Retete de Paste:
Rasol de vita cu sos de iaurt
30 November 2010
Ingrediente:
1 kg carne de rasol 5 foi de dafin 1/2 legatura patrunjel verde 1/2
legatura cimbru zarzavat de supa (morcovi, telina, radacina de
patrunjel) 1,5-2 l zeama de carne 1/2 lingurita boabe de piper
Ingrediente sos:500 g iaurt, coaja de la o lamaie, sare, piper, 3 fire
de tarhon. Mod de preparare: Se spala…
Read more »
Read more »
Pulpe de pui cu vermut
30 November 2010

Read more »
Sardine cu sos tomat
30 November 2010

Read more »
Ruladă cu fistic
30 November 2010

Read more »
Tocanita cu taietei
30 November 2010

Read more »
Supa de conopida cu smantana si galuste de carne
30 November 2010

Read more »
Cartofi cu ciuperci si branza la tigaie
30 November 2010

Read more »
Tartine cu salam si sos
30 November 2010

Read more »
Rulouri de peşte cu spanac
30 November 2010

Cornuleţe cu ciocolată
30 November 2010

Read more »
Ciorbă de legume cu năut si fasole roşie
30 November 2010

Read more »
Biscuiţi cu ciocolată
30 November 2010

Read more »
Piept de pui cu felii de mar
30 November 2010

Read more »
Tort cu zmeura
30 November 2010

Read more »
Supa de fasole verde cu costita afumata
30 November 2010

Read more »
Peste umplut cu cascaval si cartofi
30 November 2010

Read more »
Desert cu frisca şi fructe
29 November 2010

Read more »
Desert cu eugenii
29 November 2010
Ingrediente: 9 eugenii 200 ml lapte 4-5 linguri de nuci pisate 200-300
ml frisca Mod de preparare: Inmuiem fiecare eugenie in lapte, pe ambele
parti pana biscuitul se inmoaie bine. Acoperim toata baza tavii cu
eugeniile insiropate. Punem un strat de frisca apoi preasaram nucile
pisate. Repetam cu un strat de eugenii inmuiate in…
Read more »
Read more »
Macaroane, carne tocata si rosii
29 November 2010

Read more »
Mancarica de pui cu mirodenii
29 November 2010
Ingrediente:
600 g cartofi 600 g morcovi o ceapa 500 g piept de pui 2 linguri ulei
sare piper o lingurita curry 1/2 lingurita scortisoara o lingurita
ierburi aromate 400 ml zeama concentrata de pui 1/2 legatura menta 300 g
iaurt slab dietetic Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de
coaja si se…
Read more »
Read more »
Coconut Ice
29 November 2010

Read more »
Prajitura miracol
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu banane
29 November 2010

Read more »
Cartofi cu branza
29 November 2010

Read more »
Tarta Tatin cu coaja de portocala
29 November 2010

Read more »
Creme a la creme
29 November 2010

Read more »
Pui cu ardei gras si masline
29 November 2010
Ingrediente:
1 pui de 1,5 kg taiat bucati 125 g slaninuta afumata (taiata fasii) 4
rosii 2 ardei grasi 2 cepe 4 catei de usturoi o jumatate de lamaie 80 g
masline verzi 80 g masline negre o frunza de dafin 4 linguri ulei de
masline sare piper 1 lingurita sofran (pulbere) diluat in 150…
Read more »
Read more »
Piersici gratinate cu iaurt
29 November 2010

Read more »
Pateuri cu branza dulce
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu fanta
29 November 2010
Ingrediente blat: 6 oua 100 ml ulei 6 lg de zahar 2 lg de cacao 4 lg de
faina 1 pachet praf de copt Ingrediente crema:500 g branza de vaci,200g
unt,150 g zahar , esenta de vanilie Ingrediente glazura:850 ml Fanta
(sau orice alt suc va place),2 plicuri de budinca de vanilie,5linguride
zahar Mod…
Read more »
Read more »
Vinete italiene cu rosii
29 November 2010

Read more »
Supa pasata de dovleac
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu branza de vaci si magiun de prune
29 November 2010

Reteta zilei: Omleta cu branza si cascaval
29 November 2010

Read more »
Pastrav cu miez de graham
29 November 2010

Read more »
Friptura de manzat cu mere
29 November 2010

Read more »
Salata de cartofi cu crenvursti
29 November 2010

Read more »
File de peste cu condimente
29 November 2010
Ingrediente:
4 fileuri de peste alb (de 150 g fiecare) 3 catei de usturoi 2 albusuri
3 linguri faina 2 linguri otet de mere 4 linguri ulei 1 lingura seminte
de coriandru 1/2 lingurita chimen macinat 1 varf de cutit praf de chili
sare piper Ingrediente garnitura: 500 g broccoli sau conopida, 1 lamaie
verde.…
Read more »
Read more »
Supa de vara
29 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Jubilee (video)
29 November 2010

Read more »
Cannelloni cu umplutura de dovlecei
29 November 2010

Read more »
Cartofi cu branza de vaci
29 November 2010

Read more »
Supa de patrunjel
29 November 2010

Read more »
Muşchi de porc cu mango
29 November 2010

Read more »
Salată cu şniţel de pui
29 November 2010

Read more »
Plăcintă cu peşte şi cuşcuş
29 November 2010

Read more »
Sardine cu legume şi lămâie
29 November 2010

Read more »
Paine cu branza coapta si rosii
29 November 2010
Ingrediente
: 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata) 5
linguri ketchup 500 g rosii 400 g branza telemea sare piper 1 legatura
de patrunjel 2 catei de usturoi 4 linguri untdelemn Mod de preparare: Se
taie painea felii egale si se ung cu ketchup.Se spala rosiile, se taie
felii. Se taie felii…
Read more »
Read more »
Budinca de dovlecei pane
29 November 2010

Read more »
Cuscus cu sos caramel
29 November 2010

Read more »
Dovlecei cu negru de sepie
29 November 2010

Read more »
Supa cu broccoli si cascaval
29 November 2010

Read more »
Rondele de vinete cu ton
29 November 2010

Read more »
Prăjitură cu mentă
29 November 2010

Read more »
Roşii umplute cu spanac
29 November 2010

Read more »
Placintele de cartofi cu susan
29 November 2010

Read more »
Clafoutis cu cirese
29 November 2010

Read more »
Prăjitură cu lapte bătut
29 November 2010

Read more »
Deliciu cu visine
29 November 2010

Read more »
Stifado
29 November 2010

Read more »
Cartofi cu conopida si iaurt
29 November 2010

Read more »
Friptura de pui cu sos de mere si cimbru
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu iaurt si sirop de lamaie
29 November 2010

Read more »
Calmar cu sos picant
29 November 2010

Read more »
Pilaf cu sfeclă roşie şi prune uscate
29 November 2010

Read more »
Cartofi gratinati cu carnati si cascaval
29 November 2010

Fileuri de peste in haina de cartofi
29 November 2010

Read more »
File de salau cu ciuperci
29 November 2010

Read more »
Clatite americane
29 November 2010

Read more »
Sufleu de branza
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu gem de capsuni
29 November 2010

Read more »
Ciuperci cu busuioc
28 November 2010

Read more »
Ciorbă de curcan cu tăiţei
28 November 2010

Read more »
Tartă cu brânză de vaci si migdale
28 November 2010

Read more »
Paste cu legume şi peşte
28 November 2010

Read more »
Salată de varză de Bruxelles cu morcovi si curmale
28 November 2010

Read more »
Tăitei cu nucă
28 November 2010

Read more »
Peste sicilian
28 November 2010
Ingrediente: 4 fileuri de peste ~ 200 g (cod, merluciu) zeama de la o
lamaie sare piper 3 linguri ulei de masline Ingrediente sos:150 g telina
(tulpini), 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1 legatura patrunjel verde, 2
linguri ulei de masline, 500 g rosii decojite taiate bucatele, 100 g
masline negre, 2 linguri…
Read more »
Read more »
Prajitura cu crema de cocos
28 November 2010

Read more »
Pui cu masline
28 November 2010

Read more »
Paste cu vinete
28 November 2010

Read more »
Salata rece de macaroane
28 November 2010

Read more »
Chec moale cu legume
28 November 2010

Read more »
Salata egipteana
28 November 2010

Read more »
Ardei capia umpluti cu sardele
28 November 2010
Ingrediente: 4 ardei capia rosii 500 g fileuri de sardele 4 catei de
usturoi 70 g unt 60 g faina 600 ml lapte 2 fire de cimbru 2 foi de dafin
3 linguri de untdelemn 3 linguri de otet aromat 1 fir de patrunjel
sare piper Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze…
Read more »
Read more »
Prajitura cu branza de vaci
28 November 2010

Read more »
Omleta cu jumari
28 November 2010

Read more »
Dublin Coddle
28 November 2010

Read more »
Prajitura cu afine
28 November 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu branza de vaca
28 November 2010

Read more »
Mancare de ardei gras
28 November 2010

Read more »
Tocanita de vacuta cu bere
28 November 2010

Read more »
Ptajitura Hawaii
28 November 2010

Read more »
Colcannon
28 November 2010

Read more »
Cataif
28 November 2010
Ingrediente: 400 g fidea foarte subtire 300 g zahar 500 ml apa 50 g unt
400 g frisca esenta de vanilie Mod de preparare: Ungem o tava cu unt
topit (eu am facut in tava de la aragaz), apoi asezam fideaua in strat
subtire pe toata suprafata tavii. Dam la cuptorul preincalzit, la…
Read more »
Read more »
Supa de iaurt
28 November 2010
Ingrediente: 1 borcan mare de iaurt 3 dovlecei tineri si proaspeti 3
lingurite ulei de soia 3 lingurite zeama de lamaie 1/2 lingurita marar 1
catel de usturoi tocat 1/2 seminte de marar 1 lingurita menta verde 1
lingurita coaja rasa de lamaie Mod de preparare: Puneti ingredientele in
vasul mixerului si transformati-le in…
Read more »
Read more »
Orez cu legume
28 November 2010

Read more »
Prajitura cu lamaie si portocala
28 November 2010

Read more »
Salata yoga
28 November 2010

Trigoane cu branza
28 November 2010
Ingrediente: 300 g telemea desarata 50 g cascaval ras 1 ou piper alb 15
foi de placinta 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt topit Mod de
preparare: Se incinge cuptorul la 180C. Se pune telemeaua intr-un
castron, se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul batut
si se amesteca…
Read more »
Read more »
Chifteluţe de curcan cu sos
28 November 2010

Read more »
Carne de vita cu ceapa de arpagic
28 November 2010
Ingrediente : 60 ml ulei de masline 700 g ceapa de arpagic 1 kg carne
de vita 3 catei de usturoi 125 ml vin rosu scortisoara intreaga 6 boabe
piper rosu 1/4 lingurita piper negru macinat 1 foaie de dafin sare 1
lingura otet rosu 2 linguri pasta de rosii 375 ml apa…
Read more »
Read more »
Baklava
28 November 2010

Read more »
Clatite cu urda dulce
28 November 2010

Read more »
Haroset
28 November 2010

Read more »
Supa de mere cu costita afumata
27 November 2010

Read more »
Rulouri de peste
27 November 2010
Ingrediente: 12 fileuri de peste dezosat 2-3 castraveti murati taiati
bucatele 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt 2 linguri capere tocate 2
cepe potrivite taiate fideluta 2 cesti otet de vin sau de mere 2 cesti
apa 12 boabe de piper negru 6 boabe de piper alb 6 cuisoare intregi 1
lingura boabe de…
Read more »
Read more »
Cremă de gutui cu lămâie
27 November 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Brave Bull (video)
27 November 2010

Read more »
Pui cu mazare verde
27 November 2010

Read more »
Crochete de morcovi si telina
27 November 2010

Read more »
Crema de branza de vaci cu capsuni
27 November 2010

Read more »
Sarlota de mandarine cu kiwi
27 November 2010

Read more »
Mancarica sarbeasca, cu carne si castraveti
27 November 2010

Read more »
Castraveti napolitani
27 November 2010

Read more »
Prajitura cu capsuni
27 November 2010

Read more »
Omleta cu crema de castraveti
27 November 2010

Read more »
Crema glasata cu fructe
27 November 2010

Read more »
Galuste de peste
27 November 2010

Read more »
Spanac cu morcovi
27 November 2010

Read more »
Spanac cu chifle
27 November 2010

Read more »
Musaca cu orez si crusta de cascaval
27 November 2010

Read more »
Briose Chelsea
27 November 2010

Read more »
Latkes
27 November 2010

Read more »
Friptura de peste
27 November 2010

Read more »
Chiftele de cartofi cu legume
27 November 2010

Read more »
Burger vegetal cu legume
27 November 2010

Read more »
Plăcinte cu carne de pui
27 November 2010

Read more »
Peste rasol
27 November 2010

Read more »
Macrou cu ciuperci si rozmarin
27 November 2010

Read more »
Turta ciobanului
27 November 2010
Ingrediente: 750 g carne de manzat sau de miel fiarta 25 g unt 2 cepe
potrivite 1/4 ceasca faina 1/2 lingurita faina de mustar 1 1/2 cesti
zeama concentrata de pasare 1/4 ceasca menta taiata fasii 1/4 ceasca
patrunjel verde tocat 1/2 lingurita piper macinat sare 2-3 linguri sos
worcester Ingrediente pentru stratul de…
Read more »
Read more »
Muşchi de porc cu salată
27 November 2010

Cornuleţe cu mere şi mac
27 November 2010

Read more »
Pasta de peste rasol
27 November 2010

Read more »
Cremă de ouă cu lămâie
27 November 2010

Read more »
Păstrăv cu pilaf
27 November 2010

Read more »
Supa de castraveti cu iaurt si boia
27 November 2010

Read more »
Mâncare de legume cu scoici
27 November 2010

Read more »
Biscuiţi cu glazură de lămâie
27 November 2010

Read more »
Pui cu tarhon si ciuperci
27 November 2010

Read more »
Tocăniţă dreasă cu spanac
27 November 2010

Read more »
Prajitura cu orez si fructe
27 November 2010

Read more »
Pui cu ardei la tigaie
27 November 2010

Read more »
Ananas umplut cu pui
27 November 2010

Read more »
Sandviciuri cu salata de castraveti si branza
27 November 2010

Read more »
Supă-cremă cu ciuperci şi seminţe de chimen
27 November 2010

Read more »
Melcisori umpluti cu branza si prune
27 November 2010

Read more »
Spaghete cu sos de usturoi
27 November 2010
Ingrediente: 400 gr. spaghete subtiri 2 capatani de usturoi nou 2
linguri ulei de masline 100 ml zeama de legume piper Mod de preparare:
Se fierb spaghetele in apa multa (sa nu fie prea moi). Se curata
usturoiul, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Se stinge cu
zeama de zarzavat, se…
Read more »
Read more »
Budinca de orez cu frisca si capsuni
27 November 2010

Read more »
Snitel din piept de pui cu crusta
27 November 2010

Read more »
Salata de macaroane cu peste afumat
26 November 2010

Read more »
Orez in lapte cu fructe
26 November 2010

Read more »
Minieclere cu pastă de icre
26 November 2010

Read more »
Şniţel de soia cu legume
26 November 2010

Read more »
Supa italiana de rosii
26 November 2010
O
reteta simpla de supa italiana de rosii din: rosii, castravete, ardei
vere, ceapa, usturoi, miez de paine uscata, untdelemn, otet de vin, sare
si piper. Ingrediente : 5 rosii mari 1 castravete 1 ardei verde 1 ceapa
1 catel de usturoi 200 gr. miez de paine uscata 2 linguri de untdelemn
fin 2 linguri…
Read more »
Read more »
Minibrioşe cu ciocolată
26 November 2010

Read more »
Pizza cu caşcaval
26 November 2010

Read more »
Salata elvetiana cu salam
26 November 2010

Read more »
Supa de peşte cu painea prăjită unsă cu maioneza şi usturoi
26 November 2010

Read more »
Somon cu sos alb
26 November 2010

Read more »
Tort cu cremă şi glazură de prune
26 November 2010

Read more »
Prăjitură regală cu căpşuni
26 November 2010

Read more »
Friptura de porc cu crusta
26 November 2010
Ingrediente : 1,5 kg cotlet de porc Ingrediente marinata:3 linguri sos
de soia, 1 lingura mustar (potrivit de iute), 6 linguri ulei, 2 morcovi,
1 ceapa, 1 cuisoara, 2 fire frunze de telina, 1 lingura bulion, 1/4 l
vin rosu, 400 ml supa din concentrat de vita. Ingrediente crusta: 2 fire
salvie, 4 crengute…
Read more »
Read more »
Tort cu 2 blaturi si 2 creme
26 November 2010
