
Salata
de noodles cu legume si susan din: noodles, tofu, ciuperci, fasole
verde, ardei rosu, ceapa verde, zahar, seminte de susan, coriandru, ulei
de susan, sos de soia, tahini, unt de arahide, sirop de artar, ghimbir,
usturoi. Ingrediente: 1 pachet de noodles 1 bucata tofu, tocata 3
ciuperci 1 kg fasole verde 1 ardei…
Read more »

Prajiturele
cu dovleac din: faina, praf de copt, sare, scortisoara, nucsoara, unt,
zahar, zahar brun, piure de dovleac, ou, esenta de vanilie, ghimbir,
ienibahar. Ingrediente: 3 ¾ cani faina 1 ½ lingurita praf de copt ½
lingurita sare ½ lingurita scortisoara ¼ lingurita nucsoara macinata 1
cana unt nesarat 1 cana de zahar ½…
Read more »

Chiftelute
de porc in sos din: unt, ceapa, carne de porc, sare, piper, ienibahar,
nucsoara, pesmet, lapte, smantana, ou, faina, supa de vita, jeleu de
coacaze. Ingrediente: 5 linguri unt nesarat 1 ½ cesti ceasca rosie ,
tocata 1 kg carne tocata de porc 1 1/2 lingurite sare 1/2 lingurita
piper negru proaspat macinat…
Read more »

Pui
cu ciuperci si bacon din: pui, ciuperci, bacon, vin, unt, ceapa verde,
usturoi, smantana, ou, boia de ardei, cimbru, sare, piper. Ingrediente
: 1 pui, taiat bucati 500 de grame de ciuperci 100 de grame de bacon 50
ml vin 50 de gr de unt 5 fire de ceapa verde 3 fire usturoi…
Read more »

Humus
cu usturoi din: naut, suc de lamaie, tahini, usturoi, sare, ulei de
masline. Ingrediente: 1 cutie naut 2 linguri suc proaspat de lamaie 1
lingura tahini 1 catel de usturoi, ras 1/2 lingurita sare 1/4 ulei de
masline Mod de preparare: Se scurge și se clătește nautul și se pune
intr-un castron…
Read more »

Placinta
delicioasa cu mere si scortisoara din: mere, zahar, scortisoara, sare,
faina, aluat de placinta. Ingrediente: 5 mere curatate si feliate 1
cana de zahar ½ lingurita scortisoara 1 varf de cutit de sare 1 lingura
faina aluat de placinta Mod de preparare: Adaugati merele felii,
zahar, scortisoara si sare intr-o cratita medie.…
Read more »

Briose
cu dovleac, topping de nuci si glazura de sirop de artar din: faina,
praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, scortisoara, ghimbir, nucsoara,
zahar, iaurt de vanilie, ulei de canola, oua, piure de dovleac, nuci,
zahar brun, unt, zahar pudra, sirop de artar, lapte. Ingrediente: 2
cesti faina 3 lingurite praf de copt…
Read more »

Piept
de pui prajit cu garnitura de cartofi gratinati din: piept de pui,
usturoi, ulei, sare, piper, boia de ardei, dafin, cartofi, ceapa, bacon,
smantana, branza. Ingrediente pentru carnea prajita: 300-400 de grame
de piept de pui 1 catel de usturoi 50 ml ulei de floarea soarelui sare
piper boia de ardei foaie de…
Read more »

Galusti
cu carne de porc si creveti din: creveti, carne de porc, rucola,
castane de apa, praz, sos de stridii, ulei de susan, usturoi, sos de
soia, piper alb, sare, aluat. Ingrediente: 500gr creveti, decorticati
500gr carne de porc, tocata 1 ceasca de rucola, tocata 1/2 cutie castane
de apa 1/4 ceasca praz tocat…
Read more »

Mancarica
de pui cu dovleac si rozmarin din: dovleac, pulpe de pui, ulei de
masline, ceapa, supa de pui, rozmarin, sare, parmezan. Ingrediente: ½
dovleac taiat cuburi 2-3 pulpe de pui 1 lingura ulei de masline 1 ceapa,
tocata 1 ceasca supa de pui 1 lingura rozmarin , tocat 1 lingura de
sare parmezan…
Read more »

Inghetata
delicioasa de vanilie din: smantana, lapte, zahar pudra, galbenus de
ou, vanilie. Ingrediente: 400 de grame de smantana 300 ml de lapte 10
linguri de zahar pudra 3 galbenusuri de ou 1 bucata vanilie sau esenta
de vanilie, dupa gust Mod de preparare: Se fierbe laptele cu
vanilie și 3 linguri…
Read more »

Cotlete
de porc in crusta de parmezan cu ou din: oua, pesmet, parmezan, cotlete
de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 2 oua 1
cana pesmet 3/4 ceasca parmezan ras 4 cotlete de porc sare si piper
negru proaspat macinat 6 linguri ulei de masline felii de lamaie, pentru
servire Mod…
Read more »

Orez
cu legume si carne de porc din: ulei, morcovi, mazare, castane, porumb,
orez fiert, carne de porc fiarta, arpagic, ulei de susan, ceapa.
Ingrediente: 1 lingura de ulei 1/2 ceasca de morcovi, cubulete 1 cana de
mazare 1 cutie castane 1 cutie porumb 4-5 cani de orez fiert, rece 1
1/2 cesti carne…
Read more »

Paste
cu branza si legume din: paste, ulei de masline, unt, telina, ceapa,
ardei rosu, usturoi, dafin, cimbru, coaja de lamaie, piper, carne de
crab, condimente pentru fructe de mare, faina, lapte, nucsoara, mustar,
branza, sos iute, pesmet, patrunjel, parmezan. Ingrediente: 1 punga
paste 2 linguri ulei de masline 6 linguri de unt 1…
Read more »

Inghetata
de lamaie cu stafide din: smantana, zahar pudra, lapte, galbenusuri,
unt, lamaie, stafide. Ingrediente: 250 de grame de smantana 120 de
grame de zahar pudra 100 grame de lapte 3 galbenusuri de ou 5 grame de
unt 1 lamaie stafide Mod de preparare: Puneti smantana si laptele la
foc mic pentru cateva…
Read more »

Conopida
gratinata cu smantana din: conopida, smantana, mustar, sare, piper,
branza, pesmet. Ingrediente: 1 conopida, rupta buchetele 1/2 ceasca
smantana 1/2 lingurita mustar 1 lingurita de sare 1/4 lingurita de piper
1 cana branza maruntita 1/3 ceasca pesmet Mod de preparare: Incalziti
cuptorul la 180C. Puneti conopida intr-un castron. Intr-un alt castron
amestecati smantana…
Read more »

Tortilla
cu carne de pui si legume din: carne de pui, ceapa, usturoi, ardei
gras, sos de rosii, porumb, masline, fasole, branza, tortilla de porumb,
ceapa verde, rosii. Ingrediente: 1 kg carne de pui fiarta, cuburi 1
ceapa, tocata 1 cațel de usturoi, tocat 1/2 ceasca ardei gras rosu,
tocat 2 cutii sos de…
Read more »

Chiftele
de porc si vita cu usturoi in sos de rosii din: suc de rosii, carne
tocata, apa, ceapa, ulei de masline, morcov, oua, ceapa verde, usturoi,
paine, patrunjel, piper, cimbru, sare. Ingrediente: 700 de grame de
suc de rosii 300 de grame de carne tocata (amestec de porc cu vita) 200 g
de…
Read more »

Prajitura
cu mere si inghetata din: unt, miere, oua, praf de copt, vanilie, mere,
scortisoara. Ingrediente aluat: 1/2 cana unt ½ ceasca de miere 2 oua ½
lingurita praf de copt 2 lingurite de vanilie Ingrediente umplutura: 2
kg mere, curatate, feliate 2 linguri de unt ½ lingurita scortisoara
Mod de preparare: Intr-un…
Read more »

Friptura
de porc cu legume in sos de bere din: faina, sare, piper negru, pulpa
de porc, ulei de masline, ceapa, morcovi, mere, usturoi, dafin, rosii,
supa de pui, bere, zagar brun, taitei noodles. Ingrediente: 1/2 cana
faina 1/2 lingurita de sare 1/8 lingurita piper negru 1 bucata pulpa
dezosata de porc , taiata…
Read more »

Tortellini
cu branza si legume din: boabe de porumb, ciuperci, ulei de masline,
sare, rosii, spanac, tortellini umplute cu branza, smantana, busuioc,
parmezan, piper. Ingrediente: 1 1/ 2 cani de boabe de porumb 6
ciuperci, feliate 2 linguri ulei de masline 1/4 lingurita de sare 1
rosie, cuburi 2 cani spanac proaspat 1 pachet…
Read more »

Orez
cu legume, carnati si fasole neagra din: carnati afumati, ceapa, ardei
gras, orez, supa de pui, sos worcestershire, sare, fasole neagra, branza
rasa. Ingrediente 3-4 carnati afumati, feliati 1 cana ceapa tocata 1
ardei gras verde, tocat 1 cana orez 3 cani supa de pui 1 lingurita sos
Worcestershire 1/4 linguriță de sare 1…
Read more »

Inghetata
de nuca de cocos cu ciocolata si fructe de padure din: inghetata de
nuca de cocos, ciocolata neagra, lapte de cocos, fructe de padure.
Ingrediente: 1 cutie inghetata de nucă de cocos 1 ciocolata neagra ¼
cana lapte de cocos 2 cani de fructe de padure proaspete Mod de
preparare: Rupeti ciocolata…
Read more »

Pui
in sos de rosii cu usturoi din: carne de pui, ceapa, ardei gras,
ciuperci, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, cimbru,
patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 de grame de carne de pui 2
cepe 2 ardei grasi 200 de grame de ciuperci 500 de grame de sos de
rosii…
Read more »

Legume
la cuptor cu sos din: broccoli, ciuperci, cartofi, ulei de masline,
scortisoara, nucsoara, struguri rosii, miere, sare, piper.
Ingrediente: 3 capete de broccoli, rupt buchețele 200-300gr ciuperci,
feliate 6 cartofi , cuburi 2 linguri ulei de masline 1 lingurita
scortisoara macinata 1 lingurita nucsoara macinata 2 cesti de struguri
rosii, fara samburi 1…
Read more »

Muschi
de porc cu sos de mustar din: sos de soia, vin, zahar brun, muschiluet
de porc, smantana, maioneza, mustar, ceapa. Ingrediente marinata: 1/4
ceasca sos de soia 1/4 cana vin 2 linguri de zahar brun 1 muschiulet de
porc Ingrediente sos: 1/3 cana smantana 1/3 cana maioneza 2 lingurite
mustar 2 cepe, fin…
Read more »

Prajiturele
cu ciocolata neagra din: oua, ciocolata neagra, zahar, unt.
Ingrediente: 3 oua 100 de grame de ciocolata neagra 100-150 de grame de
zahar 50 de grame de unt Mod de preparare: Intr-un castron topiti
ciocolata cu unt si 30 de grame de zahar la bain marie. Lasati sa se
raceasca.…
Read more »

Frigarui
de porc cu sos aromat din: otet de mere, zahar, ketchup, melasa,
usturoi, ardei iute, ghimbir, sare, muschi de porc, sare. Ingrediente
sos: 3/4 cana de oțet de mere 1/4 cana de zahar ¼ ceasca ketchup 3
linguri de melasa 2 linguri usturoi tocat 1 lingura ardei iute tocat 1
lingura de ghimbir…
Read more »

Salata
de cartofi dulci copti cu carne de vita din: cartofi dulci, carne de
vita, condimente, salata verde, rosii, branza cheddar, smantana,
guacamole. Ingrediente: 2 cartofi dulci ½ kg carne de vita 3-4 linguri
condimente, dupa preferinta 4 cesti salata verde tocata 2 cani de rosii
tocate 1 cana branza cheddar, rasa iaurt sau…
Read more »

Mancarica
de piept de pui cu fasole si rosii din: ulei, piept de pui, ardei gras,
ceapa, paprika, oregano, chimen, praf de usturoi, piper rosu, fasole
neagra, fasole alba, rosii, supa de pui, porumb. Ingrediente 1 lingura
de ulei vegetal 1 kg piept de pui fara piele, taiat cuburi 1 ceasca
ardei gras, tocat…
Read more »

Ciocolata
cu frisca din: lapte praf, zahar, cacao, sare, lapte, gheata, frisca,
ciocolata. Ingrediente: 1/3 cana lapte praf 1/3 cana de zahar 1/4
ceasca de cacao 1 varf de cuțit de sare 1 cana de lapte 3 cesti de
gheata frisca ciocolata Mod de preparare: Se amesteca laptele praf,
zahar, cacao și sare…
Read more »

Mic
dejun delicios cu oua si sunca din: apa, smantana, usturoi, unt, sare,
piper, gris, cascaval, oua, sunca, ceapa verde, lapte. Ingrediente: 1
2/3 cani de apa 1 cana de smantana 2 catei de usturoi, pisat 2 linguri
de unt 1 lingurita de sare 1/4 lingurita piper 2/3 ceasca gris 1 1/4
cesti cascaval…
Read more »

Pizza
cu smochine si ceapa caramelizata din: aluat de pizza, smochine, ceapa
caramelizata, carnati, mozzarella, arpagic. Ingrediente: 1 aluat
pentru pizza 1 ceasca smochine din conserva 1 ceasca ceapa caramelizata
2-3 carnați, feliati 2 cesti branza mozzarella maruntita Arpagic feliat
Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200C. Intindeti aluatul intr-o
tava rostunda.…
Read more »

Tocanita
de legume din: ardei copt, vanata, ceapa, morcov, rosii, suc de rosii,
ulei de masline, sare, piper, boia de ardei. Ingrediente: 1 kg de
ardei copt 1 vanata coapta 3 cepe 1 morcov ras 4 rosii 250 de grame de
suc de rosii ulei de măsline sare piper boia de ardei Mod…
Read more »

Prajitura
cu aluat de biscuiti si umplutura de branza cu ciocolata din: cacao,
branza de vaci, oua, zahar, zahar vanilat, faina, biscuiti, unt, apa
minerala, ciocolata neagra, margarina, lapte. Ingrediente : 3 linguri
de cacao 750 gr de branza proaspata de vaci 3 oua 300 gr de zahar zahar
vanilat 200 gr de faina…
Read more »

Musaca
de cartofi cu carne tocata de porc din: cartofi fierti, carne de porc,
ceapa, branza, smantana, morcov. Ingrediente: 1 – 1,5 kg de cartofi
fierti 500 gr de carne toccata de porc 3 cepe 2 oua 200 gr de branza 200
gr smantana 1 morcov Mod de preparare: Se prajește ceapa cateva…
Read more »

Sufleu
de conopida cu ciuperci si rosii din: conopida, oua, morcovi, branza,
rosii, ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1 conopida 2 oua 2 morcovi
200 gr branza 250 gr roșii 250 gr ciuperci proaspete sare piper Mod de
preparare: Se rupe conopida buchetele si se fierbe. Ungeți o tava de
cuptor cu unt. Se…
Read more »

Carne
de porc cu ciuperci si sos de smantana din: carne de porc, ceapa,
ciuperci, smantana, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 400 de
grame de carne de porc, taiata bucatele 3 cepe 500 de grame de ciuperci
250 de grame de smantana ulei de masline sare piper Mod de preparare:
Se toaca…
Read more »

Piure
de cartofi cu sofran din: cartofi, sofran, margarina, faina, lapte,
lapte de cocos, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg cartofi,
curatati si taiati bucati 1 varf de cutit de sofran 2 linguri margarina 1
1/2 linguri de faina 1 cana de lapte 3/4 cana lapte de cocos 1
lingurita usturoi pisat Sare și…
Read more »

Tarte
cu nuca de cocos si migdale din: budinca de nuca de cocos, lapte, aluat
de tarte, migdale, zahar pudra. Ingrediente: 1 pachet budinca de nuca
de cocos 2 cesti de lapte rece 1 cutie aluat de tarte 3 linguri migdale
Zahar pudra Mod de preparare: Intr-un castron mare, amestecati
impreuna lapte…
Read more »

Musaca
de vinete cu carne tocata de porc din: carne tocata de porc, suc de
rosii, smantana, ulei de masline, vinete, oua, ceapa, sare, piper, boia
de ardei, busuioc. Ingrediente: 750 de grame de carne toccata de porc
250 de grame de suc de rosii 100 de grame de smantana 50 ml ulei de…
Read more »

Mancarica
de varza cu carne de porc si legume din: varza, carne de porc, ardei
gras, rosii, slanina, ceapa, ulei de masline, suc de rosii, morcovi,
sare, piper, frunze dafin, cimbru. Ingrediente: 2 kg de varza 700 de
grame de carne de porc 2 ardei grasi 500 de grame de rosii 100 de grame…
Read more »

Zacusca
delicioasa pentru iarna din: vinete, ardei gras, ceapa, rosii, suc de
rosii, morcovi, sare, piper, boia de ardei. Ingrediente: 3-4 vinete
coapte 2 ardei grasi 3 cepe 3 roșii 200 de grame de suc de rosii 1-2
morcovi sare piper boia de ardei Mod de preparare: Se taie ceapa si se
lasa…
Read more »

Placinta
cu branza si smantana din: faina, apa calda, ulei, drojdie, sare,
miere, branza, iaurt, smantana, oua, patrunjel. Ingrediente pentru
aluat : 400 de grame de faina 200 ml de apa calda 50 ml ulei de floarea
soarelui 15 de grame de drojdie proaspata 1 lingurita de sare 1
lingurita de miere Ingrediente pentru…
Read more »

Cand
nu mai stiti ce sa gatiti cu carnea de vita, borsul de sfecla rosie
este o optiune sanatoasa si satioasa ce se poate prepara toamna cand
sunt tot felul de legume proaspete. Ingrediente: 400ml bors 500g carne
de vita o telina 2 morcovi o radacina de patrunjel 1 fir de praz o
jumatate…
Read more »

Friptura
de vitel cu legume la cuptor din: carne de vitel, vin rosu, ciuperci,
unt, suc de rosii, ulei de masline, ceapa, morcovi, foi de dafin, ardei
gras, usturoi, cimbru, boia de ardei, piper, curry, sare. Ingrediente:
800 grame carne de vitel 400 de grame de vin rosu 100 de grame de
ciuperci 20…
Read more »

Cotlete
delicioase de porc la cuptor din: apa, sare, usturoi, piper, foi dafin,
cotlete de porc, ulei de masline. Ingrediente pentru marinata: 3 cani
de apa rece 3 linguri de sare 2 catei de usturoi, zdrobit 1/2 lingurita
piper negru 1 frunza de dafin Ingrediente pentru cotletele de porc: 2- 4
cotlete de porc…
Read more »

Gutuile,
pe care le-am astept atata timp sa-si faca aparitia, in sfarsit s-au
copt, iar primul lucru la care ne gandim este sa pregatim o dulceata
delicioasa. Gustul dulce-acrisor si parfumul gutuilor in combinatie cu
miezul crocant al nucilor dau o dulceata aromata pe care s-o savuram din
plin in sezonul rece. Ingrediente: 1,5…
Read more »

Paste
cu carnati si sos de smantana din: ardei gras, smantana, limeta,
carnati, paste, mozzarella, sare, piper. Ingrediente: 3 ardei grasi
verzi, unul taiat cuburi 1 ceasca smantana 1 limeta 4 carnati, taiati
felii 1 pachet paste 1 1/2 cana branza mozzarella maruntita Sare si
piper proaspat macinat Mod de preparare: Coaceti cei…
Read more »

Pulpe
de pui prajite cu ierburi aromatice si usturoi din: pulpe de pui,
patrunjel, oregano, coriandru, usturoi, ulei de masline, sare, fulgi de
ardei rosu. Ingrediente: 8 pulpe de pui fara piele ½ ceasca patrunjel ¼
cana oregano ¼ ceasca coriandru 2-3 catei de usturoi 1,5 linguri de
ulei de masline ½ lingurita sare…
Read more »

Bulion
pentru iarna Ingrediente: 4-5 kg rosii Mod de preparare: Spalati
bine rosiile. Puneti la foc mediu o oala mare cu apa, cand da in clocot
adaugati rosiile si lasati cateva minute. Scoateti din apa clocotita,
transferati in apa rece, apoi decojiti bine. Lasati sa se raceasca
jumatate de ora, apoi adaugati…
Read more »

Guacamole
cu chips-uri din: avocado, limeta, ceapa, usturoi, rosie, coriandru,
ardei iute, sare, ulei, chipsuri. Ingrediente: 1 avocado 1/2 limeta
1/2 ceapa 1 catel de usturoi 1 rosie coriandru proaspat ardei iute sare
ulei chips-uri pentru servire Mod de preparare: Taiati avocado pe
jumatate si scobiti miezul. Stoarceti niste suc de limeta peste…
Read more »

Prajitura
cu mere si coaja de lamaie din: unt, zahar brun, coaja de lamaie, oua,
faina, lapte, mere, faina, scortisoara. Ingrediente: 260 g de unt
moale 260 g de zahar brun coaja de la 2 lamai 5 oua , usor batute 260 g
de faina 4-5 linguri de lapte 4 mere feliate Ingrediente topping:…
Read more »

Taitei
noodles cu sos pesto din: avocado, caju, chili, ceapa verde, usturoi,
sare, piper, crema de tartar, ulei de masline, frunze de busuioc,
parmezan, taitei noodles. Ingrediente: 1 avocado, copt 1/4 ceasca caju
3 ardei chili 2 fire ceapa verde, feliata 2 catei de usturoi, zdrobit 1
lingurita de sare 1/2 lingurita de piper…
Read more »

Supa
de legume cu carnati si busuioc: carnati, ulei de masline, ceapa,
usturoi, dovlecel, supa de pui, rosii, oregano, busuioc, paste
integrale, parmezan. Ingrediente: 4-5 carnati, feliati 2-3 lingurite
ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 lingura usturoi zdrobit 2 cesti
dovlecel, cuburi 6 cani supa de pui 3 cesti rosii cubulete cu suc…
Read more »

Salata
de quinoa cu conopida din: conopida, quinoa, migdale, stafide,
patrunjel, coriandru, ceapa verde, ceapa rosie caramelizata.
Ingrediente: 1/2 conopida, rupta buchetele 160 g de quinoa fiarta 1/4
ceasca de migdale 1/4 ceasca de stafide 1/2 legatura de patrunjel, tocat
1/2 legatura coriandru, tocat 3 cepe verzi, tocate marunt 1 ceapa
rosie, feliata si caramelizata…
Read more »

Prajitura
cu mac si glazura de portocale din: unt, zahar, oua, albus de ou,
faina, seminte de mac, zahar pudra, suc de portocale, coaja de
portocala. Ingrediente: 1 1/2 cesti de unt topit 1 1/2 cani de zahar 4
oua + 1 albus 2 1/4 cani de faina piure din 1 1/2 portocale 3…
Read more »

Burta
de porc crocanta pe pat de orez basmati din: unt, orez basmati, apa,
burta de porc, ulei, usturoi, ceapa verde, sare si piper. Ingrediente :
2 linguri de unt nesarat 2 cesti orez basmati 3 cesti de apa 1 bucata
burta de porc, feliata ulei, pentru prăjit 6 catei de usturoi , tocati…
Read more »

Spaghete
cu carne de porc si ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, sare,
piper, carne de porc, ceapa, usturoi, pasta de rosii, pasta de ardei
iute, faina, lapte, branza cheddar, parmezan, spaghete. Ingrediente :
350 g de ciuperci 4-5 linguri de ulei de masline sare si piper negru 140
grame de carne de porc…
Read more »

Salata
de quinoa cu dressing de avocado din: quinoa, ardei gras, rosii cherry,
porumb, coriandru, sos de avocado, avocado, ghimbir, ulei de susan,
piper, limeta, sos de soia, mirin, ulei de masline. Ingrediente
salata: 3 cesti quinoa fiarta 1 ardei gras rosu, tocat 1 cana rosii
cherry 1 cana porumb fiert 1 lingura coriandru…
Read more »

Desert
rece cu capsuni si smantana din: capsuni, smantana, zahar, bagheta.
Ingrediente: 200-300gr capsuni ¼ ceasca smantana 1- 2 linguri de zahar 1
bagheta (optional) Mod de preparare: Spalati bine capsunile.
Taiati felii si puneti intr-un castron. Pasati bine, apoi adaugati
smantana si zahar. Amestecati bine pana la omogenizare. Se serveste…
Read more »

Supa
picanta cu piept de curcan din: ulei de masline, usturoi, ardei iute,
ardei gras, telina, ceapa, frunze dafin, oregano, praf de chili, chimen,
sare, piept de curcan, fasole rosie, rosii zdrobite, supa, apa, boabe
de porumb, faina, branza maruntita, coriandru proaspat, chips-uri
tortilla. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4-5 catei de usturoi…
Read more »

Friptura
de porc la gratar cu sos pesto si sote de ceapa rosie din: friptura de
porc, ulei de masline, otet balsamic, mustar de dijon, nuci, rozmarin,
sare, piper, usturoi, sote de ceapa rosie, sos pesto. Ingrediente: 1
bucata friptura de porc 2 linguri ulei de măsline 2 linguri otet
balsamic 1 lingura mustar…
Read more »

Salata
calda de creveti cu orez si rosii din: ulei de masline, orez basmati,
apa, orz, usturoi, ceapa, rosii cherry, creveti, lamaie, sare, piper,
busuioc. Ingrediente: 3 linguri ulei de masline 1/2 cana orez basmati
apa 1/2 ceasca orz 2 catei de usturoi, curatat 1/2 ceapa, feliata 1 kg
rosii cherry 500gr creveti decorticati…
Read more »

Prajitura
cu ovaz si lapte din: lapte, coaja de lamaie, suc de lamaie, faina,
bicarbonat de sodiu, sare, zahar brun, fulgi de ovaz, unt.
Ingrediente: 1 cutie lapte condensat 3 lingurite de coaja de lamaie 1/4
ceasca suc proaspat de lamaie 1 1/4 cani faina 1/4 lingurita bicarbonat
de sodiu 1/4 lingurita de sare…
Read more »

Supa
rapida de pui cu legume din: ulei de masline, usturoi, ceapa, morcovi,
pasta de tomate, piept de pui, sare, cimbru, foaie de dafin, piper,
fasole alba, supa de pui, apa, salata creata. Ingrediente: 1 lingura
ulei de masline 6- 8 catei usturoi, tocat 2 cepe, tocate 4-5 morcovi,
taiati felii 1 lingura pasta…
Read more »

Sandwich-uri
cu chiftele de vita si ciuperci din: carne de vita, ciuperci, sare,
piper, chifle, salata verde, rosii, ceapa, muraturi, mustar, ketchup.
Ingrediente: 1 kilogram de carne de vita, tocata 200-300 gr ciuperci,
tocate ½ lingurita sare ¼ lingurita piper negru proaspat macinat chifle
salata verde rosii feliate felii de ceapa muraturi mustar si…
Read more »

Salata
greceasca cu branza feta din: castraveti, rosii, ceapa rosie, branza
feta, ulei de masline, oregano, lamaie, sare de mare, piper.
Ingrediente: 4 castraveti, felii subtiri 4-5 rosii feliate ⅛ – ¼ ceapa
rosie , taiata felii subtiri 1 bucata branza feta, maruntita 1 lingura
de ulei de masline 1 lingura oregano proaspat 2…
Read more »

Pateuri
cu nutella si banane din: aluat de patiserie, nutella, crema de branza,
galbenus de ou, faina, zahar, vanilie, sare, banana. Ingrediente: 2
foi de aluat de patiserie 1/2 ceasca Nutella 2 uncii crema de branza 1
galbenus de ou 1 1/2 linguri de faina 2 linguri de zahar 1/2 lingurita
vanilie 1/4 lingurita…
Read more »

Supa
de vita picanta cu legume din: ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei
iute, telina, ardei gras, carne de vita, chili, chimen, sare, boia,
piper alb, piper cayenne, cuisoare, foaie de dafin, rosii zdrobite, supa
de vita. Ingrediente: 4 lingurite de ulei de masline 2 cepe, tocate 6
catei de usturoi, tocat 1 ardei iute,…
Read more »

Burgeri
cu bacon si branza din: carne tocata de vita, bacon, ciuperci, branza
cheddar, sos barbeque, sos guacamole, salata verde, rosii. Ingrediente:
1/2 kg carne de vita tocata 8 felii de bacon 4 ciuperci 4 felii branza
cheddar 4 linguri de sos barbecue sos guacamole, salata verde și roșii
Mod de preparare:…
Read more »

Supa
picanta de legume cu quinoa din: ulei de nuca de cocos, usturoi,
ghimbir, ciuperci, quinoa, sare, turmeric, chimen, corindru, praf de
mustar, muguri de bambus, supa de legume, apa, fasole verde, broccoli,
arpagic, sos iute. Ingrediente: 1 lingura ulei de nuca de cocos 8
catei de usturoi , zdrobit și tocat 1 buc…
Read more »

Crema
de frisca cu lapte de cocos din: lapte de cocos, sirop de artar, miere,
esenta de vanilie. Ingrediente: 2 cutii lapte de cocos, rece 2 linguri
de sirop de arțar sau miere 1 lingurita esenta de vanilie Mod de
preparare: Puneti laptele de cocos, isropul de artar sau mierea si
esenta de…
Read more »

In
lume exista 600 tipuri de paste, iar pentru supe, italienii le folosesc
pe cele in miniatura. Fie ca alegem pastele in forma de cerculete
(anellini), in forma de stelute (stelline) sau in forma de patratele
(quadretti), supa de cartofi este foarte buna, mai ales in aceasta
perioada de toamna cand corpul inca nu s-a obisnuit…
Read more »

Pui
marinat cu suc de lamaie si sirop de artar din: suc de lamaie, otet de
mere, sirop de artar, sare, usturoi, ulei de nuca de cocos, boia de
ardei chimen, praf de chili, pui. Ingrediente: sucul de la 2 lamai 2
linguri de oțet de mere 1 lingura de sirop de arțar 2 lingurite…
Read more »

Sos
proaspat de rosii din: ceapa, ardei gras, ardei iute, coriandru,
usturoi, rosii, sare. Ingrediente: 1/2 ceapa, taiata bucati 1/2 ardei
gras taiat bucati 1-2 ardei iuti, fara seminte 1/2 cana coriandru 2
catei usturoi 4 cani rosii bcati, fara coaja sare, dupa gust Mod de
preparare: Fierbeți rosiile si lasati sa se…
Read more »

Clatite
cu topping de banane din: faina, zahar praf de copt, galbenusuri de ou,
sare, lapte de migdale, unt, banane, ulei de canola. Ingrediente
pentru clatite : 2 cesti faina 2 lingurite de zahar 4 lingurite praf de
copt 2 galbenusuri de ou 1 lingurita de sare 2 cani de lapte de migdale
2…
Read more »

Fasole
verde murata cu ardei iute din: fasole verde, usturoi, marar, ardei
iute,otet, apa, sare. Ingrediente: 1 kg fasole verde 1 capatana
usturoi 1 legatura marar 2 ardei iuti 8 cesti de otet 8 cani de apa 1
ceasca de sare Mod de preparare: Rupeti capetele de la fasole.
Puneti in…
Read more »

Sandwich
cu omleta, branza si legume din: oua, lapte, unt, sare, piper, chifle,
praf de usturoi, branza, branza cheddar, rosii cherry, arpagic.
Ingrediente pentru omleta: 4 oua 2 linguri de lapte 1 lingura de unt
sare piper Ingrediente pentru sandwich: 2 chifle 2 linguri de unt ½
lingurita praf de usturoi omleta ½ ceasca…
Read more »

Salata
de morcovi cu mere si stafide din: mere, morcovi, ceapa verde, stafide,
menta, coriandru, lamaie, iaurt, pudra de curry, sare, piper.
Ingrediente: 2 mere, feliate 2 morcovi feliati 2 cepe verzi, tocate 1/3
ceasca de stafide 2 linguri menta proaspata, tocata 2 linguri de
coriandru proaspat, tocat O jumatate de lamaie, stoarsa 3/4…
Read more »