Retete de Paste:
Ştevie prăjită
26 November 2010

Read more »
Rulouri de vinete cu legume
26 November 2010

Read more »
Gulii gratinate
26 November 2010

Read more »
Briose cu ciocolată si mac
26 November 2010

Read more »
Mâncare cu orez şi pui
26 November 2010

Read more »
Spaghete picante
26 November 2010

Read more »
Supa de peste cu ardei gras
26 November 2010

Read more »
Paste cu legume
26 November 2010

Read more »
Turnuleţ cu hering marinat
26 November 2010

Read more »
Bruschetti cu ciuperci
26 November 2010

Read more »
Salată orientală cu mere si maioneză
26 November 2010

Read more »
Terină de ficat cu sos
26 November 2010

Read more »
Caise gratinate
26 November 2010

Read more »
Ruladă de pui cu sos de fructe
26 November 2010

Read more »
Supa de carne cu frittata
26 November 2010
Ingrediente: 50 g faina 125 ml lapte 1 ou 1 varf de cutit de sare 4
fire de patrunjel verde 20 g unt sau margarina 1/2 legatura codite de
ceapa verde 1 l supa de carne proaspat preparata Mod de preparare: Se
amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul
verde…
Read more »
Read more »
Crochete dietetice la gratar
26 November 2010
Ingrediente: 500 g pulpă de vacă 2 ouă cimbru sare Mod de preparare:
Cureţi carnea, o dai de 2 ori prin maşina de tocat, apoi o amesteci cu
ouăle, cimbrul uscat, sare şi 2 linguri de apă. Laşi compoziţia să se
odihnească o jumătate de oră, după care modelezi crochetele. Le frigi
pe…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu gem şi cocos
26 November 2010

Read more »
Salată de spanac cu seminţe si crutoane
26 November 2010

Read more »
Tarta fina cu rozmarin si caise
26 November 2010

Read more »
Budinca de telemea cu ardei
26 November 2010

Read more »
Ciorbă de legume cu ulei de masline
26 November 2010

Read more »
Şalău cu garnitură de legume
25 November 2010

Read more »
Cremă de iaurt
25 November 2010

Read more »
Prăjitură cu gem, nucă şi bezea
25 November 2010

Read more »
Andive cu şuncă afumată, la cuptor
25 November 2010

Read more »
Budincă de salată verde cu smântână
25 November 2010

Read more »
Supă de caşcaval
25 November 2010

Read more »
Batoane glazurate
25 November 2010
Ingrediente: 1 pachet unt 100 g zahăr pudră 350 g făină 1 pacheţel
zahăr vanilat 100 g nuci măcinate un praf de sare câteva linguri de gem
acrişor Ingrediente glazură: 1 lingură unt 1 lingură apă 1 lingură
cacao 1 lingură zahăr Mod preparare batoane: Freci untul cu zahărul şi
cel vanilat până obţii…
Read more »
Read more »
Rosii si castraveti cu umplutura de macrou afumat
25 November 2010
Ingrediente: 4 macrouri mari 4 rosii mici 1 castravete 1 legatura de
menta 1 legatura de tarhon verde cateva codite de ceapa verde 2 lamai
150 ml ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se incinge cuptorul
la 180C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul
cu o…
Read more »
Read more »
Supa de castraveti de la gheata
25 November 2010

Read more »
Tarta parfumata cu masline verzi
25 November 2010

Read more »
Clatite umplute cu mere
25 November 2010

Read more »
Peste la tigaie cu fasole verde
25 November 2010

Cum se prepara Cocktail Menage A Trois (video)
25 November 2010

Read more »
Macaroane cu legume
25 November 2010
O
reteta de macaroane cu legume din: ulei, macaroane, sare, mazare,
rosii, praz, mozzarella, smantana, porumb si piper. Ingrediente: 1
lingura ulei 125 g macaroane (melcisori) sare 200 g mazare congelata 200
g rosii foarte mici 3 bulbi de praz 125 g Mozzarella 150 g smantana
groasa amestecata cu verdeturi tocate marunt (patrunjel, marar 1…
Read more »
Read more »
Tort cu blat din pesmet si cremă de cacao
25 November 2010

Read more »
Cod cu susan si garnitură de paste cu legume
25 November 2010

Read more »
Omleta cu dovlecei
25 November 2010

Read more »
Piersici umplute cu cremă de vanilie
25 November 2010

Read more »
Salată cu sos de brânză
25 November 2010

Read more »
Şalău cu ciuperci, cartofi şi sos alb la cuptor
25 November 2010

Read more »
Orez cu creier şi ciuperci
25 November 2010

Read more »
Rulouri de pui cu legume si afumătură
25 November 2010

Read more »
Foitaj cu umplutura de pepene
25 November 2010

Read more »
Budincă de peşte
25 November 2010

Read more »
Salata cretana cu dovlecei si ceapa
25 November 2010

Read more »
Acreală cu lobodă
25 November 2010

Read more »
Pachetele de sunca si vinete
25 November 2010

Read more »
Tort de mere cu glazură de vin
25 November 2010

Read more »
Piperada
25 November 2010

Read more »
Salată cu hamsii si sos de verdeaţă
25 November 2010

Read more »
Compot de piersici cu trandafiri
25 November 2010

Read more »
Chec de legume cu telemea si costită afumată
25 November 2010

Read more »
Taietei cu dovlecei si cascaval
25 November 2010

Read more »
Legume cu turtite de cascaval
25 November 2010

Read more »
Sardele marinate
24 November 2010

Read more »
Supa franţuzeasca de ceapa
24 November 2010

Read more »
Salata de paine
24 November 2010

Read more »
Ficatei de pui cu varza acra
24 November 2010

Read more »
Peste cu varza acra si sos de vin
24 November 2010
Ingrediente varza: 2-3 cepe mici (de arpagic) 1 mar 1 lingura unt topit
300 ml apa 400 g varza murata sare Ingrediente peste :12 fileuri mici
de salau sau merluciu, putina zeama de lamaie, 1 lingura unt topit.
Ingrediente sos:250 ml zeama concentrata de legume , 100 ml vin sec, 100
ml smantana dulce,…
Read more »
Read more »
Placinta cu verdeturi
24 November 2010
Ingrediente : 2 foi de placinta suprapuse 4 oua fierte (tari) 25 g
faina 300 ml lapte 100 g branza rasa 8 fire de ceapa verde 8 fire de
patrunjel 1 varf de cutit de coriandru 1 varf de cutit de nucsoara rasa
25 g unt 100 ml untdelemn sare piper Mod de…
Read more »
Read more »
Risotto cu dovleac si parmezan
24 November 2010

Read more »
Chimenul
24 November 2010

Read more »
Crochete de peşte cu salată verde, porumb si alune
24 November 2010

Read more »
Budinca de macaroane cu spanac si carne tocata
24 November 2010
O
reteta de macaroane cu spana si carne tocata din: ceapa, usturoi, ulei,
spanac, sare, piper, nucsoara, suc de rosii, smantana, carne tocata,
maghiran, pesmet, branza de vaci, cannelloni, gasime, cascaval si 1 ou.
Ingrediente: 2 cepe 1 catel de usturoi 2 linguri ulei 500 g spanac sare
piper nucşoara rasa 500 g suc…
Ingrediente: 800 g boabe de struguri albi (Muscat) 2 oua intregi + 1
galbenus 300 g aluat fraged 20 g unt 80 g zahar 60 g migdale macinate 3
linguri frisca nebatuta faina Mod de preparare: Se intinde aluatul pe
planseta usor infainata si se imbraca cu el o forma de tarta unsa…
Read more »
Ingrediente: 1 ceapa 200 g sfecla rosie 250 g varza acra 5 carnaciori
750 ml supa 5 boabe de ienupar 3 fire de marar putin unt Mod de
preparare: Se curata ceapa si se toaca marunt, sfecla curatata se taie
cubulete, iar varza fideluta. Carnaciorii se prajesc si se taie felii
groase de…
Read more »
Ingrediente aluat: 10 g drojdie proaspata 150 ml apa calduta 200 g
faina sare 20 g unt moale Ingrediente umplutura:2 cepe, 100 g praz, 150 g
bacon (slaninuta afumata), 1 lingura unt topit, 400 g varza murata
taiata fideluta, 150 g smantana groasa, 2 oua, sare, piper, chimen
macinat, 200 g cascaval ras. …
Read more »
Ingrediente: 1 kg morcovi 20 g unt sare piper 150 ml zeama concentrata
de legume 1 legatura patrunjel verde 1 pahar smantana 1 lingura mustar
potrivit de iute 600 g peste Mod de preparare: Se spala morcovii, se
curata de coaja si se taie felii. Se calesc in untul incins, se sting
cu…
Read more »
Ingrediente: 2 cepe mijlocii 1 catel de usturoi 3-4 morcovi 500 g
cartofi 300 g telina 2 linguri ulei 2 linguri zeama concentrata de
zarzavat 1-2 foi de dafin 1 varza mica 1 ardei gras rosu 1 cutie rosii
decojite 500 g boabe de fasole sare piper alb Mod de preparare: Se
curata…
Read more »
Ingrediente: 6 fileuri de scrumbie (a 60 g) 2 cepe rosii Ingrediente
marinata: 150 ml otet aromat (cu ierburi) 5 linguri zahar 6 boabe piper
rosu 1/2 lingurita piper pisat 2 legaturi marar Mod de preparare: Se
taie fileurile de peste bucati late de circa 2 cm si se aseaza intr-un
castron, impreuna…
Read more »
Ingrediente: 6 copane de pui 6 cartofi 2 linguri boia 2 linguri faina 4
linguri pesmet 1 ou sare ulei pentru prajit Mod de preparare: Intr-o
farfurie adanca se bate oul cu un varf de cutit de sare. In alta
farfurie, se amesteca faina cu boiaua si se dau prin ea copanele de…
Read more »
Ingrediente: 200 g macaroane scurte (ondulate) 5 andive 12 felii
subtiri de slaninuta afumata 2 linguri de smantana 1 lingura untdelemn
de masline 1 cub de zahar sare piper Mod de preparare: Curatati
andivele. Puneti-le intr-o cratita si acoperiti-le cu apa. Turnati
untdelemnul, adaugati bucata de zahar, sarea si piperul. Puneti un capac
si…
Read more »
Ingrediente: 500 g cirese 150 g faina 150 g zahar + 2 linguri de zahar 4
oua 400 ml lapte 4 linguri de rachiu de cirese sau visinata 40 g unt
Mod de preparare: Puneti ciresele curatate de samburi pe fundul unei
forme rotunde, unsa cu unt (20 g). Amestecati ouale cu zaharul…
Read more »
Ingrediente: 4 mere mari, verzi (acrisoare) 2 piepti de pui dezosati 1
cutie mica de boabe de porumb 1 tulpina de telina 50 g stafide 1 lamaie 1
lingura de untdelemn Ingrediente sos: 2 iaurturi (nu pasteurizate), 1
lingura de smantana groasa, 1 lingurita de mustar, 1 lingurita de zahar,
1/2 lingurita de praf…
Read more »
Ingrediente: 4 cepe 2 ardei grasi galbeni 2 ardei grasi rosii 60 g
sunca afumata 4 pulpe de pui sare piper 1/2 lingurita cimbru uscat 250 g
pasta de tomate Mod de preparare: Se curata ceapa si se taie rondele.
Ardeii, curatati de nervuri si seminte, se taie marunt, iar baconul se
taie fasii.…
Read more »
Ingrediente clătite: 4 ouă 200 g făină 200 ml apă minerală 100 ml lapte
1/2 legătură de mărar sare piper Ingrediente umplutură: 300 g file de
păstrăv 200 g brânză de vaci amestecată cu hrean 125 ml smântână 2
linguri unt 1 legătură de ceapă verde o lămâie Mod de preparare:
Prepari după…
Read more »
Ingrediente: 1 1/2 cana de faina, 3 lingurite de praf de copt 1
lingurita sare 1 cana malai grisat 2 linguri zahar praf 2 oua bătute 1
1/2 cana lapte 1/4 cana untdelemn 50 g unt topit Mod de preparare: Se
porneşte cuptorul la treapta doi. Se ia o forma dreptunghiulara (20-30
cm)…
Read more »
Ingrediente: 5 ouă 1 cutie pate de ficat de gâscă 50 g unt 2-3 linguri
smântână 4 linguri maioneză cu muştar 2-3 castraveţi muraţi 7 măsline 1
legătură mărar sare piper Mod preparare ouă: Fierbi ouăle în apă cu
puţin oţet, ca să se cureţe uşor, circa 8 minute de la primul clocot.
După…
Read more »
Ingrediente: 4 dovlecei mijlocii 200 g branza de vaci 2 cepe mici 2
catei de usturoi 4 fire de menta proaspata 100 ml ulei de masline 1
lingurita chimen pisat 1 lingurita ierburi aromate (cimbru, rozmarin)
sare piper macinat Mod de preparare: Se-ncinge cuptorul la 180C. Se
spala dovleceii, se taie in doua…
Read more »
Ingrediente: 250 g făină 250 g margarină 3 ouă 200 g zahăr 1/2 păhărel
vin 1/2 păhărel lapte 1 vârf de cuţit de bicarbonat sare Ingrediente
umplutură: 1 kg gutui 2-3 linguri zahăr (după gust) 1 lingură pesmet Mod
preparare aluat Faci un aluat din făină, margarină, ouă, zahăr, laptele
cu vinul, bicarbonatul şi…
Read more »
Ingrediente: 250 g ciocolata 3 galbenusuri 40 g zahar pudra 100 ml
frisca nebatuta 1 baton de vanilie 1 varf de cutit sare Mod de
preparare: Se taie ciocolata bucati si se lasa sa se topeasca pe baia de
apa (bain-marie) impreuna cu frisca lichida. Se adauga miezul de
vanilie (batonul se taie pe…
Read more »
Ingrediente: 1/2 kg vinete 250 g smântână 1 lingură făină 100 g brânză
telemea 2 linguri unt Mod de preparare: Speli vinetele, le tai felii
şi le pui să se opărească în apă clocotită cu sare, pentru circa 15
minute. Le strecori bine, apoi le aşezi într-un vas rezistent la cuptor,
uns bine…
Read more »
Ingrediente: 500 g macaroane 400 g carne tocată 300 g spanac proaspăt
(de toamnă) 2 cepe 1 căţel de usturoi 3 linguri ulei piper boia de ardei
sare 200 g caşcaval condiment cu gust de pui Mod de preparare: Fierbi
macaroanele în apă sărată, apoi cureţi ceapa şi usturoiul, tai ceapa
solzişori şi…
Read more »
Ingrediente: 8 gogoşari 500 g peşte 500 ml lapte 2 linguri făină 2 cepe
2 linguri ulei de măsline piper măcinat 400 g pastă de tomate 200 g
smântână proaspătă 1 linguriţă de zahăr Mod de preparare: Speli
peştele, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert. Căleşti ceapa tăiată,fin, după
care adaugi făină,…
Read more »
Ingrediente: 2 cepe 2 ardei verzi 2 ardei rosii 1 vanata mica 1
lingurita de sare 3 linguri de untdelemn 2 catei de usturoi 1 dovlecel
100 g ciuperci 500 g rosii 1 lingurita de busuioc uscat cateva picaturi
de otet balsamic piper macinat Mod de preparare: Se curata cepele si
se…
Read more »
Ingrediente: 2 rosii mari (350 g) 1 ceapa rosie 1/2 lamaie sare piper
pisat 200 g branza telemea 2 linguri pesmet 1/2 legatura cimbru 1 ou 3
linguri ulei de masline Mod de preparare: Se spala roşiile si se taie
felii foarte subtiri. Ceapa curatata se taie rondele si se aseaza,
impreuna cu…
Read more »
Ingrediente: 1 pachet de aluat de foitaj congelat 1 piept de pui 350 g
ficăţei de pui 300 g caşcaval 120 g smântână ulei piper condiment tip
Vegeta 1 legătură pătrunjel Mod de preparare: Tai pieptul de pui
bucăţele şi-l prăjeşti în ulei cu puţină sare, piper şi condiment după
care-l dai deoparte.…
Read more »
Ingrediente: 25 ml gin 25 ml brandy 25 ml whiskey 25 ml dry vermouth 1
orange Ice cubes 1 chopping board 1 knife 1 squeezer 1 shot measure 1
cocktail shaker 1 strainer (if the shaker doesn’t include one) or a
small sieve 1 highball glass Cum se prepara Cocktail Golden Panther
Read more »
Ingrediente aluat: 400 ml lapte 125 g faina 3 oua 1 lingura ulei 30 g
cascaval ras 45 g unt 1 varf de cutit zahar 1/2 lingurita sare
Ingrediente umplutura : 200 g broccoli, 2 felii sunca, 250 g branza de
vaci scursa bine, 2 linguri smantana, 2 gălbenuşuri, 1 lingura faina,
nucşoara rasa, sare,…
Ingrediente : 4 mere mari 125 g miez de nuca 100 g zahar 2 linguri de
miere 120 g unt inmuiat + 20 g normal 4 oua 170 g faina 1 lamaie Mod de
preparare: Curatati merele si taiati-le in patru, pentru a le scoate
samburii si casuta. Mai taiati-le o data in doua.…
Read more »
Ingrediente: 1 catel de usturoi 6 oua 6 linguri lapte 40 g parmezan
(sau cascaval) ras sare piper macinat 8 frunze de salvie proaspata 1
lingurita ulei de masline 1 lingurita unt Mod de preparare: Se
rumeneste usturoiul taiat in doua fara grasime dupa care se scoate din
tigaie. Se bat ouale cu…
Read more »
Ingrediente: 400 g muschi de vita 120 g cascaval proaspat 1 lamaie 150
ml ulei de masline aromat 6 fire de patrunjel verde sau de busuioc sare
piper macinat Mod de preparare: Se inveleste carnea cruda intr-o folie
de plastic si se tine doua ore la congelator, ca sa se intareasca. Apoi
se scoate,…
Read more »
Ingrediente: 2 capatani de usturoi nou 4 foi de dafin 2 crenguţe de
rozmarin 3 ardei iuti 1 lingurita cu varf de boabe de piper negru 600 ml
ulei de masline Mod de preparare: Se separa cateii de usturoi si se pun
asa, cu coaja, intr-o cratita cu fundul gros sau intr-o oala minune.…
Read more »
Ingrediente: 200 g faina 3 galbenusuri 100 ml lapte 2 linguri pesmet 2
linguri unt 2 banane 3 albusuri frisca batuta Mod de preparare: Se pun
bananele intr-o tavita mai mica si se coc in coaja la cuptor. Separat
se cerne faina, se adauga gălbenuşurile, laptele si se amesteca bine. Se
adauga untul…
Read more »
Ingrediente: 125 g ciuperci mici 12 copane de pui 1-2 linguri de
untdelemn 1 ceapa mijlocie 1 catel de usturoi 400 g piure de rosii 1/2
ceasca de vin alb 1/2 cana apa fiarta cu concentrat de pui 1 lingurita
oregano 1 lingurita cimbru uscat sare piper dupa gust Mod de
preparare: Se…
Read more »
Ingrediente: 1,2 kg aripi de pui grasime pentru tava 6 linguri de sos
special pentru gratar sau ketchup iute Mod de preparare: Se clatesc
aripioarele cu apa rece, se zvanta intr-un stergar si se taie varfurile.
Se cresteaza eventual pielita la incheietura. Se tapeteaza o tava cu o
folie de aluminiu care se…
Read more »
Ingrediente: 2 salate mici 1 legatura patrunjel Ingrediente sosul
vinegreta: 2 portocale, 5 linguri ulei de floarea-soarelui, 1 lingura
otet de mere, 1 lingurita mustar iute, sare,piper macinat, 4 felii de
bagheta, 80 g pateu de ficat. Mod de preparare: Se curata salata, se
spala si se taie (se rupe) bucati potrivite. Se…
Read more »
Ingrediente : 1,5 kg mere 100 g zahar pudra 75 g unt Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 210C. Se unge un vas de pamant cu 50 g unt topit
si se presara cu jumatate din cantitatea de zahar. Merele, curatate de
coaja si de partea lemnoasa, se taie felii mai groase si…
Read more »
Ingrediente:
800 g rosii 1 catel de usturoi 1 lingurita de oregano 400 g paste
fainoase sare 2 linguri unt 2 linguri ulei de masline piper 30 g
seminte de pin 100 g telemea de oaie Mod de preparare: Se spala
rosiile, se scufunda in apa clocotita, se curata de pielita si se…
Read more »
Ingrediente: 1 pui curatat (circa 1,5 kg) 40 catei de usturoi 2 foi de
dafin 6 crengute de cimbru 2 crengute de rozmarin 2 linguri ulei de
masline sare piper Mod de preparare: Se introduc inauntrul puiului trei
crengute de cimbru, se sareaza, se pipereaza si apoi se coase
deschizatura cu ata. Se asaza…
Read more »
Ingrediente: 4 cepe rosii mari 2 frunze de salvie 40 g jambon (crud) 30
g miez de paine 1 lingura smantana 25 g parmezan (sau cascaval) ras 1
lingurita vermut alb sec 1 lingurita ulei de masline nucsoara sare piper
Mod de preparare: Se fierb in aburi cepele intregi, necuratate de
coaja, circa 25…
Read more »
Ingrediente aluat : 3 oua 2 linguri lapte 50 g unt 80 g nuca de cocos
rasa 50 g| zahar Ingrediente sos : 1 lingurita cu varf de coaja rasa de
portocala, 2 linguri smantana dulce, 50 g ciocolata amaruie, 50 g
ciocolata cu lapte, 1 lingura lichior, frunze de menta (pentru decorat),
unt…
Read more »
Ingrediente: 500 g cartofi fainosi 250 g faina 1 ou 2 linguri lapte
sare 1 ceapa 20 g unt 100 g sunca 200 g carne tocata si condimentata
pentru carnati 1 lingurita maghiran 1/2 legatura patrunjel verde tocat
piper Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb cu coaja circa
20 de…
Read more »
Ingrediente: 1 kg cartofi rezistenti la fiert sare piper 350 ml apa
fiarta cu Vegeta sau Delikat 200 g smantana 1-2 linguri de mustar 6
fileuri de cod sucul unei lamai 30 g unt 2 fire de ceapa verde 1/2
legatura de busuioc Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de
coaja…
Read more »
Ingrediente : 750 g praz 2 linguri unt sare piper 150 g smantana groasa
1/81 smantana subtire 50 ml vin alb 1 lingurita vegeta 3 linguri mustar
zahar 600 g file de peste (salau, merluciu) 2 linguri zeama de lamaie
Mod de preparare: Se curata prazul, se spala, se taie rondele si se
căleşte…
Read more »
Ingrediente:
1 ceapa mare 1 ceasca de linte 4 linguri ulei de masline 1 catel de
usturoi zdrobit 1/4 ceasca pasta de rosii 2 ardei iuti rosii (uscati) 1
foaie de dafin 1 l de apa sare piper Mod de preparare: Se incinge
uleiul intr-o oala cu fundul mai gros.Se toaca ceapa, usturoiul, iar…
Read more »
Ingrediente: 8 oua 40 g unt 1 lingura esenta de vanilie 50 g zahar
pudra 50 g zahar tos 3 linguri lichior (amarui) de portocale coaja de la
o portocala sare Mod de preparare: Se-ncinge cuptorul la 160C.Se
sparg ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, se
freaca galbenusurile cu zaharul…
Read more »
Ingrediente: 15 ml gin 15 ml vermouth 60 ml vodka 60 ml tomato juice 1
lime juice some ice 1 old-fashioned glass 1 shaker 1 measuring cup Cum
se prepara Cocktail Vampire Lips
Read more »
Ingrediente: 25 ml coffee liqueur 25 ml raspberry liqueur 50 ml baileys
ice cubes 1 old-fashioned glass 1 barspoon or stirrer Cum se prepara
Cocktail Raspberry Romance
Read more »
Ingrediente: 500 g rosii bine coapte 2 ardei rosii (capia) 6 cepe
arpagic 1 lamaie 2 catei de usturoi 2 fire de busuioc 1 fir de cimbru 1
foaie de dafin 1 ardei iute mic 1 cub de concentrat de supa de pasare 5
linguri de untdelemn 1 bucata de zahar cubic sare piper…
Read more »
Denumire
stiintifica: Pimento officinalis sau Eugenia Pimenta Mai este cunoscut
si sub numele de Piper de Jamaica sau Pimento. Ienibaharul este un fruct
uscat asemanator piperului. Ienibaharul are un gust ciudat, în care se
regasesc gusturile mai multor condimente, cum ar fi cuisoarele,
scortisoara, piperul negru, ienuparul si fructele de padure. Arborele de
ienibahar ajunge…
Read more »
Ingrediente: 250 g orez 300 g frişcă 1 plic zahăr vanilat 2 linguri
coajă rasă de portocală 1 lămâie 1 l lapte Mod de preparare: Fierbi
orezul cu laptele şi zahărul vanilat şi cât e cald, îl treci prin sită.
Adaugi apoi coaja de portocale şi frişca bătută, ornezi crema cu coajă
de…
Read more »
Ingrediente: 4 mere 2 ouă 200 ml lapte 500 g făină 25 g drojdie 100 g
zahăr 1 plic zahăr vanilat 100 g unt ulei sare 3 linguri zahăr pudră
vanilat Mod de preparare: Dizolvi drojdia într-o ceaşcă cu lapte
călduţ şi îndulcit, iar deasupra presari făină. După ce maiaua a
crescut, o…
Read more »
Ingrediente: 600 g de cartofi 100 g de ceapa 100 g de morcovi 2-3
radacini de patrunjel 50 g de unt sau ulei 1/2 l de bors verdeata sare
piper Mod de preparare: Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, apoi
se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas…
Ingrediente: 1 roşie mare 100 grame mozzarella sau caşcaval jumătate de
castravete crud dressing cu ardei şi verdeţuri 3 linguri de ulei câteva
frunze de busuioc proaspăt sau de susai Mod de preparare: Se spală
roşia, se taie în felii groase (roşia se poate opări şi apoi curăţa de
pieliţă). Brânza se taie în…
Read more »
Ingrediente: o salată mică iceberg o legătură de ridichi 100 grame
şuncă ceapă verde 2 pahare de paste spiralate fierte 1 Knorr Salad
Dressing grecesc mieji de seminţe de floarea soarelui Mod de preparare:
Se spală salata şi ridichile. Se taie şunca în cubuleţe, ridichile
rondele, ceapa verde se toacă. Se rupe salata, se…
Read more »
Ingrediente: 1/2 kg carne de porc 1/2 kg carne de viţel 1/2 kg carne de
miel 2 morcovi 2 ardei graşi (unul verde şi unul roşu) 3 cartofi 1 mână
fasole verde 1 gulie 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 ţelină 1 foaie de
dafin 200 ml vin sare piper Mod de preparare:…
Read more »
Ingrediente: 250 g carne de viţel 1 morcov 1 ţelină 1 rădăcină de
pătrunjel 1 conopidă mică 2 cartofi 3 linguri lapte 2 linguri făină 2
linguri unt ulei Mod de preparare: Tai carnea bucăţi şi o pui la fiert
în apă cu sare. In acest timp cureţi morcovul, ţelina, rădăcina de
pătrunjel,…
Read more »
Ingrediente: 6 piepti de pui sare piper 4 linguri de untdelemn 3 leg.de
patrunjel 3 leg. ceapa verde 1 legatura de busuioc coaja rasa a unei
lamai 2 catei de usturoi 100 ml ulei de masline Mod de preparare: Se
spala pieptii de pui, se sterg si se condimenteaza. Se prajesc in uleiul
incins,…
Read more »
Ingrediente: 250 g dovleac 200 g făină 1 portocală 3 gălbenuşuri 200 ml
vin roşu 150 g zahăr ulei 2 linguri zahăr pudră Mod de preparare:
Cureţi dovleacul de coajă şi seminţe şi îl tai felii pe care le fierbi
în apă clocotită cu puţină sare. Fiert, îl scoţi, îl laşi să se…
Read more »
Ingrediente:
300 g dovleac 4 ouă 1 ceapă 1 linguriţă făină 1 legătură mărar ulei
Mod de preparare: Cureţi dovleacul, îl tai cubuleţe, le presari cu sare
şi le laşi deoparte 10-15 minute. Le treci apoi sub un jet de apă rece
şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o…
Read more »
Ingrediente: 4 felii de pâine 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 150 g
brânză de vaci 2 ouă 1 lingură unt 1 lingură smântână 200 ml lapte sare
1 legătură verdeaţă Mod de preparare: Tai pâinea bucăţele pe care le
înmoi apoi în lapte şi le presezi bine. Cureţi morcovii şi pătrunjelul,
le…
Read more »
Ingrediente: 10 roşii 4 căţei de usturoi cimbru sare piper busuioc ulei
de porumb 4-5 măsline câteva fire de pătrunjel Mod de preparare:
Opăreşti roşiile, le tai în patru, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei de
porumb şi adaugi usturoiul pisat. Presari apoi cimbru, busuioc, sare şi
piper după gust, mai torni…
Read more »
Ingrediente:
2 kg gogoşari 3-4 cepe mari 3-4 roşii coapte condiment tip Vegeta sare
300 ml ulei Mod de preparare: Coci gogoşarii pe plita încinsă sau pe
aragaz, îi aşezi într-un castron şi-i acoperi cu un prosop. Intre timp,
cureţi cepele, le tai peştişori, cureţi şi roşiile, le speli bine şi le
tai rondele.…
Read more »
Ingrediente: 1/2 baton de vanilie 500 ml lapte 50 g zahar 2 pachete
zahar vanilat 1 praf de sare 60 g gris 2 oua 250 g afine amestecate cu
mure suc de lamaie putin zahar tos Mod de preparare: Se pune la fiert
laptele cu batonul de vanilie, zaharul, zaharul vanilat si praful de…
Read more »
Ingrediente: 4 oua o cana de zahar 250 g de margarina o lingurita de
bicarbonat coaja de lamaie (sau portocala) dupa gust faina cat cuprinde.
Ingrediente glazura: 150 g de ciocolata de menaj, 2 linguri de lapte.
(Sau: 2 linguri de cacao, 50 g de margarina, 3 linguri de lapte.) Mod de
preparare: Se…
Read more »
Ingrediente: 3 cartofi 2 gogoşari 3 cepe 3 roşii sare piper ulei 1
legătură pătrunjel Mod de preparare: Cureţi ceapa, gogoşarii şi
cartofii, decojeşti roşiile, apoi tai ceapa solzişori, gogoşarii
fideluţă, cartofii cubuleţe şi roşiile mărunt. Căleşti ceapa şi
gogoşarii în ulei, adăugând din când în când câte puţină apă ca să se…
Read more »
Ingrediente: 250 grame de caşcaval afumat 1-2 linguriţe boia de ardei 2
ardei bine copţi praz 3 roşii 100 grame tulpini fragede de ridichi sau
de soia dressing 1 lingură de verdeţuri tocate (rozmarin, mărar,
busuioc) pâine integrală Mod de preparare: Se taie caşcavalul în
cubuleţe cu diametrul de aproximativ 2 cm., se…
Read more »
Tai 2 vinete felii pe lungime , le ungi cu puţin ulei şi le prăjeşti în
ulei până se rumenesc. Pui sare şi piper după gust şi le aşezi într-o
tavă, în straturi alternative cu felii subţiri de ceapă, usturoi tocat
şi felii de roşii. Termini cu un strat de vinete, torni 2 ouă…
Read more »
Ingrediente: 4 vinete mari 250 g orez ulei făină usturoi verdeaţă Mod
de preparare: Alegi orezul, îl speli şi îl fierbi pe jumătate. Speli
vinetele, le cureţi de coajă şi le tai rondele pe care le dai prin
făină şi le prăjeşti într-o tigaie cu ulei încins. Aşezi într-o cratiţă
un strat de…
Read more »
Ingrediente: 6 cartofi mari 3 felii subtiri de bacon 12 foi de dafin 1
lingurita de mirodenii (cimbru, rozmarin) 3 linguri ulei de masline sare
piper Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 210C. Se curata
cartofii de coaja si se cresteaza pe lung in trei locuri. In doua dintre
crestaturi se introduce…
Read more »
Ingrediente: 1 Knorr Salad Dressing Mediteranean 3 frunze de salată
iceberg nuci 1 bulgăraş de mozzarella 1 roşie coaptă Mod de preparare:
Se prepară Knorr Salad Dressing Mediteranean potrivit indicaţiilor de pe
ambalajul produsului. Se taie salata în fâşii, se amestecă cu jumătate
din compoziţia dressing-ului şi se aşează pe farfurie deasupra pot fi…
Read more »
Ingrediente: 1 Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri 3 pahare de
varză albă tocată mărunt 1 morcov tocat o ceapă mică 2-3 linguri de
maioneză sau iaurt Mod de preparare: Se prepară Knorr Salad Dressing cu
Ardei şi Verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalajul produsului. Se
amestecă varza cu dressing-ul, se adaugă morcovul…
Read more »
Ingrediente: 100 grame paste 100 grame de bob 100 grame păstăi fasole
galbenă 1 dovlecel tânăr 1 morcov 1 ardei curăţat de seminţe 150 grame
de şuncă fiartă 1 legătură de susai 1 Knorr Salad Dressing mediteranean
Mod de preparare: Se fierb pastele potrivit indicaţiilor de pe ambalaj.
Se scurg şi se răcesc. Se…
Read more »
Ingrediente: 8 oua 100 g unt 300 g ficatei de pasare 200 g sunculita
afumata 3 cepe mici 4 linguri otet aromat sare piper macinat Mod de
preparare: Se curata ficateii, se spala si se taie bucatele. Ceapa
curatata se toaca marunt si se prajeste circa 5 minute, impreuna cu
sunculita, in jumatate…
Read more »
Ingrediente: 1 Knorr Salad Dressing Grecesc 200 de grame de brânză feta
sau de lapte bătut gras o salată de mărime mijlocie (de preferat un
amestec de salată) 1 castravete de mărime mijlocie 2 roşii mici 10
măsline verzi 10 măsline negre un ardei mic roşu Mod de preparare: Se
prepară Knorr Salad…
Read more »
Tarta cu struguri şi migdale macinate
24 November 2010

Read more »
Supa de varza acra cu sfecla si piept de pui
24 November 2010

Read more »
Tort de varza acra cu praz si bacon
24 November 2010

Read more »
Regina din Saba
24 November 2010
Ingrediente: 300 g ciocolata amaruie 125 g unt + 20 g pentru uns
forma 125 g zahar tos 5 oua 250 g frisca batuta 3 linguri cacao Mod de
preparare: Se incalzeste cuptorul la 180C si se unge cu unt o forma
rotunda de tort (eventual cu pereti detasabili). Se separa albusurilede
galbenusuri,…
Read more »
Read more »
Snitele cordon bleu
24 November 2010
Ingrediente: 4 felii de carne de vitei piper negru 1 lingurita boia
dulce 4 felii subţiri sunca de praga 4 felii subţiri cascaval 2 linguri
faina 2 oua sare 6-8 linguri pesmet 3 linguri unt topit 1 lamaie Mod
de preparare: Se bat bine feliile de |carne si se presara pe ambele
parti…
Read more »
Read more »
Peste cu morcovi si sos de mustar
24 November 2010

Read more »
Supa cu legume si fasole alba
24 November 2010

Read more »
Scrumbie marinata cu marar
24 November 2010

Read more »
Copane de pui a la Maryland
24 November 2010

Read more »
Macaroane cu andive caramelizate
24 November 2010

Read more »
Prajitura cu cirese
24 November 2010

Read more »
Mere umplute cu sos dulce-acrisor
24 November 2010

Read more »
Pulpe de pui cu sos de ardei
24 November 2010

Read more »
Rulouri cu file de păstrăv
24 November 2010

Read more »
Cozonac de malai
24 November 2010

Read more »
Budincă de varză, carne si pătrunjel
24 November 2010
Ingrediente: 1 cănă orez 1 kg carne tocată 1 varză potrivită 1 legătură
pătrunjel verde 1 ceapă sare piper condiment Vegeta ulei Mod de
preparare: Cureţi şi speli orezul, îl fierbi în apă cu condiment tip
Vegeta. Tai varza fideluţă, o freci bine cu sare, apoi o căleşti în ulei
şi potriveşti gustul…
Read more »
Read more »
Ouă umplute cu ficat de gască
24 November 2010

Read more »
Dovlecei umpluti cu branza si menta
24 November 2010

Read more »
Merluciu impachetat la cuptor
24 November 2010
Ingrediente: 4 bucăţi merluciu (a câte 250 g fiecare) 1 ceapă 100 g
măsline negre 1 lămâie 1 crenguţă cimbru 1 ardei iute 3 linguri ulei
sare piper Ingrediente: 5 linguri ulei de măsline 1 lămâie 10 fire de
pătrunjel proaspăt sare piper Mod de preparare: Cureţii peştii, îi
speli bine, laşi să…
Read more »
Read more »
Chec cu afine si branză de vaci
24 November 2010
Ingrediente: 1 kg afine 500 g brânză de vaci 7 ouă 1 cană lapte 1/2
cană ulei 1 cană zahăr un pic mai mult de 1 cană făină 1 linguriţă
bicarbonat Mod de preparare: Baţi 5 ouă cu zahărul, apoi adaugi
laptele, uleiul, iar la urmă făina şi bicarbonatul stins cu oţet. Pui…
Read more »
Read more »
Plăcintă cu gutui
24 November 2010

Read more »
Mousse au chocolat
24 November 2010

Read more »
Ciocănele de pui in sos de legume
24 November 2010
Ingrediente: 4 ciocănele de pui 150 g pastă de roşii 1/2 legătură
pătrunjel 2 ardei (1 roşu, 1 verde) 1 ceapă sare piper 1 cană de apă
ulei Mod de preparare: Speli ciocănelele, le presari cu sare, piper
după gust şi le prăjeşti în tigaia cu uleiul încins. Pe fiecare bucată
de came,…
Read more »
Read more »
Vinete fierte cu smanta, la cuptor
24 November 2010

Read more »
Macaroane cu spanac si carne tocata la cuptor
24 November 2010

Read more »
Gogoşari umpluţi cu peşte la cuptor
24 November 2010

Read more »
Borş ardelenesc de sfeclă si carne de vită
24 November 2010
Ingrediente: 500 g pulpă de vită 1 kg sfeclă roşie 2 cepe 3 linguri
ulei 1 l borş 150 g smântână sare 1 legătură pătrunjel verde Mod de
preparare: Speli carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă rece cu
sare, îndepărtând spuma ori de câte ori se formează. Căleşti…
Read more »
Read more »
Ghiveci picant
24 November 2010

Read more »
Salata de rosii cu telemea prajita si cimbru
24 November 2010

Read more »
Pateuri cu ficăţei şi piept de pui
24 November 2010

Read more »
Peste alb, in camasa de branza
24 November 2010
Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) 200 g fiecare, cateva
picaturi de lamaie cateva picaturi de sos picant -Worchester cateva
picaturi de otet sare piper negru 4 oua 2 linguri de faina 125 g
cascaval ras 1 praf de nucşoara 1 priza de piper alb macinat 1 ceasca de
verdeturi tocate bine (marar,…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Cocktail Golden Panther (video)
24 November 2010

Read more »
Clătite umplute cu broccoli
24 November 2010

Deliciu cu mere, miere si nuci
24 November 2010

Read more »
Papricaş de vitel cu tarhon
24 November 2010
Ingrediente: 1 kg carne de vitel 1 legatura zarzavat de supa (morcov,
patrunjel) sare 5 boabe de piper 200 g ciuperci marunte Ingrediente sos:
60 g unt sau margarina, 60 g faina, 1/8 l vin alb, piper macinat, 1
lingurita zeama de lamaie, 1 galbenus, 1 legatura tarhon. Mod de
preparare: Se spala…
Read more »
Read more »
Omleta cu salvie
24 November 2010

Read more »
Bulete din carne de miel cu menta
24 November 2010
Ingrediente:
600 g carne de miel 4 fire de menta 2 catei de usturoi 3 oua 4 felii de
paine (miezul) 4 linguri faina 50 ml lapte 1/4 lingurita ierburi
aromate sare piper ulei pentru prajit Mod de preparare: Se-nmoaie miezul
de paine in lapte, se da carnea prin masina de tocat, iar 3 din…
Read more »
Read more »
Carpaccio cu aschii de cascaval
24 November 2010

Read more »
Usturoi conservat cu ierburi aromate
24 November 2010

Read more »
Placinta americana cu banane
24 November 2010

Read more »
Pui italienesc
24 November 2010

Read more »
Aripioare de pui la cuptor
24 November 2010

Read more »
Mancarica de crap
24 November 2010
Ingrediente : 800 g peste 1 kg de rosii 6 cepe 150 g ulei cimbru 1/2
pahar de vin rosu sare piper 1/2 lingurita zahar 1 lingura faina Mod de
preparare: Se curata pestele, se spala, se zvanta intr-un stergar si se
taie felii de 1,5 cm grosime. Feliile se dau prin faina si…
Read more »
Read more »
Salata verde cu patrunjel si crutoane
24 November 2010

Read more »
Mere a la Tatin
24 November 2010

Read more »
Paste cu rosii si branza de oaie
24 November 2010

Read more »
Peste oriental
24 November 2010
Ingrediente: 6 bucati de peste (de cate 250 g fiecare) 1 ardei gras
zeama de la o lamaie 3 catei de usturoi coriandru 12 masline verzi 3
linguri ulei de masline 1 lingurita sofran 2 linguriţe chimen macinat
sare piper Mod de preparare: Se curata usturoiul, se zdrobeşte si se
[amesteca cu coriandrul (se…
Read more »
Read more »
Sos de cirese cu branza de vaci
23 November 2010
Ingrediente: 500 g cirese 400 g branza grasa de vaci 100 ml frisca
lichida 150 g zahar tos 2 plicuri de zahar vanilat + 1lingura de supa cu
zahar 1/2 portocala 1 baton de vanilie Mod de preparare: Puneti
ciresele fara samburi intr-o cratita impreuna cu zaharul, sucul stors al
jumatatii de portocala…
Read more »
Read more »
Pui cu 40 de catei de usturoi
23 November 2010

Read more »
Ceapa rosie umpluta cu jambon
23 November 2010

Read more »
Tarta cu umplutura de cartofi si brinza
23 November 2010
Ingrediente aluat: 300 g faina 100 g unt 2 gălbenuşuri 2 linguri
smantana 1 virf de cutit de bicarbonat sare Ingrediente umplutura: 300 g
cartofi, 50 g unt, 200 g brânza, 30 g casccaval. Mod de preparare: Se
prepare o coca din componentele de mai sus, se framânta usor pâna
devine omogena si…
Read more »
Read more »
Budinca cu nuca de cocos rasa
23 November 2010

Read more »
Galuste de cartofi umplute cu sunca si carne
23 November 2010

Read more »
Peste alb cu cartofi si mustar
23 November 2010

Read more »
Peste cu praz la cuptor
23 November 2010

Read more »
Supa de rosii cu linte
23 November 2010

Read more »
Salata din Banat
23 November 2010
Ingrediente: 1,2 kg cartofi rezistenti la fiert (roz) sare piper 1
ceapa 200 ml apa fiarta cu delikat 3 linguri otet 1 lingurita mustar 1
lingurita zahar 5 linguri de untdelemn Mod de preparare: Se spala
cartofii si se pun la fiert in apa putin sarata, vreme de 20 de minute.
Se scurg…
Read more »
Read more »
Omleta dulce cu lichior de portocale
23 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Vampire Lips (video)
23 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Raspberry Romance (video)
23 November 2010

Read more »
Supa de rosii si ardei
23 November 2010

Read more »
Aperitiv din brînză de vaci
23 November 2010
Ingrediente: 1/2 kg brînză de vaci 150 g smîntînă proaspătă groasă
chimen ceapă Mod de preparare: Brînza se freacă bine cu dosul
furculiţei, pe marginea farfuriei, ca să se mărunţească, amestecîndu-se
apoi cu smîntîna. Smîntîna se poate înlocui cu maioneză. Pentru gust şi
aromă, se pot adăuga 1-2 linguriţe cu ceapă rasă fin…
Read more »
Read more »
Ienibaharul
23 November 2010

Read more »
Crema de orez cu friscă
23 November 2010

Read more »
Gogoşele cu mere
23 November 2010

Read more »
Bors de cartofi
23 November 2010

Salata cu roşii şi brânză
23 November 2010

Read more »
Mancare de peşte cu branză la cuptor
23 November 2010
Ingrediente: 1 kg roşii 1 legătură pătrunjel ulei sare piper 1 kg peşte
(macrou, cod sau merluciu) 1/2 kg cartofi 200 g telemea de oi sau
caşcaval Mod de preparare: Dai roşiile pe râzătoare, tai mărunt
pătrunjelul, adaugi 2 linguri de ulei, sarea şi piper după gust şi
fierbi totul până se formează…
Read more »
Read more »
Salată cu paste
23 November 2010

Read more »
Mâncare cu 3 feluri de carne şi legume
23 November 2010

Read more »
Tocană de viţel cu legume
23 November 2010

Read more »
Piept de pui cu sos verde
23 November 2010

Read more »
Gogoşi cu dovleac
23 November 2010

Read more »
Mâncare de dovleac cu ouă ochiuri
23 November 2010

Read more »
Sarmale cu carne de porc si smantană
23 November 2010
Ingrediente: l,5 kg varză acră 1/2 kg carne de porc 200 g ceafă afumată
50-100 g orez 100 g ceapă 10 g Knorr piper ienibahar 100 ml suc de
roşii o foaie de dafin cimbru mărar 2-3 linguri ulei smantana Mod de
preparare: Treci toată carnea prin maşina de tocat împreună cu ceapa…
Read more »
Read more »
Budincă de pâine cu legume si brânză de vaci
23 November 2010

Read more »
Salată cu curcan si ananas
23 November 2010
Ingrediente:
250 grame piept de curcan 6 felii de ananas la cutie 100 gr ciuperci
zeamă de lămâie 100 gr germeni de soia 4 fruze de salată verde dressing
2 linguri de cireşe (pot fi şi din compot) Mod de preparare: Se taie
carnea de curcan în cubuleţe mici şi se prăjesc până se rumenesc.…
Read more »
Read more »
Spaghete cu ciuperci in aluat
23 November 2010
Ingrediente aluat: 150 g faina 1 galbenus 3 linguri margarina 2 linguri
apa sare Faci un aluat din toate ingredientele, opreşti o parte pentru
„capac", iar ce rămâne îl întinzi într-o foaie cu care tapetezi o formă
rezistentă la căldură, unsă cu margarină. Ingrediente umplutură: 300 g
spaghete 2 linguri unt 1 lingură făină…
Read more »
Read more »
Cremă vegetariană de roşii
23 November 2010

Read more »
Salata taraneasca cu fasole uscata si sardele
23 November 2010
O
reteta simpla de salata taraneasca cu fasole uscata si sardele din:
fasole boabe, rosii, ceapa, ceapa verde, patrunjel verde, ardei gras
rosu, ulei de masline, zeama de lamaie, marar verde, sare, piper si
fileuri de sardele. Ingrediente: 1 ceasca fasole boabe (alba) 2 rosii 2
cepe uscate 3 cepe verzi 1 cescuta patrunjel verde…
Read more »
Read more »
Mancare de viţel cu dovlecei
23 November 2010
Ingrediente: 750 g carne de viţel 4 dovlecei 1 lingură unt 1 ceapă 1
linguriţă făină 1 linguriţă mărar tocat sare Mod de preparare: Tai
bucăţi carnea de viţel, o prăjeşti în unt cu ceapă şi puţină făină,
adaugi apă şi o laşi să fiarbă înăbuşit. Cureţi apoi dovleceii de coajă,
îi tai…
Read more »
Read more »
Tocană de gogoşari
23 November 2010

Read more »
Budinca de gris cu mure si afine
23 November 2010

Read more »
Biscuiţi cu glazura de ciocolata
23 November 2010

Read more »
Tocană de cartofi cu gogoşari
23 November 2010

Read more »
Salată de ardei cu caşcaval afumat
23 November 2010

Read more »
Plăcinţele cu ciuperci
23 November 2010
Ingrediente aluat: 400 g făină 250 g margarină 3 ouă un borcănel de
iaurt (120 g) Ingrediente umplutură: 1/2 kg ciuperci 1 ceapă piper 1
legătură mărar 1 legătură pătrunjel Mod de preparare: Amesteci
ingredientele şi frămânţi o cocă pe care o dai la rece cam 1/2 oră sau o
oră (o poţi…
Read more »
Read more »
Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor
23 November 2010

Read more »
Budincă din piept de pui
23 November 2010
Ingrediente: 3-4 linguri caşcaval ras 1/2 cană orez 1 morcov 1 ceapă 1
ceaşcă mazăre 2-3 linguri ulei 1 ceaşcă suc de roşii puţină sare Mod
de preparare: Fierbi orezul şi între timp razi morcovul şi toci ceapa pe
care împreună cu mazărea le înăbuşi în ulei şi apă. După ce legumele
s-au…
Read more »
Read more »
Mancare de dovlecei cu ardei si usturoi
23 November 2010
Ingrediente: 2-3 dovlecei 400 g ardei 2 căţei de usturoi 4 cepe 600 g
roşii piper ulei 1 legătură pătrunjel verde Mod de preparare: Tai
dovleceii rondele, le prăjeşti în ulei, apoi le laşi deoparte. Cureţi
ceapa, o tai fideluţă, apoi o căleşti în ulei, adaugi ardeii curăţaţi de
seminţe şi tăiaţi tot…
Read more »
Read more »
Vinete cu orez la cuptor
23 November 2010

Read more »
Cartofi cu piept afumat
23 November 2010

Read more »
Caprese
22 November 2010

Read more »
Salată de crudităţi la Coleslaw
22 November 2010

Read more »
Salată de paste cu bob
22 November 2010

Read more »
Placinta cu ceapa si masline
22 November 2010
Ingrediente: 2 cesti faina 100 g unt taiat bucatele 6 linguri apa de la
gheata 1 kg ceapa alba taiata rondele 1-2 linguri mustar 1 ceasca
smantana acra 3 oua batute usor 1/3 ceasca masline negre fara samburi
taiate rondele Mod de preparare: Se cerne faina intr-un castron, se
adauga untul si se freaca…
Read more »
Read more »
Omleta parohului
22 November 2010

Read more »
Salată grecească cu brânză feta
22 November 2010

Read more »
Biscuiţi cu branza si verdeaţa
22 November 2010
Ingrediente aluatul : 1 ceasca faina 1/2 lingurita praf de copt 60 g
unt 1 ou batut usor 1-2 linguri apa de la gheata 1/2 ceasca de cascaval
ras 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt) 1 lingurita
patrunjel verde tocat Ingrediente umplutura:75 g branza de vaci, 25 g
unt, 1 lingura marar…