Retete de Paste:
Sofranul
22 November 2010

Read more »
Salată cu roşii uscate
22 November 2010

Read more »
Omleta taraneasca cu ton
22 November 2010

Read more »
Păstrăv cu lămâie şi mărar
22 November 2010

Read more »
Piept de pui umplut cu caşcaval pe garnitură de vinete
22 November 2010

Read more »
Antricot cu sos mustar
22 November 2010
Ingrediente: antricot de vaca 4 felii piper macinat 2 linguriţe mustar
100 g faina 30 g margarina 20 g frisca lichida 200 ml vin alb sau
şampanie 2-4 catei usturoi patrunjel verde 20 ml ulei Mod de preparare:
Feliile de carne se condimenteaza cu piper si mustar si se pun intr-un
vas si se…
Read more »
Read more »
Chipăruşă moldovenească
22 November 2010

Read more »
Salată Viva Italia
22 November 2010

Read more »
Supă de dovleac cu găluşte de branză
22 November 2010
Ingrediente: 500 g miez de dovleac 1 ceapă 1 lingură margarină 1 căţel
de usturoi 1 lingură de condiment cu gust de legume 100 ml smântână
subţire sare piper zahăr 1 linguriţă suc de lămâie Ingrediente găluşte:
125 ml lapte 2 linguri griş 100 g caşcaval 1 ou 1 linguriţă margarină
Mod de…
Read more »
Read more »
Salată uşoară cu sos grecesc
22 November 2010
Ingrediente:
400 grame paste, de preferat cele mici şi cilindrice, goale pe
dinăuntru 1 castravete verde 1 borcănel de dovlecei marinaţi 1 linguriţă
de mentă tocată 100 grame brânză feta 1 iaurt mic natural 1 Knorr Salad
Dressing Grecesc zeamă de la 1/3 lămâie 1 lingură de suc de mere 1
lingură de seminţe susan…
Read more »
Read more »
Supă-cremă de praz şi cartofi
22 November 2010

Read more »
Chifteluţe cu fasole şi feta
22 November 2010

Read more »
Ceapa murata in vin rosu
22 November 2010

Read more »
Pate de ficatei de pui cu coniac
22 November 2010
Ingrediente: 125 g unt 1 ceapa mare tocata 2 catei de usturoi 2 felii
de slănină (fara sorici) taiata bucatele 250 g ficatei de pui curatati
1/4 lingurita cimbru uscat, piper negru macinat 3 linguri smantana 1-2
linguri coniac 2 linguri de codite de ceapa verde, taiate mărunt Mod de
preparare: Se topeste untul…
Read more »
Read more »
Budincă de dovleac cu nucă
22 November 2010

Read more »
Peperonata cu legume si usturoi
22 November 2010
Ingrediente: 2 vinete 2 ardei grasi (unul rosu, unul verde) 3 dovlecei
mici 4 rosii 3 cepe verzi 1 capatana de usturoi 1 ramurica de cimbru 1
foaie de dafin 1 lamaie cateva fire de patrunjel 200 ml ulei de masline
sare piper Mod de preparare: Taiati cubulete vinetele, dovleceii si
ardeii (fara seminte).…
Read more »
Read more »
Supă de gulii cu găluşte de făină
22 November 2010
Ingrediente: 2-3 gulii 2 linguri ulei sare piper 1 legătură pătrunjel
verde condimente 1 ou fănă Mod de preparare: Intr-o cratiţă cu ulei,
pui guliile curăţate şi tăiate fideluţă. Peste ele torni un polonic mare
de apă fierbinte şi le acoperi cu un capac. Le fierbi înăbuşit pe
jumătate, apoi mai adaugi apă…
Read more »
Read more »
Pilaf cu pui si caşcaval
22 November 2010

Read more »
Tort de zahar ars
22 November 2010
Ingrediente: 14 ouă 2 l lapte 6 linguri făină 1 plic zahăr vanilat 1
plic praf de copt 500 g zahăr 500 ml frişca Mod de preparare: Pui 400 g
zahăr într-o cratiţă să se caramelizeze, tapetezi cratiţa cu zahărul.
Amesteci 8 ouă bătute spumă cu laptele. Torni în cratiţă şi dai la…
Read more »
Read more »
Ciuperci provensale
22 November 2010

Read more »
Pui cu brânză şi legume de toamnă
22 November 2010

Read more »
Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez
22 November 2010

Read more »
Salată din dovlecei
22 November 2010

Read more »
Salată de crudităţi cu fructe uscate
22 November 2010

Read more »
Bezele cu nuci
22 November 2010

Read more »
Aperitiv din brînză de burduf
22 November 2010
Ingrediente: 1/2 kg brînză sau caş de oaie proaspăt 50-100 ml bere 100
ml smîntînă 4-5 sardele chimen ceapă sare Mod de preparare: Brînza se
mărunţeşte cu furculiţa, caşul se trece prin maşina de tocat, se adaugă
berea, smîntîna, sardelele, o linguriţă rasă de chimen măcinat şi ceapă
rasă,compoziţia se amestecă bine şi se…
Read more »
Read more »
Tarta de capsuni cu branza de vaci
22 November 2010

Read more »
Pizza cu legume si branză
22 November 2010
Ingrediente: 350 g făină 1 linguriţă zahăr 1/2 cub de drojdie 2 linguri
ulei 4 cepe 2 căţei usturoi 2 ardei roşii 1 ardei verde 8 roşii 125 g
brânză 200 g ciuperci piper boia pătrunjel busuioc sare Mod de
preparare: Faci un aluat din făină, sare, zahăr, 150 ml apă, drojdie şi…
Read more »
Read more »
Salată de crudităţi cu ridichii
22 November 2010

Read more »
Bulgăraşi cu ciocolată
22 November 2010
Ingrediente: 1/2 pahar zahăr pudră 200 g ciocolată fără cremă 3 linguri
esenţă de rom 1 pahar biscuiţi simpli măcinaţi 100 g nuci măcinate 2
linguri cacao lapte sau unt Mod de preparare: Razi ciocolata, opreşti
puţină ciocolată rasă pentru ornat bulgăraşii, iar pe cea rămasă o
amesteci cu zahărul, esenţa, biscuiţii măcinaţi,…
Read more »
Read more »
Plăcinţele din piure cu dulceaţă
22 November 2010
Ingrediente: 5 cartofi 1 lingură smântână 1/2 pahar cu lapte 1 ou 3
linguri de făină 3-4 linguri dulceaţă Mod de preparare: Faci un piure
obişnuit din cartofi, îl laşi să se răcească, adaugi oul, smântână,
laptele, 1 lingură de făină şi amesteci bine, apoi formezi plăcinţele
subţiri, rotunde sau ovale, le tăvăleşti…
Read more »
Read more »
Piept de pui umplut cu ciuperci si caşcaval
22 November 2010
Ingrediente: 750 g piept de pui dezosat 150 g ciuperci 100 g caşcaval
100 g făină 5 ouă 10 g Delikat 10 g piper boabe 100 g unt sare după gust
Mod de preparare: Baţi carnea cu ciocanul de şniţele, îl sărezi, apoi
presari umplutura pe care o faci astfel: dai caşcavalul pe…
Read more »
Read more »
Tort de ciocolată cu brandy
22 November 2010

Cartofi cu ceapa
22 November 2010

Read more »
Chiftele din carne fiartă de pui
22 November 2010
Ingrediente: 1 kg piept de pui 1 cartof 2 ouă 2 căţei de usturoi 2
linguri făină sare ulei Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi,
cureţi şi cartoful şi le pui la fiert, separat, în apă cu sare. Când
sunt gata, treci carnea fiartă prin maşina de tocat, dai cartoful pe…
Read more »
Read more »
Pui ca în Tara Bascilor
22 November 2010
Ingrediente: 2 linguri făină 1 pui de circa 1.5 kg sare piper negru
măcinat 3 linguri ulei de măsline 1 ceapă mare,tăiată în rondele fine 2
ardei capia, tăiaţi în fâşii late 2 căţei de usturoi 150 gr cârnat (sau
salam subţire) 200gr orez cu bobul lung 450 ml supă limpede de pui o…
Read more »
Read more »
Vinete cu brânză de capră la cuptor
21 November 2010

Read more »
Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari
21 November 2010

Read more »
Borş cu varză şi conopidă
21 November 2010

Read more »
Prăjitură cu prune, nucă şi bezea
21 November 2010

Read more »
Friptură de porc in jiu cu vin
21 November 2010
Bucata de carne de porc o speli şi o fierbi întreagă într-o cratiţă în
care pui: apă, morcov, apoi, când s-a fiert, o tai felii şi o laşi
deoparte. într-o cratiţă pui untură, morcovul fiert şi pasat, boia,
piper, foi de dafin şi vin alb. Laşi jiul să dea un clocot, apoi adaug
feliile…
Read more »
Read more »
Sirop de afine
21 November 2010
Intr-un borcan de sticlă pui afinele peste care presari aceeaşi
cantitate de zahăr. Laşi 6 săptămâni borcanul acoperit, într-un loc
răcoros şi ferit de lumină, astfel încât din afine să se lase sucul.
Siropul obţinut îl strecori printr-un tifon dublu, după care îl torni în
sticle pe care le astupi foarte bine. Afinele rămase…
Read more »
Read more »
Ciorba de porc cu zeamă de varză
21 November 2010
Carnea de porc, o opăreşti şi o pui la fiert, având grijă să iei spuma.
După ce s-a fiert carnea, adaugi zarzavatul tocat, morcovi, ţelină,
pătrunjel, păstârnac, ceapă şi le laşi să fiarbă bine, apoi adaugi roşii
decojite şi tăiate mărunt sau pastă de roşii şi leuştean tocat. Dacă
îţi place, poţi să dregi…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu afine si cremă de smantană
21 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail California Dream (video)
21 November 2010

Read more »
Rulouri de vinete cu garnitură de paste cu carne
21 November 2010

Read more »
Dovlecei cu ouă la cuptor
21 November 2010

Read more »
Musaca de cartofi copţi cu sos tomat
21 November 2010

Read more »
Nucşoara
21 November 2010

Read more »
Peşte (cod) cu cartofi şi gogoşari, la cuptor
21 November 2010

Read more »
Pui cu gogoşari, măsline şi porumb
21 November 2010

Read more »
Limbă cu legume şi sos de lămâie
21 November 2010

Read more »
Sufleu de ardei copţi şi carne
21 November 2010

Read more »
Legume de toamnă cu carne de porc
21 November 2010

Read more »
Mancare de vinete cu usturoi
21 November 2010

Read more »
Prăjiturele din griş cu stafide
21 November 2010
Ingrediente: 1 l lapte 6 linguri zahăr 200 g griş 1/2 pachet stafide 1
plic zahăr vanilat 2 ouă puţină făină şi ulei pentru prăjit Mod de
preparare: Pui laptele la fiert împreună cu zahărul şi când clocoteşte
adaugi stafidele şi grisul în ploaie şi amesteci, să nu se formeze
cocoloaşe. Când s-a…
Read more »
Read more »
Pui cu garnitură de legume de toamnă
21 November 2010
Ingrediente: 1 pui 1 conopidă 4 cartofi 2 morcovi 2 rădăcini pătrunjel 4
cepe 1 ardei gras verde 1 gogoşar 1/2 pahar ulei 2 linguri pâslă de
roşii 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel 2 linguriţe condiment Mod
de preparare: Infăşori puiul în folie de aluminu, îl aşezi pe un capac
deasupra unei…
Read more »
Read more »
Cartofi cu lebar
21 November 2010

Read more »
Vinete pane umplute cu branză dulce
21 November 2010

Read more »
Chifteluţe din cartofi cu sos de ficăţei de pasare
21 November 2010

Read more »
Spaghete cu sos de roşii si cu maioneză
21 November 2010
Ingrediente: 250 g spaghete 1 ceapă mică puţin ulei 2 roşii 3 linguri
pastă de tomate 2 frunzuliţe busuioc 1 linguri maioneză Mod de
preparare: Intr-o oală pui la fiert 2 I de apă cu puţină sare, iar când
clocoteşte adaugi spaghetele. Cât timp fierb spaghetele, prepari sosul:
într-o cratiţă căleşti în puţin…
Read more »
Read more »
Conopidă cu sos alb si ouă
21 November 2010

Read more »
Fursecuri cu miere
21 November 2010
Ingrediente: 100 g miere 1 ou 1 lingură zahăr 1 lingură ulei 150 g
făină 1 vârf de cuţit de bicarbonat Mod de preparare: Freci bine
mierea cu oul şi zahărul, apoi adaugi pe rând uleiul şi făina amestecată
cu bicarbonatul. Frămânţi bine aluatul, pui apoi forma specială de
biscuiţi la maşina de…
Read more »
Read more »
Musaca de păstăi
21 November 2010
Ingrediente: 1 kg păstăi 1/2 kg carne tocată 5 cepe 200 ml ulei 9 ouă
sare piper 3 linguri ketchup picant Mod de preparare: Fierbi păstăile,
le strecori şi le laşi la răcit. Toci ceapa, o căleşti în ulei, adaugi
şi carnea tocată şi o amesteci până ce îşi schimbă un pic culoarea,…
Read more »
Read more »
Sufleu de roşii
21 November 2010

Read more »
Ingheţată de fragi
21 November 2010

Budincă de tăieţei cu brânză de vacă
21 November 2010
Ingrediente:
250g tăieţei 400g brânză de vacă 2 ouă 4 linguri zahăr coajă de lămâie
stafide sare Mod de preparare: Brânza de vacă se zdrobeşte cu furculiţa.
Se amestecă cu gălbenuşurile, zahărul,tăieţeii fierţi şi strecuraţi,
coaja de lămâie, stafidele şi albuşurile bătute spumă. Se toarnă în
cratiţa unsă cu margarina, se pune la cuptor la…
Read more »
Read more »
Inimă de vită umplută in cuib de varză
21 November 2010
Ingrediente: 1 inimă de vită 500-600 g carne 1 varză 2 cepe 2 foi de
dafin 1 pahar vin alb 2-3 căţei de usturoi 1 legătură pătrunjel şi mărar
piper boia 1 cub condiment 3 roşii 1 păhărel orez cimbru 2 ouă 1 cană
borş sare Mod preparare umplutură: Toci carnea împreună cu…
Read more »
Read more »
Ceafă de manzat cu sos de roşii
21 November 2010
Ingrediente: 400 g ceafă de mânzat 2 cepe 4-5 roşii măghiran cimbru
Mod de preparare: Tai carnea felii, le baţi bine, le sărezi şi le
presari cu măghiran şi cimbru. Le laşi la frigider acoperite o jumătate
de oră, apoi le pui la fiert într-o cratiţă cu apă şi le fierbi o oră…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu blat de ciocolată si frişcă
21 November 2010
Ingrediente: 8 ouă 200 g zahăr 250 g făină 200 g ciocolată sau 50 g
cacao 2 linguri ulei 1 lingură apă 1 esenţă de rom Ingrediente cremă:
200 g alune 400 g frişcă Mod de preparare: Freci gălbenuşurile cu
jumătate din cantitatea de zahăr, adaugi apa şi uleiul, iar separat baţi
albuşurile…
Read more »
Read more »
Cremă de brânză de vaci cu morcovi si mere
21 November 2010

Read more »
Budincă de piersici
21 November 2010

Read more »
Cotlete de porc inabusite
20 November 2010

Read more »
Rasol de vita cu usturoi si tarhon
20 November 2010
Ingrediente:
300 g carne rasol 75 g unt 1 ou 1 felie franzela 1 ceapa 1 catel de
usturoi patrunjel verde 4-5 frunze de tarhon o salata pireu de legume
sare Mod de preparare: Se curata rasolul de pielite si oase si se pune
in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca…
Read more »
Read more »
Ciorba de fasole verde, vitel si sunculita afumata
20 November 2010

Read more »
Tocăniţă de ciuperci
20 November 2010

Read more »
Retete de post: Clatite de post
20 November 2010
Ingrediente:
100 g faina 100 ml apa minerala 50 g ulei 25 g zahar 10 g sare Mod de
preparare: Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine
o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Se coc intr-o tigaie,
care sa nu lipeasca. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu
ulei.…
Read more »
Read more »
Terci de ovăz sau grâu
20 November 2010
Ingrediente:
1 pahar fuigi ovăz sau 1 pahar fulgi grâu 2-3 pahare apă 1/2 linguriţă
sare 1 jumătate pahar nuci tăiate 2 linguri miere 3 linguri stafide 1
pahar lapte Mod de preparare: Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 oră ia
foc mic. O jumătate pahar nuci tăiate, 2 linguri miere, 3 linguri
stafide,…
Read more »
Read more »
Muffins pufosi cu ciocolata
20 November 2010

Read more »
Cotlete de porc cu sos de vin
20 November 2010

Read more »
Ciorba de burta
20 November 2010

Read more »
Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi
20 November 2010

Read more »
Ciorba de fasole cu sira de porc afumata
20 November 2010
O
reteta de ciorba de fasole cu sira de porc afumata din: sira de porc
afumata, fasole alba, morcov, pastarnac, patrunjel, foaie de dafin,
ceapa, zeama de varza acra, tarhon, patrunjel, boabe de piper si sare.
Ingrediente: 1/4 kg sira de porc afumata 100 g fasole alba noua 1 morcov
1 pastarnac mic 1 radacina…
Read more »
Read more »
Branza cu usturoi
20 November 2010
Ingrediente:
1 pachet brinza grasa de vaci de 200 grame 2 linguri smintina un virf
cutit boia un virf cutit sare 2 catei de usturoi Mod de preparare: Se
pun in cuva de mixer (blender) ingredientele, se mixeaza circa 2-3
minute pina ce amestecul devine o pasta fina. Se toarna compozitia
intr-un bol si se…
Read more »
Read more »
Parjoale de ficat
20 November 2010
Ingrediente:
1/2 kg. ficat de porc 1 ou un cartof crud faina verdeata piper sare Mod
de preparare: Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat,
obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din
compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute. Se
servesc cu salata de rosii…
Read more »
Read more »
Lapte de orez
20 November 2010

Read more »
Pateu din boabe de fasole
20 November 2010

Read more »
Frigarui din carne de berbec
20 November 2010

Read more »
Retete de post: Salata de morcovi
20 November 2010

Read more »
Sos de pere şi piersici
20 November 2010

Read more »
Ciorba de berbec
20 November 2010

Read more »
Granola
20 November 2010
Ingrediente:
4 pahare fulgi de ovăz 1 pahar nuci tăiate 1/2 pahar sămânţă de bostan
sau floarea soarelui 1/2 linguriţă sare 4 linguri miere 1 linguriţă
vanilie 1/4pahar ulei 1/4 pahar apă Mod de oreparare: Se amestecă
mierea, vanilia, uleiul şi apa şi se toarnă peste fulgii de ovăz.Se
amestecă bine şi se pune într-o…
Read more »
Read more »
Lapte de nucă
20 November 2010

Read more »
Pateu din brânză de vacă
20 November 2010
Ingrediente:
200g brânză de vacă proaspătă 2 linguri smântână 2 linguri lapte 2
linguri ulei 1 ceapă mică tăiată mărunt 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt
un sfert lingură sare 2 linguri seminţe de bostan măcinate frunze de
pătrunjel coriandru Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele
până se obţine o pastă. Pofta…
Read more »
Read more »
Ghimbirul
20 November 2010

Read more »
Drob de nucă
20 November 2010

Read more »
Cocos cu vin
20 November 2010

Read more »
Bors de zarzavat cu varza murata
20 November 2010
Ingrediente:
100 g morcovi 50 g telina 50 g pastarnac 100 g fasole verde 300 g ceapa
300 g cartofi 75 g ardei 2-3 frunze de varza murata 50 ml ulei 50 g
orez 1 l bors 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean 30 g delikat gust
de legume piper Mod de preparare: Se spala…
Read more »
Read more »
Retete de post:Icre de post
20 November 2010
Ingrediente:
1 ceasca de gris 3 cesti de suc dulce de rosii 2-3 cepe 1 ceasca de
ulei sare piper Mod de preparare: Sucul de rosii se pune la foc mic sa
clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce
grisul se umfla. Se ia de pe foc si se…
Ingrediente:
1/2 kg piersici tăiate felii( sau compot de 500g) 3 linguri miere 1/2
lingură coriandru 1/2 cană suc de portocale. Mod de preparare: Se
mixează ingredientele cu excepţia piersicilor.Siropul rezultat se toarnă
peste piersici. Totul se toarnă într-o cratiţă.Deasupra se aşează un
strat gros de granoia sau pesmet amestecat cu nucă tăiată mărunt. Se…
Read more »
Ingrediente: 50 ml tequila 120 ml pineapple juice 15 ml blue Curacao
ice cubes 1 shot measure 1 measuring jug 1 highball glass 1 bar spoon
and cocktail stirrer Cum se prepara Cocktail Moonraker
Read more »
Ingrediente:
1 kg de carne de porc fara os 1 ceasca de orez sau pasat sare 3 cepe 3
linguri de untura de porc 1 varza murata 300 g de slanina 100 g sorici
piper macinat 2 linguri de bulion. Mod de preparare: Se alege si se
curata pasatul si se lasa in apa calda…
Read more »
Ingrediente:
1 kg mere 50 gr unt 8 oua 2 cani cu lapte 4 linguri faina cca 400 gr
zahar tos 1 plic frisca 200 ml lapte Mod de preparare: Merele se rad si
se pun in tava sau o cratita care a fost tapetata cu zahar ars. Peste
mere se mai presara putin zahar…
Read more »
Ingrediente:
1 pui 2 cepe 4-5 cartofi 200 gr smantana 1 lingurita faina 200 gr
cascaval sare piper sos englezesc boia dulce Mod de preparare: Puiul se
portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se
introduce la cuptor timp de 15-20 minute. Cartofii si ceapa se taie
cuburi mici si se prajesc…
Read more »
Ingrediente:
1/4 kg prune uscate 1/2 linguriţă sare 1 cană orez nefiert 1 lingură
unt 3 linguri miere 2 ouă puţină scorţişoară. Mod de preparare: Se spală
prunele uscate în apă călduţă şi se înmoaie de seara într-un litru de
apă caldă. A doua zi se adaugă scorţişoară, mierea şi sarea şi se dă în…
Read more »
Ingrediente:
6 clătite groase 8 mere 1/2 cană apă 4 linguri stafide puţină vanilie
1-2 linguri miere Mod de preparare: Se dau merele prin râzătoare. Se
amestecă cu apa, stafidele şi mierea şi se pun la fiert până ce se
înmoaie. Se unge o tavă cu ulei, se umple clătitele cu amestecul de mai…
Read more »
Ingrediente:
3 morcovi mijlocii răzuiţi 3 felii groase de pâine tăiate în cuburi 1
cană stafide 1 lingură coajă de portocale 1 cană lapte 1 lingură miere
Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi se pun în cuptor 30
minute.În loc de pâine se pot folosi 2 căni de orez sau grâu fiert. …
Read more »
Ingrediente: 400 g cartofi 250 g roşii 150 g ceapă ulei 1 lingură făină
cimbru sare piper 1 foaie de dafin Mod de preparare: Cureţi cartofii,
îi speli, îi tai rondele şi îi rumeneşti în ulei pe ambele părţi. Tai
ceapa mărunt, o căleşti în ulei, adaugi făina, cimbrul, piperul, sarea,
foaia de…
Read more »
Ingrediente:
1 pulpa de curcan de 1 kg 3oua fierte 1ceapa piper sare mazare din
conserva 4-5 cepe de arpagic Mod de preparare: Se desface pulpa de
curcan, se scoate osul si se aplatizeaza carnea. Se da cu putina sare si
piper. Se asza pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari,
se…
Read more »
Ingrediente:
6-8 mere tăiate felii 1/4 cană seminţe de susan 1/2 cană nucă de cocos
1 lingură suc de lămâie 1/2 linguriţă sare 1 lingură coriandru 1 1/2
suc de mere 1 cană granola sau fulgi ovăz sau orez fiert Mod de
preparare: Se pun merele într-un vas.Se amestecă celelalte ingrediente
şi se toarnă peste…
Read more »
Ingrediente:
5-6 mere tăiate felii 2 banane tăiate felii 1/2 cană stafide 1/2cană
nuci tăiate mărunt 5-6 felii de pâine tăiate cuburi 1/2cană nucă de
cocos 1 cană sos Ingrediente sos:2 căni suc de ananas (sau suc de mere),
2 linguri suc de lămâie, 4 linguri amidon. Se amestecă şi se fierbe
până se îngroaşă.…
Read more »
Ingrediente
aluat: 1/2 cub drojdie 100 ml lapte 250 g faina un praf de sare 50 g
unt moale 1 ou 50 g zahar Ingrediente umplutura: 6 galbenuse, 250 g
zahar, 500 g mascarpone, 1 kg brinza de vaci, 1 plic budinca de vanilie
praf, albusele + 125 g zahar, 2 linguri cacao, 1 kg…
Read more »
Ingrediente:
2 verze acre 1/2 l suc de rosii 3 linguri orez 1 1/2 kg carne 3 cepe
marisare piper pisat si piper boabe 300 g slanina afumata 3-4 carnaciori
1 foaie de dafin 1 crenguta cimbru ulei sau untura Mod de preparare:
Varza se spala bine si se tine in apa calda ca sa-si…
Read more »
Ingrediente: 1 ceasca de orez 4 ardei grasi 4 rosii mari bine coapte 4
cepe potrivite ulei otet sare piper 1 legatura de marar Mod de
preparare: Orezul se alege, se spala si se fierbe in apa cu sare, dupa
care se pune intr-o salatiera. Rosiile crude si ardeii copti se taie
marunt. La…
Read more »
Ingrediente:
100 gr. carne de vaca 1/2 buc. morcov 1/2 buc. patrunjel o felie telina
o lingurita orez 1/4 felie franzela 2 linguri suc de rosii o lingurita
zeama de lamiie o legatura leustean sare Mod de preparare: Se fierbe
zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga
perisoarele, orezul…
Read more »
Ingrediente:
300 g pulpa porc 3-4 rosii 1 puisor de dovlecel 1 ceapa 1 cartof 1
bucatica de telina 1 patrunjel radacina 1 morcov 1 ardei gras 1 lingura
cu ulei 4-5 fire de leustean 20 fire de spaghetti din orez 1lamaie 2 l
apa sare Mod de preparare: Carnea se taie cubulete si se…
Read more »
Ingrediente:
1 budinca de vanilie 500 ml lapte zahar vanilat 200 g zahar un pachet
foi de placinta 500 g brinza dulce sucul si coaja unei portocale un
galbenus 1 portocala pentru ornat Mod de preparare: Se fierbe budinca
cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se
amesteca…
Read more »
Ingrediente
blat: 9 linguri de zahăr 9 linguri de ulei 3 ouă 1 linguriţă de amoniac
stins cu zeamă de lămâie 3 linguri de apă făină Ingrediente cremă:
700ml de lapte,4 linguri de făină,2 pachete de unt,1/2 kg de zahăr,coajă
de lămâie. Mod de preparare: Pregătiţi un aluat din ingredientele
respective folosind atâta făină…
Read more »
Ingrediente:
100 gr.unt 750 gr. aluat frantuzesc 2 kg. carne 1 os cu maduva 1 ou 2
buc. morcovi o ceapa tocata fin sau rasa sare piper cimbru 2 foi de
dafin Mod de preparare: Se sareaza si se pipereaza bucata de carne, se
pune la fiert la foc potrivit, cu ceapa, morcovii taiati, cimbru,…
Read more »
Ingrediente: 1 conopida de marime medie 2-3 linguri de maioneza de post
2-3 catei de usturoi pisat patrunjel fin tocat sare piper dupa gust Mod
de preparare: Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare.
Se scurge si se lasa sa se raceasca. Intre timp sa piseaza usturoiul si
se…
Read more »
Ingrediente: 200 g pişcoturi 1 kg pere 1 lingură scorţişoară 150 g
zahăr 1 l vin roşu 20 de cuişoare Mod de preparare: Cureţi perele de
coajă, înfigi câte 3-4 cuişoare în fiecare pară şi le pui să fiarbă în
vinul roşu cu zahărul şi scorţişoara. După 7-8 minute dai fructele
deoparte, pui…
Read more »
Ingrediente blat: 5 oua 250 gr zahar 300 gr faina 5l g ulei 1 praf copt
Ingrediente crema : 100 ml lapte, 200 gr smintana, 3 linguri de faina,
un pachet unt, 250 gr zahar pudra, nuca de cocos Mod de preparare: Se
bat albusurile pana devin tari, se pun zaharul, galbenusurile si faina,…
Read more »
Ingrediente: 7 ouă 7 linguri cu apă 17 linguri zahăr 14 linguri făină
un vârf de sare 3 linguri cacao 1 linguriţă unt 300 g nuca Mod de
preparare: Se bat gălbenuşurile spumă, apoi se adaugă zahărul treptat.
Se adaugă albuşurile cu sare. Se pune apa, apoi treptat făina, apoi
compoziţia se pune…
Read more »
Ingrediente:
750 gr. coasta proaspata 1/2 kg. mere cimbru sare piper 3-4 boabe
ienibahar 1/2 pahar vin 1lingurita faina Mod de preparare: Se alege o
coasta mai mult lunga decit lata, se taie la mijloc ca sa formeze o
punga, lasind o margine de 2 cm imprejur. Se freaca cu sare, piper,
cimbru si boabe…
Read more »
Crocant de piersici
20 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Moonraker (video)
20 November 2010

Read more »
Sarmale batranesti
20 November 2010

Read more »
Tort cu mere si crema de zahar ars
20 November 2010

Read more »
Rulada cu crema de branza
20 November 2010
Ingrediente:
60 gr unt 60 gr faina 300 gr lapte 4 oua 200 gr branza moale 50 gr
parmezan o mana masline 150gr mortadella 50 gr cascaval taiat cubulete
mici marar patrunjel sau ce verdeata vreti voi ardei rosu cubulete mici
50 gr smantana groasa Mod de preparare: Facem un sos bechamel din unt,
faina,…
Read more »
Read more »
Pui cu smantana si cartofi la cuptor
20 November 2010

Read more »
Caltabosi
20 November 2010
Ingrediente:
1 kg. orez 1/2 kg ficat de porc 1/2 de plaman porc 1,5 kg de carne de
la cap 1 inima porc 300 gr. de slanina de langa cap intestine mai groase
de la porc 1 ceapa sare piper cimbru Mod de preparare: Carnea,
plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la…
Read more »
Read more »
Budincă de orez cu prune uscate
20 November 2010

Read more »
Clătite umplute cu mere
20 November 2010

Read more »
Ciorba de ciolan de porc
20 November 2010
Ingrediente:
1 ciolan proaspat sau afumat 150 g morcovi 200 g ardei 200 g ceapa 200 g
cartofi 100 ml ulei 15 g orez 5 galbenusuri 50 ml otet 5 g faina 5 g
tarhon uscat sare Mod de preparare: Se spala ciolanul, se taie si se
fierbe 30 minute in 2 l apa cu…
Read more »
Read more »
Budincă de morcovi
20 November 2010

Read more »
Cartofi inăbuşiţi cu roşii
20 November 2010

Read more »
Pulpa de curcan la tava
20 November 2010

Read more »
Budincă de mere
20 November 2010

Read more »
Sufleu cu caşcaval
20 November 2010
Ingrediente: 200 g caşcaval ras 500 ml lapte 200 g unt 3 linguri făină 5
ouă sare pesmet Mod de preparare: Topeşti untul, adaugi făina şi
amesteci bine cu o lingură de lemn să nu se formeze cocoloaşe, apoi
adaugi laptele rece şi laşi să dea în câteva clocote. Laşi pasta
obţinută să…
Read more »
Read more »
Budincă de mere si banane
20 November 2010

Read more »
Cozonac la tava cu visine si crema
20 November 2010

Read more »
Sarmale de porc moldovenesti
20 November 2010

Read more »
Retete de post: Salata de orez
20 November 2010

Read more »
Budincă de macaroane cu mere
20 November 2010
Ingrediente:
250g macaroane 10 mere mijlocii 2 ouă 3 linguri zahăr(dacă merele nu
sunt dulci). Mod de preparare: Se fierb macaroanele, se strecoară şi se
clătesc.Merele se curăţă de coajă şi se taie felii sau se răzuiesc. Se
pun într-un vas mai mare şi se amestecă cu ouăle, albuşurile bătute
spumă, zahărul şi macaroanele. Se…
Read more »
Read more »
Ciorba de perisoare
20 November 2010

Read more »
Ciorba de purcel cu legume
20 November 2010

Read more »
Mancare de dovlecei
20 November 2010
Ingrediente: 2 dovlecei mijlocii 2 roşii mari 2 – 3 cepe 1 căpăţână de
usturoi 1 legătură de mărar cimbru busuioc 2 rădăcini de pătrunjel 5
morcovi pătrunjel verde 1 ceşcuţă cu apă condiment tip Maggi ulei pesmet
sare piper Mod de preparare: Cureţi dovleceii şi îi tai felii de 1 cm
grosime. Razi…
Read more »
Read more »
Tarta cu brinza si portocale
20 November 2010

Read more »
Albă ca Zăpada
20 November 2010

Read more »
Friptura de porc in aluat frantuzesc
20 November 2010

Read more »
Retete de post:Salata de conopida
20 November 2010

Read more »
Desert cu pişcoturi şi pere fierte în vin
20 November 2010

Read more »
Prajitura Raphaelo
20 November 2010

Read more »
Prăjitură cu nucă
20 November 2010

Read more »
Coasta de porc umpluta cu mere
20 November 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu branza
20 November 2010
Ingrediente:
10-12 ciuperci sare unt 2 linguri bune de branza patrunjel sau marar
parmezan Mod de preparare: Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit
de mari. Se spala, tinandu-le pe masura ce se spala in apa cu putina
lamaie ca sa nu se inegreasca. Deoparte se aseaza ciupercile intr-o
cratita la foc sa se inmoaie…
Ingrediente:
2 borcanele de ardei mici murati curatati de seminte si taiati in
bucatele 8-10 catei de usturoi tocati marunt 1/2 cana de supa de pui 1
lingura de otet de vin alb 3/4 cana de vin alb ulei 4 jumatati de piept
de pui fara os si fara piele batuti ca pentru snitel sare…
Read more »
Ingrediente: 100gr fulgi de cartofi 350ml apă fiartă 400gr ton din
conservă piper negru 3 linguri ulei sos chili 1 linguriţă făină 50ml
lapte 2-3 linguri caşcaval ras 1 linguriţă unt sare patrunjel Mod de
preparare: Chifteluţele: Pune fulgii de cartofi întru-un bol. Toarnă
deasupra apa clocotită şi amestecă cu o furculiţă, până când…
Read more »
Ingrediente
aluat: 230 g faina 2 linguri amidon 125 g unt rece 75 g zahar un ou.
Ingrediente umplutura: 500 g afine proaspete, congelate sau din compot,
10 biscuiti cu aroma de migdale, 4 oua,500 g branza de vaci, 100 g
zahar, sucul si coaja rasa de la o lamaie, 2 linguri amidon, 2 linguri…
Read more »
Ingrediente: 5m mate de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg piept de porc 1
capatâna de usturoi 1 lingura cimbru 1 lingurita enibahar 1 lingurita
piper 1 lingurita rozmarin 1 lingurita boia de ardei dulce sare Mod de
preparare: Intoarceti matele de porc pe dos si cu partea neascutita a
lamei…
Read more »
Ingrediente: 1 conopidă mică 3-4 morcovi 1 ţelină potrivită ulei sare
condiment cu gust de legume 1 legătură pătrunjel Mod de preparare:
Speli conopida, o desfaci în bucheţele, apoi cureţi morcovii şi ţelina
şi tai morcovii bastonaşe, iar ţelina cubuleţe. Căleşti legumele în
puţin ulei şi după 1-2 minute torni 2 căni de…
Read more »
Ingrediente: 2 şi 1/2 kg ardei 400 – 500 g brânză de vacă (sau de
oaie, dar ţine cont de diferenţa de gust) 500 g roşii sare ulei Mod
de preparare: Cureţi ardeii, îi speli şi îi tai bucăţi mai mici. Ii pui
într-o cratiţă de tuci, cu ulei şi îi laşi…
Read more »
Ingrediente: 200g orez 4 ardei grasi (2 rosii, 2 verzi) 4 rosii mari 2
cepe potrivite (rosie, alba) 50ml ulei de masline 2 linguri otet 1 leg.
marar sare piper Mod de preparare: Orezul se alege, se spala in 2-3
ape si se fierbe in 2 litri de apa, in care ai pus…
Read more »
Ingrediente aluat: 200 g făină 500 g migdale 50 g zahăr 1 ou 125 g unt
coajă rasă de lămâie Ingrediente umplutură: 1 budincă de vanilie 400 ml
lapte 2 linguri zahăr 200 g frişcă 200 g afine 200 g zmeură Mod
preparare aluat: Treci migdalele prin maşina de măcinat nuci, apoi le
amesteci…
Read more »
Ingrediente: 1/2 kg carne de viţel 2 cepe 200 g ciuperci proaspete 6
roşii sare pătrunjel Mod de preparare: Speli carnea, o tai bucăţi şi o
fierbi înăbuşit. In timp ce fierbe, cureţi ceapa, ciupercile şi
roşiile, tai ceapa mărunt, ciupercile felii şi roşiile bucăţele. După ce
s-a pătruns bine carnea şi a…
Read more »
Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 1 conopidă mică 1 ceapă ulei
condiment tip Vegeta sare piper usturoi 4 linguri smântână Mod de
preparare: Speli conopida, o desfaci bucheţele şi le fierbi 5 minute în
apă. Căleşti ceapa tăiată cubuleţe împreună cu pieptul de pui tăiat
bucăţi. După ce s-a albit carnea, presari…
Read more »
Ingrediente: 4 ardei graşi 200 g ficăţei 100 g pipote de pui 1 ceapă 5
ouă 2 felii de pâine sare 1 legătură pătrunjel verde 1 ceaşcă lapte
Mod de preparare: Speli ficăţeii şi pipotele, le pui la fiert în apă cu
sare, iar separat fierbi 3 ouă. După ce au fiert toate,…
Read more »
Ingrediente: 400g bulion 200ml otet de 9° 200ml ulei 200g zahar 200ml
apa 3 linguri mustar sau boabe de mustar 2-3 cuisoare 4-5 boabe de
enibahar 1 foaie de dafin 1 lingura sare Mod de preparare: Se pun la
fiert intr-o oala incapatoare toate ingredientele si, când au dat in
clocot, se adauga…
Read more »
Ingrediente: 3 dovlecei 1 vânătă 1 ceapă 1 ardei gras 2 roşii 5 ouă 100
g caşcaval 1 lingură făină 2 linguri ulei nucşoară piper sare Mod de
preparare: Cureţi un dovlecel, îl tai cubuleţe pe care le pui la fiert
în apă cu sare, iar când sunt gata le pasezi. Cureţi apoi dovleceii…
Read more »
Ingrediente: 500 g făină 200 ml ulei 100 ml borş 50 g smântână 1/2 plic
praf de copt sare Ingrediente umplutură: 1 kg fasole verde 100 g unt
200 g smântână 50 g făină sare 1 legătură pătrunjel Mod de preparare:
Fierbi fasolea în apă cu sare şi o laşi să se scurgă.…
Read more »
Ingrediente: 8 ardei graşi 3 roşii 300 g cârnaţi afumaţi 350 g brânză
de vaci 1 – 1/2 kg smântână 2 cepe 1 morcov 3 ouă 1 legătură mărar 1
legătură pătrunjel piper sare Mod de preparare: Speli ardeii, îi coci
pe o tablă pe aragaz şi când sunt gata îi laşi să…
Piept de pui la cuptor, cu vin si ardei murati
20 November 2010

Read more »
Ciorba radauteana
20 November 2010
Ingrediente: 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate 4
morcovi, 2 radacini patrunjel sau pastarnac, 2 ardei capia sau grasi 5
galbenusuri de ou 400 grame smantana otet usturoi verdeata dupa gust Mod
de preparare: Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si
legumele, cu…
Read more »
Read more »
Perişoare cu mărar
20 November 2010
Ingrediente: 600 g pulpă de porc 1 ceapă 3-4 legături mărar 1/2 ceşcuţă
orez 5-6 linguri ulei 1 lingură bulion 1 linguriţă făină suc de roşii
sare Mod de preparare: Speli carnea, o tai cuburi şi o dai de două
ori, împreună cu ceapa, prin maşina de tocat. Speli şi tai fin mărarul.…
Read more »
Read more »
Chiftelute de ton cu sos
20 November 2010

Read more »
Tocănită de hribi cu smantană si ceapa
20 November 2010
O
reteta simpla de tocanita de hribi cu smantana si ceapa din: hribi,
ceapa, ulei, faina, smantana si condiment. Ingrediente: 300 g hribi 1
ceapă ulei 2 linguri făină 2 linguri smântână 1 lingură condiment Mod
de preparare: Speli hribii, îi pui la fiert în apă cu sare, căleşti apoi
ceapa tăiată mărunt în…
Read more »
Read more »
Ciorbă de gulii cu perişoare şi cimbru
20 November 2010
Ingrediente: 1 gulie 300 g carne slabă tocată 2 morcovi 1 ceapă mare 1
ardei 250 ml suc de roşii 2 linguri orez 1 ou 1 lingură griş 100 ml ulei
1 legătură mărar cimbru 1 cană borş Mod de preparare: Cureţi
legumele, trecii gulia şi morcovii pe râzătoare, tai ceapa mărunt şi…
Read more »
Read more »
Branzoaica cu afine
20 November 2010

Read more »
Castel
20 November 2010
Ingrediente: 250g zahăr 50g untură 1 linguri miere de albine 2 ouă 1
linguriţă amoniac 1 linguriţă bicarbonat 4-5 linguri lapte 600g făină
Ingrediente crema: 2 budinci care se fierb în 600ml lapte şi după ce se
răcesc se amestecă cu un unt stors de apă şi frecat cu 250g zahăr.
Ingrediente glazură rece:…
Read more »
Read more »
Carnati de porc
19 November 2010

Read more »
Compot de pere
19 November 2010
Ingrediente:
1 kg pere 3 pahare apă 300 g zahăr zeama de la o lămîie o bucăţică de
scorţişoară 2-3 cuişoare Mod de preparare: Se curăţă perele de coajăşi
se taie în patru; se curăţă sămînţa. Fiecare bucăţică se moaie în zeamă
de lămîie. În acest timp se pun la fiert zahărul şi apa,…
Read more »
Read more »
Şerbet de flori de salcîm
19 November 2010
Ingrediente:
750 g flori de salcîm 1 kg zahăr 1 l apă zeama de la 1/2 lămîie Mod
de preparare: Se curăţă floarea de salcîm la fel ca petalele de
trandafir şi se pune la fiert cu 1 l apă. După ce dă cîteva clocote, se
ia de pe foc, se acoperă, se lasă…
Read more »
Read more »
Sote de conopidă cu morcovi si telină
19 November 2010

Read more »
Salata de varza cu ficatei de pasare
19 November 2010
Ingrediente: 1 morcov mare 2 cepe mici 4 linguri ulei masline 250g
varza acra 3 linguri vin alb 1 lingura otet de vin 300g ficatei de
pasare 1 catel de usturoi 1 ramura marar uscat sare piper Mod de
preparare: Se curata morcovul si se da prin razatoarea mare. Se curata
ceapa, se…
Read more »
Read more »
Hamburger de vita
19 November 2010
O
reteta simpla de hamburger de vita din: chifle, muschi de vita, unt,
usturoi, sos warcester, ceapa rosie, rosii, salata verde, mustar, pasta
de rosii, sare si piper. Ingrediente: 4 chifle mari 500g muschi de vita
100g unt 2 catei de usturoi 1 lingura sos Worcester 1 ceapa rosie mare 2
rosii potrivite 1 salata…
Read more »
Read more »
Ardei cu branză si roşii
19 November 2010

Read more »
Salata de orez si ardei gras
19 November 2010

Read more »
Tarte cu fructe de pădure şi frişcă
19 November 2010

Read more »
Friptură înăbuşită de viţel cu sos de ciuperci
19 November 2010

Read more »
Piept de pui cu conopidă si garnitură de cartofi natur
19 November 2010

Read more »
Ardei umpluţi cu ficăţei şi pipote de pui
19 November 2010

Read more »
Sufleu cu mure
19 November 2010
Ingrediente: 4 ouă 100 g pesmet 600 g mure 1 vârf cuţit scorţişoară 150
g zahăr 1 lămâie 1 pliculeţ zahăr vanilat zahăr pudră 20 g unt Mod de
preparare: Freci gălbenuşurile cu zahărul, coaja şi zeama de lămâie şi
adaugi scorţişoara şi zahărul vanilat. Separat, freci pesmetul cu murele
pasate şi albuşurile…
Read more »
Read more »
Dovlecei umplut cu branza de vaci
19 November 2010
Cureţi 4 dovlecei, îi tai în jumătate, pe lungime, le scoţi miezul, îi
opăreşti şi îi laşi să se scurgă. Intre timp, freci 150 g brânză de
vaci cu 2 ouă şi 1 lingură de unt, apoi adaugi 1 legătură de mărar tocat
şi sare după gust. Umpli dovleceii şi îi aşezi într-o cratiţă…
Read more »
Read more »
Omleta cu dovleac si branza de oaie
19 November 2010
Ingrediente: 5 oua dovleac o felie branza de oaie Mod de preparare:
Razi dovleacul pe răzătoarea cu ochiuri mici, razi şi brânza, adaugi
ouăle, amesteci, apoi prăjeşti omleta în ulei încins. Când e gata o
aşezi pe un platou, o ornezi cu mărar tăiat fin, cu rondele de roşii şi
ardei gras. …
Read more »
Read more »
Salata de gogosari in bulion
19 November 2010

Read more »
Legume cu ouă şi caşcaval la cuptor
19 November 2010

Read more »
Lebar
19 November 2010
Ingrediente: 1 intestin de porc mai gros 500g ficat de porc 500g
slanina 1 lingura sare 1 lingurita rasa piper 1 vârf de cutit cuisoare
pisate Mod de preparare: Curatati matele ca la caltabosi. Taiati
ficatul si slanina in bucatele, dati-o de doua-trei ori prin masina de
tocat, apoi, adaugati sarea si mirodeniile…
Read more »
Read more »
Salata orientala de iarna
19 November 2010
Ingrediente: 200g cartofi fierti 300g legume fierte (conopida, telina,
morcov, mazare verde, fasole verde sau uscata) 2 oua fierte tari 1-2
cepe 2-3 andive 15-20 masline 6 linguri vinegreta sare piper Mod de
preparare: Cartofii, telina, morcovii, patrunjelul, ceapa si ouale se
taie in rondele. Se pun intr-o salatiera, se adauga conopida desfacuta…
Read more »
Read more »
Marmeladă de vişine cu morcovi pentru umplutură
19 November 2010
Ingrediente:
4 pahare vişine fără sîmburi 8 pahare morcovi curăţaţi şi tăiaţi în
cuburi mici 2 pahare apă vanilie 1 kg zahăr Mod de preparare: Se fierb
morcovii pînă devin moi, se scurg şi se clătesc în apă rece. În acest
timp se pun pe foc zahărul şi cele două pahare cu apă cînd…
Read more »
Read more »
Inel cu fructe de padure
19 November 2010
Ingrediente: 4 albusuri 225g zahar 1 lingura faina 1 lingurita zeama de
lamâie 1 lingurita esenta de vanilie 300g frisca 175g zmeura 175g afine
50g unt frunze proaspete de menta pentru decor Mod de preparare:
Bateti albusurile spuma adaugând treptat zaharul. Când spuma se tine
tare pe tel, puneti faina si zeama de…
Read more »
Read more »
Turte din susan
19 November 2010
Ingrediente:
7 lg. susan 3 lg. seminte de floarea-soarelui 2 lg. alune de padure 2
lg. alune de pamant 5 lg. stafide 3 lg. fulgi de ovaz Mod de
preparare: In afara de susan, fulgii de ovaz si semintele de
floarea-soarelui celelalte ingrediente se rasnesc. Stafidele se rasnesc
separat si se incorporeaza in ingredientele…
Read more »
Read more »
Chec cu fasole verde
19 November 2010

Read more »
Ardei copţi umpluţi cu cârnaţi afumaţi
19 November 2010
