Stiucă
umplută cu nuci şi garnitură de cartofi natur din: stiuca, franzela,
nuci, usturoi, ceapa, oua, sare, piper, zahar, ulei, cartofi, patrunjel,
vin. Ingrediente: 1 stiuca de 1,5 kg 2 felii de franzela 120 g nuci
macinate 4 catei de us
7 November 2013

Prajiturele
umplute cu unt de arahide din: unt de arahide, zahar pudra, dovleac,
scortisoara, ciocolata. Ingrediente: 1/2 cana unt de arahide 6 linguri
zahar pudra 1/2 lingurita de dovleac amestecat cu scortisoara 1
ciocolata neagra sau ciocolata cu lapte, maruntita Mod de preparare:
Combinati untul de arahide , zahar pudra si dovleac…
Read more »
7 November 2013

Ciorba
de peste cu tarhon din: peste, morcov, telina, radacina de patrunjel,
cartofi, ceapa, fenicul, frunza de dafin, orez, bors, pasta de tomate,
rosii, ardei capia, ulei, tarhon, sare, piper, ardei iute, oua.
Ingrediente: 700 g peste un morcov o telina o radacina de patrunjel 4
cartofi doua cepe o bucata de fenicul o frunza…
Read more »
7 November 2013

Ciuperci
umplute cu sos de rosii picant si crutoane de paine din: ciuperci,
spanac, usturoi, branza tofu, parmezan, dovlecei, salata verde, rosii
cherry, ceapa rosie, miez de nuca, sos de rosii picant, crutoane,
busuioc verde, ulei. Ingrediente: 12 ciuperci 200 g spanac congelat doi
catei de usturoi 200 g branza tofu 30 g parmezan doi…
Read more »
7 November 2013

Brioşe
cu castane şi pere din: faina, unt, oua, zahar tos, praf de copt,
branza de vaci, lamaie, piure de castane, migdale, miez de nuca, sare,
pere, miere, menta. Ingrediente: 250 g faina 125 g unt 3 oua 150 g zahar
tos un pliculet praf de copt 200 g branza de vaci o lamaie 200…
Read more »
7 November 2013

Tartă
cu morcovi din: faina, lapte dulce, zahar tos, drojdie, morcov, mazare,
ceapa, cimbru, branza de vaci, branza telemea, oua, patrunjel, sare,
piper, ulei, sos de rosii. Ingrediente: 250 g faina 140 ml lapte dulce o
lingurita cu zahar tos 10 g drojdie un morcov 100 g mazare o ceapa alba
un sfert de lingurita…
Read more »
7 November 2013

Tocăniţă
de pipote cu mărar din: pipote, ceapa, usturoi, smantana, rosii, arde
grasi, sare, piper, marar, vin alb, faina, boia, ulei. Ingrediente: 1 kg
pipote 2 cepe mari 3 catei de usturoi 1 cutie mica smantana 2 rosii 2
ardei grasi sare piper 1 legatura marar 100 ml vin alb 1 lingura faina 1
lingurita…
Read more »
7 November 2013

Carnati
de casa cu garnitura din: carnati de casa, ulei, piper alb, coriandru,
salata verde, rosii, katchup. Ingrediente: 600 g carnati de casa subtiri
2 linguri ulei piper alb zdrobit coriandru uscat pentru garnitura:
frunze de salata verde rosii coapte ketchup picant sau dulce Mod de
preparare: Tai carnatii bucati de aproximativ 20 cm,…
Read more »
7 November 2013

Piept
de pui cu spanac şi sos din: piept de pui, spanac, ardei capia,
galbenusuri, apa, unt, ulei, usturoi, vin alb sec, lamaie, sare, piper,
patrunjel, nucsoara. Ingrediente: doua piepturi de pui mai mari 500 g
spanac 4 ardei capia doua cepe rosii doua galbenusuri doua linguri cu
apa 100 g unt 100 ml ulei…
Read more »
7 November 2013

Gutui
cu ciolan de porc din: ciolane de porc, gutui, ceapa, vin alb sec,
scortisoara, cuisoare, miere, frunza de dafin, usturoi, ulei de floarea
soarelui, lamaie, sare, piper, busuioc, marar. Ingrediente: 4 ciolane de
porc 4 gutui doua cepe 200 ml vin alb sec un betisor de scortisoara
doua cuisoare doua linguri cu miere o…
Read more »
7 November 2013

Rulouri
cu orez şi peşte din: apa minerala, lapte, oua, faina, peste afumat,
orez, ceapa, unt, rozmarin, ardei capia, seminte de mac, rosii cherry,
usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 250 ml apa minerala
250 ml lapte 3 oua 400 g faina 400 g peste afumat 75 g orez o ceapa alba
50 g…
Read more »
7 November 2013

Cotlet
de porc cu sos de miere si ghimbir din: cotlet de porc, ceapa, usturoi,
sare, piper, ulei, dafin, apa fierbinte, sos de soia, miere, otet de
orez, ghimbir, cuisoare, amidon, apa rece. Ingrediente: 1 bucata
cotlet de porc fara os 1 ceapa feliata 3 catei de usturoi, zdrobit ½
lingurita de sare ½…
Read more »
7 November 2013

Tarte
cu ceapă şi busuioc din: oua, faina, malai, miez de nuca, branza
telemea, ceapa rosie, ceapa alba, ulei de masline, branza mozzarella,
caise uscate, busuioc, praf de copt, sare, piper, sos de rosii, fenicul.
Ingrediente: 3 oua 150 g faina 50 g malai 50 g miez de nuca 130 g
branza telemea o ceapa…
Read more »
7 November 2013

Spirale
cu brânză şi stafide din: faina, unt, oua, sare, zahar tos, lapte
dulce, drojdie, branza de vaci, gris, lamaie, stafide, zahar vanilat,
zahar pudra, lamaie confiata. Ingrediente: 450 g faina 140 g unt 4 oua
sare 150 g zahar tos 60 ml lapte dulce 10 g drojdie 400 g branza de vaci
doua linguri…
Read more »
7 November 2013

Varza
de bruxelles cu castane din: castane, varza de bruxelles, ulei de
masline, ceapa, usturoi, sare, rozmarin, coaja de lamaie, unt.
Ingrediente: 400 g castane proaspete 400 g varza de Bruxelles 2
lingurite ulei de masline 2 cepe 2 catei de usturoi 1/2 lingurita de
sare 1/2 lingurita rozmarin 1 lingura coaja rasa de lamaie…
Read more »
7 November 2013

Ruladă
cu sos din: carne de porc cu sorici, carne de porc, carne de vita,
pasta de tomate, oua, ceapa rosie, usturoi, cimbru verde, sos de soia,
fructe de padure, gem de caise, zahar, sare, piper, ulei, crutoane.
Ingrediente: 600 g carne de porc cu sorici 350 g carne de porc 350 g
carne de…
Read more »
7 November 2013

Muschiulet
cu rozmarin din: muschiulet de vita, rozmarin verde, cartofi, ulei,
sare, piper, vin rosu demisec, foi de dafin, boabe de piper, cimbru.
Ingrediente: 800 g muschiulet de vita 4-5 ramurele de rozmarin verde
pentru garnitura: 1 kg cartofi noi 3 linguri ulei sare piper pentru
sosul marinat: 400 ml vin rosu demisec 1 capatana…
Read more »
7 November 2013

Gratin
cu fructe de mare din: fructe de mare, morcov, ciuperci, ceapa,
usturoi, smantana, oua, ardei capia, vin alb sec, lamaie, unt, faina,
sare, piper, oregano, parmezan, rosii uscate. Ingrediente: 500 g amestec
fructe de mare un morcov 4 ciuperci o ceapa doi catei de usturoi 100 ml
smantana doua oua doi ardei capia 250…
Read more »
7 November 2013

Paste
cu carne de crab si usturoi din: linguini, ulei de masline, unt,
usturoi, piper, sos de stridii, carne de crab. Ingrediente: 1 pachet
de linguini 1 lingurita ulei de masline 1 pachet de unt 3 linguri de
usturoi, zdrobit 1 lingurita piper negru 1 lingura sos de stridii 500g
carne de crab …
Read more »
7 November 2013

Mâncare
de linte cu vinete din: linte, canata, morcov, seminte de chimen,
usturoi, ceapa alba, ceapa rosie, telina, lamaie, ulei de masline,
menta, sare, piper, patrunjel, castraveti verzi, smantana. Ingrediente:
250 g linte o vanata un morcov seminte de chimen doi catei de usturoi o
ceapa alba o ceapa rosie o telina mica o lamaie…
Read more »
7 November 2013

Tocăniţă
de conopidă cu găluşte din: conopida, ceapa, ardei gras, rosie, ulei,
boia, sare, chimen, smantana, oua, patrunjel. Ingrediente: 800 g
conopida 1 ceapa mare 1 ardei gras 1 rosie 3 linguri ulei 1 lingurita
boia sare chimen smantana pentru galuste: 2 oua faina cat cuprinde 1
frunza de patrunjel tocata sare Mod de…
Read more »
7 November 2013

Frigarui
cu piept de curcan si porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb,
ardei gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto.
Ingrediente: 300 g piept de curcan 3 stiuleti de porumb in lapte 1 ardei
gras verde 1 ceapa mare 2 rosii 2 linguri ulei sare piper ketchup sos
pesto Mod…
Read more »
7 November 2013

Pachetele
delicioase de vinete din: vinete, rosii, zeama de lamaie, ulei, marar,
piper, sare, ulei, usturoi, frunze de busuioc. Ingrediente: 2 vinete
lunguiete subtiri 2 rosii bine coapte, dar tari zeama de lamaie 2
linguri ulei marar sare piper pentru sos: 2 rosii bine coapte 2 linguri
ulei 2 catei de usturoi frunze de busuioc…
Read more »
7 November 2013

Carne
de porc cu cartofi din: pulpa de porc, mazare, cartofi, ceapa, ulei,
sare, piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 200 g mazare 4 cartofi o
ceapa 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert
cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, iar mazărea se dă într-un clocot.
Carnea tăiată cuburi…
Read more »
7 November 2013

Prajitura
cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, zahar, unt, miere, scortisoara,
ghimbir, ciocolata neagra, frisca. Ingrediente: 220 g fulgi de ovaz 25 g
zahar 75 g unt 2 linguri miere scortisoara ghimbir pentru sosul de
ciocolata: 100 g ciocolata neagra 50 ml frisca lichida Mod de
preparare: Se topeşte untul si se…
Read more »
7 November 2013

Paste
cu sos de peste din: fileuri de peste, unt, morcov, ulei, paste, ceapa,
usturoi, suc de rosii, ardei gras, boia dulce, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente: 4 fileuri de salau sau cod o nuca unt un morcov o lingura
ulei 500 g paste o ceapa mica 10 catei de usturoi 225 g suc de rosii…
Read more »
7 November 2013

Tocana
de pui cu ardei gras din: pulpe de pui, ceapa, ardei gras, suc de
rosii, ulei, boia dulce, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de pui 3 cepe
un ardei gras 100 ml suc de rosii 3 linguri ulei o lingurita boia dulce
sare piper Mod de preparare: Se spală carnea sub jet de…
Read more »
7 November 2013

Gogosi
de dovleac din: dovleac, faina, drojdie, sare, ulei, crema de
ciocolata, zahar pudra. Ingrediente: un kg dovleac un kg faina un cub
drojdie un praf sare ulei pentru prajit pentru servit: crema de
ciocolata zahar pudra Mod de preparare: Dovleacul se curăţă de coajă
si seminţe Si se taie cuburi care se pun…
Read more »
7 November 2013

Sandwich-uri
de pui cu sos de maioneza din: piept de pui, lapte batut, piper rosu,
boabe de piper negru, usturoi, scortisoara, ardei iute, zahar brun,
sare, maioneza, chili, limeta, faina, boia de ardei dulce, oregano,
piper, apa, ulei, chifle, varza. Ingrediente saramura: 2 bucati piept
de pui, dezosat 1-1/2 cani lapte batut 1 lingura…
Read more »
7 November 2013

Piure
cu tochitura de porc din: cartofi, lapte, unt, sare, muschi de porc,
carnaciori afumati, ceapa, ardei, pasta de tomate, usturoi, concentrat
de legume, ulei, sare, piper, verdeata. Ingrediente: pentru piure: 1 kg
cartofi 200 ml lapte 150 g unt sare pentru tochitura: 500 g muschi de
porc 200 g carnaciori afumati 1 ceapa mare…
Read more »
7 November 2013

Ruladă
de porc cu cartofi dulci din: carne de porc, ciuperci, carne de curcan,
cartofi dulci, ceapa, usturoi, ardei capia, busuioc, boia dulce, vin
alb, sare, piper, cimbru, ulei. Ingrediente: 800 g carne de porc cu
grasime 600 g ciuperci 300 g carne de curcan 4 cartofi dulci mai mari o
ceapa alba 4 catei…
Read more »
7 November 2013

Ciorbă
de peşte cu dovlecei din: peste, morcovi, telina, ceapa, rosii, pasta
de tomate, suc de rosii, ardei grasi, usturoi, dovlecei, fidea, bors,
ulei, sare, piper, cimbru, varza. un kilogram peste un morcov o telina
mica doua cepe 4 rosii 20 g pasta de tomate 200 ml suc de rosii doi
ardei rgasi 3 catei…
Read more »
7 November 2013

Briose
cu dovleac si nuci din: dovleac, zahar, oua, sare, faina, praf de copt,
nuci, scortisoara, ulei. Ingrediente: 400 g dovleac 300 g zahar 4 oua
un praf de sare 300 g faina 1/2 plic praf de copt 2 linguri nuci o
lingurita scortisoara 150 ml ulei Mod de preparare: Se taie dovleacul
în…
Read more »
7 November 2013

Briose
cu cârnăciori si bere din: carnaciori, bere blonda, ou, faina, praf de
copt, mustar, sare, piper, ketchup. Ingrediente: 6 carnaciori, taiati pe
jumatate 150 ml bere blonda 1 ou 50 g faina 1 lingura praf de copt 1/2
lingura mustar sare si piper negru proaspat macinat ketchup (pentru
servire) Mod de preparare: Preîncălzeşti…
Read more »
6 November 2013

Cand
toamna e la ea acasa, organismului ii prinde tare bine o mana de ajutor
in lupta cu vremea rece si bolile de sezon. Ingrediente care nu-ţi
lipsesc nicicand din casa, ieftine si deloc pretentioase, sunt arma
secreta a sanatatii de invidiat. Afla cum sa le prepari, alege o
varianta pe placul tău (sau mai…
Read more »
6 November 2013

Negrese
cu ciocolata si unt de arahide din: ciocolata neagra, unt, unt de
arahide, zahar brun, oua, esenta de vanilie, faina, batoane de ciocolata
cu unt de arahide. Ingrediente: 1 ciocolata neagra 1/2 ceasca de unt,
topit 1/2 cana unt de arahide 2 cani zahar brun 4 oua 2 lingurite
esenta de vanilie 1…
Read more »
6 November 2013

Brioşe
picante cu masline si scortisoara din: faina, drojdie, lapte, sare,
ulei de masline, boia iute, masline, miere, scortisoara, oua, stafide.
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie 350 ml lapte dulce 3 g sare o
lingura cu ulei de masline un sfert de lingurita cu boia iute 100 g
masline feliate doua linguri cu…
Read more »
6 November 2013

Cod
cu castraveti căliţi din: fileuri de cod, suc de lamaie, castraveti,
rosii, unt, ulei, smantana, branza de vaci, marar, faina, sare, piper.
Ingrediente: 8 fileuri de cod a 125 g bucata 1 lingura suc de lamaie 2
castraveti proaspeti 300 g rosii proaspete 20 g unt sau margarina 3
linguri ulei 1 lingura smantana…
Read more »
6 November 2013

Salată
de paste cu gălbiori din: spaghete, kaizer, ciuperci, sparanghel, unt,
sare, piper. Ingrediente: 300 g spaghete 250 g kaizer 300 g ciuperci
(galbiori) 200 g sparanghel conservat 50 g unt sare piper Mod de
preparare: Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe
ambalaj, pentru a fi „al dente”. Le scurgi…
Read more »
6 November 2013

Strudel
pufos cu dovleac din: faina, sare, ou, apa, unt, seminte de dovleac,
dovleac, zahar, zahar, smochine. Ingrediente: pentru aluat: 150 g faina
1/2 lingurita sare un ou 4 linguri apa o lingura unt topit 50 g unt
topit 50 g seminte de dovleac macinate pentru umplutura: 600 g dovleac 3
linguri zahar 5 linguri…
Read more »
6 November 2013

Sardine
cu sos de rosii din: sardine, rosii, suc de rosii, ceapa, vin alb sec,
usturoi, ulei, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg sardine 5 rosii
150 ml suc de rosii o ceapa 150 ml vin alb sec 2 catei usturoi 2 linguri
ulei o legatura marar sare piper Mod de preparare: Sardinele se…
Read more »
6 November 2013

Omletă
cu dovlecei şi kaizer din: dovlecel, kaizer, ceapa verde, usturoi,
verde, branza telemea, oua, lapte dulce, miez de nuca, sare, piper, ulei
de floarea soarelui, patrunjel, rosii, usturoi, seminte de in.
Ingrediente: un dovlecel 300 g kaizer o legatura ceapa verde un fir de
usturoi verde 300 g branza telemea 4 oua 100 ml…
Read more »
6 November 2013

Somon
cu roşii uscate şi cuşcuş din: cuscus, somon, ardei iute, masline cu
ardei, rosii uscate, avocado, portocale, lamaie, ulei de masline, sos
pesto, cimbru uscat, sare, piper, menta verde. Ingrediente: 200 g cuscus
4 bucati de somon un ardei iute 100 g masline cu ardei 10 rosii uscate
in ulei un avocado 3 portocale…
Read more »
6 November 2013

Orez
cu spanac si ciuperci din: orez, ciuperci, spanac, concentrat de
legume, ceapa, vin alb, usturoi, unt, ulei, sare, piper. Ingrediente:
250 g orez 300 g ciuperci albe 200 g spanac 2 cuburi concentrat legume o
ceapa 100 ml vin alb si 3 linguri un catel usturoi o nuca unt o lingura
ulei sare piper…
Read more »
6 November 2013

Taitei
cu sunca si sparanghel din: faina de grau, oua, sare, ulei, spanraghel
verde, unt, prosciutto, patrunjel, busuioc, smantana, sare, piper, apa,
busuioc, parmezan. Ingrediente: 500 g faina de grau 5 oua 1 lingurita
sare 1 lingurita ulei sos: 2 legaturi sparanghel verde 50 g unt 150 g
prosciutti 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura…
Read more »
6 November 2013

Rulouri
umplute cu carne de porc si legume din: sos de soia, otet de orez,
zahar brun, ulei, varza, morcov, usturoi, ghimbir, sare, piper, carne de
porc, praz, aluat, ou, sos dulce-acru, sos de chili. Ingrediente: 1/4
cana sos de soia 2 linguri otet de orez 1 lingura zahar brun ulei
vegetal 4 cani…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de tort cu: fursecuri, cacao, unt, blat, gelatina,
capsuni, branza de vaci, smantana, zahar, lamaie, frisca, suc de
capsuni. Ingrediente: 100 g fursecuri cu unt 1 lingură pudră de cacao 40
g unt topit 1 blat subţire (24 cm) Ingredinete cremă: 10 g gelatină 300
g căpşuni 400g brânză de vaci 125…
Read more »
6 November 2013

Supa
de legume cu ciuperci, orez si smantana din: mazare, ardei capia, ceapa
alba, ceapa rosie, morcovi baby, ciuperci, radacina de patrunjel, orez,
ulei, ardei iute, praz, sare, piper, patrunjel, smantana, lamaie.
Ingrediente: 200 g mazare doi ardei capia o ceapa alba o ceapa rosie 200
g mrocovi baby 200 g ciuperci o radacina de…
Read more »
6 November 2013

Mancare
de mazare cu pui din: mazare, carne de pui, ceapa, ciuperci, curry,
ardei grasi, sos de soia, usturoi verde, ulei, sare, piper, patrunjel,
amidon alimentar. Ingrediente: 400 g mazare 500 g carne de pui doua cepe
200 g ciuperci 5 g curry 3 rosii doi ardei grasi doua linguri cu sos de
soia doua…
Read more »
6 November 2013

Cartofi
cu legume si carne din: cartofi, mix de legume, concentrat de vita,
sare, cotlete de porc. Ingrediente: un kg cartofi mix de legume 2 cuburi
concentrat de vita sare 4 cotlete de porc Mod de preparare: Se desfac
cuburile de concentrat în apă, iar cartofii se curăţă si se taie felii
foarte fine.…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de tort cu: faina, unt, zahar, oua, gem de capsuni,
lichior de oua, frisca, zahar vanilat, migdale. Ingrediente blat: 100 g
făină 50 g unt rece 30 g zahăr 1 gălbenuş 1 blat de cumpărat Ingrediente
cremă: 200 g gem de căpşuni 150 ml lichior de ouă 300 ml frişcă 1 plic…
Read more »
6 November 2013

Coaste
cu fasole din: fasole, coaste de porc, rosii in bulion, salvie, ceapa,
rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g fasole un kg coaste de
porc 4 rosii in bulion 4 frunze salvie o ceapa o crenguta rozmarin 2-3
linguri ulei sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la înmuiat
30 de minute…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de prajitura cu:unt, zahar, oua, sare, lamaie, faina,
praf de copt, compot de visine, zahar pudra, scortisoara. Ingrediente
blat: 200 g unt 200 g zahăr 3 ouă 1 praf sare coaja rasă de la o lămâie
380 g făină 1 plic praf de copt Ingrediente umplutură: 1500 ml compot de
vişine fără…
Read more »
6 November 2013

Creveti
in sos dulce acrisor pe pat de orez din: amidon, creveti, broccoli,
ceapa, ardei gras, usturoi, ghimbir, sare, apa, ketchup, otet de mere,
castane de apa, orez. Ingrediente: 500g creveti decorticati 2 cani de
broccoli, rupt buchetele 1 ceapa feliata 1 ardei gras taiat bucati 1
catel de usturoi, tocat 1 lingurita ghimbir…
Read more »
6 November 2013

Burta
de vitel cu bacon si verdeata din: burta de vitel, cap de vitel, ulei
de masline, ceapa, usturoi, bacon, chorizo, supa de vita, vin alb sec,
frunza de dafin, boia iute, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente:
500 g burta de vitel 500 g cap de vitel (preferabil doar carnea de pe
os) 4 linguri…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de tarta cu: faina, unt, oua, lamaie, sare, zahar,
lapte, scortisoara, fidea, branza ricotta, portocala glasata, rom, coaja
de lamaie verde. Ingrediente blat: 180 g făină 125 g unt 3 gălbenuşuri 1
linguriţă coajă rasă de lămâie sare 100 g zahăr Ingrediente umplutură:
350 ml lapte 1 praf sare 1 linguriţă scorţişoară…
Read more »
6 November 2013

Fasole
cu ceapa rosie si verdeata din: fasole alba, ceapa, morcovi, ardei
grasi, bulion, sare. Ingrediente: 300 g fasole alba o ceapa 2 morcovi 2
ardei grasi 2 linguri bulion sare Mod de preparare: Fasolea se pune la
înmuiat cu apă rece de seara până a doua zi. Se scurge de apa în care…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de cozonac grecesc cu: oua, zahar, portocala, lamaie,
baton de vanilie, sare, faina. Ingrediente: 6 ouă 200 g zahăr 1
portocală 1 lămâie 1/2 baton de vanilie 1 praf sare 100 g făină Mod de
preparare: Cuptorul se încinge la 180° C. Se unge cu unt o formă de
colac (26…
Read more »
6 November 2013

Cartofi
cu sos de mere din: cartofi, mere, ceapa, praz, seminte de mustar,
miere, scortisoara, boia dulce, oregano, busuioc, ulei de masline, sare,
piper, patrunjel, smantana. Ingrediente: 800 g cartofi 600 g mere doua
cepe albe o ceapa rosie un fir de praz seminte de mustar miere
scortisoara 5 g boia dulce 5 g oregano…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de tort cu : oua, zahar, faina, amidon, cacao, compot
de visine, zahar vanilat, frisca, zahar pudra, visinata, ciocolata.
Ingrediente blat: 3 ouă 90 g zahăr 60 g făină 40 g amidon 25 g pudră de
cacao Ingrediente umplutură şi decor: 720 ml compot de vişine 20 g
amidon 1 plic zahăr…
Read more »
6 November 2013

Supa
de fasole cu ciolan si verdeata din: fasole boabe, apa, ciolan
neafumat, ceapa, morcovi, telina, usturoi, piper, sare, ulei, boia
dulce, verdeata. Ingrediente: 500 g fasole boabe inmuiata in apa 3,5 l
apa un ciolan neafumat, cu os o ceapa 2 morcovi 2 tije de telina un
catel de usturoi 1/4 linguri piper sare…
Read more »
6 November 2013

O
reteta delicioasa de tort cu: martipan, unt, sofran, vin rosu, oua,
zahar, faina, amidon, migdale, gelatina, rodii, suc de lamaie, fulgi de
migdale, zahar pudra. Ingrediente blat: 125 g compoziţie de marţipan 200
g unt şofran 2 linguri vin roşu 6 ouă 150 g zahăr 70 g făină 30 g
amidon 100 g migdale…
Read more »
6 November 2013

Mancare
de fasole cu mamaliga din: fasole pestrita, ceapa, usturoi, dafin,
piper, fulgi de ardei rosu, sare, zahar, mamaliga. Ingrediente: 1 kg
fasole pestrita 1 ceapa, tocata 3 catei de usturoi, zdrobit 3 frunze de
dafin 2 linguri de piper negru 2 linguri fulgi de ardei rosu Sare si
zahar, dupa gust Mamaliga, pentru…
Read more »
6 November 2013

Supa
crema de sfecla rosie din: sfecla rosie, cartofi, morcov, ceapa, supa
de legume, hrean, foaie de dafin, ulei, sare, piper, crema de branza,
usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 500 g sfecla rosie 1 cartof 1 morcov 1
ceapa 800 ml supa de legume 1/2 lingurita cu hean ras 1 foaie de dafin
ulei sare piper…
Read more »
6 November 2013

Rulada
cu crema de ciocolata din: oua, zahar, zahar vanilat, faina, cacao,
amidon, zahar, miere, frisca, unt, ciocolata, extract de vanilie.
Ingrediente: 4 oua 100 g zahar 1 plic zahar vanilat 80 g faina 2 linguri
cacao 1 lingura amidon crema: 100 g zahar 2 lingurite miere 200 ml
frisca 100 g unt 30 g…
Read more »
6 November 2013

Mâncărică
de fasole cu carne din: fasole alba pastai, carne de porc, ceapa rosie,
ardei iute, ardei capia, masline negre, pasta de tomate, ciuperci,
telina, morcov, ulei, sare, piper, busuioc, rosii, muraturi, legume.
Ingrediente: 600 g fasole alba pastai 600 g carne de porc doua cepe
rosii un ardei iute doi ardei capia 300 g…
Read more »
6 November 2013

Supă
orientală picantă din: piept de pui, amidon alimentar, legume
chinezesti, ulei de masline, sos hoisin, sos de soia, otet balsamic,
condimente chinezesti, sos de chili dulce, sare, taitei din faina de
orez. Ingrediente: 500 g piept de pui 1 lingura amidon alimentar sau
faina 500 g legume chinezesti 2 linguri ulei de masline 2…
Read more »
6 November 2013

Cremsnit
cu ciocolată din: aluat de foi, oua, lapte, zahar, zahar vanilat,
esenta de vanilie, amidon, frisca vegetala, ciocolata, unt. Ingrediente:
400 g aluat de foi 5 oua 950 ml lapte 160 g zahar 2 plicuri zahar
vanilat 1/4 lingurita esenta de vanilie 140 g amidon 250 ml frisca
vegetala 100 g ciocolata 20 g…
Read more »
5 November 2013

Avem
pentru dumneavoastra o reteta delicioasa de cartofi umpluti cu slanina,
ceapa verde si ardei kapia care va ajuta sa preparati o cina gustoasa
pentru intreaga familie. Ingrediente: 8 cartofi 100g slanina o
legatura de ceapa verde un ardei kapia 50g unt branza sare piper Mod
de preparare: Se pun cartofii la cuptor…
Read more »
5 November 2013

Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special pentru voi ca sa profitati de
beneficiile aduse de legume organismului nostru. Reteta zilei:
Castraveti in saramura Castraveti deliciosi murati in saramura din:
castraveti, marar,…
Read more »
5 November 2013

Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special pentru voi ca sa profitati de
beneficiile aduse de legume organismului nostru. Vinete umplute cu
sardine si parmezan Vinete umplute cu sardine si parmezan din:…
Read more »
5 November 2013

Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special pentru voi ca sa profitati de
beneficiile aduse de legume organismului nostru. Reteta zilei:
Castraveti murati cu marar proaspat si otet Castraveti murati cu marar…
Read more »
5 November 2013

Nu
întâmplător ne este dăruită de natură la începutul primăverii, când
ieşim din iarnă slăbiţi, cu organismul împovărat de toxine. Cu frunzele
ei în formă de paloş, colorate în verde lucios, leurda este unul dintre
cele mai puternice remedii din farmacia naturii. Conţine mai multe
substanţe binefăcătoare decât ruda ei, usturoiul, şi este mult mai…
Read more »
5 November 2013

Pentru
a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe
legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul
retetelor pe care le-am ales special pentru voi ca sa profitati de
beneficiile aduse de legume organismului nostru. Reteta zilei: Morcovi
murati in otet Morcovi murati in otet din: morcovi,…
Read more »
5 November 2013

Vrei
sa slabesti si toate dietele de pana acum au dat gres? Iti propun un
regim usor, care va fi pe placul tau si te va ajuta sa dai jos
kilogramele in plus. Micul dejun in fiecare zi: 2 oua fierte tari, o
felie de paine, ceai sau cafea cu zaharina Luni, miercuri si vineri:…
Read more »
5 November 2013

Pentru
ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante cu fructele
dumneavoastra preferate pe care le gasiti din belsug in acest sezon si
care va fac ziua mai frumoasa. Reteta zilei: Prajiturele cu nuca de
cocos si cacao Prajiturele cu nuca de cocos si cacao din: lapte de
cocos, cacao, ulei de cocos, zahar…
Read more »
5 November 2013

Simti
ca este cazul sa scapi de cateva kilograme si te sperie ideea de a tine
o alta cura de slabire care te va molesi si iti va seca toata energia?
Nu e nevoie sa te infometezi, ci trebuie doar sa stii cum si ce sa
mananci, pentru a putea sa te simti mai supla…
Read more »
5 November 2013

Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa
incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea
suficiente provizii in zilele geroase. Muraturi ca la mama acasa Daca
e…
Read more »
5 November 2013

Vinurile
medicinale sunt un medicament si, ca orice medicament, au o prescriptie
stricta si nu trebuie confundate cu vinurile de masa. Desi mai putin
mediatizate, vinurile medicinale au efecte benefice atat asupra
sanatatii, cat si a starii noastre de spirit. Ca sa fii sigur ca
folosesti un produs suta la suta natural si sa te…
Read more »
5 November 2013

Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa
incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea
suficiente provizii in zilele geroase. Reteta zilei: Dovlecei murati
Dovlecei murati din:…
Read more »
5 November 2013

Untisorul
te scapa de toxinele din organism Untisorul (Ficaria ranunculoides)
creste prin tufisuri, in livezi, paduri, parcuri si gradini, in toate
zonele tarii, pretutindeni unde este umezeala. Frunzele de untisor ajuta
la eliminarea toxinelor, curata sangele si ficatul, lupta cu anemia,
apara organismul de virusuri si infectii, ne umple de energie,
redandu-ne pofta de viata.…
Read more »
5 November 2013

Daca
e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp
al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se
pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa
incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a avea
suficiente provizii in zilele geroase. Reteta zilei: Morcovi picanti
murati Morcovi picanti murati…
Read more »
5 November 2013

Galuste
cu prune din: piure de cartofi, oua, sare, faina, prune, unt, pesmet,
scortisoara. Ingrediente: 5 cartofi, piure 2 oua 1 lingurita de sare 2
1/2 cani faina 18 prune, spalate si fara samburi 4 linguri unt 1 1/2
cani pesmet 1/4 ceasca de scortisoara Mod de preparare: Intr-un
castron mare, se combina…
Read more »
5 November 2013

Melc
din aluat cu ton din: faina, galbenusuri, oua, sare, ulei, ton,
dovlecel, morcov, ardei capia, ceapa rosie, ardei iute, lamaie, unt,
marar, sare, piper, spanac baby, rosii, castraveti, otet. Ingrediente:
500 g faina doua galbenusuri doua oua sare 120 ml ulei doua conserve de
ton un dovlecel un morcov un ardei capia o ceapa…
Read more »
5 November 2013

Legume
la cuptor cu smantana si migdale din: cartofi, fasole verde, morcovi,
usturoi, dovlecel, rosii, branza tofu, ardei capia, cimbru, ulei de
masline, supa de legume, sare, piper, migdale, smantana. Ingrediente: 3
cartofi 300 g fasole verde doi morcovi 6 catei de usturoi un dovlecel 4
rosii 400 g branza tofu doi ardei capia doua…
Read more »
5 November 2013

Desert
cu portocale din: cuscus, smochine, miere, suc de portocale,
scortisoara, portocale, seminte de dovleac, susan, vin alb, menta,
frisca, ciocolata neagra, ciocolata picanta. Ingrediente: 200 g cuscus 4
smochine 3 curmale 10 ml miere 50 ml suc de portocale scortisoara 4
portocale 50 g seminte de dovleac 20 g susan 100 ml vin alb…
Read more »
5 November 2013

Rinichi
cu sos picant şi spanac din: rinichi de porc, ceapa rosie, ardei grasi,
rosii, ardei iute, ceapa, spanac, lapte, branza de vaci, cartof, ulei,
unt, dafin, sare, piper, vin alb sec. Ingrediente: 600 g rinichi de porc
3 cepe rosii 3 ardei grasi 4 rosii un ardei iute mic o ceapa alba 500
g…
Read more »
5 November 2013

Salata
de morcovi cu menta si chimion din: apa din flori de portocal, chimion,
ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, morcovi, frunze de menta.
Ingrediente: 1/2 lingurita apa din flori de portocal 1/2 lingurita de
chimion macinat 1 lingura ulei de masline extravirgin zeama de la 1/2
lamaie 500 g de morcovi, dati prin…
Read more »
5 November 2013

Chec
marmorat cu sos caramel din: unt, zahar, oua, branza de vaci, sare,
faina, praf de copt, praf de cacao, zahar, frisca. Ingrediente: 160 g
unt 200 g zahar 4 oua 500 g branza de vaci 1 praf de sare 250 g faina 1
lingurita praf de copt unt si faina pentru tapetat forma 20…
Read more »
5 November 2013

Chiftele
de peşte cu miez de nuca in sos din: fileuri de peste, cartofi,
morcov, ceapa verde, usturoi verde, oua, patrunjel, ceapa rosie,
ghimbir, rosie, lapte de cocos, faina, ulei, sare, rozmarin, miez de
nuca, susan. Ingrediente: 750 g fileuri de peste un cartof un morcov o
legatura ceapa verde un fir de usturoi verde…
Read more »
5 November 2013

Sufleu
de legume la cuptor din: ciuperci, cartofi, morcov, lapte dulce, oua,
ceapa rosie, unt, cascaval, miez de nuca, seminte de susan, sare,
busuioc verde, smantana, sos de tomate picant. Ingrediente: 400 g
ciuperci doi cartofi un morcov 500 ml lapte dulce 5 oua o ceapa rosie 60
g unt 100 g cascaval 100 g…
Read more »
5 November 2013

Salata
cu sfecla si linte din: linte, mustar cu boabe, ulei de masline
extravirgin, sfecla rosie, tarhon. Ingrediente: 200 g linte verde uscata
(sau 500 g de linte din conserva) 1 lingura de mustar cu boabe 1 1/2
lingura ulei de masline extravirgin 300 g de sfecla rosie fiarta (nu in
otet), feliata 1 mana…
Read more »
5 November 2013

Checuri
cu banane si scortisoara din: faina, praf de copt, sare, scortisoara,
banane, oua, zahar, ulei, lapte batut. Ingrediente: 380 g faina 2
lingurite praf de copt 1/4 lingurita sare 1/2 lingurita scortisoara
macinata 3 banane 3 oua 100 g zahar 125 ml ulei 125 ml lapte batut Mod
de preparare: Se incinge cuptorul…
Read more »
5 November 2013

Cele
mai eficiente uleiuri vegetale pentru frumuseţea pielii Marile companii
cosmetice au identificat beneficiile extraordinare pentru sănătatea şi
frumuseţea pielii ale uleiurilor naturale din plante, fructe şi seminţe
şi le-au inclus printre ingredientele-cheie ale produselor antirid şi
antiage lansate în ultimii ani. Astfel, uleiul de argan este nelipsit
din compoziţia produselor de îngrijire şi machiaj…
Read more »
5 November 2013

Supa
cu perisoare, fasole alba si salata creata din: carnati, ardei gras,
supa de pui, fasole alba, salata creata, suc de limeta, sare, piper.
Ingrediente: 4 carnati (se foloseste doar carnea, maruntita) 1 ardei
gras verde, cuburi 4 cesti supa de pui 1 cutie fasole alba 4 cesti
salata create tocata Sucul de la…
Read more »
5 November 2013

Prajitura
cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata amaruie, oua, galbenusuri,
zahar, faina. Ingrediente: 110 g unt 110 g ciocolata amaruie 2 oua 2
glabenusuri 4 linguri zahar 2 lingurite faina Mod de preparare:
Intr-un castron termorezistent, se rupe ciocolata; se aşază la
bain-marie şi se lasă să se topească. Intre timp, se bat ouăle…
Read more »
5 November 2013

Cuscus
picant cu sunca din: cuscus, supa de pui, morcov, ceapa, rosii uscate,
cimbru, usturoi, sunca de porc, spanac baby, lamaie, portocla, ulei de
masline, sare, piper, ardei iute. Ingrediente: 200 g cuscus 250 ml supa
de pui un morcov o ceapa alba rosii uscate in ulei cimbru un catel de
usturoi 400 g sunca…
Read more »
5 November 2013

Supa
crema de dovleac cu nucsoara din: dovleac, supa de legume, lapte,
smantana, ceapa, foaie de dafin, ghimbir, ulei de masline, nucsoara,
sare, piper. Ingrediente: 1 dovleac 800 ml supa de legume 100 ml lapte
50 g smantana 1 ceapa 1 foaie de dafin 1/4 lingurita ghimbir ras 2
linguri cu ulei de masline nucsoara…
Read more »
5 November 2013

Fasole
cu carne tocată din: carne tocata de vita, fasole rosie, ceapa alba,
ardei gras, usturoi, cimbru, supa de vita, rosii in bulion, boia dulce,
chimen, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 500 g carne tocata de
vita 400 g fasole rosie 2 cepe albe un ardei gras rosu 3 catei de
usturoi o lingura cimbru…
Read more »
5 November 2013

Orez
cu creveti si parmezan din: orez, creveti, ceapa, usturoi, vin alb,
supa de legume, ardei gras, unt, parmezan, orez. Ingrediente: 1 cescuta
cu orez 100 g creveti 1 ceapa 3 catei de usturoi 100-150 ml vin alb 500
ml supa de legume ardei gras (verde, rosu, galben) 100 g unt 50 g
parmezan ulei…
Read more »