Sarbatorile de Pasti se apropie si deja ne gandim cu totii la ce feluri de mancare sa pregatim pentru masa de sarbatoare.Va propun Cinci retete cu carne de miel pentru Paşti:
Costite de miel cu sos picant
O reteta de costite de miel cu sos picant din: costite de miel, sare, piper, rosii, miere, usturoi, ardei iute, piper si sare. Ingrediente: 1kg costiţe de miel sare piper sos: 4 roşii mari 1 lingură miere 2 căţei de usturoi 1 ardei iute piper boabe sare Mod de preparare: Tăiaţi costiţele în…
Read more »
Pulpă de miel în marinată de lămâie si iaurt
O reteta de pulpa de miel in marinata de lamaie si iaurt din: pulpa de miel, ulei din samburi de struguri, ceapa, telina, seminte de coriandru, rozmarin, usturoi, lamai, iaurt, sare si piper. Ingrediente: 1 kk pulpa de miel fara os 50 ml ulei din samburi de struguri 1 ceapa 1 telina mica 1…
Read more »
Miel marinat la cuptor
O reteta de miel marinat la cuptor din: cotlete de miel, lamaie, usturoi si boia de ardei iute. Ingrediente: 4 cotlete de miel 1/2 kg de lămâi 2 căpăţâni de usturoi boia de ardei iute Mod de preparare: Puneţi cotletele de miel într-un amestec de zeamă de lămâie cu usturoi pisat şi cu…
Read more »
Stufat de miel pentru masa de Paşte
O reteta de stufat de miel pentru masa de Paşte din: carne de miel, ceapa, usturoi, ulei, ceapa, usturoi verde, suc de rosii, faina, condimente si sare. Ingrediente: 500 g de carne de miel 1 ceapă 3 căţei de usturoi 4-5 linguri de ulei câte 2 legături de ceapă şi de usturoi verde tânăr…
Read more »
Bors de miel cu lobodă
O reteta de bors de miel din: carne de miel morcov, pastarnac, telina, cartofi, orez, loboda, ceapa verde, leustean, bors, suc de rosii si sare. Ingrediente: 400 g de carne de miel 1 morcov 1 păstârnac 1 ţelină mijlocie 3 cartofi 2 linguri de orez 4 legături de lobodă 2 legături de ceapă verde…
Read more »