrediente: 4-5 cartofi ½ lingurita sare si
piper ½ lingurita condiment dupa gust 2 linguri marar 1 ceapa, fin
tocata 2 morcovi, rasi 1.5 linguri…
Read more »
13 February 2013

Pacheţele
de primăvară umplute cu tăiţei şi mango din: taitei, morcovi, mazare
mange tout, varza chinezeasca, ceapa verde, ulei, sos de soia, chutney
de mango si ghimbir, foi de placinta. Ingrediente: 50 g taitei
transparenti 200 g morcovi 250 g mazare mange tout 150 g varza
chinezeasca 2 cepe verzi 1 l ulei 8 linguri…
Read more »
13 February 2013

Budinca
de paine cu fructe uscate din: paine, mix de fructe uscate, coaja
confiata de lamaie, coaja confiata de portocala, amestec de condimente,
lapte, oua, zahar brun, coaja de lamaie, unt si zahar brun. Ingrediente:
500 g de paine alba sau integrala 500 g mix de fructe uscate 85 g coaja
confiata de lamaie si…
Read more »
13 February 2013

Supă
de broccoli cu brânză din: broccoli, bacon, ceapa, faina, supa, sare,
grasime, branza si chifle. Ingrediente: 500 g broccoli 100 g bacon 100 g
ceapa 20 g faina 1 cub supa sare 40 g grasime 60 g branza rasa 2 chifle
Mod de preparare: Se curăţă broccoli, se spală sub jet de apă…
Read more »
13 February 2013

Salată
de paste cu jambon, pepene galben si mozzarella din: paste, sare, otet,
piper, miere, coaja de lime, suc de lime, ulei de masline, mozzarella,
pepene galben, jambon si busuioc. Ingrediente: 500 g paste colorate sare
6 linguri otet piper macinat 2 linguri miere 1 lingurita coaja rasa de
lime 2 linguri suc de lime…
Read more »
13 February 2013

Bami
Goreng cu carne de pui si creveţi din: file de piept de pui, ceapa
verde, ceapa, usturoi, varza chinezeasca, sare, ardei iute, ghimbir,
creveti decorticati, taitei cu ou, ulei de arahide, zahar, sos de soia
alb si supa. Ingrediente: 400 g file de piept de pui 6 cepe verzi 2 cepe
2 catei de…
Read more »
13 February 2013

Cea
mai impresionantă calitate a unui vin tânăr proaspăt este vibraţia sa
clară de fructe. Buchetul şi aromele sale primare de măr verde
(Sauvignon Blanc şi Riesling) şi coacăze negre (Cabernet Sauvignon), îl
fac uşor de apreciat şi înviorător. Totuşi, în majoritatea vinurilor
tinere de o calitate mai bună, vor exista şi câteva imperfecţiuni –…
Read more »
13 February 2013

Pulpe
de pui cu dovleac si nuci din: pulpe de pui, ulei de masline, ceapa
rosie, dovleac, salvie, nuci si otet de xeres. Ingrediente: 1kg pulpe de
pui (şi superioare, şi ciocănele) 3 linguri ulei de măsline 3 cepe
roşii, curăţate şi tăiate bucăţi, pe lungime 1 dovleac de plăcintă,
curăţat de coajă şi seminţe,…
Read more »
13 February 2013

Supă
de morcovi cu crutoane din: morcovi, ulei de masline, usturoi, cimbru,
unt, ceapa, supa de pui, smantana, bacon, paine taraneasca si ulei de
masline. Ingrediente: 700 g de morcovi, taiati bastonase 2 linguri ulei
de masline, plus extra pentru stropit 4 catei de usturoi, nedecojiti
cateva fire de cimbru, plus extra pentru decor 1…
Read more »
12 February 2013

Supa
gulyas din: carne de vita, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, cartofi,
concentrat de vita, boia de ardei, ulei, sare si piper. Ingrediente:
1/2 kg carne vita cuburi o tulpina telina 2 morcovi 2 cepe 2 ardei grasi
3 cartofi 2 cuburi concentrat vita o lingura boia de ardei 2 linguri
ulei sare piper …
Read more »
12 February 2013

Tort
de cafea cu crema ganache din: oua, unt, zahar, faina, cafea instant,
praf de copt, zahar vanilat, rom, gem de caise, ciocolata neagra si
frisca. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 300g unt moale 200g zahar 300g
faina 2 linguri cafea instant 2 lingurite praf de copt 1 pliculet zahar
vanilat 3 linguri rom pentru…
Read more »
12 February 2013

Spirale
cu branza, susan si rozmarin din: susan, piper, ardei gras, ulei de
masline, rozmarin, paste, sare si cascaval. Ingrediente: 1 linguri susan
piper cate 1 ardei gras (rosu, verde, galben) 1 lingura ulei de masline
1 fir rozmarin 400 g paste in forma de spirala sare 50 g cascaval tare
Mod de preparare:…
Read more »
12 February 2013

Rulada
de rata cu portocale din: rata, sare, boabe de piper, coriandru, unt,
faina, portocale, miere, suc de lamaie, paine prajita, unt, smantana,
ficat de rata, usturoi, nucsoara, condimente, patrunjel si migdale.
Ingrediente: 1 rata mica sare cateva boabe de piper coriandru 30 g unt
30 g faina 3-4 portocale 1-2 linguri miere suc de…
Read more »
12 February 2013

Nasi
Goreng din: orez, sare, file de porc, usturoi, sos de soia, creveti,
ardei grasi, ceapa, ceapa verde, ulei, piper, curry, oua, unt si arahide
prajite. Ingrediente: 250 g orez sare 400 g file de porc 2 catei de
usturoi 4 linguri sos de soia 300 g creveti 2 ardei grasi rosii 1 ceapa
2…
Read more »
12 February 2013

Omleta
cu branza si mazare din: mazare, fasole, oua, lapte, branza de capra si
menta. Ingrediente: 300g amestec congelat de mazăre şi fasole 8 ouă
mari lapte 100g baton brânză de capră, cu coajă 1-2 linguri de mentă
tocată Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul pe funcţia grill. Se
fierb mazărea şi fasolea 4…
Read more »
12 February 2013

Cochilii
cu legume din: broccoli, ardei grasi, patrunjel, masline negre,
usturoi, sare, paste in forma de cochilie, ulei de masline, supa de
legume instant si piper. Ingrediente: 500 g broccoli 2 ardei grasi rosii
1 legatura patrunjel 40 g masline negre 1 catel de usturoi sare 350 g
paste in forma de cochilie 2 linguri…
Read more »
12 February 2013

Supă
thailandeză asezonată cu pastă de curry roşie din: piept de curcan,
germeni de soia, rosii, broccoli, morcovi, ciuperci, ceapa, ulei, pasta
de curry rosie, lapte de cocos, supa, mazare, sos de soia, sare, piper
si lamaie verde. Ingrediente: 300 g piept de curcan 100 g germeni de
soia 2 rosii 250 g broccoli 2…
Read more »
12 February 2013

Frigărui
de porc cu mere si lămâi din: carne de porc, sare, piper, mere, lamai,
ulei de masline, suc de portocale, mustar si smantana. Ingrediente: 500 g
carne de porc sare piper 3 mere 3 lamai ulei de masline suc de
portocale 3 linguri mustar 100 ml smantana Mod de preparare: Se spala
carnea…
Read more »
12 February 2013

Rata
condimentata cu sos de chilli din: rata, sare, piper, miere, ardei
iute, usturoi, otet de mere, zahar brun, faina, ulei de susan si praz.
Ingrediente: 1 rata (1,8 kg) sare piper 5 linguri miere 25 g ardei iuti
rosii 2 catei de usturoi 30 ml otet de mere 50 g zahar brun 250 g…
Read more »
12 February 2013

Cocktail
cu brandy din: brandy si creme de menthe. Ingrediente: 40 ml brandy 25
ml green creme de menthe Mod de preparare: Se amestecă ingredientele
cu linguriţa de bar în pahar cu gheaţa cuburi.
Read more »
12 February 2013

Orez
cu pui si migdale din: orez, apa, sare, praz, sofran, piper alb, unt,
oua, piept de pui, fulgi de migdale, ulei si faina. Ingrediente: 250 g
orez 750 ml apa sare un fir de praz un praf de sofran piper alb 100 g
unt 2 oua 600 g piept de pui 200 g fulgi…
Read more »
12 February 2013

Taitei
cu pui, ananas si ghimbir din: ghimbir, file de piept de pui, sos de
soia, ulei de susan, mazare mange tout, varza chinezeasca, morcov,
rondele de ananas, taitei chinezesti, sare si coriandru. Ingrediente: 2
cm ghimbir proaspat 500 g file de piept de pui 3 linguri sos de soia 3
linguri ulei de susan…
Read more »
12 February 2013

Salata
de pui cu broccoli, ardei rosu si dressing cu unt de arahide din: ulei
de seminte de struguri, unt de arahide, sos de soia, suc de lamaie,
radacina de ghimbir, usturoi, zahar, carne de pui, ardei gras, broccoli
si alune. Ingrediente dressing: 3 linguri ulei de seminte de struguri
1/2 cana unt de arahide…
Read more »
12 February 2013

Chec
din pui din: piept de pui, fasole verde, oua, iaurt, coniac, ceapa,
unt, patrunjel, piper boabe si ulei de masline. Ingrediente: 1 piept de
pui 200 g fasole verde 3 oua 50 g iaurt 2 lingurite cu coniac 1 ceapa 25
g unt patrunjel piper boabe ulei de masline Mod de preparare: Spala…
Read more »
12 February 2013

Paste
cu legume la gratar din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper,
ulei de masline, rozmarin, cimbru, paste, sare si branza de oaie.
Ingrediente: cate 3 ardei grasi rosii si galbeni 1 vanata 1 dovlecel 2
catei de usturoi piper 3 linguri ulei de masline 1 lingurita rozmarin
tocat 1/2 legatura cimbru 400 g paste…
Read more »
12 February 2013

Crema
de ciocolata alba din: ciocolata cu lapte, ciocolata alba, lapte,
amidon, zahar si baton de vanilie. Ingrediente: 100 g ciocolata cu lapte
50 g ciocolata alba pentru crema: 350 ml lapte 1/2 lingura cu amidon 1
lingura cu zahar 100 g ciocolata alba 1/2 baton de vanilie Mod de
preparare: Pune laptele la…
Read more »
12 February 2013

Carne
de vita cu pere, prune si patrunjel din: pulpa de vita, ceapa, telina,
otet, apa, foaie de dafin, usturoi, afine, cuisoare, unt, supa de carne,
pere, rpune, vin rosu, intaritor pentru sos, zahar, sare, piper si
patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpa de vita 1 ceapa 150 g telina 1/4 l
ot
13 February 2013

Ruladă
de pandişpan cu mango din: oua, zahar vanilat, zahar, faina, amidon,
praf de copt, gelatina, mango, coaja de lamaie, suc de lamaie, suc de
portocala, branza de vaci, frisca si amarettini. Ingrediente: 4 oua 1
plic zahar vanilat 330 g zahar 100 g faina 30 g amidon 1 lingurita praf
de copt 9 foi…
Read more »
13 February 2013

Ingheţată
de iaurt cu ceai verde din: iaurt, zahar, pudra de ceai verde, zahar si
seminte de susan prajite. Ingrediente: 1 kg iaurt grecesc 20 g de zahar
2 linguri pudra de ceai verde 200 g de zahar 4 linguri seminte de susan
prajite Mod de preparare: Amestecă bine iaurtul cu zahărul şi cu…
Read more »
13 February 2013

Curry
rosu de pui din: orez, sare, fasole verde, ardei grasi, ceapa, usturoi,
ghimbir, ulei, pasta de curry rosu, lapte de cocos, piper de cayenne,
file de piept de pui, piper, coriandru verde, patrunjel si chutney de
caise. Ingrediente: 250 g orez Jasmin sare 300 g fasole verde 2 ardei
grasi rosii 1 ceapa frantuzeasca…
Read more »
13 February 2013

Taitei
cu somon afumat din: ceapa, unt, vin alb sec, samntana, sare, piper,
tarhon, somon afumat, taitei si felii de lamaie. Ingrediente: 1 ceapa 2
lingurite unt 6 linguri vin alb sec 250 ml smantana sare piper 1
legatura tarhon 200 g somon afumat 500 g taitei mai multe felii de
lamaie pentru ornat …
Read more »
13 February 2013

Biban
la tigaie cu sos din: ulei de masline, ceapa, usturoi, fulgi de ardei
iute, rosii, capere, masline verzi, telina, fileuri de biban si
patrunjel. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt
3 catei de usturoi, tocati marunt 1 varf de cutit fulgi de ardei iute
400 g de rosii tocate din…
Read more »
13 February 2013

Cocktail
Pepper Mental din: vodka pepper, creme de menthe, pineapple juice,
fresh lemon juice, black pepper. Este un cocktail usor dulce, picant si
racoros! Ingrediente: 50 ml vodka pepper 20 ml creme de menthe 30 ml
pineapple juice 15 ml fine strained fresh lemon juice 2 pinch black
pepper Mod de preparare: Se amesteca…
Read more »
13 February 2013

Cotlet
de porc cu cartofi din: cartofi, sare, piper, condiment, marar, ceapa,
morcovi, ulei de canola, cotlet de porc, usturoi, sos de rosii, ardei
capia, apa si foi de dafin. Ingrediente: 4-5 cartofi ½ lingurita sare si
piper ½ lingurita condiment dupa gust 2 linguri marar 1 ceapa, fin
tocata 2 morcovi, rasi 1.5 linguri…
Read more »
13 February 2013

Pacheţele
de primăvară umplute cu tăiţei şi mango din: taitei, morcovi, mazare
mange tout, varza chinezeasca, ceapa verde, ulei, sos de soia, chutney
de mango si ghimbir, foi de placinta. Ingrediente: 50 g taitei
transparenti 200 g morcovi 250 g mazare mange tout 150 g varza
chinezeasca 2 cepe verzi 1 l ulei 8 linguri…
Read more »
13 February 2013

Budinca
de paine cu fructe uscate din: paine, mix de fructe uscate, coaja
confiata de lamaie, coaja confiata de portocala, amestec de condimente,
lapte, oua, zahar brun, coaja de lamaie, unt si zahar brun. Ingrediente:
500 g de paine alba sau integrala 500 g mix de fructe uscate 85 g coaja
confiata de lamaie si…
Read more »
13 February 2013

Supă
de broccoli cu brânză din: broccoli, bacon, ceapa, faina, supa, sare,
grasime, branza si chifle. Ingrediente: 500 g broccoli 100 g bacon 100 g
ceapa 20 g faina 1 cub supa sare 40 g grasime 60 g branza rasa 2 chifle
Mod de preparare: Se curăţă broccoli, se spală sub jet de apă…
Read more »
13 February 2013

Salată
de paste cu jambon, pepene galben si mozzarella din: paste, sare, otet,
piper, miere, coaja de lime, suc de lime, ulei de masline, mozzarella,
pepene galben, jambon si busuioc. Ingrediente: 500 g paste colorate sare
6 linguri otet piper macinat 2 linguri miere 1 lingurita coaja rasa de
lime 2 linguri suc de lime…
Read more »
13 February 2013

Bami
Goreng cu carne de pui si creveţi din: file de piept de pui, ceapa
verde, ceapa, usturoi, varza chinezeasca, sare, ardei iute, ghimbir,
creveti decorticati, taitei cu ou, ulei de arahide, zahar, sos de soia
alb si supa. Ingrediente: 400 g file de piept de pui 6 cepe verzi 2 cepe
2 catei de…
Read more »
13 February 2013

Cea
mai impresionantă calitate a unui vin tânăr proaspăt este vibraţia sa
clară de fructe. Buchetul şi aromele sale primare de măr verde
(Sauvignon Blanc şi Riesling) şi coacăze negre (Cabernet Sauvignon), îl
fac uşor de apreciat şi înviorător. Totuşi, în majoritatea vinurilor
tinere de o calitate mai bună, vor exista şi câteva imperfecţiuni –…
Read more »
13 February 2013

Pulpe
de pui cu dovleac si nuci din: pulpe de pui, ulei de masline, ceapa
rosie, dovleac, salvie, nuci si otet de xeres. Ingrediente: 1kg pulpe de
pui (şi superioare, şi ciocănele) 3 linguri ulei de măsline 3 cepe
roşii, curăţate şi tăiate bucăţi, pe lungime 1 dovleac de plăcintă,
curăţat de coajă şi seminţe,…
Read more »
13 February 2013

Supă
de morcovi cu crutoane din: morcovi, ulei de masline, usturoi, cimbru,
unt, ceapa, supa de pui, smantana, bacon, paine taraneasca si ulei de
masline. Ingrediente: 700 g de morcovi, taiati bastonase 2 linguri ulei
de masline, plus extra pentru stropit 4 catei de usturoi, nedecojiti
cateva fire de cimbru, plus extra pentru decor 1…
Read more »
12 February 2013

Supa
gulyas din: carne de vita, morcovi, telina, ceapa, ardei gras, cartofi,
concentrat de vita, boia de ardei, ulei, sare si piper. Ingrediente:
1/2 kg carne vita cuburi o tulpina telina 2 morcovi 2 cepe 2 ardei grasi
3 cartofi 2 cuburi concentrat vita o lingura boia de ardei 2 linguri
ulei sare piper …
Read more »
12 February 2013

Tort
de cafea cu crema ganache din: oua, unt, zahar, faina, cafea instant,
praf de copt, zahar vanilat, rom, gem de caise, ciocolata neagra si
frisca. Ingrediente: pentru blat: 6 oua 300g unt moale 200g zahar 300g
faina 2 linguri cafea instant 2 lingurite praf de copt 1 pliculet zahar
vanilat 3 linguri rom pentru…
Read more »
12 February 2013

Spirale
cu branza, susan si rozmarin din: susan, piper, ardei gras, ulei de
masline, rozmarin, paste, sare si cascaval. Ingrediente: 1 linguri susan
piper cate 1 ardei gras (rosu, verde, galben) 1 lingura ulei de masline
1 fir rozmarin 400 g paste in forma de spirala sare 50 g cascaval tare
Mod de preparare:…
Read more »
12 February 2013

Rulada
de rata cu portocale din: rata, sare, boabe de piper, coriandru, unt,
faina, portocale, miere, suc de lamaie, paine prajita, unt, smantana,
ficat de rata, usturoi, nucsoara, condimente, patrunjel si migdale.
Ingrediente: 1 rata mica sare cateva boabe de piper coriandru 30 g unt
30 g faina 3-4 portocale 1-2 linguri miere suc de…
Read more »
12 February 2013

Nasi
Goreng din: orez, sare, file de porc, usturoi, sos de soia, creveti,
ardei grasi, ceapa, ceapa verde, ulei, piper, curry, oua, unt si arahide
prajite. Ingrediente: 250 g orez sare 400 g file de porc 2 catei de
usturoi 4 linguri sos de soia 300 g creveti 2 ardei grasi rosii 1 ceapa
2…
Read more »
12 February 2013

Omleta
cu branza si mazare din: mazare, fasole, oua, lapte, branza de capra si
menta. Ingrediente: 300g amestec congelat de mazăre şi fasole 8 ouă
mari lapte 100g baton brânză de capră, cu coajă 1-2 linguri de mentă
tocată Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul pe funcţia grill. Se
fierb mazărea şi fasolea 4…
Read more »
12 February 2013

Cochilii
cu legume din: broccoli, ardei grasi, patrunjel, masline negre,
usturoi, sare, paste in forma de cochilie, ulei de masline, supa de
legume instant si piper. Ingrediente: 500 g broccoli 2 ardei grasi rosii
1 legatura patrunjel 40 g masline negre 1 catel de usturoi sare 350 g
paste in forma de cochilie 2 linguri…
Read more »
12 February 2013

Supă
thailandeză asezonată cu pastă de curry roşie din: piept de curcan,
germeni de soia, rosii, broccoli, morcovi, ciuperci, ceapa, ulei, pasta
de curry rosie, lapte de cocos, supa, mazare, sos de soia, sare, piper
si lamaie verde. Ingrediente: 300 g piept de curcan 100 g germeni de
soia 2 rosii 250 g broccoli 2…
Read more »
12 February 2013

Frigărui
de porc cu mere si lămâi din: carne de porc, sare, piper, mere, lamai,
ulei de masline, suc de portocale, mustar si smantana. Ingrediente: 500 g
carne de porc sare piper 3 mere 3 lamai ulei de masline suc de
portocale 3 linguri mustar 100 ml smantana Mod de preparare: Se spala
carnea…
Read more »
12 February 2013

Rata
condimentata cu sos de chilli din: rata, sare, piper, miere, ardei
iute, usturoi, otet de mere, zahar brun, faina, ulei de susan si praz.
Ingrediente: 1 rata (1,8 kg) sare piper 5 linguri miere 25 g ardei iuti
rosii 2 catei de usturoi 30 ml otet de mere 50 g zahar brun 250 g…
Read more »
12 February 2013

Cocktail
cu brandy din: brandy si creme de menthe. Ingrediente: 40 ml brandy 25
ml green creme de menthe Mod de preparare: Se amestecă ingredientele
cu linguriţa de bar în pahar cu gheaţa cuburi.
Read more »
12 February 2013

Orez
cu pui si migdale din: orez, apa, sare, praz, sofran, piper alb, unt,
oua, piept de pui, fulgi de migdale, ulei si faina. Ingrediente: 250 g
orez 750 ml apa sare un fir de praz un praf de sofran piper alb 100 g
unt 2 oua 600 g piept de pui 200 g fulgi…
Read more »
12 February 2013

Taitei
cu pui, ananas si ghimbir din: ghimbir, file de piept de pui, sos de
soia, ulei de susan, mazare mange tout, varza chinezeasca, morcov,
rondele de ananas, taitei chinezesti, sare si coriandru. Ingrediente: 2
cm ghimbir proaspat 500 g file de piept de pui 3 linguri sos de soia 3
linguri ulei de susan…
Read more »
12 February 2013

Salata
de pui cu broccoli, ardei rosu si dressing cu unt de arahide din: ulei
de seminte de struguri, unt de arahide, sos de soia, suc de lamaie,
radacina de ghimbir, usturoi, zahar, carne de pui, ardei gras, broccoli
si alune. Ingrediente dressing: 3 linguri ulei de seminte de struguri
1/2 cana unt de arahide…
Read more »
12 February 2013

Chec
din pui din: piept de pui, fasole verde, oua, iaurt, coniac, ceapa,
unt, patrunjel, piper boabe si ulei de masline. Ingrediente: 1 piept de
pui 200 g fasole verde 3 oua 50 g iaurt 2 lingurite cu coniac 1 ceapa 25
g unt patrunjel piper boabe ulei de masline Mod de preparare: Spala…
Read more »
12 February 2013

Paste
cu legume la gratar din: ardei grasi, vanata, dovlecel, usturoi, piper,
ulei de masline, rozmarin, cimbru, paste, sare si branza de oaie.
Ingrediente: cate 3 ardei grasi rosii si galbeni 1 vanata 1 dovlecel 2
catei de usturoi piper 3 linguri ulei de masline 1 lingurita rozmarin
tocat 1/2 legatura cimbru 400 g paste…
Read more »
12 February 2013

Crema
de ciocolata alba din: ciocolata cu lapte, ciocolata alba, lapte,
amidon, zahar si baton de vanilie. Ingrediente: 100 g ciocolata cu lapte
50 g ciocolata alba pentru crema: 350 ml lapte 1/2 lingura cu amidon 1
lingura cu zahar 100 g ciocolata alba 1/2 baton de vanilie Mod de
preparare: Pune laptele la…
Read more »
12 February 2013

Carne
de vita cu pere, prune si patrunjel din: pulpa de vita, ceapa, telina,
otet, apa, foaie de dafin, usturoi, afine, cuisoare, unt, supa de carne,
pere, rpune, vin rosu, intaritor pentru sos, zahar, sare, piper si
patrunjel. Ingrediente: 800 g pulpa de vita 1 ceapa 150 g telina 1/4 l
ot