Retete pentru Paste:
Paste cu pui si parmezan
3 January 2013

Read more »
Piept de porc cu sos de piper
3 January 2013

Read more »
Salata cu grepfrut
3 January 2013

Read more »
Supa crema de broccoli cu crutoane
3 January 2013

Read more »
Reteta zilei: Muschi de porc la cuptor
3 January 2013

Read more »
Chec cu cacao si pere
3 January 2013

Read more »
Pui cu mere si rozmarin
3 January 2013

Read more »
Pizza cu ceapă
3 January 2013

Read more »
Reteta zilei: Budinca de creier
3 January 2013

Read more »
Chili con carne cu linte, ceapa si rosii
2 January 2013

Read more »
Bănuţi cu fistic
2 January 2013

Read more »
Prajitura cu ciocolata si unt
2 January 2013

Read more »
Placinta cu carne de vita si rosii uscate
2 January 2013

Read more »
Cepe umplute – delicioase, de la cuptor
2 January 2013

Read more »
Tarta cu caramel si alune
2 January 2013

Read more »
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână
2 January 2013

Read more »
Chec cu portocale şi migdale
2 January 2013

Read more »
Sarmale cu arahide in sos de arahide
2 January 2013

Read more »
Tartă cu carne tocată şi legume
2 January 2013

Read more »
Reteta zilei: Ciorba de curcan cu varza murata
2 January 2013

Read more »
Colăcei cu vişine şi cremă de urdă dulce
2 January 2013

Read more »
Gnocchi la cuptor cu praz si broccoli
2 January 2013

Read more »
Gratin de pui cu smantana si spanac
2 January 2013

Read more »
Orez cu ciuperci si legume
2 January 2013

Read more »
Cocktail La Floridita Daiquiri
2 January 2013

Read more »
Paste la cuptor, cu branza, rosii si mirodenii
2 January 2013

Read more »
Tocana de legume cu soia, porumb si ananas
2 January 2013

Read more »
Melci cu alune
2 January 2013

Read more »
Chiftele cu aroma de capere
2 January 2013

Read more »
Briose cu unt de arahide
2 January 2013

Read more »
Găluşte nemţeşti de cartofi
2 January 2013

Read more »
Tarta cu citrice si ghimbir
2 January 2013

Read more »
Prajiturele cu cereale si fructe
2 January 2013

Read more »
Reteta zilei: Cotlete de porc cu rosii cherry si piure de spanac
2 January 2013

Read more »
Supa de curcan cu galuste
28 December 2012
Supa
de curcan cu galuste din: carne de curcan, ceapa, morcovi, patrunjel,
telina, mazare congelata, unt, faina, smantana, paine, lapte, ou,
usturoi, pesmet, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne de
curcan 1 ceapa 2 morcovi 2 radacini de patrunjel 1 telina 100 g mazare
congelata 100 g unt 100 g faina 100 ml…
Read more »
Read more »
Tarta cu mere, pere şi migdale
28 December 2012
Tarta
cu mere, pere şi migdale din: unt, mere, pere, zahar brun, esenta de
vanilie, zahar tos, oua, esenta de migdale, praf de copt, migdale si
fulgi de migdale. Ingrediente: 40 g unt 3 mere coapte, curatate de cotor
si coaja, taiate felii subtiri 3 pere coapte, curatate de cotot si
coaja, taiate sferturi 75…
Read more »
Read more »
Noua cocktailuri pentru Revelion
28 December 2012
Noua
cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Tequila Sunrise Calitate –
alcoolic Bază alcoolică – tequila Pahar – tumbler mijlociu Categorie –
Tequila drinks Decoraţiune – o felie de ananas, o cireaşă roşie şi paie
Se serveşte la orice oră Ingrediente: 3/10 tequila 6/10 suc de
portocale 1/10 sirop de rodii Această băutură…
Read more »
Read more »
Opt retete culinare pentru Revelion
28 December 2012
Opt
retete culinare pentru Revelion: Pui la cuptor cu măsline şi cartofi O
reteta de pui la cuptor cu masline si cartofi din: pui, cartofi,
masline, ulei de masline, sare, piper, usturoi, rozmarin si salvie.
Ingrediente: 2 pui mici (a 800 g) 800 g cartofi mici roşii 100 g măsline
negre (fără sâmburi) 4 linguri…
Read more »
Read more »
File de pangasius cu cocos
28 December 2012
File
de pangasius cu cocos din: frunze de banan, varza, ardei iute, file de
pangasius, pasta de curry, lapte de cocos, lamaie verde, sos de peste si
ghimbir. Ingrediente: 3 frunze de banan 250 g varza alba 1 ardei iute 4
fileuri de pangasius ( 1 circa 180g) 2 linguri pasta de curry rosu 150…
Read more »
Read more »
Cozonac rapid cu rahat
28 December 2012
Cozonac
rapid cu rahat din: faina, oua, lapte, zahar, unt, drojdie, coaja de
lamaie, esenta de vanilie, sare, rahat, unt, galbenus si zahar.
Ingrediente: 450 g faina 2 oua 100 ml lapte caldut 80 g zahar 100 g unt
moale 25 g drojdie proaspata coaja de lamaie esenta vanilie 1/3
lingurita sare 300 g rahat…
Read more »
Read more »
Supă Shanghai cu pui si ciuperci
28 December 2012
Supă
Shanghai cu pui si ciuperci din: pui, praz, telina, morcovi, ceapa,
usturoi, ceapa verde, ciuperci, boabe de piper, germeni de soia, fidea,
sos de soia si sare. Ingrediente: 1 pui 1 fir praz 200 g telina 4
morcovi 1 ceapa 2 catei de usturoi 6 cepe verzi 150 g ciuperci shiitake 1
lingurita boabe…
Read more »
Read more »
Deliciu cu scorţişoară
28 December 2012
Deliciu
cu scorţişoară din: faina, zahar, miere, oua, ciocolata, nuca, praf de
copt, scortisoara, cuisoare, lapte si esenta de vanilie. Ingrediente:
250 g faina 150 g zahar 150 g miere 2 oua 50 g ciocolata 150 g nuca
macinata 1 lingurita cu praf de copt 1 lingurita rasa cu scortisoara 1
lingurita rasa de cuisoare…
Read more »
Read more »
Opt cocktailuri pentru Revelion
28 December 2012
Opt
cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Pierrot O reteta simpla de
Cocktail Pierrot din: grand marnier, campari, suc de portocale si
portocala. Ingrediente: 3 cl Grand Marnier 2 cl Campari 10 cl suc de
portocale o felie de portocala Mod de preparare: Turnam Campari si
Grand Marnier peste cuburi de gheata intr-un pahar pentru bauturi…
Read more »
Read more »
Sapte retete culinare pentru Revelion
28 December 2012

Read more »
Cartofi la tigaie cu ciuperci – asezonati cu ruccola si ricotta
28 December 2012
Cartofi
la tigaie cu ciuperci asezonati cu ruccola si ricotta din: cartofi,
ulei de masline, iutari, rosii cherry, ceapa, rozmarin, usturoi, sare,
piper, ruccola si ricotta. Ingediente: 1 kg cartofi rosii mici 4 linguri
ulei de masline 300 g iutari (sau Champignons) 200 g rosii cherry 2
cepe 1 fir rozmarin 1 catel de usturoi…
Read more »
Read more »
Colţunaşi cu creveti si garnitura de legume
28 December 2012
Colţunaşi
cu creveti si garnitura de legume din: faina, otet de sherry, ulei de
arahide, creveti, ceapa verde, ghimbir, zahar, sare, varza si ardei
gras. Ingrediente: 200 g faina 1 lingurita otet de sherry 2 lingurite
ulei de arahide 200 g creveti decorticati si fierti 4 cepe verzi 1/2
lingurita ghimbir ras zahar sare 300…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Peste cu legume
28 December 2012
Peste
cu legume din: turmeric, coriandru, morcovi, usturoi, fulgi de ardei,
peste, boia de ardei, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
Ingrediente: 1/4 lingurita turmeric coriandru proaspat morcovi decojiti
taiati sferturi 2 catei de usturoi, tocat 1/2 lingurita fulgi de ardei
rosu zdrobit (opțional) 4 fileuri de peste dezosat 2 linguri de boia de…
Read more »
Read more »
Cozonacul casei
28 December 2012
Cozonacul
casei din: faina, unt, zahar, galbenusuri, lapte, drojdie, zahar
vanilat, zahar pudra, suc de lamaie, mac, unt, miere, ou, esenta de
vanilie si esenta de migdale. Ingrediente: 500 g faina 110 g unt moale
150 g zahar 2 galbenusuri 250 ml lapte caldut 40 g drojdie uscata 2
plicuri cu zahar vanilat 150 g…
Read more »
Read more »
Frigărui de pui Tandoori
28 December 2012
Frigărui
de pui Tandoori din: file de piept de pui, sare, piper, suc de lamaie,
iaurt, ulei, mirodenii, ghimbir, usturoi, castravete, chimen, coriandru,
patrunjel si menta. Ingrediente: 4 fileuri de piept de pui (1 150 g)
sare piper 3 lingurite suc de lamaie 450 g iaurt natur 2 linguri ulei 2
1/2 lingurite amestec de…
Read more »
Read more »
Crochete de somon
28 December 2012
Crochete
de somon din: somon, paine, albusuri, ulei de masline, lapte,
patrunjel, amidon, pesmet si ulei. Ingrediente: 200 g somon proaspat 4
felii de paine 3 albusuri de ou 50 ml ulei de masline 200 ml lapte 1/2
legatura patrunjel proaspat 1 lingurita amidon alimentar 100 g pesmet
ulei pentru prajit Mod de preparare:…
Read more »
Read more »
Tarta cu banane, nuci si caramel
28 December 2012
Tarta
cu banane, nuci si caramel din: unt, zahar tos, oua, esenta de vanilie,
faina, banana, miez de nuca, crema de branza, miere, zahar brun si
esenta de vanilie. Ingrediente: 175 g unt 175 g zahar tos 3 oua 1
lingurita esenta de vanilie 250 g faina plus un praf de copt 300 g
banana…
Read more »
Read more »
Curry de vită
28 December 2012
Curry
de vită din: pulpa de vita, ceapa, usturoi, ulei, praf de curry, iaurt,
chitney de mango, nectarine, mazare, lapte de cocos, sare si piper.
Ingrediente: 600 g pulpa de vita 2 cepe medii 2 catei de usturoi 2
linguri ulei 2 linguri praf de curry 150 g iaurt natur 2 linguri chutney
de mango…
Read more »
Read more »
Sapte cocktailuri pentru Revelion
28 December 2012
Sapte
cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Rum Crust O reteta simpla de
Cocktail Rum Crust din: rom alb, curacao triple sec, zeama de lamaie,
suc de ananas, coaja de lamaie si zahar. Ingrediente: 4 cl rom alb 1
lingurita Curacao Triple Sec 1 cl zeama de lamaie 1 cl suc de anans
spirala din coaja de…
Read more »
Read more »
Sase retete culinare pentru Revelion
28 December 2012
Sase
retete culinare pentru Revelion: Reteta zilei: Pepene umplut cu
inghetata O reteta simpla si delicioasa de pepene umplut cu ingheatata
din: pepene, galbenusuri, zahar, nuci si fructe de sezon. Ingrediente: 1
pepene 3 galbenusuri 100 g zahar 50 g nuci fructe de sezon: caise,
nectarine, fructe de padure, coacaze Mod de preparare: Tăiaţi…
Read more »
Read more »
Supă de cartofi – servită cu crutoane
28 December 2012
Supă
de cartofi din: cartofi, telina, patrunjel, ceapa, usturoi, unt, supa,
sare, covrigi, ceapa verde si smantana. Ingrediente: 400 g cartofi albi
100 g radacina de telina 100 g radacina de patrunjel 1 ceapa 1 catel de
usturoi 5 linguri unt 800 ml supa sare piper 2 covrigi vechi de o zi 2
cepe verzi…
Read more »
Read more »
Rulouri cu umplutura de pastrav, mango si salata
28 December 2012
Rulouri
cu umplutura de pastrav, mango si salata din: faina, sare, oua, ulei de
arahide, salata iceberg, mango, file de pastrav afumat si morcovi.
Ingrediente: 450 g faina 1 lingurita sare 4 oua 6 linguri ulei de
arahide 6 frunze de salata iceberg 1 mango 400 g file de pastrav afumat 2
morcovi Mod…
Read more »
Read more »
Garnitura: Cartofi gratinaţi
28 December 2012
Cartofi
gratinaţi din: cartofi, usturoi, smantana, sare, piper si nucsoara.
Ingrediente: 1 cartofi rosii 2 catei de usturoi circa 600 g smantana
sare piper nucsoara rasa Mod de preparare: Incinge cuptorul la 175°C.
Se unge o formă rotundă şi plată. Se unge fundul formei cu smântână. Se
aşază deasupra straturi de felii de cartofi,…
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu lămâie şi brandy caramel
28 December 2012
Friptura
de porc cu lămâie şi brandy caramel din: muschi de porc, suc de lamaie,
zahar, brandy, ulei, rodie, vin, rozmarin, maghiran, frunze de dafin,
ulei, sare si piper. Ingrediente: 1200 kg muschi porc fara os jumatate
cana suc de lamaie 50 g zahar 2 linguri brandy ulei 1 rodie (optional)
pentru marinata 1 vin…
Read more »
Read more »
Friptura tocata decorata cu oua si morcovi
28 December 2012
Friptura
tocata decorata cu oua si morcovi din: morcovi, sare, ceapa, carne
tocata, mustar, piper, oua si pesmet. Ingrediente: 4 morcovi
tineri(carote) sare 1 ceapa 1 kg carne tocata mixta 1 lingura de mustar
piper 2 oua crude 2-3 linguri pesmet 2 oua fierte tari Mod de
preparare: Se curăţă caratele, se opăresc în…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Prajitura cu crema de branza si visine
28 December 2012
Prajitura
cu crema de branza si visine din: biscuiti, lapte, frisca, suc de
rodie, oua, faina, cacao, esenta de vanilie, branza dulce, margarina,
visine, ciocolata, lapte si fulgi de migdale. Ingrediente: biscuiti
lapte 500ml frisca sucul de la o rodie pentru pandispan: 6 oua 6 linguri
zahar 4 linguri faina 2 linguri cacao esenta de…
Read more »
Read more »
Sase cocktailuri pentru Revelion
28 December 2012
Sase
cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Highland Special O reteta simpla
de Cocktail Highland Special din: whisky scotian, vermut sec, suc de
portocale, nucsoara si jumatate de felie de portocala. Ingrediente: 3 cl
whisky scotian 2 cl vermut sec 1 cl suc de portocale nucsoara o
jumatate de felie de portocala Mod de preparare: Mixam…
Read more »
Read more »
Cinci retete culinare pentru Revelion
28 December 2012
Cinci
retete culinare pentru Revelion: Ciorba radauteana ca-n Bucovina
Facebook Ciorba radauteana din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei,
telina, sare, boabe piper, usturoi, oua, smantana, otet de mere si
verdeata. Ingrediente: 500 g piept d epui 2 cepe 2 morcovi un ardei o
telina radacina sare 3-4 boabe piper o capatana usturoi 4-5 oua…
Read more »
Read more »
Rulouri de peste
28 December 2012
Rulouri
de peste din: fileuri de peste, somon afumat, creveti, ou, sare, piper,
ceapa, usturoi si marar. Ingrediente: 6-8 fileuri de peste 50 g somon
afumat 100 g creveti (optional) 1 ou sare piper 1 ceapa tocata foarte
marunt 4 catei de usturoi 1 lingura de marar tocat Mod de preparare:
Se prajesc ceapa…
Read more »
Read more »
Găluşte mediteraneene asezonate cu roşii si busuioc
28 December 2012
Găluşte
mediteraneene asezonate cu roşii si busuioc din: cartofi, sare,
galbenus, faina, nucsoara, rosii, usturoi, ulei de masline, busuioc,
cimbru, piper, praf de curry si parmezan. Ingrediente: 250 g cartofi
albi sare 1 galbenus 3 linguri faina nucsoara rasa 400 g rosii 1 catel
de usturoi 1 lingura ulei de masline 2 linguri busuioc tocat…
Read more »
Read more »
Pulpă de curcan marinată
28 December 2012
Pulpă
de curcan marinată din: pulpa de curcan, faina, iaurt, cascaval,
smantana, cartofi, boia, piper, condiment si sare. Ingrediente: kg
pulpa de curcan 200 g faina 200 g iaurt 100 g cascaval 100 ml smantana
dulce 5-7 cartofi boia iute piper condiment sare Mod de preparare:
Amestecă iaurtul cu un praf de sare, piper,…
Read more »
Read more »
Friptura de vita a la Provence
28 December 2012
Friptura
de vita a la Provence din: ceapa, morcovi, usturoi, ciuperci, slaninuta
afumata, pulpa de vita, sare, piper, germeni de porumb, condimente si
cimbru. Ingrediente: 100 g ceapa 100 g morcovi 2 catei de usturoi 150 g
ciuperci champignon 100 g slaninuta afumata impanata 600 g muschi sau
pulpa de vita sare piper 2 linguri…
Read more »
Read more »
Ne cerem scuze pentru lipsa pozelor
28 December 2012

Read more »
Reteta zilei: Chec aperitiv
27 December 2012
Chec
aperitiv din: oua, masline, castraveti, gogosari in otet, branza
telemea, sunca, lapte, ulei, faina, cascaval, praf de copt, sare si
piper. Ingrediente: 6 oua 100g masline negre fara samburi 2 castraveti
murati 2 felii gogosari in otet 150g branza telemea 400g sunca 200ml
lapte 4 linguri ulei 200g faina 100g cascaval 1 praf de…
Read more »
Read more »
Cinci cocktailuri pentru Revelion
27 December 2012
Cinci
cocktailuri pentru Revelion: Hurricane Cocktail O reteta simpla de
Hurricane Cocktail din: bourbon, lichior de menta, gin si cirese.
Ingrediente: 1,5 cl Bourbon 1,5 lichior de menta 1,5 cl gin cirese Mod
de preparare: Ingredientele se amesteca aproximativ 20 de secunde
intr-un pahar de mixare, apoi se toarna bautura intr-un pahar de
cocktail…
Read more »
Read more »
Patru retete culinare pentru Revelion
27 December 2012
Patru
retete culinare pentru Revelion: Medalion de porc cu ciuperci Facebook O
reteta delicioasa de medalion de porc cu ciuperci din: file de porc,
ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, smantana dulce, cimbru, sare si
piper. Ingrediente: 1 kg file de porc 100 ml ulei 100 g ceapa tocata 20
g usturoi 400 g ciuperci…
Read more »
Read more »
Muşchi de miel gratinat
27 December 2012
Muşchi
de miel gratinat din: muschi de miel, sare, piper, rozmarin, usturoi,
ulei, unt, mustar de dijon, hrean, cascaval, cimbru, pesmet si supa de
miel. Ingrediente: 700 g muschi de miel sare piper 2 fire rozmarin 1
catel usturoi 3 linguri ulei 100 g unt moale 4 linguri mustar de Dijon 3
linguri hrean ras…
Read more »
Read more »
Retete savuroase: Tortilla de cartofi
27 December 2012
Tortilla
de cartofi din: cartofi, sare, ardei grasi, ceapa, usturoi, oua,
smantana, lapte, parmezan, piper, nucsoara si ulei de masline.
Ingrediente: 700 g cartofi rosii sare 2 ardei grasi verzi 1 ceapa 2
catei de usturoi 7 oua 100 g smantana 100 ml lapte 60 g parmezan ras
piper nucsoara rasa 2 linguri ulei de…
Read more »
Read more »
Muschi de porc cu ceapa si smochine
27 December 2012
Muschi
de porc cu ceapa si smochine din: muschi de porc, unt, ceapa, zahar,
otet balsamic, rozmarin, smochine, patrunjel, zeama de lamaie, sare si
piper. Ingrediente: 1 kg muschi porc 40 grame unt 1 ceapa 1 lingurita
zahar 1 lingurita otet balsamic 2 lingurite rozmarin macinat 10 smochine
taiate in sferturi 2 lingurite patrunjel tocat…
Read more »
Read more »
Supa crema cu piept de pui
27 December 2012
Supa
crema cu piept de pui din: piept de pui, cartofi, morcovi, pastarnac,
ardei, smantana, dovlecel, patrunjel, telina, piper, condiment si sare.
Ingrediente: 200 g piept de pui 2 cartofi 2 morcovi 2 pastarnaci 4 ardei
(verzi si rosii) 200 g smantana 1 dovlecel 1 radacina de patrunjel 1
radacina de telina 1 legatura de…
Read more »
Read more »
Găluşte nemţeşti de cartofi
27 December 2012
Găluşte
nemţeşti de cartofi din: cartofi, sare, chifla, carne tocata, oua,
mustar, piper, lapte, nucsoara, bacon, ceapa, supa si smantana.
Ingrediente: 1 kg cartofi albi sare 1 chifla veche de o zi 400 g carne
tocata mixta 2 oua 1 lingurita mustar piper 150 ml lapte caldut nucsoara
rasa 200 g bacon afumat 300 g…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Pui dulce acrisor
27 December 2012
Pui
dulce acrisor din: albus de ou, amidon de porumb, sare, piept de pui,
ananas, ghimbir, otet, ketchup, zahar brun, piper cayenne, ulei, ardei
gras si ceapa verde. Ingrediente: 1 albus de ou 2 lingurite amidon de
porumb 1/2 lingurita de sare, divizat piept de pui taiat cubulete ananas
in suc 1 lingurita de ghimbir…
Read more »
Read more »
Patru cocktailuri pentru Revelion
27 December 2012
Patru
cocktailuri pentru Revelion: Reteta zilei: Cocktail cu tequila si
capsuni Cocktail cu tequila si biscuiti sfaramati din: biscuiti, sirop
de porumb, tequila, zahar, apa si capsuni. Ingrediente: 1/4 ceasca
biscuiti sfaramati 1 lingurita de sirop de porumb tequila rose zahar apa
capsuni Mod de preparare: Se amesteca siropul cu biscuitii sfaramati.
Se amesteca…
Read more »
Read more »
Trei retete culinare pentru Revelion
27 December 2012
Trei
retete culinare pentru Revelion: Ciuperci cu mamaliguta de gris
Facebook Ciuperci cu mamaliguta de gris din: ciuperci, gris, malai, supa
de pui, alune, lapte, ulei, unt, parmezan, ceapa, patrunjel, sare si
piper. Ingrediente: 600 g ciuperci pleurotus 20 g gris 150 g malai 500
ml supa de pui 100 g alune 500 ml lapte…
Read more »
Read more »
File de vitel cu legume
27 December 2012
File
de vitel cu legume din: file de vitel, margarina, morcovi, sparanghel
verde, gulii, sare, piper, zahar, piper, margarina, lapte, supa instant,
suc de lamaie si verdeturi asortate. Ingrediente: 600 g file de vitel 2
linguri margarina 1 legatura morcovi 250 g sparanghel verde 250 g gulii
sare piper zahar 1 lingura piper tocat 200…
Read more »
Read more »
Pizza cu cartofi si parmezan
27 December 2012
Pizza
cu cartofi si parmezan din: faina, sare, drojdie, ulei de masline,
cartofi, usturoi, rozmarin, smantana, parmezan si piper. Ingrediente:
450 g faina 1 lingurita sare 1/2 cub drojdie 4 linguri ulei de masline
600 g cartofi rosii 3 catei de usturoi 2 fire rozmarin 6 linguri
smantana 4 linguri parmezan ras piper Mod…
Read more »
Read more »
File de peste in crusta de piper multicolor
27 December 2012
File
de peste in crusta de piper multicolor din: file de peste, piper,
capere, lamaie, baby morcov, fasole galbena, broccoli, ardei gras, unt,
ulei de masline si sare. Ingrediente: 600 g file peste alb 100 g piper
boabe, multicolor 30 g capere 1 lamaie 200 g baby morocv 200 g fasole
galbena 200 g broccoli…
Read more »
Read more »
File de porc in manta de fructe
27 December 2012
File
de porc in manta de fructe din: file de porc, sare, piper, prune,
piersici, ceapa, unt, magiun, vin si frunze de salvie. Ingrediente: 500 g
file de porc sare piper 4 prune 4 piersici sau nectarine 1 ceapa mare 1
lingura unt 1 lingura magiun de prune 2 linguri vin sec frunze de
salvie…
Read more »
Read more »
Salata de rucola cu fructe de padure
27 December 2012
Salata
de rucola cu fructe de padure din: rucola, baby spanac, crema de
branza, zmeura, capsuni, afine, mure, mustar, ulei de masline, otet,
piper si sare. Ingrediente: 100 g rucola 100 g baby spanac bilute din
crema de branza zmeura capsuni afine mure mustar ulei de masline otet
piper sare Mod de preparare: Dupa…
Read more »
Read more »
Pulpa de vitel inabusita
27 December 2012
Pulpa
de vitel inabusita din: praz, telina, morcovi, ceapa, pulpa de vitel,
sare, piper, unt, bulion, vin rosu, supa, foi de dafin, ienupar,
cuisoare, boabe de piper si unt. Ingrediente: 1 fir praz 1 telina 500 g
morcovi 2 cepe 1,5 kg pulpa de vitel sare piper 2 linguri unt 1 lingura
bulion 500 ml…
Read more »
Read more »
Mini-tarte cu mere glasate cu miere
27 December 2012
Mini-tarte
cu mere glasate cu miere din: stafide, rom, mere, suc de lamaie, unt,
zahar, oua, sare, faina, praf de copt, lapte si miere. Ingrediente: 100 g
stafide 4 linguri rom 8 mere medii 4 linguri suc de lamaie 175 g unt
125 g zahar 4 oua 1 praf de sare 400 g faina 2…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Tort diplomat
27 December 2012
Tort
diplomat din: piscoturi, lapte, frisca, unt, oua, gelatina, zahar,
visine, mure, zmeura, capsune, portocale, kiwi si banane. Ingrediente:
piscoturi lapte pentru crema: 400 ml frisca 1 pachet unt 150 ml lapte 4
oua 4 pachetele gelatina 300g zahar fructe congelate (visine, mure,
zmeura, capsune etc) portocale kiwi banane Mod de preparare: Crema
pentru…
Read more »
Read more »
Trei cocktailuri pentru Revelion
27 December 2012
Trei
cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Kamikaze cu vodca Cocktail
Kamikaze cu vodca din: vodca, triple sec si frsh lime juice.
Ingrediente: 60 ml vodca 15 ml triple sec 25 ml fresh lime juice Mod
de preparare: Se amesteca puternic ingredientele in boston shaker, se
strecoara dublu continutul in paharul martini racit in prealabil.Read
more…
Read more »
Read more »
Portofele cu brânză si visine
27 December 2012
Portofele
cu brânză si visine din: aluat, compot de visine, branza de vaci, unt,
zahar, oua, budinca de vanilie, praf de copt, coaja de lamaie si lapte.
Ingrediente: 400 g aluat de foi congelat 300 g compot de visine 750 g
branza de vaci 100 g unt 200 g zahar 4 oua 1 plic praf…
Read more »
Read more »
Sufleu de legume
27 December 2012
Sufleu
de legume din: varza de bruxelles, fasole verde, morcovi, vanata, ardei
gras, sare, mazare, unt, ulei de masline, piper si cascaval.
Ingrediente: 300 g varza de Bruxelles 200 g fasole verde 2 morcovi 1
vanata 1 ardei gras rosu sare 150 g mazare congelata 25 g unt 2 linguri
ulei de masline piper 200…
Read more »
Read more »
Ruladă cu ciocolată picantă
27 December 2012
Ruladă
cu ciocolată picantă din: oua, sare, zahar, baton de vanilie, faina,
budinca de vanilie, praf de copt, ciocolata amaruie, frisca, unt, chilli
si cacao. Ingrediente: Blat de pandișpan 4 ouă 1 praf de sare 150 g
zahăr miezul de la 1 baton de vanilie 100 g făină 1 plic praf de budincă
de vanilie…
Read more »
Read more »
Sufleu de cartofi cu somon si sos de branza
27 December 2012
Sufleu
de cartofi cu somon si sos de branza din: cartofi, spanac, sare,
usturoi, ceapa rosie, unt, faina, vin, supa, branza de vaci, parmezan,
smantana, piper, nucsoara, suc de lamaie si file de somon. Ingrediente:
500 g cartofi rosii 100 g spanac sare 2 catei de usturoi 2 cepe rosii 2
linguri unt 2 linguri…
Read more »
Read more »
Macaroane cu şuncă
27 December 2012
Macaroane
cu şuncă din: macaroane, sare, sunca, unt, smantana, oua, parmezan,
piper si cascaval. Ingrediente: 400 g macaroane sare 80 g sunca 2
linguri unt 400 g smantana 4 oua 40 g parmezan ras piper 80 g cascaval
ras Mod de preparare: Se rup în două macaroanele şi se fierb al dente
într-o cantitate…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Rata umpluta la cuptor
26 December 2012
Toamna
este cea mai buna perioada din an in care puteti sa gatiti o rata
tanara si ar fi pacat sa ratati ocazia ca intr-un weekend sa incercati o
reteta gustoasa de rata umpluta la cuptor, potrivita pentru felul
principal al meniului de duminica. Ingrediente: 1 rata 1 kg cartofi 1-2
mere 2 cepe cateva…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Cocktail cu tequila si capsuni
26 December 2012
Cocktail
cu tequila si biscuiti sfaramati din: biscuiti, sirop de porumb,
tequila, zahar, apa si capsuni. Ingrediente: 1/4 ceasca biscuiti
sfaramati 1 lingurita de sirop de porumb tequila rose zahar apa capsuni
Mod de preparare: Se amesteca siropul cu biscuitii sfaramati. Se
amesteca apa cu zaharul. Impartiti in 2 pahare, turnati tequila.
Garnisiti cu…
Read more »
Read more »
Cannelloni cu spanac
26 December 2012
Cannelloni
cu spanac din: ceapa, usturoi, ulei, spanac, supa, sare, piper,
nucsoara, faina, unt, lapte, branza de capra, coaja si suc de lamaie,
ciuperci brune, busuioc, smantana, cannelloni si parmezan. Ingrediente: 2
cepe 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 600 g spanac tocat congelat 1
lingura supa deshidratata sare piper nucsoara rasa 2 linguri…
Read more »
Read more »
Enchiladas picante
26 December 2012
Enchiladas
picante din: ceapa, usturoi, telina, morcov, ulei de masline, carne de
vita, sare, piper, boia, pulpa de rosii, supa, oua, faina, sare, piper,
rosii decojite, busuioc si cascaval ras. Ingrediente: umplutura: 1 ceapa
1 catel de usturoi 1 fir de telina verde 1 morcov 2 linguri ulei de
masline 500 g carne de vita…
Read more »
Read more »
Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan
26 December 2012
Sufleu
de macaroane cu ardei gras si carne de curcan din: macaroane, sare,
piept de curcan, ceapa, ardei gras, ulei, piper, pulpa de rosii,
cascaval, oua, galbenus si smantana. Ingrediente: 250 g macaroane sare
400 g file de piept de curcan 4 cepe 1 kg ardei gras 2 linguri ulei
piper 100 g pulpa de…
Read more »
Read more »
Zece retete pentru Revelion
26 December 2012

Read more »
Salata de cruditati verzi
26 December 2012
Salata
de cruditati verzi din: limes, mere verzi, bulbi de fenicul,
castravete, telina, ceapa verde si ulei de masline. Ingrediente: 4
limes 2 mere verzi, taiate bastonase 2 bulbi de fenicul, taiati
bastonase 1 castravete, fara seminte, taiat bastonase 3 tulpini de
telina Apio, taiate bastonase 6 fire de ceapa verde, taiate bastonase 2
linguri…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Desert cu fructe de padure, capsuni si frisca
13 May 2013

Read more »
Ciorba de crap cu legume
13 May 2013

Read more »
Bruschete cu sardine
13 May 2013

Read more »
Vită cu bacon şi Roquefort
13 May 2013

Read more »
Orez cu carne de porc
13 May 2013

Read more »
Peste gratinat cu gulii
13 May 2013

Read more »
Aripioare în stil indian
13 May 2013

Read more »
Bors de curcan cu legume si taitei
13 May 2013

Read more »
Coaste de miel la cuptor
13 May 2013

Read more »
Placinta cu carne de vanat
13 May 2013

Read more »
Piept de rata condimentat
13 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Friptura de porc cu struguri copti
13 May 2013

Read more »
File de somon cu branza si parmezan
13 May 2013

Read more »
Supa cu carne de vita si frecatei
13 May 2013

Read more »
Pui piri-piri
13 May 2013

Read more »
Salata cu piept de pui si taitei
13 May 2013

Read more »
Tort cu capsuni si fulgi de ciocolata
13 May 2013

Read more »
Piept de pui pane cu sos picant si spaghete
13 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Legume la gratar pe bagheta prajita
13 May 2013

Read more »
Zabaglione
13 May 2013

Read more »
Cannelloni umplute cu branza
13 May 2013

Read more »
Cocktail de piersici cu sampanie
13 May 2013

Read more »
Rata umpluta
13 May 2013

Read more »
Tartine calde cu mere si branza
13 May 2013

Read more »
Cozonac dulce cu mac
13 May 2013

Read more »
Mâncărică de cartofi cu cârnati afumaţi
13 May 2013

Read more »
Pilaf cu carne de rata
13 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Quinoa cu legume si branza cheddar
13 May 2013

Read more »
Cocktail de zmeura cu sampanie
13 May 2013

Read more »
Ciorba taraneasca cu carne de vita
13 May 2013

Read more »
Iepure cu masline verzi si negre
13 May 2013

Read more »
Turtite din malai cu fructe
13 May 2013

Read more »
Oua umplute cu drob
13 May 2013

Reteta zilei: Salata Caprese cu vinegreta de otet balsamic
12 May 2013

Read more »
Fasole cu carne tocata de curcan si costita
12 May 2013

Read more »
Pui fript în folie cu legume
12 May 2013

Read more »
Ciorba de vitel cu ciuperci si taitei de casa
12 May 2013

Read more »
Budinca cu branza de vaci si lapte
12 May 2013

Read more »
Oua pane
12 May 2013

Read more »
Cockteil de căpşune cu sampanie
12 May 2013

Read more »
Desert cu sos de lamaie
12 May 2013

Read more »
Gratin de pui
12 May 2013

Read more »
Cosulete de avocado
12 May 2013

Read more »
Piept şi ciocănele cu sos jamaican
12 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Salata cu fasole verde si ardei copt
12 May 2013

Read more »
Salată de leurdă cu ouă
12 May 2013

Read more »
Cocktail de lamaie cu sampanie
12 May 2013

Read more »
Ciorba de urzici cu legume si smantana
12 May 2013

Read more »
Gris cu lapte pentru micul dejun
12 May 2013

Read more »
Prajiturele de ciocolata
12 May 2013

Read more »
Gustare cu cascaval si sunca
12 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Pachetele de primavara cu legume verzi
12 May 2013

Read more »
Rulada cu ierburi aromatice
12 May 2013

Read more »
Aripi in sos picant
12 May 2013

Read more »
Coroniţă umplută cu brânză
12 May 2013

Read more »
Tocană din carne de vită cu bere neagră
12 May 2013

Read more »
Ciorba cu carne de rata si legume
12 May 2013

Read more »
Pastrav la cuptor cu sos de rosii si usturoi
12 May 2013

Read more »
Cocktail de caise
12 May 2013

Read more »
Cozonac la tava
12 May 2013

Read more »
Reteta zilei: Cartofi cu branza la cuptor
12 May 2013

Read more »
Satay de pui
12 May 2013

Read more »
Aperitive cu roquefort si nuci
12 May 2013

Read more »
Chutney de rubarbă
12 May 2013

Read more »
Plăcintă cu mure
12 May 2013

Read more »
Piure de brocooli
12 May 2013

Read more »