Clatite
cu dulceata si nutella din: oua, lapte, unt topit, sare, faina, unt,
ulei. Ingrediente: 2 oua 2/3 cana de lapte 2 linguri de unt topit 1/4
lingurita de sare 1 cana faina unt sau ulei Mod de preparare:
Amestecati lichidele intr-un blender, apoi…
11 December 2013

O
reteta delicioasa de peste cu:cartofi, unt, patrunjel, ulei de masline,
otet din vin alb, vin alb, ceapa, capere. Ingrediente: 500 g cartofi
aproximativ 25 g unt o legătură mică de pătrunjel, tăiat mărunt 4
fileuri peşte de mare fără solzi ulei de măsline Ingrediente sos de unt:
o lingură oţet de vin alb 3…
Read more »
11 December 2013

O
reteta delicioasa de salata cu: ulei de masline, carne de vita, salata
verde, ridichi, mazare verde, frunze de menta, smantana, mustar, crema
de hrean. Ingrediente: ulei de măsline 1 antricot de muşchi de vită fără
grăsime, aproximativ 350 g o căpăţână mică şi fragedă de salată verde
200 g ridichi, tăiate felii 200 g…
Read more »
11 December 2013

Omletă
cu gălbiori din: oua, galbiori, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente: 8 oua 400 g galbiori 2 linguri ulei de masline sare piper
Mod de preparare: Spălaţi bine gălbiorii sub jet puternic de apă, ca
să eliminaţi nisipul şi pământul strâns între lamele. Lă- saţi-i să se
scurgă. Rupeţi-i în bucăţi pe…
Read more »
11 December 2013

Mancare
de linte cu ardei capia din: linte, ceapa, morcov, ardei capia,
cartofi, rosii, menta, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g linte 2
cepe 1 morcov 1 ardei capia 2 cartofi 1 cutie cu rosii tocate 1
lingurita cu menta uscata 2 linguri cu ulei sare piper Mod de
preparare: Pune lintea la fiert…
Read more »
11 December 2013

Tarta
cu prune si nuci din: faina, unt, apa, zeama de lamaie, prune, piure de
prune, zahar tos si miez de nuca. Ingrediente: 400 g faina 100 g unt 2
linguri apa rece 1 lingura zeama de lamaie 300 g prune 700 g prune
macinate, piure 250 g zahar tos 200 g miez de nuca intreg…
Read more »
11 December 2013

Cremă
de varză din: varza alba, varza rosie, suc de rosii, zer, ulei de
masline, chimen, marar si cimbru. Ingrediente: 1 varza alba 1/4 varza
rosie 1 l suc de rosii 500 ml zer proaspat 4-5 linguri ulei de masline 1
lingurita chimen macinat 1 legatura marar 1 legatura cimbru Mod de
preparare: Treceti varza…
Read more »
11 December 2013

Aşază
într-o tavă 8 cârnaţi şi stropeşte-i cu 1 lingură de ulei. Dă-i la
cuptorul preîncălzit la 200°C/gaz 6, timp de 20 de minute. Amestecă 3
linguri sos de soia cu 3 linguri de miere şi 4 linguriţe de muştar cu
boabe. Scurge grăsimea de la cârnaţi şi toarnă peste ei sosul format,
acoperindu-i uniform.…
Read more »
11 December 2013

Ardei
umpluţi cu pilaf din: ardei grasi, orez, ceapa, bulion, marar verde,
sare, piper, boabe de piper, ulei. Ingrediente: 8-10 ardei grasi (sau
gogosari) 1 cana cu orez 4-5 cepe potrivite 2 linguri cu bulion 1
lingura cu marar verde tocat sare piper negru macinat 10 boabe de piper
ulei Mod de preparare: Toacă…
Read more »
11 December 2013

Aperitiv
cu telemea si seminte de fenicul din: telemea, seminte de susan,
seminte de fenicul, coaja de lamaie, piper, castravete, masline si
frunze de menta. Ingrediente: 250 g telemea de vacă mai nesărată 1
lingură semințe de susan 1 linguriță semințe fenicul 3 linguri ulei de
măsline coaja rasă de la 1 lămâie 1 vârf de…
Read more »
11 December 2013

Naut
cu chimen si praz din: boabe de naut, usturoi, ulei de masline, zeama
de lamaie, otet de mere, chimen, ardei iute, ardei gras, praz si
patrunjel verde. Ingrediente: 800 g boabe de naut 2 catei de usturoi 50
ml ulei de masline 1 lingura zeama de lamaie 1 lingura otet de mere 1
lingurita chimen…
Read more »
11 December 2013

Fructe
de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari,
creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1
ceapa 2 fileuri de peste 3-4 calamari 1 kg de creveti, scoici Smantana 2
catei de usturoi Patrunjel sare si piper Mod de preparare: Spalati si
puneti in apa rece timp de…
Read more »
11 December 2013

Incinge
cuptorul la 220°C/gaz 7. Amestecă 400g de carne din cârnaţi (de la
aproximativ 6 bucăţi) cu 1 căţel de usturoi zdrobit, 2 linguri de salvie
proaspătă tocată şi 1 măr tocat. Asezonează. Intinde cu sucitorul 500g
de foitaj pe o suprafaţă presărată cu făină, astfel încât să obţii un
dreptunghi cu lăţimea de 30cm.…
Read more »
11 December 2013

Mancare
de fasole rosie, mazare si porumb din: fasole boabe, ceapa, mazare,
porumb, ardei capia, bulion, boia dulce, ardei iute, bicarbonat, ulei,
sare. Ingrediente: 350 g fasole boabe rosie 1 ceapa 200 g mazare 200 g
porumb 2 ardei capia 2 linguri cu bulion 1 lingurita cu boia dulce 1
ardei iute bicarbonat ulei sare…
Read more »
11 December 2013

Sufleu
de varza cu alune si cascaval din: varza, oua, unt, cascaval, smantana,
pesmet, alune de padure, faina, sare si piper. Ingrediente: 1 varza mai
mare (circa 1,5 kg) 6 oua 100 g unt 150 g cascaval 150 ml smantana 100 g
pesmet 250 g alune de padure crude 2 linguri faina sare piper Mod…
Read more »
11 December 2013

Negrese
cu alune si ciocolata din: ciocolata, unt, oua, zahar, alune de padure,
stafide, praf de copt, zahar vanilat si faina. Ingrediente: 400 g
ciocolata neagra de menaj 150 g unt 4 oua 200 g zahar 100 g alune de
padure crude sfaramate 50 g stafide inmuiate in 50 ml rom 1 lingurita
praf de copt…
Read more »
11 December 2013

Mancare
de tofu cu soia din: tofu, granule de soia, ardei gras, ceapa, rosii,
usturoi, concentrat de legume, ulei, sare. Ingrediente: 600 g tofu 50 g
granule de soia 1 ardei gras 1 ceapa 6 rosii 3 catei de usturoi 1
lingurita cu concentrat de legume ulei sare Mod de preparare: Pune
granulele la…
Read more »
11 December 2013

Piure
de cartofi dulci cu ardei iute din: cartofi, pasta de ardei iute,
smantana si unt. Ingrediente: 4 cartofi dulci mari (aproximativ 1 kg) 1
lingura pasta de ardei iute 125 ml de smantana 25 g unt Mod de
preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C/gaz 6. Pune cartofii într-o
tavă şi dă-i la cuptor…
Read more »
11 December 2013

Sandwich
cu branza feta si sos tzatziki din: lipii, avocado, branza feta,
castravete, varza alba, varza rosie, ardei gras, rosie, rucola, iaurt,
marar, usturoi, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente sandwich: 2
lipii 1 avocado, feliat ½ ceasca branza feta, maruntita ½ de castravete,
feliat ½ ceasca varza tocata ½ ceasca varza rosie, tocata…
Read more »
11 December 2013

Supă
de ţelină cu bacon din: telina, ceapa, usturoi, ardei iute, bacon,
sare, piper, concentrat de pui, vin, frisca, smantana si cartof.
Ingrediente: 1 radacina de telina mica cu frunza 1 ceapa 1 usturoi 1
ardei iute 1 felie bacon sare piper 1 cub concentrat de pui vin alb
frisca pentru gatit ulei smantana 1 cartof…
Read more »
11 December 2013

Prajitura
cu pere si mac din: albusuri, migdale, zahar, faina, cognac, zahar
vanilat, coaja de lamaie, zeama de lamaie, unt, vanilie, lapte si mac.
Ingrediente: foi: 8 albusuri 8 linguri migdale macinate 8 linguri zahar 4
linguri faina 1 lingura rom sau cognac 2 lingurite zahar vanilat 1
lingura coaja de lamaie rasa 1 lingura zeama…
Read more »
11 December 2013

Conopidă
cu ciuperci la cuptor din: conopida, ciuperci, unt, faina, lapte, oua,
rosii, cascaval, sare, piper, otet si pesmet. Ingrediente: 1 conopida de
circa 1 kg 4-5 ciuperci mari 125 g unt 3 linguri faina 1 cana lapte 3
oua 3 rosii 200 g cascaval sare piper otet pesmet Mod de preparare:
lei conopida,…
Read more »
11 December 2013

Rulada
cu ciuperci si varza murata din: faina, margarina, apa, otet, ciuperci,
varza murata, ceapa, cimbru, sare, piper, ulei. Ingrediente: 340 g
faina 250 g margarina 100 ml apa 1 lingura cu otet pentru umplutura: 1
cutie cu ciuperci 2 foi de varza murata 1 ceapa cimbru uscat sare piper
ulei Mod de preparare:…
Read more »
11 December 2013

Quinoa
cu dovleac din: quinoa, dovleac, ceapa, conopida, margarina, faina,
foaie de dafin, pastarnac, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1
cana quinoa 300 g dovleac 2 cepe cateva buchetele de conopida 2 linguri
cu margarina 1 lingura cu faina 1 foaie de dafin 1 adacina de pastarnac
ulei de masline sare piper Mod…
Read more »
11 December 2013

Muschiulet
de porc in aluat din: aluat frantuzesc, muschiulet de porc, ciuperci,
ardei copti, ceapa, ou, patrunjel verde, usturoi, cimbru, sare, piper,
unt. Ingrediente: aluat frantuzesc 2 muschiuleti de porc 8 ciuperci 5
ardei copti 1 ceapa mica 1 ou patrunjel verde usturoi cimbru sare piper
unt Mod de preparare: Căleşte ceapa în unt…
Read more »
11 December 2013

File
de cod cu verdeturi din: file de cod, lamaie, unt, patrunjel, marar,
busuioc, tarhon, rozmarin, usturoi, parmezan, sare, fasole verde, bacon,
unt, ulei. Ingrediente: 4 fileuri de cod 1/2 lamaie 100 g unt 1
legatura de patrunjel 1 legatura de marar 2 fire de busuioc 2-3 frunze
de tarhon 1 crenguta de rozmarin 1…
Read more »
11 December 2013

Cartofi
la cuptor cu rosii uscate si usturoi din: cartofi, masline, rosii
uscate, vin alb, rozmarin, usturoi, ceapa, ulei, foi de dafin, sare,
piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g masline 50 g rosii uscate 100 ml
vin alb 1 crenguta de rozmarin 5 catei de usturoi 1 ceapa 5 linguri cu
ulei 2 foi…
Read more »
11 December 2013

Crochete
de ton din: ton, mustar dijon, praz, oua, suc de lamaie, sare, piper,
pesmet, ulei de masline, iaurt, marar. Ingrediente : 500gr ton,
maruntit 2 lingurite mustar Dijon 2 fire praz, tocat 2 oua, batute 1
lingurita suc de lamaie 1/2 lingurita de sare 1/4 linguriță de piper ¾
ceasca pesmet ulei de…
Read more »
11 December 2013

O
reteta delicioasa de sparanghel cu: unt, otet, capere, paine, parmezan.
Ingrediente: o legătură de sparanghel (aproximativ 250 g), fără
tulpinile lemnoase 1 cub de unt o lingură oţet balsamic o lingură capere
4 felii prăjite de pâine puţin parmezan ras Mod de preparare: Fierbe
sparanghelul circa 3-4 minute, până se înmoaie. Adaugă cubul…
Read more »
11 December 2013

Vinete
umplute din: vinete, granule de soia, naut, ceapa, rosii, sos de rosii,
usturoi, foi de dafin, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2
vinete potrivite 200 g granule de soia 2 linguri cu naut din conserva 1
ceapa 4 rosii 1 cescuta cu sos de rosii 2 catei de usturoi 2 foi de
dafin patrunjel…
Read more »
11 December 2013

Piure
cu lapte bătut şi ierburi din: cartofi, unt, lapte, nucsoara si amestec
de ierburi. Ingrediente: 900 g de cartofi, taiati bucati 50 g unt 100
ml de lapte batut 1/2 lingurita de nucsoara rasa 2 linguri amestec de
ierburi (patrunjel, marar, chives) Mod de preparare: Fierbe cartofii
intr-o cratita cu apa si putina sare,…
Read more »
11 December 2013

Se
spala boabele şi se zdrobesc sau se dau prin maşina de tocat. Pasta
obţinută se pune într-un tifon, la scurs. După ce se scurge tot sucul,
se strânge bine tifonul şi apoi se pune pasta în pungi care se păstrează
la congelator, lama se foloseşte această pastă la dulciuri, ca o
dulceaţă. Sucul obţinut…
Read more »
11 December 2013

Retete
tv Paprika Pește la grătar cu tocăniță de fasole Ingrediente: 600 g
fasole verde curățată Ulei de măsline 1 borcan de 100g de anșoa în ulei 5
căței de usturoi curățați 1 ardei iute roșu uscat 700 g pastă de roșii
sau 2 conserve de 400 g de conserve de tomate 2 crenguțe de…
Read more »
11 December 2013

Mere
coapte din: mere, miere, frisca, nuci, unt, scortisoara si smantana.
Ingrediente: 4 mere mari 2 linguri miere 100 g frisca 2 linguri nuci
zdrobite 1 lingurita unt 1 lingurita scortisoara macinata 300 ml
smantana Mod de preparare: Curăţaţi merele de cotor şi tăiaţi-le în
rondele. Ungeti un vas termorezistent cu unt. Aşezaţi feliile de…
Read more »

Prajitura
Tiramisu din: branza mascarpone, piscoturi, ou, zahar, cafea, coniac,
cacao, ciocolata. Ingrediente: 250 gr branza mascarpone 250 gr
piscoturi 2 galbenusuri de ou 2 linguri de zahar 1 cana cafea, racita 1
1/2 linguri de coniac 1-2 linguri de cacao Ciocolata rasa Mod de
preparare: Intr-un castron, amestecati galbenusurile de ou, zahar…
Read more »

Muschi
de porc la gratar din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar
brun, cimbru, ardei iute, ghimbir. Ingrediente: 2 buc muschi de porc 3
catei de usturoi, tocat 1 ceasca sos de soia 2 linguri zahar brun 2
crengute de cimbru 2 ardei iuti 1 lingurita ghimbir Mod de
preparare:…
Read more »

Rasol
de porc cu glazura si felii de ananas din: rasol de porc, cimbru,
cuisoare, praz, suc de ananas, ghimbir, marmelada de portocale, zahar
brun, miere, scortisoara, felii de ananas. Ingrediente: 1 rasol porc,
afumat 5 crengute de cimbru 8 cuisoare 2 fire praz Ingrediente glazura: 1
cana suc de ananas 1 lingura de…
Read more »

Mancare
de fasole albe cu varza din: ulei de masline, cartofi, cimbru, ceapa,
fasole alba, varza alba, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri ulei de
masline 2 cartofi, curatati, taiati cuburi 3-4 crengute de cimbru
proaspat 1/2 ceapa , tocata 1 cutie fasole alba, clatita si scursa 3
cani varza alba, tocata Sare si piper…
Read more »

Clatite
cu dulceata si nutella din: oua, lapte, unt topit, sare, faina, unt,
ulei. Ingrediente: 2 oua 2/3 cana de lapte 2 linguri de unt topit 1/4
lingurita de sare 1 cana faina unt sau ulei Mod de preparare:
Amestecati lichidele intr-un blender, apoi incorporate sare si faina. Se
amesteca pana la omogenizare timp…
Read more »

Fructe
de mare in sos de smantana din: ceapa, file de peste, calamari,
creveti, smantana, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1
ceapa 2 fileuri de peste 3-4 calamari 1 kg de creveti, scoici Smantana 2
catei de usturoi Patrunjel sare si piper Mod de preparare: Spalati si
puneti in apa rece timp de…
Read more »

Sandwich
cu branza feta si sos tzatziki din: lipii, avocado, branza feta,
castravete, varza alba, varza rosie, ardei gras, rosie, rucola, iaurt,
marar, usturoi, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente sandwich: 2
lipii 1 avocado, feliat ½ ceasca branza feta, maruntita ½ de castravete,
feliat ½ ceasca varza tocata ½ ceasca varza rosie, tocata…
Read more »

Crochete
de ton din: ton, mustar dijon, praz, oua, suc de lamaie, sare, piper,
pesmet, ulei de masline, iaurt, marar. Ingrediente : 500gr ton,
maruntit 2 lingurite mustar Dijon 2 fire praz, tocat 2 oua, batute 1
lingurita suc de lamaie 1/2 lingurita de sare 1/4 linguriță de piper ¾
ceasca pesmet ulei de…
Read more »

Nuci
si alune caramelizate din: zahar brun, zahar, sare, piper, scortisoara,
nuci, alune, albus de ou, apa. Ingrediente: 1/3 ceasca de zahar brun
2/3 ceasca de zahar 1 linguriță de sare 1 varf de cuțit de piper 1
lingurita scortisoara macinata 500 gr nuci si alune 1 albus de ou , la
temperatura camerei…
Read more »

Burgeri
de pui cu legume din: carne tocata de pui, ceapa rosie, ardei gras,
usturoi, ou, sos de soia, pesmet, condimente, sare, piper, salata verde,
sos de chili dulce. Ingrediente: 1 kg carne tocata de pui ½ ceapa
rosie, feliata ½ ardei gras rosu, tocat marunt 1 catel de usturoi,
zdrobit 1 ou ¼…
Read more »

Tocanita
de vita cu legume si verdeata din: ceapa, usturoi, morcovi, friptura de
vita, ardei gras, sare, piper, chili, patrunjel, cartofi, ulei.
Ingrediente: 1 ceapa 1-2 catei usturoi 1-2 morcovi 4-5 fripturi de vita 1
ardei gras Sare si piper Praf de chili Patrunjel 5-6 cartofi ulei Mod
de preparare: Tocati ceapa si usturoiul.…
Read more »

Tort
delicios cu crema de ciocolata din: faina, zahar, unt nesarat, lapte,
oua, galbenus de ou, praf de copt, sare, esenta de vanilie, esenta de
migdale, ciocolata amaruie, zahar pudra, sirop, smantana. Ingrediente
blat: 2 1/4 cani faina 1 1/2 cani de zahar 3/4 ceasca de unt nesarat 3/4
cana de lapte 3 oua,…
Read more »

Prajitura
cu dovleac si topping de frisca din: piure de dovleac, lapte, zahar,
condimente pentru dovleac, oua, blat, nuci, unt, frisca, crema de
branza, zahar pudra. Ingrediente: 1 cutie piure de dovleac 1 cutie de
lapte 1 cana de zahar 1 lingurita de condimente pentru dovleac 3 oua 1
blat 1 cana nuci, maruntite…
Read more »

Mancarica
de varza cu legume din: morcovi, varza, ceapa, sare, piper, frunze
dafin, sos de rosii, verdeata. Ingrediente: 3 morcovi 1 varza 1 ceapa
Sare si piper Frunze dafin Sos de rosii Verdeata, dupa gust Mod de
preparare: Curatati si radeti morcovii. Tocati varza, tocati si gatiti
ceapa la foc mare intr-o cratita.…
Read more »

Piept
de pui in crusta de pesmet cu sos de maioneza din: maioneza, sos chili,
sos sriracha, pesmet, ulei de canola, nuci pecan, faina, praf de
usturoi, piper cayenne, ou, apa, mustar, cimbru, piept de pui, ulei.
Ingrediente: 1/4 ceasca maioneza 2 linguri sos chili dulce 1 lingurita
sos sriracha 2 cupe pesmet 2…
Read more »

Bruschete
cu sos si branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline,
ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper,
bagheta, branza de capra. Ingrediente pentru sos: 1 borcan rosii
uscate in ulei, scurse și tocate 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa,
taiata felii subțiri 1 catel…
Read more »

Rulouri
cu dovleac si nuca din: crema de branza, unt, zahar, sare, esenta de
vanilie, faina, piure de dovleac, unt, zahar brun, condimente,
scortisoara, nuci. Ingrediente aluat: 120gr crema de branza 150 gr unt
2 linguri de zahar 1/8 lingurita de sare 1/2 lingurita esenta de
vanilie 1 ceasca faina Ingrediente umplutura dovleac: 1/2…
Read more »

Ghiveci
de legume cu sos de rosii din: vinete, ardei rosu, ceapa, morcovi, sos
de rosii, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 vinete 2 ardei rosii 1
ceapa 1 kg de morcovi sos de roșii sare și piper ulei Mod de preparare:
Tocati ceapa, morcovii, ardeiul rosu, vinetele. Sotati ceapa cateva
minute in ulei, adaugati…
Read more »

Bruschete
cu branza de capra si capsuni din: capsuni, otet balsamic, ulei de
masline, busuioc, branza de capra, bagheta. Ingrediente: 2 cesti
capsuni feliate 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 2
linguri de busuioc proaspat,tocat 60 gr branza de capra 1 bagheta,
feliata Mod de preparare: Intr-un castron mic combinati…
Read more »

O
reteta savuroasa de Sos pesto din: busuioc, usturoi, nuci, parmezan,
sare, piper si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 2 cani
busuioc proaspat 1 cătel de usturoi ¼ ceasca de nuci ½ ceasca parmezan
ras sau brânză Pecorino ¼ lingurita de sare piper negru proaspăt macinat
2/3 ceasca de ulei de masline extravirgin …
Read more »

Inghetata
cu aroma de portocale din: zahar, ou, lapte, smantana, vanilie, suc de
portocale, coaja de portocala. Ingrediente: 1/2 cana de zahar 4
galbenusuri de ou 2 cesti lapte 2 cesti smantana 1 lingurita de vanilie 2
cesti de suc de portocale Coaja de la 2 portocale Mod de preparare:
Combinati zaharul, galbenușurile…
Read more »

Curcan
la cuptor din: sare, piper negru, piper rosu, piper alb, cimbru, coaja
de portocala, coaja de lamie, foi dafin, unt, curcan. Ingrediente: 1/2
ceasca de sare 2 linguri de boabe de piper negru 1 lingura de boabe de
piper rosu 1/2 lingura de boabe de piper alb 1 lingura de cimbru
proaspat coaja…
Read more »

Midii
in sos picant pe pat de orez din: midii, usturoi, ardei iute, piper
negru, sos de stridii, sos de peste, zahar, frunze de limeta, busuioc,
ulei, orez fiert. Ingrediente: 1 kg de midii, curatate 3 catei de
usturoi, tocat 5 ardei iuti, tocat 2 linguri de piper negru, zdrobit 2
linguri de sos de…
Read more »

O
reteta savuroasa de Pizza cu blat din vinete din: vinete, sare, ulei de
masline, condimente, busuioc, parmezan, mozzarella, usturoi, rosii si
oregano. Ingrediente: 1 vânătă 1 lingura sare 2 linguri ulei de
măsline 2 lingurite condimente italiene 10 frunze de busuioc 1/3 ceasca
parmezan ras 1/3 ceasca fin mozzarella rasa Ingrediente sos: 2-3…
Read more »

Prajitura
cu nuci si vanilie din: aluat de patiserie, nuci, zahar, sirop, unt,
vanilie, ou. Ingrediente: 1 aluat de patiserie 1/2 cana nuci tocate
1/2 cana de zahar 1/2 cana sirop 1 lingura unt, topit 1/2 lingurita
vanilie 1 ou, batut Mod de preparare: Puneti aluatul intr-o tava
mare. Coaceti timp de…
Read more »

Tocana
de vita cu legume si garnitura de orez basmati din: carne de vita, ulei
de masline, unt, ceapa, usturoi, ghimbir, chimion, coriandru, boia de
ardei dulce, turmeric, cuisoare, scortisoara, garam masala, pasta de
tomate, rosii, iaurt, supa de vita, cardamom, dafin, sare, orez basmati.
Ingrediente: 1 ½ kg carne de vita, cuburi 1…
Read more »

Sos
de rosii pentru paste din: ulei de masline, usturoi, dafin, rosii,
sare. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi,
tocat 1 foaie de dafin 2 cutii rosii intregi 1 lingurita sare Mod
de preparare: Decojiti rosiile, se adauga in blender si se proceseaza
pana la omogenizare.…
Read more »

Piept
de pui umplut cu branza de capra si afine din: piept de pui, ulei de
masline, rozmarin, piper, sare, afine, branza de capra. Ingrediente: 2
buc piept de pui 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de rozmarin
proaspat, tocat ½ lingurita piper negru ½ lingurita de sare ¼ cana afine
¼ cana…
Read more »

Tort
cu crema de ciocolata si frisca din: lapte, fulgi de ciocolata, apa
rece, amidon, lapte condensat, oua, esenta de vanilie, unt, ciocolata,
frisca, zahar, caramel, blat de tort. Ingrediente: 2/3 cana de lapte ¾
ceasca fulgi de ciocolata 1/4 ceasca de apa rece 2 linguri amidon 1
cutie lapte condensat 3 oua, batute…
Read more »

Paste
umplute cu carne de vita din: paste, carne tocata de vita, condimente,
fasole neagra, branza cheddar, ulei de masline, usturoi, ceapa rosie,
ardei iute, supa de pui, smantana, avocado, suc de limeta, coriandru,
chimen, sare, fulgi de ardei rosu. Ingrediente: 1 cutie paste sub
forma de cochilii 1 kg carne tocata de vita…
Read more »

Sandwich
cu carne de porc si sos de maioneza cu usturoi din: carne de porc,
baghete, ceapa, ardei iute, cascaval, maioneza, patrunjel, usturoi, suc
de portocale, limeta, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc 2
baghete 2 cepe 1 cana ardei iute, cuburi 8 felii cascaval 1 cana
maioneza 1 lingura patrunjel 3…
Read more »

Budinca
de ciuperci cu legume si verdeata din: paine, telina, ceapa, ciuperci,
cimbru, rozmarin, patrunjel, supa de pui, unt, sare, piper. Ingrediente:
1 felie paine 2 cesti telina, cuburi 2 cesti ceapa, cuburi 2 cesti de
ciuperci, cuburi 8-10 crengute cimbru, tocat 3 crengute de rozmarin ,
tocat 1/4 ceasca patrunjel, tocat 3 cesti de…
Read more »

Prajitura
cu unt de arahide si ciocolata din: unt de arahide, crema de ciocolata,
apa, ulei de canola, oua, unt, lapte, ciocolata. Ingrediente: 1 cutie
unt de arahide 1 cutie crema de ciocolata 2/3 cana de apa 1/3 ceasca
ulei de canola 2 oua 2 linguri de unt 2 linguri de lapte Ingrediente
glazura:…
Read more »

Supa
de porc cu fasole si salata din: carne de porc, fasole, supa de pui,
ceapa, napi, cartofi, carnati picanti, salata creata. Ingrediente: 1/2
kg carne de porc, cuburi 2 cutii de fasole supa de pui 1 ceapa, cuburi 2
napi, cuburi 2 cartofi cuburi 500gr carnati picanti 1 salata creata,
tocata Mod…
Read more »

Paste
umplute cu branza si sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella,
parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt,
spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet
paste rigatoni 2 linguri mozzarella, tocata 2 linguri parmesan, ras 2
linguri branza maruntita 2 cesti branza ricotta ¼ ceasca busuioc
proaspat 1 lingurita…
Read more »

Salata
de broccoli cu branza feta si migdale din: sare, broccoli, usturoi,
otet, ardei iute, ulei de masline, migdale,branza feta. Ingrediente: 1
1/4 lingurita sare 1 broccoli, rup buchetele 1 catel de usturoi 2
linguri otet fulgi de ardei iute 5 linguri ulei de masline 1/2 cana
migdale 1/2 – 3/4 ceasca branza feta…
Read more »

Tarta
cu branza si gem de cirese din: crema de branza, lapte condensat, suc
de lamaie, esenta de vanilie, aluat de tarta, gem de cirese.
Ingrediente: 1 pachet de crema de branza 1 cutie lapte condensat ½
ceasca suc de lamaie 1 lingurita esenta de vanilie 1 aluat de tarta 1
cutie gem de…
Read more »

Paste
cu sos de rosii, busuioc si parmezan din: rosii cherry, usturoi, ulei
de masline, otet balsamic, piper negru, busuioc, carne tocata de vita,
pasta de tomate, patrunjel, oregano, sare, paste. Ingrediente: 4 cani
rosii cherry 4 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline 1 lingura otet
balsamic ¼ lingurita piper negru 2…
Read more »

Salata
cu carne tocata de curcan si legume din: ulei de canola, usturoi,
ceapa, carne tocata de curcan, morcov, muguri de bambus, fasole pastai,
fasole boabe, tofu, sare, piper, salata, zahar, supa de pui, sos de
soia, amidon, alune. Ingrediente: 1 lingura de ulei de canola 1/2
linguri de usturoi tocat 1/2 cana ceapa…
Read more »

Supa
crema de dovleac cu arpagic din: praz, ceapa, dovleac, supa de pui, vin
alb, ulei de masline, piper alb, unt, arpagic, paine. Ingrediente: 2
fire de praz, spalat si tocat 1 ceapa, cuburi 8 cesti dovleac, cuburi 6
cani de supa de pui 1/2 cana vin alb 3 limguri ulei de masline 1…
Read more »