Retete de Paste:
Dovleac prajit cu usturoi si pătrunjel
7 December 2010

Read more »
Crema-spuma din branza de vaci
7 December 2010
Ingrediente:
3 oua 200 g branza de vaci bine scursa 100 g frisca nebatuta (smantana)
4 linguri zahar 1 lingura rom Mod de preparare: Separati albusurile de
galbenusuri si bateti spuma albusurile (spuma sa fie tare).Amestecati
(cu mixerul) galbenusurile si zaharul pana ce acesta se topeste.
Adaugati branza de vaci, frisca (smantana) si romul si…
Read more »
Read more »
Spaghete cu broccoli
7 December 2010

Read more »
Salata de telina cu cascaval si ciuperci
7 December 2010

Read more »
Spaghete cu sos de sunca si verdeata
7 December 2010
Ingrediente:
400 g spaghete sare 2 cepe rosii (150 g) 1 catel de usturoi 100 g sunca
20 g unt verdeata (marar, patrunjel) 250 g smantana subtire 2
galbenusuri 2 linguri cascaval ras piper Mod de preparare: Se fierb
spaghetele (al dente) in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se curata si se
toaca marunt,…
Read more »
Read more »
Salata de orez cu ton si dovleac
7 December 2010

Read more »
Branza de vaci cu lamaie si cafea
7 December 2010

Read more »
Friptura de porc cu vinete si cartofi
7 December 2010
Ingrediente:
600 g cartofi 1 vanata 1 crenguta de rozmarin 5 linguri ulei de masline
sare piper 1 lingurita cimbru uscat 2 rosii 1 lingura de nuci taiate
Mod de preparare: Se spala cartofii si vanata. Cartofii se curata de
coaja, apoi se taie toate legumele in cubulete. Rozmarinul, spalat si
zvantat, se alege si…
Read more »
Read more »
Supa de pui cu lamaie
7 December 2010

Read more »
Rulada cu ceapa
7 December 2010

Read more »
Pui cu gogosari si rozmarin
7 December 2010

Read more »
Turtite cu rozmarin si masline
7 December 2010
Ingrediente:
7 g drojdie uscata 1 lingurita zahar 200 ml apa calda 2 3/4 cesti faina
1 lingurita sare 5 linguri ulei de masline 1 lingura rozmarin uscat 1/3
ceasca masline negre (fara samburi) taiate rondele Mod de preparare: Se
amesteca drojdia cu zaharul, se toarna deasupra 1/3 din apa, se acopera
cu un capac…
Read more »
Read more »
Cantuccini cu ciocolata
7 December 2010

Read more »
Supă Kloesse
7 December 2010

Read more »
Porumb cu alune şi caju
7 December 2010
Ingrediente: porumb boabe alune decojite caju şi orez fiert pe baie de
abur puţin ulei de susan sare vin de cereale wei jin Mod de preparare:
Se încinge uleiul din tigaie şi se pun boabele de porumb, alunele,
orezul fiert şi caju, se ţin un minut şi se amestecă. Se adaugă apoi
sare,…
Read more »
Read more »
Colţunaşi cu carne de porc, praz, sos de soia si wei jin
7 December 2010
Ingrediente: carne de porc făină praz sos de soia wei jin ulei de susan
Mod de preparare: Se prepară un aluat din făină şi apă rece, după
frământare se lasă să stea o jumătate de oră. Se frământă bine, se
întinde o foaie cu ajutorul unul sucitor şi se taie pătrăţele de 5-10…
Read more »
Read more »
Salata cu branza si nuci
7 December 2010

Read more »
Pizza din mamaliga
7 December 2010

Read more »
Tarta de dovleac cu branza
7 December 2010

Read more »
Salata calda de linte cu orez
7 December 2010

Read more »
Cocktail Rob Roy
7 December 2010

Read more »
Peste cu salata de fasole alba
7 December 2010

Read more »
Salau cu sos tomat si busuioc
7 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa 2 catei de usturoi 2 legaturi de busuioc 2 linguri ulei de
masline 1 cutie cu rosii decojite (400 g) sare piper 2 fileuri de salau
zeama de la 1/2 lamaie Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200C. Se
curata ceapa si usturoiul si se taie felii subtiri. Se spala
busuiocul,…
Read more »
Read more »
Scrumbie afumata cu sos verde
7 December 2010

Read more »
Mancarica de verdeata cu orez
7 December 2010

Read more »
Supa de fasole boabe
7 December 2010

Read more »
Cotlet de porc în crustă de ierburi
7 December 2010
Ierburile folosite sunt: coriandru, ienibahar, salvie, cimbru, piper în
cinci culori. Se ia muşchiul de porc întreg şi se pune în tavă împreună
cu apă şi puţin ulei. Se bagă în cuptor. După ce se pătrunde puţin, se
toarnă vin peste el, se întoarce, se mai lasă pană când este aproape. Se
iau cinci…
Read more »
Read more »
Cocktail Chi-Chi
7 December 2010

Read more »
Painisoare cu fructe uscate
7 December 2010

Read more »
Manacare de conopidă cu ghimbir si pudră de curry
7 December 2010

Read more »
Brioşe cu glazură de ciocolată
7 December 2010

Read more »
Scoici in sos negru
7 December 2010
Ingrediente: 20 de scoici două linguri de fasole neagră fiartă o
lingură de ghimbir ras un căţel de usturoi două bucăţi de praz 200 ml
supă de pui două linguriţe de sos de soia două linguriţe de sos de soia
negru o linguriţă de zahăr brun un sfert de linguriţă de pastă de
chilii…
Read more »
Read more »
Supa de cartofi cu praz
7 December 2010

Salata gurmanda cu piept de pui
7 December 2010

Read more »
Supa de usturoi
7 December 2010

Read more »
Somon în sos cu ghimbir
7 December 2010
Ingrediente: o bucată de somon sare piper făină 250 ml ulei doi
morcovi un pătrunjel ghimbir 2-3 cepe bulion oţet slab zahăr Mod de
preparare: Peştele se spală, se şterge cu un prosop de hârtie, se
presară sare şi piper, se dă prin făină şi se prăjeşte în ulei. Se
scoate şi se…
Read more »
Read more »
Orez cu ananas si creveti decorticati
7 December 2010

Read more »
Salata asiatica de legume cu macaroane
7 December 2010
Ingrediente:
6 cepe verzi 500 g macaroane scurte 4 rosii 1 morcov mijlociu o
jumatate conserva de fasole verde o conserva mica de boabe de porumb 50 g
alune prajite Ingrediente sos: 6 linguri untdelemn fin (masline sau
floarea-soarelui), 5 linguri otet alb sau otet de mere, 1 lingurita de
zahar (facultativ), sare, piper macinat,…
Read more »
Read more »
Cvas din lămâi
7 December 2010

Read more »
Ciuperci cu usturoi si patrunjel
7 December 2010

Read more »
Piept de pui cu castraveciori murati
7 December 2010

Read more »
Pulpă de porc în crustă de miere
7 December 2010

Read more »
Mâncare de gutui cu pui si sos
7 December 2010

Read more »
Covrigei cu rahat si fructe confiate
7 December 2010

Read more »
Pui marinat în muştar
7 December 2010
Ingrediente: 12 pulpe inferioare de pui muştar ulei de măsline cimbru
maghiran oregano Mod de preparare: Se ung pulpele de pui cu ulei de
măsline şi se presară condimentele, care, în prealabil, au fost
amestecate între ele. Se ung bine pulpele cu muştar şi se lasă la
macerat aproximativ 12 ore. Se coc…
Read more »
Read more »
Rulou din pulpă de pui
7 December 2010
Ingrediente: pulpă de pui dezosată vin de orez sare vegeta chinezească
(wei jin) Mod de preparare: Pulpa de pui se ţine într-un sos de
usturoi (mujdei) si restul condimentelor timp de o jumătate de oră,
după care se rulează în folie alimentară şi se fierbe în baie de aburi o
jumătate de oră.…
Read more »
Read more »
Salată de cartofi cu midii
7 December 2010

Read more »
Friptură de porc cu legume şi boabe de porumb
7 December 2010

Read more »
Reţete de post: Supă-cremă de linte
7 December 2010

Read more »
Clatite picante umplute cu dovleac
7 December 2010
Ingrediente
aluat: 3 oua 6 linguri de lapte 75 g faina 50 g unt sare 1 lingura unt
pentru prajit Ingrediente umplutura: 50 g seminte de dovleac, 500 g miez
de dovleac, 2 linguri unt, 1 catel de usturoi, 2 fire salvie, 125 g
branza de vaci, 1 galbenus, sare, piper, 200 g smantana acrisoara,…
Read more »
Read more »
Placintele cu dovleac
7 December 2010

Read more »
Cârnaţi din mistreţ
7 December 2010
Ingrediente: un kg carne de mistreţ o căpăţână de usturoi trei grame de
piper măcinat sare doi metri de maţe Mod de preparare: Carnea se taie
în bucăţele şi se trece prin maşina de tocat. Se adaugă sare, piper şi
usturoi pisat. Se frământă bine. Maţele se spală cu apă şi oţet, apoi…
Read more »
Read more »
Cârnaţi de căprioară
7 December 2010
Ingrediente: 500 g carne de căprioară două căpăţâni de usturoi piper
măcinat sare un metru de maţe Mod de preparare: Se feliază carnea,
apoi se dă prin maşina de tocat, pe sita măruntă. Se adaugă sarea,
piperul şi usturoiul care a fost în prealabil pisat. Separat se spală
maţele, apoi se umplu cu…
Read more »
Read more »
Ciorbă de năut cu coriandru verde
7 December 2010

Read more »
Ruladă cu ghebe şi caşcaval
7 December 2010
Ghebele se spală şi se sotează în puţin ulei, apoi se amestecă bine cu
ou, cu condimente şi cu caşcaval. (Pentru a putea fi folosite de câte
ori este nevoie, ciupercile se conservă la congelator, apoi se
dezgheaţă şi se utilizează la momentul respectiv). Se întinde foaia de
aluat fraged, se pune pe ea…
Read more »
Read more »
Mamaliga cu carne de porc si legume
7 December 2010
Ingrediente
: 150 g malai (grisat) sare 1/8 l lapte 30 g unt 200 g spanac 1/2 ardei
gras rosu 1/2 ardei gras galben 150 g ciuperci 1 ceapa mica 250 g carne
de porc 1 lingura ulei 50 ml zeama concentrata de legume piper proaspat
macinat sare Mod de preparare: Mamaliga se pune la…
Read more »
Read more »
Sote de miel cu curry si stafide
6 December 2010

Read more »
Tocana de miel cu vinete
6 December 2010
Ingrediente
: 1 kg carne de miel fara os 500 g rosii 2 vinete lungi 2 cepe 3 catei
de usturoi 3 linguri untdelemn 20 g unt 2 linguri otet alb 100 ml vin
alb sec 1 foaie de dafin cateva fire de menta sare piper alb macinat Mod
de preparare: Se spala vinetele, se…
Read more »
Read more »
Salata mediteraneana cu vinete
6 December 2010

Read more »
Clatite cu morcovi si compot de mere
6 December 2010
Ingrediente:
1,5 kg mere acrisoare 2 linguri zeama de lamaie 3 linguri zahar 500 g
morcovi 8 oua 1/4 l lapte 250 g faina sare 2 plicuri zahar vanilat 60 g
unt topit Mod de preparare: Se curata merele, se taie in patru, se
indeparteaza semintele si partea lemnoasa, se taie din nou in spalturi…
Read more »
Read more »
Clatite cu iaurt si icre Tarama
6 December 2010
Ingrediente
: 125 g faina 1 ou 1 varf de cutit sare 3 iaurturi 100 ml lapte 150 g
icre piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu oul, sarea si doua
iaurturi si se adauga laptele putin cate putin, pana ce se obtine un
aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa…
Read more »
Read more »
Rondele de dovleac
6 December 2010

Read more »
Ratatouille cu dovleac
6 December 2010

Read more »
Salata verde cu ansoa
6 December 2010

Read more »
Cuiburi de castraveti cu unt de sardele
6 December 2010
Ingrediente:
2 castraveti mai mici 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine)
300 g unt 1/2 lamaie cateva felii de ridiche pentru garnisit sare piper
alb Mod de preparare: Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3
cm si indepartati usor miezul.Amestecati sardelele scurse cu untul
(eventual cu mixerul) si adaugati putina…
Read more »
Read more »
Spaghete de castraveti gratinate
6 December 2010

Tortilla cu dovleac
6 December 2010

Read more »
Tzatziki cu chimen
6 December 2010

Read more »
Cascaval pane
6 December 2010

Read more »
Sarlota alba cu fructe de sezon
6 December 2010

Read more »
Clafoutis cu piersici
6 December 2010

Read more »
Supa galbena de ardei
6 December 2010

Read more »
Galuste cu nectarine
6 December 2010
Ingrediente:
500 g branza de vaci 150 g gris 1 lamaie 3 nectarine 50 g faina 1 ou 1
varf de cutit sare 2 felii paine de graham (sau 2 linguri pesmet) 50 g
unt 2 linguri zahar 1 lingurita scortisoara pisata Mod de preparare:
Branza de vaci se lasa sa se scurga cateva ore…
Read more »
Read more »
Afine cu crusta
6 December 2010

Read more »
Cocktail Pussy Foot
6 December 2010

Read more »
Ardei umpluti
6 December 2010

Read more »
Pui umplut cu ghiveci
6 December 2010

Read more »
Taietei cu pesto de ardei
6 December 2010

Read more »
Vinete prajite cu frigarui de pui
6 December 2010

Read more »
Retete de post: Vinete umplute
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu pui
6 December 2010

Read more »
Gnocchi de dovleac cu rosii si busuioc
6 December 2010

Read more »
Păstrăv cu fenicul şi roşii
6 December 2010

Read more »
Tarta cu lapte de pasare
6 December 2010

Read more »
Budinca de fructe cu sos de citrice
6 December 2010

Read more »
Pui cu ravioli
6 December 2010

Read more »
Cocktail Disaronno Driver
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu ceapa caramelizata
6 December 2010
Ingrediente:
150 g malai grisat sare 1/8 l lapte 30 g unt 1 ceapa mare 2 linguri
ulei de masline 1 lingura zahar 1/8 l vin rosu piper pisat mare 100 g
branza telemea de oaie 4 lingurite Pesto Mod de preparare: Ceapa se
curata ceapa si se taie marunt. Intr-o tigaie se pun la…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu mango
6 December 2010

Read more »
Chec cu ciocolata si fructe uscate
6 December 2010

Read more »
Prajitura cu mere si migdale
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu rosii si ciuperci
6 December 2010

Read more »
Batoane de dovleac
6 December 2010

Read more »
Rulouri cu ton
6 December 2010

Read more »
Macrou picant cu citrice
6 December 2010

Read more »
Reţete de post: Supă de roşii cu fenicul si varza
6 December 2010
Ingrediente: două cutii de roşii în bulion o rădăcină de pătrunjel un
fenicul o ceapă fidea un morcov o jumătate de varză două linguri de ulei
de măsline sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie
solzişori, se căleşte rapid în puţin ulei şi se stinge cu o cană de
apă.…
Read more »
Read more »
Frigărui de miel cu oregano si foi de dafin
6 December 2010

Read more »
Cremă de ciocolată cu fructe
6 December 2010

Read more »
Medalioane de vitel cu sote de castraveti
6 December 2010

Read more »
Inel de cuşcuş cu pui
6 December 2010

Read more »
Rulouri de merluciu cu orez
6 December 2010
Ingrediente: 300 g fileuri de merluciu 250 g orez cu bobul lung sau
orez sălbatic 100 ml ulei două linguri de zeamă de lămâie sare piper 3
căţei de usturoi Mod de preparare: Peştele se lasă la decongelat,
care se va face numai la frigider. Separat, se amestecă zeama de lămâie
cu două…
Read more »
Read more »
Salata de vinete cu coriandru
6 December 2010

Read more »
Ciuperci cu creveţi şi cuşcuş
6 December 2010

Read more »
Crema de portocale
6 December 2010

Read more »
Flan cu dovleac si coaja de portocala
6 December 2010

Read more »
Friptură de vită marinată cu susan
6 December 2010
Ingrediente pentru marinată: două linguri de sos de soia două linguri
de mălai 4 linguri de apă o lingură de ulei de arahide o lingură de
sherry puţin zahăr Ingrediente pentru sos: 4 linguri de sos de soia două
linguri de sherry ulei de arahide o lingură de mălai 4 linguri de suc
de…
Read more »
Read more »
Medalion din carne de cerb
6 December 2010
Ingrediente: 600 g carne de cerb 50 g untură 100 g ciuperci o ceapă 100
g unt 100 ml vin 30 ml coniac aspic pentru glasat sare piper măcinat
Mod de preparare: Carnea se taie în bucăţi şi se pune la înăbuşit într-o
cratiţă cu untură. Se adaugă ceapa tăiată solzişori şii sarea.…
Read more »
Read more »
Cuiburi de macaroane cu somon
6 December 2010

Read more »
Flanuri de dovlecei
6 December 2010

Read more »
Gulaş unguresc cu carne de vită
5 December 2010

Read more »
Somon cu îngheţată de piper roz
5 December 2010
Ingrediente: 500 g file de somon 500 ml lapte 200 ml smântână 120 g
zahăr pudră 25 g piper roz măcinat şi câteva boabe de piper negru un
vârf de cuţit de zahăr tos 200 ml ulei de măsline sucul de la o lămâie
mărar Mod de preparare: Ingheţata: In laptele încălzit se…
Read more »
Read more »
Macaroane cu legume si sos de branza
5 December 2010

Read more »
Tempura cu legume
5 December 2010

Read more »
Frittata cu pui si sparanghel
5 December 2010

Read more »
Tort de clatite cu carne de miel
5 December 2010

Read more »
Legume mexicane
5 December 2010

Read more »
Friptura delicioasa din piept de pui
5 December 2010
Ingrediente:
piept de pui mirodenii sos de soia ulei de masline vin usturoi Mod de
preparare: Se bate pieptul de pui si se tine la macerat 1-3 ore intr-o
marinata preparata astfel 2 linguri vin, 1 ingurita sos de soia, usturoi
pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau
alte mirodenii…
Read more »
Read more »
Mincare de ciuperci cu telina
5 December 2010

Read more »
Sos picant de rosii cu masline
5 December 2010

Read more »
Gulii cu carne de porc
5 December 2010

Read more »
Sos tartar cu ciuperci
5 December 2010

Read more »
Salata de ciuperci
5 December 2010

Read more »
Tarta cu branza si dovlecei
5 December 2010

Read more »
Gerbeaud cu miere
5 December 2010

Read more »
File de salau cu ragout de creveti
5 December 2010
Ingrediente:
900 g file salau 50 g unt 100 ml vin alb sec 150 g creveti 100 g
ciuperci 1ceapa 150 g frisca lichida 0.50ml zeama de lamaie sare piper
alb 50 g faina busuioc 1 leg.patrunjel verde Mod de preparare: Fileul de
salau se sareaza si se presara cu piper alb,se da prin faina.In…
Read more »
Read more »
Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat
5 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Tortellini cu kaizer si sos de rosii
5 December 2010

Read more »
Aperitiv cu rosii si ardei
5 December 2010

Read more »
Ciorba de salata verde cu zer acru
5 December 2010

Read more »
Prăjitură cu ananas
5 December 2010

Medalioane de vitel cu sote de castraveti
6 December 2010

Read more »
Inel de cuşcuş cu pui
6 December 2010

Read more »
Rulouri de merluciu cu orez
6 December 2010
Ingrediente: 300 g fileuri de merluciu 250 g orez cu bobul lung sau
orez sălbatic 100 ml ulei două linguri de zeamă de lămâie sare piper 3
căţei de usturoi Mod de preparare: Peştele se lasă la decongelat,
care se va face numai la frigider. Separat, se amestecă zeama de lămâie
cu două…
Read more »
Read more »
Salata de vinete cu coriandru
6 December 2010

Read more »
Ciuperci cu creveţi şi cuşcuş
6 December 2010

Read more »
Crema de portocale
6 December 2010

Read more »
Flan cu dovleac si coaja de portocala
6 December 2010

Read more »
Friptură de vită marinată cu susan
6 December 2010
Ingrediente pentru marinată: două linguri de sos de soia două linguri
de mălai 4 linguri de apă o lingură de ulei de arahide o lingură de
sherry puţin zahăr Ingrediente pentru sos: 4 linguri de sos de soia două
linguri de sherry ulei de arahide o lingură de mălai 4 linguri de suc
de…
Read more »
Read more »
Medalion din carne de cerb
6 December 2010
Ingrediente: 600 g carne de cerb 50 g untură 100 g ciuperci o ceapă 100
g unt 100 ml vin 30 ml coniac aspic pentru glasat sare piper măcinat
Mod de preparare: Carnea se taie în bucăţi şi se pune la înăbuşit într-o
cratiţă cu untură. Se adaugă ceapa tăiată solzişori şii sarea.…
Read more »
Read more »
Cuiburi de macaroane cu somon
6 December 2010

Read more »
Flanuri de dovlecei
6 December 2010

Read more »
Gulaş unguresc cu carne de vită
5 December 2010

Read more »
Somon cu îngheţată de piper roz
5 December 2010
Ingrediente: 500 g file de somon 500 ml lapte 200 ml smântână 120 g
zahăr pudră 25 g piper roz măcinat şi câteva boabe de piper negru un
vârf de cuţit de zahăr tos 200 ml ulei de măsline sucul de la o lămâie
mărar Mod de preparare: Ingheţata: In laptele încălzit se…
Read more »
Read more »
Macaroane cu legume si sos de branza
5 December 2010

Read more »
Tempura cu legume
5 December 2010

Read more »
Frittata cu pui si sparanghel
5 December 2010

Read more »
Tort de clatite cu carne de miel
5 December 2010

Read more »
Legume mexicane
5 December 2010

Read more »
Friptura delicioasa din piept de pui
5 December 2010
Ingrediente:
piept de pui mirodenii sos de soia ulei de masline vin usturoi Mod de
preparare: Se bate pieptul de pui si se tine la macerat 1-3 ore intr-o
marinata preparata astfel 2 linguri vin, 1 ingurita sos de soia, usturoi
pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau
alte mirodenii…
Read more »
Read more »
Mincare de ciuperci cu telina
5 December 2010

Read more »
Sos picant de rosii cu masline
5 December 2010

Read more »
Gulii cu carne de porc
5 December 2010

Read more »
Sos tartar cu ciuperci
5 December 2010

Read more »
Salata de ciuperci
5 December 2010

Read more »
Tarta cu branza si dovlecei
5 December 2010

Read more »
Gerbeaud cu miere
5 December 2010

Read more »
File de salau cu ragout de creveti
5 December 2010
Ingrediente:
900 g file salau 50 g unt 100 ml vin alb sec 150 g creveti 100 g
ciuperci 1ceapa 150 g frisca lichida 0.50ml zeama de lamaie sare piper
alb 50 g faina busuioc 1 leg.patrunjel verde Mod de preparare: Fileul de
salau se sareaza si se presara cu piper alb,se da prin faina.In…
Read more »
Read more »
Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat
5 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Tortellini cu kaizer si sos de rosii
5 December 2010

Read more »
Aperitiv cu rosii si ardei
5 December 2010

Read more »
Ciorba de salata verde cu zer acru
5 December 2010

Read more »
Prăjitură cu ananas
5 December 2010
