Supa
crema de legume cu verdeata din: cartofi, morcovi, raacina de
patrunjel, telina, ardei gras, dovlecel, ceapa, unt, patrunjel, sare.
Ingrediente: 1 kg cartofi 500 g morcovi 1 radacina de patrunjel 1 telina
1 ardei gras 1 dovlecel 1 ceapa 1 lingura cu unt p
18 May 2013

Somon
pe pat de cuscus din: somon, dovlecel, cuscus, lamaie, ulei de masline,
ardei gras, unt, sare. Ingrediente: 300 g somon 1 dovlecel 1 ceascuta
de cuscus 1 lamaie 2 linguri cu ulei de masline 1/2 ardei gras 75 g unt
sare Mod de preparare: Taie peştele în două bucăţi potrivit de mari.
Aşază-le…
Read more »
18 May 2013

Cocktail
cu fructe si sampanie din: coji de portocale zaharisite, curmale,
lichior, stafide, vin demisec, sampanie, apa minerala. Ingrediente: 120 g
coji de portocale zaharisite 100 g curmale 100 ml lichior 50 g stafide
500 ml vin demisec 700 ml sampanie demisec 300 ml apa minerala Mod de
preparare: Cojile glasate, taiate marunt, curmalele,…
Read more »
18 May 2013

Rulada
de pui cu spanac si stafide din: piept de pui, spanac, seminte de pin,
stafide, amestec de condimente chinezesti, unt, prosciutto, ulei de
masline, ceapa, vin, zeama de lamaie, smantana si chives. Ingrediente: 8
piepti de pui, dezosati si fara piele 300 g de spanac tanar, spalat 3
linguri seminte de pin, prajite 2…
Read more »
18 May 2013

Omletă
cu gulii din: oua, gulie, alune, banza telemea, branza de vaci, unt,
ceapa, usturoi, seminte de fenicul, nucsoara, marar, sare, piper, sfecla
rosie si castraveti murati. Ingrediente: 4 oua o gulie 50 g alune 200 g
branza telemea 200 g branza de vaci 100 g unt o ceapa doi catei de
usturoi jumatate de…
Read more »
18 May 2013

Retete
de post: Legume sotate din: vanata, dovlecei, ardei grasi, margarina,
sare, piper, verdeata. Ingrediente: 1 vanata 2 dovlecei 2 ardei grasi 4
linguri margarina sare piper verdeata Mod de preparare: Se spală
vânătă şi dovleceii. Se şterg de apă sau se lasă la scurs pe un grătar,
apoi se taie cuburi care se…
Read more »
18 May 2013

Muschi
de porc cu legume la cuptor din: muschi de porc, morcovi, ciuperci,
ceapa, usturoi, faina, supa de ceapa, condimente, supa de pui, smantana
si sare. Ingrediente: 2 buc mușchi de porc 3 cupe buc morcovi 1 ½ kg
ciuperci proaspete, feliate 1 ceapa mare, tocata marunt ½ capatana de
usturoi ⅓ cana faina…
Read more »
18 May 2013

Pui
cu fasole din: carne de pui, fasole pastai, ceapa, faina, ulei,
patrunjel, sare si smantana. Ingrediente: 600 g carne de pui o conserva
mare fasole pastai galbena o ceapa o lingura faina 2 linguri ulei
patrunjel sare smantana pentru servit Mod de preparare: Intr-o cratiţă
cu ulei încins se pune ceapa la călit…
Read more »
18 May 2013

Carne
de vita cu sos din: carne de vita, cognac, unt, ulei, faina de grau,
sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de vită (costiţă) 100 g cognac 2
linguri de unt ½ pahar ulei 1 lingură făină de grîu sare piper negru
măcinat Mod de preparare: Carnea se taie în 4 bucăţi (cîte…
Read more »
18 May 2013

Sparanghel
cu creveti la gratar cu sos rouille din: tulpini de sparanghel, ulei de
masline, creveti, coaja de lime, zeama de lime, frunze de busuioc,
frunze de salata, ou, otet de vin alb, mustar de dijon, ulei, usturoi,
pudra de cayenne si sofran. Ingrediente: 40 tulpini de sparanghel 4
linguri ulei de masline, plus extra…
Read more »
18 May 2013

Salata
cu pastai de mazare, parmezan si oua din: pasta de mazare, oua, rosie,
parmezan, lamaie, smantana, otet, mustar, sare si piper. Ingrediente:
400 de grame de pastai de mazare 4 oua 1 rosie 40 de grame de parmezan 1
lamaie 150 ml de smantana lichida 1 lingura cu otet 1 lingura cu mustar
dulce…
Read more »
18 May 2013

Inghetata
de capsuni,banana si suc de mere din: suc de mere, capsuni, banana,
mar, iaurt de vanilie si esenta de vanilie. Ingrediente: 1 cana suc de
mere Capsuni taiate și congelate 1 banana, feliata și congelata 1 mar,
curatat, taiat felii și congelat iaurt de vanilie 1 lingurita esenta de
vanilie Mod de…
Read more »
18 May 2013

Pizza
cu branza din: faina, ulei de masline, sare, drojdie, apa, sos de
rosii, mozzarella, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 250 g faina
50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare 20 g drojdie proaspata 2
linguri apa pentru garnisit: 250 ml sos de rosii 250 g mozzarella ulei
cimbru sare piper Mod de…
Read more »
18 May 2013

Tartine
cu foie gras si smochine din: paine de casa, foie gras, smochine,
condimente si sare grunjoasa. Ingrediente: 1 paine de casa sau o paine
de secara circa 150 g foie gras 1 sau 2 smochine proaspete amestec de
cinci feluri condimente boabe sare grunjoasa Mod de preparare: Tăiaţi
pâinea felii de circa 5…
Read more »
18 May 2013

Jumatati
de pui cu rozmarin si usturoi din: pui, lapte, rozmarin, sare, hot
sauce, usturoi. Ingrediente: 1 pui mare 1/2 ceasca lapte batut 1 lingura
rozmarin proaspat, tocat 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita hot sauce 2
catei de usturoi tocati marunt Mod de preparare: Tăiaţi gâtul, târtiţa
şi vârfurile aripilor puiului. Spălaţi-1 cu apă…
Read more »
18 May 2013

Cocktail
de rubarba cu vodca si crema de whisky din: vodca, sirop de rubarba,
tulpina de rubarba, crema de whisky, limonada. Ingrediente: 100 ml vodca
100 ml risop de rubarba 1 tulpina de rubarba 30 ml crema de whisky sau
lichior de oua 75 ml de limonada Mod de preparare: Prepara siropul de
rubarba:…
Read more »
18 May 2013

Burgeri
picanti cu carne de porc din: sirop de artar, mustar picant, carne
tocata de porc, sos de mere, sare, praf de chilli, mustar, piper,
scortisoara, chifle, frunze de spanac, branza cheddar, ceapa, muraturi,
rosii. Ingrediente burgeri: 3 linguri sirop de arțar 2 linguri muștar
picant 2 kg carne tocata de porc 1/2 cana…
Read more »
18 May 2013

Salata
de orez cu fasole si ciuperci din: orez, fasole, morcovi, ceapa,
dovlecel, ulei, ciuperci, patrunjel si sare. Ingrediente: 200 g orez cu
bobul lung 200 g fasole pastai conservata 2 morcovi o ceapa mare alba un
dovlecel 2 linguri ulei 10 ciuperci mici, din conserva o legatura
patrunjel sare Mod de preparare: Se…
Read more »
18 May 2013

Musaca
de peste cu vinete si cartofi din: file de peste, cartofi, vinete,
bulion, otet, sare, foaie de dafin, piper, rosii, patrunjel si lamaie.
Ingrediente: 500 g file de peste un kg cartofi doua vinete 3 linguri de
bulion otet sare o foaie de dafin piper cateva felii de rosii patrunjel
felii de lamaie …
Read more »
18 May 2013

Scones
cu frisca si dulceata din: oua, faina, unt, lapte, zahar, sare, praf de
copt, frisca, dulceata. Ingrediente: 2 oua 300g faina 100g unt 100ml
lapte 50g zahar sare praf de copt frisca dulceața Mod de preparare:
Amestecam faina cu un plic praf de copt. Facem o adancitura si adaugam
untul moale, oul, laptele…
Read more »
18 May 2013

Pastrama
de macrou pe pat de spanac din: pastrama de macrou, spanac, ceapa
verde, ulei de masline, lamaie, marar, sare si piper. Ingrediente: 600 g
pastrama de macrou 500 g spanac proaspat 1 legatura ceapa verde 30 ml
ulei de masline 1 lamaie 1 legatura marar sare piper Mod de
preparare: Spălaţi bine…
Read more »
18 May 2013

Cheesecake
cu rubarbă din: crema de rbanza, smantana, zahar, amidon, oua, coaja de
portocala, extract de vanilie, faina, zahar brun, ghimbir, scortisoara,
unt, miere, zahar brun, suc de portocala, ghimbir si rubarba.
Ingrediente: 800 g crema de branza grasa 300 g de smantana (fermentata)
175 g de zahar 3 linguri de amidon 3 oua mari,…
Read more »
17 May 2013

Inainte
de a alege un alt regim de pierdere in greutate, trebuie sa stiti ca
90% dintre cei care urmeaza diverse diete pentru slabit pot recastiga
toate sau macar o parte din kilogramele pierdute in decurs de cinci ani.
Evident, o dieta nu este o solutie pentru eliminarea permanenta a
surplusului de greutate. Aflati de…
Read more »
17 May 2013

Slaba
fara dieta, folosind o metoda sanatoasa: respecta macar 5 dintre aceste
sfaturi, timp de 5 saptamani, si vei intra in sezonul cald mult mai
slaba! Iar ce este cu adevarat important – nu te vei infometa deloc!
Incearca si te vei convinge! Indulcitor din stevie Zaharul, asa cum
stim, este unul dintre cei mai…
Read more »
17 May 2013

Expresia
“alimentele cu calorii negative” face referire la anumite alimente care
necesita mai multe calorii pentru procesare decat propriul continut
caloric. Consumarea alimentelor cu calorii negative supune organismul
unui efort suplimentar si unui consum energetic crescut in procesul de
descompunere si digerare, astfel incat numarul caloriilor consumate de
organism este mai mare decat numarul celor…
Read more »
17 May 2013

Îţi
propunem o variantă de dietă superrapidă, care conţine nutrienţii şi
proteinele de care ai nevoie pentru a avea energie întreaga zi. Nu te
vei înfometa şi vei scăpa de kilogramele nedorite. ZIUA 1 Mic dejun: un
bol cu iaurt degresat, două felii de pâine prăjită, o linguriţă de
miere, un ceai. Prânz: 100 g…
Read more »
17 May 2013

Nu
doar eliminarea câtorva kilograme care ne dau de furcă, dar şi
îmbunătăţirea stării de sănătate ar trebui să stea la baza deciziei de a
urma o dietă sau alta. Atunci când alegem un plan alimentar,
specialiştii ne îndeamnă să-l alegem pe acela care nu ne pune sănătatea
în pericol de dragul frumuseţii şi care…
Read more »
17 May 2013

Placinta
de fructe cu fulgi de quinoa din: mere, zmeura, suc de lamaie, apa,
sirop de artar, esenta de vanilie, fulgi de quinoa, nuca de cocos, zahar
de nuca de cocos, prune uscate, scortisoara si ulei. Ingrediente: 6
mere, decojite și feliate 2 cani de zmeura congelata 2 linguri suc
proaspat de lamaie 2…
Read more »
17 May 2013

Aripioare
de pui cu bacon şi brânză din: aripi de pui, bacon afumat, branza
cheddar, sare, piper, praf de usturoi. Pentru această reţetă este
obligatoriu să aveţi grătar prevăzut cu capac. Pregătiţi grătarul pentru
frigere indirectă: jarul adunat doar pe jumătate din vatră, restul de
vatră rămânând fără jar (puneţi nişte bucăţi de folie de…
Read more »
17 May 2013

Cocktail
de visine cu rom si sampanie rose din: visine, zahar pudra, rom, vin
rosu, sampanie rose, scortisoara, cuisoare. Ingrediente: 800 g visine
150 g zahar pudra 100 ml rom 700 ml vin rosu sec 700 ml sampanie rose
scortisoara cuisoare Mod de preparare: Scorţişoara şi cuişoarele se
fierb, la foc mic, în 200…
Read more »
17 May 2013

Carne
de vita cu legume si verdeata din: carne de vita, ulei, ceapa, vinete,
fasole verde, morcov, patrunjel, vin, rosii, ardei gras, sare, usturoi,
foi de dafin, verdeata. Ingrediente: 700 g carne de vită 1/3 pahar ulei
2-3 cepe 2 vinete 2 pahare fasole verde 1 morcov 2 rădăcini pătrunjel
5-6 roşii 1/3 pahar vin 3 ardei…
Read more »
17 May 2013

Ostropel
de pui cu mamaliguta din: pui, ceapa, usturoi, morcovi, ulei, pasta de
tomate, rosii in bulion, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 3 cepe 5-6
catei de usturoi 2 morcovi 100 ml ulei 2 lingura pasta de tomate 400 g
rosii in bulion 150 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Curăţaţi…
Read more »
17 May 2013

Chec
cu gem şi prune din: faina, oua, zahar tos, unt, lapte batut, prune,
gem de afine, zahar vanilinat, praf de copt, sare, scortisoara.
Ingrediente: 250 g faina doua oua 100 g zahar tos 100 g unt 150 ml lapte
batut 300 g prune un borcan cu gem de afine doua pliculete zahar
vanilinat un…
Read more »
17 May 2013

Aripioare
de curcan din: aripioare de curcan, miere, cognac, vin rosu, cuisoare,
nucsoara, ulei, sare, piper. Ingrediente: 12 aripioare de curcan 100 ml
miere 50 ml cognac 250 ml vin rosu 2 cuisoare 1/2 lingurita nucsoara
rasa 100 ml ulei sare piper Mod de preparare: Amestecaţi mierea cu
vinul, nucşoara, cuişoarele zdrobite, cognacul, sare…
Read more »
17 May 2013

Fileuri
de macrou cu ceapa si boia din: file de macrou, ceapa, boia de ardei,
ulei, lamaie, vin, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 700 g file de
macrou 4 cepe mari 2 linguri boia de ardei dulce 50 ml ulei 1 lamaie 100
ml vin alb sec 1 legatura patrunjel sare piper Mod de…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de dovleac cu: ciocolata neagra, menta, miez de nuca,
migdale, seminte de susan, rom, lapte de cocos. Ingrediente: un dovleac
pentru plăcintă 200 g ciocolată neagră de post o lingură cu mentă
tocată 100 g miez de nucă 100 g migdale 25 g seminţe de susan o
linguriţă cu rom 75 mll…
Read more »
17 May 2013

Piept
de pui cu lămâie şi oregano din: piept de pui, coaja de lamaie, ulei de
masline, roegano, sare, piper, usturoi si lamaie. Ingrediente: 4
jumatati piept de pui, fara piele si os 5 lingurite coaja rasa de lamaie
1 lingura ulei de masline 1 1/2 lingurite oregano 3/4 lingurita sare
proaspat rasnita 1/2 lingurita…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de chec cu:unt, ciocolata neagra, zahar tos, faina,
oua, nuca de cocos, lapte, migdale, praf de copt, zahar vanilat.
Ingrediente: 150 g unt 150 g ciocolată neagră 130 g zahăr tos 100 g
făină 4 ouă 60 g nucă de cocos 150 ml lapte dulce 100 g migdale o
jumătate de pliculeţ…
Read more »
17 May 2013

Tartine
cu rosii cherry, usturoi si branza ricotta din: rosii cherry, usturoi,
ulei de masline, sare de mare, piper, paine de secara, branza ricotta,
ierburi, coaja de lamaie si otet balsamic. Ingrediente: 1 kg roșii
cherry, taiate in jumatate 6 catei de usturoi, curațați și taiati 2
linguri ulei de masline Sare de mare…
Read more »
17 May 2013

Curcan
la cuptor cu ierburi aromatice din: curcan, ulei de masline
extravirgin, sare de mare, piper, zahar, suc de portocale, merisoare,
ierburi aromatice. Ingrediente: 1 curcan de 5 kg 2 linguri ulei de
masline extravirgin 1 lingurita sare de mare 1 lingurita de piper pentru
glazura: zahar, suc de portocale, merisoare 1 cana supa de…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de melcisori cu :lapte, unt, oua, zahar, sare,
drojdie, faina, stafide, gem de coacaze rosii. Ingrediente: 240 ml lapte
dulce 50 g unt două ouă 60 g zahăr tos un sfert de linguriţă cu sare 7 g
drojdie uscată 450 g făină 50 g stafide un borcan gem de coacăze roşii
…
Read more »
17 May 2013

Supa
de sparangel cu usturoi si spanac din: unt, ulei, sparanghel, ceapa,
usturoi, spanac, ulei de masline, supa de pui, paine de tara.
Ingrediente: 25 g unt putin ulei, sotat 350 g de sparanghel, tulpinile
tocate, capetele lemnoase indepartate, varfurile puse deoparte 3 salote
sau cepe mici, feliate subtire 2 catei de usturoi, zdrobiti 2…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de rulouri cu: lapte, faina, zahar tos, ulei de
masline, sare, unt, branza de vaci, branza telemea, drojdie, oua,
seminte de mac, patrunjel. Ingrediente: 150 ml lapte dulce 250 g făină o
linguriţă cu zahăr tos o lingură cu ulei de măsline un sfert de
linguriţă cu sare 40 g unt 200…
Read more »
17 May 2013

Tartine
cu trufe din: paine de casa, grasime de gasca, trufe, sare, piper.
Ingrediente: 10 g paine de casa 20 g grasime de gasca 60 g trufe sare
piper macinat Mod de preparare: Tăiaţi pâinea în 6 sau 12 felii (în
funcţie de mărime) şi prăjiţi-le uşor în prăjitor, apoi ungeţi-le puţin
cu grăsime…
Read more »
17 May 2013

Carne
de vita cu rosii, praz si usturoi din: carne de vita, praz, verdeata,
ulei, sare, piper, vin, faina, usturoi, rosii, ardei grasi, foi de
dafin. Ingrediente: 700 g carne de vită 2 fire praz 4-5 linguri verdeaţă
tăiată 4-5 linguri ulei sare piper negru măcinat ½ pahar vin alb sec ½
lingură făină 2 căţei…
Read more »
17 May 2013

Chiftelute
cu guacamole si rosii cherry din: avocado, suc de lamaie, chili, sos
tabasco, fasole rosie, paine integrala, frunze de coriandru, usturoi,
sos iute, piper rosu, chimen, ou, seminte de struguri, rosii cherry.
Ingrediente Guacamole: 1 avocado 2 lingurite suc de lamaie 1/2 lingurita
chili 1-2 lingurite sos tabasco Ingrediente chiftelute de fasole
neagra: 1…
Read more »
17 May 2013

Orez
cu lapte si capsuni din: capsuni, lapte gras, zahar nerafinat, orez
risotto, scortisoara, frisca. Ingrediente: 250 g capsuni de sezon 1
litru lapte gras 100 g de zahar nerafinat coaja unei lamai 200 g orez
risotto scortisoara 250 ml frisca naturala Mod de preparare: Incălziţi
cuptorul la 180 de grade Celsius. Combinaţi laptele…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de ciorba cu: fasole boabe, ceapa, ulei de masline,
ardei gras, supa de carne, bors, coriandru. Ingrediente: 1 conservă
fasole boabe 1 ceapă 2 linguri ulei de măsline 1 ardei gras roşu 1 I
supă de carne 1 l bors 1 legătură coriandru Mod de preparare: Ceapa se
toacă şi se…
Read more »
17 May 2013

Musaca
de soia din: granule de soia, ceapa, concentrat de legume, cartofi,
lapte de soia, faina, rosii, ulei, sare si piper. Ingrediente: 300 g
granule de soia 2 cepe un cub concentrat legume un morcov un kilogram
cartofi 3 linguri lapte de soia o lingura faina 3 rosii 2 linguri ulei
sare piper Mod…
Read more »
17 May 2013

Salata
calda de paste cu legume din: paste penne, dovlecei, vinete, ardei
copti, rosii cherry, ceapa, usturoi, mozzarella, ulei de masline,
cimbrisor, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 400 de grame de paste
penne 2 dovlecei 2 vinete mici 2 ardei rosii copti, decojiti 400 de
grame de rosii cherry 4 cepe 2 catei de usturoi 18…
Read more »
17 May 2013

Briose
cu ciocolata si cirese din: zahar, oua, bicarbonat, sare, lapte, cacao,
faina, ulei de palmier, cirese. Ingrediente: 3/4 ceasca zahar 2 oua 2
linguri bicarbonat 1/2 lingurita de sare o ceasca de lapte 1/3 ceasca de
cacao 2 cesti de faina o ceasca de ulei de palmier cirese fara samburi
Mod de preparare:…
Read more »
17 May 2013

Cocktail
Bloody Mary fara alcool din: rosii, busuioc, sare, piper, vodca.
Ingrediente: 2 kg roșii bine coapte Busuioc sau pătrunjel verde sare
piper opţional vodcă Mod de preparare: Fierbem roșiile cu 2 lingurițe
de sare într-un litru de apă, aproximativ 30 minute. Îndepărtăm cojile
și mixăm pulpa roșiilor în blender. Când este complet rece…
Read more »
17 May 2013

Carne
de vita cu arpagic si fasole din: carne de vita, vin, arpagic, ulei,
sare, piper, foi de dafin, fasole, usturoi, verdeata si patrunjel.
Ingrediente: 600 g carne de vită 3 linguri de vin sec ½ pahar arpagic
1/3 pahar ulei sau 4 linguri margarină sare piper negru măcinat foi de
dafin 3-4 roşii 1½ pahare…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de ciorba cu: cartofi, bacon, verdeata, chimen,
maghiran, unt, ou, ceapa, usturoi, faina, ciuperci, bors. Ingrediente:
500 g cartofi 200 g bacon 1 legătură de verdeţuri 1/2 linguriţă chimen 2
linguri maghiran 50 g unt 1 gălbenuş 1 ceapă 1 usturoi 30 g făină 100 g
ciuperci 1 l bors Mod…
Read more »
17 May 2013

Cartofi
dulci copti din: cartofi dulci, ulei de masline, scortisoara, praf de
chilli, piper negru, sare, otet de mere, ceapa verde si unt.
Ingrediente: 3-4 cartofi dulci 3 linguri ulei de masline 1/4 lingurița
de scorțișoara macinata 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita piper
negru macinat 1/4 lingurița de sare 1 lingură de…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de briose cu:faina, cirese din compot, miere, unt,
zahar, oua, scortisoara, praf de copt, esenta de rom, sare. Ingrediente:
600 g făină 500 g cireşe din compot 350 g miere 150 g unt 100 g zahăr 3
ouă 1 linguriţă cu scorţişoară 1 plic cu praf de copt esenţă de rom
sare…
Read more »
17 May 2013

Ciorba
cu perisoare din: carne tocata, zarzavat pentru ciorba, ceapa, ou,
orez, bors, patrunjel, leustean, sare si piper. Ingrediente 500 g carne
tocata (pasare, peste, porc sau vita) 500 g zarzavat amestecat pentru
ciorbe 1 ceapa 1 ou 50 g orez 1 litru bors 1 legatura patrunjel 1
legatura leustean sare piper Mod de…
Read more »
17 May 2013

Salata
cu ciolan de porc, mazare si patrunjel din: mazare, ciolan de porc,
frunze de patrunjel, ceapa verde, nasturel, ulei de masline extravirgin,
otet de mere si mustar. Ingrediente: 750 g de mazare proaspata 700 g
ciolan de porc gatit 1 mana mare de frunze de patrunjel, tocate 1
legatura de ceapa verde, feliata 1…
Read more »
17 May 2013

Tartine
cu mozzarella din: mozzarella, usturoi, ulei de masline, otet balsamic,
rosii cherry, busuioc, paine de casa, frunze de salata, sare, piper.
Ingrediente: 200 g mozzarella 2 catei de usturoi 1 lingura cu ulei de
masline 1 lingura cu otet balsamic 24 de rosii cherry 1 lingura de
busuioc tocat 4 felii mari de paine…
Read more »
17 May 2013

Exista
mai multe variante de sos. Localurile gen tex – mex prefera
varianta sosului blue cheese, preparat din brânză cu mucegai, iaurt si
ierburi. A doua varianta, ceva mai frantuzeasca, este cea a sosului
provensal, preparat din masline, rosii cherry si capere, toate fiert in
vin alb sau roze si legate cu putin zahar. Noi folosim sos balcanic, pe…
Read more »
17 May 2013

O
reteta delicioasa de desert cu: lapte, caramel, praf de copt, oua,
miere, zahar, alune, nuci, faina, smantana, unt. Ingrediente: 250 g
lapte 150 g caramele 1 praf de copt 5 ouă 1 cană cu miere 400 g zahăr
200g alune 100 g nuci măcinate făină cât cuprinde 1 cană cu smântână 250
g unt…
Read more »
16 May 2013

Salata
de quinoa si legume coapte din: sfecla, mrcovi, fasole verde, usturoi,
quinoa, ulei de masline, suc de lamaie, migdale, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 3 bucati sfecla, spalata si taiata cuburi 3 morcovi,
spalati si taiati cuburi 300gr fasole verde 6 catei de usturoi, curatati
2/3 cana quinoa 4-5 linguri ulei de masline 2…
Read more »
16 May 2013

Biftec
in stil german din: file de vita, oua, unt, frunze de patrunjel, marar,
sare. Ingrediente: 400 g file de vita (muschiulet) 4 oua 2 linguri unt
frunze de patrunjel si marar sare Mod de preparare: Carnea se
portioneaza, se bate, se pune sare si se prajeste ca sa fie aproape
gata. Se pune…
Read more »
16 May 2013

Pizza
cu midii din: pasta de tomate, midii, crabi, mozzarella, vin, ulei de
masline, amestec de mirodenii, faina de grau, drojdie uscata, ulei
vegetal si sare. Ingrediente: 250 g pasta de tomate 500 g midii
proaspete 100 g bastonase de crabi sau file de crabi 100 g mozzarella
1/2 de pahar vin alb ulei de…
Read more »
16 May 2013

Creveti
prajiti pe frunze de salata cu masline si lamaie din: creveti, pesmet,
oua, lapte, faina de grau, ulei vegetal, ketchup, lamaie, masline
umplute, frunze de salata si sare. Ingrediente: 300 g creveti curatati
30 g pesmet 2 oua 2 linguri lapte 2 linguri faina de grau 400 g ulei
vegetal 300 g ketchup o…
Read more »
16 May 2013

Bruschete
cu frunze de papadie si bacon din: frunze de papadie, paine de casa,
bacon, branza de oaie, otet de vin, sare, piper. Ingrediente: 100 g
frunze de papadie 4 felii de paine de casa 4 felii subtiri de bacon 60 g
branza de oaie 1 lingura de otet de vin vechi sare piper macinat…
Read more »
16 May 2013

Budincă
de paste cu şuncă din: spaghete, ceapa, ciuperci, sunca afumata, oua,
unt, smantana, branza de vaci, morcov, mar, telina, varza, sare, piper
si patrunjel. Ingrediente: 500 g spaghete doua cepe 200 g ciuperci 300 g
sunca afumata 4 oua 100 g unt 200 ml smantana 75 g parmezan 200 g
branza de vaci morcov…
Read more »
16 May 2013

Supă
de peşte cu porumb şi usturoi din: peste, ardei capia, morcov, porumb
baby, arpagic, rosii, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper si patrunjel.
Ingrediente: 800 g peste 3 ardei capia copti un morcov 300 g porumb baby
150 g arpagic doua rosii 4 catei de usturoi 100 ml ulei o lamaie sare
piper patrunjel …
Read more »
16 May 2013

Mazare
cu cartofi noi, ghimbir si pudra de curry din: ulei, ceapa, ardei iute,
ghimbir, seminte de chimion, pudra de curry, turmeric, cartofi noi,
iaurt, zeama de lime, coriandru, supa de legume, mazare, lime si lipii.
Ingrediente: 1 lingura de ulei 2 cepe, feliate 3 ardei iuti rosii,
curatati de seminte si feliati subtire 1…
Read more »
16 May 2013

Rulada
cu rahat din: oua, zahar, faina, sare, rahat, zahar praf, scortisoara
si esenta de migdale. Ingrediente: blat: 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri
faina un varf de cutit sare umplutura: 500 g rahat 300 g zahar praf 1
lingurita scortisoara 1 lingurita esenta de migdale Mod de preparare:
Pentru umplutură, treceţi rahatul prin…
Read more »
16 May 2013

Mazare
cu carne de porc din: mazare, carne de porc, ceapa, marar, ulei, pasta
de tomate, sare si piper. Ingrediente: 1 kg mazare 800 g carne de porc 2
cepe 1 legatura marar 3-4 linguri ulei 1 lingura pasta de tomate sare
piper Mod de preparare: Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite, căliţi-le
în ulei…
Read more »
16 May 2013

Pui
tandoori din: pui, iaurt, zeama de lamaie, usturoi granulat, ghimbir,
cardamom, chimen, coriandru, boia iute, cuisor, piper. Ingrediente: 1
pui (sau 4 pulpe intregi, fara spate) 1/2 cana iaurt simplu 2 linguri
zeama de lamaie 1 lingurita usturoi granulat 1 lingura de ghimbir
macinat 1/4 lingurita cardamom macinat 1 lingura chimen macinat 1
lingurita…
Read more »
16 May 2013

Salata
de ton si curry in frunze de radicchio din: ton, praf de curry,
maioneza, coriandru, piper, radicchio, kiwi, lamaie si frunze de
coriandru. Ingrediente: 1 cutie ton ¼ lingurita praf de curry 2
linguri de maioneza ¼ cana coriandru tocat 1 lingurita piper negru
macinat 6 frunze radicchio 2 kiwi ½ para rosie…
Read more »
16 May 2013

Supa
de agrise cu carnati afumati din: carnati afumati, agrise, ceapa,
morcov, zahar, lapte, faina, ulei, sare, zahar, piper si boia dulce.
Ingrediente: 500 g carnati afumati 500 g agrise 2 cepe 1 morcov zahar
100 ml lapte sau smantana 2 linguri faina 2 linguri ulei sare zahar
piper boia dulce Mod de preparare:…
Read more »
16 May 2013

Salata
cu peste afumat, fasole si fulgi de nuca de cocos din: fasole alba,
fasole verde, ceapa, telina, file de macrou afumat, ulei de masline,
otet din vin, fulgi de nuca de cocos, sare, piper. Ingrediente: 1
conserva cu boabe de fasole alba – 500 g 200 de grame de fasole verde 6
cepe albe…
Read more »
16 May 2013

Carne
de vita cu fasole verde si usturoi din: carne de vita, fasole verde,
untura de porc, ceapa, bulion, zeama de lamaie, usturoi, foi de dafin,
sare, piper si verdeata. Ingrediente: 600 g carne de vită 600 g fasole
verde 3 linguri de untură de porc 4-5 cepe 1 pahar de bulion 1
linguriţă de…
Read more »
16 May 2013

Cocktail
din fructe cu lichior si sampanie din: compot de visine, compot de
piersici, capsune, coacaze, coniac, lichior de visine, vin alb si
sampanie. Ingrediente: 200 g compot de visine 200 g compot de piersici
150 g capsune 150 g coacaze 100 ml coniac 100 ml lichior de visine 700
ml vin alb sec 700…
Read more »
16 May 2013

Pulpe
de pui cu cartofi si sparanghel din: cartofi noi, sparanghel, ulei de
masline, usturoi, lamaie, rozmarin, pulpe superioare de pui.
Ingrediente: 750 g cartofi noi, taiati in jumatate 2 legaturi mari de
sparanghel, capetele lemnoase indepartate 1 capatana de usturoi, cateii
separati 1 lingura ulei de masline 1 lamaie, taiata in jumatate 1 mana…
Read more »
16 May 2013

Midii
cu peste si mazare din: ulei de floarea soarelui, unt, cod, midii, vin
alb, zeama de lamaie, frunze de nasturel. Ingrediente: 1 lingurita ulei
de floarea soarelui 50 g unt 4 fileuri de limba de mare (calcan, boba de
mare, cod) 100 g midii, spalate si curatate de mustari 2 linguri de
cidru sau…
Read more »
16 May 2013

Pui
in aluat cu sos de smantana din: piept de pui, sare, piper, unt, ceapa,
ciuperci, patrunjel, vin, gorgonzola, foi de aluat, ou, apa, faina,
smantana, sis si parmezan. Ingrediente pui in aluat: 2 bucati piept de
pui dezosat, fara piele sare și piper 2 linguri de unt 1 ceapa, fin
tocata 1 lingura…
Read more »
16 May 2013

Tartine
cu cremă de spanac din: spanac, unt, ceapa, usturoi, faina, lapte
dulce, ciuperci, porumb boabe, masline, sare, piper, patrunjel si
bagheta. Ingrediente: 500 g spanac 100 g unt o ceapa doi catei de
usturoi o lingura cu faina 150 ml lapte dulce 200 g ciuperci 100 g
porumb boabe 100 g masline feliate sare…
Read more »
16 May 2013

Salata
cu peste, castraveti murati si cartofi din: cartofi, castraveti murati,
usturoi, ton in ulei, masline, migdale, maioneza, smantana, oregano,
lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g cartofi 2 castraveti murati doi
catei de usturoi doua conserve de ton in ulei 100 g masline feliate 100 g
migdale 100 ml maioneza 100 ml smantana o lingurita…
Read more »
16 May 2013

Cocktail
de pepene cu rom si sampanie din: pepene galben, coniac, rom, triplu
sec, sampanie, vin si apa minerala. Ingrediente: 1 kg pulpa de pepene
galben 100 ml coniac 100 ml rom 100 ml triplu sec 700 ml sampanie 700 ml
vin alb sec 300 ml apa minerala Mod de preparare: Pulpa de pepene…
Read more »
16 May 2013

Friptura
de miel cu cartofi noi, cimbru si usturoi din: cotlete de miel, ulei,
ceapa, cartofi noi, cimbru, usturoi, supa de pui, sparanghel.
Ingrediente: 6 cotlete de miel, cu grasimea transata 2 linguri de ulei 1
ceapa, feliata subtire 400 g cartofi noi, feliate 1/2 legatura de
cimbru, cate fire puse deoparte pentru decor 3…
Read more »
16 May 2013

Ciorba
de peste cu rozmarin din: peste, morcov, praz, fasole rosie, cartofi,
porumb, ceapa, bors, ulei, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 800 g
peste un morcov un fir de praz o conserva de fasole rosie boabe doi
cartofi 200 g porumb boabe o ceapa 400 ml bors 100 ml ulei rozmarin sare
piper Mod de…
Read more »
16 May 2013

Intr-un
blender, pasează 1 banană mică şi 200g de căpşuni, tocate, împreună cu
200ml de lapte semidegresat, până obţii un amestec fin. Toarnă-l în
pahare. Amesteca bine înainte de a consuma.
Read more »
16 May 2013

Tartine
cu unt de tarhnon si jambon din: paine, jambon, unt de tarhon, tarhon,
unt, sare, piper. Ingrediente: 5 felii de paine patrate 3 sau 4 felii de
jambon pentru untul de tarhon: 100 g unt moale 1 legatura de tarhon
sare piper macinat Mod de preparare: Preparaţi untul de tarhon.
Spălaţi şi scurgeţi…
Read more »
16 May 2013

Salata
de varza alba cu stafide, mere si branza din: varza, branza, mar,
stafide, susan, lamaie, mustar, otet, ulei, sare si piper. Ingrediente:
400 grame de varza alba tocata 100 grame de branza 1 mar acru 75 grame
de stafide 50 grame de susan prajit 1/2 lamaie 1 lingura cu mustar 1
linguri cu otet…
Read more »
16 May 2013

Omleta
cu branza telemea si somon afumat din: oua, branza telemea, somon
afumat, marar, sare si piper. Ingrediente: 5 oua 150g branza telemea 4
felii somon afumat marar sare piper Mod de preparare: Batem ouale.
Adaugam sare, piper si marar tocat. Ungem cu unt un vas termorezistent,
turnam jumatate din cantitatea de oua, punem…
Read more »
16 May 2013

Ciuperci
umplute cu pui si crema de branza din: ciuperci, ceapa, sare, piper,
unt, crema de branza, carne de pui, mozzarella. Ingrediente: 1 ½ kg
ciuperci proaspete 1 ceapa, tocata marunt ½ lingurița de sare ⅛
lingurita piper negru 2 linguri unt crema de branza 1 conserva carne de
pui ¾ cana branza mozzarella…
Read more »
16 May 2013

Antricot
de vita cu garnitura din: carne de vita, ulei, vin, untura, sare,
piper, usturoi, cartofi, gogosari marinati, verdeata si foi de salata
verde. Ingrediente: 600 g carne de vită 1 lingură ulei 1 lingură de vin
sec de masă 2 linguri untură sare piper negru măcinat 2-3 căţei de
usturoi Pentru garnitură: 8 cartofi…
Read more »
16 May 2013

Rulada
din carne de porc cu prune uscate din: carne de porc, sare, piper,
prune uscate, slanina si usturoi. Ingrediente: 1 kg carne de porc de la
piept 1 1/2 linguri sare 1 1/2 linguriţe piper negru măcinat 6-8 prune
sau caise uscate 100 g slănină 8-10 căţei de usturoi Mod de preparare:
Slănina…
Read more »
16 May 2013

Brioşe
cu mere şi stafide din: faina, praf de copt, scortisoara, faina
integrala, zahar, oua, lapte, ulei, mere si stafide. Ingrediente: 200 g
faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita de scortisoara 50 g de faina
integrala 100 g zahar 2 oua, batute 125 ml lapte semidegresat 4 linguri
ulei de floarea soarelui 2…
Read more »
16 May 2013

Spaghete
cu carne tocata de vita din: morcov, ceapa, rosii, carne tocata de
vita, spaghete, ulei de masline, sare, piper si cascaval. Ingrediente: 1
morcov 1 ceapă 2 roșii 300g carne tocată vită 200g spaghete ulei de
măsline sare piper cașcaval ras Mod de preparare: Tocam ceapa si
moscovul. Le prajim 1 minut in…
Read more »
16 May 2013

Ciocanele
de pui cu orez, porumb si mazare din: faina, ou, paine neagra, boia,
ciocanele de pui, orez, porumb, mazare si maioneza. Ingrediente: 1
lingura faina 1 ou, batut 1 felie de paine neagra cu coaja crocanta 1
lingurita de boia 5 ciocanele de pui, fara piele 85 g de orez 50 g de
porumb…
Read more »
15 May 2013

1.
FĂ SPORT REGULAT 30 de minute de mişcare în fiecare zi ajută la
îmbunătăţirea sistemului cardiovascular, reduc stresul şi cresc
imunitatea. E important să găseşti o activitate care să-ţi fie pe plac.
Astfel, nu vei fi tentată să renunţi după câteva şedinţe. 2. DIN BELŞUG
“Consumă cât mai multe citrice, pentru că sunt o…
Read more »
15 May 2013

Primăvara
este anotimpul virozelor de tot felul. Vrei să le ţii departe? Fă o
cură cu reţetele propuse de noi şi vei avea un sistem imunitar puternic!
Miere cu lămâie Ambele sunt remedii excepţionale de întărire a
imunităţii. Mierea conţine o mulţime de elemente esenţiale organismului
pentru a se proteja de microbi, vitamine şi minerale…
Read more »
15 May 2013

Dacă
te-ai săturat de grăsimea abdominală, există câteva alimente care te
pot ajuta să scapi de ea: Fulgi de ovăz Consumul de fulgi de ovăz oferă
corpului cantităţi mari de fibre, ceea ce reduce şansa scăderii
nivelului de zahăr din sânge. Începe ziua cu fulgi de ovăz, pentru a
evita gustările de dimineaţă. Aceştia conţin…
Read more »
15 May 2013

Prajitura
cu morcov si nuci din: faina, nuci, zahar, prune uscate, praf de copt,
scortisoara, morcovi, oua, lapte, unt, coaja de portocale, esenta de
vnailie, scortisoara, morcovi si nuci. Ingrediente: 1 can de faina 1/2
cană nuci tocate 1/3 cana zahar 1/4 ceasca prune uscate fara samburi,
taiate 3 lingurite praf de copt 1…
Read more »
15 May 2013

Cosulete
de mere din: foitaj, mere, zahar, suc de lamaie, unt si zahar pudra.
Ingrediente: 500 g foitaj 6 mere mari 4 linguri zahar 2 linguri suc de
lamaie 4 lingurite unt zahar pudra Mod de preparare: Se incalzeste
cuptorul pana la temperatura de 210C. Forma se unge cu unt. Din aluat se
intinde…
Read more »
15 May 2013

Ravioli
milaneze din: carne de porc, usturoi, ceapa verde, parmezan, pasta de
tomate, unt, frunze de patrunjel, marar, hasmatui, nucsoara, piper,
sare, faina de grau, oua. Ingrediente: 400 g carne de porc tocata 2
catei usturoi un fir de ceapa verde 2 linguri parmezan 250 g pasta de
tomate 25 g unt 1,5 l –…
Read more »
15 May 2013

Creveti
in maioneza din: crevete, oua, file de peste fiert, marinata, masline,
lamaie, suc de lamaie, maioneza, frunze de patrunjel, piper si sare.
Ingrediente: 50 g crevete 2 oua 150 g file de peste fiert cateva
picaturi marinata de hamsii 8 masline fara samburi 2 felii lamaie o
lingurita suc de lamaie 100 g maioneza…
Read more »
15 May 2013

Piept
de pui picant cu sos de tequila din: piept de pui, ulei cu aroma de
usturoi, tequilla, zeama de lime, hot sauce, sos worcestershire,
ghimbir, fulgi de ardei iute, sare si frisca. Ingrediente: 4 jumatati
piept de pui fara os 1/2 ceasca ulei cu aroma de usturoi 2 linguri
tequilla 2 linguri zeama de…
Read more »
15 May 2013

Prajitura
cu cacao si vanilie din: faina, margarina, lapte de soia, zahar, cacao,
bicarbonat, vanilie si sare. Ingrediente: 400 g faina 200 g margarina
300 ml lapte de soai 150 g zahar 30 g cacao 1 lingurita bicarbonat 1
lingurita vanilie 1 varf de cutit sare Mod de preparare: Amestecaţi
într-un castron făina cu…
Read more »
15 May 2013

Salata
de limba de vita cu porumb, mazare si ridichi din: limba de vita, sare,
piper, ulei de masline, porumb, mazare, unt, ridichi si marar.
Ingrediente: 500 g limbă de vită sare piper 1-2 linguri ulei de
măsline 200 g porumb dulce 200 g mazăre fiartă 50 g unt 4-5 ridichi
1 legatura mărar proaspăt Mod de preparare: Se spală limba şi…
Read more »
15 May 2013

Scaricica
de porc la gratar cu rozmarin din: scaricica de porc, boia, sare,
piper, rozmarin, ceapa rosie, marar, garnitura de cartofi. Ingrediente:
scăricică de porc sau costiţe boia dulce şi iute sare piper rozmarin
1 ceapă roşie garnitură de cartofi 1 legatura mărar Mod de preparare:
Carnea se crestează în diferite locuri pentru a se pătrunde…
Read more »
15 May 2013

Cocktail
de capsune cu vin si sampanie rose din: capsune, zahar pudra, vin alb,
sampanie rose si apa minerala. Ingrediente: 2800 g capsune 200 g zahar
pudra 700 ml vin alb sec 700 ml sampanie rose 300 ml apa minerala
Mod de preparare: Căpşunele se curăţă de codiţe şi se spală. Se scurg…
Read more »
15 May 2013

Incinge
2 linguriţe de ulei într-o tigaie şi prăjeşte 200g cubuleţe de bacon
afumat timp de 5 minute, până devin crocante. Adaugă 1 ceapă feliată şi 1
căţel de usturoi zdrobit şi căleşte-i la foc mic până se înmoaie,
încorporează 1 lingură pudră de muştar (sau boabe de muştar pisate), 2
linguri sirop de arţar,…
Read more »
15 May 2013

Salata
de orez cu ton, ceapa verde si ou din: oua, ulei de masline, ceapa
verde, otez, supa de legume, mazare, ton si patrunjel. Ingrediente: 2
oua fierte, tari, taiate in sferturi 1/2 lingura ulei de masline 4 cepe
verzi, feliate 140 g de orez 425 ml supa de legume 100 g mazare
decongelata 225…
Read more »
15 May 2013

Spaghete
cu sos de rosii si spanac din: ceapa, usturoi, ulei de masline, zahar,
oregano, fulgi de ardei rosu, sare, rosii, sos de rosii, pasta de
tomate, supa de pui, spanac, spaghete si parmezan. Ingrediente: 1
ceapa, tocata 2 catei de usturoi, feliati 2 linguri ulei de masline 1
lingura de zahar 1 lingura…
Read more »
15 May 2013

Copane
de pui fripte si glazurate din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce,
ulei de masline, copane de pui, sare si piper. Ingrediente: 2/3 ceasca
gem de mango 2 linguri ceapa de tuns tocata 2 linguri otet (de
preferabil de orez) 2 linguri hot sauce 1 lingura ulei de masline 4
copane intregi fara…
Read more »
15 May 2013

Sandviş
cu branza, castravete si rosie din: branzica de casa, rosie,
castravete, frunze de busuioc si paine integrala. Ingrediente: 200 g
branzica de casa 1 rosie mare, taiata rondele 1 castravete, curatat de
coaja si taiat rondele frunze de busuioc proaspat 4 felii de paine
integrala Mod de preparare: Intinde brânza peste feliile de…
Read more »
15 May 2013

Salata
cu paste, broccoli si busuioc din: usturoi, sare, piper, suc de lamaie,
ulei de masline, paste, sare, broccoli, gulii, ridichi, cascaval,
patrunjel si busuioc. Ingrediente: Dresssing: 2 căței de usturoi sare,
piper sucul de la 1/2 lămâie 4 linguri ulei de măsline Salată: 500 g
paste scurte (penne) sare 200 g broccoli 2 gulii albe…
Read more »
15 May 2013

Ciocănele
de pui cu muştar şi caise din: ciocanele de pui, caise, zeama de
lamaie, mustar de dijon, zahar brun, brandy si worcestershire.
Ingrediente: 4-6 ciocanele 8 caise bine coapte 1 lingura zeama de lamaie
1/4 ceasca mustar de Dijon 3 lingurite zahar brun 1/4 ceasca brandy 1
lingurita sos Worcestershire Mod de preparare:…
Read more »
15 May 2013

Incinge
2 linguriţe ulei de măsline într-o cratiţă. Rumeneşte 6 cârnaţi de porc
de bună calitate timp de 10-12 minute, apoi adaugă 1 ceapă roşie, 2
morcovi şi 2 tulpini de ţelină Apio tocate mărunt şi lasă-le pe foc până
se înmoaie. Adaugă 1 lingură de salvie tocată, câteva fire de rozmarin,
1 conservă de…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de salata cu: naut, conopida, praz, ulei, sare, ulei
de masline, otet, busuioc. Ingrediente: 100 g boabe de năut 1 conopidă
mai mică 1 fir de praz ulei sare Ingrediente dressing: 4 linguri cu ulei
de măsline 2 linguri cu oţet balsamic câteva frunze de busuioc tocate
Mod de preparare: Pune…
Read more »
15 May 2013

Supa
crema de fasole rosie cu felii de carnati prajiti din: fasole rosie,
sunca afumata, oase de porc, apa, ceapa, tulpini de telina, usturoi,
frunze de dafin, cimbru, sos tabasco, sare, piper si carnati.
Ingrediente: 4 cupe fasole rosie 1 bucata sunca afumata 1 kg de oase de
porc 6 cani de apa 1…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de prajitura cu: faina, zahar, miere, bicarbonat,
margarina, ou, lapte, cacao, gris, unt. Ingrediente: 600 g făină 180 g
zahăr 4 linguri cu miere 1 lingură cu bicarbonat 80 g margarină 1 ou 100
ml lapte 1 linguriţă cu cacao Ingrediente cremă: 1 pahar cu lapte 150 g
zahăr 1 lingură cu…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de supa-crema cu: conopida, carnaciori, ceapa,
porumb, faina, smantana, ou, sare, ulei. Ingrediente: 1 conopidă 1-2
cârnăciori uscaţi 2 cartofi 1 ceapă 1 ceşcuţă cu porumb 1 lingură cu
făină 300 g smântână 2 gălbenuşuri sare ulei Mod de preparare: Desfă
conopida în bucheţele şi pune-o la fiert în apă cu…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de budinca cu: paste tip penne, conopida, broccoli,
rosii, ceapa, unt, sare, smantana, faina, lapte, oua, usturoi.
Ingrediente: 200 g paste tip penne 1 conopidă 1 broccoli mic 300 g roşii
mici 1 ceapă 100gunt sare Ingrediente sos: 50 g smântână 50 g făină 500
ml lapte 2 ouă 3 căţei de…
Read more »
15 May 2013

Salată
de pui fript cu marar si tarhon din: piept de pui, zeama de lamaie,
ulei de masline, usturoi, fulgi de ardei iute, boabe de struguri rosii,
cozi de telina, ceapa rosie, tarhon, marar, smantana, maioneza, otet de
mere, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 700-750 g piept de pui,
fara oase si piele 1/2…
Read more »
15 May 2013

Căleşte
la foc mediu 1 ceapă şi 1 ardei gras roşu, tăiate în cubuleţe, în 1
lingură ulei de măsline timp de 10-15 minute, până se înmoaie. Dă focul
mai tare, adaugă 1 linguriţă pudră de ardei iute şi mai lasă totul pe
foc câteva minute, apoi adaugă 500g carne tocată de vită. Sotează-le
până…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de ciorba cu:carne de pasare, morcov, pastarnac,
ceapa, rosii decojite, patrunjel, leustean, ou, smantana, fidea, bors,
sare. Ingrediente: o găină potrivită 2 morcovi 1 păstârnac 2 cepe 1
cutie cu roşii decojite 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de leuştean 1
ou 3 linguri cu smântână 50 g fidea bors sare …
Read more »
15 May 2013

Orez
prajit cu creveti si bacon din: orez, mazare, ulei de floarea soarelui,
ou, bacon, usturoi, ceapa verde, ardei rosu, amestec chinezesc de 5
condimente, sos de soia si creveti decorticati. Ingrediente: 100 g orez
basmati sau cu bob lung 85 g de mazare decongelata 1 lingura ulei de
floarea soarelui 1 ou batut 50…
Read more »
15 May 2013

Budincă
de dovlecei cu orez din: dovlecei, lapte de soia, orez, margarina,
marar, pesmet si sare. Ingrediente: 1 kg dovlecei 1 l lapte de soia 250 g
orez 100 g margarina 1 legatura marar proaspat 2 linguri pesmet sare
Mod de preparare: Spălaţi orezul în mai multe ape, apoi fierbeţi-l cu
apă sărată, atât…
Read more »
15 May 2013

Salata
cu linte si varza de bruxelles din: varza de bruxelles, linte verde,
coriandru, frunze de patrunjel, ceapa rosie, otet balsamic, ulei de
masline, sare de mare, piper. Ingrediente 400 g varza de Bruxelles 3
cani linte verde fiarta coriandru frunze de patrunjel 1 ceapa rosie otet
balsamic ulei de masline sare de mare…
Read more »
15 May 2013

Cocktail
de piersici cu sampanie si coniac din: piersici, zahar pudra, coniac,
triplu sec, muscat ottonel, sampanie. Ingrediente: 800 g piersici 150 g
zahar pudra 100 ml coniac 100 ml triplu sec 500 ml Muscat Ottonel 700 ml
sampanie Mod de preparare: Piersicile se curăţă de coajă şi de
sâmburi, apoi se taie în…
Read more »
15 May 2013

Foamea
în timpul unei cure de slăbire nu este deloc productivă. Dimpotrivă!
Iată de ce, vă prezentăm mai jos 10 alimente care potolesc foamea, fără
să aducă prejudicii siluetei.
Migdalele Câteva migdale sunt de ajuns
pentru a potoli un stomac ce urlă de foame. Sunt bogate în antioxidanţi,
vitamina E şi magneziu şi, în plus,…
Read more »
15 May 2013

Frittata
cu praz, bacon si riccota din: unt, praz, bacon, oua, ricotta, smantana
si chives. Ingrediente: 1 cubulet de unt 2 fire de praz, feliate, dupa
ce ai indepartat capetele 8 felii de bacon, tocate dupa ce ai indepartat
grasimea 6 oua, batute 250 g ricotta 100 ml de smantana 1 legatura mica
de chives,…
Read more »
15 May 2013

O
reteta delicioasa de prajitura cu: faina, miere, unt, oua, bere,
lamaie, stafide, praf de copt, sare. Ingrediente: 500g faina 350 g miere
150 g unt 2 oua 50 ml bere 1 lamaie 100 g stafide 1 lingurita praf de
copt sare Mod de preparare: Freacă 300 g de miere cu ouăle, apoi
toarnă…
Read more »
15 May 2013

Supa
cu dovlecei, porumb si ciuperci din: apa, dovlecei, porumb, cartofi,
ciuperci, radacina de patrunjel, ciuperci, radacina de telina, ceapa,
rosii, ulei, smantana, sare, piper si marar. Ingrediente: 8 pahare de
apă 2 dovlecei 2-3 linguri de porumb 2 cartofi 5-6 ciuperci shampignons ½
rădăcina de pătrunjel ½ rădăcină de ţelină 1 ceapă 2 roşii…
Read more »
14 May 2013

Desert
cu crema de oua si fructe de padure din: galbenusuri de ou, zahar,
sare, vin, esenta de vanilie, smantana, zahar, vanilie si fructe de
padure. Ingrediente: 6 galbenusuri de ou 1/3 cana zahar 1/4 lingurita
sare 3/4 cana vin 1 lingurita esenta de vanilie 1 cana smantana 3
linguri zahar 1 bat vanilie…
Read more »
14 May 2013

Aripioare
Buffalo din: aripioare de pui, otet de mere, ulei, sos worcestershire,
boia dulce, fulgi de ardei iute, sare, piper, sos tabasco, smantana,
maioneza, usturoi, branza cu mucegai albastru, lapte, sare, telina.
Ingrediente: 24 aripioare marinata: 250 ml otet de mere 2 linguri ulei 2
linguri sos Worcestershire 2 lingurite boia dulce 1 lingurita fulgi…
Read more »