Va prezentam Trei retete cu carne de vita pentru masa de Paşte:
Friptură de vită condimentată
O reteta de friptura de vita condimentata din: carne de vita, cimbru, seminte de chimen, oregano, usturoi, sare de mare, ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie. Ingrediente: 8 bucăţi de carne de vită pentru friptură o lingură de cimbru proaspăt sau uscat un vârf de linguriţă cu seminţe de chimen o mână…Read more »
Reteta zilei: Carne de vita cu ciuperci
O reteta de carne de vita cu ciuperci din: carne de vita, supa crema de mazare, vin alb, mustar si ciuperci. Ingrediente: 800g carne de vita 1 pachet de supa crema de mazare 300ml vin alb 3 linguri mustar 400g ciuperci fierte Mod de preparare: Carnea de vita se unge cu mustar si…Read more »
Filet Mignon cu sos de vin rosu
O reteta de filet mignon cu sos de vin rosu din: file de vita, ulei de rapita, unt, vin rosu, sare si piper. Ingrediente: 4 fileuri de vita ulei de rapita 40 grame unt 500 ml vin rosu sare piper Mod de preparare: Daca fileurile tale contin urme de grasime este indicat sa…Read more »