Retete de Paste:
Tartă cu brânză de vaci şi portocale
5 December 2010

Read more »
Peste cu grapefruit
5 December 2010

Read more »
Lipie cu legume
5 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa mare 2 dovlecei 1 lipie 150 g cas proaspat 2 rosii mari 1
andiva 2 linguri seminte de floarea-soarelui Mod de preparare: Incingeti
2 linguri ulei de masline si caliti ceapa taiata felii si dovleceii
taiati felii subtiri. Acoperiti vasul cu un capac si tineti-l pe foc mic
timp de 10 minute,…
Read more »
Read more »
Pulpa de miel cu salvie si tarhon
5 December 2010

Read more »
Clatite la cuptor cu gem de caise
5 December 2010

Read more »
Sfecla rosie gratinata
5 December 2010

Read more »
Sfecla cu perisoare
5 December 2010
Ingrediente:
1 felie de franzela mai veche 1 ceapa mica (data pe razatoare) 400 g
tocatura de vita si porc 1 ou sare piper macinat 1 foaie de dafin 3
boabe de ienupar 400 g sfecla rosie 400 g cartofi rezistenti la foc 4-5
cepe albe 1 catel de usturoi 2 linguri untdelemn 1 lingura…
Read more »
Read more »
Friganele de mei
5 December 2010
Ingrediente:
2 linguri unt 1 ceapa 200 g mei 1/8 l concentrat de legume 100 g
cascaval ras 2 galbenusuri pesmet sare 1 varf de cutit nucsoara 1 varf
de cutit piper rosu macinat 2-3 linguri ulei de masline 1/8 l lapte 200 g
cascaval taiat cubulete 1 lingurita patrunjel verde tocat Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu varza creata
5 December 2010

Read more »
Carpaccio cu sfecla
5 December 2010

Read more »
Tortilla cu dovlecei
5 December 2010

Read more »
Sarlota de branza cu pere
4 December 2010
Ingrediente:
200 g branza de vaci neteda 3 pere 1 lamaie 4 galbenusuri + 1 albus 350
ml frisca nebatuta 50 g zahar pudra 1 baton de vanilie 5 foi de
gelatina 200 g fructe de padure congelate fierte si pasate 50 g stifturi
de migdale prajite Ingrediente sirop: 200 g zahar, 100 g miere,…
Read more »
Read more »
Salata cu dovlecei crocanti
4 December 2010

Read more »
Tarta fina cu branza Camembert
4 December 2010

Read more »
Eclere cu cremă de vanilie
4 December 2010

Read more »
Rulada de omleta cu menta
4 December 2010
Ingrediente
: 8 oua 150 g branza de burduf 50 g parmezan ras (sau cascaval) 4 fire
de menta 40 g unt sare piper Mod de preparare: Pastrati cateva frunze de
menta pentru ornat si taiati-le pe celelalte cu foarfeca. Puneti branza
de burduf intr-un bol, sfaramati-o cu furculita, adaugati ouale, menta
taiata, parmezanul ras,…
Read more »
Read more »
Clatite cu crema de Roquefort si nuci
4 December 2010

Read more »
File de peşte cu praz
4 December 2010

Read more »
Ciorbă de dovlecei cu pui
4 December 2010

Read more »
Cremă cu vişine
4 December 2010

Read more »
Prajitura chinezeasca
4 December 2010
Ingrediente:
250 g. unt sau margarina 250 g. zahar 250 g. nuci macinate 6 oua 100 g.
faina Mod de preparare: Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se
adauga nuca macinata si 6 albusuri batute spuma iar apoi faina. Se coace
compozitia in tava unsa si tapetata. Se freaca separat galbenusurile cu
200…
Read more »
Read more »
Salată cu peşte alb, ciuperci marinate şi maioneză
4 December 2010

Read more »
Biscuiţi cu limetă
4 December 2010

Read more »
Cocktail Puccini
4 December 2010

Read more »
Sandvişuri cu mozzarela
4 December 2010

Read more »
Gogosele cu gem de caise
4 December 2010

Read more »
Tort cu struguri
4 December 2010

Read more »
Cârnaţi cu legume
4 December 2010

Read more »
Sos de capsuni cu galusti de albus
4 December 2010

Read more »
Calzone cu legume şi şuncă
4 December 2010

Read more »
Doradă cu broccoli
4 December 2010

Read more »
Capsuni cu crema de vanilie
4 December 2010

Ciuperci umplute cu brânză de vaci si sos pesto
4 December 2010

Read more »
Tort cu dovlecei, varza de bruxelles si sos pesto
4 December 2010

Read more »
Prăjitură cu fulgi şi coacăze
4 December 2010

Read more »
Tarta cu sarlota si fructe
4 December 2010
O
reteta de tarta cu sarlota si fructe din: faina, unt, zahar,
galbenusuri, pachete de sarlota si lapte. Ingrediente aluat : 300 g
faina 200 g unt 100 g zahar 3 galbenusuri Ingrediente crema : 2 pachete
de sarlota (vanilie, capsuni, zmeura, ciocolata etc) 1 litru de lapte 6
linguri zahar sau dupa gust Mod…
Read more »
Read more »
Crema de ciocolata
4 December 2010

Read more »
Parfe de fructe
4 December 2010
Ingrediente:
150 g zahar 150 ml lapte 500 g frisca batuta 250 g fructe de sezon
(piersici, caise, mure, zmeura etc) 1 ou 2 pliculete zahar vaniliat Mod
de preparare: Intr-o cratita, se amesteca zaharul, zaharul vanilat,
laptele, galbenusul si albusul de ou si se pune sa fiarba, amestecand
continuu, pana incepe sa se ingroase…
Read more »
Read more »
Tarte cu crema si pere
4 December 2010

Read more »
Pere cu costita si sos vinegreta
4 December 2010

Read more »
Gogosele cu cascaval
3 December 2010

Read more »
Tortilla cu salam si verdeata
3 December 2010

Read more »
Turta dulce cu mere
3 December 2010

Read more »
Salata turceasca cu sos de kefir
3 December 2010
Ingrediente:
250 g fasole verde 1/4 l concentrat de legume zeama de la o lamaie 250 g
varza 1 lingura sare de mare 250 g telina 4 rosii 4 morcovi 1
castravete cateva picaturi ulei de masline piper macinat 500 g piept de
pui Ingrediente sos: 250 g kefir, 1 ceapa, zeama de la o…
Read more »
Read more »
Gratin de cartofi cu costite de miel sau de berbecut
3 December 2010

Read more »
Retete de post: Cornulete cu rahat
3 December 2010
Ingrediente:
faina (circa 350 g) 1 pachet margarina 3 linguri apa o lingura otet
rahat pentru umplut zahar pudra + 1 plic zahar vanilat Mod de preparare:
Se freaca intre palme faina cu margarina, pana ce amestecul devine
nisipos, apoi se adauga apa si otetul, se framanta un aluat ceva mai
vartos si se lasa…
Read more »
Read more »
Copane de pui gratinate cu parmezan
3 December 2010
Ingrediente:
12 copane de pui 100 g parmezan (sau cascaval uscat) 100 g svaiter 100
ml vin alb sec 50 g unt 1 varf de cutit nucsoara rasa piper Mod de
preparare: Incingeti cuptorul la 210C. Puneti untul sa se topeasca
intr-o craticioara, ungeti cu el copanele de pui si asezati-le pe o
tava. Lasati-le…
Read more »
Read more »
Chec cu ceai verde si fructe de padure
3 December 2010

Read more »
Curry cu peste
3 December 2010

Read more »
Crap cu legume la cuptor
3 December 2010
Ingrediente:
1 crap (circa 1 kg) 2 linguri ulei de masline 2 morcovi mari taiati
marunt 2 tulpini de telina taiate rondele 2 lingurite bulion sare piper
proaspat macinat 250 ml apa 1/2 legatura patrunjel verde tocat o rosie
taiata felii subtiri 1 ceapa potrivita taiata rondele fine Mod de
preparare: Se curata pestele, se…
Read more »
Read more »
Oua cu sos si verdeturi
3 December 2010
Ingrediente:
5 oua 250 g smantana subtire 1-2 linguri mustar sare piper macinat
cateva picaturi sos Worcester 2 cesti verdeturi tocate (patrunjel,
marar, codite de ceapa verde, tarhon) 1 lingurita miere 1 varf de cutit
boia iute 8 masline umplute 1/2 ardei gras rosu 50 g cascaval zeama de
lamaie Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Salata Tarama
3 December 2010
Ingrediente
: 2 cartofi fainosi mari 120 g icre 80 ml zeama de lamaie 160 ml ulei
de masline 2 linguri patrunjel verde tocat Mod de preparare: Cartofii
taiati cubulete de circa 2 cm se pun intr-o craticioara, se acopera cu
apa si se lasa pe foc sa dea in clocot, dupa care se fierb…
Read more »
Read more »
Conopida cu branza Roquefort
3 December 2010

Read more »
Cremsnit cu visine a la Tisa
3 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Castane coapte
3 December 2010

Read more »
Rulada cu crema si nuca
3 December 2010

Read more »
Crema caramel
3 December 2010

Read more »
Crema de piersici
3 December 2010

Read more »
Salata de orez
3 December 2010

Read more »
Cocktail Prairie Oyster
3 December 2010

Read more »
Cornulete cu dulceata
3 December 2010
Ingrediente: 1 ou 250 g de unsoare 150 g de zahar 2 linguri de otet 10
linguri de apa aroma faina cat cuprinde un borcan de dulceata dupa
preferinta zahar pudra Mod de preparare: Din aceste ingrediente se face
un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora,…
Read more »
Read more »
Rondele cu parmezan
3 December 2010

Read more »
Cartofi cu masline
3 December 2010

Read more »
Tort cu pere si migdale
3 December 2010

Paella Valensiana
3 December 2010

Read more »
Ecler cu struguri şi cafea
3 December 2010

Read more »
Tarta cu ananas
3 December 2010

Read more »
Chec cu brânză şi verdeţuri
3 December 2010

Read more »
File de peşte cu legume
3 December 2010

Read more »
Brioşe de mălai cu carne
3 December 2010

Read more »
Chifteluţe de legume cu orez
3 December 2010

Read more »
Midii cu vin şi parmezan
3 December 2010

Read more »
Ciuperci a la greque
3 December 2010

Read more »
Paste cu midii şi sparanghel
3 December 2010

Read more »
Supă de legume cu paste
3 December 2010

Read more »
Mâncărică din piept de pui
3 December 2010

Read more »
Ciorbă cu hering
3 December 2010

Read more »
Peşte cu pilaf şi mazăre
3 December 2010

Read more »
Tagliatelle cu smantana si busuioc
3 December 2010
Ingrediente
: 1 dovlecel (300 g) 2 linguri ulei sare piper 100 ml smantana (sau
frisca nebatuta) 200 ml lapte 200 ml zeama concentrata de carne de
pasare 1 legatura busuioc 30 g unt 30 g faina 150 g mazare congelata 400
g Tagliatelle (taietei ceva mai lati) 100 g cascaval ras 1-2 linguri
zeama…
Read more »
Read more »
Conopida cu tocatura de pui
3 December 2010

Read more »
Ruladă din muşchi de porc
3 December 2010

Read more »
Tarta gascona cu mere
3 December 2010

Read more »
Ruladă de porc cu grepfrut
3 December 2010

Read more »
Mâncare cu pui şi ardei
3 December 2010

Read more »
Chiftele de vita in sos alb
3 December 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu slaninuta afumata
3 December 2010

Read more »
Cocktail Porto Flip
3 December 2010

Read more »
Minibrioşă
3 December 2010

Read more »
Tarta cu pere si castane
3 December 2010

Read more »
Chiftelute din carne de pui si ciuperci
3 December 2010

Read more »
Ciorba de ardei umpluti
3 December 2010

Read more »
Ciorba de gogosari
3 December 2010

Read more »
Midii cu pesto şi cartofi
3 December 2010

Read more »
File de peste cu varza acra
3 December 2010

Read more »
Vis de ciocolata
3 December 2010
Ingrediente:
250 grame ciocolata amaruie 125 grame unt 3 galbenusuri de ou 25 cl
lapte 2 lingurite de cafea solubila 3 kiwi 2 pere 200 grame mandarine 6
rondele de ananas (poate sa fie si din compot) 250 capsuni (desi reteta
originala este cu aceste fructe, se pot ultiliza orice fructe de sezon)
Mod…
Read more »
Read more »
Placinta cu ficatei de pui si ciuperci
3 December 2010
Ingrediente: 2 foi de aluat fraged 500 g ficatei de pui 8 ciuperci mari
2 cepe 2 oua 250 ml smantana groasa 2 linguri patrunjel verde tocat 2
linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se curata ciupercile si se
taie ceva mai mare, la fel si ficateii de pui. Ceapa, curatata, se…
Read more »
Read more »
Ravioli cu usturoi
2 December 2010

Cum se prepara Cocktail Acapulco (video)
2 December 2010

Read more »
Tăiţei de orez cu legume
2 December 2010

Read more »
Ciorbă de fasole roşie si năut cu kaizer
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planter’s Punch
2 December 2010

Read more »
Pizza cu dovlecei şi fenicul
2 December 2010

Read more »
Rulouri de carne (piept de pui) cu şuncă
2 December 2010

Read more »
Supă cu parmezan
2 December 2010

Read more »
Cockteil cu tofu si creveti
2 December 2010

Read more »
Rulouri de kaizer cu piure
2 December 2010

Read more »
Ciorba americana de fasole si arahide
2 December 2010
Ingrediente:
150 g arahide 1 leg ceapa verde 200 g telina 2 cartofi mijlocii ulei de
arahide 500 g rosii eventual putina supa de legume din plic frunze de
cimbru tocate cimbru tocat 800 g fasole uscata sare piper proaspat 5
picaturi tabasco 1/2 leg coriandru (sau frunze de patrunjel) Mod de
preparare: Jumatate din…
Read more »
Read more »
Somon cu sos şi legume chinezeşti
2 December 2010

Read more »
Minipizza pe mămăligă
2 December 2010

Read more »
Pui cu fasole albă păstăi
2 December 2010

Read more »
Colţunaşi cu fileuri de peşte
2 December 2010

Read more »
Amandine cu prune
2 December 2010

Read more »
Sufleu de fenicul
2 December 2010

Read more »
Muşchi de vită umplut cu legume şi ciuperci murate
2 December 2010

Read more »
Tort cu cremă ricotta
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planteur
2 December 2010

Read more »
Somon afumat cu sos de curry
2 December 2010

Read more »
Paste cu salata verde
2 December 2010

Read more »
Roşii umplute cu şuncă
2 December 2010

Read more »
Tocăniţă cu fasole fava
2 December 2010

Read more »
Turtiţe cu anşoa şi cu cartofi
2 December 2010

Read more »
Penne all arrabbiata
2 December 2010

Read more »
Cârnaţi olteneşti cu legume
2 December 2010

Read more »
Turte cu verdeaţă
2 December 2010

Read more »
Cascaval pane
2 December 2010

Read more »
Biscuiţi cu piure de mere
2 December 2010

Read more »
Minitort cu cremă de caise
2 December 2010

Read more »
Salată cu fructe de mare
2 December 2010

Read more »
Pui cu cartofi noi si cirese
2 December 2010
Ingrediente:
500 g cartofi noi 150 g ceapa mica de arpagic 1/2 legatura de cozi de
telina verde 2 linguri de untdelemn 1 lingurita de boia iute sare piper 4
copane mari de pui 2 lingurite de cimbru uscat sucul de la 2 portocale 2
pumni de cirese sau visine curatate de samburi si desfacute…
Read more »
Read more »
Budinca de macaroane cu sunca
2 December 2010

Supa de cartofi cu ardei si crutoane
2 December 2010

Read more »
Ficatei de pasare cu cartofi si varza
1 December 2010

Read more »
Prajitura englezeasca cu gem
1 December 2010

Read more »
Clatite cu zer si branza de vaci
1 December 2010

Read more »
Rulada cu crema si capsuni
1 December 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Viva Villa (video)
1 December 2010

Read more »
Budinca de cartofi cu salam
1 December 2010

Read more »
Tortulete cu capsuni si lichior de oua
1 December 2010

Read more »
Budinca tricolora
1 December 2010

Read more »
Orez cu spanac
1 December 2010

Read more »
Mazare cu carne de vita
1 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Chifteluţe de pui si vită la cuptor
1 December 2010

Read more »
Coltunasi cu gutui si miere
1 December 2010

Read more »
Chiftelute din peste cu crusta de migdale
1 December 2010

Read more »
Franjuri de pui cu fasole verde
1 December 2010

Read more »
Painisoare italienesti din cartofi
1 December 2010

Read more »
Salata de telina cruda
1 December 2010

Read more »
Cuburi de ciocolata cu capsuni
1 December 2010

Read more »
Lasagne cu verdeata si dovlecei
1 December 2010

Read more »
Piept de pui cu alune
1 December 2010
Ingrediente:
4 piepti de pui dezosati a cate 150 g fiecare 100 g alune decojite 2
linguri de alune zdrobite in piulita 1 lingura de faina 1 ou 2 linguri
de miere de salcam 2 linguri de otet 40 g unt 3 linguri de untdelemn
sare piper Mod de preparare: Intr-o tigaie, puneti sa se…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu crutoane de cartofi
1 December 2010

Read more »
Snitel din piept de curcan cu sos de mere
1 December 2010

Read more »
Tortul reginei Mary
1 December 2010
Ingrediente:
250 g aluat de foietaj 2 linguri marmelada de caise 90 g unt 1/2 cana
zahar fin 4 oua batute usor 1/2 cana de coaja de portocala si de lamaie
glasate 1/4 cana stafide 3 lingurite de faina amestecate cu un plic de
praf de copt si cernute Modul de preparare: Se porneste cuptorul…
Read more »
Read more »
Plăcintă dulce cu cuşcuş
1 December 2010

Read more »
Supa de cartofi cu ardei
1 December 2010

Read more »
Fileuri de peste alb cu usturoi si migdale
1 December 2010

Read more »
Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin
1 December 2010

Read more »
Cartofi in crusta de ierburi
1 December 2010
Ingrediente
: 1 kg de cartofi mijlocii 400 g sare grunjoasa 400 g faina 1 albus de
ou 2 fire de cimbru 2 fire de salvie 2 fire de rozmarin Mod de
preparare: Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o
foarfeca.Intr-un vas mai mare, amestecati faina, sarea grunjoasa,
ierburile si albusul de…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu cartofi
1 December 2010

Read more »
Peste alb in suc de legume
1 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina) 2
linguri mari de unt 1 catel de usturoi 4 fileuri de cod sare piper 1
lingura suc de lamaie 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din
comert sau preparat pe loc) Mod de preparare: Se curata ceapa si se
toaca potrivit. Se…
Read more »
Read more »
Peste cu sos de smantana si mustar
1 December 2010

Read more »
Parjoale umplute cu branza
1 December 2010

Read more »
Spaghete cu sos de legume
1 December 2010

Salata de andive cu mere si cartofi
1 December 2010

Read more »
Cafe Glace
1 December 2010

Read more »
Mazare cu piper si usturoi
1 December 2010

Read more »
Tort de piersici cu crema de iaurt si branza de vaci
30 November 2010

Read more »
Prajitura moale cu mere
30 November 2010

Read more »
Salau sau cod umplut
30 November 2010

Read more »
Mazare cu rosii si busuioc
30 November 2010

Read more »
Pui cinci continente
30 November 2010

Read more »
Taietei cu ficatei de pasare
30 November 2010
Ingrediente:
250 g taietei lati sau lasagne 400 g ficatei de pasare 1 cutie de 250 g
ciuperci 2 morcovi 1/2 ardei rosu 2 fire de busuioc 1 tableta de supa 1
lingura smantana 5 linguri untdelemn sare piper Mod de preparare:
Spalati ficateii de pasare. Taiati-i in doua sau, daca sunt mari, in
patru.Curatati…
Read more »
Read more »
Vinete cu sos de busuioc
30 November 2010

Read more »
Fileuri de macrou cu salata de fasole
30 November 2010

Read more »
Placinta cu cartofi si masline
30 November 2010

Read more »
Pui provensal
30 November 2010

Read more »
Budinca de cartofi cu mere
30 November 2010

Read more »
Tarta cu lamaie caramelizata
30 November 2010

Read more »
Tort cu capsuni
30 November 2010

Read more »
Rozete de cartofi
30 November 2010

Read more »
Macaroane cu piept de pui si ciuperci
30 November 2010

Read more »
Pălăriuţe cu cireşe
30 November 2010

Read more »
Sufleu cu doua feluri de cascaval
30 November 2010

Read more »
Mazare verde cu menta
30 November 2010

Read more »
Oua cu gulii si sos bechamel
30 November 2010

Read more »
Mâncare de fasole cu kaizer
30 November 2010

Read more »
Tarta cu ciocolata si migdale
30 November 2010

Read more »
Paste cu muşchi de porc
30 November 2010

Read more »
Salată cu portocale
30 November 2010

Read more »
Ciorbă delicioasa cu carne de porc
30 November 2010

Read more »
Sărăţele cu chimen şi morcov
30 November 2010

Read more »
Mere prajite cu inghetata
30 November 2010

Read more »
Fructe marinate cu orez si portocale
30 November 2010

Read more »
Mazăre cu ceapă şi pui
30 November 2010

Read more »
Somon cu ciuperci şi sos roşu
30 November 2010

Read more »
Ruladă cu ciuperci şi parmezan
30 November 2010
